Tékozló Homár

Az óvszer amiben tilos dugni

2008.12.22. 15:15 | jackyll | 329 komment

Joooe nem merte beismerni a Homárnak, hogy marcipánfigurának vették a képen látható óvszert, de ha nem, akkor meg pláne durva. Az evolúció civilizációs ellenfaktora az éppen dugásra nem használható koton. Végülis ráírták, hogy "tréfás", úgyhogy ha valaki bizarr külseje ellenére mégis próbálkozik vele, viheti a véletlenül becsusszant ötösikreit a cirkuszba, ezek pénzt tutira nem adnak vissza:

Tegnap barátnőmmel vásárolgattunk egy Auchan áruházban, a rendes óvszerek mellé bekerült a kosárba egy gyagya figura is (lásd kép). Igazából el is döntöttük hogy túl aranyos ahhoz, hogy elhasználjuk... :) Még jó mert otthon vicces dolgot vettünk észre az aljára ragasztott cetlin: "Terhesség és szexuális úton terjedő betegségek megelőzésére nem alkalmas" (lásd másik kép). Hehe. Amúgy azon kívül mire szoktak még óvszert használni?

Olvasson tovább!

Bőrdzseki helyett idegbaj a Zarától

2008.12.22. 09:25 | ge | 102 komment

A Homár leveles ládája már most duzzad a karácsonyi fogyasztóvédelmi sztoriktól, és ez csak egyre súlyosabb lesz. L. is megpróbált ajándékot venni a fiának, és ha nem könyörgi ki a gyerek, hogy fölvehesse még szenteste előtt, ez is egy januári sztori lehetett volna. Széteső cipzár, széteső szabó és káosz a Zarában. (Itt pedig egy macska bőrdzsekiben.)

A leggagyibb karácsonyi ajándék és a leglúzerebb személyzet igaz történek naplóját olvashatjátok, íme. 2008. dec. 2.: a frissen nyílt debreceni Fórumban a Zara üzlet felkeresése, fiúgyereknek bőrdzseki vásárlása 33 000-ért. Kb. 2 nap múlva kölök könyörgésére felvétel megengedve, cipzár szétmegy. 2008. dec. 15.: üzletbe dzseki vissza, ígéret, hogy a cipzárt kicseréltetik ("kedden jön a szabó, pénteken lehet érte jönni.")

Olvasson tovább!

A profik választása

2008.12.22. 06:50 | ge | 130 komment

Utax a karácsonyi bevásárlása során találkozott ezzel a szimpatikusan egyszerű karácsonyfa talppal és azonnal magáévá is tette. Az még nem tudni, ki kell-e kötni szenteste damillal a fát a fügönnykarnishoz, vagy mennyit kell majd szenvedni a törzs belefaragásával, de az eszközhöz mellékelt összeszerelési útmutatóért már megérte a beruházás.

Számomra a legnagyobb öröm a karácsonyban, hogy ilyenkor a legkisebbek is megtalálhatják a szerencséjüket, egy frappáns ötlettel, minőségi termékkel a legnagyobbak közé kerülhetnek. Ilyen gyöngyszemre találtam a budaörsi Tesco-ban! Szerény koszosfehér, az forgatag rohamában kissé rongyolódott dobozban remek kidolgozású és esztétikus karácsonyfa talp bújt meg, büszke felsőbbrendűséggel az őt körülvevő csúnya katonazöld fém talpak között.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása