Tékozló Homár

Pornós múlttal vádolja a kidobott vendéget az Oscar tulaja (updatelve)

2009.03.16. 00:03 | szily | 153 komment

Imádjuk a blogkommenteket, íme egy újabb ok, hogy miért. Szombaton jelent meg egy príma poszt (benne kisbuzizás és tajparasztozás!) a Kandírozott szinglilét blogon, amiben a blogger azzal vádolja a budai Oscar szórakozóhelyet, hogy filigrán nő, sőt réztáblával igazolt alapító törzsvendég létére fizikai erőszakot bevetve kidobta a kidobó, rá egy parkoló kocsira. Mindezt fasszopózással, ribancozással körítve. Az ok a blogger szerint annyi volt, hogy távozás közben vétlenül, de úgy nyitotta ki az ajtót, hogy az nekiütközött a biztonsági embernek.

A blog kommentjei között 14-én este 19:58-kor megjelent Farkas Péter, a szórakozóhely tulajdonosa, és olyanokat írt, hogy

Bár számos megjelent videofilm szolgál örök mementóként a hölgy pornós múltjára, mivel nyilván ez nagyon érzékeny pont számára, nem túl lovagias ezzel a ténnyel visszasérteni.

No meg a bloggerétől gyökeresen eltérő sztorit adott elő. A kommentek innentől pompásak, hiszen jelen van maga a kidobott blogger, és Farkas is, egészen sokáig. Jogos-e lekurvaanyázni egy vendéget, ha az részeg és egykor pornózott? Az élet nagy kérdései a Kandírozott szinglilét kommentjei között, bűn lenne kihagyni!

update 1.: Ennek a posztnak a kommentelői között megjelent az Oscar tulajdonosa és elküldte az esetről készült biztonsági kamerás felvétel linkjét, ha valakit érdekelne ilyesmi. A felvétel alapján, amit a poszt elejébe bele is ágyaztam, úgy tűnik, a Kandírozott szinglilét írója jócskán eltúlozta a leírtakat, egyáltalán nem lökik rá semmilyen kocsira, inkább kipenderítik a helyről a karjánál fogva. Ettől persze lehet elfogadhatatlan az egész, de mégiscsak másképp hangzik.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.03.16. 09:20:51

@Buksi3000 2009.03.16. 08:59:00
"az erös férfikidobó nem alkalmaz túleröt egy 50 kilós hölggyel szemben"

Ez egy nagyon okos meglátás volt. Legyen két féle biztonsági őr, ugye: egy 150 kilós, meg egy 35 kilós, hogy ne legyen fölényben az 50 kilós nővel szemben.

ROTFL

peterf 2009.03.16. 09:50:21

Az alábbi linkben megtekinthető az utcai külsős kamerás felvétel, melynek tanúsága szerint az Oscar Bar portása hozzá sem nyúl a rágalmazó blogot elindító hölgyhöz.

www.indavideo.hu/video/oscar_portaugy_2009-03-13

A teljes iparikamerás felvétel tanúsága alapján 1 óra 50 perckor érkezett a „sértett” az Oscar bárhoz, 1 óra 57 perc és 48 másodperckor hagyta el az üzlethelyiséget, ekkor keveredett szóbeli vitába a portással, ami a felvételen látszik. A vita 1 óra 58 perc 23 másodpercig tartott, mindössze 35 másodpercig. A felvételen tanúsága alapján a „sértett” hölgy hazudik amikor azt állítja :

- tettlegesen bántalmazta a portás
- nekilökték egy parkoló autónak
- nem lettek volna szemtanúk az utcán.

Továbbá, a felvétel is alátámasztja az Oscar portása elbeszélését, amely szerint a hölgy saját kísérői is csitították. Az egyik kísérője több ízben elnézést is kért a hölgy minősíthetetlen viselkedésére.

Természetesen a teljes felvétel rendelkezésre áll az egész estéről.

A blog az index főoldaláról elérhetően, ajánlóként, az alábbi címmel volt látható 2009 március 14. teljes napján : „Nőverő porta Budán”. Már a címben megnevezi az Oscar bart és hivatkozik a blog link-jére, amely rögtön egy képet mutat, amin az ület bejárata látható. Az Index főoldalán tényként közli állításait, amivel az Oscar american bart erősen rossz megvilágításba helyezi annak vendégköre előtt, ezért véleményünk szerint súlyos károkat okozott az üzletmenetben továbbá kimeríti a rágalmazás fogalmi körét. Jogi képviselőnk felveszi az index internetes portál jogi osztályával a kapcsolatot. Természetesen követelni fogjuk a hamis megállapítások korrigálását.

Farkas Péter - tulajdonos

peterf 2009.03.16. 10:23:02

Sokan hirtelen rendkívül szentimentálisak lettek a blogban válaszként írott levelem ezen részére :

„A hölgy ekkor válogatott sértegetésekkel illette a munkáját végző portást, aki egy idő után elvesztette türelmét és a hölgy stílusában visszasértette őt. Bár számos megjelent videofilm szolgál örök mementóként a hölgy pornós múltjára, mivel nyilván ez nagyon érzékeny pont számára, nem túl lovagias ezzel a ténnyel visszasérteni. Ezért ezúton kérek elnézést kollegám és kollegáim nevében. „

A következő két motivációval írtam le a fenti sorokat :

- A hölgy hazugságokra alapozva megrágalmazta üzletemet és annak alkalmazottait. Úgy gondolom a teljes igazsághoz hozzátartozik az, hogy mi történt pontosan, mi volt az a pont ahol mi hibáztunk, mi volt amit a portás mondott neki, amiért ekkora hazugságot vállalva rágalmaz meg minket. Meg kell érteni a hölgy motivációját és akár tetszik ha nem, úgy gondolom ez a pont volt az.

- Az erkölcsi előélet az élet számos területén fontos megítélési szempont, általánosságban is igaz, hogy feddhetetlen előélettel szavahihetőbb valaki. Egy hazugság, egy rágalmazás megítélésénél igenis szempont lehet az illető előélete.


A bejegyzéseket látva bájos, hogy a fogalmazni és helyesen írni nem tudó emberkék parasztoznak.

Farkas Péter

É2I 2009.03.16. 10:31:44

@peterf:

Az úriemberséget kérdőjelezi meg.
Mostanában sokan ítélnek ebből.

Ugyanakkor az, hogy pornózott-e valaki vagy nem, néhány éve nem számít akkora erkölcstelenségnek. Viszont így a mondandóba (finoman)beleszőve vet fel aggályokat.

Akár hogyan is történt az eset a portásnak illik szólni, hogy fogjon vissza. Pontosan azért, hogy ne legyen a szórakozóhelynek ilyenből baja. És ezt ki is kellett volna nyilatkozni.

elwood 2009.03.16. 10:33:29

nem ismerek pornóst, azok tényleg mind hazugok ?

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.03.16. 10:35:57

Kedves Péter!

Örülök, hogy bájosnak tartja a parasztozást. Gondolom ismeri a farkast kiálltó fiú meséjét (vicces, hogy pont farkas, nem?). Ott is az előélet szerepet játszik, tudja, becsapta az embereket stb. azt sugallta, hogy ne higyjenek neki. Aztán megtörtént a baj. Nos, ha valaki pornózott, akkor az azt jelenti, hogy hazug? Nem hinném. Ha kiderült volna, hogy politikus volt a hölgy, akkor azt mondanám, hogy igen, igaza van, lehet, hogy hazug. De nem. Szóval, Ön igenis bunkó amiért a hölgy múltjával dobálózik. És igen, ezt itt kimondhatjuk, akkor is, ha bájosnak tartja, és akkor is, ha nem.

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.03.16. 10:41:06

"az Oscar Bar portása hozzá sem nyúl a rágalmazó blogot elindító hölgyhöz"

Portás? Nem biztonsági őr?

Mellesleg, nem tudom ki a felvételen a portás, mert nem derül ki, ellenben a 6. másodperctől tisztán látszik, hogy meglökik a hölgyet. Szóval a hozzá sem nyúl nem fedi a valóságot, kivéve, ha a kéz tulajdonosa, nem a "portás".

É2I 2009.03.16. 10:42:08

@elwood:
Én ismerek jó párat. De ahonnan ismerem, ott nem nagyon szoktak hazudozni. Sőt elég keveset mondanak.
Az elején azt, hogy hogyan hívják őket, meg hány évesek (ebben lehet, hogy hazudnak), azután már leszűkül a szókincsük.
Viszont sokkal kitárulkozóbbak lesznek ;P

Én lennék terrorista! 2009.03.16. 10:42:21

American pub, amerikai viselkedés: nagyképű és erőszakos.

peterf 2009.03.16. 10:43:33

@EnZsolt / Vidéki Man - tekézik, iszik és ráiszik.: A hölgy múltjára való utalás, ez a sértés volt a valós motivációja ennek az egész felfújt balhénak. Kikerülhetetlen.

elwood 2009.03.16. 10:44:09

@É2I: ez nem jó péda, azt mondják "oohh, aahh" ... pedig azt gondolja, elérem-e a buszt hazafelé ...

Buksi3000 2009.03.16. 10:47:14

Péter, ebben pont az a gáz, ami miatt a zsanett-ügyben is kifordult a gyomrom. A hölgyeket/vendégeidet/ még akkor sem hitelteleníteni, pocskondiázni a múltjuk miatt amikor már minden más érved fogytán van. És mellesleg igazad is lehet. Ez lehet itt a nagy tanulság.

szemig jimmy 2009.03.16. 10:53:17

@peterf:
"- Az erkölcsi előélet az élet számos területén fontos megítélési szempont, "
elég baj az
szóval lekurvázták?
ez nem volt szép
amíg oda hordta a pénzt, addig ez nem volt baj
kifejtené, hogy önök hol hibáztak?

É2I 2009.03.16. 10:56:07

@peterf:
Maximum, Te gondolod úgy, hogy kikerülhetetlen.
A hiteltelenséget már meg is alapozta.

A felfújásnak alapja, hogy Te is hozzászoltál. Úgy, ahogy.
Jelen esetben elég lett volna annyi, hogy leírod ki fogod vizsgálni mi is történt.

Magadban azt gondolsz, amit akarsz, leírva, kimonva már más a leányzó fekevése. (sic!;)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.03.16. 11:02:25

@peterf: De ha tudod is hogy poreszozott, minek sértegeted? Megtanítható lenne a személyzetnek, hogy nem érdemes baszogatni az embereket, mert rontják a boltot nem?

peterf 2009.03.16. 11:10:38

@Buksi3000: Túl sok érvem valóban nincs. Hazugságok alapján rágalmaztak meg minket melynek a motivációja az, hogy a portás "lepornósozta" a hölgyet. Továbbra is úgy gondolom, ezt az információt nem tudom kikerülni.

fp

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.03.16. 11:11:03

@peterf:

Kedves Péter!

Kérem, ne nevetessen avval, hogy kikerülhetetlen. Nem a maga igazát védi, hanem a másikat próbálja rosszabb színben beállítani. A baj az, hogy egy ilyen társadalomban, mint a mienk a pornózás nem annyira elítélendő.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.03.16. 11:16:43

a biztonsági őrök/portások csak nem Görög Ibolya protokollszakértőhöz járnak oktatásra mostanábam?

bájos vagyok-e?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.03.16. 11:18:11

@peterf: Meg az hogy kidobta és lökdöste.

Tehát egy ~50kg nővel szemben a benga biztonsági orknak muszáj erőt fitogtatni?
Na ne.
Sem vendéglátós, sem egyéb szempontok alapján sem lehet mást mondani mint hogy az Oscar kérjen bocsánatot, stb.
És akkor még ez taaól függetlenül értendő hogy pornózott-e a csaj, mert ha a 19 éves Juliskát lökdöste volna, az is hasonló parasztság lett volna.

leszálló ág 2009.03.16. 11:18:22

Ennyi és ilyen kommentek után kíváncsi lettem a helyre!
Persze megpróbálom majd az ajtót nem nekilökni a kétajtós szekrénynek. ;)

É2I 2009.03.16. 11:22:19

@peterf:
A portás lekurvázós beszólásától egyértelműbben kellett volna elhatárolódni. Akár bocsánatot kérni a nevében. Ennyi.

Ha hazugsággal vádoltak, akkor tárgyilagosan, mindenféle jelzők nélkül beírni, hogy a felvételek megvannak. Mehettek a bíróságra, ha úgy gondolja a vádló. És a rágalmazásra ott a blog bejegyzés.

Én, ha nincs vaj a fejemen ezzel kezdtem volna. Mondom, ha nincs vaj a fejemen.

nashira 2009.03.16. 11:26:09

a feddhető erkölcsi előéletű pornószínésznő és a feddhetelen erkölcsi előéletű pornónéző esete...
pornó-oscar :)

dr. genya 2009.03.16. 11:26:51

@peterf: A portás a leírás szerint ezeket mondta, miközben láthatóan tettleg bántalmazta a hölgyet: "terohadtfasszopó!" és "Kurvaanyádatteribanc!" (idéztem a blogból).

Jól értem, azzal magyarázod a saját szavaidat, hogy mivel a hölgy pornózott, nem állított valótlant a portás? Ezért kikerülhetetlen az állításod? Tehát - követve a gondolatmenetedet - abból, hogy valaki pornózott, szerinted az következik, hogy az édesanyja kurva, ő pedig ribanc?

Éles elmére vall... A könnyű testi sértést pedig még ez sem igazolja.

peterf 2009.03.16. 11:27:17

A hölgy becsülete nem sérülhet hiszen az inkognitás leple alatt kizárólag Mi tudjuk kiről is beszélünk. A miénk viszont igen, hiszen ez egy nyilvános hely ami MEG LETT NEVEZVE és hamisan meg lett vádolva! Térjünk is vissza az elejére : „Nőverő porta Budán”. Igaz? Nem!
Tudják ki a hölgy? Nem! Tudják ki a rágalmazott, vagyis az Oscar? Igen

ÖNÖK MIRŐL BESZÉLNEK??

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.03.16. 11:31:44

ez a homár szépsége

a posztoló rejtve marad, a fikázott pedig nyilvánosan szégyenül meg.

pétert ezúton vígasztalom, hogy volt már olyan, hogy a fagyi visszanyalt

minden más a független magyar bíróságon derül majd ki, kb. ötven év múlva jogerősen.

szemig jimmy 2009.03.16. 11:34:30

@peterf: Nekem miért nem válaszol?

dr. genya 2009.03.16. 11:36:24

Meglökheti a portás az Oscarból kifelé tartó vendéget? Hozzáérhet? Nem. Meglökte? Igen.

Világos, nem folyt vér, nem csattant el pofon, tehát semmi sem történt...

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.03.16. 11:37:24

@ColT: köszönöm (mpl elpirult)

@A mosóporos: írásban kapod meg, az lesz ráírva, hogy idézés bűnügyben

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.03.16. 11:45:27

@peterf:

Az, hogy hamisan lett megvádolva nem teljesen igaz. Azt aláírom, hogy nem verték meg a hölgyet, de az index már csak ilyen, szeretik a hangzatos címeket.

DE

Önök kipenderítették fizikailag a hölgyet? Igen. Önök szidalmazták a hölgyet? Igen. Majd avval próbálták alátámasztani az igazukat a szidalmazásra, hogy a hölgy múltját emlegették fel? Igen.

Akkor kedves Péter, mégis mit vár?

Ha kiderül, hogy egy olyan hölgyről van szó, aki nem pornózott, így a rá zúdított szitokszavak nem igazak, akkor bocsánatot kértek volna a sértettől?

Ha még mindig ideges, amiért rágalmazás érte a szórakozóhelyet, akkor keresse fel a zugügyvédet, vagy a sajátját. De a felvétel, és az elhangzottak alapján nem sok jót jósolok, mivel Önök fizikailag igenis hozzáértek a hölgyhöz, szidalmazták (de jó a vendégnek), majd lejáratni próbálták.

moli 2009.03.16. 11:45:37

milyen korrekt mar biztonsagi kameras felvetelt monitorrol videokameraval ujra felvenni :D

Zorro2007 2009.03.16. 11:48:29


Kedves peterf,

azert remelem kommentalja a video elejen lathato esemenyt is, amikor kinyul Isten keze es elloki a lanyt...ezt hivjak öngolnak, nem?

Impega 2009.03.16. 11:49:48

De joooo, en nem tudok mit szolni de latom vannak itt jo kis hozzaertok. Kedves Teref! En rahagynam!

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.03.16. 11:49:49

aggályosnak tartom a videofelvétel közzétételét is

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.03.16. 11:52:09

@mamapicilánya/mpl: Főleg az Oscar szempontjából, bár pont leszarom :D

É2I 2009.03.16. 11:56:42

@nashira:
"pornó-oscar"

Vazzeg, majdnem ráköptem a hamburgert a monitorra! :D

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.03.16. 11:58:08

@ColT:

akkor együtt
kopasz, bársonyosbőrű süniket

mehet?

É2I 2009.03.16. 11:58:41

Ha meg is kapta a hölgy az említett díjat, gondolom mostmár nem szívesen nevezi néven :P

Énbagoly 2009.03.16. 12:10:19

Hogy én hogy utálom azokat a pasikat akik lekurvázzák a nőket, miközben belőlük élnek a pornósok. Ja meg az utcai kurvák.
És persze a pornófilmekben szereplő összes férfi uriember.
Kedves Péter. Bunkó a portásod, és ha igazat adsz neki, akkor te is.

lótumfaktum 2009.03.16. 12:17:14

@mamapicilánya/mpl: teljesen igaz a felvételen mások is látszanak ! Az Ő jogaik is sérültek az ombuci bíztos csámcsogna 3 hónapot rajta de szint ezt hozná ki .az ilyen felvételek zárt rendszerben kell ,hogy legyenek a másolás lehetősége nélkül .Itt pont a tulaj adta ki! ez nem az a bírkózó füves farkas .na mit kapok ezért a képi össz.torlódásért? mea kulpa.

ficsilla · http://ficsill.blog.hu 2009.03.16. 12:28:38

PeteF - érthetően áll ki a mundér becsületéért, ugyanakkor tuti nyom egy tockost a "portásnak" az okozott galibáért. És ezzel túl is vagyunk a dolgon! Mindenki tudja -pláne egy törzsvendég- hogy péntek szombat téboly van az Oscarban ezer részeg ember tülekedik, aki ezt nem állhatja ne menjen oda, ezt teszem én is. Menjetek le 7köznap, és nyugi lesz

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.03.16. 12:29:52

@lótumfaktum: na mit kapok ezért a képi össz.torlódásért?

hány sünikét szeretnél?

a füvesfarkas az hol van? lemaradtam. már börtönben vagy még szökésben?

milyen lenne már, ha a pasi a képen személyiségi jogai megsértése miatt indítana pert, mert anyu otthon szuszókált, míg ő kirúgott a hámból, és mikor hazament ő is kapott?

persze ezt csak elképzeltem.

természetesen ez egyáltalán NEM így van.

mindenki pereljen be mindenkit. aki a felvételen látható, és az is, aki nem. és azért is, ami a felvételen látható, és ami nem. mindenért.

szily! ha lesz jogerős ítélet, akkor is ápdételj légyszi.

Káposztakukac 2009.03.16. 12:38:28

inkább azt mindjétok, hogy hol lehet a csaj pornóvideóit megnézni :D

É2I 2009.03.16. 12:50:00

@Káposztakukac:
Talán kérdezz rá a blogjában.
:D

Circus 2009.03.16. 12:52:58

Életemben nem jártam még ott, valszeg, nem is fogok, nem tartom tisztességesnek a tulaj megjegyzését, de azt leírta valaki, hogy pontosan MIT KÖVETETT EL A HÖLGY, HOGY KIDOBTÁK?

esetleg fontosch lehet...

Szegény Simon Tibi jutott eszembe, mint kiderült, ugye, ő sem volt egy maszületett bárány, mielőtt lemészárolták volna...

Bastie (törölt) · http://www.hirmax.net/ 2009.03.16. 13:09:23

Kedves Péter!

1. Mi volt az oka, hogy a hölgyet erőszakkal kellett eltávolítani a vendéglátóipari egységből?

2. Mi szükség van arra, hogy itt a homáron ugyanazokat a bejegyzéseket süti el szinkronban, mint a kandírozott blogban?

leszálló ág 2009.03.16. 13:20:29

Nemtom van-é köze a dologhoz, de az illető hölgy blogjából nagyon sok régebbi bejegyzés törölve lett.
Csak hát a gugli..... az egy gyalázatos jószág!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.03.16. 13:27:43

Engem meggyőzött a tulajdonos, hogy meg se próbáljak elmenni a korcsmájába. Másoknak se fogom ajánlani :) A negatív reklám is reklám, de nem a legjobb :)

Tsabi 2009.03.16. 13:32:56

Remelem valaki menti a kommenteket, mert az az erzesem, hogy nemsoka ez a poszt is a Magyar Soderbanyaszati es Kommenttorlesi Hivatal mancsocskai koze kerul, oszt vege lesz mint a neduddgis-nak..

OftF 2009.03.16. 13:46:18

Voltam én az Oszkárban egyszer, egy kissé nem is emlékszem az esetre, befolyásoltság miatt, de azt tudom, hogy ki se rúgtak, mondjuk nem is kötözködtem. Lehet, hogy csak azért, mert nem vagyok népszerű pornószínésznő? Hmmm.

OftF 2009.03.16. 13:47:55

A helyre belülről amúgy baromira nem emlékszem. Lehet, hogy be se engedtek? ... De azért inkább hiszek a haveroknak, hogy bementünk.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.16. 14:11:58

@Én lennék terrorista!:
nana
ebben az esetben itt rogton rendort hivn a acsaj es lehet el is vinnek a "prtast" ha a szemtanuk meg stb
de hogy kimennenek azon nyomban az tuti

2009.03.16. 14:18:09

*** Törölt komment ***

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.16. 14:23:37

naszoval egy mar amugyis kifele meno holgyet, megha-felteve de nem meg engedve- dirket megloki a "portast" * akkor se lokok ki es kurvazok le, aki ezt teszi az nem valo "portasnak" es bunko
szorakozohelyeken bizony elofordul hogy bebasznak, legkozelebb valaki ralep a labara azt az ilyen pofan baxa ha nem tetszik a kepe

* a volt aposom az portas volt, mar az elso hazassagombol, az aludt a portasfulkeben, vagy evett, ejszakas volt, na az a portas nem ez

É2I 2009.03.16. 14:25:27

@hagyma:
Itt meg szarnak rá. Főleg így '15-e előtt már mindegyik gumibotnak van öltözve.

É2I 2009.03.16. 14:28:30

@hagyma:
Ez a portás szöveg a tulaj szerzeménye. Vicces is rendesen. Még sem írhatja, hogy elszállt agyú ork, mert még őt is helybenhagyja jól.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.16. 14:40:46

@É2I:
rendor az mas azok itt is eloszeretettel bilincselnek de meg azok se lokdosnek ha csinalod amit kernek
biztonsagi is van ejszakai helyen es be is avatkozhat addig mig kier a rendor
de ajtoban lokdosni kifele valakit aki mar megy el.......

amugyis ytalom az "emberke" kifejezest
es az egesz valasz egy fos
kommunikalni is tudni kell, megha esetleg alulkepzettek is es az irodaban szetrohogik az agyukta, a "hulye kurvan"

es aszondom:
a videofelvetel megtekintese utan ugy talaltam, hogy az ajtoban allo biztonsagi or, meglokte a holgyet es sertegette, ezert
1. kirugtam
2. az ezet sulyara valo tekintettel figyelmeztettem, hogy a jovoben tartozkodjon a hasonlo eljarastol es felkertem, hogy telefonon kerjen elnezest a holgytol

urolok ha segithettem fpeter

É2I 2009.03.16. 14:46:34

@hagyma:
Na ja. Kivéve akkor, ha a maffia beépített embere és a tulaj is be van fenyítve.
Nem védem a tulajt, csak konstatálom az általánosan működő modellt. ;(

Sir Mortzosch 2009.03.16. 14:54:02

Engem csak az érdekelne, hogy melyik filmekben játszott a Candy :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.16. 15:03:47

@É2I:
en csak akommunikaciot vazoltam
en se rugnam ki ha elso eset, mert nem volt komoly, mar otthoni szinten, itt a gyerekedet se lokdosheted az utcan
de a valaszban meg megerositeni hogy hat azert mondta hogy kurva mert szerintem is kurva
jo nem igy hangzott ek, de ezt jelenti
ez egy ongol
pedig meg volt is ideje valaszt irni
dehat az ejszakaban sokfele ember elofordul
itt is

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.03.16. 15:39:32

Nem tudom miért nem határolódik el a tulaj a verekedős biztonságitól:

Simán mondhatta volna azt is, hogy az ipari kamera felvételei szerint bejött a hölgy 1:00-kor 1:15-kor távozott, a betétdíjas üveggel próbálta megkárosítani a szórakozóhelyet melyet a rend szigorú őre anyázassal, kurvázással és kilökéssel jutalmazott. Ezen a vezetőség természetesen felháborodott és nyomatékosan figyelmeztették a helytelenül eljáró portást hogy sohatöbbé bla-bla-bla. Nem kellene ilyen sokat gépelnie.

Az meg hogy az illető pornózott-e vagy sem baromira lényegtelen, kb. olyan mint amikor a korábban közölt posztban a vendéglátó leírta, hogy a vendég várandósan és egyedül érkezett - mintha ez minősítene bármit. Ha meg irigyli, hogy más dugott vele, neki meg a pötse kicsi vagy ronda az ábrázata szigorúan magánügy. Elég undorító, hogy a pénze az jó neki, de ha reklamáció van már nem tetszik.

De ahogy többen is mondják csak saját helyzetén ront a kedves tulaj... Pedig a fenti módon még előnnyé is kovácsolhatta volna médiás megjelenését.

Volt már a homáron olyan vendéglátó egység amely épp azért lett népszerű mert nem engedte be a rövidgatyás D&G pacskerban szambázó majmokat a patinás éttermébe...

Natasa30 2009.03.16. 15:54:26

Szerintem a nők mocskosabban tudnak viselkedni,mint a férfiak ha isznak! Én sokat járok az Oscar-ba és még soha nem volt arra példa, hogy ok nélkül tessékeltek volna ki valakit!! Sőt kimondottan meg vagyok elégedve az ottani portásokkal! Az a baj,hogy pár nő azt hiszi felvesz egy drága ruhát és attól, már "úrinő" lesz és minősíthetetlenül viselkedhet! Ilyenkor hol van a nagy egyenjogúság amit mindig ki akartok harcolni magatoknak kedves hölgyek?! Igen is tegyék ki a nőket is, ne csak a férfiakat ha nem tudnak viselkedni!!!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.16. 16:10:22

@Natasa30:
Mrs. fpeter?
na viccet felre teve, ha az egyaltalan
az nem indok hogy engem sose, meg en latom, hogy csak okkal
mert lehet egyszer teged, es lehet nem latsz mindent
hacsak tenyleg nem Mrs fpeter

QAQ 2009.03.16. 16:12:43



Jobb lett volna belinkelni egy videot a csajrol "in action" :)

Tudja valaki kirol van szo?

En eltudom kepzelni h a csaj akarattal nekicsapta az ajtot mergeben az orknak (hisztis pics@),aki erre kipenderitette.

Kulonben is a csaj pornozott megerdemli a fent emlitett jelzoket, az ilyen sullyedjen el szegyeneben es ne barokba jarjon es foleg ne ajtokat csapkodjon.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.03.16. 16:12:56

én meztelenül is úrinő vagyok, nem kell ahhoz kosztüm.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.16. 16:17:33

@QAQ:
igyvan legalabb felpofozta volna
ajtot nem csapkodunk letepunk
@mamapicilánya/mpl:

ezt tudjuk mamapici
/ meg ne kerdezd, meg nem/

QAQ 2009.03.16. 16:21:34

Itt a tipikus esete mikor egy pornos lenez es serteget egy portast.

Es latjuk h mi lett belolle... mindkettonek megvan a maga buszkesege... csak tudnam h a pornosnak mi :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.16. 16:23:52

@QAQ:
pedig a portas allas egy felelosegteljes bizalmi munkakor

Natasa30 2009.03.16. 16:27:08

@hagyma: Nem vagyok Mrs FP.,de köszönöm a megszólítást! Viszont velem még nem volt arra példa, hogy kidobjanak mert nem tudok viselkedni!És még csak azt se mondták rólam pornós, mert nem vagyok az! Aki pornós az vállalja is!

kees · http://neuhappysex.ch 2009.03.16. 16:41:30

@peterf: De igen, ki tudod kerülni: egyszerűen nem írod, és kész. Olyasfélén viselkedsz, mint a 4 éves fiam a homokozóban: mindenáron tisztázni akarod, hogy ki kezdte és miért történt az egész.

Azonban lássuk a tényeket: a hölgyet meglökte valaki az ajtóban, ezt szóváltás követte, amikor is a portás lepornósozta a hölgyet. Hogy ez neki hogy esett, azt nem a Te tiszted megítélni.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.16. 16:43:58

@Natasa30:
a pornozas egy foglalkozas, aki akarja csinalja
ehhez se a portasnak se senkinek koze nincs, foleg nem kurvazhat
azt nem olvastam, hogy a holgy bent balhezott volna
de ugy remlik elbol letegeztek
amugy egy szorakozohelyen a "viselkedesi" tureshatarnak amugy is nagyobb kell lenni a portasnal
szoval a kurvazas es a lokdosodes abszolut felesleges es bunko viselkedes


ez volt eleted elso 2 hozzaszolasa a homaron, sot asszem az indexen, gondolom nem veletlenul jutottal el ide
szoval elfogult vagy, vagy csak mert torzsvendeg vagy akarmi, de ez nem baj en is elfogult vagyok a torzshelyeimmel
az meg hogy nem vagy pornos az ugyanugy nem erdem, mint ahogy az se az ha valaki az

az elet furabb a xarnal
ha nekem valaki azt mondja tizeneve hogy most itt ulok kentakiban es amerikai nagyseggu felesegem hozza be az ebedet meg a soromet akkor kirohogom

szoval sose tudod mit hoz a holnap
mashol nem az Oscarban veled is megtortenhet akarmennyire tudsz viselkedni

Mr.paksimogyoró 2009.03.16. 16:49:45

de. olvastam a blogot, még mindig nincs meg a művésznő filmjeinek címe??

É2I 2009.03.16. 16:59:32

@hagyma:
Előtte én is. És az öngólt és a tulaj hozzáállását jómagam is megkérdőjeleztem.

(Most lebuktál, nem olvasol vissza :D)

QAQ 2009.03.16. 17:01:09

hagyma

Le nagysegguzted Mary-t? :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.16. 17:06:39

@É2I:
en mindent elolvasok mindig csak van amit elfelejtek
a blogot nem olvastam vegig
meg ma 5 topic van hat az en fejem se kaptalan
@QAQ:

le en
a szemebe is leszoktam
azert merem mert azert annyira nem nagy de ugy talalom novesnek indult igy idoben lepnem kell

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.16. 17:18:23

@Natasa30:

ja meg annyit akartam Natasa30
de tenyleg ne vedd fel. nem lehetsz regi netes, csak azert szolok
ez a netes tarsadalom nem nagyon szereti ezt a rengeteg felkialtojelet
telleg jo szandekbol
ez fontosh!!!!!!!!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.16. 17:21:03

14 felkialtojel 10 mondatban
erre Ede is csettintene!

É2I 2009.03.16. 17:25:16

@hagyma:
A FONTOS!!!! 4, azaz négy felkiáltójellel és kizárólag nagybetűvel írandó.
Aki ezt a helyesírási szabályt megszegi személyesen EDE vesz elégtételt, kékszalaba öltözve.
;)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.16. 17:35:00

@É2I:
telleg 14 irt
10 mondatba
ez utana tunt fel
indulatbol netel
lehet a portas a pasija
namind1

gastro, missing in action 2009.03.16. 17:37:18

@Mr.paksimogyoró: nem a Holly Black -ről van szó, aki éjszakai műsort is vezetett valamelyik csatornán, vagy rádióban?

pfekete:
múltkor amikor lent voltam szerencsétlen Csonttörő minősithetetlenül viselkedett, dülöngélt jobbra-balra, majdnem ráesett az asztalunkra is, érdekes módon rajta csak röhögtek, meg megpaskolták a vállát, de nem baszták ki.. őt miért nem?

É2I 2009.03.16. 17:44:04

@hagyma:
Ahh, én is csak most néztem meg, hogy a hozzászólásért reggelt.
Ami tulajdonképpen nem baj, mindenki így kezdi. ;)
És mondd valamit, azaz ki kell tenni kortól, nemtől függetlenül azokat az egyedeket, akik nem tudnak viselkedni.

Nyílván ez nem csak az adott esetre kell hogy érvényes legyen. Itt sántíthat a dolog, de ezt innen eldönteni nem lehet.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.16. 17:58:09

@É2I:
hat aki nem viselkedik azt meg kell kerni a tavozasra, ha nem tavozik akkor ki kell hivni a rendoroket
itte z igy megy
eebben az esetben a holgy tavozoban volt es az asvanyvizevel akadt problema, gondolom szo szot kovetett, de az ajtoban lekurvazni meg kilokni ez nem fer a fejembe, elment volna szo nelkul

latod a Csonttoro is be volt baszva
mirol kaphatta a nevet?
jo kis hely lehet

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.16. 18:00:19

@É2I:
en mar nem emlekszem miert regeltem, elotte origora jartam, tobbek kozott
lehet tota w-re , de mar nagyon unom a politikat a vallast meg az ufokat igy oda ritkabban jarok
nem O tehet rola en lettem absztinens

leszálló ág 2009.03.16. 18:07:12

@gastro, missing in action:

Holly !
Ezaz..... ez nem jutott eddig eszembe. De nem Black. Az más valaki.

É2I 2009.03.16. 18:29:34

@hagyma:
Nos, Tóta W igencsak index :)

Csontörő meg hű volt a nevéhez. Hogyan törne egyszerűbben csontot, mint a sajátját, részegen? ;P (Én kérek elnézést, én meg nem, Irént meg nem érdekli)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.16. 18:33:09

@É2I:
vesszo pontelmaradasok es rovidites
mar nem tudom miert regeltem be az indexre, elotte origos voltam, tobbek kozott.
lehet talan tota w miatt valtottam es itt ragadtam
a tobbi maradhat

Mr.paksimogyoró 2009.03.16. 21:44:33

@gastro, missing in action: Nem hiszem,mert rákerestem, és semmi poreszt nem adott fel :)

Xezs 2009.03.16. 21:58:48

Ez meg mit keres már homáron?

Circus 2009.03.17. 00:08:48

Egy szakértő véleménye, hogy tovább árnyaljunk (legfeljebb kilökitek a linket, ha nem szabad), keressétek a 22.40-es hozzászólást:

izomtibor.blog.hu/2009/03/13/hivatalos_bloghimnusz_az

Bár a videó kb mindent elmond.
Ettől függetlenül a tulaj észrevétele továbbra is, ööö, irreveláns a történet szempontjából. Szerintem...

szgyula 2009.03.17. 00:25:30

Annyira tenyérbemászó a csúsztatás. ELképzelem, amint a három diplomás, MTA doktor Maître d' megjegyzést tesz a hölgynek, hogy "Na de kedves ex-pornós kisasszony, bár teljesen megértem a dühét, de ilyenkor hajnaltájban lassan jön ki a SOTE cardiológus professzora, abban az esetben ha megemelkedett vérnyomása miatt valami probléma merülne fel az amúgy teljesen egészséges szívével." Avagy beszólt, hogy "Te büdös

BlueBear · http://proletarmatrix.php0h.com 2009.03.17. 16:52:08

Nem értem az egész történet lényegét. Manapság már az a furcsa, ha valakinek nincs pornós múltja. Csak nézzétek meg a Hajdú-Bihari Naplót. A részeg, balhés egyedeket meg mindenhonnan kidobálják, ahol van erre szakosított "portás". A legtöbb esetben még örülhet is a delikvens, ha csak simán kirakják a szűrét.

moli 2009.03.19. 09:40:58

aztabudos...uristenit!

Fashionistas 2009.03.19. 15:51:41

And The OSCAR goes to... pffff ezt a sztoryt..

BigTwix 2009.03.25. 11:10:57

@mamapicilánya/mpl:

Nem Görög Ibolyához, maximum Oláh Ibolyához járhatott...
süti beállítások módosítása