Tékozló Homár

A matekkal is bajok vannak a MÁV-nál

2007.05.31. 12:34 | jackyll | 1 komment
Amíg a Homár legújabb kedvenc blogjának, a vonatozós horrorsztorik dedikált gyűjtőhelyének, a Megint Állunk Vazze-nek kíván sok szerencsét ezzel a linkkel, darkplant csak simán jegyet vesz, viszont rögtön videóra:

A díjtáblázatok (egy , kettő) böngészésével is el lehetett volna magyarázni, de az nem érdekel senkit. A látványos prezentáció megmutatja, hogyan lesz egy 525 forintos jegyből 530. Felezd el, szorozd meg kettővel és már meg is van! Mindez egy olyan automatánál, amely egyébként elfogad egy- és kétforintos érmét is, az öt forintos kerekítés durva. Aki nem hiszi, szorozza csak fel az utazók számával!
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

md3006 2007.06.18. 19:40:11

Persze, lehet, hogy úgy tűnik, csak a MÁV-ot próbálom mentegetni, de a személyszállítás díjait a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium határozza meg, és szerintük így működnek a dolgok. Nem ez az egyetlen ilyen eset a menetdíjak közt.
süti beállítások módosítása