Tékozló Homár

Ne küldjön MMS-ben pornót!

2008.04.30. 13:51 | jackyll | 62 komment
Már a mobilszolgáltatók sem érzik annyira magukénak az MMS-t, különben hogyan fordulhatna elő ilyen paranormális jelenség, mint Attila esetében, akinek 11 hónap alatt ért célba explicit képüzenete:
Nem tudom, más mennyire használja az MMS szolgáltatást, én elég ritkán élek vele. Történt kb. egy éve, hogy az akkori barátnőmnek küldtem egy szép kis személyreszóló üzenetet. Vártam, vártam, hátha odaér, de mivel ez nem történt meg, hát feladtam, azóta inkább nem is akartam mobilon képet küldeni. Az egész el is felejtődött, egészen tegnapig, amikoris az illető hölgy megkeresett, hogy miért küldtem én neki üzenetet, pláne ilyet... Nem ragozom tovább, fogalmam sincs, mi okból került T-mobile-éknak 11 hónapba Pannonékhoz üzenetet küldeni, mindenestre jó móka volt.

Korrupcióra vette rá a BKV-s a jogászt

2008.04.30. 10:43 | szily | 68 komment
Pazar sztori: Újpesten dolgozó ügyvéd barátunkat a BKV szekuritise egy zsebbe csúsztatott kétszázasért engedte be a metróba. Csodálatos mikrokorrupció, a Jog Kiváncsi Szolgája 70 forintot spórolt a törvénytelen tranzakción, és le sem bukott. Nyilván azért, mert a sokoldalú biztonsági ember tudta, hogy a Lehelen nem állnak kollégák, így nem lesz baj kifelé. Tényleg, tapasztalt más is ilyet? Vonaton nyilván nagyobb a kísértés, így izgatottan várjuk az aránylag friss, hiteles kallerlefizetős történeteket, útvonallal és árral együtt, hadd szürküljön kicsit a vagonok feketepiaca. Már ha létezik ilyesmi egyáltalán. Sztori alant.
Olvasson tovább!

Lopós benzinkutak: bécsi úti Shell

2008.04.30. 10:25 | jackyll | 233 komment
Mintha semmit nem változna a helyzet, a benzinkutak nem tudják vagy nem akarják szűrni a lopós alkalmazottakat. Az eszeveszett forgalom sok pénztárost (vagy üzemeltetőt?) elcsábít, hogy "fáradtan" rosszul adjon vissza, vagy "véletlenül" nemlétező tételekkel növelje a számlát. Dennyöl a Bécsi úton talált megint egyet:
Voltam tankolni Shell kútnál, és mivel lelkes olvasó vagyok hallottam már egy két ilyen átverős sztorit, de sose gondoltam, hogy velem is előfordul, illetve, hogy ilyen pitiáner összeggel. :) Kocsim megetetése után bementem a shopba, egy csokit felmarkoltam és mentem fizetni. Pénztárosnő beütögeti, mondja, hogy 17ezer lesz, fizetek, a visszajárót a kezembe adja, a nyugtát pedig fejjel lefele lecsapta a pultra. Nem szoktam megnézni, de mindig elteszem, így történt most is. Hazaérve rápillantottam a számlára, és mit látok? Ferrari kulcstartó 2950Ft-os tételt, 2665Ft-os árengedménnyel kiegészítve. Nem a 295Ft-om sajnálom, hanem azt, hogy hova süllyedünk...
Olvasson tovább!

Ingyenes bemutatkozó csomag hatvanezerért

2008.04.29. 15:03 | ge | 88 komment
Ha még mindig létezhet a kéretlenül házhozszállítós módszer, akkor biztosan megéri próbálkozni vele. Levélírónk szerint ugyanis erőszakosan, megrendelés nélkül kiszállították és kiszámlázták a tisztítószeres termékcsomagot, majd perrel fenyegették meg a céget, ha nem fizet. Lehet hogy van akinél ez működött?
Történt, hogy márciusban a Nakatomi Digital felhívta egy kollégámat azzal, hogy nekik milyen szuper tisztítószereik vannak és kiküldenék az ingyenes termékmintát. A kollégám nagyon helyesen azt mondta nekik, hogy ő nem rendelhet semmit, beszéljenek velem, de előbb megkérdez engem, hogy megadhatja-e a mobilszámom. Nem gyanakodtam, mondtam, hogy adja meg.
Olvasson tovább!

Az év legjobb reklámja (vagy logója?)

2008.04.29. 12:05 | szily | 36 komment

Bár a best of cégnév kategóriában is indulhatna, a Pitbull-Team Zrt. pompás újsághirdetése nálunk a hónap, sőt az első félév vizuális díját vitte el, köszönet a Blikket ölünkbe dobó Navarrónak. Ha kiderül, hogy a vízvezetékszerelő-stílusban beszélő kutya nem egyszerű látványelem, hanem maga a cég logója, akkor ez volt minden idők legjobb emblémája, bármelyik bolygón. Mi már érezzük a szinte végtelen, interplanetáris bizalmat!

Pannon áremelés értesítés nélkül

2008.04.29. 10:50 | jackyll | 74 komment
Egy újabb ártalmatlannak tűnő áremelés, ami az összes Pannon-előfizetőt érinti, viszont bejelenteni nem sikerült, csak az ÁSZF-hez csapták hozzá, jelentős extraprofit vagy feledékenység okán. Csíkosfejű Nádi Poszáta jelenti a harctérről:
A Pannonnál eddig a hívásrészletezés ingyen volt. Ha papíralapon megrendelted, az is, meg ha elektronikus úton, az is. Május 26-tól 590 HUF. Nem hülyék ezek, mert az ingyenesség okán ugy 1-2 milló emberre sikerült rásózni. És most számoljunk. 2millió embernél ez 1milliárd nyereség.
Olvasson tovább!

Mitől gerjedt be a Centrum Parkoló?

2008.04.29. 10:49 | szily | 121 komment
Jó délelőttöt, az 1/3 Homár hazatért a kizárólag alvással töltött, jutányos árú Sharm-el-Sejk-i előnyaralásból, ahol azzal kezdett megküzdenie, hogy asztalkendős emberek lépten-nyomon pazsálusztával köszöntik. De nem ez a téma most, hanem az, hogy a Homár-család életébe az utóbbi pár hétben ismét betüremkedett régi barátja, a Centrum. Egymás után többször is eljátszották velünk ugyanis azt a klasszikusan nevetséges lehúzós trükkjüket, hogy a szabályosan, ablakba kihelyezett parkolócédulával álló kocsit megbüntették.
Olvasson tovább!

Anyám keltett, hogy ott volt pár rendőr villogó autóval és el akartak vinni

2008.04.28. 15:08 | ge | 60 komment
Mostanában szeretjük a pénzbehajtós történeteket, főleg ha az a rendőrség hajnali megjelenésével jár együtt. Az ideiglenes lakcímre küldött értesítéseket levélírónk nem vette át, úgyhogy a jard kommandóakciókba kezdett, most meg róla pletykál az egész ház.

Ebben a hónapban a barátnőméknél éltem, ahova nem voltam bejelentve. Azelőtt pedig albérletben éltünk, addig összesen kettőben egymás után, de anyagi okok miatt haza kellett költöznünk apósékhoz. Még az első albérletcímem be volt jelentve ideiglenes lakcímként, a másodikba már nem jelentkeztem át, úgy gondoltam az elsőnek sem volt értelme, mivel minden az állandó lakcímemre érkezett(szülői ház). Amikor a másodikban laktunk, volt egy karambolom, amit egyikünk sem ismert el, így nem tudtuk kit fognak megbüntetni.
Olvasson tovább!

Rejett megállni tilos tábla

2008.04.28. 13:19 | jackyll | 49 komment
András egy szuperklasszikus rendőrségi trükköt detektált az V. kerületben, ami hamarosan már nem csak a rendőrség játéktere lesz. Május 1.-je után ki fogja folyamatosan ellenőrizni, hogy a privát traffipaxok környezetében nem szaporodnak el a 20-30-as sebességkorlátozó táblák? A rendőrség? Mi lesz, ha azokat csak éjjelre teszik ki? A Homár fontolgatja a főutcán keresztbefekvést, amennyiben szörnyű sejtése beigazolódik. Addig Önök melegítsék a fényképezős telefonokat, biztos vicces lesz.
Budapesten az V. kerületben a Magyar utca és a Ferenczy utca sarkán van egy megállni tilos tábla, mely a Ferenczy utcára érvényes megállni tilos jelzést mutat. A táblát úgy helyezték el, hogy a Magyar utcából balra a Ferenczy utcába fordulva nem láthat, mert az szinte a házfalla párhuzamosan van. Különösen este nem vehető észre az autóból. Persze leparkoltam a többiek közé. Majd este 10-kor egy rendőr végigjárja a szakaszt és mindenkit megnüntet, a rendszám alapján azonosít. A büntetés alapja tilosban történő várakozás és nem megállás.

Bezár a szekuriti, ha cigit veszel az Auchanban

2008.04.28. 11:07 | jackyll | 162 komment
Láttunk mi már lopásgátlót vécékefén és bevásárlókosáron, de cigi ilyen szintű bebiztosítását még nem. Fremen szerencséje, hogy az Auchan biztonsági őre nem rajongott a belső motozásért, így párperces elzárással megúszta, hogy a hipermarketben vásárol cigarettát:
Évek óta vásárolok az AUCHAN-ban és a sok igénytelenség mellet eddig még nem volt velük jelentősebb bajom. De a mai reggel minden rémálmomat felülmúlta. Történt ugyanis, hogy mint rendesen az Auchanban vásároltam cigit két napja. Ezt eltettem a kabátom zsebébe. Mindig így csináltam, és eddig soha nem volt belőle gondom. Igen ám, de a cég egy új ötlettől vezérelve újabban egy „sípolós” csíkot tesz a dohányárúkra. Hát ezt én nem tudtam. Ma reggel beugrottam, hogy vegyek reggelit magamnak – mint rendesen – és épp a pénztártól készültem távozni, amikor is a „csík” bejelzett. „ a franc az!” – gondoltam. Persze rögtön megjelent a biztonsági szolgálat embere és elkezdett szétpakoltatni. „ Ja a cigi!” derült ki és ekkor még nem is sejtettem, hogy mekkora szarba kerültem.
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása