Tékozló Homár

Másfél napos hazaút Görögországból

2007.08.28. 00:01 | jackyll | 51 komment

Baláék Görögországba utaztak az Aeolussal, az iroda azonban sem azért nem tartja magát felelősnek, mert a túlfoglalt apartman helyett egy szarabb helyre küldte őket, sem azért, mert egy nappal hamarabb el kellett indulniuk:

Az Aeolusnál idén nyáron befizettünk egy görögországi utazást. Hosszú válogatás után kinéztünk egy számunkra kedves apartmant Kalymnos szigetén. Bár erről az irodáról sokat olvastam elötte különböző fórumokon -jót is rosszat is-, de ez a sziget nagyon tetszett, és ide csak ők szerveztek utat Magyarországról. Megérkezésünkkor az idegenvezető közölte, hogy nem az általunk lefoglalt és befizetett! szálláson leszünk elhelyezve, hanem egy másik apartmanban.

1: Azért választottunk egy 11 napos utat az egy hetes helyett, mert csak ennél volt elérhető az általunk választott apartman. A szállás amit kaptunk, szerintünk nem volt egyenértékű azzal amit befizettünk. Mikor ezt az idegenvezetőnek jeleztük és kértük, hogy a szerződési feltételek szerint vegyen fel erről jegyzőkönyvet, ő kérésünket megtagadta. 

2: Az indulás előtti nap reggelén 10 órakor az idegenvezető telefonon közölte, hogy 12 órára legyünk összepakolva, mert el kell hagynunk a szigetet, ugyanis reggel óta nem járnak a hajók egy állítólagos vihar miatt. Erre a napra mi robogót béreltünk, így ezt vissza kellett vinni, és a bérlti díjat természetesen nem térítették vissza. A kölcsönzős felhívta a kikötő rendőrséget, ahol azt a tájékoztatást kaptuk, hogy jelenleg minden hajó menetrend szerint jár, előrejelzést pedig mindig csak a következő 6 órára adnak ki, tehát azt hogy holnap mi lesz pillanatnyilag nem tudják. Amikor ezt az idegenvezetővel közöltük kitérő válaszokat adott, többek közt, hogy ez nem igaz, mert ő reggel óta a kikötöben ül és oda nem érkeznek hajók. Ennek némileg ellentmondani látszott, hogy amikor a busz megérkezett értünk, arról frissen érkezett magyar utasok szálltak le.

Ezekután megérkeztünk Kos városába, ahol egy magyarul nem beszélő idegenvezető várt minket, aki feltett egy buszra. A busz este 7 órakkor tett le egy Kefalosi szállásnál, aminek felszereltsége egy apartmani utazáshoz egyáltalán nem volt megfelelő. Jeleztem a problémát az idegenvezetőnek sms-ben, aki erre egy igen fura hangvételű válasz sms-t írt, és ezzel az ügy részéről le volt zárva.

Az utolsó napra vett ételeink többsége a 7 órás út alatt többnyire tönkrementek, a maradék ételt pedig a szállás felszereltségének teljes hiánya miatt nem tudtuk elfogyasztani. Másnap a repülőtéren találkoztam a kos-i idegenvezetővel, akinek sérelmeimet jeleztem és kértem, hogy erről jegyzőkönyvet szíveskedjen felvenni. Azonban ezt a kérést ő is megtagadta. A következő választ kaptam tőle: "Örülj, hogy volt hol aludnod."

Ezek után panaszt tettem az uatzási irodánál (írásban), akik közölték, hogy 30 napon belül válaszolnak. 32 nap elteltével egy ügyvédi iroda írásban értesített, hogy semmilyen kártérítési igényt nem támaszthatok, mivel:
1: az eredeti szálláson ún. túlfoglalás történt, ami nem az iroda hibája.
2: az egy nappal korábbi indulás az én életem védelmében történt.

Amúgy az említett utazási irodával azóta több média foglalkozott, különböző panaszokkal kapcsolatban.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

autosave 2007.08.28. 00:05:34

szerezz egy jó ügyvédet és hajrá!

tangerine71 2007.08.28. 00:07:37

Akinek van hol aludnia, az sikeres román ős(i)ember!

Angéla 2007.08.28. 00:08:49

Hogy rohadnának el...

andreiground (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2007.08.28. 00:09:37

Hogyan lehet egy utazási irodának ilyen neve, hogy Aeolus? Ez ősi román név :-D

amc 2007.08.28. 00:09:41

Az Aeolus köztudottan egy ősi román utazási iroda. Nem lehet sikeres ember, aki velük utazik.

andreiground (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2007.08.28. 00:15:37

Én mindig a "sajátmagam" utazási irodával utazok. Az legalább nem hagy ott. Repcsijegyet bárki tud foglalni bárhova. Buszjegyet és vonatjegyet is. Hajójegyet végképp. Mi abban a baromi bonyolult, hogy az ember ezeket összekapcsolja? Tényleg. Szálloda vagy egyéb szállás dettó. Kaja, szórakozás szintén.

Ma már nem kevésbé rizikós egy utazási irodával utazni, mint saját szakálra. Lassan éhendöglik az összes ilyen cég. Sajnos lesznek helyettük palkovicsné féle, meg hasonló szélhámos bandák.

Angéla 2007.08.28. 00:16:52

Gondolod éhen döglenek? remélem igazad lesz...

Fornit · forniteszik.blog.hu 2007.08.28. 00:31:13

Mit is szoktatotk mondani?! Aha, megvan: ajtajukat letépni, stb. hihetetlen. Mit tegyen le a magyar azasztalra, hogy normálisan bánjanak vele? (mármint azzal, aki kijut külföldre nyaralni...)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.08.28. 00:36:06

Zborayt irodavezetonek, de izibe

gebines 2007.08.28. 00:39:01

Lemaradtam. Pedig fétisem, hogy elsőt nyomhassak... Vazz!

pacagánycsök 2007.08.28. 00:53:40

miert nem tepted le az idegenvezeto hereit mar eloszor?

pleasantry 2007.08.28. 01:01:09

tobb medium lesz az. a media a mediumok osszessege.
mint a sperma, spermium, igy biztos megjegyezheto :)

amugy az ilyenek bekaphatjak. az idegenvezetot is feljelentenem az idegenvezetok szovetsegenel a verbe. persze az ilyen telepitett csodaemberek nem feltetlen regisztralt idegenvezetok. szoval hajra, elore, feljelenteni oket mindenhol, ahol lehet.

TheElf · https://www.kalandmester.com/ 2007.08.28. 01:01:53

gebines: Pedig az elsőzés egy ősi román szokás, kicsit elavult, így aki elsőzik az sikeres ember nem lehet, mivel ez egy informatika rendszer olyan használata, ami az engedélyeiden túlmutat (ezt nem szabadna csinálni), ezért imádkozhass, hogy ne dobjanak be hozzád egy idézést az ablakon, féltéglára kötözve, mielőtt Batz papucsos rendőr kopogtat az ablakon, hogy elvigyen egy állomnyaralásra, akarom mondani előzetesre. Ha ilyennel szívsz, te lehetsz a következő naív ügyfél.

Kb. ennyit az elsőzésről, és egy kis görbe tükör a többi kommentelőnek.

A témához pedig: Az utazási irodák szolgáltalásai közül elsősorban az idegenvezető az, ami valóban ér is valamit. Illetve elképzelhető, hogy ők egy ilyen út megszervezésénél olcsóbban jutnak a repülőjegyhez, szálláshoz, mivel nagyobb tételben vásárolnak.

A másik nagy előnyük, és ezzel te is szembesülsz, hogy egy magyar céggel vagy szerződésben ilyenkor, és így a magyar jog véd meg téged, például a hibás teljesítés jogkövetkezményei tekintetében a PTK-ra könnyebb hivatkozni, mint ki tudja, hány ország törvényeire. Könnyebb őket beperelni, bizonyos esetben feljelenteni, mint mindenkit külön-külön.

Ezen felül kevesebb szervezéssel jár, kevesebbet kell dolgozni az út miatt, és sokak számára az időnek értéke van.

Nem hiszem, hogy az utazási irodák kivesznének, abban viszont biztos vagyok, hogy az elvárásokhoz alkalmazkodniuk kell előbb-utóbb.

Megdobbent 2007.08.28. 01:02:12

Ahaha az tenyleg sikeresnek hiszi magat, aki irodaval utazik? Eh-eh-eh :)

Hungerilla 2007.08.28. 01:23:19

Elf: kihalni tényleg nem fognak, de az is biztos, hogy az üzleti magatartás alapjait sem fogják már soha megtanulni. Jelen eset jó példája annak, hogy hiába utazott Bala utazási irodával, perelni mégsem tud. így járt. Ha valaki magának szervezi az utazását és vele történik ugyanez, az is így járt. A különbség csak annyi, hogy míg az utóbbi esetben bosszankodik az ember egy kicsit, az előbbin ezen felül még egy gerinctelen és modortalan banda még pénzt is keres. Szerintem aki utazási irodával utazik, az sikeres ember nem lehet. Vagy már túúúl sikeres. De azokat se szeressük :)

jesszumpepi (törölt) 2007.08.28. 02:31:19

Mit mondana Lituma tizedes?
"Aztakurvaannyukat!"

marmonkanna 2007.08.28. 02:57:25

valakinek az elhagyott batzpapucsa begyulladt athen mellett

renugard 2007.08.28. 06:24:09

Ezt a szopást!!!
Annyiban a posztoló is hibás, hogy nem tájékéozódott. Kíváncsi lennék a fogyasztóvédelem véleményére az ügyben.
Egy ügyvéd meg azt ír le, amit diktálnak, ha eléggé megfizetik.

bobolysza 2007.08.28. 07:13:23

Ezt a pár sort azért írom, hogy jó példa is megjelenhessen ezen az oldalon.
Bár tudom, sokaknak nem fog tetszeni, én mégis szót emelnék az utazási irodák védelmében (már amelyik megérdemli). Nekem eddig nagyon jó tapasztalataim voltak velük kapcsolatban, a munkámból és a nyaralásomból kifolyólag is. Tudom, hogy ez itt nem a reklám helye, de szeretném felhívni a figyelmét mindenkinek az egyik irodára, mellyel én maximálisan meg voltam/vagyok elégedve: a szegedi székhelyű Proko Travel. Az ország másik végében lakom, de velük utazom. Idegenvezetőik mindig segítőkészen állnak az utasok, a csoport rendelkezésére, útjaik maradandó élményt nyújtanak számomra. Egyik utazásom alkalmával egy utastársunk már az út elején megbetegedett, s az idegenvezetőnk gondosan odafigyelt rá, orvoshoz kisérte, s a későbbiekben sem feledkezett meg állapota felől érdeklődni, számára is kellemessé tenni az utazást. Tényleg bármikor felkereshettük ha bármilyen apró-cseprő problémánk adódott - igyekezett azt megoldani. Élmény velük utazni. Feledhetetlenné teszik az általunk kiválasztott programokat, melyek színesek, változatosak, és ami a legfontosabb: úgy állították össze őket, hogy minden korosztály, minden érdeklődési körü utas megtalálja benne azt, ami számára szórakoztató és érdekes. Mindenkinek ajánlani tudom őket.

ertekelem · http://www.ertekelem.hu 2007.08.28. 07:29:06

Biztos tudata az idegenvezető, hogy nagy tűz lesz nemsokára...

Mindenesetre kedvesebbek is lehettek volna..

www.ertekelem.hu/view.php?id=15715&page=0&cat=27

Hózentróger 2007.08.28. 07:45:23

Az ilyen ősi román irodáknak belezőkarmoló járna tulajdonképpen.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2007.08.28. 08:12:37

andreiground · www.andreiground.com/ 2007.08.28. 00:15:37

"saját magam utazási iroda"
teljesen egyetértek, mi is így szoktuk.
na nehogymár azért fizessek előre valakinek, hogy lefoglaljon egy szállást, ami lehet hogy tök ratyi.

vonatjegy megvesz, kiutaz a semmibe, szálláskeres, megnéz, ha tetszik kifizet, ha nem egy utcával arrébb másik. 1 óránál tovább sose keresgéltünk szállást még sehol. ezt az 1 órát lehetmegspórolni irodákkal. de megéri a rizikót? NEM.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2007.08.28. 08:22:48

bobolysza 2007.08.28. 07:13:23

ez olyan ez a szöveg mint ha egy cégismertetőből vágtad volna be.
nem elég hogy beírsz egy cégnevet, még be is nyalintasz a labacskájuk közé?

utazási irodának nyíltan benyalni ősi román szokás!

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.08.28. 08:24:17

az Aeolus asszem (ősi) szlovák iroda és én rohadt sok szart hallottam róluk, így meg se lepődtem. Batzpapucsot a pofájukba.

grafitmacska 2007.08.28. 08:39:05

Kalispera!
Van Debrecenben is egy teljesen normális utazási iroda, 16 éve működnek teljesen törvényesen, soha senkit nem hagytak még kint, soha senkit rossz helyen nem szállásoltak el. Én is utaztam már többször velük. Az idegenvezetők készségesek, a szállások tiszták, és az igéretnek megfelelőek.Ja, és ha tengerre néző szobát kérsz, az nem periszkóppal értendő náluk...hanem kilépsz az erkélyre és tényleg...
De az ilyen rablóbandákat - mint az Aeolus - például mért nem ellenőrzi az APEH és a fogyasztóvédelem? Akikre sok panasz van, az nem lehet véletlen.

borsika 2007.08.28. 08:42:16

Saját magam - a helyszínen a szállás árából még alkudni is lehet, többnyire olcsóbban jösz ki mintha foglanád, ha nem teszik nem kell kivenni, vagy már másnap tovább álhatsz, és csak a menetrendhez kell alalmazkodni - nem árt ha az ember beszél valami európai nyelvet, és van a zsebében e mellett egy uti szótár az illető ország nyelvével, az emberek csodákra képesek, ha a saját nyelvükön szólalunk meg

májgeriberi 2007.08.28. 08:43:10

aki nem akar első lenni az sikeres ember nem lehet.

májgeriberi 2007.08.28. 08:51:06

biztos elveszett a lúzerkardja és a baccpapucsa ezért viselkedett így az a gyökér állat faszparaszt.
Le kell tépni az ajtajukat és elküldeni az ősi romániába.
vagy neked kellet volna beöltözni ősi románnak baccpapucsba az biztos hatott volna.

nudlee 2007.08.28. 09:18:51

Mószerold be őket

Dervenkál Egon 2007.08.28. 09:58:06

Egyetértek a saját utazási iroda használatával!

1. Ha tudsz nyelve(ke)t az félsiker!
2. Európán belül csak autóval (GB, és a kisebb szigetek persze kivétel), de ha lehet ott már autót bérelni.
3. Repjegyet csak saját úton.
4. Helyi turistaszencáziót (már aki erre vágyik, hogy kapjon valami kamu folklórt, nem a saját felfedezéseire) mindig helyben fizetni, irodában úgyis van rajta margin.
5. Szálláshoz nagyon sok honlapon olvashatunk már beszámolókat. A többségük korrekt, és érdekes módon mindig olcsóbb, ha hitelkártyával foglalsz, mint ha irodán keresztül kp-s előleggel.

Még egy dolog (bár ez ízlés kérdése): minek menjek egy görög szigetre, ahol max.1 nap robogós kaland, meg 7 nap döglés lehetséges? Akkor már inkább hajóbérlés, aztán 2 hét kirándulgatás az Égei tengeren (ha azt hiszed, hogy drága, nyaralj a balcsin:).

Viverra 2007.08.28. 10:08:08

Gorogorszagba en is csak a sajat szervezesu utat tudom javasolni (en is ugy mentem mindig), meghozza ugy, hogy a szallasfoglalasrol mindig kerni kell irasbeli megerositest. (Tulfoglalas eseten, akinek nincs irasos papirja, annak egyszeruen le is tagadjak a foglalasat).

Ha a szallassal barmi problema adodik, az EOT nevu szervezettel kell oket megfenyegetni (Ethnikos Organismos Tourismou - Nemzeti Turista Szervezet), ugyanis ok adjak ki a mukodesi engedelyt, es ok felugyelik a szallodakat. Ha megfenyegeted oket, hogy panaszt teszel az EOT-nal, mindjart maskent allnak a dologhoz.

getinaf 2007.08.28. 10:28:53

Úgy-úgy, önszervezés a megoldás.
Én Kínába szerveztem ki magam, nem nagy cucc, pedig ott minden(ki) fordítva van bekötve.Kínaiul nem tudok, de rájöttem az angol sem kell, ott úgyis alig beszéli valaki.El kell mutogatni,alkunál árat leírni, és kész.Európában ez sokkal, sokkal egyszerűbb.
Kötetlen időbeosztás, tizedannyi szívás, 20-30%-kal kisebb ár.Én nem értem az utazási irodák lényegét.Régen talán, de ma már az összes info elérhető az uticélról a neten egy kis keresgéléssel.Lusta , gazdag, és türelmes embereknek való az utazási iroda.

ekkerjoz 2007.08.28. 10:44:42

Mindíg kiválasztjátok a legolcsóbb irodát, aztán panaszkodtok, örülj, hogy nem hagytak kinn! Nem tudom, miért gondoljátok, hogy utazási irodában nem szabad pofozkodni, a legjobb tárgyalási alap hat-nyolc tockos. Nőkre meg rá kell borítani az asztalt. Ha az iroda cigánykodik, neked is úgy kell fellépni, 32 napot várni egy szar levélre, nem lehettek ilyen vesztesek! Csórókám...

moli 2007.08.28. 10:59:37

olyan nincs, hogy nem vesz fel jegyzokonyvet, ki kell ra hivni egy rendort akkor.
komolyan mondom.

Beaujolais 2007.08.28. 11:00:52

Mi is saját szervezésben voltunk tavaly nyaralni. Szuper volt angol foglalós oldalon lefoglaltuk az appartmant, néztünk repjegyet, legolcsóbb internetes oldalon foglaltunk autót! Semmivel sem volt semmi gond. Repjegy okés volt(pedig átszállás volt Milánóban(Malagán voltunk)).Autó bérlős cég rendben volt autó rendben volt olcsó dízel autó egy hétre. Szállást megtaláltuk, Pako the gardener igaz nem tudott emberi nyelven, de megértettük egymást. Sokkal jobb volt mint valami befizetős lehúzós izé.

Majd elfelejtettem, Magyar segítséggel szerettem volna autót foglalni, amikor elkotyogta az "üzletkötő", hogy kinél szoktak ők autót foglalni Malagán, vesztére. Ugyan is én magam tettem meg ezt helyette és 20.000 forintot spóroltunk. Azt hiszem ez jól példázza a Magyar mentalitást. Két e-mail váltásért leakasztani 20.000-et az azért kemény!

sz_ 2007.08.28. 13:15:44

aki utazási irodával szóba áll, majd szerződést köt velük, végül fizet nekik... na, az sikeres ember nem lehet.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2007.08.28. 14:19:52

Na jól van gyerekek! Persze, hogy jobb meg olcsóbb a saját szervezés, de azért már álljon meg a Batz papucs! Az utazási iroda szolgáltasson, ha már a pénzt elkéri érte. Ez a minimum.

Winston_Smith 2007.08.28. 14:30:22

"1: az eredeti szálláson ún. túlfoglalás történt, ami nem az iroda hibája"

És ezt ki nem sz@rja le? Te megrendeltél egy szolgáltatást, ha nem azt kapod, akkor zsozsó részben vissza. Mégpedig attól, akinek fizettél, tehát az utazási irodától. Azután majd az utazási iroda boxolja le a szállodával hogy végülis ki a hibás, de ez már marhára nem rád tartozik.

nonam 2007.08.28. 15:37:35

anyukám utazott aeolus-szal, és ő sem volt megelégedve. szlovák cég valóban, de persze nem ez volt a hiba.
egyébként meg tudod ki hagyta volna el a szállást 1 nappal korábban...
a jegyzőkönyről nem is beszélve

stiu 5 2007.08.28. 17:06:36

Néhány hete voltunk Törökországban, saját szervezéssel. Eddig irodával mentünk (mindenkinek melegen ajánlom a Karthago tourst), most úgy gondoltuk, nem olyan ördöngössék megszervezni, és a net segítségével gyerekjáték.
Óvatos duhajok vagyunk, foglaltunk szállásokat (több helyen is jártunk), repjegyet, hajójegyet. Alaposan utánanéztünk mindennek.
Lényeg a lényeg a szállásunk nem volt olyan mint a leírtak, meg a fotók, ahol lehetett átvertek minket (persze igyekeztünk kiküszöbölni, de ezek a törökök rafkósak) és finoman szólva is sokkal de sokkal többe került, mint amit számoltunk rá.
Ha jó nevű irodát választasz, ők nem vesznek be akármilyen ratyi helyet a prospektusba és valóban van kint segítség. Valamint nem merülnek fel plusz költségek, ami nem utolsó szempont. Saját szervezésben, csak Európába!
Érdekes módon itt jellemző volt, hogy amint valami gondod volt, egyből mindenki csak törökül beszélt és semmit nem értettek angolul, németül, stb.

TheElf · https://www.kalandmester.com/ 2007.08.28. 17:57:11

Perelni most is perelhet az utas, csak biztos, hogy nem fog. De ettől még megtehetné.

Amúgy az utazási iroda másik előnye: Az adott brandről lehet információkat gyűjteni, stb.

gazsi 2007.08.28. 22:42:25

jónevű szlovák utazási iroda kö rutazásokat kínál az ősi Romániai havasokba!az első 100 jelentkező között értékes baccpapucsokat és belezőkarmolókat sorsolunk ki!Aki igazolja dákoromán eredetét,annak az ajtaját nem tépjük le!

bobolysza 2007.08.29. 07:22:22

Hurrá Torpedó

Nem szokásom "benyalni" utazási irodáknak, és rendelkezem annyi saját szókinccsel valamint fogalmazási készséggel, hogy a hozzászólásomat magam írjam meg. Egyébként pedig ellemes nyaraláson vettem részt, melyet ők szerveztek. Reklámozni sem szoktam cégeket, de ha valakik szolgáltatásával megelégedett vagyok, ők megérdemlik, hogy a nevüket is megemlítsem.
Érdekes, ha szidni kell valakit, akkor nem baj hogy a neve nyilvánosságra kerül, de ha dicséretet érdemel, miért kell elhallgatni azt?! Az "ősi román szokás" pedig az, ha valakit nem ismersz, mégis pocskondiázod.

timecopo 2007.08.29. 10:08:46

Nekem egyszer a társaimmal - egy csoportos nyaralás keretein belül - 12 órát kellett várnom az üres határon, mert a görög vámosoknak nem volt kedvük dolgozni... A határon nem volt senki csak mi, a vámosok és határőrök mek kb. 40 fok... nagy élmény volt, elhihetitek.

KopaszMercis 2007.08.29. 11:54:42

ha 28 filleres lesztminit utra mesz mire szamitasz?
En az egyik elso fapados jaraton rajta voltam es ott hoborgott valami fasz, hogy kesunk es hogy igy ugy uzletember, es hogy neki penz, es hogy keri a panasz konyvet az ezt azt amazt, o mindenhova beleir.
Bazd meg. Vegyel dragan, ha nem ersz ra. Elegem van abbol, hogy hitelbol megy nyaralni es ugat, hogy 3 forintert lofaszt nem kap. Ki az aki elhiszi ezeket az olcso ajanlatokat? Komolyan.. nem mintha nem lenne egy utolso szemet rohadek tetu az utazasi iroda, na de akkor is. Ne legyunk mar hulyek..
nyaralasnal halmozottan igaz: "if it sounds too good to be true... it probably is!"

gazsi 2007.09.01. 12:55:36

Nyilván azért fizetek(véleményem szerint mindegy,hogy 50.v500ezret)mert valamiféle szolgáltatást,vagy szervezést díjazok ELŐRE a pénzemmel.Vagyis feltételezem, hogy jobban,gyorsabban,ügyesebben oldják meg a feladatukat,mint én.Ezek után tényleg pöcs vagyok,ha megkérdem,hogy sáfárkodtak a pénzemmel? Senki sem gondolja,hogy 10000/hétért hilton all inkl.-ot kap.Nade azért mégse rohangásszon a húgyfoltos ágyban poloska,csótány!Azt ingyen is megkaphatom,ha pld. hajléktalan szállóra megyek aludni.Egy ilyen szállásért még a hotel tulajdonosa kellene,hogy az irodának fizessen.+az én lóvém,tehát tisztes hasznot lehet összehozni. Nem baj,Aleous címe Al-Kaidának leadva,csomag hamarosan érkezik,pusza

majke 2007.09.03. 11:22:00

én bepereltem őket ebben az ügyben:
homar.blog.hu/2006/09/13/aeolus

októberben tárgyalás :)

majke 2007.09.03. 11:24:30

amúgy meg örülj, hogy neked válaszoltak a panaszleveledre, nekem még ezt sem tették meg...

avatartalan 2007.10.07. 15:42:30

engem és kiccsaládomat is hasonloképp baszták át a görögök,korfun(messonghi beach)...viszont mi a 4 csillagos szállodai szobánk helyett kaptunk volna egy koszos sötét személyzeti pihenöszobát,ha reklamácio közben nem hajtogatok repülögépet az informáciospulton elhelyezett jelzöcsengöböl,miközben sürün beleszöttem mondandomba a "vattafakk"-ot!
Lehet hogy egyébként is kaptunk volna másik(normális) szállást de lehet segitett az ügyön a 190 centim és a 120 kilom,meg a frissen borotvált fejem...
Szuper kis apartmant kaptunk 1 orán belül közvetlen a tiszta és kulturált medence mellett,ahol eltöltöttünk egy klassz hetet :-)
Természetesen a kontinentális reggeli helyett kárpotlásként minden reggel a nívósabb svédasztalnál ettünk mosolyogva és senki se szolt érte a személyzet közül(elsö nap az egyik probált de közöltem hogy "viár dö problem-rúm!" és szo nélkül odébbállt:-)
itthon persze visszaköveteltük a pénzt az utazási irodátol(Eurotours) amit 30 napon belül vissza is postáztak(98.000.-)

mellesleg többé nem megyek görögországba....
süti beállítások módosítása