Tékozló Homár

Hétvégi disztroj: Pókembertakony és kasztráció + Transformerszes hangmodulátor

2007.06.29. 14:57 | jackyll | 13 komment
Leslie levelének köszönhetően hétvégi büntető videókollekciónk a hisztérikus mörcsandájztermékek irányába fordult:
Tegnapi kalandozásaink során a Gulliverben találtuk ezt a hiánypótló játékot. Igazán tartalmas szórakozás a 3+ éves korosztálynak. Bocs a képminőségért, de a lényeg azt hiszem így is jól látható. (Pókember-fanoknak ehhez refill, és még további fa***ok pl. itt.)
Ennek örömére következzen néhány elvetemült játék reklámja és videótesztje:
Olvasson tovább!

A Vodafone is bünteti a fájlcserét

2007.06.29. 12:05 | jackyll | 74 komment
Mi a búbánat van ezzel az országgal, tényleg eddig ér a hollywoodi jogvédő vérmókusok keze vagy csak mindenki ennyire beszari és beszop minden hülyeséget? Legutóbb a Vodafone bírta úgy behirdetni első ránézésre igen kecsegtető mobil szélessávú internetét, hogy csak a sokadik ránézésre derüljön ki, hogy azon kívül, hogy radikális forgalmi korlát van (extrém használat, my ass), még a fájlcserét is szankcionálják, ahogy Holdláng észlelte:
Gondolom mindenki látta, olvasta már a Vodafone csodás új internetlehetőségéről. Őszinte legyek engem is megfogott a dolog. Úgy gondoltam a laptophoz jó lesz egy ilyen, hogy lekaphassam az anyagokat a melókhoz, mutogassak ügyfeleknek neten dolgokat etc. Irány első vodafone üzlet. Ahol rutinosan felmarkoltam minden szoróanyagat az adott témában, malyd lecsüccsentem elolvasni. Nagyon szimpatikus volta amíg el nem jutottam az a apróbetűs részig aminek hála tuti nem a vodafonenál fogok új telót venni hűségnyilatkozat lejártakor. Az alábbi csodás mondatot találtam:

A szolgáltató jogosult az elôfizetést a Vodafone Internet 5G tarifacsomagra átváltani és számlázni ha az elôfizetô fájlcserélô alkalmazást használ és a tárgyhavi forgalma meghaladja az 5 Gigabájtot (extrém használat).
Olvasson tovább!

A fingról nevezték el az egykori Kukit

2007.06.29. 01:13 | szily | 42 komment

Vajon mi lehet az a sötét vonás a teljesen jelentéktelen külsejű extrudált kukoricaropogósban, ami az élemiszereknél mondhatni szokatlan nevek kiötlésére sarkallta mind az államszocialista, mind a szabadpiaci kapitalista illetékeseket? (Tényleg, ki adja a sorozatgyártott ételek nevét?) Sok megválaszoltalan kérdést vetett fel Attila levele.

A helyi Coop áruházban bukkantam e két mókás termékre. Az első fontos hír, hogy a kisgyermekkoromban még Kukinak vagy Kukacnak elnvezett kukoricacsemegét nemrég a fingról nevezték el.

 

Olvasson tovább!

Új kedvenc reklámkampányunk Szigetre gyúró kreatívok figyelmébe

2007.06.28. 14:26 | szily | 13 komment

Ha úgyis annyit lopnak kreatív barátaink, legalább lopjanak ilyent. A ChallengeOptimus nevű portugál mobilcég egy háromnapos fesztiválon akarta belopni magát a fiatal részegek szívébe. A Torke Stunt ügynökség segítségével ez sikerült is. Ők találták ki a Széles vállak nevű kampányt, ami egy rakás muszklis, tengerészpólós csávót jelentett, akik bárkit felvettek a vállukra, akár koncertnézés, akár elveszett haver megtalálása céljából. Higgyék el, a fiatal fogyasztóknak ez sokkal jobb, mint egy logós lufi.

Pitiáner szívózás a Zöld Pardon ruhatárában

2007.06.28. 13:41 | jackyll | 64 komment
A Homár tökéletesen megérti Tamás problémáját, mert sajnos sok helyen általános nézet, hogy a vendéget az első humáninterakció alkalmával le kell húzni, és ez legtöbbször a ruhatár egy vendéglátóipari egységben. Mi másért vinné be oda a cuccait a vendég, minthogy felszabadultabban fogyaszthasson? Nem, fizessen súlyos pénzeket egy kicsit sem őrzött fogasért már az elején, szokja a hangulatot:
Már előre látom a kommenteket, hogy megérdemlem, mert minek járok az éjszakai gyerekmegőrzőbe (ismertebb nevén a Zöld Pardonba), de azt gondolom, hogy a történet szempontjából ez most teljesen mellékes. Évek óta úgy járok le rendszeresen, hogy edzés után arra veszem az irányt, általában koncertkezdésre mindig pont oda is érek. Ha jól emlékszem 5 éve van csomagmegőrző a fenti bejárat mellett, és eddig mindig az egységes darabárat fizettem az amúgy évről évre egyre kisebb sporttáskám után. Tegnap este aztán az alábbi párbeszéd zajlott le a ruhatáros és közöttem, miután a pultra tettem az amúgy egy nagyobb női táskánál semmivel sem hosszabb, csak szélesebb sporttáskámat:
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása