Tékozló Homár

Biomérgezés aszalt gyümölccsel

2008.05.09. 16:36 | jackyll | 61 komment
ePtOn felfedezett egy merész termékcsaládot, ami azzal büszélkedik, hogy a 20 legveszélyesebb élelmiszeradalék közé sorolt kén-dioxiddal tartósítja aszalt gyümölcseit:
Annyira örülök, hogy végre egészséges termékeket is lehet vásárolni, hála a Bioökoezo mizériának. Igaz ezeket borsos áron fizettetik meg a fogyasztóval, de cserébe azt ígérik, hogy semmi vegyszer, semmi adalék, semmi E, csak maga az igazi egészséges valóságot kapjuk, melyeket egy teljesen más világban gyártanak, ahol nem ismerik a környezetszennyezést, az üvegházhatást, sugárzást sem. Gondoltam miért is mérgezném magam fél kilós génkezelten klónozott eper szemekkel, ha lehet kis satnya, ám annál egészségesebb aszalt gyömölcsökkel is táplálkozni. Fel is szerelkeztem a magyar - mert ugye azt támogatjuk - Tündérkert által gyártott termékekkel, melyek "megőrzik az értékes tápanyagtartalmukat, rostanyaguk nagy részét".  Az aszalás bár nem ősi jó román szokás, mégis rendkívül egészésgesnek tartják emiatt...mindaddig amíg mondjuk a gyártó nem rak bele kén-dioxidot.
Olvasson tovább!

Tescós termék a világ legundorítóbb gyerekjátéka

2008.05.09. 10:22 | nak | 104 komment

Nem szeretnénk túlragozni. Vettünk már pár különleges dolgot a Tescóban, de ez az izé idáig elkerülte a figyelmünket.

Most épp akciósan 79 forintért kapható a "Rémisztő szemgolyó" néven árult termék, ami a hatnyelvű tájékoztató magyar része szerint legalább ötéves gyermekeknek ajánlott, de  háromévesnél fiatalabbaktól távol tartandó játék.

A folytatásban életbevágó és horrorisztikus részletek és egy fergeteges animáció a működésről!

Olvasson tovább!

Mindenkit hülyének néz az iStyle-szerviz?

2008.05.09. 09:18 | jackyll | 53 komment

A szervizes is csak ember, neki is meg kell élnie valamiből, nemigaz? Meg, ha András számítógépe alaplapját kicserélik 190 ezerért, legalább lett volna egy új alaplapja, nemigaz? A jelek szerint az iStyle tréfás munkatársai a júzer képzeletében legnehezebben kicserélhető/legdrágább alkatrészt mondják be cserére. Akkor is, ha nem az a hibás:

Kb 4 éves iBook G4, gép nem akar elindulni. iStyles, Andrássy út (munkalap mellékelve), 2 nap múlva mailben árajnálat jön (mellékelve): ítélet: alaplapcsere, 172 ezer alkatrész + 17.900 munkadíj. (ki javíttat meg egy 4 éves gépet (800 Mhz, 30 GB) 190 ezerért, amikor az Andrássy úton egy új 220 ezer? - de nem ez a sztori.)
Olvasson tovább!

Ilyen is van: visszafizet a Centrum

2008.05.08. 10:28 | jackyll | 29 komment
Szimpla rosszindulat, de nem gondolta volna a Homár, hogy a végtelenszer megénekelt Centrum Kft. az ő fantombírságaival együtt embereket foglalkoztat azért, hogy visszafizesse a tévesen túlfizetett büntetéseiket. Gym tavaly november óta várt erre a pillanatra, el sem hiszi:
Én voltam a fenti cikk ihletője. Hadd számoljak be a kedvező végkifejletről: tegnapi nappal (május 6.) visszakaptam a pénzem! Alig több, mint fél év után. Aki ezek után egy rossz szót mond a Centrum Parkoló Kft.-re.... azt mélységesen megértem. :)

Fábry producere saját kezűleg kínozza a Naiv Ügyfeleket

2008.05.08. 09:26 | szily | 75 komment

 Úgy látszik létezik valami titokzatos erő, ami a magyar tévébiznisz közepesnél nagyobb kutyáit ellenállhatatlanul vonzza a vendéglátás felé. Nem elég nekik tulajdonolni, élőben is imádják játszani a vendéglőst. Az online táskaipar, illetve a kamera előtti zavart motyogás sztárját, Sváby Andrást is állandóan ott ette a fene a Sas utcai Dió vendéglőben, amíg el nem adta. Most meg Kovács Kristófról, a Fábry show produceréről, Kovács P. József bemondólegenda fiáról kaptunk levelet egy N. Ü.-től, amiből kiderül, hogy saját kezűleg szervez (félre) sima asztalfoglalásokat a Dérynébe, ami cukrászdából az új tulaj alatt hírességekkel fertőzött dizzájnpumpává változott. A történet sajnos nem annyira vérlázító, inkább olyan pestiesen jellegzetes: olyan sokba került a csilivili hely, hogy nagyvonalúságra már nem futja, egy nappal a szülinapi buli előtt szólnak, hogy N. Ü.-ék mégse ülhetnek a megbeszélt asztalhoz, mert nagy a rettegés, hogy nem fognak eleget fogyasztani.

Olvasson tovább!

Backdoor-kommunikációs szupersztráda: Sofőrhumor Esztergomból

2008.05.08. 09:03 | szily | 22 komment

Ember és ember között legrövidebb út a backdoor, bizonyította a fenti, kedélyes üzenet buszvezető szerzője.

Ezzel a nyelvtanilag nem legmegfelelőbben fogalmazott, de kellemes hangulatú backdoor üzenettel kezdődött a hétvégi esztergomi kirándulásunk a helyi közlekedési viszonylaton. Ja, és a buszsofőrvezetőbácsi bemondta a megfelelő megállónál, hogy akkor itt lehetne észbekapni azoknak, akik Párkányba gyalogolnának átfelé. Csak azért, ha esetleg valaki mégsem jelzett volna időben...

Üdv.
Seik

Mi a baj a T-Home nettévével?

2008.05.08. 00:03 | szily | 114 komment

Az már eléggé gyanús volt, amikor bennfentes, T-csoportos ismerősöm minden eszközzel megpróbált lebeszélni, hogy a telefon és az ADSL mellé a nettévét is megvegyem a kenyéradóitól. Mi a baj vele? - kérdeztem. Az, hogy nem működik - mondta lakonikusan. Ezt a tapasztalatot támasztja alá XYZ alant olvasható levele is, bár én még mindig nem értem, hogy miért nem jó az adás. Aki többet tud a témáról, kérjük jelentkezzen!
Olvasson tovább!

G. Györgyné tranzakciói

2008.05.07. 14:11 | jackyll | 72 komment
Egy végső elkeseredésében "blogolni" kezdett naiv ügyfelet talált sixx a blog.hu rejtett zugában. A pánik oka, hogy telefonja előző tulajdonosának OTP-s tranzakióiról érkező értesítéseket sehogyansem sikerült megfékeznie:
Lassan egy éve kapom a telefonomra az előző tulaj bankkártya tranzakcióiról az értesítéseket. Én unom, ők nem lépnek. Gondoltam, megosztom hát a nagyvilággal is.

Egy útlevéligénylés négy napja

2008.05.07. 13:00 | ge | 71 komment
Hiába ügyfélkapu, hiába az internettel könnyített ügyintézés, van az a helyzet amikor buszra kell szállni hogy személyesen, sorbaállás után intézzük el ügyeinket. Na de az nem mindegy hányszor kell ezt megtenni, hány napig tart és mennyit fizetünk rá. Egy idegesítő történet az illetékhivatalból, aminek még a végén sincs útlevele senkinek.
Idősödő anyósomékat szeretnénk elvinni nyáron a tengerpartra, Horvátországba. Az Unión belül új típusú (kártyaformájú) személyi igazolvánnyal, vagy érvényes útlevéllel lehet közlekedni, és anyósoméknak még a keménykötésű füzetke személyi igazolványuk van, nekiindultak az Okmányirodának, hogy csináltatnak útlevelet.
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása