Tékozló Homár

T-Home-ról T-Home-ra sem könnyű migrálni

2009.02.23. 14:08 | jackyll | 261 komment

M.I. fájdalmas története túl sokadszor emlékeztet minket arra, milyen jó lett volna annak idején felszabadítani a távközlést a Matáv rémuralma alól. Ehelyett az utódcég egyik szolgáltatásáról (ADSL) másikra (kábelnet) váltás is heteket vesz igénybe, másik szolgáltató nincs. (Ez itt nem a reklám helye, de saját tapasztalatból UPC-nél 2 nap a beszerelés, illetve 20/3 megabites a leggyorsabb vonal a tékábel 8/1 megájához képest alig drágábban. Persze lényegtelen, hiszen fel van osztva a kábelpiac, az van, amit a kerület sorsol, néha még az sincs). Az egyik T-ügyintéző szerint a Kábelnet egy hónapos próbaideje a szerződés aláírásától ketyeg. Eszerint elképzelhető lenne, hogy anélkül kaphat az ügyfél egy éves hűségnyilatkozatot, hogy kiépítenék az internetét? Nemár:

A történethez hozzá tartozik, hogy régi ügyfele vagyok a T-nek, de igazán sohasem voltam elégedett a szolgáltatással. Mindazon által, csak most lett csordultig a pohár. Internetszolgáltatásról van szó! Történt a minap, megelégelvén az ADSL szolgáltatásuk minőségét, hogy eldöntöttem a párommal, hogy Kábel-NEt-re váltunk. A (dez)információs telefonjukat felhívva megpróbálta kideríteni a párom, hogy ennek mi a módja. Mivel hosszas várakozás után sem vették fel, így másik telefonszám után nézett és sikerült is a (XVIII.) kerületi T-Pontot felhívni, ahol felvilágosították, hogy ezt az egész procedúrát (a kábel TV előfizetés régi volta miatt, mármint, hogy azt még a T előtt kötöttük, a jogelődjükkel), csak és kizárólag a Sugárban tudjuk a T-Home (na de hol van ez a home-tól) kirendeltségen elintézni.

Atya Isten gondoltam, dehát a bürökrácia az fontos, így egy nap szabadság árán elzarándokoltunk oda. Téptünk sorszámot, és röpke 2 1/2 óra várakozás után, ránk is került a sor. Az ügyintéző kislány nagyon kedves, de még annál is inkompetensebb volt. Mikor oda ültünk elé és megkérdeztem, hogy miért is kellett idáig eljönünk, kérdően nézett rám és elmondta, hogy ezt minden további nélkül, elintézhettem volna a kerületben lévő T-Pontban. Fasza!!! Elismerem volt néhány rázós kérdésem, de hősiesen (és igen éhesen) válaszolt mindre. Mivel sok tapasztalatom van a T-vel, jó már annál kevesebb, ezért azt is meg kérdeztem, sok más között, hogy vajon, ha a Kábel-NET nem váltja be a reményeimet, vissza térhetek-e a jó kis lábszagú vacakolós-megszakadós ADSL-re, a válasz IGEN volt, sőt azt javasolta, hogy addig ne is szüntessem meg az ADSL szerződést, amíg úgy nem döntök, hogy megfelel, a Kábel-NET.

Ezeken kívül arról is érdeklődtem, hogy mikor jönnek szerelni. Hát a válasznak annyira nem örültem, mivel 30 napon belül, várhatóak a szerelők. Ennél már csak az lepett meg jobban, hogy a próbahónap (az ügyintéző felvilágosítása szerint) a szerződés aláírásától kezdődik :-o . Tehát szélsőséges esetben lejár a próbahónap, majd a szerelők bekötik (másnap) a Kábel-NET-et. Csodás!!!

Hála a Kaporszakálúnak csak egy hetet kellett várni a szerelőkre, akik előzékenyen felhívták a párom, hogy hát Hétfőn jönnek 14-17 óra között. Remek, már látszik az alagút vége, gondoltuk. De mielőtt eddig elérhettünk volna, érdeklődött a párom nem lehetne-e csürötökön (3 nappal később) megejteni ezt a bekötést, lehetőleg délelőtt, tekintettel arra, hogy akkor én is kéznél lehettem volna (újabb nap szabadság árán :-P ), erre közölték a szerelők, hogy semmi gond, de addig nem lesz telefon. Hmmm ez igen!!! (Ja hogy minek nekem az a nyíves telefon, hát mert egy szívbeteg idős hölgy használja, a párom nagymamája.) Így aztán bele mentünk, jöjjön aminek jönnie kell! Én loholtam haza (a XII. kerületben dolgozom), el kéreckedtem hamarabb. Mire haza értem a szerelők is megjöttek. Éljen most aztán minden megoldódik, végre vége minden telefonos és internetes gondnak, jaj de jaj de jó ... Hát frászkarikát!!!

A szerelők igen hatékonyan, gyorsan, profin dolgoztak, de azért annyira nem lehet minden tökéletes, ha a T keze is benne van, mivel, a Kábel-NET bekötésére nem volt munkalapjuk (!!!), így azt nem is tudták bekötni! EEEEZ IGEN!!! Azért annyit elárultak, hogy kb 1-2 nap múlva telefonálnak, újra, hogy mikor jönnek bekötni, De csodááááás!!! (Ekkorra szabály szerint rágtam a kefét, dühömben)

De csak most jön az igazi csoda!! Ugyan is kb este 6 körül egyszer csak megszakadt az ADSL, meglehetős rezignáltan fogadtam, kezdődhet a szokásos procedúra, a router le, majd visza csatlakoztatása a szolgáltatásra (eredmény semmi), az ADSL modem újra indítása, majd a router és az ADSL modem újra indítása, azután pedig telefonálás. (Nyugalom közeledünk a végkifejlethez!)

A 1412 az egy fantasztikus dolog, nem csak hogy nem vonatkoznak rá a tér-idő quantum fizikai törvényei, de sem a bisztrotika, sem más egyéb pszeudo-alternativista tézisek sem képesek megmagyarázni, hogy mi a büdös francért várakoztatják az ügyfelet 15-percnél tovább. Talán, hogy megunja és takarodjon befizetni a számláját amit szemrebbenés nélkül küldenek ki. Minden esetre aki kivárja a sorát az egy olyan zárvány-közegbe kerül, melyet a butaság ural és a "leszarom mit akarsz" készségessége.

De mindezen veszélyekkel dacolva és bízván abban, hogy csak valami üzemzavar üthette a fejét felhívtam ezt a rettenetes számot (itt jegyezném meg, hogy véleménye szerint a bibliai bestiának nem a 666 a száma).

Némi lacafacázás után kiderült, hogy az ADSL azért szünt meg mert, számhordozást kértem s ezzel megszüntettem az ADSL szerződésemet (MIIIIIII?????), hiszen direkt, ettől tartván, rákérdeztem, hogy nem fog-e ez megtörténni és az ügyintéző erősen állította: NEM! Akkor most ez mi, de megnyugtatott a kezelő, hogy kábelen keresztül nem lehet ADSL szolgáltatást létesíteni, azt csak telefonvonalon lehet kiépíteni. (Köszi szöszi!!! Nyilván nem véletlenül nevezik máshogyan). Midőn megnyugtattam, hogy ezt nem kell feltétlen elmagyarázni, mivel rendszergazda vagyok, és "láttam" már ADSL alapú hálózatot ipari parkban annak ott vajmi kevés köze volt a telefonhoz (valóban ugyan azon a két szál dróton is üzemeltethető az ADSL is mint a telefon). Újfent erősködött, hogy azt csak azon lehet kiépíteni. Ezután el jutottunk odáig, hogy na és, akkor is amit a T igért (lásd feljebb a T-s ügyintéző a Sugárban), azt elvárom, hogy teljesítse is. Erre a kezelő újfent azt szajkózta, hogy mivel a telefonszámot "áthordoztam" (ahan a T-* -tól, a T-* hoz, ez igen. Filozófiailag sem semmi, kész tudathasadás!), én szüntettem mg az ADSL szerződésemet (hmmm, ez nekem végképp kimeríti az árukapcsolás fogalmát, ami ugye a kereskedelmi törvény szerint tilos!).

Mire idáig jutottunk, addigra, nem egyszer felemeltem a hangom, nem egyszer elfutott a pulyka méreg, de a kezelő csak nem hagyta abba a froclizást, kérdeztem, hogy mikor lesz akkor internet, mire ő: harminc napunk van a bekötésre. Nagyon fasza, hát eddig jutottunk el eddig, miért nem hagyom a fenébe ezt a csodálatos bagázst? Hát mert a kerületnek annak a részén ahol lakom, nincs alternatíva! Nincs másik szolgáltató, de ha lenne is a szerződést alá írtam, anélkül, hogy meggyőződhettem volna arról, hogy mit kapok, kapok-e egyáltalán valamit.

Azt gondolom, hogy sem egy szolgáltatónak, sem senki másnak, nincs jogi, ERKÖLCSI alapja, hogy ilyen mértékben szarjon arra akitől pénzt remél. Na igen tudom az előfizetői szerződés, csak az előfizetőt köti, a szolgáltatót legkevésbé sem! Ez van ettől lesz szép ez az ország!

Hát köszönöm a figyelmet! Remélem nincs vége, azért sem mert jogi lépéseket fontolgatok, mert ennyi véletlen nincs. Ez a cég ilyen módon viselkedett velem, feltételezem nem egyedüliként! Ezért mindenkinek azt javaslom, kerülje a T -t nehogy úgy járjon mint Én!

U.I.:
Ja és a Happy End! Mert, hogy az is van a telefonhívás hetének pénteki, csodálatos napján, 1/2 4 körül (délután) megjelent a kapuban két szerelő, a párom éppen a gyermekeinkért indult az óvodába. A csávók becsengettek, párom kiment megkérdezte mit akarnak, mire ők, közölték, hogy jöttek a zinternetet bekötni (??? dehát a drót már benn van ???). Be engedte őket, az egyik figura bejött a másik még kinn maradt, telefonált. Aki bejött (lábtörlés nélkül, bakancsban be a szobába, takarítás, tisztaság nem probléma), mikor a párom kérdezte, miért nem telefonáltak, csodálkozó ábrázattal kérdezte, hogy nem telefonáltak (jé hát nem telefonáltam, nahát, pedig szerintem telefonáltam - idióta). Aztán kiment és bejött a másik, akinek végre kifejezhette a rosszallását a párom, hogy hát, igéretük szerint telefonálni kellett volna, mivel ő most nagyon siet, erre a másik szerelő azt mondta, hogy hát őőő igen, mert nemrég derült ki hogy jönni tudnak. (Ahan, legalább megbeszélhették volna, hogy mit fognak mondani, ha már megfeledkeztek rólunk).

De sebaj, az a lényeg, hogy ezen is túl legyünk, szóval jött a "bekötés", második szerelő előrántotta a mobilját és telefonált egyet. Bemondott néhány varázsszót, meg mukaszámot, majd leült a gép elé, kihúzta a routerből a LAN kábelt és bedugta a kábelmodemba. Ezután kérte, hogy rendszergazda joggal jelentkezzen be be a párom (a székről fel sem ált), majd némi szöszmötölés után közölte, hogy ki lehet próbálni, van internet! Éljen, hurrá!

Nejem kipróbálta, valóban. Aztán még kérdezte, a párom, hogy mit állított be, mire a szerelő: a kapcsolatot (óóóó az már más, hát igen arra szükség van), aztán huss és már szaladtak is.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.02.23. 18:41:14

@ofélia: már késő

először ideges lettem, aztán a kis kezemet könyörögve nyújtogattam a hűtő felé, de nem jött ki magától a kaja, így kénytelen voltam odamenni

így most itt ülök, előttem egy nagy tálcán sok tepertő nem kis tálkában, erőspaprika, rozskenyér, és nézem a monitort amin a trétől bérelt vonalon jön azinternet (csak hogy szigorúan a témánál maradjak)

Almatlan Jozsi 2009.02.23. 18:41:51

Elmondom hogy van az internetbekotes itt a bubanatos Angliaban.

Bemesz a BT weboldalara es megrendeled a szolgaltatast. (Megadod lakcim, fizetesi mod, stb. adataidat).
Kis ido mulva erkezik egy email amiben koszonik szepen a megrendelest. Kis ido mulva erkezik egy email, hogy varhatolag XXX XXX lesz a telefonszamod, de ez meg nem biztos es jovo het hetfore lesz bekotve. A bekotes dija XXX font, de erre lehet, hogy nem lesz szukseg.
Hetfo reggel kapsz egy emailt, hogy el a vonal es nem volt szukseg az XXX fontra a szamod XXX XXX.

Ezutan megrendeled az internetet. (Megadod lakcim, fizetesi mod, stb. adataidat).
Kis ido mulva erkezik egy email amiben koszonik szepen a megrendelest. Mivel egyben a telefonszolgaltato is egyuttal kuldenek egy sms-t is. Erkezik egy SMS amiben jelzik, hogy ellenoriztek a vonalat es megoldhato a szolgaltatas. Postan kuldik a modemet, jovo het hetfore, keddre elni fog a vonal. Postan csomag megerkez, masnap SMS, hogy el a vonal, modem bedug - je tenyleg.

Senki nem jott ki. Csak az sms-ek jottek ot percenkent hol milyen fazisban van a dolog. letoltesi sebesseg eleg jo torrentben atlag 500 kb/s. Persze nem minden szolgaltato ilyen jo.

Egyszer 1 napig nem volt internet. Kaptam egy sms-t hogy nagyon sajnaljak, cserebe jovo honapban nem fogjak kiszamlazni a havidijat. SMS-t kaptam akkor is amikor helyreallt a netkapcsolat.

Ilyen hosszu procedura ez de legalabb munkaidoben lehet vele vacakolni!

Ofélia . 2009.02.23. 18:42:52

@hagyma: Dugni csak eldobható dózsadrukkert szoktak:))

Viszont a börtönszexröl nincsenek ÉRTÉKELHETŐ adataim:))

Az a zöldséges paradicsomleves engem is érdekelne és ez tényleg FONTOS!!

jesszumpepi (törölt) 2009.02.23. 18:43:15

@mpl

Legalább tudni fogod,mitől nem fogytál egy dekát se :-)

Almatlan Jozsi 2009.02.23. 18:44:35

Ja ezt csak azert irtam, hogy nehogy off topik legyek.

Mert mar minekunk itt nagyon elegunk van az off topikolok ciganykodasabol.
Most rajtavesztettetek hapsikaim, ti megelhetesi topikolok!

Felebredt az oroszlan es morcos!

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.02.23. 18:45:42

@jesszumpepi: ja

ráadásul az egészségpénztáram megküldte a havi elszámolást, és ez a fájl neve:

ki tudja mennyi van hátra....

Ofélia . 2009.02.23. 18:46:07

@jesszumpepi: Jelena utódai NEM malacok hanem felsőbb osztályba tartozó entitások:))

Kettő már az operabáli nyitótáncon is előfordult(nagyestélyi gumicsizmában):)))

Almatlan Jozsi 2009.02.23. 18:46:38

Az elozo kukacos poszt nagyon undorito volt, epp ebednel lattam meg, majdnem mindent kihanytam.

Eleg lett volna leirni, hogy kukac volt a csokiban, a fotorol ugyis tudjuk hogy csak fotosopp!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 18:48:48

@Almatlan Jozsi:
nalatok minden telefonszam XXXXXXX?
es a pez is XXXX?
fura egy orszag

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 18:50:39

@ofélia:
paradicsomleves de beletesznek mindent amit a konyhaban talalnak
amugy jo

tomato vegetable
itt keresd!!!
ez fontos
ma mar tenyleg BBQ chicken lesz a' ala Mary

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 18:51:59

T Homrol T homra migralni biztos bonyolult de mgayaorszagrol amerikab emigralni
na az sok ido
a net 3 nap
max

Ofélia . 2009.02.23. 18:54:35

@mamapicilánya/mpl: Ezek utáááán nagyon kevés.

Lilahagymát is ettél hozzá????

Kis gonosz:))

Tsabi 2009.02.23. 18:54:42

@Almatlan Jozsi: ez maganugyfelnel mukodik csak, a bt ceges ugyfeleknek nagyon nagy szopoalarcot kuld ki. :) "test tool failure. Try using the tool later. Conclusion:inconclusive." ezzel dobnak vissza ticketet, ja es az emlitett tool az o tooljuk, nem az enyem :)

Tsabi 2009.02.23. 18:56:51

@mamapicilánya/mpl: de biztos toportyu light az, nem? Ha nincs fel kilo, akkor light :)

jesszumpepi (törölt) 2009.02.23. 18:57:45

@ofélia

Nekem van egy zöldséges paradicsomlevesem:
Fiatal,zsenge zellert apró kockákra vágok,olajon megpárolom,felöntöm sűrített paradicsommal és vízzel.Sóval,bolrssal ízesítem,és belecsorgatok 2 felvert tojást.

Mi szeretjük.
Persze bevezetőként egy főétel elé.

Ofélia . 2009.02.23. 18:58:22

@jesszumpepi: Dehogy akar fogyni. Híízni akar mert nem szép a botsáska nőben:))

@Almatlan Jozsi: Vigyásssz eeemberek jönnek a népnevelők és forgatják az csatabárdot csetelés elkövetése alkalmábol:))

jesszumpepi (törölt) 2009.02.23. 19:00:19

Az semmi.

De maga Tudjukki rendszeresen olvassa a Homárt.

Almatlan Jozsi 2009.02.23. 19:01:23

@hagyma: Neha van ugy hogy YYY-ba kerul.
Amugy 189 fonttal riogattak (de lehet, hogy csak 169 mar nem emlekszem)

Teloszamot nem arulom el mer a tuddjukki nehogy felhivjon!

Ofélia . 2009.02.23. 19:02:56

@jesszumpepi: Ez korrekt és ÉRTÉKELHETŐ ilyet már mi is csináltunk.

Na előveszem a töltött csirkecombomat, irány a hűtő

Almatlan Jozsi 2009.02.23. 19:05:10

@Tsabi:

Ja nem szeretem en se a BT-t, siman lehetne rola inditani egy homar szeru blogot, de legalabb nem kellett szabit kivennem a szerelok miatt es nem koszoltak ossze szonyegemet a bakancsukkal

(azt se kertek, hogy adminisztratorkent lepjek be)

Az internetet termeszetesen nem toluk vettem, hanem O2

Ofélia . 2009.02.23. 19:06:42

@jesszumpepi:" De maga Tudjukki rendszeresen olvassa a Homárt. "

Ezt te honnan tudod??? kezdek félni benne vagy a rózsa szövettségében??:))

É2I 2009.02.23. 19:13:31

Nem olvastam végig a hozzászólást, úgyhogy lehet írta már valaki:

Be kell az ilyen szívatásokat küldeni a felügyeleti szervnek, mert anélkül csak fokozódik az ilyen ámokfutás. Nem csak a Tré részéről.
Mindenütt a kiszervezés, munkaerő kölcsönzés, az alvállalkózó alvállalkozóinak alkamazázása és ezáltal a szolgáltatás teljes káosza jellemzi lassan a teljes szolgáltató ipart.
Ha van erre hivatal; munkát kell adni nekik!
FONTOS!!!!

Almatlan Jozsi 2009.02.23. 19:15:39

@ofélia:

Ejjel kettokor megjelent a szelleme a homaron es ciganyozni kezdett, feljegyzte a nickeket es eskut tett ra, hogy gatyaba raz minket (addig nem eszik amig igy nem leszen).

"Meelhetesi" alnevet hasznalt. Gyanus, tovabba, hogy sokszor szerepel neveben az e betu.

Tomika83 2009.02.23. 19:19:27

@É2I: Butaságot beszélsz :) Ha egyszer a Kedves Előfizető nem olvassa el, hogy mit ír alá, akkor miről is beszélünk?

Ofélia . 2009.02.23. 19:23:45

@É2I: Alvállalkozónak az alvállalkozójának az alvállalkozójénak az alvállkozója és így továb BRRRRRRR

Aztán végül a melót egy szakasz román feketenunkás megcsinálja szarul de ezen nincs mit csodálkozni mivel az éhbérért baszogatott rabszolgáktol miért kapnánk jobbat??

1,000,000 bol aki megcsinálja(ebben még a tervező mérnök is benne van) 10.000 a valós érték a többi sima lenyúlás!!!!!

Íróaztalok buta libák boldog ősök és idióta feleségek hitbizománya

Ez a teljes csőőőd BRRRRRRR:(((((((((((

Ofélia . 2009.02.23. 19:32:28

@Almatlan Jozsi: Légyszi megírni, hogy melyik poston???

b[ALien] (törölt) 2009.02.23. 19:34:09

Én már le sem merem írni, hogy mit csinálok
Sört inni off ugye?
És ha esdeklően nyújtogatom a kis mancsaimat? Cin-cin! (sicc!)

Ofélia . 2009.02.23. 19:39:24

@b[ALien]: Az enyémböl nem adok /sic/

É2I 2009.02.23. 19:42:42

@Tomika83:
Hát ja: olvass és utánna ne csodálkozz!
Ez nekem olyan szopóálarcos pornolize hatás, de mostanság ezone ;(

@ofélia:
Sajna ez a nagy valóság :(

b[ALien] (törölt) 2009.02.23. 19:46:15

@ofélia: még van 4 az 5-ből:)
Te hogy állsz?
Megint le leszünk baszva úgylátom

Bambulka 2009.02.23. 20:29:31

Kb. három éve költöztünk és T-nek az istennek sem sikerült az internetet átmozgatnia, nem műszaki okokból...a saját adminisztrációjukba bonyolódtak bele (ki vagyok én, miért kell nekünk két internet...miért nem kell, stb.). Persze a számlákat rezzenéstelenül küldték a nagy semmiért...az ügyfélszolgálatuk kritikán aluli volt akkoriban, ezek szerint most is. Azóta kerülöm őket, mint a leprást :-)

Almatlan Jozsi 2009.02.23. 20:44:48

@ofélia:

lasd megelhetesi kommentelo (450.-ik hozzaszolas korul) ARENA PLAZA - megaplex posztban

Hetvegi offolos topik :)))

Jol szorakoztunk :)

Ofélia . 2009.02.23. 21:01:56

@Almatlan Jozsi: Húúha megtaláltam elolvastam.

Most megkeresem az earthban a gulág koordinátáit és felhalmozok arrafelé a homárosoknak egy kis ételt italt mert hogy ezek után oda költözünk az faktum.

Sztálin elvtárs még a farkát is megnyalná ilyen cizellált megélhetési fenyegetések hallatán mivel ilyen nyilvánosság előtt ilyen nyílt fenyegetést ő sem mert leírni.:)))

A kékszalagos nagyvalagrend az összes lelógó szarcsimbókkal természetesen alanyi jogon jár neki:))

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.02.23. 21:06:36

Na kispajtik és nagypajtik és nempajtik,
végigrágtam magam!
csupa off, de:
1. Hagyma az élet sava-borsa(hű de szép képzavar)!
2. Off-olni FONTOSCH!
3. Múltkor vettem liba-testhájat, úgy másfél kilót! Jól felszerelt háztartásomból hiányzott a krumplinyomó, hát vettem egyet (tudjátok, ha kisütöm a töpörtyűt, azt ki is kell nyomni.)
Sütöttem hajában krumplit, meg volt lilahagyma. Uramat beizzítottam, alig várta a vacsit.
Végeredmény: félmarék libatepertő, félfogunkra. + 1,5 liter libazsír.

Almatlan Jozsi 2009.02.23. 21:10:04

@ofélia:

Megfagyott bennem az utoer amikor olvastam:)

Pont utana csorgott a telefon :)

Ha nem az EDE akkor csak az EXIT-tours tulaja lehet.

seric2 2009.02.23. 21:20:28

Képzeljétek, írt a T-Home! Küldött egy csekket 0 Ft-ról, alá nyomtatva, hogy ezt nem kell befizetni! Ők is belegabalyodtak saját nyilvántartásukba! Már csak azt kell eldöntenem, hogy ez az internetre és/vagy a telefonra ill. melyik hónapra vonatkozik.

Ofélia . 2009.02.23. 21:23:41

@szemtanú - alibit nem igazol!: Végeredmény anyagilag: díszszopás de elmondhatod, hogy alkottál valamit:))

Ez engem a kiskertben termesztett zöldségfélére emlékeztet amikoris egy vagyonért jóllakik a lótetü a kisvakond a szomszéd nyula és minden egyébb növényevő a környéken a lelkes gazdának meg marad a nyűves nyavaja kilónként ötezerért:)))

Ofélia . 2009.02.23. 21:26:53

@Almatlan Jozsi: A telefoncsörgés még mindig jobb mintha az ajtón csengetnek fekete bőrkabátban lefüggönyözött moszkviccsal:))
A hajnali időpont egyébként stimmel:(((

Ó ő bunkócska a drága:))

Albu 2009.02.23. 22:12:57

A monopóliumokat bojkottálni kell!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 22:29:15

@ofélia:
nalunk megallt a haz elott egy fekete limo
a ver megfagyott bennem de csak a szomszed halt meg

vtec 2009.02.23. 22:43:39

@seric2: ha számlát kaptál, akkor azon rajta van, hogy milyen időszakra vonatkozik, miről van szó. olvasd el még egyszer

Ofélia . 2009.02.23. 23:04:36

@hagyma: Na jól van hazaértem és kicsréltem a procihűtő ventillátorát, közben megittam söröm(eimet) és még mindig nem értem.

Nálatok akkor így gazdasági válság idején a láncfűrészes gyilkosért is limóval megy a helyi seriff??

Ofélia . 2009.02.23. 23:06:59

@hagyma: Tömeggyilok esetén meg rollssal:))

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.02.23. 23:10:53

@hagyma:
Huhh, ez meredek! De jót röhögtem:))
Mi volt az indok? Meleg sör? Hideg vacsi?

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.02.23. 23:12:21

Ja: Nálunk Bock Imperium Cuveé, vacsi után, és még élek!

Ofélia . 2009.02.23. 23:12:31

@szemtanú - alibit nem igazol!: Nálad ezzel a testhájjal volt a problem szerintem de a lehelen viszonylag olcsón nagyon jó libatöpit lehet venni:((

Viszont libazsírra nem lessz gondod ami nem is baj mert bármilyen szárnyaspöri alá disznózsírt tenni nem ajánlott az olaj vagy a margarin meg egyenesen szentségtörés:))

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.02.23. 23:19:09

@ofélia:
Belátom, igazad lehet:)
Csak itt Pécsett nincs Lehel...
Libazsír naon faszányos, raktam már juhtúrós pogácsába, finom volt!

Ofélia . 2009.02.23. 23:19:19

@szemtanú - alibit nem igazol!: A hideg vacsi az stimmel.

Nálunk békésen jövök hazafelé és a másodikrol repült az udvarra először egy fél vekni kenyér majd utánna egy kis rúd parizer eredeti tesco csomagolásban.

Az uborka nincs??? jogos és elég hangos reklamációmra panaszkönyv helyett egy kisméretü lábos:)))

A mai napig nem tudják ki volt szerencsére:))

Ofélia . 2009.02.23. 23:20:59

@szemtanú - alibit nem igazol!: Ott tanultam 4 évig vegyésznek semmilyen piac nincs??? 1970-ben volt!!!

Netuddki! 2009.02.23. 23:24:41

Én a Homárt Hagyma miatt olvasom elsősorban. A Homár Hagyma nélkül nem Homár. Másodsorban a Homárt az off-ok miatt olvasom. Mert szeretek röhögni.
Akinek baja van az off-okkal, az beteg lelkű depressziós ember.

Harmadsorban. Az ember a barátainál még leveszi a cipőjét, ha kérik. De kiszolgáltatott érzés zokniban lenni idegen helyen
Ha szerelőt várok, én előre felhajtom a szőnyegeket, és beizzítom a felmosóvödröt...

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.02.23. 23:25:07

@ofélia:
Kiskertre is van történet!
A nyarat a Balcsin szoktuk tölteni, de még tavasszal kezdtünk a lányommal koktélparadicsomot nevelni. Eljött a nyár, pari jött velünk a Balcsira nagy cserépben. minden nap öntöztük, óvtuk a déli kínzó naptól, néha pár napra vissza Pécsre, pari jött velünk. Aztán egy nap ottfelejtettük Siófokon, 1 hétig itthon volt dolgunk. Mire visszamentünk, kiszáradt és mind az összes termését lepotyogtatta. A kislányom sírt, mikor meglátta. + havi törődés, kis hiba, aztán vége mindennek...

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.02.23. 23:27:42

@ofélia:
Én akkor születtem, na nem itt, ide csak egyetemre jöttem úgy 20 éve....oszt a szerelem ... szóval itt ragadtam:)
Van piac, töpörtyűt még ugyan nem vettem...

Ofélia . 2009.02.23. 23:34:31

@Netuddki!: Ritkán értettem egyet ennyire emberrel az off a homár lelke!!!!

Én is ezért ragadtam itt mert szeretek jót röhögni.

Belenéztem már néhány blogba de szerintem tisztelet a kivételnek csak nyavajgásrol és ferde hajlamokrol szól sz a pár komment.

Amúgy bármelyik post egy ISMÉTLEM egy kommentel megválaszolható de szerintem a hunyók az offoktol lesznek csak igazán idegesek:)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 23:36:12

@ofélia:
eskuszom, foziztun a "duhongoben" abban a korberacsozott izeben
es egyszer kirepult egy labas paprikaskrumpli a palyara
utana a fedo

ezek a duhongok be voltak szoritva a 4 emeletesek koze
aztan megszuntettek oket es pinpong asztalokat tettek a helyukre
azota nincs is focink meg pingongunk se mert beton asztalok voltak
hat igy

Mary megis inkabb fustolt csulkot csinal kaposztaval, nem csirket
hogy ebbol mi lesz?
de vodkat vett
en meg sort
es ha minden igaz marcius 3 -an amerikai leszek

de azert meg irhatok ugye?

Ofélia . 2009.02.23. 23:38:36

@szemtanú - alibit nem igazol!: Utoljára 200-ért vettem fél kilót dobozban fürtösen:))

A gyerekkel vigyázz ha esetleg le kell vágni egy csirkét, vagy kupán verni egy nyulat,halat, stb mert képes lessz vega lenni brrrr:))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 23:38:46

@ofélia:
en azokat birom
nem olvastam vegig, de.....
es leirja ugyanazt ami az elso 10-ben benne volt
amugy ha a tema nem egyertelmu egesz sokaig megusszuk off nelkul
sajnos
de elobb utobb jonvok es ha ki van vesezve akkor szetoffolom
hihihi
satani kacaj

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.02.23. 23:43:25

@ofélia:
Szokott velem panírozni csirkét, hát az beszarás:)
" Szegény kicsi pipi, fázol a tojásban, gyere kicsi combocska, beleteszlek a prézlibe, most már jó meleg, ugye?"
" Anyucikám, még él ez a kis állat? Mi lenne, ha adnék neki enni, akkor újra jobban lenne? Szerinted nem tarthatnám a szobámban?"

Hát, nem könnyű az ötévesekkel...

Ofélia . 2009.02.23. 23:44:32

@hagyma: Kezdelek sajnálni sztm vegyél a sör mellé valami kínai kaját is mert ismervén mary főzőtehetségét a füstölt csülök, káposzta kombóbol csak az obligát reülő fazék + födő + mary lessz a végeredmény:))

Nem használsz véletlenül msn-t kamerával mert ezt megnézném élő egyenesben:)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.23. 23:51:34

@ofélia:
el kell ismerjem 2 havonta egyszer foz de az altalaban jo
foleg hogy en a grizes tesztan kivul mindent megeszek
a reggelije tokeletes
dogojjek meg elfelejtettem mirol szol ez a post es lusta vagyok felgorgetni

Ofélia . 2009.02.23. 23:52:35

@szemtanú - alibit nem igazol!: Még jó, hogy nem ad rá kiskabátot panírozás után:))

Egyébként a rántott csirke rehabilitációja nem is rossz ötlet így születnek a leendő nóbeldílyasok:))

Ofélia . 2009.02.23. 23:54:38

@hagyma: Csak a T- csoport szokásos hülyeségéröl kíméletlenül hosszan leírva:))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.24. 00:08:39

@ofélia:
ja mar visszadobott lattam
tenyleg hosszu volt es unalmas
de akit erint biztos szar erzes
most Mary mekkert 2 fel hagymat vagdossak"mediumra" mert csipi a szemet

sose
sose vegyetek L amerikai not kulonosen kantakibol

internet bekotes megy gyorsan huseg nelkul

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.24. 00:09:51

nem fel
fej
kantaki = kentucky
a tobbi OK
majdnem

Ofélia . 2009.02.24. 00:15:42

@hagyma: én kantakinak is értem:)))

Na jóccakát itt már emult éjfél és a ztálin szelleme ilyenkor kezd kisérteni valami megélhetési kommentekkel:))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.24. 00:18:31

en ,meg megvarom mire Mary vegez
2 vodjka narancson mar tulvan
en me qrwa ehes vagyok
de a csuloknek ido kell az tenyallas

Mylady 2009.02.24. 01:13:33

@hagyma: persze, hogy írhatsz!

És akkor majd elmondhatjuk, hogy mi igazi nemzetközi blogban offolunk :)

Mylady 2009.02.24. 01:15:07

@Netuddki!: most megmondtad a tutit!

Én egyetértek, meg még páran, csak majd jön megint valami -1 féle és értékelhetetlennek értékel.

Mylady 2009.02.24. 01:16:18

na hol az új poszt?
ha már nem lettem ezredik a mozisban, legalább itt lehetnék első

Almatlan Jozsi 2009.02.24. 01:38:07

@ofélia:

Sztalin szelleme ma mar nem fog jonni.
Talan majd holnap lesz hozza szerencsenk.
Addig is jo ejt kivan mindenkinek a Pocsay csalad.
(ok ilyen rendesek, smst is kuldtek, de elkallodott a pannonnal)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.24. 02:13:37

@Mylady:
mostababan keso van
keszul vacsoram
fuatolt csulok van benne, kaposzta haguma fokhagyma
krompli meg sonka....
a kaposztarol eszembe utott a kaposztas teszta
hatr Mary nem tudja elkepzelni jv heten csinalnom kell
mongyuk en se tudom elkepzelni milyen lesz a mai vacsora
na johet az uj post

jesszumpepi (törölt) 2009.02.24. 02:23:14

Aki itt kommentel meg csetel az terrorista.Meg "cigánykodik".

Idézet egy nagy embertől.

jesszumpepi (törölt) 2009.02.24. 02:24:39

Rák Attantamnak jó lesz vigyáznia.

Sztálin küldött már Gulágra költőt róla írt versért.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.24. 02:26:36

tojast is tesz bele
ebbol mi lesz?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.24. 02:30:21

ja nem abba
cornbredet csinal hozza

jesszumpepi (törölt) 2009.02.24. 02:37:00

@hagyma

Te nem félsz? "Terroristálkodol" a jueszéjben.

Nagyon bátor vagy.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.24. 02:44:32

@jesszumpepi:
dehgoy terrorilodok
en torvenytisztelo allampolgat vafuok Meryvel
johy a lecesevol mi lesz azt nem tudom de mingya kiderul
ga nem lesz j akkor is sicserem
\mer szeretem Maryt

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.24. 04:16:04

szoval
dehogy terroristalkodok
en torvenytisztelo allampolgar vagyok Maryvel
hogy a levessel mi lesz azt nem tudom de mingya kiderul
ha nem lesz jo akkor is dicserem
mert szeretm Maryt
/csaka mabam kedveert tisztaztam, mert nekem is kellt 5 perc mire megertettem, meg reggelre ugyis uj post lesz/
leves isteni lett

@nális coitus 2009.02.24. 07:20:38

A posztírótól kérdezném: "sikerült is a (XVIII.) kerületi T-Pontot felhívni, ahol felvilágosították". Hol van ez a T-Pont, mert szerintem ilyen nem létezik, tehát a történet egy kicsit ferdít. Ja, és nagyon irritál a sok helyesírási hiba.

jesszumpepi (törölt) 2009.02.24. 07:51:57

cornbredet csinal hozza

Kukoricakenyér?

-Gyöngyibaba- 2009.02.24. 09:03:02

Hát ez meg így hogy?
Ma sem lesz délig új poszt?

jesszumpepi (törölt) 2009.02.24. 09:04:46

Tegnap túlteljesítették a tervet.

A Vörös Hadsereg napja volt.

Tudjátok:Amikor Stirlitz közel állt a lebukáshoz.

2009.02.24. 09:30:13

pocaklakó volt ma már ?
Tegnap a 41es villamoson egy kismama megszoptatta a gyerekét. Ebből remélem flame lesz: lehet-e villamoson szoptatni ?

kupabass 2009.02.24. 09:40:15

szerintem lehet villamoson szoptatni, ígyisúgyis. Amúgy nálam kijöttek a szerelők, majd miután nem tudták összehozni a laptopomat a nettel, illedelmesen távoztak. Közölték, hogy oldjam meg, viszlát.

staropramen 2009.02.24. 09:52:01

Sztrovacsekek!
Most beszéltem Pósalaki bácsival.Azt üzeni, hogy ez a poszt már kissé avas (borászok kedvéért -illós) és kéri , hogy UGORGYUNK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most még csak kéri, de ha felébred az alvó oroszlán......!!!!!!!!!!!!!!!!!

santé 2009.02.24. 10:15:32

Tegye össze a két kezét ha csak ennyi a problémája!Értem én az elkeseredését
de tíz forintért simán
leszúrják,lányokat megerőszakolnak aztán
meggyilkolják őket.Ehhez képest a t-homes
kapitalista ámokfutása egy irgum-burgum tett.Természetesen ezzel a hozzáállásukkal
még simán kikészíthetik az ügyfeleket.

acel 2009.02.24. 10:53:46

Hmm
Egy sorstárs. Ugyanazt a feladatot szeretném megcsinálni ugyanott. De én már a megrendelésnél elbuktam.
Megpróbáltam neten, könnyő jól használható felületen beírtama változásaokat, de a legvégén a megrendelésnél hiba. Megrpóbálom telefonon, a harmadik ügyintéző közölte, hogy ha telefonom rendelem meg vagy interneten, akkor fizetnem kell 5000HUF-t amiéret kihozzák a digi set.top boxhoz. Iárny a T-pont. Az ügyintéző készséges volt, klikkelgetett vagy tíz percet, majd közötle hogy az kábelnetes alkalmazás nem működik, próbáljam meg később (jöjjek viszza más alkalommal). Viszont közli azt hogy hogy telefonos rendelésnél nincs plusz díj, és ő amúgy se tud set-top boxot adni. Mikor belevágtam a feladatba tudtam hogy nem lesz könnyű, régi motoros vagyok a matávnál, midenféle új és egyedi kéréssel. Elsőre szinte semmi sem megy.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.24. 11:18:16

@jesszumpepi:
az es jo is lett azt reggelizek eppen
@santé:

igazad van
le is lohettek volna

gabbró 2009.02.24. 16:50:51

Nem a szerződés keltekor lép életbe a hűségidő, hanem a létesítés napján, illetve próbahónap esetén a 31. napon. Feltéve hogy 30-áig nem nyújtottál be írásos kérelmet a szolgáltatás megszüntetésére.
Egyébként örülhettek hogy jöttek szerelni 30 napon belül.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.02.24. 19:04:16

Mekkora hosszú szar, ki a fene olvassa ezt el? Én nem.

CID 2009.02.24. 22:22:10

Tiszteletem keveseknek, akik végigolvasták a postot....
süti beállítások módosítása