Tékozló Homár

Elhajtották a rövidgatyásokat a Villa Mediciből

2008.08.22. 10:53 | jackyll | komment

Zseniális naiv ügyfelet talált EK a méltatlanul keveset linkolt Étteremblogon, akik amiatt panaszkodtak, hogy rövidgatyában és papucsban nem engedték őket az ötcsillagos Villa Medici éttermébe. Átkopiztam az egészet, mert annyia vicces:

"A hétvégén 2008. 08 16.-án meglátogattuk, vagyis megpróbáltuk meglátogatni az éttermüket. Az étteremhez érve egy felszolgáló sietett elénk, és még az ajtóban közölte, mivel nem teljesen hosszú nadrágban érkeztem ( én egyedül, a további 3 fő kifogástalan öltözékben jelent meg ) nem áll módjukban fogadni személyünket. Ezt első osztályú helyre való tekintettel, maximálisan nyugtáztam is. Ekkor barátaim, és feleségem javasolták vegyek a városban egy nadrágot, és addig ők leülnek egy asztalhoz. Ez kiváló ötletnek bizonyult, így indultam a belvárosba vásárolni, amikor jeleztek felém, hogy mégsem induljak, mert egy új felszolgáló érkezett aki közölte, hogy rendben, hogy én veszek nadrágot, ellenben Ők (barátai, feleségem ) papucsban vannak, így sem mehetnek be az étterembe!

A papucsokról szólva :) nagyon igényes öltözködés jellemző a társaságunkra, így kizárólag Dolce Gabbana és hasonlóan kiemelt márkákat részesítjük előnyben, és nem volt még a VILÁGON olyan 5 csillagos hely sem ahol ezekben a lábbelikben ne fogadtak volna örömmel. Szinünk fehér, és ha veszi a fáradságot, hogy rákeressen a nevemre a Google keresőkben, hamarosan a társadalmi, gazdasági, és politikai státuszunk is kideríthető, számos hazai, és külföldi sajtó írásaiból.

Megalázó, és felháborító volt az eset! Telefonon próbáltunk egy vezetőt elérni, ellenben egy éppen zajló esküvőre hivatkozva, egy kedves recepciós hölgy, csak sajnálatát tudta kifejezni, valamint az Önök Dress Code -jára hivatkozva próbálta a helyzetet kezelni. DRESS CODE! Nincs önöknek ilyen, és sehol sincs feltüntetve, természetesen egy vendég, ha lát egy étlapot, amin az árak és ételek vannak feltüntetve, abból nem derül az ki, ellenben amenyiben volna ilyen fel kell tüntetni!

Megvizsgáltam, és archiváltam a jövőbeni események során esetlegesen kialakuló viták esetére a honlapuk tartalmát, hogy számos az Önök működését szabályozó hazai, és nemzetközi szervezetnél bepanaszolhassam, és megfelelő büntetési normát kiszabassak önökre. Több internetes bejegyzés elhelyezésére is készülhetnek, ahol kizárólag a fenti tényeket, és az Önök eljárás módját tesszük közzé négy nyelven. Bízom abban, hogy egy kis idő múlva ( a hivatalok, és a nemzetközi szervezetek kivizsgálási, és döntési mechanizmusát alapul véve 1-3 hónapon belül ) elgondolkodnak azon mit is jelent az a szó meghurcolni, megszégyeníteni. Természetesen a ROTARY INTERNATIONAL is tájékoztatva lesz erről!

M. Tamás"

 

szegény villa medici, most megkapta! merészelte elküldeni a márkás ruháival és kapcsolataival kéredő újmagyar díszpéldányt. papucsban, klottgatyában, felruccantunk a balcsiról, mi? a rotary international is tájékoztatva lesz, húha. :)) hálistennek, nem mindenhova engedik be az ilyen surmókat, nagyon helyes. hajrá villa medici!

EK

Szűrt kommentelők
süti beállítások módosítása