Tékozló Homár

Tolvaj cigányokon röhögnek Budafokon

2008.04.18. 11:03 | szily | 259 komment

Rasszista jónapot minden sztrájk miatt otthon internetező olvasónknak! Mai sztorink főszereplője az ezek szerint beszélő nevű Honi Élelmiszer üzlet Budafokon. A rokonszenves kereskedők a fejükben élő, cigány=tolvaj egyenletet nem egy matematikai formula, hanem két cigányvicc falra kasírozásával kommunikálják. Az ízléstelenségen felháborodott vevőt meg természetesen elhajtják. Tamás sztorija alant.

Ma délután (április 10-én) a budafoki Városház tér melletti piac "Honi
Élelmiszer" üzlet bejáratánál két történetre lettem figyelmes a kereskedelmi egység tábláján. A tréfás történetek főszerplői - ne szépítsünk - *tolvaj cigányok*, rajtuk röhöghet a leendő vevő, vagy éppen ezek miatt mehet el a kedve a vásárlástól. Velem az utóbbi történt. Az üzeletben felhívtam az ott dolgozók figyelmét arra, hogy a rasszista viccek sok ember érzékenységét sérthetik, és kértem őket, hogy távolítsák el a feliratokat. Nemleges válaszukra kilátásba helyeztem, hogy az üzlet bejáratáról készítettfényképeket továbbítom az index.hu-nak, amihez ők sok sikert kívántak. A fényképek elkészítésében egy arra bicikliző és fényképezőgéppel felszerelt lány volt a segítségemre - Neki ezúton is köszönöm a segítséget.

Tamás

 

Update 1:

Kedves hozzászólók,olyan jó undorítóra sikerült a kommentálás, hogy most lekapcsoltam és leszedtem a kommenteket. Annyi haszna volt mindenestre a dolognak, hogy egy pár cigány- és zsidóügyi szakembert jól kitilthattam innen. A Homár ugyanis az önfeledt konzumálás színpada próbálna lenni, az önkéntes fajkutatásnak megvannak a maga szakosított weboldalai, ott tessék próbálkozni.

Szűrt kommentelők
süti beállítások módosítása