Tékozló Homár

Zsírkonzerv a Lidlből

2007.11.14. 12:17 | jackyll | 151 komment
Sosem derült volna ki ez a turpisság, ha a hangok nem mondták Jucinak, hogy menjen a Lidlbe és vegyen egy vagdaltkonzervet. A kérdés igazából, hogy mennyibe volt ez:
Egyik nap a Lidl-ben jártam és ugyan nem tudom hogy miért de megvettem egy vagdalt konzervet. Aztán gondoltam megkéne nézni hogy miféle. Emlékeimben a seregben kapott különleges vagdalthús élt amit bizony néha /mivel nem volt más magában ettük, utána napokig nem kellett semmit sem enni.../ Kibontottam és amit láttam ...hmm fincsi mi? zsír zsír hátán undoríttó bűz. Aztán megnéztem hogy mégis mennyi zsír van benne. Visszasírom a mi csodálatos gyíkkonzervünket,mert igaz hogy utáltuk kegyetlenül de ennyire nem volt okádék. Így hát csak annyit végül hogy jó étvágyat!
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Céadaoin (user ID 44540) 2007.11.14. 13:27:48

Szerintem is nagy bizonyossággal megállapítható, hogy ez a zsír nem ebből a dobozból jött ki. Hacsak Juci nem kaparta körbe a húst, majd kente az eredményt halomba a dobozfedőn...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.14. 13:28:23

pepin
mariarol leszallni
hozzam jon
nahat
lesz itt vagdalt meg felvagott

Mária 2007.11.14. 13:29:23

Tiltakozom! EZ nem én vagyok:

www.istenkiraly.hu/

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.14. 13:30:13

ceadoin
uugy van ahogy mondod latszik hogy ures a szele
de ettol ennyi zsirnak meg nem kene benne lennie-e?

Céadaoin (user ID 44540) 2007.11.14. 13:31:42

de nem ám - de nem is azt mondtam :-D
zsír-érték arány, vagy mi...

alicecsodaorszagban 2007.11.14. 13:32:41

hagyma, egy kicsit kiteszem a lábam, és Te már megint másokat hívogatsz?!?!
ejnye

Pécsi bölcsész 2007.11.14. 13:33:12

mi bajotok a zsírral???
köll a szervezetnek, meg jól lehet rá inni töményet!

Szar-vas 2007.11.14. 13:33:51

hát most mit sírsz vazze? örülj neki hogy nem csak száraz hús van benne, amúgy a zsir nagyon fincsi, föleg kenyérrel és almával

alicecsodaorszagban 2007.11.14. 13:33:56

Tegnap voltam veled meginni valamit, de úgy látom nem láttad, mert sötét volt a hálószobádban

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.14. 13:34:13

en itt se voltam alice
alszom
szalamit tucc csinalni?

Mária 2007.11.14. 13:35:21

Céadoin: a zsír innen való:

homar.blog.hu/2007/10/31/luxus_sertesbolt_nyilik_az_andrassy_uton

Belerakták a vagdaltas dobozokba, mert kellett a papír beragasztani a hentesbolt ablakát :)

Céadaoin (user ID 44540) 2007.11.14. 13:38:19

Mária, olvastam azt a postot is, de a mondatodban rejlő logikai összefüggéseket bizony nem értem... :-) A zsír eredetileg papírban jönne?
(hja, zsírpapír...?!)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.14. 13:38:51

volt vacon egy csajom
hat annak teljesen olyan cicije volt mint a birsalma

Daved · http://buxevo.com/hu 2007.11.14. 13:48:35

videa.hu/main.php?page=play&v=LXqvsLOq2LuSZ2nq

ennek a videó végén van még ilyen téma:
kutya vs Teszkós párizsi

Dr Net Elek (törölt) 2007.11.14. 13:51:26

Na erre akartam még kitérni:
a váci cicik.

Deuce Bigalow 2007.11.14. 13:54:52

ez biztos a Párna Juci lesz...
amikor az egész sereg a párnát dugta..

MADcat 2007.11.14. 13:59:21

le kell tépni a lidli ajtaját, ha nem megy fotocellás akkor a konzervét kell lekapni...
nem értitek ezt...

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2007.11.14. 13:59:49

A seregben nekünk is volt századdisznónk. Nem is egy, talán 4.

Azért kellettek, mert vannak ételek, amiket még a sorkatonák sem esznek meg... Volt például olyan szalonna, amin 3 cm-es szőrök voltak, mert elfelejtették megpörzsölni... Ez az igazi recycling :)

A konzervvel nem volt bajom, azt mindig szerettem, mert bontatlanul kaptuk abba biztosan nem tettek bele olyat ami nem illik valamint nem vettek ki belőle értékes(?) dolgokat. Max a szavatossága lejárta után kaptuk meg, de azzal nem volt semmi gond. A konyhán őriztek olyan májkrémet, ami a '80-as években járt le, több mint 10 évvel az akkori időkhöz képest. Mint utolsó katonák a bázison felbontottuk... Nem volt annak semmi baja, de én azért nem kértem belőle. Volt egy roma származású fickó ott, a Dakota, na az megette fogadásból az egészet. Igaz ő olyan katona volt, hogy mikor elkésett bement a disznóólba aludni, nehogy a szállásnál elkapják

MADcat 2007.11.14. 14:01:21

a panaszt sem értem

adott két szelet kenyér, egyiket a hússal eszed meg, a másikat meg megkened a zsirral és megszórod hagymával! mindig csak a panasz a panasz...

kinek nem hagymája nem vegye magára

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.14. 14:05:58

sambala
nalunk/ez boldogon volt/ egyszer eltunt a malacos es kiosztottak a geppisztolyokat, mert akkor eppen orsegbolt tunt el
mar a malacos
es mentunk tok komollyan eles geppityuval az egesz laktanyan
a malacos meg ott horkolta desznyo mellett
amit kesobb kihereltek levagas elott
de azt mar meseltem
a vagdalthust meg akkor is szerettem citromos teaval abban a jo zsiros srga bogreben
marmint a tea

kontraszt 2007.11.14. 14:10:26

Sajnos senki sem látja át a valós helyzetet. Ilyen konzervet kb 15 évvel ezelött már láttam Kelet-Németországban. Ez nem gyári hiba, vannak olyan területek, ahol egyszerűen így készül ez a termék, mert a helyi izlésnek ez felel meg.
Akkor ott a boltban - valahol Thalle mellett - rá is kérdeztünk, és azt a megnyugató választ kaptuk, hogy errefelé ez így készül.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.14. 14:12:40

egesz NDK gyari hiba volt
bar az NDK-s csajok a balcsinal sokkal rugalmasabnak mutatkoztak a magyaroknal

Céadaoin (user ID 44540) 2007.11.14. 14:15:55

hagyma, nem azt írtad egy órája, hogy mész dolgozni? :-D :-P

Pepin bácsi 2007.11.14. 14:18:36

pécsi bölcsész: igazad van !

Secnir 2007.11.14. 14:20:32

Nem védeni akarom a lidlt (mint ahogy egyik multit sem), de van egy másik oldala a dolgoknak, nevezetesen a gyártósori hiba lehetősége. Aki dolgozott élelmiszeriparban, vagy látott már gyártósort, az tudja, hogy vannak kritikus szakaszok, ezek az indítási, és a zárási töltések. Gyengébbek kedvéért: amíg a konzerv fut alul, elindítják a cucckinyomót, de még a massza nem tölti ki a csővezetéket, addig csak féltöltésű konzervek készülnek. Ezek mennek a kukába. Ugyanez a helyzet a végénél is, és ott fordulhat elő ilyen, mint a fenti ábra mutatja. A problémát az okozza, hogy a töltés és a konzerv tetejének rányomása között kb. 15cm távolság van, és egy éles szemű dolgozó figyeli, hogy pl. a végén mikor kezdi el szarul tölteni a dobozokat, akkor megnyom egy gombot/meghúz egy kart és onnantól kezdve a hibásak egy másik pályán lepotyognak a selejtbe.
Namármost
Ha a dolgozónak kevésbé éles a szeme, vagy este 10-kor már csak egy penge vékonyságú, lehet, hogy később nyomja meg a gombot/húzza meg a kart, és előfordulhatnak ilyenek. emberek vagyunk no.

Ennek van ellenpéldája is, saját tapasztalat: vettem tokaji sárgamuskotályost a cba-ban. hazavittem, másnap felbontom, elkezdem inni: ez bizony aszú. 3 v. 4 puttony, viszem az asszonyhoz, kóstolja meg: szerinte ez aszú. rohanás a cba-ba. volt még 5 üveggel (300 ft-üveg), felvásárlás. még 3 üvegig volt benne aszú, utána volt egy aszú/sárgamskotályos ízú, és az utolsó már sárgamuskotályos volt. Valószínűleg csapoláskor, amikor átálltak aszúról sárgamuskotályosra, korábban indították a palackokat, és az első néhányba aszú jutott. Így jártam. Illetve úgy. szóval billegtem :)

kontraszt 2007.11.14. 14:27:07

"Nem vágom miért kell ilyen feldolgozott szarokat megvenni... mért nem vesztek a hentesnél színhúst? A felvágottban meg az ilyen konzervben is ugyanaz van!!! csak még telerakják zsírral, meg egyéb szar szeméttel... gondolkozni kéne emberek. "

Ez egy demagóg baromság, te még nem voltál disznóvágáson? Szerinted a téliszalámiba mit raknak a színhús mellé? A józan paraszti ész mindenre talált megoldást, és a disznónak minden részét feldolgozták.
Ettem már olyan szar házikolbászt - ami az orrom elött levágott disznóból készült, ami ehetetlen volt. Mert a készítői betartották a - 10 pont amivel a rákot elkerülhetjük - c. ökörséget, és szinte semmilyen fűszert nem tettek bele, csak fokhagymát. Ehetetlen volt, és mivel vörös húsról van szó ... teljesen mindegy, mert az meg rákkeltő(bb mint a fehérhús).

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.14. 14:32:17

most azert meg kell jegyeznem- bar egyet ertve, hogy izlesek es pofonok- de a fokhagyma mindenre jo
mondhatnam gyogynoveny
meg minden hagyma
egyszer vacon volt egy nom akit fokhagymaval kigyogyitottam a tuszosmandulagyulladasabol
igaz kolbaszt nem a kevertem hozza

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.14. 14:33:50

most a melleirol nem beszelnek, mer itt van alice

vernarancs 2007.11.14. 14:34:20

Secnir 2007.11.14. 14:20:32

Pontosabban a selejt megy a Lidl-be :)
Az aszu nem is finom. A muskotaly sokkal jobb. Szerintem.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.14. 14:36:30

en a sort szertem a legjobban a vagdalthushoz
de ha mar bor, en rizlingparti vagyok

Pepin bácsi 2007.11.14. 14:38:14

kontraszt:
a józan paraszti ész nem is csinál "rákelkerülős" kolbászt.
aki meg hús evés közben is a rákkal foglakozik az egyen müzlit meg egyébb ilyen sz@rságot

Secnir 2007.11.14. 14:39:24

ha tokaji, akkor nem vagyok válogatós. de az aszú ára négyszámjegyű és nem engedhetem meg magamnak mindennap. fröccsbe nem is teszem, ha ég a nyári napmelegtől...
...a sárgamuskotályos mehet. azért mentem. mert ilyen koccintós ötliteres kiszerelést nem akarok még fröcsnek sem megvenni. Nem kell nekem a fejfájás, meg a bokafosás.

vernarancs 2007.11.14. 14:39:40

Szerintem meg feherbol a Chardonnay (kiveve a lellei muscat ottonel mert az nagyon finom), vorosbl meg a kekoporto. De en is inkabb a borsodit meg az aszokot szeretem.

Pepin bácsi 2007.11.14. 14:40:39

hagyma: igazad van !
borból a száraz fehér a legjobb, főleg a badacsonyi, persze nem a cba-s meg lidlis

Pepin bácsi 2007.11.14. 14:43:10

secnir:
aki aszúból fröccsöt csinál azt lapáttal agyon kell verni

pleasantry 2007.11.14. 14:43:46

bezzeg palinkat egyik sem iszik.
benak.

ede bá 2007.11.14. 14:44:57

Ez azért ilyen ,hogy ha mag akarod sütni ne kelljen külön zsírt előszedned. 2in1 Ha meg a dobozában sütöd akkor még edényt is spórolsz 3in1.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.14. 14:45:13

de lagalabbis bacpacskerral
na telleg megyek es dolgozok az imperialistakoknak
alicenk szoljatok hogy kerestem

Pepin bácsi 2007.11.14. 14:45:13

hajnalban kell pálinkát inni, mielőtt lebököd a desznyót.
meg utána is, a nagy ijedtségre

Mária 2007.11.14. 14:46:52

Céadaoin 2007.11.14. 13:38:19

Van, hogy a zsírt nem műanyagba, vödörbe, nemtudommibe csomagolják, hanem félkilós kockákra vágják és papírba csomagolva van a hentesnél.

Többet nem tudok erről, mert zsírt csak füstölt szalonnából kiolvasztott formában használok :)

Egyébként meg olajat.

MADcat 2007.11.14. 14:47:00

" Pepin bácsi 2007.11.14. 14:43:10
secnir:
aki aszúból fröccsöt csinál azt lapáttal agyon kell verni "

ÁMEN!

jégbor gyerekek jégbor!!

Secnir 2007.11.14. 14:49:33

vernarancs:
ászokot? hörrh. becks vagy borostyán. de olyan sört, ami dobozos+multiba lehet kapni+az ára 100 forint alatt van - na olyat soha.

Pepin bácsi egyetértek önnel
adok lapátot ha kell.

pleasantry
megtermelem. megérlelem. le is főzőm. meg is iszom.
ugyan az asszony sír minden évben, hog ő lekvért akar főzni, és mindig megnyugtatom, hogy úgy lesz szívem, csak hát a technológiai folyamat valahogy mindig elkanyarodik a vége felé...

Dr Net Elek (törölt) 2007.11.14. 14:49:48

Páleszból is a házi a legjobb. Télen, baciluskergetönek.

Pepin bácsi 2007.11.14. 14:52:13

mária:
ne okozz csalódást ! már az öreg gundel is megmondta, zsírral kell főzni, az adja ki legjobban az ételek ízét.

MADcat:
küldhetnél 1-2 kortyot. még soha nem tudtam rászánni magam, hogy vegyek.
kicsit riasztó az 5 számjegyű ár

Pécsi bölcsész 2007.11.14. 14:52:37

Pálinkát egyébként mindíg kell innni.
főleg ilyen szar konzervek után; mert lehet is.

vernarancs 2007.11.14. 14:55:43

Secnir 2007.11.14. 14:49:33

Amibol lekvart lehet fozni abbol palinkat is! Osi magyar mondas.

Hat a becks nekem nem jott be. Akkor mar inkabb Dreher vagy csapolt Heineken (a dobozos az szar). Persze a sorok kiralyai az angol Ale tipusu nedvek (Guinness, Kilkenny, Bishops finger, Porters stb.). Keves buborek, nem puffaszt fel es finom.

BiG_ 2007.11.14. 14:56:08

Ez ilyen kirándulókonzerv lehet. Husi a kenyérrel a bendőbe, a zsír meg a bakancsra vízlepergetőnek.
Véletlenül nem a sportosztályon árulták?

Üdv!

vernarancs 2007.11.14. 14:57:39

Pepin bácsi 2007.11.14. 14:52:13

Nincs is finomabb egy zsirban keszult rantottanal. Boaaaafff. Nemreg videken ettem ilyet es mar igencsak elszoktam a zsirban keszult kajatol. Ez uberelt mindent. En margarinnal fozok, csak hagymat piritok olajban.

Dr Kangörény 2007.11.14. 15:09:25

Amikor én katona voltam nem ettem konzerv szarokat. A szakácsokkal voltam egy körletben és mivel állandó kilépőm volt ezért én csempésztem be nekik a piát. Cserébe ha megéheztem, zabáltam kétpofára a tisztek téliszalámiját. :-)

Secnir 2007.11.14. 15:14:07

a zsírban készült rántotta igenis finom.
zsírban vöröshagymát pirítok, apróra vágott sonkával + kolbásszal + paprikával feldobom, amíg pirul, addig 10-12 tojást felütök, összehabarom, kb 10dkg reszelt füstölt sajtot rakok bele + sót-borsot-tárkonyt, összekeverem, majd bele a zsírba. s keverem kavarom míg meg nem sül. bónusz track: 1 fej lilahagyma felkarikázva

Secnir 2007.11.14. 15:22:20

persze ez vacsorára nem ajánlott, csak reggelinek vagy tízórainak...

pleasantry 2007.11.14. 15:22:33

a palinka eletet menthet.
es ment is.

Pepin bácsi 2007.11.14. 15:23:06

SECNIR:
TUDSZ ÉLNI !
ÍGY KELL EZT!

Secnir 2007.11.14. 15:27:29

ha vacsorára csinálod meg, egész éjjel álmodban üldözni fognak, repülőröl próbálnak meg ledobni, és horrorfilmek alapjait éled meg.


Pepin bá, köszönöm :) rutinos alkoholista vagyok, tudom mikor mit kell enni. házibuli előtt sörben sült csülök csemegeuborkával főtt krumplival - de ne sokat, csak ippeghogy elcsapjam az éhemet. Rá másfél-két órával kezdődhet a zivászat.

Secnir 2007.11.14. 15:29:06

ezt a konzervert én simán felhasználtam volna, nem tom' mit aggódott a cikkíró...

nyunyógomez · http://indafoto.hu/arecibo 2007.11.14. 15:36:01

Anno a seregben kaptunk vacsira olajoshalat (no nem rio mare)meg tejfölt.Persze hogy egyszerre ettük meg,utána meg a század rohant fosni versenyszerűen...qrva jó buli volt!!

LiBerti 2007.11.14. 15:43:34

A legjobb a felirat a dobozon, hogy "Ínyenc sertés húskonzerv"... Hát, nekem egészen más elképzeléseim vannak az ínyencségről!

Tutanhamon 2007.11.14. 15:43:39

A zsír kitölti, hogy ne lötyögjön. Másik megoldás, hogy nem tesznek bele semmit.

Pepin bácsi 2007.11.14. 15:44:41

secnir:
jó az vacsorának is.
meg a töltött káposzta hidegen, éjjel 2-kor, mikor enyhe részegség és farkas éhség gyötör :)
látom, hogy nem kezdted. le a kalappal

Mária 2007.11.14. 15:48:25

Secnir 2007.11.14. 15:14:07

Secnir, egy Isten vagy :)))

upho 2007.11.14. 15:49:18

akkor mi tortenne ha azt irnam ide hogy a kurva anyatok?

vernarancs 2007.11.14. 15:52:51

Secnir 2007.11.14. 15:14:07

En is hasonlokeppen jarok el, de a zsirt olajra vagy margarinra cserelem es gombat rakok bele kolbasz helyett. Nem szeretem az olyan eteleket amibe mindent beledaralnak (lattam pl. hogyan keszul az omlesztett sajt es disznovagason is rendszeresen reszt veszek).

Pepin bácsi 2007.11.14. 15:56:48

valahol olvastam, hogy a margarin egészségtelenebb, mint a zsír.
nem mintha érdekelne a dolog.
bár amikor azt mondták a tejre, hogy rákkeltő, majdnem ledobtam az ékszíjat

Secnir 2007.11.14. 16:02:31

ami meg a képen látható dobozt illeti:
valóban az történik, hogy egy gép a felesleget kitölti zsírral. Ha valami ok végett kevesebb a husi (lásd fentebb) akkor több zsírt tölt hozzá. ennyi. véletlen, nem kell aggódni. Ezért kár volt cikket írni.

beszéljünk inkább a kacsazsíros kenyérről, sóval borssal megfűszerezve, hagymával. Mellé gyenge gyomrúaknak tea.

Dr Net Elek (törölt) 2007.11.14. 16:02:49

Mondták már sok mindenre, hogy rákkeltö.
Csak azt nem tudom, honnan vették. Nem a kaja rákkeltö, hanem a sok vegyszer.

Secnir 2007.11.14. 16:09:22

vernarancs:
gomba is jó a receptbe amit írtam, de az hizlal.

beszélhetünk továbbá a tejes bablevesről, mint a magány receptjéről. Ugyancsak szinglik sportja a szabolcsi töltöttkáposzta.
Közösségi sport a tejfölös-sajtos lángos, amibe elkészítéskor víz helyett sonkalét adsz. Nem tudsz belőle eleget csinálni.

"Pepin bácsi:
valahol olvastam, hogy a margarin egészségtelenebb, mint a zsír."
ezt én olvastam egy szaklapban (blikk vagy bors vagy valami ilyesmi). Közvetlenül a kistarcsai ufóleszállás mellett volt.

upho:
semmi sem történik. leszarunk.
ha nálunk, egy rendes kocsmában mondanád, többet nem tudnád mivel mondani, csak annyit:
"kuffa annyáfok"

princessophia 2007.11.14. 16:27:21

upho:"akkor mi történne ha azt irnam ide hogy a kurva anyatok?"
Nem történne semmi.Mi is szeretünk.
Csak a hozzászólásod egy kicsit elkanyarodott a témától.
Amúgy ez a konzerv jó.Csak nem szép.
Na és?

struc 2007.11.14. 16:43:11

nyunyógomez 2007.11.14. 15:36:01
Anno a seregben kaptunk vacsira olajoshalat (no nem rio mare)meg tejfölt.Persze hogy egyszerre ettük meg,utána meg a század rohant fosni versenyszerűen...qrva jó buli volt!!

Ez nagyon tecccettt!!!!!!!!!!!!!! :-)

struc 2007.11.14. 16:44:55

egyébként meg: nem értem, min akadt ki az író: így is-úgy is ez van a dobozban, csak máskor rendesebbek és összekeverik - hogy ne tűnjön fel:-)

Secnir 2007.11.14. 17:00:57

hehe most értelmezem én is:
"...Juci küldte..."
"...anno a seregben..."

ehe, átoperáltak haver?

Gumidomino 2007.11.14. 17:01:21

ha nem töltik ki zsírral akkor meg a zoxigéntől színesedik. semmi se jó.

Gumidomino 2007.11.14. 17:03:02

Kaptam egy hülye mailt hogy a margarin egy molekúllánnyira van a műanyagtól. nincs vegyész a társaságban?

Don Poli 2007.11.14. 17:09:18

Én a sereg végső korszakában voltam katona s számunkra az étel kifejezzetten türhető volt.Diákkoromban viszont dolgoztam konzervgyárbans akadt olyan diák aki bizony a mefogott patkányt leengedte ahúsdarálón.-ez akkor sem tünt jó poénnak!-még kiszúrásból sem,mert sikeres ember az étellel nem viccel!-a régi rendszerben az általam látottakból és a gyári munkások storiaiból kiindulva-nem véletlenül hívták eme dicső terméket "gyíkhús-nak vagy patkányhúsnak"!Kitudja mi mehet ma hiába iso meg haccp-leleményes munkások,termelők mindig lesznek!

Dr Net Elek (törölt) 2007.11.14. 17:17:26

Secnir 2007.11.14. 17:00:57

"ehe, átoperáltak haver?"

Nem is olyan biztos...lehetett a nickje is. A kis huncut csillagszemü;)

vernarancs 2007.11.14. 17:23:14

En ugyan nem voltam katona, de ugy remlik hogy azert voltak a seregben nok is, nem? A hivatasosok kozott, ugy ertem.

Secnir,

A gomba hizlal? Mi hizlal benne? Max a zsir amiben kisutod. A gomba olyan rostokat tartalmaz amit nagyreszt meg sem emeszt az ember. Megy a fajanszba. Egyebkent egy jo "zsirban keszitett rantotta kolbasszal" recept utan a hizlalast emlegetni az nem sikeres dolog :)

Carnivora (törölt) 2007.11.14. 17:53:42

Mit pampogsz megérdemled a sorsod zabáld a Lidl-s szar szlovák , német, cseh szart ...

brunhold · http://www.hackedgame.try.hu 2007.11.14. 18:04:52

mi a baj, vagdalthust vettel, es kaptal meg hozza zsirt is.

2:1-ben, mint a nes....kave

Megdobbent 2007.11.14. 18:38:48

De konyorgom, __JUCI__ mikor volt katona az atkosban, hogy ehetett a menazsibol? :>>>

jesszumpepi (törölt) 2007.11.14. 19:04:09

Körkérdés:

Kértek tejszínhabot az olajos szalonnához?Utána leöblítjük langyos libazsírral.

struc 2007.11.14. 20:13:27

a kommentek olvasása után muszáj volt sütnöm 1 kis kolbászos rántottát. hmmm....

Secnir 2007.11.14. 22:09:41

vernarancs:
olvastad a receptemet?
ha gombat is teszek bele, akkor az hizlal. amugy nem :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.14. 22:44:38

Viciazn minden vasarnap hagymas szalonnas kolbaszos rantottat evett
neha bundaskenyeret
hetkoznap vajas-kolbaszos kenyer vagy zsirosdeszka
ebedre sorital
vacon

ede bá 2007.11.14. 22:48:33

A sörital az egy olyan dolog ami teljesen napszakfüggetlen. Nemcsak Vácon:)

alicecsodaorszagban 2007.11.14. 23:49:31

hagyma, ne is haraguggyá meg, de nem csinálok vagdalthúst, sajnálnám leölni érte azokat a kis kedves gyíkokat :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.15. 00:03:33

nem haragszom alice
eszunk salatat
azt a iceberget nagyon kedvelem ranch dresszinggel

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.15. 00:04:49

ede ba
kozos platformon vagyunk

galicius 2007.11.15. 00:14:02

Melegítsd fel!Ezekben a hideg téli napokon egy pohár forró zsír igazán jól melegít.

galicius 2007.11.15. 00:17:37

Ja és az orrodat is tiszticcsa.

Zsírmester 2007.11.15. 11:07:02

Hmmmmmmmmmmm fiiiiiiinoooooom!

Zsírmester 2007.11.15. 11:08:12

Nincs is jobb egy bögre langyos libazsírnál.

GOD 2007.11.16. 05:53:09

Kapjátok be a majdmegmondtammi!

Milyen antiszociális bagázs van itt kérem??? Tessék gondolni az elnyomott, szegény sorsúakra is! Kaviárt a rántottába!

Mellesleg meg kellett ennem 5 szendvicset az olvasás közben, mer' nem volt itthon tojás.

Mellesleg nem lehet sikeres ember az sem, aki assziszi:
- Kend Ferenc
- Balszerencse, ha átmegy előtte a fekete macska (Én, mint aki tipikus feketemacskát tartó kemény ember, nagyon jól tudom, hogy csak az a balszerencse, ha a golyóimon akar átkelni kieregetett karmokkal a bestia)
- aki hajnal háromkor kizárja magát a saját lakásából
- aki nem tud meginni egy liter whiskey-t úgy, hogy utána egyenesen tudjon menni taxival
- akinek még nem mondták azt a reptéren, hogy csak akkor szállhat fel a gépre, ha megígéri, hogy nem bántja a pilótát!
és legfőképpen
- aki nem tudja, hogy minden étel elkészítéséjhez kell egy kis házi pálesz, ha más nem azért, hogy a szagát elviseljük...

Mária 2007.11.16. 09:07:36

GOD: golyóim ugyan nincsenek, hogy ismerjem az élményt, de az sem piskóta, amikor nyáriasan öltözve a hátadat használja lépcsőnek egy kilenckilós fekete kandúr :)))

Rusalka 2007.11.16. 13:58:52

Mit vár az ember egy 60-80 forintos húskonzervtől? hogy színhúsból lesz? :) nem kell ilyen helyen vásárolni, ez a megoldás. A Lidl (ahogy anyámék hívják, a "lidi") egyébként is a németországban betiltott aljatermékek tárháza, amit kint már nem hajlandóak fogyazstani, de a hülye magyarnak úgyis jó lesz alapon behoznak ide. Tessék csak jól bevált termékeket fogyazstani, nem véletlenül árulják ezeket annyiért, amennyiért. Nem tudom, mennyi volt ez a konzerv, de nem nézek ki belőle 100 forintnál többet. Ha megéri nekik ennyiért eladni, képzeljétek el mennyi összeget fordíanak az elkészítésére, amiben már az alumíniumdoboz ára, a szállítás etc etc is benne van.... Franc fog ilyeneket zabálni. Tessék húsleveskockát venni, az egészséges :))))))))))))))

gazsi 2007.11.16. 20:40:12

Sajnos manapság nem élne meg egy kiváló minőségű,ám ennek megfelelő árképzésű árukat árusító multiláncolat.Aníg csirkezsírból,meg bélből cinálják a tescos virslit,azt fogják kapkodni 400ft/kiló árért. A 2000Ft-os Landhoffer virsli ott dögklik meg,nem viszik. A Lidl konzervjeit,meg egy-két saját felvágottat,készételt leginkább kutya-macska kajának viszik Németo.-ban,mert 3szor olcsóbb a kutyatápnál.(én is ott veszem a kutyusoknak).Azzal azért megetetnék egy Lidl saját termékekből készített lakomát,aki emberi fogyasztásra alkalmasnak ítélte azokat.Utána egy kis családi tejszerű itallal megitatnám,egy szintén saját termékű tusfürdővel lecsutakolnám,és Lidl forradalmi biopárnán(é:géprongyal teletömött huzat,á:5,99€)álomra hajthatná a fejét!

puncipöcögtető 2007.11.17. 20:05:23

Tudjatok-e, hogy eztet hijjak a jueszejben SPAM-nek, es a Hawaii-szigeteken ez inyenc kaja. De azert abban sincs ennyi zsir...
süti beállítások módosítása