Tékozló Homár

Budapest már nem Bukarest, hanem Phnompen

2007.12.10. 11:35 | szily | 17 komment

Hülyék Sydneyben is vannak jócskán - vonta le a következtetést András, aki a fenti plakátot a híres operaházról elnevezett városban fotózta. Vagyis bizonyos távolságról nézve Budapest már nem is a klasszikus Bukarest, hanem Phnompen. Merthogy Magyarország a kambodzsai zászlót kapta. Bár nem lenne rossz, ha az utcákat hirtelen ellepnék a bivalyok, a foltos kutyák és a tuk-tukok, bárhol lehetne hirtelen pirított, szárított tintahalat kapni, a súlyos dolgokért felelős öreg kommereket meg szép apránként letartóztatnák. Utóbbi persze lehetetlen, egyezzünk ki kutyában, tintahalban + tuk-tukban.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Céadaoin (user ID 44540) 2007.12.10. 12:17:52

1. ontopic (??) "Tejcsokoládés ördögkölök figura" ezt ettem tegnap este :-D :-D

2. offtopic: találtam a minap egy mp3-lejátszót a Deák téren (majdnem ráléptem). Szeretném visszaadnia tulajnak (melyikőnk a sikeres?) Tippeket kérek, hogy találjam meg?

Dzsoni5 2007.12.10. 12:38:34

Mondjuk Luxemburgnak is berakták a liechtenteini zászlót, persze az azért sokkal érthetőbb: mindkettő kicsi, L-betűs, gazdag, stb...

sztrelnyikov 2007.12.10. 13:13:36

Ne búsulj szily! Kambodzsa itt van: bárkit a csatornába lőnek/megerőszakolnak a rebiszesek. Büntetlenül...

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2007.12.10. 13:26:36

avagy bárki mondhatja hogy megerőszakolták/csatornába lőtték a rebiszesek.

avagy bárki élvezheti a rebiszesekkel a szexet, és utána meggondolhatja magát, és erőszaknak vallja :)

avagy ahogy a tévében volt tegnap, hogy kell elkerülni a részegen karambolozásért felelősségrevonást miután már megtörtént:
- vegyél fel egy stoppost.
- mondd neki hogy részeg vagy így nem viheted el őt, csak akkor ha ő vezet.
- mindez a stopposfelvétel, 2-3 perccel a baleset előtt legyen.
- a balesetben annyira sérülj meg, hogy homályosan még lásd amint a stopos sofőr elbiceg, és utána veszítsed el az emlékezeted több percre.
- a kocsiból aztán a vezetőülésbe ess át eszméletlen llapotban, hogy a tűzoltók könnyebben ki tudjanak vágni, mert ott jobban hozzádférnek majd.
- az nem baj hogy a szemtanúk egyike sem látta az elbicegő stoppos sofőrt.
- ha nem hisznek neked és lecsuknak, különböző durva öncsonkításokkal hívd fel magadra a figyelmet a börtönben.
- ha ezekután sem hisznek neked, kérj egy pisztolyt a fegyőrtől, és lődd főbe magad.
- így magyarország fellélegzik, met egy őrült hülyével kevesebb lesz

cukorka 2007.12.10. 13:34:17

hú engem azért jobban izgat, hogy visszaengedik szolgálni és védeni azokat a zsarukat. erőszak v sem +bszták és most majd röhögve ujra meg fognak, ha vki fel is ajánlkozik. innen meg már csak egy lépés (nem is nagy), h azt is +bszák, aki nem akarja. de persze, nyilván az egészet csak kitalálta az a nagyonokos kislány.

sztrelnyikov 2007.12.10. 13:45:54

1 valószínűségű, hogy megerőszakolták azt a lányt, csak utánna eltüntették az összes bizonyítékot. Volt rá idejük, amíg Gergényi tagadott.

Ezzel most csak az bizonyosodott be, hogy Magyarország pont olyan messze van jogállamiság terén Ausztráliától, mint Kambodzsa.

Columbokutyája 2007.12.10. 14:26:26

Én még azt is feltételezem, hogy Kambodzsa közel sem éri el (fel) kedves kis országunk korrupciós szintjét.
Most tényleg: hogyan mérik a korrupció szintjét?
Kinéznek 10 embert a közszférából, megpróbálják megkenni őket, majd a sikeresség alapján százalékosan kifejezik az eredményt? Vagy hogy van ez már?

szmájli 2007.12.10. 14:29:29

de mihez gratulált a rebisz-főnök???

mirInda 2007.12.10. 19:50:40

Mé'? Végülis piros + fehér is van benne, nálunk is vannak épületek, a zászló háromsávos is. Hogy a zöld meg kékre váltott és duplán kékül? Istenem, van ilyen!

(Lehet, hogy egy olyan ausztrál barátunk dobta oda a zászlót, aki már töltött el némi időt hazánkban, de csak olyan üzletben és piacon járt, ahol a "moszt vany akszió, ócó ész jó, cak nájunk vany" típusú piacgazdasággal találkozott; avagy Kambodzsában járt és ott magyarokat talált [mert magyar mindenhol akad, még Ausztráliában is, de őket most nem kérdezték meg].)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.12.10. 22:42:03

hulye amerikaiak
ja, hogy ez most nem
mindenki hulye es monnyon le

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2007.12.11. 09:24:14

Ilyet Írországban is láttam :) Gondolom a kedves cég nincs nagyon tisztában a dolgokkal, viszont mennyire tudnám élvezni, amikot az Árpád-híd be van állva tuk-tukkal :D Jut eszembe megsétáltatom a marhámat, amit kikötöttem a kerépkpártárolóhoz, aztán eszem egy kis tinthalat reggelire, ki tart velem?

Honey1 2007.12.15. 05:15:44

Ezen nincs semmi meglepő. Én Melbourne-ben tanulok, és a suliban megkérdezték tőlem, hogy Magyarország Szlovákia vagy Brazilia szomszédja:) De legalább egyet eltalált, még ha nem is tudott róla:)
Meg a középiskolás földrajztanár olyan térképeket ad a diákoknak ahol a Duna nem is folyik keresztül Magyarországon:) Mondjuk innen a Föld másik feléről lehet hogy tényleg nem olyan érdekes hol folyik vagy hol nem az a folyó, csak hát nekem fájt:P:)

maccar 2007.12.16. 13:42:11

mi a receptje, hogy megússz egy rosszcselekedetet? bízzál meg a védelmedben egy "sztár" ügyvédet. ennyi...

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2007.12.17. 11:35:34

Arra kiváncsi lennék hogy aki a plakátot készítette honan vette a zászlokat :D Az ovis kifestőben is helyesen vannak akkor most ő honnan szedte ezt? Lehet valam tudat alati ujragyarmatositási reményeit öntötte képbe :D
süti beállítások módosítása