Tékozló Homár

Egy telefonszex-munkás vallomása a Homáron

2007.09.27. 08:25 | szily | 62 komment
Ilyen se volt még, Ccaca, a Nem Is Annyira Naiv Ügyfél ugyanis telefonszexből él, de akasztják a hóhért alapon belehallgatott a konkurenciába, erre majdnem verőembereket küldtek rá. Olvassák el a hosszú, de pikáns sztorit arról, mire kell vigyázni annak, aki audio segítséggel akarja kiverni.

Kedves Homár!

Bocs, hosszú, de szerintem megéri végigrágni (???) magadat.

Hát olyan történt, hogy magam se hiszem. Személyemröl csak annyit, hogy egy ideje Németországban élek és keresetkiegészítésként foglalkozom telefonszex szolgáltatással (vessetek a mókusok elé emiatt, de ebböl kiderül, hogy nö vagyok és nem "szorultam" a szolgáltatásra). Tegnap éjszaka elég sok idöm volt, mert hónap vége van és a fiúk pénztárcája kiürült, ezért mellékesen konkurrenciafigyelö szolgálatot indítottam, kukkolva, hogy mások
hogyan hirdetnek.

Szóval, szörfingeltem és látok egy oldalon egy hirdetést, hogy ismerj meg egy igazán vonzó hölgyikét, erotikus beszélgetések, blablabla, többet megtudhatsz rólam a http://www.privat-gesuche.de oldalon (ahol nöhegyek várnak), ott azt írja hívjak fel egy 0180xxxx (ez megfelel az otthoni 040-es számnak, azaz shared cost, nem prémium) számot 14 centért percenkért (spar Dich geil!!! meg 100 % sicher). Mondom, hát hogyan lehetséges ez, ennyi pénzért (ebböl kb. 3-4 centet kaphat a cég percenként, hogy a lányoknak mennyi jutna el sem tudom képzelni) a kutya nem live telefonszexel, biztos megy ott egy jó kis végtelenített szalag, aztán így keresik a pénzt, sok kicsi sokra megy alapon.

Én viszont bizonyítékot akartam magamnak szerezni (rakjon meg érte egy talicska apró majom). Tehát felhívom, belenyög nekem szalagról, hogy másodpercekre vagyok a beteljesüléstöl, ha kiismerem magam, akkor pötyögjem be a választott maca kódját (pötyögjön a fene) vagy várjak a vak kapcsolásra. Várok. Megint benyögi, hogy pillanatokra vagyok a leánykától (már kezdem nyeregben érezni magam, naná, hogy végtelenített szalag), majd mondja, hogy az ÁSZF-t az 1-es gombbal tudom meghallgatni (ja, nyilván, majd hallgatom órákig) vagy nyomjam a 2-est, ha az álombébivel akarok beszélni. Naná, hogy akarok, nyomom, amire beszól egy kb. 50-es néni (az oldalon max. 30 évesek), hogy ki van ott. Hoppá, hoppá, gyorsan lecsaptam, mint egy echte telefonbetyár.

Hö, hát ezt hogy csinálják? Ennyi pénzért még egy kínai robot is szégyellne itt dolgozni. Na itt már izgatott lettem, hogy a mi a hiba a dologgal és elkezdtem olvasni a site-on az ÁSZF-t, rohadt sok kuruttyolás, miszerint a cég tulajdonképpen nem felelös semmiért, majd egy eldugott rövid mondatban ír arról, hogy a hölgyikével való kapcsolatfelvétel havi elöfizetésben (az, hogy automatikusan meghosszabbodik-e nem derül ki a rugalmas szövegböl) 56 ojróig terjedö (bis zu) összegbe kerülHET. Hö, a telefonban erröl szó se volt. Nekem is van prémium vonalam, de ott bemondja elöre (és ingyért, tehát ott még leteheted), hogy mibe kerül.

Hát, shit happens, már megtörtént a dolog, de itt még mindig nyeregben érzem magam, mert Rózsaszín Óriás nem továbbítja a telefonszámomat, azaz elvileg nem történhetett semmi. No, és mire ébredek reggel 9-kor??? Egy bájos férfihang hív, hogy a ma éjszakai hívás miatt jelentkezik és ha közölném vele a címememet, megköszönné. Félálomban (de igen gyorsan magamhoz térve) kérdezem és miért kellene neki? Merhogy ez egy olyan kapcsolás, amit külön számláznak. Mondom velem ne szórakozzon már, 14 centbe kerül per minute, azt ki is fogom fizetni a Magentának, de semmi másról nem volt szó. De nem, mert ez a kapcsolás nem bukkan fel a telefonszámlában, értsem meg, ha én egy családapa lennék, diszkréció meg minden, mondom ez nem talált, még családanya se vagyok, semmi szükségem a diszkréciójukra, felhívtam ugyan (na ezt jól le kellett volna tagadni, hogy erre mit lép, de ehhez még álmos voltam), de én nem beszéltem senkivel, csak a nénit hallottam 2 másodpercig, amint azt kérdezi ki van ott, semmiféle többletköltségre nem figyelmeztettek, semmit nem rendeltem, semmiféle szerződést nem kötöttem, erre mit tetszik mondani? Dedede, mert az ÁSZF-ben mondják, mennyibe kerül. Mondom kevésbé, mert nem játszotta le nekem, tehát esélyem se lett volna lerakni, ezért nem is vagyok hajlandó 2:02 perc meghallgatott felvételért + 2 másodperc élöhangért bármit is fizetni, kivéve a 14 centet percenként, annyit megért nekem a kíváncsiság, meg egyáltalán milyen összegről beszélünk? Hát ö azt nem tudja megmondani, de adjam meg a címemet, mert ezt le kell számlázni. Na, erre elkezdtem leordítani a hajat a fejéröl, hogy ne nézzen már itt teljesen értelmi fogyatékosnak, a büdös életben nem adom meg a címemet egy ilyen csaló bandának. Dedede (már idegesen), igenis adjam meg.


Mondom adja meg neki a piszén pisze kölyökmackó, én biztosan nem fogom, derítsék ki, öt pedig személyesen sajnálom, hogy ilyen pocsék melót kénytelen végezni. Erre kiesett a szerepéböl és mondta, hogy valóban borzalmas meló, de ennek ellenére mivel én egyáltalán nem vagyok kooperatív, továbbítja a Jogi Osztálynak (a nagyhatalmúnak, gondolom eleve ettöl a szótól heves hascsikarásnak kellett volna bekövetkeznie, ami rákényszerít, hogy végre kicsicseregjem a címet), akik egyéb eszközöket (körömletépés, vasaló a hátamra, vudu?) fognak bevetni és természetesen a többletköltségek engem terhelnek majd. Mondom pontosan milyen költségekröl beszélünk, hát azt ö nem tudja, megmondták nekem az ÁSZF-ben :-) (tiszta Kafka, nem?). Ja, persze. Tehát akkor továbbadja a dolgot és magamra vessek, ha naon drága lesz a behajtási és bírósági költségek miatt (már elkezdtem sajnálni). Itt kellemes napot kívántunk egymásnak és letesz.

Nahh, itt az volt a bajom, még álomittasan, hogy megrémültem a havi elöfizetés kifejezéstöl, mert ugye ha a semmiböl elöbukkannak fél év után egy 6 x 56 ojrós követeléssel + 200 %-os kamat/kezelési költség/anyám tyúkja, az kellemetlen lehet (megijedtem pár pillanatra, ezt elérte a gonosz csapat). Viszont a rohadék elöfizetést le se mondhatom, mert akkor még én adnám meg a címemet, másrészt én ugye semmilyen szerzödést nem kötöttem tudatosan. Akkor várjunk, hogy ki tudják-e nyomozni a címemet (elvileg nem vagyok a telefonkönyvben, de ki tudja, hiszen elvileg a telefonszámomat se küldi el, aztán mégis...). Persze nem hagyott nyugodni, ezért még guglizni se volt idegem, felhívtam a Fogyasztóvédelmet, emelt díjason kb. 20-22 ojróért (lehet a Fogyvédesek hívásgeneráló oldala ez?). Mikor elkezdem mondani, hogy felhívtam egy ilyen számot, a pasi már csípöböl tudja folytatni a történetet, mondja, hogy ö 1997-töl dolgozik ott és már akkor is elöfordult a pénzkeresetnek ez a módszere. Megpróbálják nyomás alá helyezni a delikvenseket, folyamatosan emelkedö összegek, inkasszó, telefonhívások, végrehajtóval való fenyegetözés (utolsó figyelmeztetés a végrehajtás elött, stb.), de egyetlen olyan esetröl sem tud, ahol bírósági úton érvényesítették volna a követelést (vajh miért nem teszik?). Neki is van egy 250 ojrós számlája, mert tesztképpen felhívott egy ilyen céget, perelné is öket, csak a nevét elírták, ezért nem tudja öket a bíróság elé citálni. Nyugodjak meg, amíg csak az inkasszósok idegelik az embert nem történhet semmi, csak akkor kell egyáltalán reagálnom, ha valami jönne a bíróságtól, de ez nem valószínü. Nos, én is ezt fogom tenni, még akkor is ha 20 inkasszós próbálna is fenyegetni a kertben ordibálva.

De hány ember adja be a derekát, mert megijed, mert fél az asszonytól, szülöktöl stb vagy mert arra sem képes, hogy utánanézzen a dolog jogi hátterének? Épp a ez az eröszakos nyomulás a legundorítóbb az egészben, ezért járna nekik a Tilcsák Beja látogatása és 25 f*szkorbács (más helyeken az ilyesmit már valóban betiltották, de ez egy liberális ország). Vicces, hogy pont velem történik ilyesmi :-), azért a Bacc papucsot kikészítettem az ágy mellé :-).

Üdv.
Ccaca

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tapeta 2007.09.27. 08:38:38

nem akarok elsőzni

tapeta 2007.09.27. 08:39:58

a story egyébként jó

Dr. Hümér 2007.09.27. 08:44:27

Mikor fogjátok már fel, hogy Palkovicsné verhetetlen az ajándék leptopon történő hekkerkedésben? Bacc papucsban pláne...

sincity 2007.09.27. 09:00:31

Nem akarnál más keresetkiegészítés után nézni? Mondjuk árufeltöltés. Akkor a konkurenciát tesztelgetve nem ütköznél ilyen csúnya dolgokba. Legfeljebb kritizálhatnád a Milka csokik nem kötésben lévő pakolását.

Ziebi 2007.09.27. 09:04:20

Aztamindenit, ez tényleg nem semmi!

homár molla2 2007.09.27. 09:06:40

Ccaca, telefonszexes-e vagy? valami ingyenes demóként tegyük már fel, hogy felhívlak, hogy ich will ficken, schnell, gut, ja ja noch mehr. hogy megy ez? mit mondasz hogy egybül felálljon? megpusztulok a kíváncsiságtól.

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2007.09.27. 09:08:15

Erről, csak annyit, hogy lehet nem kötöttél szerződést, de mivel felhívtad őket, ez ráutaló magatartás és így létrejött egy szerződés "szóban" , sok embert szopatnak így, például a nagy magenta T is.

rubinyo 2007.09.27. 09:11:48

Háát.. lehet, hogy csak én gondolom így, de aki szextelefonokat hívogat , az nem lehet valami sikeres...

Mondjuk aki fogad, az már mindjárt más...

rubinyo 2007.09.27. 09:18:17

Mind e mellett az pontosan nm derült ki a számomra, hogy ki hívta fel a delikvenst.
A szexelősök?
Akkor azért felmerül bennem a kérdés, hogy ők honnan tudták meg a számot...
(vagyis valszeg híváslistát kértek egy nap alatt)
Ez esetben, s ha a szám titkos, akkor szerintem Németországban (mert nálunk ez másképp működne) a szolgáltató nem fogja kiadni az ügyfelét.
Ott lehet, hogy az ügyfél megtartása fontosabb nekik, mint egy ilyen tróger cég.
Szóval légy kemény ,s akkor csak telefonon tudnak fenyegetőzni..majd megunják.

vernarancs 2007.09.27. 09:25:16

Mindjart elsirom magam. Azert az kicsit kemeny, hogy a telefonszexes lany beszol a behajtonak, hogy sajnalja amiert ilyen szar melot kell vegeznie. Muhahaha. Viszont mindez nemetorszagban tortent, igy elmondhatjuk, hogy a homar nemzetkozi vizeke evezett. Mi lenne, ha itthonrol hivnam fel ezt a ceget. Akkor hivagathatnanak jo sok penzert, hogy fizessek.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.09.27. 09:34:04

Én most tanulok németül. Hogy van az, hogy a piszén pisze kölyökmackó?
Köszi.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.09.27. 09:36:03

Egyébként meg kemény lehet magyarként németül telefonkábelen keresztül izgatni. Én folyton elröhögném magam a helyedben, amikor azt kell mondani, hogy "Ja, ja, schnell, Herr Günther, das ist so gut."

Ahmet · http://www.tinylittlebigthing.blog.hu 2007.09.27. 09:48:19

Ismerek olyat, aki a szex SMS iparban dolgozik. Na, az milyen már? És vannak visszatérő kuncsaftok, hosszú SMS váltásokkal. Vajh melyik kezével írja az SMS-t az ilyen?

Majmász Gedeon 2007.09.27. 10:08:55

Ich spritze, ich spritze... :))

Attila64 · www.sagaontour.ca 2007.09.27. 10:18:06

Kedves megkeresésre be kell diktálni:

aaa Kft

1134 aaa utca 1

adószám: 11111111111

Tel.: 1234567 (ööööööö, ezt mégsem)

Secnir 2007.09.27. 10:18:46

Ahmet
amikor azt irja az sms-ben hogy:
fkjasghfsdfsbjkfbhs
na azt nem a kezével írja...

Édesapa 2007.09.27. 10:19:09

Király Rák · kiralyrak.blog.hu 2007.09.27. 09:34:04


zu Stupsnase Stupsnase Böckchen-Bär

Dr Net Elek (törölt) 2007.09.27. 10:22:45

Hehe. Ez kész. Mega lol. Ösi román foglalkozás modern technikával...

Édesapa 2007.09.27. 10:24:21

Király Rák · kiralyrak.blog.hu 2007.09.27. 09:36:03

zu Stupnase stupnase Böckchen-Bär

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2007.09.27. 10:24:27

sztori jó, tördelés még jobb lehetne.

währenßhöhleigkeitigchen 2007.09.27. 10:31:57

Szvsz ha tényleg nyugi kell, szüntesd meg a telszámot, és kérj újat.

Lesz némi kis marketingköltség, míg újra felfut az ipar, de saccra ez nem tarthat túl sokáig...

(ps: ki tudod tenni majd az új számodat a homárra? Lécciécci..! És Palkovicsné szmát tudja valaki?)

Édesapa 2007.09.27. 10:40:09

többször nem mondom el...

2007.09.27. 10:40:41

Tanulságos. Mo-on a parkolócégek alkalmazzák. (Palkovicsnét leszámítva persze.)

shibuya 2007.09.27. 10:48:50

"De hány ember adja be a derekát, mert megijed, mert fél az asszonytól (megoldás:''na ide gyere te büdös kölyök, mit telefonálgatsz itt Ulrikének 56 ojróé'?''),
szülöktöl (megoldás:''Anyu én tisztán emlékszem, hogy apu a múltkor kizavart a szobából mert letolt gatyával telefonált'')..."

egyebkent meg ide illik a Ccacahoz intezett kerdesem idezve a Subbarol: Arra lennék kiváncsi hogy tudnék spricelni a végén? :)

A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó 2007.09.27. 11:03:36

I think Germany is an ancient romanian ground too.

Rák Attantam 2007.09.27. 11:07:06

Nos, őszintén bevallva, én már próbáltam a telefonszexet, de nem tetszett. Túl kicsik a lyukak.

Egyébiránt mostmár értem, hogyan "fogant" az Intrum Justitia megalapításának ötlete. Valami tulaj-feleség nem "dolgozott" kint németben véletlenül? :)))

Secnir 2007.09.27. 11:07:53

shibuya
a telefonvonalra ráköt egy faxot, és átnyomja rajta...

Dr Net Elek (törölt) 2007.09.27. 11:11:45

Aki németországban szextelefon vonalat üzemeltet mellékjövedelem megszerzése cimmel, az nem egy sikeres ember...
de aki emiatt sunyiban felhivja a konkurenciát, oszt lebukik, az már halmozottan hátrányos helyzetü.

Most lehet zizegni, hogy Jürgen hiv bránerverés céljábol, vagy a "jogi osztály".

Dr Net Elek (törölt) 2007.09.27. 11:19:03

Rák Attantam 2007.09.27. 11:07:06

"Nos, őszintén bevallva, én már próbáltam a telefonszexet, de nem tetszett. Túl kicsik a lyukak."

:DD

Begerjedtél a kagylóra?

SzigMa 2007.09.27. 11:22:30

Tévedésben vagytok, ez egy kiegészítő szolgáltatás a bikkfafíliásoknak, akik csak arra tudnak elélvezni, hogy "amennyiben számlatartozását levelünk készhezvételét követő 8 napon belül nem rendezi, úgy megbüntetünk, te rosszfiú"

Rák Attantam 2007.09.27. 11:47:12

Oké, akkor játsszuk el:

Jogi Osztály hívja 0190-11888...

-Hallllóóóó! Itt Pischén Pische Ccaca beszél. Ki vagy?
-Jóestét, az XXX GmbH. Jogi Osztályától... Ön tartozik...
-Óóóó igen, tartozom egy vallomással! Én vadul szeretem!...
-Ööö, tehát tartozik 684.99 Euróval. Felhívom a figy...
-Igeeen, hallom, hogy felhívtál, te kis huncut! Már nem elég a mama, ugye? Naaa, mi legyen, kis aktakukacom?
-Na de kérem! Tájékoztatom, ho...
-Na jó, mondd, mely tájékod szereti legjobban, ha izgatják, hmmmm?
-Ha nem fizet, behajtjuk...
-A macit a málnásba, miiii? Hát ezt szeretnéd, te kis perverz?
-De kérem! Rövid leszek....
-Jajj, ne tedd! A szado-mazo nem az én világom! A vadulást nem így értettem, kis butus!
-Ebből elég! Elmegyek és...
-Jaj! Máris? De még bele sem melegedünk! Ó, ti gyorstüzelő férfiak!
-Nahát! Nem lehet így az emberekkel kénye-kedve szerint...
-Ezaz! Legalább kényeztess egy kicsit, ha már így itthagytál, de gyors vadló, teee!
-(katt, pííí...pííí...pííí...)
-Halló? Halllóóó, mókuskám! Letetted? Naaaa!

szvsz 2007.09.27. 11:55:09

Az emeltdíjason hívott a 'jogi osztály'? Mert az sokba kerül ám nekik... Hívd fel őket megint és kérd el a címüket :)

Secnir 2007.09.27. 12:30:11

rák:
rosszul tudod:
nem Pischén Pische Ccaca, hanem Pischén Pische Pitcha...

MacWolf · http://www.travian.hu/?uc=hu1_23494 2007.09.27. 12:39:25

Akasztják a hóhért szindróma? :D
Mondjuk azért az is gáz tud lenni, ha az embert éjjelé-nappal telefonbetyárja egy ilyen muksó...

De én tuti azt csinálnám, hogy végighívom az összes ilyen helyett az emelt díjas telefonról, oszt azt hívják vissza nyugodtan, annyit beszélnék velük, hogy a szájuk is leszakad, számlafordultával meg a tárcájuk.

nikii 2007.09.27. 12:50:33

Gondoltam, egyszer kipróbálom a telefonszexet is. Tárcsáztam. A vonal másik végén egy nő búgó hangja turbékolt. Mondta, hogy ő meztelen, és a hangom simogatása kiolthatatlan szenvedélyes vágyat keltett benne. Megkért, hogy vetkőzzek én is le. Levetkőztem. Ott voltam csupaszon a telefonkagylóval, mikor valami marha elkezdte verni a telefonfülke ajtaját...

www.vicc.hu/index.php?tz=9859,9861+5

Répalaki Edömér 2007.09.27. 12:53:22

Telefonos szexhez kapcsolódó hanganyag (nem telefonszex, hanem párzási rituáléra felhívó, szolgáltatás és műsorismertetés egy csengő kacajú buja kéjhölgytől, a tiszteletdíjak megjelölésével):
www.keptelenseg.hu/keptelenseg/olvas/kulonlegesen-finom-vagyok-/

Másrészről a telefonszexre legalkalmasabb készülékek a katonai és biztonsági alakulatoknál is rendszeresített tábori (indukciós) telefonok. Ezek vezetékeit a stimulálandó testrészhez erősítve, a tekerőkar lendületes forgatásával orgazmikus élményben lehet részünk. Ha bátrak vagyunk, az áramerősség/feszültség generálását ráhagyhatjuk a vonal tulsó felén tartózkodó "játszópajtásunkra". Fontos, hogy ez a személy közeli jóbarátunk legyen és a használat előtt figyelmeztessük, hogy a túlzottan dinamikus tekeréssel hatványozott arányban fogunk a padlón rángatózni, szóval csak módjával forgassa azt a kart. Ccaca magyar-német illetőségére tekintettel itt van egy német példány képe - 1944-es mintájú német tábori telefon:
www.hungarianmilitaria.hu/modules/felszereles/view.php?fel_id=113

Répalaki Edömér 2007.09.27. 12:57:25

Próba:
- Autobann-on (nem, nem h-val) vagyok vagy csak véletlenül fagy le a böngészőm és mindig újra be kell jelentkeznem?
- Az előző kommentem ki-e jött?

BiG_ 2007.09.27. 13:11:31

zsir 2007.09.27. 10:40:41

Az már milyen extrém szex: parkolócéges szextelefon! :-DDD
"Parkolj belém a hatalmas teherautóddal, te vadállat, teee..." :-)))

Azért ez se semmi, nagy az Isten állatkertje...

Üdv!

BiG_ 2007.09.27. 13:25:31

Répalaki Edömér 2007.09.27. 12:53:22

Jó a telcsi, na erre adjon vonalat a Té-mogul! :-)))
Mondjuk, aki a tökére köti az indukciós tekercsét, az meg is érdemli...

De itt egy olcsóbb, Bundeswehr telefon, csak 22,95 €!
href.hu/x/3lhc
Zu Risiken und Nebenwirkungen fragen Sie Ihren Arzt oder Apotheker...

Üdv!

Nagyvakond 2007.09.27. 13:51:56

[hhhhhh..... hhh... hhh... hhhhhhhhaaaa...

...

...

hhhhhhhh-Jaaaaaaaaa...]

indapasssucks 2007.09.27. 15:07:22

Éljenek a király csajszik, akik felderítik az ilyen szolgáltatásokat!

Több ilyen konkurens csajszit, ollé! :)
we

indapasssucks 2007.09.27. 15:08:39

az elébb az voolt odaírva, hogy
we (szivecske) Ccaca,
de a kisebbjel nem ment át...

KOnvertáljátok má indexesek a <8 -at lécci.

Reggie 2007.09.27. 15:29:29

A szextelefonos most akkor verbalkurva?

Rák Attantam 2007.09.27. 15:31:02

Jé, tényleg nem jeleníti meg! :)))

És ezt? (¯v¯)

Dr Net Elek (törölt) 2007.09.27. 15:39:56

Reggie 2007.09.27. 15:29:29


Aha. Ök azok, akik megbuknak a gyakorlati vizsgán, viszont az elméletet ismerik:)

lbytesxk 2007.09.27. 17:43:36

me love you long long time, me so horny........

Law enforcer 2007.09.27. 19:13:11

nincs időm elolvasni, too long.

stichus 2007.09.27. 20:11:23

asztaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.09.28. 03:21:18

ez tenyleg olyan hosszu, hogy felidoben ugy ereztem felemelik az internet szamlam
lehet, hogy tenyleg
de priviben felhivhatsz, meg sosem probaltam
meg jobb lenne ha el is jonnel

ccaca 2007.09.28. 03:52:13

A teljesség igénye nélkül válaszolok.

Természetesen nem vagyok sikeres ember, erröl nem kell orvosi papír, teljesen evidens. Ezt erösíti, hogy még az ágyból is tudok pénzt keresni, márpedig csak beteg ember dolgozik ágyban :-).

Életem elsö számú célja, hogy árufeltöltö lehessek akár a Tecsóban, akár a Madarasban, de könyörgö jelentkezéseimet elutasították – túlkvalifikáltnak minösítve -, mert a szókincsem túlnö az „Én ugyan nem tudom hol keresse“ spektrumon.

Az a helyzet, hogy aki felhív az 98 %-ban már saját kezüleg gondoskodott arról, hogy harcra kész állapotban legyen az eszköz, hiszen ha még nekem kellene felizgatnom, akkor többet kellene fizetnie (Geiz ist geil). A primér cél a spricc, de a háttérben egy harc zajlik, a delikvens ugyanis óooccón, naon óooccón szeretné az évszázad szexuális élményét megkapni, ezért törekszik a gyorsaságra, én pedig igyekszem a beszélgetést elhúzni, de oly módon, hogy ezt ö ne vegye észre. Ha költöi akarok lenni, akkor a fantáziáját kell megérintenem és mozgásba hoznom.

A hívószámot már csak a számlázás miatt is mindig átnyomja, legfeljebb egy aprócska script-tel intézkedik arról, hogy a hívott fél telefonján ne jelenjen meg. Ezt a software-t pedig legálisan vagy illegálisan meg lehet buherálni.Abban nem lennék biztos, hogy nem szolgáltatják ki a nevemet és címemet, mert itt se minden arany, ami fénylik, söt...

A piszén piszét én se tudom igazán :-) (a Stupsnase amúgy jó a piszére), csak jellegében volt hasonló (azt hiszem inkább a keselyü szót használtam). Mindazonáltal (no nem kell könnyeket csorgatni) elég nehéz valami jó kis bajor vagy szász tájszólású ürgével bármit is kezdeni, mert legfeljebb minden 10. szót értek meg, ilyenkor elbeszélünk egymás mellett, de ez nekik se szokott feltünni. Hát röhögni pedig gyakran kell :-), a legjobb az utóbbi idöben az volt amikor egy fiatal srác közölte, hogy neki 5 centis (kicsit zavarba is jöttem, mert itt a telefonban átlagosan 20-25 centire nönek, de volt már 40-es is, na azon is vihognom kellett), aztán nyögött 3 másodpercig és megkérdezte, hogy jó volt-e. Mondtam neki, hogy egy csodás Turboficker és ennek nagyon örült.

A telefonszámomat most is közölhetem, legfeljebb onnan nem tudsz felhívni :-), de a kedvedért csináltathatok egy olyan számot is, ami Magyarországról is hívható. Na, akarod? :-)

A konkurenciát pedig tényleg vérciki figyelni, sikeres emberek/cégek sosem müvelik. Elvannak, mint a befött, aztán veszi, nem veszi nem kap mást.

Bizonyos analógiák valami budapesti parkolócéggel nekem is feltüntek. De hogy a fönök neje is itt, így, ezt, hát ez hallatlan :-).

@Rák Attantam: LOL (egyébként a 0190-es számok majd két éve megszüntek, 0900xxxx van helyette).

Also, dann feuchte Grüße :-)

ccaca 2007.09.28. 03:54:39

@Hagyma
Futok-rohanok :-), meg hívlak is. :-)

ccaca 2007.09.28. 04:14:30

Ja, már megint eszembe jutott valami. Szóval a történetnek nem csak ilyen pikáns vetülete létezik, és minden út Palkovicsnéhoz vezet már megint, hanem például olyanok is, ahol a weben mindenféle vacak apróságokat ígérgetnek ingyenesen, pld SMS-t, házifeladatot (!), IQ tesztet, horoszkópot, stb. Természetesen kérnek egy telefonszámot is, a gyerek (több felnött se) pedig nem fogja fel, hogy nem okvetlenül kellene megadni. Másnap pedig jön a hívás, hogy nyert egy tv-t, ipodot, akármit és adja meg a címét, szegénykém boldogan megadja, de nem azt kapja, hanem egy számlát. És megint jön a fenyegetös inkasszós buli, tehát nem csak idegenbe szakadt pajzán hölgyikék vannak veszélyben. Reméljük ezt nem importálják a magyarok :-), de azért legyünk résen.

Anubisz (törölt) 2007.09.28. 08:42:57

Az csak nekem fordult meg a fejemben, hogy akkor mi van, ha a hölgy direkte fals címet ad meg??? Oda aztán számlázhatják a kőccségeket, meg kiküldhetik a végrehajtót... Bár a mai világban rohadtul nem nehéz egy telefonszámot címmel beazonosítani, még ha titkos, akkor sem...

Gagrin 2007.09.28. 08:48:48

Ha odakinnt élsz akkor ajánlanám figyelmedbe a Sat1 (Akte07) ill. az RTL (Extra, és Stern TV (Herr Jauch rulez), SpiegelTV)riportmagazinját (vagy mifenéjét). Bizonyára jó riportot tudnának készíteni róluk, ha eddig még nem tették meg.

Rák Attantam 2007.09.28. 09:41:50

ccaca 2007.09.28. 04:14:30
"...Reméljük ezt nem importálják a magyarok :-)..."

Nem-e? Mi találtuk ki! Németország a tesztlaborunk! Jövőre beindul Magyarországon is ez a fajta szívatás, nyugi. :D

ccaca 2007.09.28. 14:54:17

@Gagrin
Nos, mikor kivert az ágyból gondoltam, hogy akkor most AKTE, rá is csattogtam az oldalra és ha lett volna telefonszám, akkor hirtelen felindulásból biztos elmondom nekik a történetet, de csak mail cím van, márpedig az íráskedvemet már kiéltem akkor, mikor ismeröseimnek leírtam a sztorit (ezt olvashattátok ti is kicsit átírva, mert a keresetlen csúf szavakat kigyomláltam), valamint az AKTE szereti bemutatni az "áldozatokat", ezt én inkább nem vállalnám, teccikérteni. De még gondolkodom rajta :-).

@Rák Attantam
Te kis hamis, akkor te vagy a bájos férfihang? :-)

Bar Kochba 2007.09.28. 16:02:26

Ha jól értem, ebben a történetben MINDENKIT emeltdíjassal lehet hívni. A naiv ügyfél, a XXX GmBH sőt még a fogyasztóvédők is emeltdíjassal rendelkeznek. Vazze, ki beszél ott alapdíjon?

Aki meg besz opja az ilyen átveréseket az sikeres ember nem lehet!

Rák Attantam 2007.09.28. 22:05:26

ccaca 2007.09.28. 14:54:17
"@Rák Attantam
Te kis hamis, akkor te vagy a bájos férfihang? :-) "

Nájn, ik spreh nix dojcs! Ih háb kájn bájos férfihang! (Vagy kituggya, ilyesmire még nem "használtam". Lehet, hogy mégis bájos? Hmmmm.... ébredezik Nárcisz, jobb, ha abbahagyom. :P )

vadökör 2007.12.20. 22:40:55

Mein Spritz kommt! OOOOh,duuu geile sau. Ez lenni német malac írás.
süti beállítások módosítása