Tékozló Homár

Re: Pisifoltos ágyneművel, obszcén feliratokkal és pókhálóval támogatta az alapítvány a nyaralást

2008.08.13. 09:50 | ge | 223 komment

Jutka története az ingyen kapott, ám számára nem megfelelő szállásról elég vegyes fogadtatásra talált. Megkereste a Homárt az alaptvány elnöke is, és elküldte a Jutkáék helyére érkező család blogjukba kommentelt élménybeszámolóját. Alant a levele és újabb benyomások a balatoni szállodáról.

A Balaton Aranykora Alapítvány Ingyenes Üdültetés Programját civil összefogással azért hoztuk létre, hogy azokat a családokat is hozzájuttassuk a balatoni nyaralás élményéhez, akik a tó körüli fejlesztések valamint a rossz anyagi körülményeik miatt kiszorulnak a Balatonról.

Az alapítvány 4 éves működése alatt a tagok befizetésén kívül semmilyen anyagi ntámogatásban nem részesült, SZJA 1%-ot, illetve adományok utáni adóvisszatérítést nem vett igénybe, a nyaralók után az idegenforgalmi adót maga állja. A szállásokat a szállásadók ajánlják fel ingyenesen, azért az alapítvány sem fizet. A szponzorok által felajánlott termékek és programbelépők a családokat illetik, ezek koordinálása és beszerzése jár a legnagyobb energiabefektetéssel részünkről, amit az elégedett, hálás családok kedves sorai tudnak kompenzálni, hiszen a célunk bebizonyítani, hogy ez a réteg elesik még az olcsó szállás lehetőségektől is, azonban az alapítvány nyújtotta segítséggel családjának nyaralását fedezni tudja.

Az érintett szállás a kezdetektől fogva partnerünk, évente 4-5 család tud a jóvoltukból ingynenesen üdülni, mindeddig problémamentesen. Az érintett család elégedetlensége azt igazolja, hogy ezúttal nem a meghirdetett pályázati feltételeknek eleget tevő családra esett a választás, amit rendkívül sajnálunk.

Az alábbi hozzászólás attól a pályázótól érkezett a blogunkba, aki a távozó család igénybe nem vett szállását az eset után örömmel elfogadta, szponzori ajándékait maradéktalanul átvette és úgy gondolom szavai alátámasztják a fent elmondottakat.
 
A szálláson kívül gazdag és színvonalas programokat biztosítunk szintén ingyenesen (az aláhúzottakat Judit is megkapta):
 
Galérius wellness és élményfürdő Siófok (Az év wellness fürdője 2007)
Magyar Nemzeti Cirkusz (A 32. Monte-Carlói Cirkuszfesztivál győztese)
Balatoni bob (európai színvonalú)
balatoni sétahajókázás
Tihanyi Bencés Apátság
Csillagvár
Történelmi panoptikum
Babamúzeum
Csigaparlament
Nagyvázsonyi Lovasjátékok

Sió Miss Balaton döntő
Made in Hungária musical
Nemzetközi Queen Fesztivál
Trambulinozás
 

 ---


L.Erzsébet 2008.08.12. 19:09:17

Üdvözlök mindenkit!

Igazából,csak azért jöttem erre az oldalra,hogy köszönetet mondjak az Alapítványnak azért,hogy a Balaton mellett tölthettünk pár napot.
Igy végigolvasva az írásokat,kicsit bővebben teszem meg.
Egy másik fórumon javasolták,hogy probáljak az Alapítványhoz fordulni,talán tudnak segíteni,mivel Ők nagycsaládosokat és rászorultakat nyaraltatnak.
Igy lettem "tartalékos".
Mult hét elején,hétfőn délelőtt Bánki Károly telefonon hívott,ha meg tudjuk oldani,akár azonnal indulhatunk Balatonfenyvesre,mert egy család nem fogadta el a szállást.Természetesen megkérdeztem,milyen a szállás.Elmondta,turistaszállás,nincs konyha,mosdó a folyosón,többágyas szoba.
Gondolkoztam,összeadtam,szoroztam,kedden hajnalban autóban ültünk.
Előző este,Bánki úr hívott,mikor érkezünk,mondtam a meleg miatt korán,olyan 7 körül ott leszünk.
Sajnos rosszullét miatt,majdnem 10 óra volt,mire odaértünk.A gondnok úr,aki 7 óra óta várt minket,mosolyogva kérdezte,(anélkül,hogy tudta volna miért késtünk ennyit)talán elaludtunk?
Elmondta ez egy ifjusági tábor,annak minden körülményével.Megmutatta a szobát,ment volna ágyneműért.Mivel tudtuk,hogy ez gyakorlatilag egy tábor,ezért vittünk plédet és ágyneműt is,ugyhogy erre nem volt szükségünk.Jó pihenést kívánva távozott,majd egy munkatársával felküldte az ajándékcsomagot,aminek tartalmát,már itt leírták.A csomagon idegen név volt,nem a mi nevünk,hiszen valaki helyére mentünk.
Ágyakat pléddel letakartuk,(ugye a strandon,vagy sátorban akár a földre is letesszük,nem kapunk a sajátunktól semmi nyavalyát),szétnéztünk.
Igen ez egy gyerektábor,gyerekkorom táborozására emlékeztetett.A gyerek már olyan,hogy irogat,aki pedig megy elolvassa.Az enyém is ezt tette,semmi baja nem lett.
A padló tiszta volt,még az ágy alatt is.Persze némi felújítás ráférne a szobára,de ugye tudjuk,az nem megy csak pénzből és lassan.Ágyneműt vittünk,tehát nem az ott lévőt használtuk.A folyosót és mosdó helyiségeket naponta takarították,a szemetet elvitték.A két hűtő régi volt,de belül tiszta.
Az udvarra az autót be tudtuk vinni.
A környéken több helyen van,megfizethető menű,illetve gyerekmenű is.Bolt a szomszédban,kicsit távolabb van olcsóbb is.Vittünk egy kis vízmelegítőt,igy a kávé és tea helyzete is megoldódott.Gyerekek voltak,szerencsére,hiszen ez gyerektábor.Ha esetleg rosszalkodnak,azt kezelje vagy a szülő,vagy a pedagógus.Arra nem hivatott sem az Alapítvány,sem a gondnok.
Ami a lényeg a Balaton karnyújtásnyira!!!!Hiszem Mi azt akartuk látni!!!Élveztük is minden percét!
Péntek délutánra elromlott az idő,így a szomszéd szobában lakók(szintén Alapítványiak)javaslatára,(elmondásuk alapján,Ők is nagyon jól érezték magukat),a kapott belépőket felhasználva,megnéztük a Csillagvárat,ahol kedvesen útbaigazítottak,aztán Keszthelyen a Panoptikumot,a Csigaparlamentet,és a Babamúzeumot.Órákig nézelődtünk,nagyon tetszett.
Az estét megfejeltük a cirkuszi belépőket felhasználva.Fantasztikus élmény volt,minannyiunknak!!!!
Másnap hazafelé a siófoki élményfürdőt sem hagytuk ki,ahol miután a nevemet mondtam,már vették is elő a belépést biztosító órákat,elmondva,addig maradunk,ameddig akarunk és hogy vegyük igénybe a szaunát is.Nehezünkre esett kijönni,dehát 350 km,az nem kevés.
Ezek után nem tudok mást,csak köszönetet mondani,hogy ott lehettünk!
Még valami:tiszta rendezett körülmények közt élünk,diplomás vagyok,sajnos egy betegség miatt kerültünk olyan helyzetbe,hogy saját erőből nem ment.
Ezt csak azért írtam le,még mielőtt valaki megkövezne,hogy ugyan honnan mehettünk.
Remélem még nagyon sok családnak fog tudni segíteni az Alapítvány,hogy kicsit kiszakadjanak és pihenhessenek.

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szumi 2008.08.13. 20:21:42

Én a XVI. kerületben lakok. A kőbányi határban nőttem fel. Egyiptomban az összes haverom fosott/hányt combo üzemmódban, nekem kutya bajom nem volt. Összeségéeb majd egy évet töltötem Kínában, mindent megettem ami valaha mozgott és olyanokal fűszerezték, amik nem, ami a földből kiállt, vagy nem volt mélyebben öt méternél azt feltálalták - soha, de soha még csak a hasam sem fájt, még hígat sem toltam.

herpesz 2008.08.13. 20:22:21

ettél olyan mérgező halat?:)

herpesz 2008.08.13. 20:23:23

fubut:) eszembe jutott a neve:) a fubu

Tiffauges 2008.08.13. 20:25:59

Szumi, a blogbalatonon olvastam egy másik "nyertes" levelét, aki ugyanott járt és szintén előbb eljött, ők a szagra is panaszkodtak, náluk az ágynemű szőrökkel és hajszálakkal volt tele :))) Borzasztó ez a sok kényes ember, mi?
Persze nem tudjuk mi a teljes igazság, lehet, hogy valahol félúton van.

Szumi 2008.08.13. 20:28:20

Hobbiból járok ki szerelni motorversenyekre egy jól ismert krapeknak. Nos, valamikor idén tavasszal, egy szászországi német városka pályáján voltunk. Estére cudar hideg lett és a szél is erősen fújt. Ilyen időjárásra nem számítottam - a szerelősátorban akartam aludni, de ott rohadt hideg volt. Ezért a felfújható matracom alá betettem a gumimelegítőpárnákat és bekapcsoltam őket. Tüzet nem okoznak, mert 60 foknál kikapcsolnak, meg be, meg ki,meg be. Az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy meggyulladok, olan hőség van. Kihúztam a párnákat a konnektorból, visszafeküdtem aludni. Hajnal három körül vacogra ébredtem. Gyorsan visszadugtam a dugvillákat és elmentem sétálni kb. fél órát, hogy megmelegedjen a matrac. Mior visszaértem és lefeküdtem, akkor vettem észre, hogy a matrac mellett áló motor kerekein levő párnákat kapcsoltam be. Újabb séta, újabb alvás, újabb hőguta.
No, ehhez képest ez luxushotel volt.

Szumi 2008.08.13. 20:29:37

herpesz: az FUGU és Japánban van.

Tiffauges 2008.08.13. 20:33:44

Szumi: Nyaralni-e mentél 3 kisgyerekkel a szászországi hidegbe? Nem-e. Ilyen alapon azt is mondhatnám, hogy öregapám a Don-kanyarban a fagyott földön hasalt egész éjjeleket és tüdőbajjal jött haza. Ehhez képest is luxushotel volt ez. Na de hogy jön ide?

Szumi 2008.08.13. 20:37:57

Tiff: igazad van, nem. Eleve egyszerre mindig csak egy kisgyerekem volt - összesen meg kettő van.

Szumi 2008.08.13. 20:41:35

Hét éves voltam, mikor építkeztünk. Nem volt pénz, csak a falakra, nyílászárókra, meg a tetőre. A salakon laktunk egy évig. Mindig, minden poros volt, akárhogy vigyáztunk. A balatont akkor láttam először, mikor már dolgoztam és volt pénzem vonatjegyre. Sikítottam volna örömömben, ha egy ilyen helyre elmehettünk volna.

GolyósToll 2008.08.13. 20:45:17

A Hilton egybe van építve a Westennddel, úgyhogy ott csótányok vannak, nem húgyos matrac. :)

GolyósToll 2008.08.13. 20:47:42

Jah valaki kérdezte; jelen esetben rászoruló az, kai önmagát rászorulónak mondja (pedig nem is), jelen esetben a Jutka. Meg az Erzsike is, akár létezik, akár nem.

Tiffauges 2008.08.13. 20:49:33

Abban abszolút egyetértünk, hogy nem kell a gyereket és környezetét fertőtleníteni, azzal inkább csak rosszat teszünk neki. De nem kell más mocskába se belerakni készakarva. Itt is, mint oly sok esetben az arany középút lenne a helyes.

GolyósToll 2008.08.13. 20:52:35

Benéznék én azért mindegyik hős rárszorulóvédőnél a kanapé mögé.. hátha van akkora dzsuva, mint itt volt:)

LErzsébet 2008.08.13. 20:54:18

Létezem!
Irtam előbb,ha valaki visszaolvas,a megjegyzésemet Jutka levelének kommentjébe írtam!

lopicigaspar 2008.08.13. 20:59:42

Én is létezem. Nekem meg Jutka rokonom :D

Tiffauges 2008.08.13. 21:01:03

Ide létező emberek írnak? :O

LErzsébet 2008.08.13. 21:05:22

Rólam feltételezik itt többen,hogy nem létezem.Lehet kérdezni,e-mailt írni,MSN-en képet nézni.Felajánlottam.Vagy így már nem olyan érdekes?Esetleg igaz is lehet minden amit írtam?

herpesz 2008.08.13. 21:05:47

szumi: akkor most beégtem...

GolyósToll 2008.08.13. 21:10:59

Te Erzsébet, és végülis mennyire volt lepra a hely? Hamár itt vagy. Tudom mit írtál a levélben, na de ez így interktív.

LErzsébet 2008.08.13. 21:13:45

Mondtam MSN-en mutatok képeket is,ha gondoljátok,a padló is jól látszik,mert a matracot fújtuk.Olyan volt amilyennek írtam.Tábori hangulat,ráférne némi felújítás,de tiszta volt.Az ágyneműk kopottak,de mi nem használtuk.Ez is látszik a képeken.És ott volt a Balaton,pár méterre!

LErzsébet 2008.08.13. 21:15:10

Nem luxus,de Mi tényleg nagyon jól éreztük magunkat.Annak is van haszna,ha nincs konyha és a gondnok sem volt emberevő,de komolyan.

GolyósToll 2008.08.13. 21:18:12

No, akkor nagy kosz nem volt, az Erzsike létezik, bárkinek bármi egyéb problémája?

LErzsébet 2008.08.13. 21:18:50

Köszönöm,végre valaki...!

yxcvbnma 2008.08.13. 22:00:23

Kedves Erzsébet!

Elnézését kérem azért mert megkérdőjeleztem létezését:)
Csak túl szép volt a történet, hogy igaz legyen.
Örülök, és gratulálok, hogy ilyen szép nyaralás sikeredett Önöknek.

Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.08.13. 22:09:19

legalabb valaki jol erezte magat

/nekem van olyan fotom, ahol a klotyoba belefagyott a viz, mert a 'falusi turizmus' kereteben nekem kellett volna begyujtani a muzealis cserepkatyhaba, persze nem sikerult, mert nem vittem baltat a favagashoz/
onnet mi is eljottunk, de buli volt minuszba aludni osszebujva a dunna alatt
na az is megerne egy posztot

Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.08.13. 22:14:39

meg volt olyan is hogy negycsillagos panelblokk hotel legfelso szintjen a legkondi meleget fujt es/vagy a konyhai zsirszagot mindezt 2 eves gyerekkel plusz 8 honapos terhesen.
egesz nap lent boldogitottuk a recepciosokat, de ott legalabb huvos volt. telthaznal mit csinaljanak?

Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.08.13. 22:20:54

arrol mar nem is beszelve, amikor az uram treninggatyajaba elt vasaltak a mosodasok /meg mindig latszik :)/
most nyaralni megyek, vagy szart ragni, nem mindegy.

havaj 2008.08.13. 22:32:23

Hudenagyonkamukéró. Szerintem akinek nem esik le kb. a levél felénél az sikeres ember nem lehet.

Mindazonáltal nem az elnök a hibás, hanem a pisispaplanfelelős.
Az elnöknek csak az a dolga, hogy próbálja megmenteni a támogatókat, különben nem lenne munkája.

havaj 2008.08.13. 22:47:22

Huhh. Olvasom a kommenteket, javítanék:
Bármire képes, hogy megtartsa a támogatókat.

nav 2008.08.13. 23:30:25

Ingyé volt Jutkának? Igen.
Akkó Jutka szépen fölkapja a partvist meg a felmosót oszt fölnyalja a padlót. A pisifótot kikeféli, kimossa. Gyereknek meg saller: nemóvasod azajtófeliratot büdöskölök.
Oszt jónapot, nem híton meg óllinkluzív ez ingyé.

pepinko 2008.08.14. 00:21:17

Én még mindig ott ragadtam le, mér nyaralt minden kommentes? Mér vót még a tartalékos is diplomás, autóval, stb. Van aki támogat ilyen alapítványt? Aki ad, szegényebb, mint aki kapja. De ez nem a kapó hibája, az alapítványé, aki megítéli, odaadja. Ja, vagy a nagyrészét lenyúlja úgyis, osztan neki tulképp mindegy ki kapja a kicsit, gazdag-é vagy a szegény.

Spambella 2008.08.14. 01:21:35

Pepinko

A tartalékos biztos alulfizetett tanítónéni, 30 éves Wartburggal vagy Trabanttal. Igy della se sok, kocsi is meg diploma is stimt, nem? :) Ráadásul ha a férje is tanárbácsi, akkor a szabival sem lehetett gond.
Amúgy szerintem az alapítványos csóka odacsörgött a gondnoknak, hogy szobát felnyalni, pofát befogni, cserébe kapsz egy kétdekás kerítésszaggatót.

Montezuma 2008.08.14. 07:54:06

Sokan azzal jönnek, hogy 20-30 éve meg mittudom én mikor régen ők is milyen körülmények között nyaraltak. És?
Kit érdekel? Mi köze annak az egészhez?
Pár száz éve meg barlangban laktak az emberek és bunkóval verték agyon a mamutot. Akkor abban az időben a barlang volt a tuti hely!
Ha most valakit egy barlangban szállásolnának el és kezébe nyomnának egy bunkót, hogy nesze verj agyon egy tehenet majd akkor tudsz enni. Akkor örüljün neki csak azért mert régen ez volt a tuti és senki sem panaszkodott?

Dr.Bio74 2008.08.14. 08:41:41

A gyerek az olyan, hogy belepisil stb. az ágyba. Mosás takarítás, és láss csodát ki alszik benne megint? A gyerek! Ha meg felnő, pont ő fogja forszírozni az ágy, matrac cseréjét, ha emlékképei előjönnek.
A járda meg oljan dolog szerintem, hogy egyik véglete sem elképzelhető, soha nem lesz steril, de nem kéne kutyaszarosnak sem lennie.
A rászorultság pedig egyszerüen nevesíthető lett volna az alapítvány részéről (még ha vitatható is annak helyessége), hogy egyértelmű játékszabályokkal operálhasson.
Kedves Erzsébet, remélem tényleg jól éreztétek magatokat, de jobb lett volna az élménybeszámolót nem a panaszos levélre felépíteni, hanem csak úgy spontán leírni a tapasztaltakat, mert itt a sok szem, sok agy hamar megtalálja a gyenge pontokat.

LErzsébet 2008.08.14. 08:44:24

Nem vagyok alulfizetett pedagógus,hanem rokkantnyugdíja.(sajnos)Ha valaki veszi a fáradságot és elolvassa amiket írtam itt,vagy az Alapítvány blogján,annak már kell,hogy körvonalazódjon a helyzet.Nem akartam ide írni,de most már muszály.Egyedül nevelem a Manómat,mivel édesapja,sulyos betegség után meghalt.A jelenlegi problémámat azért talán már nem kell kiveséznem.Ugyanis sajnálatot azt nem szeretnék kelteni.
Nem árt óvatosnak lenni,Én sem gondoltam,hogy valaha csak egy alapítvány segítégével leszek képes a gyerkőcömet elvinni a Balatonra.
Baj,sajnos mindenkit érhet és akkor bizony,nagyon kell kapaszkodni,hogy a víz színén tudjon maradni az ember.
Továbbra is várom e-mailben azok jelentkezését,akik bővebben kíváncsiak bármire.

LErzsébet 2008.08.14. 08:51:46

Bio 74:
Valóban jól éreztük magunkat.Valóban,csak köszönetet írni,kerestem meg a blogot.Sajnálom,hogy elolvastam az ottani leveleket,hiszen onnatól már persze,hogy azokat is beleszőttem.Talán nem kellett volna.De ilyen vagyok.Bármennyire hihetetlennek tűnik a homárról eddig nem is hallottam.Csak a blogra írtakból következtettem arra,hogy itt gyűrűznek a dolgok.Azért fordulhatot elő,hogy mikor ide találtam a megjegyzésemet Jutka levelének kommentjébe írtam.

Dr.Bio74 2008.08.14. 09:20:28

LErzsébet

Nem kell sajnálni, itt általában korrekt arénában találkoznak a vélemények, néha csak a borospohár hiányzik a kezünkből, vagy ha az se, akkor a koccintás hangja.
A köszönet írást, és a Jutka levelére adott választ taktikailag szét kellett volna választani, mert a homár társadalom látott már érdekes dolgokat.
Leveledben találtam olyan cseleményt, mely Jutka esetében megíratlanná tette volna a történetet, és ez már egy előre mutató eredmény.
A sajnálat pedig egy fontos emberi érzés, mely segítség nyújtásra, önzetlen cselekvésre ösztönöz embereket, mely alapjában pozitív közösségformáló hatású. Nem keverendő a lesajnálással, és a sajnálat hangoztatásával.

pepinko 2008.08.14. 10:43:29

Bio, ott a pont. Egy válveregetés...
Akit sajnálatra szorul, főleg ha "tanút" ember-e szégyenli azt, nem hangoztatja úton-útfélen. De még egy ami rágja az agyam: ha gyűjt egy szervezet rászorulónak, betegnek, és én mégis dobok valamit, nem lennék happy, ha megtudnám, nem rászoruló kapta. Hát no erről sem a lepukkant diplomás, sem a sokat kommentelő nem tehet. De ha az a jelszó:"Aggyanakarászorulónak", akkor az is kapja meg, amit adtak.
Ilyen okoskodo "dejóvótköszömönalapítvány" levél biztos lesz még száz, no de mér nem vót addig egy sem, amíg Jutka és a többi, le nem írta, hogy szarul járt?

LErzsébet 2008.08.14. 10:59:53

pepinko

Ez most már személyeskedés a javából.
Nem kell olyan dolgokat belemagyarázni a megjegyzéseimbe,ami nincs benne.
"tanút"ember,nem "tanút"ember,akinek egy kis esze van,nem szégyenli sem a betegséget,sem a helyzetét,(merthogy nem kereste,csak belekerült)max.nem dicsekszik vele.Láttam Én már olyat is,nem vagyok mai csirke,hogy aki emiatt piszkált másokat,akkora pofont kapott a sorstól,hogy azóta is a porban fetreng.
Mellesleg nem szeretem ha sajnálnak,sőt kifejezetten irritál.Ezt az engem személyesen ismerők nagyon jól tudják,tiszteletben is tartják és nem vagyok hajlandó senkitől eltűrni,hogy olyat írjon rólam,ami nem igaz.

pepinko 2008.08.14. 11:02:28

Önérzetből jeles, csak sok mán a magyarázkodás.

LErzsébet 2008.08.14. 11:11:12

Nemcsak önérzetből,tisztességesből is azt szeretek kapni és ugy is igyekszem élni,több kevesebb sikerrel.
Nem magyarázkodom,csak nem hagyom,ha ok nélkül probálnak bántani.
Megedzett már az élet... ennyi.

O. Erzsébet 2008.08.14. 11:45:42

Tisztelt Irogatós Társaság !

Eddig birtam és nem tovább !

Mint azt már az eredendő blogban is leirtam néha mielőtt valaki ir gondolkodhatna és nem csak a más szemében szálkát keresve a magáéban égtelenkedő gerendától nem látva és a fejében tátongó ürességtől és unalma elűzése érdekében irogatna.

Ha valaki ajándékot kap, - márpedig ez az volt- akkor az nem illik kritizálni! Ha tetszik el kell fogadni ha nem akkor szépen megköszönni és továbbállni de kritizálni nem kell. EZT HIVJÁK ETIKUSNAK ! De mivel itt emberek sem irni sem olykor gondolkodni nem tudnka miért is váRok én el ilyeneket?
Van aki jól érezte magát örüljünk neki! Van aki többre-másra vágyott - volt miből neki- annak ez nem volt jó.
Én ott voltam és még élek nem haltam bele semmiféle nyavaját nem hoztam haza a gyerekeket nem traumás állapotban kellett hazaszállítani az olvasott és látott dolgoktól.
Ha valaki nehéz helyzetbe kerül - mert van ilyen azt nem hiszem, hogy meg kellene kérdőjelezni- sem orvos, sem itélő biró nincs itt tehát fogadjuk el olyannak amilyennek ő leirja. Ám az élet forgandó a most itt kacarászó egyének holnap igencsak maguk alatt lévén sokkal nagyobb bajba lehetnek mint aki most már kifelé az élet naposabb oldalát látva örül annak, hogy él és még a szerettei között tudd lenni.

DE még mielőtt is bárki is egy betűt leütne gondolkodjon ! és fogadjon meg egy röpke mondatot !


NE ÍTÉLJ, HOGY NE ÍTÉLTESSÉL !

Picicica08 2008.08.14. 12:29:34

ez a szoba akkor is hányás volt.Még munkásszállónak is kritikán aluli:-/

ajándék pedig:olyant vegyünk /adjunk másnak amit magunk is szívesen fogadnánk(azaz olyan szinvonalú legyen)

Montezuma 2008.08.14. 12:53:08

O. Erzsébet 2008.08.14. 11:45:42 :

"De mivel itt emberek sem irni sem olykor gondolkodni nem tudnka miért is váRok én el ilyeneket?"

És erre idéznék egy másik mondatodat:

NE ÍTÉLJ, HOGY NE ÍTÉLTESSÉL !

havaj 2008.08.14. 13:07:05

Ne üresfejűzzön itt hölgyem!
Kamu kamu kamu az egész.

Nem kell mentegetőzni, meg hárítgatni, az meg végképp undorító, hogy valaki aszongya hogy az előző család biztos nem volt rászoruló.
Ilyen szobát meg európai ember nem ad bérbe. Senkinek, még rászorulónak se.

havaj 2008.08.14. 13:08:32

Rászorulónak főleg nem

pepinko 2008.08.14. 13:53:09

ÁÁÁÁ! Ezekkel a Bözskékkel sok a baj!

"O. Erzsébet 2008.08.14. 11:45:42
Tisztelt Irogatós Társaság !

Eddig birtam és nem tovább !"


Na de kedvesdrága 2. vagy mit tum én hanyadik Erzsike! Nehogy má kussoltassál! Írhassam má a véleményemet! Nem teszik...ajánlhatok más oldalt!
Ha ez így megy tovább az Alapítvány felveheti az "Erzsike beszámolók Alapítvány" nevet!

Dr. Kix 2008.08.14. 13:56:13

Ezek meg idejönnek és szerecsent mosdatnak.

Hát kedves Erszébetek: a szar akkor is szar marad, ha 1000 ideposztoljátok, hogy nem volt szar. (Kiabálni meg otthon a gyerekekkel, tudod)

pepinko 2008.08.14. 14:05:21

Jövőre a feltételekbe belefoglalják: Automatikus nyertes, aki az Erzsébet nevet viseli!
Ja erről jut eszembe, mondjátok már hol lehet nevet változtatni? Lehetek-e Józsiból én is Erzsike?

GolyósToll 2008.08.14. 14:35:42

pepinko 2008.08.14. 14:05:21
Lehetek-e Józsiból én is Erzsike?

Hogyne pepinko, én többeket is ismerek, akik seperc alatt olyan Erzsikét varázsolnak belőled, hogy többé soha nem lesz aranyérptoblémád:)

De ettől eltekintve nevetséges, amit műveltek. Tudom hogy uanlmas a munkahely, tudom hogy kecsege a főnök, de legalább valami értelmeset ordítanátok már, mindenképpen fel akarjátok dobni... amúgy meg örömmel látom, hogy a fórumozók közül soha senki nem nyaralt még 4-5 csillag alatt, kivéve aki leírta, hogy igen, ráadásul mindenki ingyér ment.

És még mondja valaki, hogy csóró az ószág, mer elmegy a píz segílyre, meg bkv ellenyőrre, meg parkolóbírságra.......

GolyósToll 2008.08.14. 14:38:39

én meg lassan elfelejtek írni, bazz:(

Dr.Bio74 2008.08.14. 14:42:18

Én krva sok csillag alatt nyaraltam sokcor, és majdnem ingyé.

GolyósToll 2008.08.14. 14:43:02

Bio, akkor legközelebb hurcoljad magaddal a Jutkát, meg a porontyait is...

pepinko 2008.08.14. 14:43:04

Elkopott a hegyed te toll...

Dr.Bio74 2008.08.14. 14:44:07

Jutkát viszek, a porontyot meg helyben megoldjuk...

GolyósToll 2008.08.14. 14:45:30

Akkor meg még nagyobb családos lesz, aztán támogathatod, amíg be nem dűltök mind a ketten...

GolyósToll 2008.08.14. 14:47:24

Vagy dőltök (hajoltok, térdeltek, stb.). De így sem rossz.

Dr.Bio74 2008.08.14. 14:49:21

Mi csak akkor dűlűnk bé, ha bérúgunk, de akkor is csak abban az esetben, ha a fekáliás kezünk elcsúszik a falon.. de szoktuk azé egymást támogatni.

GolyósToll 2008.08.14. 14:51:41

Hallgass rám Bio, mindenfajta dűlést csak gumival.

O. Erzsébet 2008.08.14. 14:53:05

pepinkó

Én sem első sem mmásodik sem sokadik nem vagyok csak 1 azok közül akik jól érezték magukat ott ahol jól lehetett.

Azt, hogy kilesz a jövő évi győztes és azokat hogyan is hivják azt én sem tudom megmondani nem is szeretném. Igaz én vállaltam a nevem nem úgy mint sokan mások ! Azt, hogy az alapítvány a továbbiakban milyen néven fut tovább azt majd ők a létrehozók eldöntik, de egy biztos ezzel az elégedetlenséggel nagyon sok családtól nagyon sok lehetőséget el vettek.

Egyebek iránt kiabálni nem szoktam, nem is szeretek. Akit a csendes nyugodt szó nem térít észhez annak minek orditani úgy sem halja.

A jó és a rossz viszont nézőpont és igény kérdése. Én sem, szeretem a koszt és a rendetlenséget de attól még el tudok fogadni dolgokat.

De ha ezt nézem miért viszik a szülők a játszótérre játszani a gyereket? bizony bizony a homokba és a játékokra odapisil a szomszéd kutyája, macskája. Ja az nem kosz és nem is büdi? De még mielőtt azt képzelnétek álatellenes vagyok szólok 2 kutyám és 4 cicám van !
igaz mindenkinek van helye. kinek a lakásban kinek a lakáson kivül. Ja de azt sem szoktam szaglászni hová is pisiltek az udvaron mert ha úgy tetszik, és tisztának találom a fűvet hát bizony bizony még pléd nélkül is leülök.

LErzsébet 2008.08.14. 14:53:17

Először az volt a baj velem,hogy írtam.
Aztán az,hogy nem létezem,jobban mondva,hogy mégis létezem.
Aztán sorban minden,amibe bele lehet kötni.
Most meg az,hogy Erzsébet vagyok.
Azért arról csak nem tehetek,hogy valaki mást is így hívnak.
Egyet kérdeznék azoktól akik látatlanba olyan jól tudják,milyen helyen voltam Én.
Miért nem akarják látni a képeket?Azért nem teszem ide föl mert rajta vagyunk a gyerkőccel együtt,de látszik a padló,az ágyak.Mi az nyaralásunk mozzanatait fényképeztük,nem a szobát.Miért nem írtak e-mailt?Igy anonim módon egyszerűbb ugye?Igy jó bátornak lenni!
De a konkrétumoktól azért jó elhatárolódni,mert akkor már nincs mibe belekötni.

Dr.Bio74 2008.08.14. 14:58:38

Elnézést LErzsébet, de nem hagyhatom ki:
Sapka van önön?

Toll

Természetesen, radiál 205/80 R16.

GolyósToll 2008.08.14. 15:00:04

Nyugimár Erzsike, ne vedd komolyan. Csak marhulunk. Van pár vehemens barom, aki komolyan veszi, nade az egyszerű lelkek ellen nincs orvosság, pláne amióta betiltották a kalasnyikov köztéren való szabadfelhasznását...

A homar meg tipikusan azok gyűjtőhelye, akik 1.egyszerűek, 2. unatkoznak, 3. élő ellenérvek a 'mindenkit tanítsunk meg olvasni' ötletére, 4. rosszindulatú, megkeseredett lúzerek, akik mindenbe beleakadnak.

Szal ne aggódj, nem Veled van a baj. ;)

GolyósToll 2008.08.14. 15:01:30

Bio, nem mindegy? Úgysem fürstszűrős.

LErzsébet 2008.08.14. 15:01:40

Bio74

Miért lenne ebben a melegben.Egyébként még a kalapot sem szeretm,nemhogy a sapkát.
És ha a kérdés arra irányult,amire gondolok,ha tetszik,ha nem, nőből vagyok.Esetleg kérhetek orvosi igazolást is.Az nem is rossz,tuti beleköt valaki.

LErzsébet 2008.08.14. 15:03:26

GolyósToll,köszönöm.
Egyébként,ha lenne sapka,az sem arra kellene,hogy összetartsa a fejemet.Az megy nálam automatikusan is.

Dr.Bio74 2008.08.14. 15:06:07

Golyós

Te is tipikus vagy?:)
Oszt melyik főcsoportból?

Dr.Bio74 2008.08.14. 15:12:37

Erzsébet, az Ön fejével nincs semmi probléma, csak a megfelelő viccre kell asszociálni.

LErzsébet 2008.08.14. 15:16:38

Értettem kéremszépen,igyekszem aklimalizálódni.

GolyósToll 2008.08.14. 15:21:54

Mi a franc az a Csigaparlament?

pepinko 2008.08.14. 15:22:49

Kár h EDE nem kommentelt ennyit, mikó őt szapultuk. Ez a nagy magyarázkodás... Golyós pedig biztos h fizetett alapítváyi, megkapja a koszos kecót ingyé.

Csakhogy nehogy emlékké vájjék EDÉ-m, írtam róla:

EDE nem rebesgetett ellenérveket. Sem ezt:létezem, létezem! Megnézte eme helyet. S erre ezt felelte:
-Fene bele, kellett ez nekem? Ezennel rendes leszek, nesztek, nektek engedem kedvenc helyem.Legyetek benne, de ne rendetlenkedjetek!

pepinko 2008.08.14. 15:24:55

Golyós TEEE! Sok csiga ülésezik a házában, a főmufti a csupasz...

LErzsébet 2008.08.14. 15:28:37

Csigaparlament?
Arról is tudok képet mutatni.
Benne volt valamikor a Rózsa műsorában.Egy miskolci asszony készítette,7 évig a parlament mását csigaházakból.De nem ám akármilyenekből,hanem egyforma pici házakból.
Nagyon csúcs!

GolyósToll 2008.08.14. 15:39:05

Bio74 2008.08.14. 15:06:07
Golyós

Te is tipikus vagy?:)
Oszt melyik főcsoportból?

Persze, Bio. Hát nem nyilvánvaló?

Dilbert 2008.08.15. 08:53:54

No, vegigolvastam ismetelten az osszes hozzaszolast.
Javaslom, hogy Golyostoll, Szumi es egy onkent jelentkezo tarsainknak dobjunk ossze egy egyhetes nyaralast - nekik INGYEN, ajandekba - , hogy szemelyesen kivizsgalhassak vegre az emlitett szallason uralkodo korulmenyeket, es objektiv modon beszamolhassanak rola. Valoban olyan rossz-e, mint Jutka irta, vagy abszolut elfogadhato, mint Erzsebet allitja. Persze, az objektivitas erdekeben az elozoleg odaszolo telefonalgatast mellozzuk, ugyanazokat a korulmenyeket kerjuk, amiben az elso posztolo is reszesult.
A bevetelek korrekt kezelese erdekeben pedig letrehoznek egy Alapitvanyt.

GolyósToll 2008.08.15. 10:48:03

Dilbert, te teljesen hülye vagy, nem tudom, mondták-e már neked...

A nyaralásotokat kihagyom, egyrészt nem vagyok rászorulva, sztem a Szumi sem, másrészt a kedvenc megboldogult sznob kapcsolatomnak köszönhetően megtanultam, hogy sátorozni csak 4, de maximum 5 csillag alatt érdemes, minden más társastevékenységgel egyetemben.

Az alapítványos ötletemet meg ne nyújjad lefele, mer' szétüttete' a szájadat vazze', felfogtade' hogy az az én lém, vazze'?. :DDDDDD

(a korlátolt szövegértési készségű blogolók ritkítása is benne lesz a profilban, szerintem szívesen adakznak majd rá sokan, én meg jól megyek nyaralni a kajmánokhoz. És viszem Erzsikét is, mert jó fej. A Jutkát nem. Téged sem.).

Szumi 2008.08.15. 11:06:36

Dilbert: Megyek! Hova kell menni? Mikor indulhatok? Remélem, Golóstoll jó nő! :)

pepinko 2008.08.15. 12:04:27

Na még egy utsó össz:
1. Jutka nem ajándékot kapott, NYERT mert sokat kommentelt. Nem vót hát rászoruló annyira. Így akik az Ajándék lónak ne nézden lovagolnak, elbuktak. Ha bárki itten nyer egy verdát, és vigyorgó pofával megy érte, de nincs alatta kerék, szar a motor és még a szélvédő is szét van verve, rajta marad a gambáján a vigyor? Ha igen, akkor egy hülye.
2. "kedvesdrága" Erzsikének is igaza van végülis, mert ő AJÁNDÉKOT kapott, itt mán jó a ló példa, nem kommentelt, "rászorult vót", ráadásul tartalékos, ami méginkább szélesíthette "édesdrágs" mosolyát.

A két hölgyet összehasonlítani, olyan, mint Makó meg a Jeruzsálem.

Dr.Bio74 2008.08.15. 13:43:19

GolyósToll nőnemű?

Dilbert 2008.08.15. 15:05:51

Golyostoll, eddig csak te, neked kulon koszonom. :)
Amugy nem ertelek man telleg. Aszondod, hogy mit kritizaltak a szallast, ajandek vot. Aztan most jossz itt a 4 meg 5 csillaggal, hogy alabb nem adod.
Mostan akkor te miert szolsz bele, hogy Jutkanak teccet-e vagy sem?

Picinyt megijedtem most a fenyegetestol, most atgondolom az alapitvanyi ugyet...

Szumi, legalabb rad szamithatok.

Golyos, nyilatkozz, no-e vagy-e vagy sem?

GolyósToll 2008.08.15. 19:01:09

Dilbert, nem bízom benned, meg szégyenlős is vagyok. De tudod mit, borulj térdre előttem, és bizonyítsd, hogy őszintén szeretsz. Aztán akkor majd megmutatom. :)

ui.; ajándékba nem nyaralok.

monoki 2008.08.16. 18:35:52

Szerintem O.Erzsébetnek van igaza: ha az ember egy ingyen nyaralást elfogad, és amit kap, az nem tetszik neki, akkor megköszöni és távozik. (A Balatonon nem gond szobát találni, pláne, ha az embernek van üdülési csekkje. Max egy kicsit rövidebbre veszik, azt a gyerekek is megértik, hogy inkább másutt a szokásos színvonalon, mint az eredetileg tervezett helyen.)

De ha mindenképpen figyelmeztetni akarja sorstársait, akik hozzá hasonlóan "igényesek", akkor még mindig írhat pár mondatot a honlapra - ha tud írni, akkor 2-3 mondattal hazavágja a lelkesedést, nem kell ahhoz ilyen hosszú litánia. Csak hát a jelek szerint a sértett Jutka írni nem tud, csak odamondogatni botrányt csinálni.
Miből is?
Én úgy nézem, hogy a nagy semmiből. Egy rosszul sikerült lefölözési próbálkozásból.

Nyugat-Európában egy csomó országban laktam ennél sokkal rosszabb szállodákban (nem ingyen), az egyetemen meg 5 évet húztam le ennél alighanem rosszabb helyen. Kitakarítottunk és jól éreztük magunkat! Ha a Balaton meg a gyerekek nagy élménye lett volna a lényeg, akkor szerintem nekik is ezt kellett volna csinálni.

pleasantry 2008.08.16. 19:07:17

igen, mindenki olvassa a homart, az alapitvany, az udulo vezetoje, az osszes raszorulo csalad, mindenki. szerintem meg ede is. EDE!!!!! bocsanat.

nekem ez a level reszletes valasz az elozore. buzlik csoppet.

Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.08.16. 22:49:39

ja még annyit, hogy Jucus nyerte! fogjátok már fel.
ha nyersz valamit, nem kapod ingye, kicsit tobbet varsz nem. /ugyanitt sator lakoautora cserelheto/

Tutanhamon 2008.08.17. 00:08:46

Ajándék pisinek ne nézd a fogát!

pepinko 2008.08.17. 00:26:04


Kampfer neje 2008.08.16. 22:44:00

A pofám leszakad wazze! Megszűnik a zalapítvány? Egyetértek veled, tényleg nem zörög a haraszt...

pepinko 2008.08.17. 00:28:31

A francaba a sok reklamálóval, esztán mán EDE sem adja a nyaralóját? :DDD

Tony Almeida 2008.08.17. 11:38:26

:) Mi is nyaraltunk ennél vacakabb szálláson, ráadásul pénzért..De a fő az olcsóság volt, inkább strandbelépőre költöttük a kevés pízünket anno. (harkányban voltunk a nejemmel).

Eszembe sem jutott hőbörögni, mivel tudhattuk, milyen lesz a kéró (500 Ft/éjszaka a szállás). És nem járt mellé semmiféle plusz cucc. Úgy voltunk, hogy: a szálláson úgyis csak alszunk, reggel el, este haza, közben egész nap strand, meg séta, kirándulgatás...és nem éreztem magam igénytelennek a szállás miatt. Igaz, volt saját zuhanyzó, amit a párom 10 perc alatt kidomesztozott (wazeg, nyaralás alatt takarítani, pfujj!!!)

Tony Almeida 2008.08.17. 11:39:40

Mégvmi: kár, hogy az Alapítvány pont egy hülye nyafka p*csa miatt fejezi be a működését...biztos vagyok benne, hogy a valóban rászoruló családok örömmel vették igénybe a lehetőséget.

LErzsébet 2008.08.17. 11:55:32

pepinko

Megszűnik az alapítvány?
Honnan az infod?
Ha igaz,nem nagyon csodálkozom,azok után,amiket írtak róla.Személy szerint nagyon sajnálom.Meg vagyok győződve,nem vagyok ezzel egyedül.
Azért feltennék pár kérdést.
1.Valaki megkérdezte-e(engem is beleértve,mert Én nem)az alapítvány bármelyik munkatársát,hogy tevékenységük alatt ugyan hány család,gyerekőc nyaralt ingyen?Mennyi köszönőlevelet,szót,esetleg kritikát kaptak?
2.Mennyi időt szántak napi munkájuk és család mellet azért,hogy segíthessenek?
3.Lesz-e közülünk akár egy ember is,aki azt mondja,jó akkor most hozzunk létre egy alapítványt és csináljuk,jobban mint Ők?(mert azért valljuk be Őket most kicsit(?) meghurcolták,véleményem szerint alaptalanul)
4.Ha valóban megszűnnek, az elkövetkezendő években,hány gyerek sóvárog a nyaralás után,azok közül,akiknek ők segíteni tudtak volna?

Csak azok munkájába lehet belekötni,akik dolgoznak!
Gondolkozni kellene EMBEREK!

Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.08.17. 12:43:29

azert van az embereknek tele a hocipojuk az alapitvanyokkal, mert sokat csalnak, pl a multkor a blazsik gyereknek gyujtottek 1,3 millat, erre anyuka kapott belole 250 e-t, mondvan a tobbi mukodesi koltseg. hat a jqa!!!! FONTOS !!! adakozz kozvetlenul.

anikó152 2008.08.19. 09:07:55

istvánné 2008.08.19. 08:54:13
Sziasztok! Most jöhet a beszámolóm! Amikor megérkeztünk Szepezdre Ica néni és Ágika fogadott bennünket nagyon kedvesen.Ledobáltuk a böröndöket és már 3 percmúlva a balcsiba ugráltak a gyerekek. A szállásunk a szobáink a füröszoba és az ágynemü is makulátlan tiszta volt!!!!!!!!!!!!!!Készitettem fotokat telefonnal is és géppel is. A mai napon felteszem a telefonos képeket! A többit pedig ha elöhivatom.Tehát Fürdés után vissza a szállóra ahol megismerkedtünk sérült gyerekekkel a játszoszobába.A játszoszoba hatalmas nagy van benne biliárd asztal pinpongasztal .Sok gyerek játszhat benne rosszidö esetén.A hütönk kifogástalanul müködött soha semmi nem tünt el belöle.Összebarátkoztunk az ott nyaralócsaládokkal együtt mentünk a faluba vendégszereplö Pécsi Márkus szinház társulstának,János vitéz cimü elöadására is.Aztán voltunk a Tapolcai társulat elöadásán Rock operákkal MAGYAR NEMZET sorsának bemutatásán.Az alapitvání jovoltábol voltunk Balatonfüzfön bobozniami feledhetetlen élmény volt.Voltunk Balatonfüreden sétahajokázni.Voltunk Tihanyba megnéztük az apátságot mondanom sem kell az alapitvány adta a belépöket. Voltunk a galérius fürdöbe siofokon voltunk Füzfön cirkuszba amire természetesen az alapitvány biztositotta a jegyeket.Aszálláson vidáman teltek az esték sok értékes barátra tettek szert a gyerekeim. Nem értem miért kellet jutkának ezt a rágalom hadjáratot elinditani az alapitvány ellen? Senki sem kényszeritette erre a nyaralásra?!!!!!!!!!Személyesen találkoztunk Bánki Károllyal és családjával Szepezden. Nagyon kedves inteligens ember! Kaptunk pezsgöt kávét balatonszeletet sio rostoslevet,sapkákat kulcstatókat strandlabdákat ajándékba az alapitványtol.Ö mondta szomoruan,hogy az ilyen jutkafélék miatt jövöre nem lesz nyaraltatás tehát jutkának köszönheti sok száz család,hogy a gyerekük nem láthatja a balatont

anikó152 2008.08.19. 09:15:35

Sziasztok! Sajnos igaz az alapitvány megfog szünni jutka rágalom hadjárata miatt! Sok száz gyerek madad le az utolsó esélyröl amit az alapitvány nyujthatott volna nekik. Ha feltöltjük a képeket meglátjátok milyen boldogan és vidáman nyaralt a családom!Ja és mellesleg mikor eljöttünk egy dzyudo szakosztály jött a helyünkre,velünk pedig fogyatékos állami gondozott gyerekek nyaraltak!!!!!!!!! ja nekik is jö volt a pisis ágynemü csak jutkának akinaek lengyelbe nyaral a fia és hozzánk hajduszoboszlora járnak ozdrol nyaralni, találtam egy csomo képet a családjárol a neten amint a mediterrán tengerpartunkon pancsizik a családja!Az ilyen mért tolakszik közzénk nyaralni! Suba a subűhoz guba a gubához.Ujságirok hada lepte el az alapitványt!Egy ilxen jutkaféle miatt szünik meg az alapitvány. Szégyen gyalázat!!!!!!!!!!4

anikó152 2008.08.24. 06:16:52

Úgy látom jutka felkavarta a szart és némán mered a blogra de írni nem mer!Vagy talán egy új alapítvány létrehozásán fáradozik?Ö nyaraltatja jövöre a gyerekeket az Ózdi lakásán,vagy a balatonon?Remélem azok a gyerekek akik jutka miatt nem tudnak jövöre nyaralni a megszünt alapítvány miatt,nagyon jól fogják érezni magukat jutka rezidenciájában!Milyen programokkal várod a nálad nyaraló nagycsaládokat? És az apukák tényleg nem ihatnak majd meg nállad a kertben egy sört sem,nehogy kocsma jelleget adjanak a nyaralásnak? Írhatnál már ,hisz egy egész ország várja válaszod!Ha már megutáltattad magad az országgal elöbújhatnál az odudból!Eleinte nagy hévvel irkáltál..talán kifogyott a tinta a tollatból kavarógép királykisasszony!Remélem válaszolsz..ja ás javitsd ki kérlek nyilvánoson a helyesírásihibáimat!A te hibáidat amit elkövettél a szegény gyerekek ellen mikor javítod ki?

anikó152 2008.08.25. 11:21:44

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK
2008.08.25. 08:35 blogbalaton
Kedves nyaralók!

A Balaton Aranykora Alapítvány ingyenes üdültetés

programjában idén is több, mint 50 család vett részt,

az utolsó turnus tegnap távozott Balatonszepezdről.

A nagycsaládosoknak, rászorulóknak négy éve indított programban mintegy 200 család,

több, mint 1000 fővel vett részt. A sok gratuláció és köszönet mellett idén először

érkezett negatív visszajelzés, mely a szabad vélemény nyilvánításon túllépve sajnos egy

lejárató kampányba, és súlyos rágalomhadjáratba csapott át, ezért az alapítvány kurátorai úgy döntöttek, hogy többet nem szervezik meg az ingyenes üdültetést.

Kérjük, hogy élménybeszámolóikat, észrevételeiket tegyék közzé és ha készültek

fényképek a balatoninyaralas@freemail.hu címre küldjék el, amennyiben szeretnék ha itt a

blogon is megjelenjen.

További sok sikert és jó egészséget kívánunk minden kedves idei és korábbi nyaralóinknak.

Üdvözlettel: Dr. Szabó Leventéné, Nagy Kornélia és Bánki Károly

a Balaton Aranykora Alapítvány kuratóriuma
sajnos az ózdi némberjutka miatt szertefoszlott sok száz család egyetlen esélye a balatoni nyaralásról!Felháboritó példátlan gaztett!Hogy számolsz el jutka a lelkiismerteddel? Még mindig lapulsz te kis p....kány! KAVARÓGÉP!ÓZD SZÉGYENE!

anikó152 2008.08.26. 11:27:53

kepfeltoltes.hu/080825/K_p0084_w
ww
.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/080825/K_p0121_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/080825/K_p0104_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/080825/K_p0104_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/080825/K_p0176_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kattints a linkre vagy másold be a keresöbe! A balatonszepezdi nyaralásunk képei!Nagyon boldogok és szerencsések vagyunk ,hogy a balatonon üdülhettünk a családunkkal. Én is kommentezésem miatt kaptam a nyaralást de nekem és családomnak tökéletesen megfelelt.

anikó152 2008.08.26. 11:34:13

Majd töltök fel képeket a szállóról,ha a fotokat elöhivják, amint látjátok a mellékelt képen anyukám és lányom a tásalgóban ül.Szép tiszta rendezett környezetbe!Szánom jutkát amiért elinditotta ezt a rágalom hadjáratot zsoltikával együtt,aki lapul mint az a bizonyos sz.r a fübe!Egyik sem mer kiálni és harsogni a maga igazát,ez is azt bizonyitja hogy szemenszedett hazugság volt amit itt összeirtak!Ja kérem aki 4 csillagos szállodákhoz van szokva az ne pofátlankodjon be a nagycsaládosok régi volt szot-vagy úttörötáborból kialakított szálláshelyére!
süti beállítások módosítása