Tékozló Homár

Vicces levélben kért bocsánatot a Westend a bunkó őr miatt

2007.09.14. 10:27 | szily | 69 komment

A magyar marketing történetének egyik legpedálozósabb legmókásabb bocsánatkérő levelét olvashatja el, aki ide kattint, de még ne tegye, röviden elmesélem, mi az ábra. A sztori úgy kezdődött, hogy a Westend egyik biciklitárolójánál egy bringás aktivista a rossz minőségű biciklilakatok veszélyeire figyelmezető szórólapokat rakott volna a parkoló gépekre, amikor jött egy őr, überparaszt módon sértegette, majd elhajtotta. Áron erre klaviatúrát tagadott, és levelet írt a Westendnek, amit kiposztoltak a criticalmass.hu-ra. A válasz, ami nem más, mint Marketinges Tatjana levele Duzzadó Vádlijú Anyeginhez, a bocsánatkérés magasiskolája.

Olvasson tovább!

Keményen trükközik a vonalkódokkal az Obi

2007.09.14. 08:01 | szily | 70 komment
Hajlunk arra, hogy azért építenek nagy alapterületű áruházakat, hogy könnyebb legyen csalni az árakkal. Az a vicces, hogy olyan sokat nem szakíthatnak ebből a nagy láncok, mégis csinálják, talán egyfajta sportból.Legújabb áldozatunk, na nem a Homáré, hanem az Obié - Éva, aki vesztére észrevette, hogy az egyik 399 forintos képkeretért 1499-et fizetett. (Egy jellemző obis vásárlásnál a vevők 90 százaléka nyilván nem szúr ki egy-két ezres többletet). Kálváriája hajtás után olvasható.
Olvasson tovább!

Mentsük meg a Gokartot!

2007.09.13. 15:42 | konzumidióta | 46 komment

A Gokart egy mozdony, és egyik példányát el akarja adni tulajdonosa, itt a hirdetés. És azért minősülne megmentésnek, ha valaki megvásárolná (irányár két és fél millió, nem sok, még 10 ezer euró sincs), mert ha nem lesz vevő, méhtelepen és olvasztóban végzi szegény. Mint a szimpatikus eladó a Homárnak készségesen elmondta, ócskavasként kb. másfél milliót ér, és ő ezzel az árral sem járna rosszul. A mozdonyt a Cserfood nevű nyírlugosi cégtől vette, jelenleg is a vállalat telephelyén van, onnan lehet majd elvinni. A Gokart a cégnél, illetve korábban a Zöldértnél húzogatta a szovjet exportra menő zöldségszállítmányokat, amíg voltak.

Olvasson tovább!

Hülyekurvárzik a biztonsági őr a nagykörúti Terranovában

2007.09.13. 11:41 | szily | 118 komment

Az alábbi sztoriban egyedül az a meglepő, hogy olvasónk, geller, miért vásárolt volna még azután is az ismert budapesti olcsóruha-üzletben, hogy a biztonsági őr effektíve lekurvázta, majd leütést helyezett kilátásba. Kemény az élet, kemények a magyar vásárlónők, de a végén azért geller se bírta a gyűrődést. A remekül elmesélt történet alapján arra gyanakszunk, hogy a bajszos Janinak La Tourette-szindrómája lehet. A Homár eddig egy helyen tapasztalt hasonlót: a Bazilika melletti nagy postán van egy idős őr, egyben óriási paraszt, aki a véletlenül mobiltelefonálásba kezdő kuncsaftokkal elképesztően janis hangvételben szokott ordítozni. Aki nem veszi észre a tiltó táblát, a közeledő mocskos szájú bácsit viszont igen, inkább fogja menekülőre, mert az öregúr kemény, mint egy butikőr.

Olvasson tovább!

Magaskulturális becsapósmarketing - Homárban a Radnóti Színház

2007.09.13. 10:50 | szily | 68 komment

Festőművész-gyermekként a Homár alapítása óta óta szenvedünk attól, hogy a fogyasztókat a jelek szerint csak hipermarketek, cipőboltok, tömegközlekedési vállalatok, benzinkutak és szervízek verik át, a minőségi kultúra már erről a területről is kikopott. Most végre büszkén emelhetjük föl mészpéncélba szorított, rücskös, de művelt fejünket: egy igazi magaskulturális ikon, a Radnóti Színház is beállt a Tesco és az utazási irodák után a sorba. A sztori lényege, hogy olyan olcsójegy-kupont találtak ki, ami elsőre és másodikra is igen jól hangzik: ha veszel egy teljes árú jegyet, vehetsz hozzá kuponnal egy igen kedvezményeset. (Már az jellemző, hogy ez darabonként 800 forintba kerül, de "ingyenesnek" nevezik.)

Olvasson tovább!

Golyóálló babakocsiban a gázálarcos csecsemő

2007.09.13. 09:29 | szily | 24 komment

Először azt hittük, hogy ez a bulletpoofbaby egy szépen kivitelezett vicc, aztán hogy nem az, most megint inkább a tréfára szavaznánk. Ezen az oldalon extrémparanoid embertársaink elvileg golyóálló babakocsit és járókát, miniatűr gázálarcot - ez különösen ijesztően néz ki! - , pajzsot, golyóálló mellényt és csecsemő-rohamsisakot, meg hasonlókat vehetnek. A babakocsi élő csecsemős teszteléséről szóló film volt az igazán gyanús, kiváncsi vagyok, mit szólnak az olvasók. Ha mégsem kamu, október 23-ára még föl lehet tankolni kiegészítőkből. Hajtás után pár fotót helyeztünk el. Köszönet a tippért Harinak. (Update 1.: egy kommentelő elég meggyőzően mondja, hogy ez az egész oldal a Shoot 'Em Up című akciófilm reklámja. Akkor viszont egy remek reklámoldal, jó, hogy egyből megadtuk neki az ötöst.) 

Olvasson tovább!

Bevallottan 30 perc alatt kapcsol a T-Mobile ügyintézője

2007.09.13. 09:23 | szily | 51 komment

Medve Medve ma ügyet akart intézni a telefoncéggel, de pechjére olyat, ami nincsen benne a hangos menüben. Szopatták persze jó hosszan, az eset különlegessége, hogy nyíltan megmondták, miszerint náluk egy sima kapcsolás "olykor" fél órába kerül. Medve Medve levele a korinthusbéli céghez alant. Olvasónk megpendíti, hogy talán trükk révén lehet ISO-tanusítványa a vállalatnak. Mi erről sajnos semmit sem tudunk, talán majd Önök.

Olvasson tovább!

Mókás ingatlanhirdetések - Fülig Jimmy háza eladó Csömörön

2007.09.13. 09:15 | szily | 36 komment

Örök humorforrás, mint a pornolizer, vagy a Dallas-hangalámondás, de a vaterás ingatlanhirdetések szövegét tényleg sosem lehet megunni. Itt egy kis ízelítő, aztán ugorjanak az Aranylinkre, amit Csaba küldött, áldott legyen a neve érte. "A kerités mögött van a Csömöri patak és egy sétaút mi a faluban vezett vagy egy játszótérhez. Az utca mögött van egy nagy erdő és a Kálvária domb sok sétaútokkal és vadállatokkal."

süti beállítások módosítása