Tékozló Homár

T-Home-ról T-Home-ra sem könnyű migrálni

2009.02.23. 14:08 | jackyll | 261 komment

M.I. fájdalmas története túl sokadszor emlékeztet minket arra, milyen jó lett volna annak idején felszabadítani a távközlést a Matáv rémuralma alól. Ehelyett az utódcég egyik szolgáltatásáról (ADSL) másikra (kábelnet) váltás is heteket vesz igénybe, másik szolgáltató nincs. (Ez itt nem a reklám helye, de saját tapasztalatból UPC-nél 2 nap a beszerelés, illetve 20/3 megabites a leggyorsabb vonal a tékábel 8/1 megájához képest alig drágábban. Persze lényegtelen, hiszen fel van osztva a kábelpiac, az van, amit a kerület sorsol, néha még az sincs). Az egyik T-ügyintéző szerint a Kábelnet egy hónapos próbaideje a szerződés aláírásától ketyeg. Eszerint elképzelhető lenne, hogy anélkül kaphat az ügyfél egy éves hűségnyilatkozatot, hogy kiépítenék az internetét? Nemár:

A történethez hozzá tartozik, hogy régi ügyfele vagyok a T-nek, de igazán sohasem voltam elégedett a szolgáltatással. Mindazon által, csak most lett csordultig a pohár. Internetszolgáltatásról van szó! Történt a minap, megelégelvén az ADSL szolgáltatásuk minőségét, hogy eldöntöttem a párommal, hogy Kábel-NEt-re váltunk. A (dez)információs telefonjukat felhívva megpróbálta kideríteni a párom, hogy ennek mi a módja. Mivel hosszas várakozás után sem vették fel, így másik telefonszám után nézett és sikerült is a (XVIII.) kerületi T-Pontot felhívni, ahol felvilágosították, hogy ezt az egész procedúrát (a kábel TV előfizetés régi volta miatt, mármint, hogy azt még a T előtt kötöttük, a jogelődjükkel), csak és kizárólag a Sugárban tudjuk a T-Home (na de hol van ez a home-tól) kirendeltségen elintézni.

Atya Isten gondoltam, dehát a bürökrácia az fontos, így egy nap szabadság árán elzarándokoltunk oda. Téptünk sorszámot, és röpke 2 1/2 óra várakozás után, ránk is került a sor. Az ügyintéző kislány nagyon kedves, de még annál is inkompetensebb volt. Mikor oda ültünk elé és megkérdeztem, hogy miért is kellett idáig eljönünk, kérdően nézett rám és elmondta, hogy ezt minden további nélkül, elintézhettem volna a kerületben lévő T-Pontban. Fasza!!! Elismerem volt néhány rázós kérdésem, de hősiesen (és igen éhesen) válaszolt mindre. Mivel sok tapasztalatom van a T-vel, jó már annál kevesebb, ezért azt is meg kérdeztem, sok más között, hogy vajon, ha a Kábel-NET nem váltja be a reményeimet, vissza térhetek-e a jó kis lábszagú vacakolós-megszakadós ADSL-re, a válasz IGEN volt, sőt azt javasolta, hogy addig ne is szüntessem meg az ADSL szerződést, amíg úgy nem döntök, hogy megfelel, a Kábel-NET.

Ezeken kívül arról is érdeklődtem, hogy mikor jönnek szerelni. Hát a válasznak annyira nem örültem, mivel 30 napon belül, várhatóak a szerelők. Ennél már csak az lepett meg jobban, hogy a próbahónap (az ügyintéző felvilágosítása szerint) a szerződés aláírásától kezdődik :-o . Tehát szélsőséges esetben lejár a próbahónap, majd a szerelők bekötik (másnap) a Kábel-NET-et. Csodás!!!

Hála a Kaporszakálúnak csak egy hetet kellett várni a szerelőkre, akik előzékenyen felhívták a párom, hogy hát Hétfőn jönnek 14-17 óra között. Remek, már látszik az alagút vége, gondoltuk. De mielőtt eddig elérhettünk volna, érdeklődött a párom nem lehetne-e csürötökön (3 nappal később) megejteni ezt a bekötést, lehetőleg délelőtt, tekintettel arra, hogy akkor én is kéznél lehettem volna (újabb nap szabadság árán :-P ), erre közölték a szerelők, hogy semmi gond, de addig nem lesz telefon. Hmmm ez igen!!! (Ja hogy minek nekem az a nyíves telefon, hát mert egy szívbeteg idős hölgy használja, a párom nagymamája.) Így aztán bele mentünk, jöjjön aminek jönnie kell! Én loholtam haza (a XII. kerületben dolgozom), el kéreckedtem hamarabb. Mire haza értem a szerelők is megjöttek. Éljen most aztán minden megoldódik, végre vége minden telefonos és internetes gondnak, jaj de jaj de jó ... Hát frászkarikát!!!

A szerelők igen hatékonyan, gyorsan, profin dolgoztak, de azért annyira nem lehet minden tökéletes, ha a T keze is benne van, mivel, a Kábel-NET bekötésére nem volt munkalapjuk (!!!), így azt nem is tudták bekötni! EEEEZ IGEN!!! Azért annyit elárultak, hogy kb 1-2 nap múlva telefonálnak, újra, hogy mikor jönnek bekötni, De csodááááás!!! (Ekkorra szabály szerint rágtam a kefét, dühömben)

De csak most jön az igazi csoda!! Ugyan is kb este 6 körül egyszer csak megszakadt az ADSL, meglehetős rezignáltan fogadtam, kezdődhet a szokásos procedúra, a router le, majd visza csatlakoztatása a szolgáltatásra (eredmény semmi), az ADSL modem újra indítása, majd a router és az ADSL modem újra indítása, azután pedig telefonálás. (Nyugalom közeledünk a végkifejlethez!)

A 1412 az egy fantasztikus dolog, nem csak hogy nem vonatkoznak rá a tér-idő quantum fizikai törvényei, de sem a bisztrotika, sem más egyéb pszeudo-alternativista tézisek sem képesek megmagyarázni, hogy mi a büdös francért várakoztatják az ügyfelet 15-percnél tovább. Talán, hogy megunja és takarodjon befizetni a számláját amit szemrebbenés nélkül küldenek ki. Minden esetre aki kivárja a sorát az egy olyan zárvány-közegbe kerül, melyet a butaság ural és a "leszarom mit akarsz" készségessége.

De mindezen veszélyekkel dacolva és bízván abban, hogy csak valami üzemzavar üthette a fejét felhívtam ezt a rettenetes számot (itt jegyezném meg, hogy véleménye szerint a bibliai bestiának nem a 666 a száma).

Némi lacafacázás után kiderült, hogy az ADSL azért szünt meg mert, számhordozást kértem s ezzel megszüntettem az ADSL szerződésemet (MIIIIIII?????), hiszen direkt, ettől tartván, rákérdeztem, hogy nem fog-e ez megtörténni és az ügyintéző erősen állította: NEM! Akkor most ez mi, de megnyugtatott a kezelő, hogy kábelen keresztül nem lehet ADSL szolgáltatást létesíteni, azt csak telefonvonalon lehet kiépíteni. (Köszi szöszi!!! Nyilván nem véletlenül nevezik máshogyan). Midőn megnyugtattam, hogy ezt nem kell feltétlen elmagyarázni, mivel rendszergazda vagyok, és "láttam" már ADSL alapú hálózatot ipari parkban annak ott vajmi kevés köze volt a telefonhoz (valóban ugyan azon a két szál dróton is üzemeltethető az ADSL is mint a telefon). Újfent erősködött, hogy azt csak azon lehet kiépíteni. Ezután el jutottunk odáig, hogy na és, akkor is amit a T igért (lásd feljebb a T-s ügyintéző a Sugárban), azt elvárom, hogy teljesítse is. Erre a kezelő újfent azt szajkózta, hogy mivel a telefonszámot "áthordoztam" (ahan a T-* -tól, a T-* hoz, ez igen. Filozófiailag sem semmi, kész tudathasadás!), én szüntettem mg az ADSL szerződésemet (hmmm, ez nekem végképp kimeríti az árukapcsolás fogalmát, ami ugye a kereskedelmi törvény szerint tilos!).

Mire idáig jutottunk, addigra, nem egyszer felemeltem a hangom, nem egyszer elfutott a pulyka méreg, de a kezelő csak nem hagyta abba a froclizást, kérdeztem, hogy mikor lesz akkor internet, mire ő: harminc napunk van a bekötésre. Nagyon fasza, hát eddig jutottunk el eddig, miért nem hagyom a fenébe ezt a csodálatos bagázst? Hát mert a kerületnek annak a részén ahol lakom, nincs alternatíva! Nincs másik szolgáltató, de ha lenne is a szerződést alá írtam, anélkül, hogy meggyőződhettem volna arról, hogy mit kapok, kapok-e egyáltalán valamit.

Azt gondolom, hogy sem egy szolgáltatónak, sem senki másnak, nincs jogi, ERKÖLCSI alapja, hogy ilyen mértékben szarjon arra akitől pénzt remél. Na igen tudom az előfizetői szerződés, csak az előfizetőt köti, a szolgáltatót legkevésbé sem! Ez van ettől lesz szép ez az ország!

Hát köszönöm a figyelmet! Remélem nincs vége, azért sem mert jogi lépéseket fontolgatok, mert ennyi véletlen nincs. Ez a cég ilyen módon viselkedett velem, feltételezem nem egyedüliként! Ezért mindenkinek azt javaslom, kerülje a T -t nehogy úgy járjon mint Én!

U.I.:
Ja és a Happy End! Mert, hogy az is van a telefonhívás hetének pénteki, csodálatos napján, 1/2 4 körül (délután) megjelent a kapuban két szerelő, a párom éppen a gyermekeinkért indult az óvodába. A csávók becsengettek, párom kiment megkérdezte mit akarnak, mire ők, közölték, hogy jöttek a zinternetet bekötni (??? dehát a drót már benn van ???). Be engedte őket, az egyik figura bejött a másik még kinn maradt, telefonált. Aki bejött (lábtörlés nélkül, bakancsban be a szobába, takarítás, tisztaság nem probléma), mikor a párom kérdezte, miért nem telefonáltak, csodálkozó ábrázattal kérdezte, hogy nem telefonáltak (jé hát nem telefonáltam, nahát, pedig szerintem telefonáltam - idióta). Aztán kiment és bejött a másik, akinek végre kifejezhette a rosszallását a párom, hogy hát, igéretük szerint telefonálni kellett volna, mivel ő most nagyon siet, erre a másik szerelő azt mondta, hogy hát őőő igen, mert nemrég derült ki hogy jönni tudnak. (Ahan, legalább megbeszélhették volna, hogy mit fognak mondani, ha már megfeledkeztek rólunk).

De sebaj, az a lényeg, hogy ezen is túl legyünk, szóval jött a "bekötés", második szerelő előrántotta a mobilját és telefonált egyet. Bemondott néhány varázsszót, meg mukaszámot, majd leült a gép elé, kihúzta a routerből a LAN kábelt és bedugta a kábelmodemba. Ezután kérte, hogy rendszergazda joggal jelentkezzen be be a párom (a székről fel sem ált), majd némi szöszmötölés után közölte, hogy ki lehet próbálni, van internet! Éljen, hurrá!

Nejem kipróbálta, valóban. Aztán még kérdezte, a párom, hogy mit állított be, mire a szerelő: a kapcsolatot (óóóó az már más, hát igen arra szükség van), aztán huss és már szaladtak is.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.02.23. 14:11:18

erről is az ámerikaiak tehetnek! egyébként nagyon hosszú! nemtudok ennyit olvasni, mert egy paraszt vagyok! majd hagyma szétoffolja!

jesszumpepi (törölt) 2009.02.23. 14:15:57

Én elolvastam a Háború és békét.

De itt morcos leszek az ilyen hosszú levéltől.

Hubikaaa 2009.02.23. 14:16:40

hatodik. És igen, nem könnyű :)

gelsystem 2009.02.23. 14:19:48

csak egyetlen kérdédem van így elsőzés után:
bőcsészvagy-E???ezt naon FONTOS tisztázni!
ja, megjegyzem: ez ám a szopóág...

Gumidomino 2009.02.23. 14:19:54

szerintem én vagyok az első aki végigolvasta. de nem értem a problémát.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.02.23. 14:21:31

sugár, sugár, su-sugár


nálunk az egyik szerelő nem jött be, amikor mondtam, hogy törölje le a lábát legyen oly kedves, ha már nem veszi le a cipőjét

azt mondta, akkor nem jön be

oké, kívül persze hogy tágasabb, még jó, hogy ketten voltak

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.02.23. 14:21:46

"..vissza térhetek-e a jó kis lábszagú vacakolós-megszakadós ADSL-re, a válasz IGEN volt, sőt azt javasolta, hogy addig ne is szüntessem meg az ADSL szerződést.."

Ebből a részből kifolyólag Neked új számot kellett volna kapnod. Tudniillik, ha mégsem tetszik a kábelnet, akkor ugyanez lesz a hercehurca, visszafelé.

Az egészben az a gáz, hogy én is gondolkodtam, hogy Thomra váltsak, hiszen kapom az analóg előfizetésemre a számlával a spameket, hogy így IPtv meg úgy net, de sajnos
- se IP TV nem létesíthető a központ miatt
- se gyorsabb netre nem tudok előfizetni (illetve tudnék, csak nem lenne gyorsabb)
- amolyan meztelen ADSL lehetne, de akkor a nem-T szolgáltatómmal szakítanék akivel semmi gondom nem volt eddig szinte

Szóval megmarad minden és ez csak egy perverz gondolat volt.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.02.23. 14:23:10

jelentem amíg mi olvasunk, addig hagymáék szétoffolják a posztot a nágyámerikából!

Don Bolesz 2009.02.23. 14:23:28

digitv, diginet, digifon, digimon, pokemon

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 14:25:51

hosszu
felig elolvastam, azt is minek
eleg lett volna anyyi
mennyenek a faxba
lecet

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 14:27:22

@tüvapok 2.0:
en figyelmesen olvasom azota is
'nejem"
"parom"
ezek tetszenek
ez egy jo resz a vegen

Kudee 2009.02.23. 14:29:15

A T-Home mongyon le!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 14:29:41

a nem egyszer elfutott a pulykamereg se rossz
nem beszelve a bisztrotikarol
az mi az?

neet 2009.02.23. 14:33:57

2 hónapja könyörgünk (párom is, én is, aki a nej vagyok) a tének, h gyorsítsák a vonalat. Esdeklő mancsokkal. Ma kijött egy kedves bácsi, és 2 perc alatt elintézte.
Az utcáról meg eltolta a havat. A fkf.
Sikeres egy nap-e?

Lemaradtam, tüvapok és hagyma miért?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 14:36:15

minden OK
ez a parom megolde tenyleg
ferjem
Jozsi \vagy valami
de parom
amugy annyira hosszu hogy a vegen mar nem tudtam mi a gond
arra emlekszm hogy a parja sietett es bakancsba ment be az ember
nem majd leveszi az ajtoban
hehe

neet 2009.02.23. 14:36:45

öö, van olyan, h gyorsítsák a vonalat? vagy vegyek világosabb színű hajfestéket? 1Mb-ről 2Mb lett, értetek

neet 2009.02.23. 14:37:49

@hagyma: tés bácsi még a bakancsát is levette az ajtóban.

onopapa 2009.02.23. 14:38:31

Túl bő lére eresztetted!

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.02.23. 14:39:08

off

@hagyma: életem, kicsit koncentrálj amikor írsz, vagy tedd magad mellé az akcentust. egyáltalán nem értelek mostanság ("lecet" például az mi a fene????)

on

Pokember - a seggemből, mint minden rendes Póknak 2009.02.23. 14:40:59

Én meg szerettem volna adsl-ről kábelre váltani, hogy le tudjam mondani a tök fölösleges telefont. Mondták, hogy OK, felvettek minden adatot, kaptam ügyfélszámot, meg mindent, majd hívnak a szerelők. Ehelyett egy levelet kaptam, hogy bocs, de mégse lehet itt kábelnet... WTF???

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 14:41:31

@neet:
en itt a'merikaban egyszer akartam levenni a cipomet mikor vendegsegbe mentun, a haziasszony meg ramrivallt, le ne vedd nem otthon vagy ez az en lakasom
hat igy tortent
bar tudom tuvapoknak nem fog tetszeni a tortenet
a holgy amugy nemetszarmazasu volt es a II VH alatt ismerkedett meg az amerikai ktonaval es lelepetta volegenye mellol
ez telleg igaz

Hubikaaa 2009.02.23. 14:42:02

Ez egy fos post. Hosszú, unalmas és még szar is. Sünt mindenkinek!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 14:43:03

@mamapicilánya/mpl:
szivem
thats all
az lecet
georgiai akcentussal

neet 2009.02.23. 14:45:15

@hagyma: látod, én egy angol nénihez mentem be (azaz nem én, csak kísértem valakit, aki az ő gyerekeire ült olykor-olykor) és a néni morcos típus volt, és se szia, se puszi, SHOES OFF! ez volt a köszönése. Hm.. angol hidegvérrel levettem, majd máskor oda nem mentem.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 14:49:16

@neet:
nem tom
tudom nem ez a lenyege a posztnak de nekem vicces lenne ha a netszerelo jonne es levenne a cipojet az ajtoban
esetleg adhatnek ra valami kontost meg papucsot, kulonisen ha bacc

Ofélia . 2009.02.23. 14:51:45

@tüvapok 2.0: Nem te kezdted szétoffolni:))

@jesszumpepi: Rohadt morcos lettem:))

@bolesz: Aláírom nemtök mindeggy??:))

@neet: Na a másik szétoffoló:))

A bakancsot levetetni a szerelővel????:))

@hagyma: Ezt csak azért mondta a háziasszony mert nem vagy hajlandó használni a körömollót és a sarokkefét.

Elöl hátul lyukas zokniban ami recseg önmagában nem szabad(levenni a cipellőt.


Na ez a post is jóóól kezdődik:)))))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 14:53:57

vegigolvastam
a nejem meg a parom megol
nem beszelve az "eljenrol"

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.02.23. 14:54:12

@ofélia: én még itt sem voltam mikor ti már szétoffoltátok a homárt! a hagymáék! muhaha!

elwood 2009.02.23. 14:55:19

A poszt túl hosszú, csak azt látom, hogy szívás, de látatlanban tegyük fel, hogy a poszter is hibás.

tüvapok meg teljesen szétoffolja hagyma életképeit, ezért ki kéne moderálni

mazsolina 2009.02.23. 14:55:54

lehet lyukas volt a zoknija, azért nem vette le:)

a végére elfelejtettem, mi volt az eleje...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 14:56:24

@ofélia:
nem hatarozott nemet no volt es ramrivallt
nem otthon vagy!!!!!!!
mit kepzelsz
en meg magyarorszagon azt tanultam hogy levesszuk a cipot
most meg olyan vicces hogy zokniban ulne mindenki
hat itt nem igazan
takaritas ide vagy oda
de a lenyeg hogy van internetje a paromnak is a nejemnek is

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.02.23. 14:56:32

mindenkinek, aki le akarja vetetni a vendég cipőjét üzenem, hogy csak akkor szabad, ha vengédpapucsot adsz neki, különben nem illik.

én adtam volna, de azt mondta, hogy ez egy penészgombás bolognai papucs, és azt nem venné fel

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 14:58:28

@elwood:
a moderalast nem tamogatom de az eletkepeim igenis fntosak es mindig csatlakoztatom a poszthoz
ez fontos!!!!!!!

neet 2009.02.23. 14:58:32

@ofélia: nem mondtam, h vegye le, csak hosszasan néztem a havas bakira, és ÉN levettem az enyémet.
Most komolyan, trappoljon be így és vizezze össze az egész szobát? Aztán vizesen turkáljon a gépben? Azt ha áramvonalas lesz a netem?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 15:00:33

@mamapicilánya/mpl:
nincs papucs
egyreszt nem igazan hivunk vendeget de ha igen akkor tudjuk mivel jar
az baromsag hogy idegen , vagy rokon zokniban maszkal
akkor a gatyajat is leveheti
jo, tudom nalunk s igy vlt de nekem most mar vicces lenne ha Mary batyja bejonne zokniba

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.02.23. 15:00:55

hagyma ON
na ez a poszt is szét lett hagymázva
hagyma OFF

javaslom vegyük fel a szlengszótárba.

mazsolina 2009.02.23. 15:01:22

olyan illúzióromboló egy férfi zokniban

۝merta-X 2009.02.23. 15:01:40

A végén az a rész tetszett, hogy a posztíró rendszergazda koma milyen szép kis idegrohamot produkált, hogy egy szalonnazsíros szerelő hozzábabrált az imádott kompúteréhez:DDD

Na, nem irigylem a nejt. Senki nem érdemel ilyen fixált hülye párt.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 15:04:57

@tüvapok 2.0: haddemost mit ertettel az gesz postbolazn kivul hogy egy szereelo bement bakancsban meg parom es nejem
mer en ennyit
es ebbol mazsolinanak adok igazat
milyen snassz bemenni zokniba egy nohoz

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 15:06:28

vagy levetkozok tisztessegesen vagy a cipo marad
lecet
mamapicinek thats all

۝merta-X 2009.02.23. 15:06:38

Nálunk régebben voltak arab vendégek, mert spanom Líbiában dolgozott, és elhozta a csóri arab spanjait néha.

Na és akkor bejön a pofa, és a viszonylag alacsony asztalunkra felpakolta a zoknis lábát, mert nem tudom, azt hitte, lábtartó, vagy mi.

Megmondtam neki, hogy ne ündülü-bündülözzön az asszonnyal, a lábát meg mindjárt megpedikűrözöm egy Stihlfűrésszel.

Ez az arab nem jött többet hozzánk, és mindenkinek elmondta, hogy otromba házigazda vagyok.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.02.23. 15:07:23

@mazsolina: @hagyma: hát, ha csak az van rajta, az elég lehangoló lehet, eltereli a figyelmet

syleecon 2009.02.23. 15:08:46

Ez Dániában biztos másképpen van.

wagabound 2009.02.23. 15:09:23

A "Nyugalom közeledünk a végkifejlethez" szöveg után még KILENC bekezdést írtál, baszodalássan.

Téged kellene elküldeni a Halálért, úgy, hogy közben szóba kell állnod mindenkivel, akivel csak találkozol...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 15:09:33

@۝merta-X:
itt is lakik az emeleten valami nem feher
en nem tudom irak, iran india
na mikor jonnek a folyoson van 34 par cipo kivul
szokasok es hagyomanyok
en mar le nem veszem sehol csak itthon

most azt nem tudom miyt kell szidnunk
a bakkancslevetelen kivul

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.02.23. 15:09:49

@hagyma: postbolazn blabla fitymity muhaha! ebből semmit barátom! majd ha megtanulsz egy kicsit értelmesebben offolni! nem kell nagymagyart beszélned (én sem azt nyomom) csak néha találd el a gombokat ott nágyámerikában! még a kis pajtásod a MPL sem ért meg. muhaha!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 15:11:56

@tüvapok 2.0:
en igy rok mert ennyit tudok
baj-e?
es ennek ameriknak semmi koze
otthon is igy irtam
vannak nalad gyengebb kepessegubb emberek is ezt el kell fogadnod

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.02.23. 15:14:34

@hagyma: baj-e? elég baj ez neked! főleg, hogy a bőőőcsééész agyad a nagyámerikában szivatod lefele!

syleecon 2009.02.23. 15:14:47

@hagyma: Ha egyszerűsíteni akarom, akkor nem ez. Ezt már megmondták a Arena Plaza Cinema City gyerek vagy diák postban is...

De jó lehet Dániában. Ott még sün sincsen, és a szülés / sza.ás is más lehet nélkülük.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 15:15:35

@tüvapok 2.0:
en csak szeretnem mpl-t kispajtasomnak tudni
de O kivalo roplabdas volt
most meg asszem remek no
asszem lattam is jatszani
de nem ismerjuk egymast
foleg nem vagyun pajtasok
hat ennyi
amugy noi roplabdas ismerosom van nehany
az volt a munkam
mamapicit csak lattam
es nem irtam kisbetuvel mert nalunk nem volt csak egy betutipus

۝merta-X 2009.02.23. 15:16:38

Mondjuk az amerikaiak a mondat végére 3 pontot raknak, de ugyanúgy semmi vessző, semmi iniciálé, semmi.
Pl.

most is épp egy zokniban vagyok de a cipőmet már levettem ... olyan büdös lett hogy mary kihívta köjált ...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 15:16:49

@tüvapok 2.0:
pont Te ne tudnad az e betu rossz elhelyezeset
ez tradison

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.02.23. 15:19:38

@hagyma: érdekel-e? meg az Ofi is a kispajtásod! együtt hagymázzátok a homárt! muhaha! mikor én idejöttem már szét volt hagymázva! kinek jó ez? tegye fel a kezét?

Tsabi 2009.02.23. 15:21:46

Off on Na latom kitavaszodott, zsonganak a hormonok rendesen.. De komolyan tetszik az "azer offolok, mert mindjart jon mas es offolni fog" mentalitas. Na keremszepen speciel szerintem eze tart itt..
Off off renccergizdanal ugy tunik ott jart az elbaszas tundere. Amit en a sztoribol nem tudtam kihamozni, most a kabelnet ugyanazon a droton jon, mint eddig a dsl? Ha padloszonyeg lenne nalunk, akkor aze en is megkernem a foszert, hogy ugorjon ki a csukajabol, ha meg pvc/laminaltpadlo/kolap, akkor meg nem mindegy? Vagy abban a honapban mar volt takaritva? :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 15:23:52

sok kez felteves eseten en eltunok
nem a homar az eletem
bar asszem te ma ugy ebredtel, hogy bassza meg sokkal jobb lenne amerikaban ez a kotsog meg kepes es irogat ide nekem, mikor nem veszik a fat, hanem lopjak

de lehet hires leszek es inditanak szvazast akrjuk hagymat vagy nem?
az mijen jo lenne,,,
akar igen akar nem
Gyozikei magassagokba emelkednek

Tsabi 2009.02.23. 15:25:12

@tüvapok 2.0: speciel en birom a hagymat, meg a sztorijait is. Szoval kez felteve.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 15:26:32

@Tsabi:

ja az gaz ha szonyegpadlo. de mi ha tudtuk hogy jon ilyen bakancos tettunk ra valamit
arra megse kerhetem meg hogy vetkozzon
itt meg le van xarva
Mary majd takarit
lecet
mmp pajtasomnak thats all

szemig jimmy 2009.02.23. 15:26:56

szegény Tüvapoknak biztos nem jött meg...nekem olyankor ideges az asszony. Aztán meg ha megjön meg mégjobban :)
A T velm is ezt csinálta mikor megjelent ez a kábeles móka. Három hónap ment el az ingyenesből mire netezhettem. Azóta már nem vagyok T-s.

Tsabi 2009.02.23. 15:28:04

@Tsabi: kez felteve, hogy marad, elnezest hagyma. Ossze lettem itten zavarva :)

szemig jimmy 2009.02.23. 15:28:04

Izé, háromhét...
+ egy szavazat hagyma mellett.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 15:29:59

@tüvapok 2.0:
ofelia?
Ot nem ismerem csak eppenhogy\meg senkit
ha van idom bejovok
de most oszinten errol a postrol mia qrwa annyat lehet irni
hat elolvasni is egy fel elet
najo legyen neked
megyek reggelizni a mekdonaldsba
ez felhaborito tudom,
tecsak szalonnas rantottat eszel
amit mi is imadunk Maryvel de most lusta vagyok

Tsabi 2009.02.23. 15:30:45

@hagyma: nalunk se kotelezo levenni, meg szep, hogy nem. Van partvis, van viz, ha tisztasagmanias vagyok, majd felmosok, ha elmentek...

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.02.23. 15:31:35

én magamra szavazok

úgy demokratikus, vagy nem?

tüvapok 2.0: mi van veled?

te is lehetsz a kispajtásom ha akarod

én úgy szeretném.....

májgeriberi 2009.02.23. 15:32:32

Én örülök hogy, nem veszik le a cipőjüket! :)
Bár szellőztetni könnyebb mint takarítani.

szuperszégyen 2009.02.23. 15:33:00

kéreckedtem senkinek nem tűnik fel?

KÉREDZKEDTEM!!!!!!!!!

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.02.23. 15:33:15

Tékozló Homár= TéHom

szerintem is szar, de még nem írta senki:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 15:34:01

@A mosóporos:

tenyleg ne rolam szoljon mar az egesz
en csakleirm ami eszembe jut
errol a postrol a bakancs jutott eszembe
mer hogy hany nap meg telefon meg ize
kovethetetlen
nalunk is olyan 3-4 nap\
sokat koltoztem
telefonalok mndjuk hetfon es aszongya csutortok
delelott vagy delutan akarom
akkor megegyezunk mongyuk 3-ban es akkor csutortokon jon
lehet 3 utan
bejon bakancsban
bekoti
lairom/nem kell huseg a nethez/
aztan jon a csekk a kovetkezo honapban
hat ennyi

Beathryche 2009.02.23. 15:35:49

A post lényegéhez, azaz a cipőlevételhez egy rövid szösszenet. Finnországban az iskolákban például a terembe lépés előtt is le kell venniük a cipőt a fiataloknak. Baromi vicces, ahogy méssz végig egy folyosón, amikor éppen óra van mindenhol és minden ajtó előtt (de közvetlenül az ajtó előtt), kb. 30 pár különböző sportcipő hever szanaszét, egymásrahajigálva. Kicsöngetéskor tömegelnek ki, 1 perc alatt mindenki kitúrja a halomból a magáét, elmegy büfézni egyet és megvitatni a legfrisebb hokieredményeket, majd 15 perc múlva ismét cipő lerúg. Érdekes. Ott feltettem egy olyan kérdést, hogy nem féltek, hogy ellopják a cipőket? Úgy néztek rám, mint egy UFO-ra és nyilván magukban elkönyvelték, hogy mégiscsak a a balkánról jöttem. Ellopni? A cipőket? Ki lopná el? Miért? Kíváncsi vagyok, hogy nálunk, ahol egy orvosi rendelőben nem mered a váróban hagyni a kabátod, hogy működne ez a rendszer. Másrészről tényleg vicces volt a sok fiatal, ahogy zokniban üli végig az órát.
Hagyma amerikai szocio tanulmányához hozzáfűzve. Baromira nem tudom elképzelni, hogy ha jönnek hozzánk barátok, ismerősök, rokonok, cipőben üljék végig az estét, ami akár hajnalig is tarthat. Főleg télen, csízmában stb... Meg akkor hol marad az a baráti hangulat, amikor törökülésben ülsz fel az ágyra, vagy félig felfekszel, egyáltalán nem feszélyezed magad stb.
Másrészről eszembe sem jutna egy szerelőtől, villanyóra leolvasótól, csótányirtótól azt kérni, hogy vegye le a cipőjét.

Tsabi 2009.02.23. 15:36:32

Az mondjuk nagy okossag, hogy a szerzodes datumatol el a szolgaltatas, nekem nem is fer a fejembe. Normal esetben a szerzodes utan jon az ertesito, hogy ekkortol kapcsolnak a halora, blabla. Es onnantol is szamlaznak/probahonap. Legalabbis logikus igy lenne, nem?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 15:36:37

nade telleg megyek reggelizni olyan sonka sajtos croissant ennek sok kv-val

/na most kapok, de telleg azt ennek, a qrwa eletbe, eszek is/
ejjel jovk elsozni

LaCaK 2009.02.23. 15:37:57

Két észrevételem lenne a kedves ügyféllel kapcsolatban. 1., Nem kell elhinni minden hülyeséget az ügyintézőnek, ha már informatikus a kolléga használja az internetet és olvassa el az ÁSZF-et, amiben minden szépen le van írva. 2., Ha már valaki annyira spórolni akar (miért ne akarna), hogy vezetékes telefonról csomagban olcsóbb voipra vált, és megeszi a marketing maszlagot amit a szolgáltató nyom neki, na az rendelheti a Batz papucsot az ebayről. Az meg hogy cipővel bement a szerelő nem a szerelő hibája, hanem azé, aki nem tépte le a fejét amikor elindult a szoba felé...

staropramen 2009.02.23. 15:38:08

Sztrovacsekek.
Amig a T-lányok külön laktak addig is volt velük baj elég, de valahogy kiismerhetőbbek voltak.Most, hogy összeköltöztek és lettek T-Home, na innentől horror. A bénaságuk nem összeadódott, hanem hatványozódott. Ráadásul valszeg nics köztük kömmunikáció, adatátadás, szóval úgy viselkednek mint 3 klimaxos vénlány. Nekem is vannak történeteim,mint minden ügyfelüknek.Na.

szemig jimmy 2009.02.23. 15:38:25

@hagyma:
késő, már rólad szól :-) hagyma for prezident!!!
én nem bánom hogy a Balkánhoz tartozunk, van ennek szépsége. Csak az a rossz hogy itt hideg a tél és nem lehet robogózni. Ha három nap alatt bekötnék a netet és utána működne, akkor egyfolytában azért remegnék hogy mikor ébredek fel...

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.02.23. 15:40:16

a következő poszt megjelenését követően kizárólag akkor fogok ide írni, ha

- velem is történt hasonló
- tudom a megoldást
- legalább egy jogszabályt meg tudok nevezni fejből, amit megsértett a posztban szereplő cég

és nem utolsó sorban
- mindenki ezt fogja csinálni

szóljon, aki ettől kielégült

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 15:41:08

@Beathryche:
jo hat ha gruppenszex van akkor leveszik
de itt nem igazan divat ejjelbe nyuloan maradni valahol, foleg nem hajnalig
nem tudom itt ez van
egy bensosegesebb kapcsolatban lehet leveszik
Mary is leveszi ha hazajon
ha csak baratok jonnek nem
de....., mondhatnam buuuuuut
altalaban ha bulizunk azt vendeglatoipari egysegben tesszuk nem a lakason
aztan mindenki megy haza 2 orakor, mer akkor bezar minden
en sose mondom, hogy ez jo vagy jobb
en csk azt mndm ami itt van

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 15:43:38

@A mosóporos:
hat majd 40 evig otthon eltem., en szt sose leszek igazi amarikai
idesodrodtam
es van ami szerintem jobb es van ami rosszabb
de nekem elobbi tobb ezrt maradok
meg Mary miatt, mert vele mit kezdenek otthon?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 15:46:15

es igenis
az internetes szolgaltatokat eg a telefonosokat meg a bankkartyasokat meg kene regulazni, mert ha itt mukodik maskeppen es olcsobban mukodhetne europaban is
de a haszon, ha nagyobb miert engedjenek?

szemig jimmy 2009.02.23. 15:47:05

@hagyma: akkor még van pár évem és talán a sorsodra jutok. Nekem is Mary-m van csak magyarosan van anyakönyvezve :)
bár neki nem tetszett ámerika...

elwood 2009.02.23. 15:48:11

hé macipapilánya, el ne menj ...

szemig jimmy 2009.02.23. 15:48:16

@mamapicilánya/mpl: amúgy nem elégültem ki...

mazsolina 2009.02.23. 15:56:24

én is bírom a hagymát, bár én mindenkit bírok (meg senkit sem ismerek kicsit sem:)

de ez olyan szokott lenni, hogy ha nincs kit b***atni, akkor 1mást...:?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 15:57:36

azt meg hozztaeszem a mekdonaldsz elott hogy
/fejben szamitassl, mer bolcsesz vagyok/
napi hozzaszolasaim olyan 13
tuvapok tobb mont 10
a zertekelhetoket nem statisztikaltam
abbol nekem leht kevesebb
ennyit az elhagymasitasrol

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.02.23. 15:58:19

@elwood: még maradok

fél hatra kértem egy hánynivaló posztot a homártól, mert fogyózom, és ma a két étkezésemből kettőt sztornóztam a látvány miatt, úgy érzem sikeres lehet a diéta megkezdés a diétám, ha ma vacsi helyett homárt nézegetnék

EÖ (törölt) 2009.02.23. 15:59:20

ez T-nyleg T-boly!
T-vedtek ha azt hiszitek, hogy ez az utolsó ilyen poszt.
na megyek T-vézni, 18:30-kor T-nyek a rtl-klubon.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 15:59:58

@mazsolina:
ah tuva neha nekem jon
de nem komoly
szeretne asszem merikaban elni a hujek kozott
de ezt ugyse ismeri el
na telleg ennem kell
remelem a mekdonaldszba nem kell levennem a cipomet

akivan 2009.02.23. 16:01:08

Teljesen átlagos internet bekötési procedura,ezért kér volt ennyit gépelni

elwood 2009.02.23. 16:01:20

@mazsolina: "hogy ha nincs kit b***atni, akkor 1mást...:? "

nem, akkor inkább a posztolót, az sokkal jobban összekovácsolja az embereket

szemig jimmy 2009.02.23. 16:03:02

@mamapicilánya/mpl: vacsira unicum sörrel ha javasolhatom. Az unitól jó kedved lesz és kalóriaszegéy, a sör meg teli tápanyaggal, csak ne sokat!!

mazsolina 2009.02.23. 16:03:05

@elwood: a posztoló után gondoltam:)

nemsoká lejár az internetkvótám:( irigy mhely:( akkor majd csak otthonról olvaslak benneteket:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 16:03:18

@mamapicilánya/mpl:
es a parogd hogy van?
amugy a kedvenc roplabdasom az Buzekne volt
de telleg em tudom ez a post mirol szol

mazsolina 2009.02.23. 16:04:15

tegnap találtam a PÁROM (hagyma!:))
kocsijában egy grapefruitos sört:)
behűtöttem és este megiszom:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 16:04:21

meg Danada
Te csak kisbetuvel
sorry

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 16:06:50

@mazsolina:
grapefruits sor?
uristen
es raadasul oda jutottunk hogy nem csak a parunk zakojat de a kocsijat is csekkoljuk
szep uj vilag
itt meg nem is lehet az utasterben nyitott szesz
OK tudom a parode csukott volt
na mosma nem croissant eszek hanem hambugert

elwood 2009.02.23. 16:08:05

@mazsolina: "nemsoká lejár az internetkvótám"

az mi az ? ha túlléped küldenek egy százezres számlát ?

mazsolina 2009.02.23. 16:11:03

@hagyma: kikérem magamnak, dehogy csekkoltam:) mentünk kajálni és kigurult az ülés alól:)

okos nő nem csekkol, mert még talál valamit. (vagy buta nő, nem kívánt törlendő)

kvótalejárás az, hogy ha 500 mb-ot túllépek, akkor kapok egy mailt, hogy letiltásra kerültem kvótailag:(
és akkor 1 hónapig nincs net:( (havonta indul újra)

avogadro00 2009.02.23. 16:14:34

T-kábelem van, mikor bekötötték másnap elment a net. Betelefonáltam és közölték, hogy karbantartás van és hogy nekem azt tudni kéne, mivel a képújságon irták :) amúgy elégedettek vagyunk vele, ügyet nem intézünk és igy elnézve már nem is merek többet ....

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2009.02.23. 16:18:12

mifasz baj van a "párom" kifejezéssel? kevésbé óccsósör-szagú, minda zasszony meg a nőm?

Tsabi 2009.02.23. 16:20:23

@hagyma: a buzasor grapefruittal kifejezetten jo, tudom ajanlani :)

szomoruszamuraj 2009.02.23. 16:21:20

No, végigolvastam a levelet.

Megértem a felháborodását a levélírónak.

Ellenben...csak súgom, hogy a 1412-n neked azt mondják, amit mondhatnak! Nem szemétkedésből köti az operátor az ebet a karóhoz, hanem azért, mert ő csak és kizárólag azt az információt adhatja neked, ami az orra előtt van az adatbázisban. Ha nem, akkor kap az arcára és kivágják, mint macskát szarni, mert lehallgatja a csoportvezetője és értékeli a munkáját. Értem? Mondhattak neked akármit a Sugárban, vagy bármelyik trékom( mi bent csak így hívtuk) üzletben...Az egyik alapvető probléma, hogy sokszor teljesen máshogy vannak leoktatva egy-egy termék opciói a shopokban, mint bent a telefonos ügyfélszolgálaton az operátoroknak a központban. Miért? Ne kérdezzed, ez egy fosadék cég. A szép ebben, hogy a jogosan elégedetlen ügyfél ordít egyrészt az operátorral, másrészt meg a shopossal...Bár egyik sem tehet a dologról. A másik a várakozás... A közhiedelemmel ellentétben nem kávézgatnak az emberek bent, hanem dolgoznak, csak annyian hívják akár a 1412-t, akár a 198, 197-et, hogy kurva sokáig kell várni(198 esetében nem, ott elvileg 7 mp alatt operátorhoz kell, hogy jussál).
Jómagam a tudakozó pluszon dolgoztam, és nekünk is tele volt a faxunk azzal, hogy a rohadt reklámban lehazudják a csillagokat az égről csak azért, hogy nőjjön a hívások száma...és bizony egy-egy reklámciklus után mindíg brutálisan megugrott ez a szám. Csakhogy olyan emberek álmodják meg a reklámokat, akik az életben nem dolgoztak ott, ráadásul olyan körülmények között. Mikor odakerültem azt hittem, hogy valami szuper hightech helyre kerülök...Hát ne tudjátok meg milyen ócska, fos gépeken és szándékosan!!! tetűlassúra fejlesztett programokkal kellett dolgozni(pl: 197.hu, ami ráadásul explorerrel alig akart működni, épp ezért csak azzal volt szabályos, mozzillával nem-persze ezt leszartuk).

Na mindegy, most nem akarok hosszan mesélni pedig sajna tudnék... nem véletlen hagytam ott őket.

A levél írójának még annyit: kitartás, mert ez jobb nem lesz!

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2009.02.23. 16:21:45

ez egy POST most, vagy mi?

ez így megy évek óta, mert így a NORMÁLIS a T-seknél... érted. ez az alapeset, ami fent leírtál.

legközelebb arról írjatok már, ha eccer végre 1 nap alatt bekötnek vagy gördülékenyen oldanak meg valamit, mert az HÍR.

ez már uncsi.

Secnir 2009.02.23. 16:22:01

ööö...
...hát igen. nekem vér tud tolulni a szemembe, mikor az ügyintéző kollega/kollegina (legutoljára az UPC-nél) nekiáll alapvető dolgokról hülyeségeket magyarázni.
Ilyenkor sajnálom azt, hogy a telefonvonalon keresztül a szigorú nézés nem tud fájdalmat okozni, mert legszívesebben forró olajat öntenék az ásókáira, amíg be nem vallja, hogy hülye hozzá. agyonverni mindet, melyik hazudik, na.
lakásunk felépült, beköltöztünk. pincében a rendezőből az utcáig kábelek kihúzva, oszlopra Krones modul fel. telefon, adsl végpontáthelyezés megkérve.
szerelő jön (én meló). hová húzzam be a vonalat? asszony mondja csak az oszlopig, ott hagyjon rá 3 métert.
jajdehát a ház messze van (20m), ő szívesen behúzza addig a kábelt, meg le is kell ellenőriznie a vonalat, hogy működik-e.
asszony megingott, mert nem szóltam neki a dobozról.
kérdi, hogy akkor hogy lesz? szerelő mondja, hogy behúzza, és beköti, mivel ennyi pluszkábel kell (20m) ezért az plusz 15e huf.
asszony hív, konzultál velem (okos asszony). mondom adja a szerelőt:
mondom krones dobozig érjen el a kábel, oszt felejtsük el egymást
szerelő jött a dumával: ha a krones dobozt használom hang vagy adatátvitelre, az 50%-os teljesítményvesztést fog okozni.
nem írom ide, mit mondtam neki szó szerint, de az assszony is hallotta és elpirult pedig nem az a fajta.
szerelő szó nélkül lelógatta a kábelt, hazaértem, beszúrtam a dobozba, és láss csodát: volt telefon és net.

Ofélia . 2009.02.23. 16:25:37

@mamapicilánya/mpl: Ciki de még én sem elégültem ki:))
Töltött csirkecombom van krumlipürével!!

@tüvapok 2.0: Már megint túlteng benned a fatelep???
A multkor már egészen jó fej voltál:))

Ja és ON már nemegyszer leírtam, hogy mindegyik egyformán semmivel sem jobb a deákné vásznánál és csakazértis:

Semmi bajom az UPC-vel sem a netjével 4 éve.

Egyszer ment el az egész szolgáltatás mert a marha rézkábelnek nézte az üvegszálat.

Még nem tudja senki, hogy az UN. olcsó mindig SOKKAL drágább????

j311 2009.02.23. 16:25:45

Nem is olyan sok.
Belgiumban haversrác 6 héten keresztül nem tudta elérni az ügyfélszolgálatot* és utána még két hét volt mire kimentek hozzá.

* 6 héten át 1-2 naponta hívogatva teljesen különböző időpontokban, reggel, este, éjjel, hajnalban, hétvégén, stb...

seric2 2009.02.23. 16:27:22

A T-Home ügyfélszolgálatára csak türelmes debilek telefonáljanak! Egy üzleti internet átírása a tulaj saját nevére egy hónapja nem sikerül!!! A telefonomon ronggyá hallgattam az alpontjaikat meg főmenüjüket meg a semmihez nem értő emberszabásúakat. A T-Home saját rendszere szerint már egyéni előfizető vagyok, a bűvös MT-azonosító bepötyögése után közli a gép, hogy : Sajnáljuk, de a megadott szám üzleti, hívja a xxxxx-et :((
Aárt váltanánk magánra, mert úgy sokkal olcsóbb, de nem számolható el. Erre küldtek egy szerződést, melyben a legdrágább üzleti csomagot kínálják, hozzá "üzletiesítve" a telefonunkat is. Ha lenne miben válogatni, rég otthagytuk volna őket a sünszülési fájdalmak között...

tüvapok (törölt) 2009.02.23. 16:29:44

Szétfoszló Hamár = hagyma és a kicsiny barátainak offhelye! a nágyámerika betörése és csodálása!

seric2 2009.02.23. 16:30:13

A telefonos hölgy , amikor sokadszorra kezdtem előlről elmondani az ügyet picit emeltebb hangon, azt mondta, legyek vele "együttműködőbb"...lennék én, ha lenne kivel, de mintha a falnak beszélnék!

Tomika83 2009.02.23. 16:33:54

Őszintén megmondva nagyon-nagyon sok butaságot írtál... Gondolom az ÁSZF-et elolvastad, minden részletét megértetted mielőtt aláírtad a szerződést. Gondolom azt is elolvastad, hogy mit rendeltél, és nem láttad odaírva, hogy KÁBELTELEFON.
Az, hogy cipőbe ment be, az munkavédelmi előírás, de ha kedves feleséged mondta volna, hogy vegye le a cipőt, vagy elmondja, hogy nem veheti le, vagy ha korrekt a szerelő, akkor le fogja venni.
Amikor először telefontált, nem tünt fel, hogy azt mondja, hogy KÁBEL TELEFON BEKÖTÉS miatt keres?! Akkor rá lehetett volna kérdezni, hogy miről is van szó, stbstb...

Naponta elég sok Előfizetőhöz járok, mivel én is ezzel foglalkozom. Valóban nagyon sok hibát követ el a T, de itt nagyrészben az Előfizető, tehát Te vagy a hibás!

Amúgy az egész visszaforgatható, mivel a kábeltelefont lemondani letudod, azon nincs hűségnyilatkozat.

A kábel tv nincs felosztva, bárki kiépíthet bárhol hálózatot (lásd Gyál, Vecsés ahol meglévő ktv mellé épít ki a T saját hálózatot, és a másik szolgáltatónak elég nagy fejfájást okoz ezzel), csak egy megbízható hálózat mellé nem éri meg kiépíteni másik hálózatot, mivel elég komoly költségekkel jár ez.

Tomi

elinor 2009.02.23. 16:38:19

Nem tudom, szerintem ha kisgyerek van (a posztban min. 2 ovis) a családban szvsz vegyék csak le a kutyaszaros bakancsot a szerelő elvtársak.

Tomika83 2009.02.23. 16:41:27

Rázott már meg áram cipőbe és cipő nélkül egy hanyag villanyszerelő miatt?
Csúsztál már le létráról cipő nélkül?
Esett már lábadra szerszám cipő nélkül?

Gondolom nem.....

Ofélia . 2009.02.23. 16:42:15

@szomoruszamuraj: Hát nagyjábol itt van az ebuci elhantolászva a REKLÁMOK meg azok a műszakilag teljesen alulképzett honfitársaink akik mindig is utálták a fizikát a kémiát és a matekot!!!

Na őnékik mindent be lehet adni mert elhiszik amit reklámoznek ( a TV-ben bemondták tehát az igaz) és nem gondolják át mivel nem értenek hozzá tehát a rácseszés útja már ki is van kövezve!!!

Na lehet megölni:)))

lipizzlipizz 2009.02.23. 16:42:30

................ 2008. november 15-én kértem az ADSL-ről Kábelnet-re váltást és ma, 2009. február 23-án is még arra várok, hogy megoldják..............Már a Hírközlést és a Fogyasztóvédelemet is tájékoztattam.......Ja, és az ÉDESANYÁM miatt kértem a számcsere/hordozást, hogy az utolsó napjain is tudjon a szeretteivel beszélni.....időközben meghalt...... :(.....most már nem lenne fontos a számcsere, de CSAKAZÉRT is végigcsinálom.......T-ré egy társaság.....

szemig jimmy 2009.02.23. 16:44:19

@Tomika83: Végre egy szakember! Akkó elmondanád hogy nekem mér kellett három brigád hogy ugyanez be legyen kötve hozzámhoz? Részletezem :
1, Földszint, kábel kihúz a ház saját hálózatából, bedug a T szekrénybe. innentől volt TV adás. Mondom internet? Az majd a másik csapat dolga, ők tvsek.
2, Internet brigád kivonul(egy hét múlva), modem telepít (cipőt nem vették le), majd közlés hogy az utcában még valami szarakszás van és két-három napot várnom kell.
3, egy hét után kérdem a ügyfélszolg hogy mi a pöcs van, ők aszondják hogy már él a net!! Mondom akkor mennyi volt a forgalom? Ja, nulla. Reseteljem a modemet. Nem megy. Kiküldi javítóbrigád (egy másik netes banda) akik kiderítik, hogy valami visszairányító nem lett felrakva.
De nem rád haragudtam...

szemig jimmy 2009.02.23. 16:48:00

Kimorogtam magam, megyek haza, bye

Tomika83 2009.02.23. 16:51:13

@A mosóporos: Teljesen igazad van! Valóban ilyen téren vannak kavarodások, de... Amikor felhívtak, hogy mennének ktv-t bekötni, akkor kérhetted volna, hogy internetet is rendeltél, és egyben kéred a bekötést. Ez a mi rendszerünkben nagyon sokszor nem látszik. Hogy miért? A sok okos ember miatt! "miért lássa mindenki, hogy én mit rendeltem?"
Gondolom te akkor egy új társas házba lakhatsz. Aki a net bekötést végzi, nem feltétlen kell rendelkeznie olyan alkatrészekkel, ami szükséges a vonali hálózat visszirány kiépítéséhez. Ezt a hálózat kiépítésénél kellett volna megoldani, de meglehet az is, hogy nem készült ez még el, de megrendelést már felvettek oda. Aminek az oka az, hogy lassú volt aki a vonalat építette ki...

Ofélia . 2009.02.23. 16:55:59

@seric2: Bármely ügyfélszolgálatra vsak türelmes debilek telefonáljanak ez FONTOSCH!!!!

Van egy trükköm ha gondom van illetve kettő:

Telefonálsz és az új előfizető gombot nyomod meg az gyorsan bejön:))

Utánna megkéred a mancikát, hogy megbeszélnéd egy műszakival, hogy a kábelbeszerelest miként oldaná meg mivel nem szeretnél sokat falat fúrni.

Az esetek 90 százalékában odakapcsol egy értelmes emberhez akivel tárgyalni is tudsz persze az alapdolgokhoz érteni is kell mert rögtön lebassza(TELJES JOGGAL):)))

@hae7es: Orvos ma már láááátott?????

Ofélia . 2009.02.23. 17:07:23

@Tomika83: Most komolyan van egy műszaki kérdésem:

Szerinted lehetséges 10 megás átvitel egy 35 éve beszerelt UN telefondroton???

Tekintettel a veteték kapacitására, reflexiókra, imedanciára????:)))

Don Bolesz 2009.02.23. 17:10:56

@ofélia: a lehetetlent azonnal teljesítjük, a csodákra egy kicsit várni kell!

DerWish 2009.02.23. 17:26:09

Szintén ADSL-es palimadár vagyok. Ha lehetne máshoz menni már rég leléptünk volna az egész T-brigádtól. Mi most kezdtük el az egész mizériát amiről ez a blog szól. 1412 egyszerűen egy nagy rakás trutyi. Egyszerűen nem tudtuk bejelenteni, hogy rossz az ADSL. Nem tudtunk jobbat kitalálni, minthogy átállunk kábelnetre. Talán egy új üzlet lehetőségével rá tudjuk venni a T-t, hogy kommunikáljon velünk.

Kb 1 hete neten keresztül (!) kezdeményeztem a teljes ADSL -> Kábelnet csere ügyletet. Rá egy napra felhívott az adatrögzítőjük és most várjuk a tisztelt szerelőket. Ha kijönnek és megcsináljak és még működik is, akkor sirály. Egyébként a kövi T-s blogba beírom, hogy milyen belső szabályzatra hivatkozva kell nekik ajánlott levelet írni. :P

Ui: Olvasva az OP levelet, indulok az IKEAba és szerzek cipőpapucsot a tisztelt szerelő uraknak.

Tomika83 2009.02.23. 17:27:36

@ofélia: Lehetséges! Bár én nem adsl bekötésével foglalkozok, hanem kábel tv, kábel telefon és kábelnet. Ha nincsenek kötések oxidálódva, kábel nincs eltörve, nincs tele sodrott kötésekkel, és közel a központ, akkor lehetséges.

seric2 2009.02.23. 17:33:34

Legújabb fejlemény: amiről a szerződést küldték, az műszakilag nem megoldható (ti. előbb szerződést íratunk alá, majd megnézzük, hogy lehet-e):ááááááá
Mivel 4 megás már nincs, választhatok 2 vagy 8 megás között, de ez utóbbi "nem jön át". Tehát marad a 2-es, ügyintézés határideje 30 nap. Honnantól???
Köszönöm, a gyerek nem jár pucéran, vett máshol, másmilyen kabátot, úgysem télre kellett. Örvendek, hogy fixa ideává léptem elő a szemedben...nem vagy-e zarás???

Ofélia . 2009.02.23. 17:34:44

@bolesz: Na valimi ilyen hangulatom van nekem is!!

A többi a KŐŐŐKEMÉNY át@szás

Ofélia . 2009.02.23. 17:38:55

@Tomika83: Na látod ha a szerver egy méterre van és a kábel nem olyan amilyen akkor lehetséges de NEM biztos és ilyen feltételekkel ezrével kötnek szerződést osztán írnak mindenhova de a magasságos zeusz szent segglyukára kérdem MIÉRT???:((

Tomika83 2009.02.23. 17:42:58

@ofélia: Mivel azzal, hogy ő ott űl a gépnél nem fogja tudni megállapítani a hurok ellenállását.... Ez minden érpárnál akár más is lehet egy hibás kötés miatt.

Ezért próbálok én mindenkit akit lehet rábeszélni a kábelnetre, ott nincs kábelhossz miatt gond. Azaz egy normális bekötésnél nincs gond.

Fairy Girl 2009.02.23. 17:43:47

Nálam a net, tv és telefon (mert ugye mindegyik ugyanaz :D ) szerelők mindig megkérdezték, hogy levegyék-e a cipőt, én megmondtam, hogy ugyan, nem kell. Megtörölték a lábukat, ennyi. Sikeresség jele-e? Ja nem, mert T-m van. Ejj.

De ez legalább fontos.

epeficam 2009.02.23. 17:43:47

Hosszú, unalmas, tele van hibával, és még büdös is.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 17:43:54

@morrisal_: \nekem semmi csak nem tetszik
de az nem baj
azt eszrevettem azert, hogy a "parom" az legtobbszor nem ferj vagy feleseg
ez se gond
nekem nem tetszik en Maryt Marynek hivom, vagy a felesegemnek
/mag van par neve de az mar off lenne/
en meg attol irtozom

Ofélia . 2009.02.23. 17:46:03

@seric2: Szerintem a 4 se jönne át!!!

A szar itt ad pofont magának meg a statisztikának!!!!

Sztem maga az alapháéózat nem alkalmas arra, hogy teljesítse a követelményeket és ezért az egész olyan nint az új lakásokban a víznyomás.

Ha egyszerre négyen fürdenek és ketten mosogatnak akkor a többi csak a halálhörgést hallja a csapbol:(((

Ofélia . 2009.02.23. 17:48:24

@Tomika83: Na látod nekem sincs soha gondom a kábellel.

Bármikor mérem mindig az igért az átvitel:)))

Ofélia . 2009.02.23. 17:51:56

@Fairy Girl: Szerelővel még mi sem vetettük le soha a cipőjét (meg rokonnal se) mivel a lakás van miértünk:))

@hagyma: Mari csirkéje hogy sikerült???
Ez FONTOS!!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 17:54:48

@ofélia:
ma estere halasztottuk mert tegnapra hoztam bablevest

Tomika83 2009.02.23. 17:55:47

@ofélia: Nekem T van bekötve természetesen 2 éve, 8 megás. Mérem, és 8 mega... Letöltésnél is... 2 év alatt egyszer az optika vágásnál nem volt net (ez ugye országos), egyszer pedig területi hiba volt, nem egész 20 perc... Azóta stabil, többször visszanéztem logba.. Úgy gondolom ez nem rossz net.

Ofélia . 2009.02.23. 17:58:37

@hagyma: Akkor mér írtál paradicsomlevest már aszittem tönkremen a hotel mivel mary elette a hasznot:)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 18:01:24

@ofélia:
itt napi 1 leves van es az hetente egyszer paradicsomleves sok zoldseggel

tegnap bableves volt
direkt a kedvemert, mert szakacs tudja azt szeretem
ma szrrintem brokkolikrem van
es igy tovabb

Ofélia . 2009.02.23. 18:06:50

@Tomika83: Szerintem is jó aztán lehet panaszkodni de ezt ugye mindketten tudjuk, hogy erősen területfüggő:((

Nálunk is ellopták az üvegkábelt mert a marha aszitte,hogy sok rezet fog:))

Na annak a baromnak szerettem volna látni az orcáját mikor a két órás blankolás után rájött, hogy ami sárga az mégsem réz:)))

Tomika83 2009.02.23. 18:09:00

@ofélia: Remélem egy pici beletört a kezébe ;) Akkor már nem sokáig kell látni a képét....

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 18:09:49

amugy ha bementek mondjuk egy irodaba, polgarmeesteri hivatal, rendorseg, tokom tudja es padloszonyeg van
leveszitek a cipot?
tudom a japanok leveszik meg kopogtatas elott
en qrwa hulyen ereznem magam zokniban egy lakasban mikor kotom a kabelt
ez van
mas amerika
mas finnorszag
otthon megosztott a velemeny
az is mas

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 18:12:02

mongyuk az is hozzatartozik, hogy mi a faxomtol lenne saros a cipoje tokig, es miert is jonne terdig tehentragyas gumicsizmaban

Ofélia . 2009.02.23. 18:15:27

@Tomika83: Nem tört a kezébe de mikor az upc-s srácok elkapták a dob utcai törzskábellel együtt azt látni kellett volna:))(az imbuszmann disszertációt ír tvolna az ügyböl) :))))

ótvar 2009.02.23. 18:16:07

Nem akarok spamelni, szal bocs, ha gáz, de az emTV-n van egy videó, benne pedig egy nagy igazság a téről: emtv.blog.hu/2009/02/23/medialis_elmek

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 18:18:39

@ofélia:
mindig a dob utcat emlegeted
nekem volt egy haverom az vlt a nckneve hogy tuzolto
fanatikus fradi drukker volt
minden meccsen ottv olt
na O mondt mindig, hogy lemosom a dob utcban az irodak ablakait es megcsinalom ami nekem kell
azt nem tudom miert hivtak tuzoltonak meg azt se hogy vannak-e a dob utcaban irodahazak
jeeeeeee' jo hejre tettem az -e betut
bolcsesz-e vagyok?

Ofélia . 2009.02.23. 18:21:09

@hagyma: Mióta olvastam a cipőlevételröl a részeröl az az emlékkép jut az eszembe amikor a cserépkályhás 5 perc akkora koszt csinált, hogy egy hétig takarítottunk utánna:))

Úgy elképzelném zokniban:DDD

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.02.23. 18:21:20

hej homár, eddig vártam egy undorító fényképes posztra, de hiába

oda a fogyókúra, nincs ami elvegye az étvágyam

és most miattatok ennem kell

Ofélia . 2009.02.23. 18:27:17

@hagyma: Az attol függ:

Ha a meccsen verekedtél vagy a szerelő egy balta nyelét találta a garanciális tv-ben akkor nem.))

Ha megcsókoltad a dózsadrukkert és a világ fejlődéséröl tartottál neki tudományos előadást akkor igen:))

Ofélia . 2009.02.23. 18:28:28

@mamapicilánya/mpl: Gondolj a hüvelygombára ásókára és a vízkővárra:))

Na éhes vagy még???:))

jesszumpepi (törölt) 2009.02.23. 18:35:12

@hagyma

Hogyan készül a paradicsomleves sok zöldséggel?
Mert akkor ez más,mint az itthon megszokott.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 18:36:47

@ofélia:
en sosem verekedtem
az nem valoszinu hogy dozsa drukkert megcsokoltam, mert othon abban az idoben foztek, nem meccsre jartak

Mary Indianapolis Colts drukker en Tampa Bay Buccannieers de mindketton kozos masodi csapata a Steelers
es az nyert az iden

tenyleg dugott mar valaki dozsa drukkert?

jesszumpepi (törölt) 2009.02.23. 18:38:10

@hagyma

Jó helyre tetted az -e kérdőszócskát.

Most sikerült megnyugtatnom téged?

jesszumpepi (törölt) 2009.02.23. 18:39:17

A trágyás gumicsizmáról jut eszembe Tarpa.

És mi lehet a kismalacokkal?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 18:39:20

@jesszumpepi:
mas
olyan mint a paradicsomleves de beletesznek mindent amit talalnak zoldseget

tomato vegetables
de van meg a tomato basic is

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 18:40:36

@jesszumpepi:
ha nagyon akarom megtalalom a helyet:)
Tarpa helyett mindig Tampat olvasok
eltem ott 2 szep evet
es gyorsan bekotottek a netet
de a cipojet nem vette le

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.02.23. 18:41:14

@ofélia: már késő

először ideges lettem, aztán a kis kezemet könyörögve nyújtogattam a hűtő felé, de nem jött ki magától a kaja, így kénytelen voltam odamenni

így most itt ülök, előttem egy nagy tálcán sok tepertő nem kis tálkában, erőspaprika, rozskenyér, és nézem a monitort amin a trétől bérelt vonalon jön azinternet (csak hogy szigorúan a témánál maradjak)

Almatlan Jozsi 2009.02.23. 18:41:51

Elmondom hogy van az internetbekotes itt a bubanatos Angliaban.

Bemesz a BT weboldalara es megrendeled a szolgaltatast. (Megadod lakcim, fizetesi mod, stb. adataidat).
Kis ido mulva erkezik egy email amiben koszonik szepen a megrendelest. Kis ido mulva erkezik egy email, hogy varhatolag XXX XXX lesz a telefonszamod, de ez meg nem biztos es jovo het hetfore lesz bekotve. A bekotes dija XXX font, de erre lehet, hogy nem lesz szukseg.
Hetfo reggel kapsz egy emailt, hogy el a vonal es nem volt szukseg az XXX fontra a szamod XXX XXX.

Ezutan megrendeled az internetet. (Megadod lakcim, fizetesi mod, stb. adataidat).
Kis ido mulva erkezik egy email amiben koszonik szepen a megrendelest. Mivel egyben a telefonszolgaltato is egyuttal kuldenek egy sms-t is. Erkezik egy SMS amiben jelzik, hogy ellenoriztek a vonalat es megoldhato a szolgaltatas. Postan kuldik a modemet, jovo het hetfore, keddre elni fog a vonal. Postan csomag megerkez, masnap SMS, hogy el a vonal, modem bedug - je tenyleg.

Senki nem jott ki. Csak az sms-ek jottek ot percenkent hol milyen fazisban van a dolog. letoltesi sebesseg eleg jo torrentben atlag 500 kb/s. Persze nem minden szolgaltato ilyen jo.

Egyszer 1 napig nem volt internet. Kaptam egy sms-t hogy nagyon sajnaljak, cserebe jovo honapban nem fogjak kiszamlazni a havidijat. SMS-t kaptam akkor is amikor helyreallt a netkapcsolat.

Ilyen hosszu procedura ez de legalabb munkaidoben lehet vele vacakolni!

Ofélia . 2009.02.23. 18:42:52

@hagyma: Dugni csak eldobható dózsadrukkert szoktak:))

Viszont a börtönszexröl nincsenek ÉRTÉKELHETŐ adataim:))

Az a zöldséges paradicsomleves engem is érdekelne és ez tényleg FONTOS!!

jesszumpepi (törölt) 2009.02.23. 18:43:15

@mpl

Legalább tudni fogod,mitől nem fogytál egy dekát se :-)

Almatlan Jozsi 2009.02.23. 18:44:35

Ja ezt csak azert irtam, hogy nehogy off topik legyek.

Mert mar minekunk itt nagyon elegunk van az off topikolok ciganykodasabol.
Most rajtavesztettetek hapsikaim, ti megelhetesi topikolok!

Felebredt az oroszlan es morcos!

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.02.23. 18:45:42

@jesszumpepi: ja

ráadásul az egészségpénztáram megküldte a havi elszámolást, és ez a fájl neve:

ki tudja mennyi van hátra....

Ofélia . 2009.02.23. 18:46:07

@jesszumpepi: Jelena utódai NEM malacok hanem felsőbb osztályba tartozó entitások:))

Kettő már az operabáli nyitótáncon is előfordult(nagyestélyi gumicsizmában):)))

Almatlan Jozsi 2009.02.23. 18:46:38

Az elozo kukacos poszt nagyon undorito volt, epp ebednel lattam meg, majdnem mindent kihanytam.

Eleg lett volna leirni, hogy kukac volt a csokiban, a fotorol ugyis tudjuk hogy csak fotosopp!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 18:48:48

@Almatlan Jozsi:
nalatok minden telefonszam XXXXXXX?
es a pez is XXXX?
fura egy orszag

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 18:50:39

@ofélia:
paradicsomleves de beletesznek mindent amit a konyhaban talalnak
amugy jo

tomato vegetable
itt keresd!!!
ez fontos
ma mar tenyleg BBQ chicken lesz a' ala Mary

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 18:51:59

T Homrol T homra migralni biztos bonyolult de mgayaorszagrol amerikab emigralni
na az sok ido
a net 3 nap
max

Ofélia . 2009.02.23. 18:54:35

@mamapicilánya/mpl: Ezek utáááán nagyon kevés.

Lilahagymát is ettél hozzá????

Kis gonosz:))

Tsabi 2009.02.23. 18:54:42

@Almatlan Jozsi: ez maganugyfelnel mukodik csak, a bt ceges ugyfeleknek nagyon nagy szopoalarcot kuld ki. :) "test tool failure. Try using the tool later. Conclusion:inconclusive." ezzel dobnak vissza ticketet, ja es az emlitett tool az o tooljuk, nem az enyem :)

Tsabi 2009.02.23. 18:56:51

@mamapicilánya/mpl: de biztos toportyu light az, nem? Ha nincs fel kilo, akkor light :)

jesszumpepi (törölt) 2009.02.23. 18:57:45

@ofélia

Nekem van egy zöldséges paradicsomlevesem:
Fiatal,zsenge zellert apró kockákra vágok,olajon megpárolom,felöntöm sűrített paradicsommal és vízzel.Sóval,bolrssal ízesítem,és belecsorgatok 2 felvert tojást.

Mi szeretjük.
Persze bevezetőként egy főétel elé.

Ofélia . 2009.02.23. 18:58:22

@jesszumpepi: Dehogy akar fogyni. Híízni akar mert nem szép a botsáska nőben:))

@Almatlan Jozsi: Vigyásssz eeemberek jönnek a népnevelők és forgatják az csatabárdot csetelés elkövetése alkalmábol:))

jesszumpepi (törölt) 2009.02.23. 19:00:19

Az semmi.

De maga Tudjukki rendszeresen olvassa a Homárt.

Almatlan Jozsi 2009.02.23. 19:01:23

@hagyma: Neha van ugy hogy YYY-ba kerul.
Amugy 189 fonttal riogattak (de lehet, hogy csak 169 mar nem emlekszem)

Teloszamot nem arulom el mer a tuddjukki nehogy felhivjon!

Ofélia . 2009.02.23. 19:02:56

@jesszumpepi: Ez korrekt és ÉRTÉKELHETŐ ilyet már mi is csináltunk.

Na előveszem a töltött csirkecombomat, irány a hűtő

Almatlan Jozsi 2009.02.23. 19:05:10

@Tsabi:

Ja nem szeretem en se a BT-t, siman lehetne rola inditani egy homar szeru blogot, de legalabb nem kellett szabit kivennem a szerelok miatt es nem koszoltak ossze szonyegemet a bakancsukkal

(azt se kertek, hogy adminisztratorkent lepjek be)

Az internetet termeszetesen nem toluk vettem, hanem O2

Ofélia . 2009.02.23. 19:06:42

@jesszumpepi:" De maga Tudjukki rendszeresen olvassa a Homárt. "

Ezt te honnan tudod??? kezdek félni benne vagy a rózsa szövettségében??:))

É2I 2009.02.23. 19:13:31

Nem olvastam végig a hozzászólást, úgyhogy lehet írta már valaki:

Be kell az ilyen szívatásokat küldeni a felügyeleti szervnek, mert anélkül csak fokozódik az ilyen ámokfutás. Nem csak a Tré részéről.
Mindenütt a kiszervezés, munkaerő kölcsönzés, az alvállalkózó alvállalkozóinak alkamazázása és ezáltal a szolgáltatás teljes káosza jellemzi lassan a teljes szolgáltató ipart.
Ha van erre hivatal; munkát kell adni nekik!
FONTOS!!!!

Almatlan Jozsi 2009.02.23. 19:15:39

@ofélia:

Ejjel kettokor megjelent a szelleme a homaron es ciganyozni kezdett, feljegyzte a nickeket es eskut tett ra, hogy gatyaba raz minket (addig nem eszik amig igy nem leszen).

"Meelhetesi" alnevet hasznalt. Gyanus, tovabba, hogy sokszor szerepel neveben az e betu.

Tomika83 2009.02.23. 19:19:27

@É2I: Butaságot beszélsz :) Ha egyszer a Kedves Előfizető nem olvassa el, hogy mit ír alá, akkor miről is beszélünk?

Ofélia . 2009.02.23. 19:23:45

@É2I: Alvállalkozónak az alvállalkozójának az alvállalkozójénak az alvállkozója és így továb BRRRRRRR

Aztán végül a melót egy szakasz román feketenunkás megcsinálja szarul de ezen nincs mit csodálkozni mivel az éhbérért baszogatott rabszolgáktol miért kapnánk jobbat??

1,000,000 bol aki megcsinálja(ebben még a tervező mérnök is benne van) 10.000 a valós érték a többi sima lenyúlás!!!!!

Íróaztalok buta libák boldog ősök és idióta feleségek hitbizománya

Ez a teljes csőőőd BRRRRRRR:(((((((((((

Ofélia . 2009.02.23. 19:32:28

@Almatlan Jozsi: Légyszi megírni, hogy melyik poston???

b[ALien] (törölt) 2009.02.23. 19:34:09

Én már le sem merem írni, hogy mit csinálok
Sört inni off ugye?
És ha esdeklően nyújtogatom a kis mancsaimat? Cin-cin! (sicc!)

Ofélia . 2009.02.23. 19:39:24

@b[ALien]: Az enyémböl nem adok /sic/

É2I 2009.02.23. 19:42:42

@Tomika83:
Hát ja: olvass és utánna ne csodálkozz!
Ez nekem olyan szopóálarcos pornolize hatás, de mostanság ezone ;(

@ofélia:
Sajna ez a nagy valóság :(

b[ALien] (törölt) 2009.02.23. 19:46:15

@ofélia: még van 4 az 5-ből:)
Te hogy állsz?
Megint le leszünk baszva úgylátom

Bambulka 2009.02.23. 20:29:31

Kb. három éve költöztünk és T-nek az istennek sem sikerült az internetet átmozgatnia, nem műszaki okokból...a saját adminisztrációjukba bonyolódtak bele (ki vagyok én, miért kell nekünk két internet...miért nem kell, stb.). Persze a számlákat rezzenéstelenül küldték a nagy semmiért...az ügyfélszolgálatuk kritikán aluli volt akkoriban, ezek szerint most is. Azóta kerülöm őket, mint a leprást :-)

Almatlan Jozsi 2009.02.23. 20:44:48

@ofélia:

lasd megelhetesi kommentelo (450.-ik hozzaszolas korul) ARENA PLAZA - megaplex posztban

Hetvegi offolos topik :)))

Jol szorakoztunk :)

Ofélia . 2009.02.23. 21:01:56

@Almatlan Jozsi: Húúha megtaláltam elolvastam.

Most megkeresem az earthban a gulág koordinátáit és felhalmozok arrafelé a homárosoknak egy kis ételt italt mert hogy ezek után oda költözünk az faktum.

Sztálin elvtárs még a farkát is megnyalná ilyen cizellált megélhetési fenyegetések hallatán mivel ilyen nyilvánosság előtt ilyen nyílt fenyegetést ő sem mert leírni.:)))

A kékszalagos nagyvalagrend az összes lelógó szarcsimbókkal természetesen alanyi jogon jár neki:))

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.02.23. 21:06:36

Na kispajtik és nagypajtik és nempajtik,
végigrágtam magam!
csupa off, de:
1. Hagyma az élet sava-borsa(hű de szép képzavar)!
2. Off-olni FONTOSCH!
3. Múltkor vettem liba-testhájat, úgy másfél kilót! Jól felszerelt háztartásomból hiányzott a krumplinyomó, hát vettem egyet (tudjátok, ha kisütöm a töpörtyűt, azt ki is kell nyomni.)
Sütöttem hajában krumplit, meg volt lilahagyma. Uramat beizzítottam, alig várta a vacsit.
Végeredmény: félmarék libatepertő, félfogunkra. + 1,5 liter libazsír.

Almatlan Jozsi 2009.02.23. 21:10:04

@ofélia:

Megfagyott bennem az utoer amikor olvastam:)

Pont utana csorgott a telefon :)

Ha nem az EDE akkor csak az EXIT-tours tulaja lehet.

seric2 2009.02.23. 21:20:28

Képzeljétek, írt a T-Home! Küldött egy csekket 0 Ft-ról, alá nyomtatva, hogy ezt nem kell befizetni! Ők is belegabalyodtak saját nyilvántartásukba! Már csak azt kell eldöntenem, hogy ez az internetre és/vagy a telefonra ill. melyik hónapra vonatkozik.

Ofélia . 2009.02.23. 21:23:41

@szemtanú - alibit nem igazol!: Végeredmény anyagilag: díszszopás de elmondhatod, hogy alkottál valamit:))

Ez engem a kiskertben termesztett zöldségfélére emlékeztet amikoris egy vagyonért jóllakik a lótetü a kisvakond a szomszéd nyula és minden egyébb növényevő a környéken a lelkes gazdának meg marad a nyűves nyavaja kilónként ötezerért:)))

Ofélia . 2009.02.23. 21:26:53

@Almatlan Jozsi: A telefoncsörgés még mindig jobb mintha az ajtón csengetnek fekete bőrkabátban lefüggönyözött moszkviccsal:))
A hajnali időpont egyébként stimmel:(((

Ó ő bunkócska a drága:))

Albu 2009.02.23. 22:12:57

A monopóliumokat bojkottálni kell!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 22:29:15

@ofélia:
nalunk megallt a haz elott egy fekete limo
a ver megfagyott bennem de csak a szomszed halt meg

vtec 2009.02.23. 22:43:39

@seric2: ha számlát kaptál, akkor azon rajta van, hogy milyen időszakra vonatkozik, miről van szó. olvasd el még egyszer

Ofélia . 2009.02.23. 23:04:36

@hagyma: Na jól van hazaértem és kicsréltem a procihűtő ventillátorát, közben megittam söröm(eimet) és még mindig nem értem.

Nálatok akkor így gazdasági válság idején a láncfűrészes gyilkosért is limóval megy a helyi seriff??

Ofélia . 2009.02.23. 23:06:59

@hagyma: Tömeggyilok esetén meg rollssal:))

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.02.23. 23:10:53

@hagyma:
Huhh, ez meredek! De jót röhögtem:))
Mi volt az indok? Meleg sör? Hideg vacsi?

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.02.23. 23:12:21

Ja: Nálunk Bock Imperium Cuveé, vacsi után, és még élek!

Ofélia . 2009.02.23. 23:12:31

@szemtanú - alibit nem igazol!: Nálad ezzel a testhájjal volt a problem szerintem de a lehelen viszonylag olcsón nagyon jó libatöpit lehet venni:((

Viszont libazsírra nem lessz gondod ami nem is baj mert bármilyen szárnyaspöri alá disznózsírt tenni nem ajánlott az olaj vagy a margarin meg egyenesen szentségtörés:))

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.02.23. 23:19:09

@ofélia:
Belátom, igazad lehet:)
Csak itt Pécsett nincs Lehel...
Libazsír naon faszányos, raktam már juhtúrós pogácsába, finom volt!

Ofélia . 2009.02.23. 23:19:19

@szemtanú - alibit nem igazol!: A hideg vacsi az stimmel.

Nálunk békésen jövök hazafelé és a másodikrol repült az udvarra először egy fél vekni kenyér majd utánna egy kis rúd parizer eredeti tesco csomagolásban.

Az uborka nincs??? jogos és elég hangos reklamációmra panaszkönyv helyett egy kisméretü lábos:)))

A mai napig nem tudják ki volt szerencsére:))

Ofélia . 2009.02.23. 23:20:59

@szemtanú - alibit nem igazol!: Ott tanultam 4 évig vegyésznek semmilyen piac nincs??? 1970-ben volt!!!

Netuddki! 2009.02.23. 23:24:41

Én a Homárt Hagyma miatt olvasom elsősorban. A Homár Hagyma nélkül nem Homár. Másodsorban a Homárt az off-ok miatt olvasom. Mert szeretek röhögni.
Akinek baja van az off-okkal, az beteg lelkű depressziós ember.

Harmadsorban. Az ember a barátainál még leveszi a cipőjét, ha kérik. De kiszolgáltatott érzés zokniban lenni idegen helyen
Ha szerelőt várok, én előre felhajtom a szőnyegeket, és beizzítom a felmosóvödröt...

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.02.23. 23:25:07

@ofélia:
Kiskertre is van történet!
A nyarat a Balcsin szoktuk tölteni, de még tavasszal kezdtünk a lányommal koktélparadicsomot nevelni. Eljött a nyár, pari jött velünk a Balcsira nagy cserépben. minden nap öntöztük, óvtuk a déli kínzó naptól, néha pár napra vissza Pécsre, pari jött velünk. Aztán egy nap ottfelejtettük Siófokon, 1 hétig itthon volt dolgunk. Mire visszamentünk, kiszáradt és mind az összes termését lepotyogtatta. A kislányom sírt, mikor meglátta. + havi törődés, kis hiba, aztán vége mindennek...

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.02.23. 23:27:42

@ofélia:
Én akkor születtem, na nem itt, ide csak egyetemre jöttem úgy 20 éve....oszt a szerelem ... szóval itt ragadtam:)
Van piac, töpörtyűt még ugyan nem vettem...

Ofélia . 2009.02.23. 23:34:31

@Netuddki!: Ritkán értettem egyet ennyire emberrel az off a homár lelke!!!!

Én is ezért ragadtam itt mert szeretek jót röhögni.

Belenéztem már néhány blogba de szerintem tisztelet a kivételnek csak nyavajgásrol és ferde hajlamokrol szól sz a pár komment.

Amúgy bármelyik post egy ISMÉTLEM egy kommentel megválaszolható de szerintem a hunyók az offoktol lesznek csak igazán idegesek:)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 23:36:12

@ofélia:
eskuszom, foziztun a "duhongoben" abban a korberacsozott izeben
es egyszer kirepult egy labas paprikaskrumpli a palyara
utana a fedo

ezek a duhongok be voltak szoritva a 4 emeletesek koze
aztan megszuntettek oket es pinpong asztalokat tettek a helyukre
azota nincs is focink meg pingongunk se mert beton asztalok voltak
hat igy

Mary megis inkabb fustolt csulkot csinal kaposztaval, nem csirket
hogy ebbol mi lesz?
de vodkat vett
en meg sort
es ha minden igaz marcius 3 -an amerikai leszek

de azert meg irhatok ugye?

Ofélia . 2009.02.23. 23:38:36

@szemtanú - alibit nem igazol!: Utoljára 200-ért vettem fél kilót dobozban fürtösen:))

A gyerekkel vigyázz ha esetleg le kell vágni egy csirkét, vagy kupán verni egy nyulat,halat, stb mert képes lessz vega lenni brrrr:))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 23:38:46

@ofélia:
en azokat birom
nem olvastam vegig, de.....
es leirja ugyanazt ami az elso 10-ben benne volt
amugy ha a tema nem egyertelmu egesz sokaig megusszuk off nelkul
sajnos
de elobb utobb jonvok es ha ki van vesezve akkor szetoffolom
hihihi
satani kacaj

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.02.23. 23:43:25

@ofélia:
Szokott velem panírozni csirkét, hát az beszarás:)
" Szegény kicsi pipi, fázol a tojásban, gyere kicsi combocska, beleteszlek a prézlibe, most már jó meleg, ugye?"
" Anyucikám, még él ez a kis állat? Mi lenne, ha adnék neki enni, akkor újra jobban lenne? Szerinted nem tarthatnám a szobámban?"

Hát, nem könnyű az ötévesekkel...

Ofélia . 2009.02.23. 23:44:32

@hagyma: Kezdelek sajnálni sztm vegyél a sör mellé valami kínai kaját is mert ismervén mary főzőtehetségét a füstölt csülök, káposzta kombóbol csak az obligát reülő fazék + födő + mary lessz a végeredmény:))

Nem használsz véletlenül msn-t kamerával mert ezt megnézném élő egyenesben:)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 23:51:34

@ofélia:
el kell ismerjem 2 havonta egyszer foz de az altalaban jo
foleg hogy en a grizes tesztan kivul mindent megeszek
a reggelije tokeletes
dogojjek meg elfelejtettem mirol szol ez a post es lusta vagyok felgorgetni

Ofélia . 2009.02.23. 23:52:35

@szemtanú - alibit nem igazol!: Még jó, hogy nem ad rá kiskabátot panírozás után:))

Egyébként a rántott csirke rehabilitációja nem is rossz ötlet így születnek a leendő nóbeldílyasok:))

Ofélia . 2009.02.23. 23:54:38

@hagyma: Csak a T- csoport szokásos hülyeségéröl kíméletlenül hosszan leírva:))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.24. 00:08:39

@ofélia:
ja mar visszadobott lattam
tenyleg hosszu volt es unalmas
de akit erint biztos szar erzes
most Mary mekkert 2 fel hagymat vagdossak"mediumra" mert csipi a szemet

sose
sose vegyetek L amerikai not kulonosen kantakibol

internet bekotes megy gyorsan huseg nelkul

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.24. 00:09:51

nem fel
fej
kantaki = kentucky
a tobbi OK
majdnem

Ofélia . 2009.02.24. 00:15:42

@hagyma: én kantakinak is értem:)))

Na jóccakát itt már emult éjfél és a ztálin szelleme ilyenkor kezd kisérteni valami megélhetési kommentekkel:))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.24. 00:18:31

en ,meg megvarom mire Mary vegez
2 vodjka narancson mar tulvan
en me qrwa ehes vagyok
de a csuloknek ido kell az tenyallas

Mylady 2009.02.24. 01:13:33

@hagyma: persze, hogy írhatsz!

És akkor majd elmondhatjuk, hogy mi igazi nemzetközi blogban offolunk :)

Mylady 2009.02.24. 01:15:07

@Netuddki!: most megmondtad a tutit!

Én egyetértek, meg még páran, csak majd jön megint valami -1 féle és értékelhetetlennek értékel.

Mylady 2009.02.24. 01:16:18

na hol az új poszt?
ha már nem lettem ezredik a mozisban, legalább itt lehetnék első

Almatlan Jozsi 2009.02.24. 01:38:07

@ofélia:

Sztalin szelleme ma mar nem fog jonni.
Talan majd holnap lesz hozza szerencsenk.
Addig is jo ejt kivan mindenkinek a Pocsay csalad.
(ok ilyen rendesek, smst is kuldtek, de elkallodott a pannonnal)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.24. 02:13:37

@Mylady:
mostababan keso van
keszul vacsoram
fuatolt csulok van benne, kaposzta haguma fokhagyma
krompli meg sonka....
a kaposztarol eszembe utott a kaposztas teszta
hatr Mary nem tudja elkepzelni jv heten csinalnom kell
mongyuk en se tudom elkepzelni milyen lesz a mai vacsora
na johet az uj post

jesszumpepi (törölt) 2009.02.24. 02:23:14

Aki itt kommentel meg csetel az terrorista.Meg "cigánykodik".

Idézet egy nagy embertől.

jesszumpepi (törölt) 2009.02.24. 02:24:39

Rák Attantamnak jó lesz vigyáznia.

Sztálin küldött már Gulágra költőt róla írt versért.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.24. 02:26:36

tojast is tesz bele
ebbol mi lesz?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.24. 02:30:21

ja nem abba
cornbredet csinal hozza

jesszumpepi (törölt) 2009.02.24. 02:37:00

@hagyma

Te nem félsz? "Terroristálkodol" a jueszéjben.

Nagyon bátor vagy.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.24. 02:44:32

@jesszumpepi:
dehgoy terrorilodok
en torvenytisztelo allampolgat vafuok Meryvel
johy a lecesevol mi lesz azt nem tudom de mingya kiderul
ga nem lesz j akkor is sicserem
\mer szeretem Maryt

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.24. 04:16:04

szoval
dehogy terroristalkodok
en torvenytisztelo allampolgar vagyok Maryvel
hogy a levessel mi lesz azt nem tudom de mingya kiderul
ha nem lesz jo akkor is dicserem
mert szeretm Maryt
/csaka mabam kedveert tisztaztam, mert nekem is kellt 5 perc mire megertettem, meg reggelre ugyis uj post lesz/
leves isteni lett

@nális coitus 2009.02.24. 07:20:38

A posztírótól kérdezném: "sikerült is a (XVIII.) kerületi T-Pontot felhívni, ahol felvilágosították". Hol van ez a T-Pont, mert szerintem ilyen nem létezik, tehát a történet egy kicsit ferdít. Ja, és nagyon irritál a sok helyesírási hiba.

jesszumpepi (törölt) 2009.02.24. 07:51:57

cornbredet csinal hozza

Kukoricakenyér?

-Gyöngyibaba- 2009.02.24. 09:03:02

Hát ez meg így hogy?
Ma sem lesz délig új poszt?

jesszumpepi (törölt) 2009.02.24. 09:04:46

Tegnap túlteljesítették a tervet.

A Vörös Hadsereg napja volt.

Tudjátok:Amikor Stirlitz közel állt a lebukáshoz.

2009.02.24. 09:30:13

pocaklakó volt ma már ?
Tegnap a 41es villamoson egy kismama megszoptatta a gyerekét. Ebből remélem flame lesz: lehet-e villamoson szoptatni ?

kupabass 2009.02.24. 09:40:15

szerintem lehet villamoson szoptatni, ígyisúgyis. Amúgy nálam kijöttek a szerelők, majd miután nem tudták összehozni a laptopomat a nettel, illedelmesen távoztak. Közölték, hogy oldjam meg, viszlát.

staropramen 2009.02.24. 09:52:01

Sztrovacsekek!
Most beszéltem Pósalaki bácsival.Azt üzeni, hogy ez a poszt már kissé avas (borászok kedvéért -illós) és kéri , hogy UGORGYUNK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most még csak kéri, de ha felébred az alvó oroszlán......!!!!!!!!!!!!!!!!!

santé 2009.02.24. 10:15:32

Tegye össze a két kezét ha csak ennyi a problémája!Értem én az elkeseredését
de tíz forintért simán
leszúrják,lányokat megerőszakolnak aztán
meggyilkolják őket.Ehhez képest a t-homes
kapitalista ámokfutása egy irgum-burgum tett.Természetesen ezzel a hozzáállásukkal
még simán kikészíthetik az ügyfeleket.

acel 2009.02.24. 10:53:46

Hmm
Egy sorstárs. Ugyanazt a feladatot szeretném megcsinálni ugyanott. De én már a megrendelésnél elbuktam.
Megpróbáltam neten, könnyő jól használható felületen beírtama változásaokat, de a legvégén a megrendelésnél hiba. Megrpóbálom telefonon, a harmadik ügyintéző közölte, hogy ha telefonom rendelem meg vagy interneten, akkor fizetnem kell 5000HUF-t amiéret kihozzák a digi set.top boxhoz. Iárny a T-pont. Az ügyintéző készséges volt, klikkelgetett vagy tíz percet, majd közötle hogy az kábelnetes alkalmazás nem működik, próbáljam meg később (jöjjek viszza más alkalommal). Viszont közli azt hogy hogy telefonos rendelésnél nincs plusz díj, és ő amúgy se tud set-top boxot adni. Mikor belevágtam a feladatba tudtam hogy nem lesz könnyű, régi motoros vagyok a matávnál, midenféle új és egyedi kéréssel. Elsőre szinte semmi sem megy.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.24. 11:18:16

@jesszumpepi:
az es jo is lett azt reggelizek eppen
@santé:

igazad van
le is lohettek volna

gabbró 2009.02.24. 16:50:51

Nem a szerződés keltekor lép életbe a hűségidő, hanem a létesítés napján, illetve próbahónap esetén a 31. napon. Feltéve hogy 30-áig nem nyújtottál be írásos kérelmet a szolgáltatás megszüntetésére.
Egyébként örülhettek hogy jöttek szerelni 30 napon belül.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.02.24. 19:04:16

Mekkora hosszú szar, ki a fene olvassa ezt el? Én nem.

CID 2009.02.24. 22:22:10

Tiszteletem keveseknek, akik végigolvasták a postot....
süti beállítások módosítása