Tékozló Homár

Torkonakadt Csütörtök - Rolling Rock újra

2008.02.10. 13:07 | jackyll | 86 komment
A Rolling Rocknak pénteken megelőlegeztük az idei Torkos Csütörtök bajnoka címet, pedig még nem is olvastuk Go-Go Bordello horrorsztoriját. Szegények 3, azaz három órát vártak a kajájukra, azután pedig közelharcot vívtak a menedzsmenttel, hogy húzzák le a számláról az italokat, amiket nem ők fogyasztottak:
Láttam ugyan, hogy az egyik mostantól hosszútávú emlékezetem bugyraiba száműzött (mellesleg már jó ideje csak a rövidtávúhoz van hozzáférésem, szóval teljesen jó helyen van ott) vendéglátó egység már szerepelt a hasábjaitokon, de úgy érzem egy másik nézőpont sokat segíthet az Escher Poklának vásznára kívánkozó esemény illusztrálására...

Mi elsőnek az Atlantiszba akartunk helyet foglalni, de telefonon közölték velünk, hogy csak korlátozott étellapról választhatunk, amin olyan egymilliószor elcsépelt egzotikumok szerepeltek, mint a hagymaleves, a rántott sajt és a somlói galuska (bármely magára valamit is adó kifőzdében megkapom ezeket, ehhez nem kell Torkos Csütörtök), valamint két órás turnusok vannak, azaz az étel megrendelésétől számítva körülbelül másfél óránk van arra, hogy tartármártásos szácskánkat megtörölve még épp időben kirúgjuk magunk alól a széket, hogy a következő vendégek letehessék a hátsójukat.
 
Ehhez képest tiszta felüdülés volt, amikor betérvén a Rolling Rockba, maga a tulaj pocskondiázta ennek hallatán a magyar vendéglátást, ingatta a fejét mormogva, hogy természetesen ez arról szól, hogy a kedves vendégek olyan ételeket is megkóstolhassanak, melyeknek eddig a velük született gyanakvás és pénztárcájuk mértéke gátat szabott. Rendkívül megörültünk, gyorsan foglaltunk is asztalt tízegynéhány főre.
 
Az ominózus csütörtök nagyon jól indult, egy picit árnyékolta csak be, hogy a lefoglalt tízfős asztalunknál egy párocska fogyasztott az egyik végén, no de sebaj, gondoltuk, a többiek még úgysem érkeztek meg... ha tudtuk volna mi következik... természetesen feltűnt a hatalmas tömeg, sorbanállók a bejáratnál, de hát erre elégedetten dörzsölgettük a kezünket, mekkora zsenik vagyunk, hogy egy héttel előre foglaltunk asztalt. Szokott rutinommal egyszerre több környi italt is kirendeltem, ezért egy jóideig fel sem tűnt (amíg el nem fogyott az alkohol, ugye), hogy az ételek csak nem akarnak megérkezni. Pár levest megkaptunk ugyan, aztán két főételt is szervíroztak, de itt megállt a tudomány és az este nyolckor rendelt ételeket (a felszolgálók állítása szerint) este fél tizenegykor (!!!) kezdték el készíteni a konyhán. Eddigre már persze többször szóltunk a pincéreknek, újabb két tál étel érkezett, mikor közöltem velük, ha 10 perc múlva nem látok valami ehetőt az asztalon, elmegyünk a Mekibe, ott legalább kiszolgálnak minket.
 
Ezen a ponton már semmit nem hoztak ki, hiába rendeltem meg, tanulva az eddigiekből, három különböző felszolgálótól ugyanazokat az italokat. A fura az volt, hogy a szomszéd asztalnál a nálunk később érkezett társaság már meg is vacsorázott, majd távozott (azt persze nem láttam, hogy vajon ettek is-e valamit).
 
Este tizenegykor szakadt el a cérna, négyen közülünk felálltak és távoztak, mi visszamondtuk minden ételrendelésünket és kértük a számlát. Eddigi produkciójukat sikerült még azzal megfejelni, hogy olyan italok kerültek a számlánkra, amiket soha nem rendeltünk meg (mert hát manapság például ki iszik narancslevet tisztán, vodka nélkül, kérdem én?) és amikor ezt szóvá tettük, még a tulajnak állt feljebb. Végül levonták a végösszegből a vitatott tételeket, majd fizettünk.
 
Mivel többen közülünk egy falathoz sem jutottak, átvonultunk a közeli török gyorsétterembe, és végre megtömhettük a bendőnket gyros-szal, ugyan teljes áron, de legalább kaptunk is érte valamit.
 
Tanulság: tudhattam volna, hogy egy pocsék amerikai sörről elnevezett étterembe hatalmas hiba betérni...
 
Go-Go Bordello
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fakkjú 2008.02.10. 13:17:45

OFF
sehol se találok oranginát pedig bebarangoltam minden zegét-zugát e honnak,hol lehet hozzájutni?

jesszumpepi (törölt) 2008.02.10. 13:26:13

Hej!Vasárnap is van új poszt?

jesszumpepi (törölt) 2008.02.10. 13:28:31

A Rolling Rock sör tényleg pocsék.

andreiground (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.02.10. 13:35:15

A szerbek árulnak Oranginát. A szlovákok meg Pomerancot. Ilyen világ ez. Magyarországon keress Narancsot :D

andreiground (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.02.10. 13:40:49

Azon agyalok, hogy mijeza "tokorsborzos csütörtök?"! Ez valami "tavaszi" akcijó akar lenni Pöstön?

A Rolling Rock egy víztiszta sör. Olyan ártalmatlan mint a csapvíz.

Meg kellene már néznem magamnak ezt az accijótot. Jövő héten át is ugrok Pestre. Ugyan nem ezért, de talán ha hajnalban elindulok, akkor estére a kajáldában vagyok.

theutat villám 2008.02.10. 13:52:17

Én sokkal hmarabb felálltam volna és elhúztam volna a búsba.

Egyébként a "mert hát manapság például ki iszik narancslevet tisztán, vodka nélkül, kérdem én?" kérdésedet nem nagyon értem, komolyan kérdezed, vagy ekkora tahó alkesz vagy?

Kérdésedre válaszom: pl. én.

torma99 2008.02.10. 14:00:58

aki olvassa a homáron a negatív beszámolókat a torkos-lehúzós-átverős-megvárakoztatós csütörtökről és ezek után elmegy az sikeres-e?
Sokkal egyszerűbb volt palkovicsnétól rendelni egy párat baccpacskerbe kötve a tata kolbászából, amit időre román szállítmányozók lókupec elkötött lovain ki is hoztak lakásra...

fakkjú 2008.02.10. 14:03:40

Köszönöm.:-)
Átfogalmaznám a kérdést.
Hol lehet Mo.-n Orangina fantázianevű narancsízű üdítőitalt kapni?

Szumi 2008.02.10. 14:30:23

"A fura az volt, hogy a szomszéd asztalnál a nálunk később érkezett társaság már meg is vacsorázott, majd távozott (azt persze nem láttam, hogy vajon ettek is-e valamit)"

Aha, vacsorázni evés nélkül, ezek aztán torkosok lehettek.......

Lófő (törölt) 2008.02.10. 14:45:11

Tessenek végre felfogni:
vendéglátás=lehúzás,torkos csütörtök=szopató csütörtök.(tisztelet a kivételenk)

Szumi 2008.02.10. 14:53:37

Jesszumpepi:
TSINGTAO , az jó. Tényleg ajánlom.
Osanban 300.-

vadökör 2008.02.10. 14:55:13

Csálingertanuló a fiam,mesélt eleget a torkos csütörtökről.
Bloody Sunday(u2)-The Torkos Csütörtök(rolling).
Az összes csumpit,amit egyébként ki kellene dobni,mert már mászik magától,belevarázsolják egy szűkített étlapba,aznap csak ezt eheted.
Az adagokat lecsökkentik,kapsz egy-másfél órát,hogy a zaba-perka-léc triatlont teljesítsd.
Ásványvíz helyett szigorúan ballonos szóda(persze nem a számlán),ahol van rá lehetőség,ott kötelező ruhatár(200/kabát. Máris a lóvénál vagyunk.

S0und 2008.02.10. 15:01:15

Rolling Rock-ról nekem csak annyi tapasztalatom van, hogy jónéhány éve, egy budai oldalon lévő RR-ba gyűltünk össze vagy 15-20-an. Ilyen kis meghitt összejövetel volt, kaja pia és sok-sok eszmecsere. Kiszolgálással nem volt gond, egyedül azzal, hogy 11 fele úgy döntöttünk távozunk, és kikértük a számlát. Mivel RR-nél úgy gondolták, hogy vajon egy ilyen számú társaságnál kinek tünne fel jónéhány deci Jager, ezért még ezt is a számlánkra írták. A fene rágja meg ezt a társaságot, csak feltünt valakinek, hogy ki ivott Jagert, nah meg ennyit. Körbekérdeztük mindenkit, hogy mivan és mindenki nemlegesen válaszolt. Megkérdeztük a pincér gyereket is, hogy hogyan lehet a számlánkon az az ital, amit nem is fogyasztottunk, egy kis vita után, végülis oda jutottunk ki, hogy csak nem kell kifizetunk. Milyen kedvesek.

Szumi 2008.02.10. 15:07:38

Az ilyen szar éttermek lehet, hogy csak pénzmosodák valami sokkal nagyobb ütéshez.
Ennélfogva nem érdekli őket, hogy elégedett-e a betérő ügyfél, vagy sem.

Pierre73 2008.02.10. 15:15:11

A RollingRockról az jut eszembe, hogy kb 5 éve ott randiztam egy csajjal, akit a neten ismertem meg. Annyira megtetszett a nő nekem mind küllemben, mind bellemben, hogy azt mondtam neki, hogy a melóban felejtetettem a pénztárcámat, rendezné-e most kivételesen a számlát? Mit volt mit tenni...
Azóta sem láttam. :)

Luftwaffe 2008.02.10. 15:25:50

Bubibubi...
Hülye vagy-e vagy csak nem érted a witzet?

truck 2008.02.10. 15:30:39

Meghívott vendégek voltunk tegnap a meghirdetett Charli bulira. Mivel gépkocsival érkeztünk, csak üdítőt fogyasztottunk és vacsoráztunk.
Távozásunk előtt kértük a számlánkat és igazán ekkor ért minket a meglepetés.

Miután reklamáltunk a horrorisztikus végösszeg miatt, aminek a nagyságát sem az étlap, sem az itallap nem fedett le, közölte a felszolgáló, hogy a belépő jegyek ára is a számlánkra van ütve.

Értitek ezt ? Meghívott vendég voltál, ettél, ittál, fizettél, és a belépő jegyek ?????

Soha többé.....

labi 2008.02.10. 16:09:41

Occsóé akartok-e enni népek? Nesztek nektek... :)

labi 2008.02.10. 16:12:04

Aki meg műnarancslevet iszik tisztán, az ősi román mozdonyalkatrész. :)

clementino1 2008.02.10. 16:27:20

csütörtökön csak spontán módon akartunk kajálni valamit egy kis kocsmázás után, torkos csütörtökben részt vevő helyek nagy ívben való elkerülésével. több helyen is megfordultunk az este, és úgy indultunk el, hogy számolni fogjuk, hányszor akarnak behúzni, átbaszni, rossz ételt/italt kihozni, flegmáskodni, stb. 6 után már nem számoltuk, csak konstatáltuk, hogy itt kuriózumnak számít egy vendéglátó-egység, ha korrekt a kiszolgálás. az egész a kikapcsolódást szolgálná, ehelyett feszengés, idegeskedés egy paraszt, magát istennek gondoló pincér miatt, meg erős koncentrálás a fizetésnél, mert 80%, hogy valami nem fog stimmelni. welcome to hungary!

Monsieur Csirke/Csirke Úr/Cs.A.K. 2008.02.10. 16:52:42

Én a tizennyóckerben ettem meló után a Zila kávéházban.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.Pedig magam is szakmabeli vagyok.

Monsieur Csirke/Csirke Úr/Cs.A.K. 2008.02.10. 16:53:42

Amúgy simán nevezhetnék mélytorkos csütörtöknek is a magyar gasztronómia zászlóshajóit és bárkáit figyelembe véve.

Monsieur Csirke/Csirke Úr/Cs.A.K. 2008.02.10. 16:57:40

Viszont jobban átgondolva én pénteken voltam a Ziláéknál.
Na mindegy.
akkor off vót:D

hófehérke (törölt) 2008.02.10. 17:14:29

Fakkjú!
Oranginát a Tecsóban is lehet.

nyekk 2008.02.10. 17:34:27

Monsieur Csirke/Csirke Úr/Cs.A.K. 2008.02.10. 16:52:42 Olyannyira, hogy a Zila kávéház tulajdonosa vagy :-)

dr. Veér Farkas 2008.02.10. 17:39:52

"ettek is-e"

Hol-e tanultál-e te-e magyarul-e?

Szumi 2008.02.10. 17:50:05

A ZILA az vajh a partiumi ZILAH-ról kapta a nevét, vagy ZIta-LAjos, esetleg ZIzegő LApcsánka, vagy?

Fucksee 2008.02.10. 18:03:51

Nagyon OFF, de kihagyhatatlan:

kár hogy nincs hétvégén Subba

www.eroticreality.net

Szumi 2008.02.10. 18:05:17

Dr. Veér:
Más bontásban: Ette Kise

Monsieur Csirke/Csirke Úr/Cs.A.K. 2008.02.10. 18:22:35

nyekk 2008.02.10. 17:34:27
neeeeem,neeeeeem:DDe a tulaj fiával egy suliba jártam(ő 4 évvel alattam)

Monsieur Csirke/Csirke Úr/Cs.A.K. 2008.02.10. 18:23:36

Szumi 2008.02.10. 17:50:05
Nem,Zila László a tulaj.Viszont most olvastam,mi volt csütörtökön.Hát ez gáz.P.csáért járatja le magát valaki?

jesszumpepi (törölt) 2008.02.10. 18:28:59

Szumi 2008.02.10. 14:53:37
Jesszumpepi:
TSINGTAO , az jó. Tényleg ajánlom.
Osanban 300.-

Az meg mi?Kínai sör?Mert a neve alapján úgy hangzik.

fakkjú 2008.02.10. 19:25:15

Köszönöm az értékes infot kedves hófehérke,de MELYIK tecsoban????
A polus-tecsoban nem is hallottak rola...:-(

nyekk 2008.02.10. 19:27:50

Monsieur Csirke/Csirke Úr/Cs.A.K. 2008.02.10. 18:22:35 Megnyugodtam!... De sajnos nekem a tizennyócker túl messze van.

franki 2008.02.10. 19:30:03

Vidékre kell menni, ott még nem ilyen undorító az élet ,nem feltétlenül az átb.-ról szól !

kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2008.02.10. 19:47:29

Olcsójános elmegy egy

- szar helyre,
- ami legalább drága,
- ezért elmegy olcsócsütörtökön, hogy
- biztosan szart adjanak neki,
- pótfapadon nyomorog,
- 3 órát vár a kajára, majd persze ezután
- még le is akarják húzni Olcsójánost.

és a végén Olcsójános fel van hábordodva, beír a homárra a balfasz.
ez igen.

ősi román ostoba igénytelen sertés.

zoldlo 2008.02.10. 20:00:22

úgy tűnik a hazai vendéglátás ilyen gyakorlata nem egyedi, mi - 11-en - a pécsi volt Sörház étteremben ültünk 19-21.30-ig, aztán elléptünk és rendeltünk pizzát, futárral,
virágzik a tahóság...

grigorij (törölt) 2008.02.10. 20:08:21

Primitív sznob, terndi hely, primitív sznob trendiknek... Megérdemelted! Én már alapból a töröknél kezdtem volna...

A LOVAK 2008.02.10. 20:12:11

lókupec!

A románoknál vagyunk, gyere értünk!

Miss Marple 2008.02.10. 20:16:59

Eschernek is van Pokla? Nemcsak Bosch-nak? (Aki nem a mosógépgyáros.)

Zsirparaszt 2008.02.10. 20:18:36

Várom holnap a tulaj anyázódó válaszlevelét!
Egyébként a debreceni Rolling Rock halál korrekt. Még egyszer sem akartak lehúzni. Mundjuk nem is annyira enni járunk oda... :)

Zsirparaszt 2008.02.10. 20:22:15

Apropó Bosch? Hieronimus Anonimusnak a rokna?

nyekk 2008.02.10. 20:34:11

kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2008.02.10. 19:47:29 Jó,jó! De akkor úgy kellene hírdetni is.Nem kellene púderezni, hogy most aztán bemutatkozás, ízelítő, félár, fantasztikus hangulat... Hanem úgy, hogy jöjjön hozzánk torkos csütörtöki szivatásra, lehúzásra. Mert ha jól emlékszem ez az egész arra lett volna, hogy kedvet csináljon a potenciális vendégeknek az étterembe járáshoz. Hát így nem igen fog sikerülni. (Csak mellesleg: én beszállítóként vagyok kapcsolatban vendéglősökkel. A zömük inkorrekt disznó, aki az anyját megdugná két fillérért.

nyekk 2008.02.10. 20:39:42

Ja! Mellesleg: az éttermek, Pubok, stb-k nagy része kizárólag pénzmosoda, illegális pénzek legalizálására, úgyhogy indifferens, hogy a vendég mennyire érzi jól magát.

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2008.02.10. 20:53:23

Aki RR-ba, Le Roy-ba megy sikeres ember nem lehet...
Hol vannak a lovak?! Ja, ők már megjöttek, és lókupec?!

Sáfrány 2008.02.10. 20:56:10

Legalább sörből ne kínait vegyetek már könyörgöm. Épp elég para az hogy lassan már minden nem fogyasztási cikkből a médinkína az alap.

nyekk 2008.02.10. 20:59:48

Katriina 2008.02.10. 20:56:10 A kínai sört megnyúzott kutyákból főzik. Attól olyan selymes, és különleges az aromája, és dús a habja.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2008.02.10. 21:07:16

Rolling Rock?

Egyszer jegeskávéztem ott, nem volt elmosva a kanál.

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2008.02.10. 21:32:08

Megint 11-néhány fős társasággal megy valaki...

Hányszor kell elismételnem, hogy ha valaki egy új helyre csak a TCS miatt megy, az LÚZER?!

Hát nem tanul senki a másik szavából?

Tombolda · http://tombolda.fw.hu 2008.02.10. 21:47:54

Minek kell fizetni? Fizetés nélkül távozni. Hiszen semmit nem tettek a vendégért, csak azt gondolják.

Adslfigyelo · http://adslakciok.blog.hu 2008.02.10. 21:48:07

Engem már 10! éve nem basztak át az óbudai rr-ban. Ugyanis akkor voltam utoljára...
Egyszer hagyom magam, de többet nem!

hófehérke (törölt) 2008.02.10. 21:50:17

Kedves fakkjú!
Én az Aréna Pláza Tecsójában láttam. (Tudom, nem vagyok sikeres, ha oda járok...)

hófehérke (törölt) 2008.02.10. 21:51:28

És egy alsó pocon keresd, szemmagasságban PC és CC termékek vannak:S

Flashh 2008.02.10. 22:20:03

Hát gyerekek,valami "szerv" kimehetne már arra a helyre körülnézni kicsit....
Mellesleg ilyen várakoztatás sok helyen van...sajnos..

malocz 2008.02.10. 22:27:51

Orangina üdítő:
www.sajthaz.hu/

wesselényi utcai villamosmegálló. 2 féle ízben van, ott szemeztem velük egy ideig, hogy honnan ismerem, amikor beugrott, hogy itt a homáron ajnározták. négyszázvalahány forint fél liter, a narancsosat megkóstoltam, szerintem semmi izgalmas nincs benne, tány hogy kicst más mint a több szénsavas-cukros-narancsos lé.

alicecsodaorszagban 2008.02.10. 22:56:55

fakkjú, a teszkóban lehet kapni 115 magyar forintért.

Am580 2008.02.10. 23:03:16

Zsirparaszt!
évekig az Egyetem Presszóba jártam a haverjaimmal sörözni és szórakozni. aztán egyszer csak Rolling Rock lett belőle. voltam ott is egy párszor. nem olyan rossz hely, egy kicsit rongyrázós nekem és jóval drágább, de azért elmegy.
sok tahó, újgazdag gyerek is jár oda az apucitól kapott csilli-villi sport verdán, de azokkal nem kell foglalkozni. mindenhol vannak ilyenek. Debrecenben, Miskolcon, Kecskeméten, Győrben sőt még lent pesten is...

alicecsodaorszagban 2008.02.10. 23:12:25

tényleg nem látta senki hagymát? ma Vácon jártam, és el akartam újságolni neki

explorer68 2008.02.11. 00:15:44

Minek kell piálni menni a torkos csütörtökön!?
Aki erre vágyik menjen inkább kocsmába vagy vegye meg a TESCO-ban a piát azt igyon otthon!

TotoHU 2008.02.11. 00:34:18

Óó a Rolling Rock, régi ismerős hely.
Egy ideig oda jártunk haverokkal hetente. Aztán egyszer mintha lehúztak volna, nem nagyon, csak egy picit, azt gondoltuk biztosan mi ittunk annyival többet. Aztán ezek a pici lehúzások megismétlődtek, és folyamatosan egyre több, nagyobb és pofátlanabb akciók történtek, többnyire a tömények körül. Volt hogy egy korábban távozó ismerős a pultnál hagyott egy 5 ezrest, húzzanak le annyit a számláról. Persze nem húztak le semennyit sem, igaz ez a mi lúzerségünk is volt.
Egy 10 rugó feletti plusznál megelégeltük és azóta sem megyünk oda sem együtt sem külön.
Csak gratulálni tudok a Rolling Rocknak, hetenkénti minimum 20-30 ezret fogyasztó nagy asztaltársaságot buktak a pitiáner mocskosságaikon. Vendéglátás magyar módra, jól mondta a cikkírónak tulaj.

explorer68 2008.02.11. 01:09:54

Torkos csütörtökre egy jó pont idén a Régi Sipos Étteremnek (III. Lajos u.) jár, ahol gyors és korrekt volt a kiszolgálás és egész jó volt a kaja, de tényleg csak ezen a fél áron érte meg! A foglalás rendben ment és volt is rögtön asztalunk a hostess nagyon kedves és készséges volt. 6 fôre foglaltam, de csak 4-en mentünk, ezért elôször a sátorral lekerített teraszra invitáltak minket, de mivel mondtuk, hogy kicsit fázunk ezért be indítottak 2 kültéri fûtô berendezést, de szóltunk, hogy ha van bennt asztal akkor szeretnénk bemenni. 5 percen belül volt asztal! Nekem csak azzal volt gondom, hogy TCS alkalmával nem tudták külön választani a dohányzó és NEM dohányzó részeket! Ezt azzal oldották meg, hogy nem volt nemdohányzó csak dohányzó pedig pont fordítva kellett volna megoldani! De a teljes és eredeti interneten is fennt lévô étlapról lehetett választani ételt és italt is a rendes ár 50%-áért. A végén a számla is korrekten volt kiállítva pont a fele!

Parasite 2008.02.11. 03:26:13

nade komolyan ki az a barom, akinek eleve eszébe jut a rolling rockban enni?? meg is érdemlitek mindannyian.

Norbi 2008.02.11. 08:04:36

mi csak tök véletlenül keveredtünk pont eme jeles napon ebbe a förtelmes "étterembe". két hete foglaltam asztalt, hogy néhány ital mellett dumáljunk a haverokkal. akkor derült ki, hogy pont torkos csütörtök lesz, amikor odaértünk. az arrogáns pincér szinte kötelezett minket az ételfogyasztásra, majd közölte, hogy jobb lesz ha sietünk, mert mások is várnak az asztalunkra. szerinte 90 percenként távozniuk kell a vendégeknek. végül is rendeltünk (ha már "fél áron" van), viszont a rendelést kb. 1 óra múlva hozták ki. a tányért az utolsó falat után 7 másodperccel elvitték, ezzel is emlékeztetve minket a szigorú menetrendre. :) persze eszünk ágában sem volt elrohanni, így 3 órát tölöttünk ott, őszintén sajnálva azokat, akik az ajtó előtt sorban állva vártak a 90 percenként felszabaduló asztalokra... szerencsére a számlával nálunk nem volt probléma. eltekintve a duplázott áraktól. :)

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.02.11. 08:29:27

a rolling rock mindennek a legalja. őszontén szólva én csodálom, hogy még jár oda ember egyáltalán.

betépett felhasználó 2008.02.11. 09:32:13

1.
valamint két órás turnusok vannak, azaz az étel megrendelésétől számítva körülbelül másfél óránk van arra, hogy tartármártásos szácskánkat megtörölve még épp időben kirúgjuk magunk alól a széket

2.
Szegények 3, azaz három órát vártak a kajájukra

ebbol 1et az ajto elott!?

betépett felhasználó 2008.02.11. 09:34:14

1.
Szokott rutinommal egyszerre több környi italt is kirendeltem
2.
hiába rendeltem meg, ..., három különböző felszolgálótól ugyanazokat az italokat.

Huuuuu de rutinos vagy!!
Es a foldre lehamuztal-e?

punpa 2008.02.11. 09:39:57

Orangina 0.33, Tesco, 115 HUF

vicsigabi · http://vicsigabi.blog.hu 2008.02.11. 10:04:18

akinek tavaly is bejött a lehúzás, az idén is torkoskodott egy pöttyet...

mthrfckr 2008.02.11. 10:45:23

orangina van a culinarisban is

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2008.02.11. 10:45:30

hétfő-e van? hol van már a csütörtök...?

Dilbert 2008.02.11. 12:29:21

Labi kedves, ha meg olvasod...a TCS-nek nem az a lenyege, hogy olcson zabald tele magad, hanem elfogadhato aron ehess olyan etteremben, ahova amugy valszeg nem mennel soha, mert nem tudod megengedni magadnak.
Mindig sirankoznak az ettermek, hogy M.o.-on az emberek nem jarnak ettermekbe, nincs ennek kulturaja, stb. De olvasva a tapasztalatokat, meg amiket amugy is tudunk sok helyrol (romlott etelek, bunko kiszolgalas, atveresek) es ehhez jon meg, hogy a kozepkategorias ettermek is az atlag magyarnak nagyon dragak...na ezert lenne ertelme ennek a TCS-nek, de mivel a sirankozo ettermesek ilyenkor sem akarnak vesziteni a nyeresegukbol, hat maskeppen vagnak at.

Dilbert 2008.02.11. 12:33:33

kis pittyegő barátságos zöld mütyürke:

nem is vagy baratsagos

kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2008.02.11. 13:24:28

na jó, néha csak zölden pittyegek.
barátságtalanul, ám kis mütyürszerűen.

2008.02.11. 15:53:46

Zsírparaszt! A debreceni rollingrokkban nem tetszett a haverom arca a pincérnek, és telefonon rendelt verőembert oda. Haverom persze nem volt olyan állapotban, hogy nagyon védekezzen. Ennyit a korrektségről.
Egyébként a tornádóban se célszerű berúgni, mert ott meg a kidobók nézik homokzsáknak a kissé részeg vendéget.

mbond 2008.02.12. 13:24:11

Ez a Feneketlen-tónál lévő Rolling Rock? Egész korrekt helyként indult, de aztán rémes lett. Rájuk nagyon jellemző lenne ez a story és a számlán csak úgy megjelenő tételek...

Judy Dhara 2008.02.12. 22:06:57

amit ti mindannyian láttatok, hallottatok és tapasztaltatok, az csak a jéghegy csúcsa. én dolgoztam is ott, a kulisszatitkok érdekesebbek.... nemhiába bunkó a felszolgáló, ha egyszer nem fizetik ki a bérét, és pont azért mert pénz kell neki próbál kerülő úton pénzhez jutni, ami a vendég lehúzásával jár, egyre kevesebb vendég megy be épp ezért, ami miatt mégnagyobb a lehúzás, mégkevesebb a pénz és méginkább nem fizetik ki az alkalmazottat... Félreértések elkerülése végett nem védeni akarom ezzel őket, csak az ördögi kör egy részét próbáltam vázolni...

lynn 2008.02.13. 12:06:14

A Borárosnál a Café Semprében árulnak Oranginát.

fakkjú 2008.02.13. 18:30:34

köszönöm mindenkinek a segitséget pénteken felkeresem az összes emlitett helyet orangina ügyben! :-)

fakkjú 2008.02.13. 18:32:28

...kivéve gödöllöt...annyira nem vagyok kiváncsi :-))))
ne vedd személyes sértésnek kedves alice :-)

fakkjú 2008.02.15. 17:14:24

ARÉNA tecsó lett a befutó Orangina ügyben,115ért.
Tisztára olyan mint gyerekkoromban a jaffa volt,tökjo!
süti beállítások módosítása