Tékozló Homár

Szadista tempó az esztergomi élményfürdőben

2009.01.07. 13:52 | szily | 200 komment

A főnökasszony félt, hogy könyörögni fognak a bejutásra váró kuncsaftok, ezért, hogy kímélje a pénztárosokat az elképzelt rimánkodástól, inkább a fagyban váratott kisgyerekes anyákat. Akik amúgy fizetni akartak, hogy igénybe vegyék a fürdő szolgáltatásait. Jól hangzik, ugye? Viki jégdrámája alant.


Megosztom veled felháborító történetem, ami 2009. január 2-án történt, a kb mínusz 5 fokban:

Barátnőmmel, és két keresztgyerekünkkel ( 12 és 4 évesek ) úgy gondoltuk, kipróbáljuk az új csoda csúszdaparkot. Meg is érkeztünk dél körül, azonban szomorúan tapasztaltuk, hogy belül a pénztáraknál kígyózik a sor, kint az ajtó előtt is, ahol egy securitis arc volt a beengedő ember ( kívül, a hidegben állt ő is! ). Gondoltuk, nem baj, megígértük a gyerekeknek, kivárjuk, addig is, megkértem a pasit, hogy a két gyerek had menjen be, ne ácsorogjanak kint a hidegben. Bemehettek rögtön. Pár perc múlva egy sorban álló hozta a hírt, hogy kb 2 óra alatt lehet bejutni, mert annyi ember mehet be, amennyi kijön, de ekkor még csak az aulába jutunk be, ahol kb még 1 órát kell sorban állni a jegyekért. Akárhogy is, kisebbik gyereknek megmagyarázni, hogy ez esélytelen, megyünk máshova.

Ekkor találtuk ki Esztergomot, az Aquasziget-et.

Meg is érkeztünk, a kocsiból láttuk, hogy itt is áll a sor, de legalább kisebb, mint Pesten. Nem baj, ha a fene fenét eszik bemegyünk, „messziről” jöttünk.

Az ajtó előtt kb 30 ember vár a bejutásra, ennek fele kisgyerek ( elég sok kisbaba a szülők karjaiban ). Ezzel nem is lett volna baj, DE benéztem a fürdő előterébe, és töküres volt!!!! A kiszolgáló pultoknál két alkalmazott malmozott, és igen koncentráltan ügyeltek rá, hogy nehogy ránk nézzenek. A bejáraton ( két ajtó, és egy forgóajtó, kulccsal bezárva ) plakátok, hogy a fürdő megtelt, távozók arányában tudnak beengedni, várakozási idő, kb 2 - 2,5 óra. Securitis sehol, ember sehol, csak a fagyoskodó sor kívül. Egyszercsak, előkerül egy biztonsági őr pasi, vele pár ember ( ők a „távozók” ), kulccsal kinyitja, emberek el, ajtó visszazár, biztonsági őr el. Gondoltam, itt is beküldöm a gyerekeket, de mivel 3 másodpercem volt rá, hogy odajussak a sor elejére, hogy be tudjam küldeni őket, nem sikerült. Ekkor már elég ideges volt a sorban állók nagy része, és páran elkezdtek kopogni a pultnál támaszkodó, és nevetgélve beszélgető hölgynek. Természetesen véletlenül sem nézett oda. 10 percig volt arca így játszani velünk, majd amikor már slusszkulcsokkal kopogtak, akkor szólt a securitis embernek, hogy menjen oda. Jött is. Kérdezte mi a problémánk. Mondtam, jó ember, legalább a gyerekek had menjenek be. Erre pár szülő ( akiknek a karján a kicsi baba, akit nem lehet csak úgy beküldeni egyedül ) próbált egyezkedni, hogy miért nem lehet bemenni, a felnőttek is fáznak, és a kicsiket ők nem tudják beküldeni. Azt a választ kaptuk a kedves Úrtól, hogy nem az ő problémája, a főnöke mondta, hogy nem mehetünk be. Közben kiabált a főnöknek, aki szintén a pultnál ácsorgott, hogy menjen oda, mert „mérgesek itt a sorban”, de a főnök asszony nem jött. Ajtó visszazár, őr el. Szerencsére voltak új „távozók”, ki kellett engedni őket, így újra volt alkalmunk „beszélgetni” az őr Úrral, és megtudtuk, hogy a főnökasszony azért nem enged be, mert fél, hogy ha bemegyünk, akkor könyörögni fogunk a jegyért, és különben sem tudják megoldani a terelésünket…… hát ennek az infonak nem volt túl nagy sikere, a sor fele távozott.

Ezt követően valami emberség félét érezhetett a főnökasszony, mert bemehettünk, és láss csodát, kedves főnökasszony, nem könyörgött senki a jegyekért.

Felháborítónak tartom, hogy ezt meg lehet csinálni, és még mi köszönjük meg, hogy bemehettünk a bazi nagy előtérbe, ahol kényelmesen elfér 50 várakozó ember.

Kedves Homár, Neked nagyon boldog új évet kívánok,

És köszönöm, ha „közhírré” teszed.

Üdvözlettel,

Viki

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

benta 2009.01.07. 17:38:21

@chicken, a 'Kérem, Szilyt ne!' lobbi alapítója: Nagyon egyszerű. Az első perctől emberszámba vettem őket. Ha valamire azt mondtam hogy nem, azt megmagyaráztam, hogy miért nem, és az holnap is nem volt, vagyis következetesen, a gyerek számára kiszámíthatóan viselkedtem. Ha valamit nem tudtam megadni nekik, akkor elmagyaráztam, hogy miért nem tudom megadni. ( pénzhiány, veszélyes,...)
A gyerek egy darab családtagként üzemelt. Négy csoki esetén mindenki kapott egyet, anya is, apa is, nagytesó is, nem csak a kicsi. Persze bárki megoszthatta a másikkal, de alapból mindenkinek járt, így nem volt követelőzés.
Nyilvános helyen nem magyarázkodtam, ha valamit megtiltottam, de otthon elmagyaráztam, miért volt, így egy tiltást azonnal elfogadtak, mert tudták, hogy nem önkényeskedem, és esetleges nyávogással sem tudnak meghatni, mert korrekt ellenérvek vannak a háttérben. Amit viszont lehetett, azt sosem tiltottam csak úgy.
Így aztán sosem kellett bömbölő gyereket elvonszolnom kirakatok elől, kicsi kezeket lefeszegetni nagyon kívánt dolgokról, stb.

Hát körülbelül ennyi.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.07. 17:40:14

@Secnir: Rohant a francot rohant volna, nem az övé az üveg. Nem dóga na.:D

Ha az usankás férfinél Kalasnyikov van és rá céloz, ill. a nőt videózza akkor rohant volna ki :D

Utóbbi esetben csak azért hogy rábeszéljen, hogy mielőtt felveszed, legalább hadd igazítsa meg a haját.

pamutmacska 2009.01.07. 17:59:55

Basszus! Ez nem kispálya. Idén kitaláltuk Apjukkal, hogy nem veszünk egymásnak újabb meleg kesztyűt és kötött sapkát karácsonyra, hanem kis Pamuttal felszerelkezve elmegyünk egyet vellnesszelni. Először a budapesti luxus csábított minket, de miután megtudtam a jegyárakat inkább esztergomi (kevésbé drága) luxus mellett döntöttünk. Még útiköltséggel együtt is olcsóbb lett volna, mint a budapesti (pedig itt lakunk, csak a város másik végén). Apjuk is örvendezett, hogy ez milyen jó kis terv, de közölte (két ünnep között mentünk volna a hétköznapok valamelyikén), hogy inkább menjünk januárban valamelyik hétköznap, mint hogy nyomorogjunk. S lám-lám igaza lett. (más kérdés, hogy be is lázasodtam addigra, tehát eleve ugrott volna a program)
A kismamák pedig nem hinném, hogy sokat keresnek, de sokan úgy voltak vele (gondolom), egyszer élünk. S azért az esztergomi megfizethető. Feltéve, ha van mit...
Eddig az off.
A másik, hogy írta a hölgy, hogy ismerőssel volt. Mivel így átugrottak Budapest egyik végéből Esztergomba, feltételezem, autóval voltak. Na már most. Akkor az ismerős (vagy a hölgy) akár be is ülhetett volna a kocsiba a gyerekekkel, ha már mindenképpen eldöntötték, hogy sorba állnak. Amíg ők csücsülnek a meleg autóban az egyik felnőttel, a másik önfeláldozóan sorba állhatott volna. Pedig én is kismama logikával gondolkodom. :D
Ettől függetlenül a fürdő vezetőjének és ama sünöknek viszonyát nem firtatom.
Nem is fogunk ide menni, se januárban, se máskor. (Más kérdés, hogy a megemelkedett kiadásaink miatt nem is jutna már rá pénz. Majd egyszer, máskor.)

borovi 2009.01.07. 18:34:21

Olvashattátok már itt a Homáron, hogy milyen állapotok uralkodnak az esztergomi autóbusz-pályaudvaron. Miért gondoltátok, hogy az esztergomiak fürdője különb?

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.01.07. 18:42:39

ezért kell jacuzzi a fürdőszobába és medence a kertbe, nem is leszel se húgyúti se bőrfertőzött, a többiről már ne is beszéljünk.

nem kell tizenezerért pisás medencevízbe menni családostól, kanesztent sem kensz se hüvelybe se lábra, a klór nem marja szét a szemed satöbbi.

az örök igazság, miszerint a legnagyobb úr a portás meg a jegyszedő ismét bebizonyosodott. tehát szivatni sem kell magad.

úszni meg megtanultál gyerekkorodban, az meg olyan mint a biciklizés, nem tudod elfelejteni. ha mégis, és véletlenül vízbe kerülsz, kapálózni érdemes arra a rövid időre, míg belefulladsz.

szóval miért is menjek akvaparkba (vagy hogy a fenébe aposztrofálják magukat ezek)

Donci 2009.01.07. 18:46:14

Szerbusztok!

Mi többször jártunk így Esztergomba. Egyszerűen a pénztárosok leszarják az embert. Egymással röhögnek beszélgetnek az ügyféllel pedig szép komótosan. Egy pár wellnes jegy, ha nem áll előtted senki kb.10-15 perc, Többször jártunk úgy, hogy a wellnes részleg öltöző szekrényeit kiadták azoknak akik nem oda vettek jegyet. Ráadásul a wellnes rész ott elveszíti lassan azt a jelentőségét amiért az lett. Lassan mindenki nagykabátban szaunázik, aki pedig rendeltetés szerűen szeretné használni azt meg jó szúrósan megnézik:-) Olyan jó magyar szokás szerint.
Decemberben fogadtam meg, hogy jó ideig nem megyek az esztergomi aquaparkba.
Egyszerűen amit művelnek a pénztárnál az kritikán aluli! Jó hangosan kell megkérdezni, hogy kiszolgálnak vagy történik valami a tracs partin kívül? Erre kegyeskednek közölni, hogy telt ház van. De senkit nem zavart , hogy ott áll kb 15-20 ember és arra vár, hogy befejezzék a röhögést. A személyzet igénytelen, nívótlan. A cégünknél így állnának az ügyfélhez, már rég az utcán lennének a kollégák.
Valószínűleg Esztergomba vagy túl sok a munkahely vagy főnök rokanai ülnek ott.

Meggyes a hibás · http://meggyesahibas.blog.hu 2009.01.07. 18:53:17

Ha ez a bejegyzést egy esztergomi írta volna, számolhatna a következményeivel. Minimum kútmérgezőnek lenne nevezve. Természetesen a felkent városvezetők által.

Ofélia . 2009.01.07. 19:05:43

@pamutmacska: Isten vagy megmondtad a frankót:))

Apjuk egy laposüveggel sorban áll anjuk a járó motoru jó meleg autóban vigyáz a gyerkőcökre ( aki már állt sorban a lanovkánál ezt jól tudja)

@mamapicilánya: Örülök,hogy itt vagy!!!!!

Ki az az az őrült aki csecsszopóval áll sorban minusz 5-ben???

Normális???????????????????.

Hányszor mentem már haza mert valami nem tetszett istenem de nem kockáztattam senki egészségét idegrendszerét STB.

A hamár ittvagyok beledödlök is a vietnámi háborúra volt jellemző:))

Ofélia . 2009.01.07. 19:08:25

@Meggyes a hibás: Miért ott is a polgi a tulaj???

sálas 2009.01.07. 19:10:01

szentgotthárd vagy ráckeve van közelebb esztergomhoz?

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.01.07. 19:11:16

@ofélia: hasonló módon örvendezek (fel- és alá rohangászok, tapsikolok, sikongatok meg ilyesmi, pont mint te)

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.01.07. 19:12:57

tessék örvendezni: tündérmacikám ma 18 éves!!

rögtön felhívtam a figyelmét a posztra, hogy hiába lett nagykorú és cselekvőképes, NEM mehet ilyen helyekre. Persze az éjszakai bulizásokkal továbbra sincs semmi probléma.

Ofélia . 2009.01.07. 19:15:38

@mamapicilánya: Nem tudod mi van a hagymánkal.

Már kezdek aggódni ami rám nem jellemző

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.07. 19:17:18

@sálas: Már a múltkori postban (a fertődiben ) leírtam a Homár túra útvonalát, az mind érinti :)

facsipesz 2009.01.07. 19:18:06

1. Esztergomba életében minden magyar egyszer megy el, aztán soha többet, ahogy én a posztok alapján látom...
(Egyszer nekem is meg kell családostul:))
Ocsmány egy társaságnak tűnik, először kutyahideg volt a víz, most meg ez. Széchenyi-terv, ez kell nekünk, gyanús, hogy rokonok mind. Frankó.

2. Az az ember, aki azt hiszi, hogy ha a pesti aquamizéria töltve van, akkor az esztergomi üres, hát, hmmmm... okos.

3. Az a szülő, aki képtelen megértetni - az általa elvileg amúgy értelmes lénynek tekintett - gyerekével, hogy jobb szánkózni vagy focizni vagy akármit játszani, mint sorban állni 2 órát, az valamit kutyául elrontott. Sikerülni fog neki egy élhetetlen elkényeztetett valakit felnevelnie. Grats. Szerintem.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.01.07. 19:18:21

de tényleg, mostanában mi a poén ezekben az intézményekben, mesélje már el valaki. utoljára húsz éve voltam külföldön akvaparkban: kétszer a nyakamba esett valaki a csúszdáról, mert nem várta meg, míg leérek és elmászom, először felcsúszott a bugyingóm a nyakamba, a sokadik csúszkálásnál meg kilukadt a sok surlódástól, de akkor még élveztem (ezt is), mert fiatal voltam és bohó...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.07. 19:18:27

@mamapicilánya: Mert véletlenül olyat cselekedne, amit a többi cselekvőképtelen nem neud, és leordítaná a főnökasszonyságmagasságosportás fejét? :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.07. 19:19:36

@facsipesz: Te, hol van mostanában annyi hó hogy lehet szánkázni? Mert itt Pécsett nincs...

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.01.07. 19:20:01

@oféliám: nem tudom mi történt, van elképzelésem:
- az allergia
- a szesz
- a Mary
- a meló
- Ámerika
és mindezt egyszerre

Ofélia . 2009.01.07. 19:21:53

@mamapicilánya:" tündérmacikám ma 18 éves!!"

Csak erre a postra vagy a homárra globalice.

Ezen a világon csak a lökötteket kerüld:)))

Mert jön ödön az összes ufójával együtt.

Hozzá képest az LSD???:

oszt jónapot! 2009.01.07. 19:21:54

Minket 2-án beengedtek a győri fürdőbe, de bár ne tették volna.Az a tömeg, ami ott volt leírhatatlan.Ha kijött volna az ÁNTSZ, azonnal bezárta volna.Már voltam sok fürdőben, de ez alulmúlta mindegyiket.A többszöröse volt a beengedhető létszámnak a fürdőzők sokasága.Máshol, ha már nincs nyugágy, akkor fel tudod akasztani a köpenyedet, törölköződet egy fogasra, de itt még a nyomát sem látni ilyennek.Marad a vízes föld és néhány kiálló perem, amíg a tömeg le nem sodorja onnan.A fejedre folyik a víz, ami a lépcsőn le-fel menő emberek lábáról folyik le a lépcsőfokok közül. A túlzsúfolt medencében heringként pácolódó tömeg fejére rendszeresen ráloccsan a hidegvíz adag, ami a fejük felett kanyargó csúzdából jön ki.Sem egy pad, sem egy szék, amire egy kisgyermekkel le lehetne ülni.Az "étteremben" ki van írva, hogy köszönik, hogy az otthoni kajádat nem itt eszed meg, de akkor kérdezem:HOL??? Minden fürdőben van gyorsétterem, de ilyen árakat nem láttam még sehol.Egy adag hasábkrumpli 500 FT, egy rántott szelet köret nélkül 1400 FT.Ennyiért étteremben nyakkendős pincér hozza ki, terített asztalhoz.Néhány vendéggel beszélgetve kiderült, hogy ők is hasonló véleményen voltak, mint mi, és a távozás mezejére léptünk.A parkoló természetesen teljesen tele volt, helyet nem lehetett találni, ez is bizonyítja, hogy jóval többen voltak a megengedettnél.Ez a pénzéhség felháborító, mert ezért autóztunk 150 KM-t, és ezért fizettünk 10000 FT-ot belépőre, hogy ezt kapjuk.GAGYI!!!

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.01.07. 19:24:59

@oféliám: az piskolta

tivadarnak pedig dobtam egy mailt

Ofélia . 2009.01.07. 19:25:14

@facsipesz:" amúgy értelmes lénynek tekintett - gyerekével, hogy jobb szánkózni vagy focizni vagy akármit játszani, mint sorban állni 2 órát, az valamit kutyául elrontott. Sikerülni fog neki egy élhetetlen elkényeztetett valakit felnevelnie. Grats. Szerintem."

100 százalékban értek egyet!!!

Ofélia . 2009.01.07. 19:33:44

@mamapicilánya:" először felcsúszott a bugyingóm a nyakamba, a sokadik csúszkálásnál meg kilukadt a sok surlódástól, de akkor még élveztem (ezt is), mert fiatal voltam és bohó..."

Na ezt azért megnéztem volna:))

Tudod mit még mindig megnézném:))

Nekem az első csúzdázásnál lemállott a seggem és elmúlt a könyököm:))

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2009.01.07. 19:38:08

Mondjuk az önmagában is megérne egy posztot, hogy ezekben a műintézményekben (lásd káposztási ákva park, fent a győri fürdő) hogy a picsában lehet, hogy nincs infrastruktúra a saját kaja elfogyasztására (büféből elhajtanak)?!?
Ugyebár sokan úgy mennek akvarénázni, mint kirándulni, kis csomag, szenya, üdcsi... Na azok öltözőben esznek.
Ez FONTOS!

Chalabre (törölt) 2009.01.07. 19:39:15


A főnökasszonynak mégis jók voltak a megérzései. Hőzöngők álltak sorban, akik most sorra írják panaszaikat a neten ilyen-olyan fórumokon :-).

Aki saját akaratából áll be egy hosszú, előreláthatólag is több órásnak mondott sorba, ráadásul gyerekekkel, sőt mínuszokban fagyoskodva, az utólag ne rinyáljon. Kötelező volt talán, mint az adóbevallás határidőre való leadása? Milyen dolog ez? Nem igazságos. Előre közölték mire számíthatnak, mennyit kell várni, ők meg, hogy akkor is kivárják. Akkor rendben. De ne sírjon a szájuk utólag. Maguknak keresték a bajt. Vállalták a várakozást. Ilyenkor egy kreatív felnőtt feltalálja magát, rugalmas, és módosít a programterven. Nem olyan nehéz az.

prometheus_X 2009.01.07. 19:40:34

@oszt jónapot!:
Ebben csak az a szép tudod, hogy pont jól megmutatja, az emberek mennyire könnyen paliravehetők. Magyarázd meg nekem, hogy ha az a hely akkora kaki, mint ahogyan te írtad, hogyan lehet mégis, hogy egymás fején csúsztak az emberek a zsífoltság miatt?

Ennyi birkát...

prometheus_X 2009.01.07. 19:45:54

A poszthoz pedig: nekem is van egy kisfiam, pár nap múlva egy éves. Döbbenetes: még mind a mai napig nem volt élményfürdőbe! Aztakú, meganyócáza! Borzasztó apa lehetek hogy a szerencsétlen fiamat nem teszem ki a társadalom hedonizmusának - felháborító! Nem is értem, hogy képzelem! Mindjárt meg is verem érte magamat...!

Igenis apaként mondom: az egy kretén, felelőtlen ember, aki ilyen tetü hidegbe bárhova elvisz egy kisgyereket, és főleg alkalmatlan szülő, ha nem képes józanésszel belátni, hogy a gyereknek messze jobb 10 perc vagy fél nap üvöltözés, mint 2 hét betegség!!!

Ofélia . 2009.01.07. 19:49:07

@Chalabre: Olyan intézmény még nem volt ahol szórakozás miatt 10 percnél többet álltam volna sorban(az apeh kivétel de nem is volt szórakozás)

Autóböl kinéz oszt egyes sebesség!!!.

Ofélia . 2009.01.07. 19:52:09

@prometheus_X: Na látod,hogy rossz szülő vagy:)))

Fogadjunk,hogy koncertre se vitted még csápolni NAHÁT:))))

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.07. 19:52:35

@chicken, a 'Kérem, Szilyt ne!' lobbi alapítója: Úgy hogy direkt nincs, hogy a büfében fogyassz. Gondolom a belépő nem hoz eleget a konyhára.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.01.07. 19:55:58

@oféliám: meg vagy invitálva a kertembe! bár még nincs óriáscsúszdám, de apuci, ha szépen kérem biztos intézkedik a TE kedvedért:))

rexter 2009.01.07. 20:02:49

bazmeg MIFELE VALSAG??? ha ennyi embernek tellik k draga elmenyfurdobe jarni unnepek utan. nemertem.

Ofélia . 2009.01.07. 20:05:27

@mamapicilánya: Na jó megyünk anyjukkal.

Legalább csak ketten fogják magukat síkhülyére röhögni rajtunk nem egy egész cserkésztábor( vagy úttörő??):))

Ofélia . 2009.01.07. 20:07:27

@rexter: Mér nem érted ha a tv modja menni kell?.

MINEK???. CSAK.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.01.07. 20:13:17

@ofélia: nos, akkor hőn szeretett oldalbordádnak is csuszpitolni kell a bugyót fényesre, különben nem ér az egész!!

vagy egymáson röhögünk egyszerre, vagy senkin. én az igazságosság híve vagyok!

Ofélia . 2009.01.07. 20:17:54

Mpicurkám: A csuszdát csak a telekre tolatott platós ifára szerelve fogadom el.

Az aljára kérném medence helyett EDE bodrácsát halászlével töltve és a kicsi faszenessel melegen tartva(melegkonyhás büfé).

A száguldás vektorait palkovicsné laptopján számoljuk ki.

Minderre figyel az ég böl a szépszemü látnok mestere 56 ejro napi árfolyamon.

Gondolom az üvegasztal adott(vasbetonbol).

A kékszalagot a FECSKE nevezetü fürdőgatyám textiljéböl hasítjuk ki.

Legmélyebb eltársi üdvözlettel ofi

lioliom 2009.01.07. 20:24:29

Mindjárt sírok.nem lehetett bemenni 6.000.-ért fejenként,csecsemővel gyes-ből az élményfürdőbe szegény szülés utáni depresszióban szenvedő kismamának.Pedig még elautózik kb.100 km-t is /oda-vissza/csak legyen már hol bemutatni új fürdőruciját!Az a g...ci főnökasszony meg nem értékelte eléggé a mükörmeit amit erre az alkalomra csináltatott !Na ez az igazi válság!Morális!És még lemeri írni!A gyámhatósággal kéne a gyereket az ilyentől elvetetni.Veszélyezteti a kiskorú fejlődését.Hiszen esti mese nélkül lehet élni,de wellness nélkül minek!

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.01.07. 20:24:48

@ofélia: az eseményről szociológia/picológiai tanulmány készül! (tényleg, hová lett az okostojás?)

na léptem, mert holnap is van nap, én már öreg vagyok, és a tikokkal fekszem, velük is kelek.

béke veletek. gáz az otthonotokba, kenyér az asztalotokra, meg egészség legyen. az a FONTOS.

csók

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.07. 20:27:17

@sörecet:"...és ha már megígértem, akkor sem tartom be, mert változott a véleményem és az ő érdekében hazaviszem. Én vagyok a góré. Biztos nem fog tetszeni neki, de pereljen be:))))"
hámégszép
majdmég a lóvét is a kis szaros osztja be mi?

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.07. 20:29:10

A jó apa nem csak ígér, be is tart.

BushDoctor 2009.01.07. 20:30:17

de msot tényleg : ki az aki jan.2 dikán arra számit bárhol is ilyen helyen hogy lesz hely ??? A téli szünet utolsó hétvégéje...
.
Amúgy a személyzet meg mgtestesiti azt az übertahó magyarosch hozzáállást ami ezt az országot olya annyira jellemzi.
.
És én még azon gondolkodtam, hogy idehozok nekik egy ezer fős európai / usa konferenciát egy hétre 2010-ben. Na ezek utén tutira nem...ez a hozzáállás mindent elárul a bagázsról. Cest la vie 17 milliárdos költségvetés, 60-as IQ-val párositva :)

Dr.Bio74 2009.01.07. 20:39:31

@BushDoctor:

Jobb esetben más, miután magához tér másodikán a szilveszteri buli után, szerintem örül ha rájön, hogy már nem elseje van.

A személyzet, csak végrehajt, a vezető tahósága viszont égbekiáltó.

Ugyanakkor, milyen szórakozás, amiért két-három órát kell sorba állni ?

misztral 2009.01.07. 20:42:58

És ÁFÁ-s számlát adtak?

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.07. 20:46:36

Az a baj, hogy a mai szülők nem nevelik a gyereket, csak tartják. A gyerek ugat, parancsolgat, a hülye szülő meg ugrik. Utána meg csodálkozik, hogy az utód a fejére kakikál. Semmi csoda!

Secnir 2009.01.07. 20:52:46

élményfürdő:

ismerek olyan embert (az egyik szomszédunk), akinek élmény, ha fürödhet.
nyáron kétnaponta szoktunk neki adni meleg vizet pár vödörrel (napkollektor sokat termel).
OFF
páran érdeklődtek nálam a napkollektorokról és az alternatív fűtésekről. Tőlük bocsánat a nem válaszért, kicsit el voltam havazva, a héten megpróbálok válaszolni nekik)
ON

ha a pénztárosnál elkezdem rugdosni bakanccsal a bodegát vagy az üveget, ott nincs traccsparti.
ha elmegyek alahová, és látom, hogy telve a parkoló, be sem állok.

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.07. 20:53:30

Minálunk olyan az élményfürdő, hogy a gyerek beszakad a Tiszába, mert hiába ugatok neki. Hazajön, megszárad, beletöltünk egy köcsög teát, aztán uzsgyi vissza.

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.07. 20:55:45

...nade a miénk más világ. Itt még a Kossuth utca is négyszer keresztezi a Kossuth utcát.

Dr.Bio74 2009.01.07. 20:59:14

@Nálunk meg itt Tarpán:

És mi lett a kereszteződésből?

Secnir

Nekem is javasolhatnál valamit, ide a harmadik emeletre.

Pista Bácsi 2009.01.07. 21:01:32

Amúgy teljesen jellemző, hogy nőneműekkel esett meg a sorbanállós dolog...

A nők genetikailag jobban elviselik a hosszas várakozást, egy férfi öt perc után meglép.

Jellemző pl. a nőgyógyász, a nők képesek órákat várni a nőgyógyászra. Amikor valamelyik aktuális idegborzolómnak nőgyógyászhoz támadt mehetnékje, akkor szépen odavittem és pánikszerűen otthagytam. Aztán ha végzett (vagy világossá vált, hogy nemjön a nőgyógyi, mert szül) akkor egy fél nappal később elmentem érte.

Vagy a fodrász. Elvileg a nők bejelentkezésre mennek fodrászhoz, ennek ellenére olyan még sosem volt, hogy egy óránál kevesebbett kellett volna várnia a páromnak.

Egy férfivel ezt nem lehet megcsinálni, ha férfi megy fodrászhoz, akkor ott menni kell a dolgoknak időben.

Egy kivétel persze van, sok olyan (hibbant!!!) pasi van, aki órákat ácsorog az autója mellett a szervízben, hogy lássa, hogy mit csinálnak a szerelők. Nem tudja az állatja, hogy úgyis átbasszák, a raktárból kihozott dobozban is használt pollenszűrő van, a használt pollenszűrőt akkor is megkapná, ha nem állna órákat a kocsija mellett :-((

Benikuty 2009.01.07. 21:09:35

@Pista Bácsi:
Állsz, te még sorba urológusnál, hogy jól megujjazzon:)

Szakyster 2009.01.07. 21:12:39

Hát, ahogy itt a sok inteligens fikázót látom, nincs igazán szükség a Homárra. Menjünk vissza 300 évet (hiszen akkor is felnőttek azok a büdös kölkök), és adjunk engedélyt, hogy a szolgáltatók lelőhessék a nekik nem tetszőket (minek mennek oda, hiszen két fakockával is de jól el lehet szórakozni). Komolyan, mintha még mindig komunizmus lenne.

VIKUNYA 2009.01.07. 21:31:28

ha mondjuk elfogy a kenyér a boltban, akkor mit csinálsz, leülsz ott és megvárod, míg jön a az új szállítmány, hazamész, avagy másik boltban veszel kenyeret?

hiszti 2009.01.07. 21:31:53

off(gáz): már az iskola szüneteket is pedzegetik?
menjünk a nagyihoz? tapadjunk a cserépkályhára?
és ha ott is sorba kell állnom?

VIKUNYA 2009.01.07. 21:33:54

@hiszti: on: öntsd le magad bennzinnel, akkor meleged lesz... (persze csak, ha meg is gyújtod...)

VIKUNYA 2009.01.07. 21:34:58

benzin az még van, és nem is olyan drága...

peca1000 2009.01.07. 21:38:43

Komolyan mondom, nem értem, miért nem lehet ügyfélhívót beszerelni olyan helyre ahol várni kell?
Olyan sokba kerül?

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.07. 21:48:56

Nem fikáznék én, ha tudnám, hogy kit milyen sérelem ért. De sértést nem látok, csak sértődést. azt látom, hogy egy asszony a gyerekeivel megunta a hideget és be akart menni, vagy legalább a gyerekeit beküldeni. Mert a bent az bent van a kint meg kint. Az általa kisasolt hely ugyan üres volt, de egyébként a műintézmény meg volt telve. Ráadásul nagyon felbosszantotta, hogy a pénztáros meg bent van a melegben és még rosszul sem érzi magát.
Ki volt írva az előrelátható várakozási idő, tehát a döntés a hölgy kezében volt. Ő meg, nem mervén vállalni a feltételezhetően elkényeztetett gyermekével a konfliktust, inkább a személyzettel szállt szembe, mindenféle őt ért méltánytalanságot emlegetve.

Szakyster 2009.01.07. 21:49:27

chicken, a 'Kérem, Szilyt ne!' lobbi alapítója ·: nem, nem kerül sokba: egy egy középvezető kéthavi bére.

Szakyster 2009.01.07. 21:54:14

Nálunk meg itt Tarpán: Döbbenet, hogy ugyanabból a szövegből mennyire mást olvasunk ki. Te pl rögtön látod, hogy a gyermek elkényeztetett. Sajna én nem vagyok ilyen profi távkiértékelő:(

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.07. 21:58:19

@Szakyster: Nem, nem látom. Feltételezem. ...méghozá azért, mert a szülőröl el sem tudom képzelni, hogy nem tudja a gyereknek megmagyarázni. ...csak azt, hogy nem meri.

Szakyster 2009.01.07. 22:01:50

Nálunk meg itt Tarpán: nem tudom, szerintem a legtöbb szülő szeret mindent megadni a csemetéinek, és dühös, mikor amit eltervezett, néhány túlfizetett idióta miatt meghiúsul.

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2009.01.07. 22:06:38

@Szakyster:
Jah, kérem, a vezetők bérét ne emlegessük, az sérthetetlen. Fejezd ki minimálbérben! Na úgy már sok az! :D

Szakyster 2009.01.07. 22:15:28

chicken, a 'Kérem, Sz...stb: Hát, jah, kb ez a hozzáállás van sok helyen... Amúgy csak középvezetőt említettem! Felsővezetőknek féhavi adójából kijönne :D

Kreta 2009.01.07. 22:37:44

Mi a Bosiest akartuk megnézni az ünnepek között, hosszú volt a sor, hazamentünk. Majd ha megtanultak szolgáltatni, azaz felkészülnek arra, hogy érkeznek látogatók, akkor majd bemegyek.
Engem ne szívassanak a pénzemért.

BushDoctor 2009.01.07. 23:09:07

Én korfun voltam "viziélményvidámparkban"..legvadabb augusztus derekán, rengeteg ember, totális nyár, MÉGIS MINDEN ZÖKKENŐMENTESEN MENT ÉS HIPERUDVARIAS VOLATK... OLCSÓBBAN MINT EZ. Hogy lehet ez ????

pazola 2009.01.07. 23:39:02

Most nem ertem, mi a gond. Tele volt, hideg volt, gyerek volt. Sor is volt. Legkozelebb irany haza.

v2peti 2009.01.08. 00:00:45

Nem értem, mi abban a jó, hogy két órát áll az ember azért, hogy bejusson fürödni. Fürödni jó, na de ilyen áron? Kijön valaki? Miért jönne ki, jól érzi magát bent, kivéve, ha jelentős kedvezményt adnak a rövid idejű fürdésre. (3 órás jegy) Akkor inkább egy családi mozi (ha már ott vannak a gyerekek) valamelyik plázában (hétvégén délutánonként úgyis megy pár gyerekfilm megy), utána meg Meki vagy cukrászda.
Nekem biztosan elmenne a kedvem a bejutástól, ha gyerek lennék.
Annó a Vidámparkban egy régi augusztus 20-án kellett 20-30 perceket sorbaállni 1-1 játékhoz. A 3. sorbanállás után eluntuk, a dodzsem meg le lett tudva a "kisvidámparkban", aztán elmentünk máshová. (már nem emléxem hogy hová), ha jól rémlik, valamilyen múzeumba.

v2peti 2009.01.08. 00:02:26

@v2peti: Ja nem kisvidámpark, hanem kisdodzsem. Mert a kisdodzsem a 14 év alattiaknak van, a kisvidámparkban meg mini dodzsem van vagy volt 6-8 éveseknek.

MosoMasa 2009.01.08. 00:09:13

@hiszti: ja, megérti. gondolom. most vagy gyereked nincs, vagy pórázon tartod őket, szájkosárral, meg szögeskorbáccsal.

VIKUNYA 2009.01.08. 00:53:39

nem értem, hogy nem lehet megérteni, hogy tele volt. azért meg nem üzemeltethetnek egész évben dupla akkorát, hogy anyuci karácsonykor beférjen a pereputtyal.

egészen kis kukac 2009.01.08. 01:28:09

nem vagytok kicsit (nagyon) homályok ? Ott rimánkodni pár köcsögnek, hogy hadd dobjátok el már a lovit ?

Na nehogy már nem rádumáltam volna 50-60 embert, hogy "na... akkor elhúzunk, és ők meg nézzék egymást !".

Ehelyett ott bégettetek künn a hidegbe'.
Bravo ! :-)

vauvauvau 2009.01.08. 02:22:41

2006. augusztus 20.-án is hasonló történt, de a boráros téri szuper apartmanházban.
Miközben kitört az óriási vihar, betonkeverők dőltek el és szakadt az eső az emberek halálra rémülten kint álltak az utcán és a szadista biztonsági őr nem engedte be az embereket a portára, nehogy az ott élő újgazdag köcsögöket zavarja a sok szegény, egyszerű ember.
Felháborító, hogy ilyen semmirekellő emberek pozicióban lehetnek!
Az Aquaparkba, Budapesten egyébként elküldtem az önéletrajzomat még a nyitás előtt, de a pénzmosással is foglalkozó igazgatónő még csak nem is reagált.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.08. 03:32:16

@Candy Single:
'a gyerek órákon keresztül üvöltözte a cukiban, hogy oda akar menni és hogy "De anya, megígérted!"'

aki órákon át nem birja elhallgattatni az üvöltő kölykét, annak ne is legyen gyereke, már bocs. Nálunk ez elképzelhetetlen volt, hogy valamiért üvöltsünk meg hisztiztünk. És nem azért, mert terror volt, hanem a) négyévesen is megértettük, hogy ami zárva van, oda nem lehet bemenni, b) ha a szüleink azt mondták, hogy most máshova megyünk, felfogtuk a pici agyunkkal.

Nem kell hisztis kreténnek nevelni a gyerekeket.

Mike36 2009.01.08. 03:35:16

Pisza bácsi, jobb heyen ilyen miatt kiabasszák a szerlőt
nem hiába vettek egyes cégek zúzóprést

zahor103 2009.01.08. 05:28:02

ki az a hülye, aki a hidegben ácsorog a gyerekeivel, hogy beengedjék valahova, ami helyett száz más dolgot is csinálhat kényelmesebben és olcsóbban?

anyahajókabinajtóhajtogató 2009.01.08. 06:36:26

EGY TUTI TIPP: Már évek óta úgy csúszdaparkozunk télen, hogy egy baráti családdal együtt (szintén 3 gyerkőc) dec 25.-én korán reggel lemegyünk Debrecenbe a csúszdaparkba! Egész nap kb 40ember van a létesítményben de az a maximum, vannak órák amikor csak 10fő (vagyis mi)... Ezt idén kipróbáltuk a Káposztásmegyeri csúszdaparkkal is és bejött! Egész nap 50fő volt a max létszám!

Az Esztergomi fürdős néni meg rohadjon meg!

Ofélia . 2009.01.08. 07:31:13

@Szakyster: " aszülő szeret mindent megadni"

Na ittkezdődik a bazzmeg és ezért van annyi semmi értelemmel nem rendelkező felvételiző az egyetemen aki még azt is megkérdezi, hogy merre van az első emelet( NEM vicc)

Viszont doszni és bulizni a más pénzéböl kivállóan tudnak:)))

Rider 2009.01.08. 08:10:36

A múltkor voltam én is a gyerekemmel, majd egy másik okos szülő gyereke nyitás körül beleszart a gyerekmedencébe, víz leenged, összes többi gyerek megszivatva, mert aznap már lehet megtölteni, a kakát is csak könyörgésre vitték el. Esztergom egyébként is spórolós, mert nincs termálvizük és nem nagyon szeretik melegíteni, nyáron viszont zsír. Ünnepek alatt eszembe se jut ilyen helyekre menni, nyomortanya minden...

AK76 2009.01.08. 08:49:51

Nesze neked gazdasági válság mi??
Karácsonyi kiköltekezés után teli élményfürdők...
Ja kérem,tuti occsóér' mérik a beugrót ilyen helyekre...
Kurvára ráfér már a pofánkra egy kiadós szájba..rás,el van itt szállva mindenki jobbra meg balra,az a csóró szekuritis faszi meg csak azt tette,amire a főnöke utasította,próbált volna ellenkezni...
Ha pedig a gyereknek valaki,egy szülő, nem képes elmagyarázni mit miért nem lehet,mi miért történik,amiatti félelmében hogy akkor szegény gyerek mekkorát fog csalódni,na az a szülő joggal aggódhat hogy imádott csemetéje 15 éven belül a fejére szarik,és nyilván a társadalom hasznos tagjává cseperedik...szánalom...

Mézes B. Ödön 2009.01.08. 09:23:26

Kísértetek nem csak a sötét ódon kastélyokban,ősi temetőkben ,vagy az erdők mélyén léteznek,hanem szinte mindenhol,ahol a valóságban szörnyű,baljós dolgok történtek. A nyughatatlan lelkek végzetes életútjai borzongatják meg az idő kerekét,felhívva ezzel a modern kori ember figyelmét. A repülőgépeken és a vasúti szerelvényeken föl-le járkáló szellemek azonban nem egyedüliek,mert a tengereken elsüllyedt hajók utasai,kapitányai ma is rengetegszer tesznek tanúbizonyságot múltbéli tragédiáikról,szenvedéseikről,vagy éppen szörnyű halálukról.

Mylady 2009.01.08. 09:32:35

Félt attól, hogy a gyerek hisztizni fog? Ez jó.
Nyilván nem látott még gyereket.
Nemrég olvastam valahol a hisztiről.
Íme:

Az a baj,

- ha szomjas, és nem kap azonnal inni, ha kap, akkor nem azt akarta
- ha éhes, és nem kap azonnal enni, ha kap, akkor nem azt akarta
- ha öltözni kell, ő nem akar
- ha én akarom öltöztetni, mert akkor mégis inkább ő akar
- ha menni kell valahova
- ha nem megyünk sehova
- ha megyünk, mért pont oda, ő nem oda akar
- hogy a boltban ő nem vásárolni akar, hanem rohangászni
- hogy az utcán nem akar rohangászni, be akar menni vhova venni vmit
- ha bölcsibe/oviba kell menni
- ha bölcsiből/oviból haza kell jönni
- ha itthonhagyunk vmi számára nélkülözhetetlent, amivel (ha visszajövünk érte) aztán egyáltalán nem foglalkozik
- ha otthagyunk vmit a bölcsiben/oviban, amiért vissza sem tudunk menni, mert addigra bezár az intézmény
- hogy mikor lesz már végre hétvége
- hogy hétvégén miért nincs bölcs/ovi
- ha elmegyünk mamához
- ha nem megyünk mamához
- ha kezet kell mosni, ő nem akar
- ha tiszta a keze, meg akarja mosni
- ha fésülni akarom, ő nem akar fésülködni
- ha indulni kéne, ő fésülködni akar
- ha vizes a keze, ő nem akarja megtörölni
- de VIZES A KEZE! és azt utálja
- ha fel akarom gyűrni a kezén a pulcsit (hogy ne legyen lekváros/vizes)
- ha nem gyűröm fel a pulcsit és lekváros/vizes lesz
- ha be kell ülni az etetőszékbe
- ha nem ültetem be az etetőszékbe, amikor ő akarja
- ha nem csinálja azt a számítógép, amit ő akar
- ha ez ügyben segíteni akarok
- ha bármiben segíteni akarok
- ha valami nem sikerül rögtön, elsőre
- ha nem rakok be mesét a DVD-lejátszóba
- ha berakom az általa kértet, akkor öt perc múlva másikat akar
- ha nem rakom be a másikat
- ha berakom, öt perccel később előről kezdi
- ha az utcán nem szabad beleugrani a pocsolyába
- ha beleugrik a pocsolyába és vizes, sáháros lett!
- ha nem rohangászhat itthon meztelenül
- ha fázik, mert mesztelenül rohangászik itthon
- ha pisilni kell, de nem akar
- ha ki kell menni az udvarra
- ha be kell jönni az udvarról
- ha a kutya nem engedi, hogy lovagoljon rajta, kinyomja a szemét
- ha nem szedheti le a kertben kinyílt egyetlen virágot
- ha leszedi, aztán "nihincs több virág a kehertben!"
- mert nem lehet a leszedett virágot visszarakni
- ha el kell pakolnia maga után
- ha nem pakolt el, aztán belelép valamibe
- ha fürödni kell menni
- ha be kell mászni a kádba
- ha ki kell mászni a kádból
- ha aludni kell menni.

Nehéz a gyerek élete...

benta 2009.01.08. 09:51:50

Olvasom itt a hozzászólásokat. Az egyik azért hisztizik, mert nem engedok be, a másik azért, mert amikor megtelik a fürdő, akkor is engedek be embereket, és tömegnyomor van. Úgy tűnik, nekünk magyaroknak nemm lehet a kedvünkre tenni.
Én egyébként tavalyelőtt voltam először és utoljára télen élményfürdőben, Sikondán. Kislányom ezt kérte névnapjára. Január 19-ére esik a nagy nap, el is mentünk. Recepció udvarias, öltöző tiszta, fürdő tiszta, nincs tömeg. Viszont életemben úgy még nem fáztam. A fürdő levegője ruhában, kellemes, fürdőruhába borzongató, vizesen fagyos volt.
Az élménymedence szintén majdnem hideg. Még jó, hogy volt egy termél medence, amiben csak üldögélni lehet ugyan, de az leglább meleg volt.
Kislányom tobzódott, úszott, verette magát a vízzel, bugyborékolt, és viszont permanensen fáztam. Ez olyan rossz élmény volt, hogy nem is vágyom többet télen élményfürdőbe, pedig lehet, hogy máshol nem lennének ilyen sarkvidéki viszonyok.

Novi bácsi 2009.01.08. 09:52:09

@Mylady: OFF: Na ezért döntöttünk úgy Drága Egyetlenemmel, hogy nekünk erre nincs szükségünk... Rabszolgaság életed végéig... A gyerek a mazochistáknak való.

Mi ott vagyunk egymásnak, és nekünk ez pont elég.

ON: valami anyukás blogon pár napja (ahol egyébként az Aquaworld-öt ekézték ippeg) írtam a Miskolc-Tapolcai barlangfürdőben tapasztalt "élményeimről"...

Ugyan írja már meg valaki, hogy ebben a kurva országban melyik élmény-fürdőben NEM szopatják az jónépet?!

2009.01.08. 09:52:33

A faxért nem ment át a hídon a Párkányi termálba......

benta 2009.01.08. 09:58:36

@Novi bácsi: Na azért nem minden gyerek ilyen macerás ám:) És rengeteg örömet, vicces helyzetet is produkálnak, úgyhogy szerintem gondoljátok meg.

Ofélia . 2009.01.08. 10:41:23

@benta: Örülj a lányka örömének.

Az,hogy te jégcsappá meredtél a lustaság átka tessék legközelebb ugrálni visongatni csapatni és ami a legfontosabb páleszt inni:))

Novi bácsi 2009.01.08. 15:16:48

@benta: Kedves Benta! Tudjuk mi azt, van két keresztlányunk egy-egy öcsikével: nagyon szuper az a két három óra, amit havonta egyszer velük töltünk! :) A szaros pelenkát, az éjjeli nem alvást, a fent említett mindenért hisztit meg a zéró szabadidőt pedig meghagyjuk a szüleiknek.

Mi inkább a "hivatást" választottuk, ráadásul évek óta együtt is dolgozunk. Jó ez így.

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2009.01.08. 16:27:36

@ofélia:
Na azért a csapatásra ne bíztassunk, ha lehet kérnem, ugyanis azt a szót kb. egy éve ismertem meg (öcsém szlengszótárházából), jelentése azonos a recskázással...

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2009.01.08. 18:06:50

Ezt érdemli a sok idióta.Hihetetlen,hogy az élményfürdő ekkora biznisz ebben az országban,ahol a többség nyomorog.Sorban állnak tömegek mínuszban órákat,hogy aztán sokezreket kifizetve a rengeteg ember miatt mondjuk tízszer le tudjanak csúszni,amíg bent vannak..Ennyi idiótát..!

napalm 2009.01.08. 19:02:39

@frocli:
"A főnökasszonyt megkérném, hogy játssza el a Napfény íze c. film egyik jelenetét, - azt amikor a fagyban az egyik főszereplőt meztelenre vetkőztették, kikötözték és hideg vízzel öntözték - rögtön másként ítélné meg a hidegben várakozást..."

ott voltam a jelenetnél a sorban, hát kurva hideg volt...

Zep 2009.01.09. 12:54:43

A főnökasszonyt jól seggbe kell kúrni egy jégcsappal, oszt jónapot.
süti beállítások módosítása