Tékozló Homár

A hűségnyilatkozat rabságában

2008.03.31. 06:18 | ge | 55 komment
Január óta húzódó sebességemelés, elkallódó levelek, elfelejtett ígéretek, totális zavartság és irgalmatlan fejetlenség a Drávanetnél. A hűségnyilatkozattal kötött ügyfél a Homár olvasóitól várja a megoldást.
A történet 2008. január 14-én kezdődött, amikoris befáradtam a Drávanet ügyfélszolgálatára, hogy én bizony sebességemelést szeretnék. Kitöltöttük a forma-nyomtatványt, és ezzel le is volt tudva a dolog. Legalábbis ekkor még mérhetetlen naívságommal ebben hittem. A papíron ez szerepelt: Új sebesség érvénybelépése: 2008. február 1. Kicsit sokallottam a 2 hetet egy ilyen piszlicsáré ügy teljesítésére, de valószínűleg nem tettem volna, ha sejtem, hogy mi vár rám az elkövetkező 2,5-3 hónapban.

Végül eltelt február 1-je, de a sebességemelésnek semmi nyoma. Tekintve, hogy ebben az országban nem sok dolog működik úgy, ahogyan kéne, reménykedtem a szimpla késésben és csak 2-3 nappal később jeleztem a dolgot a telefonos ügyfélszolgálaton, amire azt a választ kaptam, hogy nem tudják mi miatt nem teljesült a sebességemelés, valószínűleg a T-Com elnézett valamit, utánajárnak és legkésőbb pár napon belül végrehajtják, addig is ne fizessem be a februári havidíjat, hanem küldjem(!) vissza a csekket. Jó, hogy még ők adnak feladatokat. Esetleg személyesen ne vigyem be, hogy kényelmesebb legyen az uraknak?

Végül visszaküldtem, de mellékeltem egy levelet is a számlához, melyben kifejtettem mélységes felháborodásomat az ügyben, a szerződésben saját maguk által meghatározott határidő nagymértékű túllépését, mielőbbi intézkedést sürgetve. Ekkor már február 15-e volt. Teltek-múltak a napok, ellenben továbbra sem történt semmi.

Na ekkor realizálódott bennem, hogy személyesen kell megjelennem ahhoz, hogy egyáltalán emberszámba vegyenek. (Telefon, levél esélytelen, később bebizonyosott, hogy a személyes jelenlét is). Így ismét megjelentem a főhadiszálláson és elmondtam a lelkemnek a gondját. Természetesen mindössze fejkapkodás, totális zavartság és irgalmatlan fejetlenség fogadott. Sűrű elnézés-kérések, fogalmuk sincs mi történhetett, minden aznap kért sebességemelés teljesült már, csak az enyém nem. Ígéretet is kaptam, hogy ettől a pillanattól kezdve egyedileg kezelik az ügyemet (= figyelmen kívül hagynak) és 3-5 napon belül megtalálják ki felelős a történtekért, valamint a havidíjban megpróbálnak kárpótolni (= ha hónap közepén kapcsolnak az új sebességre, csak ezeket a napokat kell az új árban fizetnem.... ez valóban kárpótlásnak tekinthető korrekt és gavallér ajánlat volt).

Ja, hogy levelet is küldtem? Az biztos valahol elkallódott, majd utána néznek, megkérdezik a kollégákat. Ehhez nem kell kommentár.

Újabb 3 nap eltelik, jön a javított(!) számla február és március hónapra. Ezúttal sikerült nekik kiszámlázni az új sebességet visszamenőleg is! Le a kalapokkal! 13.900 Ft helyett 20880 Ft. Na jó, ennyit a javított számláról, de legalább bebizonyosodott, hogy a cégen belüli kommunikáció is a nullával egyenlő. Természetesen nem fizetek, de kapnak még pár napot, egyébként is utazom külföldre, majd ha visszajöttem és nem lesz teljesítve, telefonálok.

1 hét múlva sikeresen haza is értem, persze sebességemelés nem történt. (Ki gondolta volna?) Telefon... ezúttal már igencsak emelkedett hangnemben közöltem, hogy elegem van, elfogyott a cérna. Ó, rájöttek, hogy a T-Com a telefon-nélküli ADSL-re más formában kéri a sebességemelés-igénylést, de ők már továbbították úgy, ahogyan azt kell (2,5 hónap és 4 megkeresés volt szükséges ehhez?) Várnak a kommunikációs vezető visszaigazolására. De könyörgöm, 2 és fél hónapja várnak rá, akárcsak én! Esetleg egy telefon? Mint kiemelt ügyfél, akinek az ügyét soron kívül kezelik, nem lehetne egy telefon v. pár perc erejéig kissé eltérni a protokolltól? Nem, nem, ők, mint mondták, egyedileg kezelik az ügyemet, de nem tehetnek semmit, várnak a T-Comra. Ó, valóban? Talán az én dolgom lenne egy lassan 3 hónapja húzódó ügyet megsürgetni? Megmondtam nekik, engem nem érdekel mindez, csak hajtsák végre a dolgot, találják meg a módját, mert nagyon régóta várok és felháborító ez a magatartás.

Ma, 2008. március 28-án, 1 hete az utolsó telefonom óta, továbbra sem történt semmi, még mindíg a régi sebességen vagyok. A történtek fényében ötleteket, javaslatokat szívesen látok a kommentekbe (akár egy-két megbízható szolgáltatót Pécsett, ha egyáltalán létezik ilyen)

U.i.: bekötés után is csak úgy lett netem, hogy felhívtam a T-Comos szerelőt aki kint volt ADSL ügyben, hogy legyen olyan kedves, szóljon a kollégájának, hogy küldjön visszaigazolást a Drávanetnek a szerelés végrehajtásáról, mert a szolgáltatóm annak hiányában nem hajlandó bekapcsolni. (Később kiderült, egyedüli módon a városban). De a szolgáltatás egyébként is kritikán aluli, ünnepnapokon, vagy csak csak szimplán hétvégeken is olyan terhelt a hálózat, hogy percekre 50-es pingből 400-500-as lesz. Ezt is jeleztem már 2 hónapja, válasz: továbbították a levelet a technikai kollégáknak... látszik is, mert azóta még gyakoribb a jelenség. Sőt, olyan hiba is volt már, hogy a .hu-s címek kivételével semmi egyebet nem lehetett elérni (hibát észleltek a nemzetközi kapcsolatukban). Na ez talán már túllépte a semmibevételi-határt, mert javították. Megjegyzem, már rég ott hagytam volna őket ha nem kötne a jól ismert 1 éves hűségnyilatkozat.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Billy Bibbit 2008.03.31. 06:33:37

L-l-l-lelépni... nemfizetni. Jónapot.

Secnir 2008.03.31. 07:09:24

ne te írj levelet, hanem az ügyvéd, akihez elmész. muszáj, mert ha hivatalosan nem jelzed, február 1-ig visszamenőleg kiszámláznak neked mindent újra (következő lépés az lesz, hogy jön egy behajtó cég).

Secnir 2008.03.31. 07:18:05

ja, és mindezt leírni a Drávanet igazgatójának is, mellékelve egy önéletrajzzal, hogy szívesen jelentkezel az irodába vezetőnek, mert ezt te is meg tudod oldani, illetve van 74 db hajléktalan munkanélküli aluliskolázott barátod, ők is alkalmasak a feladatra, vinnéd az övéket is :)

Qko 2008.03.31. 07:28:55

Szolgáltatást nem nyújtottak aről papírod is van akkor kábel kidob az uccára és nincs hűséged. Chelló nincs pécsen? Az is drága de legalább stabil....

Soni 2008.03.31. 07:48:08

Modemet kérem újrakapcsolta a kedves user?:)

birdlady 2008.03.31. 08:08:56

Hasonló őrületben volt részem a Tvnetwork-kel a net bekötésekor. Egyszer már végső felháborodásomban kértem, hogy keressék elő egy korábbi telefonbeszélgetésünk hanganyagát (mivel a hívásokat rögzítik), amire azt felelték, hogy csak nem képzelem, hogy majd ezzel töltik az idejüket... ááááá

2008.03.31. 08:22:18

Szerintem ügyvéd sem kell ahhoz a levélhez, hogy nem teljesítik a szerződésben vállaltakat, és ezért szerződét bontasz, szevasz. És ahányszor még bepróbálkoznak, annyiszor faxolgatni a teljes levelezést. Előbb-utübb csak feladják.

szajberpiraty 2008.03.31. 08:23:09

Zrt=Zűrös Romlott Társaság

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2008.03.31. 08:27:35

Mivel te aláírtál egy szerződést a sebesség módosításról és ez határidőre nem történt meg, így kifejezetten megkérheted az ügyvédet, hogy írjon már nekik valami kis irományt. Esetleg fogyasztóvédelem, illetve szakavatott ajtóletépők, tégladobálók és forradalmárok segítségét is kérheted.

◄ViZion 2008.03.31. 09:01:52

Hol zúzzuk le őket? Címet, időpotntot, és estére már a bontott téglákat áruljuk!

Elég már az ilyen ge@i cégekből, menjenek kenyába szolgáltatni!

Majmász Gedeon 2008.03.31. 09:12:59

naívságommal = naivságommal
utána néznek = utánanéznek
13.900 Ft helyett 20880 = 13 900 Ft helyett 20 880
mindíg = mindig

Egyébként nekem az alábbi két céggel nem volt még gondom: a TV-Net és az Enternet. Amivel volt, az az Externet...

workoholic · http://www.non-workoholic.blog.hu 2008.03.31. 09:13:16

Tapasztalat: a Békéltető Testület ilyen esetekben nagyon készségesen segít, lényegesen kevesebb időbe és energiába kerül, mint ez a hercehurca és legalább utána mások is kisebb valószínűséggel keverednek hasonlóba.

Herlock Sholmes 2008.03.31. 09:26:43

Ügyfél bemegy, pultos csajt jól megkúr, este netez, örül.

VIC20 2008.03.31. 09:30:27

Az szolgáltató részéről szerződésszegés: elállás a szerződéstől (esetleg kártérítési igény is).

Ügyvéddel levelet megíratni (kártérítéi igénybe az ügyvédi munkadíjat is belevenni terészetesen).

rockstopper 2008.03.31. 09:55:32

Majmász te ezért jársz ide?
Elhúzhatnál már a p****ba.

andreiground (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.03.31. 10:03:50

Csodálkoztam volna, ha a T csoport nem lett volna benne a buliban. Kár, hogy még extrán egy dealeren keresztül kapod a netet. 21K az 80 euró. Nálunk ezért kapsz 20MB/5MB netet. A Dráva/T- kombó mennyit ad ezért?

Mi lett a havidíjaddal? Emelt vagy normál díjat fizetsz?

Fogyasztóvédelem, mert ugye a szerződést a drávanet megszegte. Nem teljesült a dolog az ő részükről. Az, hogy mi miatt nem, az már részletkérdés. Ha te nem fizettél volna, mert pl kiraboltak, az a drávásokat nem nagyon érdekelné.

tippmester · http://tutitipp.blog.hu 2008.03.31. 10:04:15

Talán a 3G mobilinternet lehet a megoldás? Ez a cikk nem azzal készült?

Mylady 2008.03.31. 10:04:59

Szerintem ehhez nem kell ügyvéd.
El kell olvasni az ASZF-et, kell, hogy legyen benne szó kötbérről a szerződés nemteljesítése esetére.

Én a Matávval jártam hasonlóan: megpróbáltam a lakásomban lévő telefonvonalat a nevemre iratni és egyben csomagot is váltani. Ezt a viszonylag egyszerű műveletet 4 ügyintézőnek kb. 3 hónap alatt sikerült elintézni. Az utolsónak felvetettem, hogy a következő számlában szeretném a kötbért látni. A válasza az volt (nevetve), hogy írjak egy kérvényt, amiben jelzem, hogy igénylem a kötbért (ASZF szerint automatikusan jár) és majd ők jól elbírálják, hogy adnak-e.
Erre bedühödtem és 3 oldalon, pontokba szedve tájékoztattam őket véleményemről és arról, mit kellene változtatniujk úgy általában. Elfaxoltam.
Kb. 2 hét múlva válaszoltak, elnézést kértek, (állítólag) felelősségre vonták az ügyintézőket, átírták a vonalat a nevemre, módosították a csomagot, és kötbért (az átírási díj ötszörösét) jóváírták a számlámon.

Szóval így kell ezt.

andreiground (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.03.31. 10:09:18

"tippmester · 2008.03.31. 10:04:15
Talán a 3G mobilinternet lehet a megoldás? Ez a cikk nem azzal készült? "

Szerintem nem 3G mobil internettel, hanem a szöveg begépelésével. Ráadásul egy wpress motor szerkesztőmezejébe. Aztán mentés/publikálás.

betépett felhasználó 2008.03.31. 10:14:18

Minek neked internet?
Ha:
1. muxeni tudtal a < speedes nettel is -> jo az ami van tovabbra is.
2. csipkebokor vesszo
3. nem muxol 1altalan, tehat a >speed is kar neked -> jo az ami van tovabbra is.

Ha rohano vilagunkban kepes voltal 3 honapig varni a semmire -> lajharabb vagy a lajharnal.

Tutanhamon 2008.03.31. 10:20:23

13900 Ft helyett 20880 Ft???

A 13900 Ft csak a 8M lehet. Kicsit drágán veszed a netet, ennyi felesleges pénzed van? A következő sebesség a 18M, az meg gyanúsan olcsó. Egyébként a 18M nem mindenhol megy, ne legyenek vérmes reményeid.

"akár egy-két megbízható szolgáltatót Pécsett, ha egyáltalán létezik ilyen"

www.iszt.hu
Mindnek van szolgáltatási engedélye egész Magyarországra.

rote 2008.03.31. 10:36:00

soha nem volt bajom a drávanettel.
ha szarakodás volt,mindig a t-lósz*r szerelt valamit a vonalon,vagy náluk volt windózleállás.amúgy hibátlan..

PumaElBusta · http://pumaelbusta.fpn.hu 2008.03.31. 10:36:14

Engem Invetelek szopatnak, ugy februar 10.-e korul irtam nekik levelet, hogy 29.-evel szuntessek meg a netemet, felmondom a szerzodest. Jott egy valaszlevel, hogy keresemnek megfeleloen 29-etol megszunik, a kovetkezo szamlazasi idoszakban keszitenek egy 0 Ft-os zaro szamlat. Az egyenlegrendezest kovetoen, tarsasaguknal fennallo tartozas (???) osszegere vonatkozoan kulonbozeti csekket kuldenek.
Aztan ahogy kell, jott is a rendes havidijjal a csekk. Telefon, wtf. Nos ok valoban ELKEZDTEK az intezkedeset 29.-en (amikorra kertem hogy szunjenek meg), de meg marciusban is mukodott par napig a net (he?), es akkor en etz most ne fizessem be, hanem hivjam fel oket aprilis 20.-a korul, hogy kuldjenek csekket a tenyleges idoszakrol. Ezt nem ertem, hogy jo elore elkuldom nekik, valaszolnak is hogy oke, utana meg nem kepesek kikapcsolni, es ezert meg en telefonalgassak meg fizessek?
Bar valoszinunek tartom hogy ha ~1000ft koruli osszeget szamlaznak, inkabb leszarom, de akkoris elmehetnek a budos faszba.

Secnir 2008.03.31. 10:36:29

"rockstopper 2008.03.31. 09:55:32
Majmász te ezért jársz ide?
Elhúzhatnál már a p****ba."

kár volt. bele fog kötni a sok csillagba...

elwood 2008.03.31. 10:46:18

Vajon az emelés formanyomtatványa tartalmazott valamit a régi hűségszerződésről ?

Sztem ha a régi még él akkor azt nehéz felrúgni mert azt úgy ahogy tartják, ha újat kötöttél akkor azt gondolom könnyebb mivel nem tudják teljesíteni.

(Helyesírási kérdésekkel forduljatok Majmász Gedeon autocorrectorához)

pizsama 2008.03.31. 10:46:31

2,5-3 hónap? Nagy ügy.
Évek óta várok rá hogy kiadják itthon DVD-n a Die Hard 3-at!

Gumidomino 2008.03.31. 10:49:34

én meg a hóbortos hétvége 2-re várok.
csak hogy megragadjam az alkalmat.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2008.03.31. 10:52:09

ezt nem értem. ha mindent jól értek akkor ez a szitu (összefoglalva)

-kötött ipse 1 éves hűséggel egy netcsomagot.
-a csomag ritka fos, akadozik, lassú a szolgáltatás.
-fos a kirendeltség, semmibe veszik az ügyfelet.
-legszívesebben elmenne a picsába, de még nem járt le az egy év.
-ezért inkább nagyobb csomagot akar, (= többet fizetni) egy nagyobb kupac szarért.

csak szerintem nem normális?????

(a helyedben kivárnám az egy év végét a jelenlegi kissebb csomagon, nem lehet sok vissza, és mennék másik szolgáltatóhoz)

Stress Testing As A Service 2008.03.31. 11:07:40

Digikábelt csak ajánlani tudom, gyors, olcsó, nincs néki semmi baja. (Bár van egy olyan érzésem, hogy ez is csak kezdeti jólét, majd ha sikerült lenyomni a konkurenciát, valszeg ez is szar lesz)

PumaElBusta · http://pumaelbusta.fpn.hu 2008.03.31. 11:28:07

En is digire tertem at... azt leszamitva hogy pl jelszot nem lehet cserelni :o, nincs bajom vele, az eddigi 4megabites dsl aranak harmadaert 10/10megabitet kapok, stabilan. (sajnos csak panelhazakban epitenek ki ilyen halozatot), szoval nagyon nem fog foldhozvagni az invitel par napja, de nem ertem, miert nem mukodnek az ilyen dolgok. A masik szopatas a banknal folyoszamla megszuntetes, az ember direkt keri hogy matekozzak ossze mennyit fizessen be, hogy total nullan legyen es ne kelljen szopni, csakcsak kiszamlaztak 13 forintot amit szemelyesen fizethezek be... mi alapjan lett, amit elore nem tudtak??

elwood 2008.03.31. 11:45:43

"csakcsak kiszamlaztak 13 forintot amit szemelyesen fizethezek be... mi alapjan lett, amit elore nem tudtak??"

Én az ilyet nem szoktam befizetni, várom a végrehajtót. A TVnet évekig görgetett egy 50-ftos számolási hibát (amit egyébkent beszedési megbízással levehettek volna a haví díjjal együtt) és küldözgetett róla külön csekket.

Vártam mi lesz a történet vége, de az asszony egyszer az egyiket megtalálta és befizette, így nem került jelzálog a házra.

Mokele-Mbembe 2008.03.31. 11:53:28

Tizenhárom forintér nincs az a bank, aki elindul utánad...

Tutanhamon 2008.03.31. 12:03:39

Akkor valahol 13 és 20 Ft között lehet a határ. Engem 20 Ft-ért üldöz az Erste.

Mokele-Mbembe 2008.03.31. 12:22:42

Azér gyanítom, hogy kommandós még nem járt nálatok... várd csak ki bátran, lehet, hogy lesz három év is, mire bioüzemű ügyintéző elé kerül a dolog és kukázza...

PumaElBusta · http://pumaelbusta.fpn.hu 2008.03.31. 15:50:03

engem leginkabb az erdekel hogy mi a tetves sz@r az, amit nem latnak elore, megis LESZ. Erre azt hiszem meg senki nem birt rendes magyarazatot adni (azon kivul hogy valami egyszeruen nem mukodik rendesen).

workoholic · http://www.non-workoholic.blog.hu 2008.03.31. 16:20:41

Van olyan szolgáltató, amelyikkel a nagy többsége az ügyfeleiknek meg van elégedve? Valahogy ilyenről nem hallottam SAJNOS. Erre nincs aki odafigyeljen, hogy bármelyik szolgáltatót választod, előbb-utóbb te vagy közeli ismerősöd/rokonod megszívja velük? Ez miért van?

EBL 2008.03.31. 16:59:20

Hibás teljesités miatt szerződést azonnali hatállyal felmondani, az erről szóló levelet ügyvéddel ellenjegyeztetni, és egy forintot sem fizetni.

Asidotus 2008.03.31. 17:26:35

nekem chello light van, én elvagyok vele.

szkaccsotjeggel 2008.03.31. 17:54:49

faszér irsz iJen sokat, nincskedvem végigolvasni...

Snayperskaya 2008.03.31. 18:05:14

Ehh...mi az a Dráva-Net...? Mé' nem lehet, egy nagyobb ismertebb szolgáltatónál sz*pni...? :)

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2008.03.31. 21:04:37

én a TVnet-T-com combo által nyújtott ügyfélbarát eljárásról külön blogot csináltam nagy felháborodásomban... Már nyugodt vagyok. :D
tvnet.blog.hu/

aladdin 2008.03.31. 22:15:06

mindent írásban kell beküldeni ajánlva. megtartani az összes levelezést és ha valami nem úgy megy mint kéne az összes levelezést továbbküldeni a fogyasztóvédelemnek. saját tapasztalat és nekem működött.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2008.03.31. 22:51:12

csello médium nekem bevált. net csak akkor nem volt amikor a csőszerelők szétmarkolták az optikát a közelben...

ügyfélszolgálat lehet hogy szopós, de nekem nem kellett eddig kommunikálni velük :)

rákenrolldetektív 2008.03.31. 22:55:17

Nem kérdezték, hogy megbizonyosodtál-e arról, hogy a számítógép bekapcsolt állapotban volt?

mirInda 2008.04.01. 01:56:40

Ezeknek má' nem az ajtajukat kell leszakítani, hanem a töküket...

LGx (törölt) 2008.04.01. 08:06:59

2 dolog amivel nem árt ha tisztában vagytok:

1, MINDEN nyüves ADSL szolgáltató a T-Comtól béreli a vonalat, bármilyen sebességprobléma az ő hálózatuk miatt van, lazán ráengednek egy 50 éves vezetékre 8 megát, no comment.

2, akiknek nem tetszenek a kisebb szolgáltatók, nyogodtan lehet menni a T-Comhoz, ha hibád van automaták halmazán verekedheted át magad, nyomkodva kettőskereszteket és csillagokat, máshol legalább emberi hangot kapsz

Az itt anyázó kis pöcsök miatt tart ott a hazai internetszolgáltató világ ahol tart, miattuk tudnak a nagyok mégnagyobbak, méghanyagabbak lenni. Meg lehet nézni hányszor kapott büntetés a tisztelt T-Com, mindenféle félrevezetés miatt, meg lehet nézni milyen dolgokat vezetett be (vonali azonosítás). De nyugodtan anyázzátok csak a "kicsiket", menjetek a T-Comhoz, nyaljatok be nekik csontig, élvezzétek a 8 megáért kapott 2 megát.

etcetera 2008.04.01. 11:33:25

Ez nagyon hosszú idő bármilyen módosításra de a helyedben a korrektség miatt nem írtam volna 2,5-3 hónapot.
Szerintem 02.01-től bénáztak 03.28-ig ami több mint sok de nem 2,5-3 hónap. 01.14-től 01.31-ig nem volt vállalás szóval azt ne számítsd bele. Legközelebb pont annyit írj amennyi a valóság és nem érhet kritika.

Gam 2008.04.01. 11:44:51

FEJLEMÉNYEK
-------------------------------
2008.április 1.

Újabb telefon után megemelték a sebességet(speedtest: 6900/430).

+ kaptam kb. 6 000 Ft kárpótlást a havidíjban.

etcetera 2008.04.01. 12:23:08

Hát barátom a sebességed közel van a max. értékhez a 6000 Ft pedig igen korrekt összeg. Sok szolgáltató nem adott volna még ennyit sem.

GZoli 2008.04.02. 14:12:13

Csak jelezni szeretném, hogy nekem megvan a Die Hard 1-4ig, beleérteve a 3.-at:D. Ráadásul a Hóbortos hétvége 1-2 is megvan. Mindez DVD-n. Bár gondolom senkit sem érdekel.

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.04.03. 05:27:44

Nemtudom mit rinyálsz, neked egy jó kis szolgáltatód van.Nálam van hogy órákig nincs kapcsolat, ledobál naponta többször és a sebesség is borzalmas.Az ügyfeles pedig csak annyit tud mondani hogy ez ilyen, jobb nem lesz.És a tv-m is náluk van, most egy héten belül kétszer rakták át a csatornákat elöször olyan sávra a tv2öt meg a reteket amit 90%a a tvknek fogni sem tud, majd vissza miután nyilvános lincselés volt az ügyfélszolgálaton.És wazze nálunk nincs más szolgáltató aki ide valamit is telepíteni tud :D
Szóval ne panaszkodj hanem becsüld meg, ha várni kell hát várj.

molyf · www.kismalac.com/wp-content/uploads/2013/07/Mentos-coke-prank-reaction.gif 2008.04.03. 15:15:53

nekem tv-netnél volt évekig szerződésem, de most nemrég megvette az externet. Ezidáig semmi gondom nem volt.
Azóta folyamatosan vannak adsl kimaradások. Reggel délben este.
Ezek ilyenek. Az összes. Direkt ki akarnak basznivelünk. Fogadjátok el. Szélmalomharc.
süti beállítások módosítása