Tékozló Homár

Megint kamu leértékelés a Tescóban

2007.06.06. 00:01 | szily | 1 komment

Az álnév mögé bújó egykori teszkós G.M. plasztikusan írta le a gyakorlatot a Tesco titok című könyvében, amiről a Homár írt annak idején kritikát az Indexen. A hipermarket – hasonlóan persze összes versenytársához – gyakran úgy marketingol fantasztikusan hangzó árleszállítós akciót, hogy az adott termék valaha regisztrált legmagasabb árából visz le sokat, bár ez az akciós ár adott esetben magasabb is lehet, mint ami az előző héten volt érvényben. Feljelentő levél a hajtás után.

Sajnos lemaradtam a Tesco legújabb nagyszabású akciójáról. A 30 g-os natúr Túró Rudit 18% engedménnyel 72 Ft helyett hihetetlen 59 Ft-ért árulták 2007.05.25 és 31 között. Kár hogy előtte 53 Ft-ba került. Akció - legalábbis a Tesconak mindenképpen.

üdv

pif

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Civil Kurázsi 2007.06.26. 20:45:45

Igen, Húsvét környékén hasonlóhoz volt szerencsém.Édesanyámmal vásároltunk be a nagy ünnepi sütés- főzéshez, és a bevásárló listán szerepelt a Katica tortabevonó.Persze, a Tesco politikájának megfelelően,az áruház tökkkéletesen ellentétes pontjában bukkantunk rá, nagy sárga- piros feliratok közt.Akció, 159 egység.Anya valamit megérezhetett,mert felhajtotta az akciót hirdető plakátot,alatt szerepelt az előző ár: 129 egység.Kaján vigyorral és jól artikuláltan megbeszéltük egymásközt, hogy akkor inkább megvárjuk az akció végét...És így került frissensült helyett pogácsa a Húsvéti asztalra.
süti beállítások módosítása