Tékozló Homár

Hány T-Online-os kell egy szerződés átiratásához?

2007.07.25. 12:19 | jackyll | 10 komment
Volt egy vicces történetünk június végén, ahol a T-Online westendbeli ügyfélszolgálatának sehogyansem sikerült egy előfizetést átiratnia. Azóta naiv ügyfél már upc-s, mi viszont még adósak vagyunk a sztori végével:
Arról értesítenélek, hogy mi történt T-* ügyben. Az első, aki kapcsolatba lépett velem, az még a telefonhívások kapcsán kért visszahívás volt, a megbeszélt időpontban, udvariasan, bocsánatot is kért, és sajnálta, hogy nem tud tenni semmit. A második egy, a T-* (azt hiszem) kebelén működő titkos cimborám, aki elárulta, hogy van egy még titkosabb, félkatonai ügyfélelégedettségvizsgáló kommandójuk, és ha nincs eredmény, majd azokat zargatja.

Egy hét után jelentkezett egy másik titkos cimborám, aki egy (lehet, hogy a korábban említett) kommandó tagja. Ő a hangfelvételek meghallgatásával kapcsolatban érdeklődött. Elsőre azt hitte, hogy én abba csak belehallgathatok, de miután ismertettem ezt, hamar eljutottunk oda, hogy megkapom ha viszek pendriveot. Végül felhívtak, annak ellenére, hogy rosszul írtam le a papírra a telefonszámomat (!), és arról tájékoztattak, hogy az átírást elintézték, számlákat újraküldik, és két hónapig ingyen netezek.

Ez mondjuk nem pont az, amit kértem, de mivel a költözés húzódik, nem jön rosszul. Figyelemreméltó, hogy milyen gyorsan, pontosan, és ügyfélközpontúan intézkedtek - nem kellett bemennem újabb papírhegyeket aláírni - és ha kell, milyen rugalmasan változtatják a szabályokat, ha kiderül, hogy elavultak. Figyelemre méltó, hogy ez nem azért történt, mert vannak titkos cimboráim. az első nem tett semmit (én kértem erre), a második hivatalos úton is eljárt volna, csak kényelmesebb volt informális csatornákon egyeztetni.

Ez gyökeresen ellentétes a köztudatban elterjedt T-* képpel, és ugyan bőőőőven van még hová fejlődniük (maga a cég továbbra is durva, lásd kötelező telefon, üzleti/magán éles megkülönböztetése, stb.), de az ügyfélszolgálat jön föl, mint a talajvíz. És ennek szeretném, ha lenne nyoma a Homáron.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rák Attantam 2007.07.25. 12:16:24

Na, hát ezt így hogy ide a közepére?
Vagy csak én nem vettem észre eddig?

Rák Attantam 2007.07.25. 12:29:15

Jé, első voltam! De nem érzek semmi különöset eufóriailag. Úgyhogy ezt itt és most abba is hagyom. Elsőzni hülyeség.

Szóval, szerintem "valaki" mégiscsak kapott egy fülest (akár szó szerint is) "valakitől", hogy így beindult az ügyed.
Az ilyen titkos akciócsoportokat lenne jó felderíteni upc/t-akárki/vodafone/pannon/teszkó/ósan/lidül/stb. vonalon.
Látod, egy G-Roby-val vagy Kínai Magyar Nagykövetséggel fél kisujjal elbánunk mi is. De ezekkel csak beépített ügynökön keresztül megy.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.07.25. 13:50:09

Aki nem tudja jól leírni a saját telefonszámát, az nem lehet sikeres ember.

Azért kíváncsi lennék, hogy informális út és titkos cimborák nélkül mire mentél volna.

theutat villám 2007.07.25. 14:15:03

Miva' vazze', megfenyegetett a "félkatonai ügyfélelégedettségvizsgáló kommandójuk"? Vagy mi ez a nyálduma itt most?

Ps.

Abban az országban, ahol egy ember csoportos agyonverése után többszázmilliós kártérítést lehet egyáltalán emlegetni becsületsértés címén, nem élhetnek sikeres emberek...

Rák Attantam 2007.07.25. 14:47:10

neciccegj, ugye milyen jó ötlet lenne az Index híreit kommentezni? Nem kéne ide írni az aktualitásokat a Homár érdektelenebb cikkei után. :(

elipszilonostyé 2007.07.25. 18:02:09


Azon én is bepörögtem.
Ki lehet vajon az az ügyvéd, az ki nem csak a jog, hanem a morál védelmének is avatott mestere? Mélységesen megvetem az ilyet, pokolra vele!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.07.26. 12:14:01

Az ügyvéd neve és adatai megtalálhatók a következő címen: kuruc.info/reszletes.asp?MainID=35&HirID=14514

Mindenkit óvva intek attól, hogy erkölcsi kifogásait egy lapra leírva vasúti fékezőtuskóval nyomatékosítva kézbesítse! Törvénytisztelő ember ugyan nem lehet sikeres, de akkor sem tesz ilyet.
Sőt: meg kell becsülni az ilyen embert! Olyannyira, hogy egyes (fém) javait emléktárgyként gyűjteni kellene. Néhány ilyen (fém)gyűjtésre szakosodott szakembernek meg kellene mutatni a kocsiját, a lakása és irodája ajtaját, és aztán mehetne a licit a neten, kilincsért, felniért, kocsiajtóért, gyertyatartóért...
Én még azt sem tartom erkölcsi hozzáállása kapcsán lehtetlennek, hogy nála vannak "ügyvédi letétben" Kádár János csontjai is. Az ilyenhez képest TWA is csak egy gátlásos kis segédministráns.
süti beállítások módosítása