Tékozló Homár

Paranoid ügyfél autópályamatricát vesz

2009.04.15. 14:11 | jackyll | 207 komment

Zoltán makacs ember, határozottan meg van róla győződve, hogy az "autópályamatrica" ellenőrző szelvényét, amit ugye ő ellenőriz az aláírásával, igazából a benzinkutasnak kellene ellenőriznie visszakérdezéssel. "Biztos, hogy lát, nem csak néz?" vagy "Mégis, hányat írunk?!" vagy valami hasonlóra gondolhatott. Azon is felettébb kiakadt, hogy miután az ÁAK méltányosságból el akarta engedni a büntetését, ki kellett volna csengetnie ezer forintos adminisztrációs díjat. "Kiszolgáltatott embertársai" okulására következik összeesküvés elmélete, amely szerint a benzinkutasok összejátszanak az ÁAK-val. Félelmetes:

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt küldött részemre egy levelet, Felszólítás elektronikus pótdíjfizetésre címszóval. 2009.március 17.-én  07 óra 34 perckor tankoltam és pálya matricát vásároltam a Budapest 12. km-nél  lévő Shell Hungary Zrt 0040-es számú töltő állomásánál. Ez az M3-as autópálya kivezető szakaszánál van, Gödöllő irányába. Kora reggel volt, indultam Sátoraljaújhelyre. Eszembe nem  jutott ,hogy milyen nagy bajba keveredtem. Miután munkámat elvégeztem, visszatértem Budapestre, és folytattam mindennapjaimat. Most, hogy e levelet megkaptam kiderült, hogy a matricát számomra kiállító pénztáros elírta a rendszámomat az ellenőrző szelvényen. A rendszámom GRM és a pénztáros DRN betűjeleket írt.

1.       Ha matricát veszek nem diktálok be más rendszámot, kellemetlen helyzetbe hozva magamat

2.       Ha nem volt érthető akkor a pénztáros miért nem kérdezett vissza..ha esetleg elérthetőek a betűk..azonos zöngésüek..

3.       Mivel tankoltam is, nem vette a fáradtságot , hogy a kútállásra tekintsen, ami neki jól látható az ablakból a pénztártól..

4.       Ha rám kérdezett volna, akkor kiderült volna az elírás..

Azért írtam le ezeket a megállapításokat életszerűen, mert a levél kézhezvétele után felhívtam az Autópálya kezelőt persze..percekbe tellett mire az ezt nyomja, meg azt a  menüpontot nyomja után hosszas bizonytalanság után egy női hang vette fel a telefont, de előtte figyelmeztettek, hogy veszik a beszélgetést

A hölgy elmondta kerek perec, hogy én vagyok a hibás, mert aláírtam és ezért én vagyok a felelős. Persze elnéztem, akkor ott eszembe nem jutott, hogy a rendszámom, az elmondásom után és a gépkocsi láthatósága után is elírható tehát mint mondtam, ha a pénztáros a munkáját figyelemmel végzi akkor felhívja a figyelmemet, hogy aláírás előtt ellenőrizzük le a helyességét a betűket és a számoknak, s így kiderül , hogy a pénztáros elírta. Mivel ez nem történt meg, így nem derült ki az elírás.

Szóval a hölgy jól kioktatott s rám förmedt a telefonba, hogy ez az eljárás, mert aláírtam, engem terhel a felelősség. Kértem, de nem enyhült, s közölte,hogy be kell mennem valamelyik kirendeltségükbe és méltányossági alapon majd megszüntetik a bírságot. Hiába mondtam, hogy nem csak én vagyok a potenciális felelős az ügyben, közölte akkor is ez van. Kérdeztem mi van akkor ha nem fizetem ki az ezer forintos adminisztrációs díjat amit kérnek az eljáráshoz, közölte akkor addig marad a Pótdíj megfizetés állapota. Erre mondtam, jó akkor maradjon megyünk bíróságra. S letettem a telefont.

Beültem autómba, s elmentem a Shell kútra, ott kértem a kútvezetőt. Megjelent egy nő aki kútvezetőnek neveztette magát, ellenben velem, aki bemutatkoztam, azt kaptam tőle, hogy ő a kútvezető. Elmondtam neki, segítséget kérek, mert az egyik pénztárosa elírta a rendszámomat amiből kellemetlenségeim adódtak.

Röhögve közölte ismeri az ilyen helyzeteket, és az ő alkalmazottai nem szoktak ilyen hibákat elkövetni, én vagyok a hunyó. Próbáltam elmondani az én meglátásomat is az üggyel kapcsolatban, de nem érdekelte mis pacsulis, vastag alapozós kútvezetőt. Kértem, hogy ha megyek rendezni az Útkezelővel a papírokat, a keletkező eljárási díjat fizesse meg, mert szerintem a pénztáros hibázott. Közölte, hogy az biztos nem hibázott, én figyeljek jobban legközelebb. Közöltem vele, hogy köszönöm a hozzáállását, majd hirdetni fogom, hogy milyen korrekt kút ez.

A levélben melyet ma kaptam, feltűnő, hogy szerepeltetve van idézem

"Az úthasználati jogosultság szigorúan forgalmi rendszámhoz kötött, ezért amennyiben ön rendelkezik az ellenőrzés időpontjában érvényesnek tekinthető úthasználati jogosultsággal, kérjük ellenőrizze, hogy a vásárláskor aláírt ellenőrző szelvényen, illetve elektronikus úton történt vásárlás esetén a visszaigazoláson szereplő rendszám ,megegyezik e a jármű tényleges hatósági jelzésével. Az úthasználati jogosultság vásárlásakor az adatbázisban tévesen bekerülő adatokért az ellenőrző szelvényt aláírásával igazoló személy a felelős."

Tehát ha bemegyek venni egy kútra matricát, akkor a pénztáros azt üt a szelvényre amit akar, akár valótlan adatokat is annak ellenére, hogy a kérdésre, hogy mi a rendszámom , s én elmondom, hogy GRM, ő erre DRM- et üt be. Akkor ezek szerint nem értette, mivel el is írta. A kút vezetője miss pacsuli vastag alapozós csak így nevezem, mert nem mondta becses nevét..pedig kapásból kijelenti, nem az első a kúton az ilyesmi, mert ismeri az eseteket, és  mindig a vásárló a hülye.
 
Szóval ez a számomra azt jelzi, hogy meg van beszélve, hogy a kútról mennek az ügyfelek az Útkezelőhöz. Mert ezen az alapon én is gondolhatok bármit. Ők azt gondolják én vagyok a hibás miért nem néztem meg mi lett a szelvényre írva.

Nem beszélve arról, hogy kiküldenek egy felszólítást, amiben végig fenyegetnek,holott még azt sem tudják mi van a történtek mögött, de már utalnak a levélben, hogy ha elírás van. Hát nem én írtam el. Aztán van benne egy csekk, de nincs összeg rajta. Van viszont különböző kategóriás besorolás, ami nem egyértelmű. Ha lekérték az adatainkat ami alapján a gépjárművet beazonosították, ott szerepel a gépjármű ide vonatkozó tömege, súlya, ami alapján kiállították ezeket a díj kategóriákat. Tehát ha én most nem tudom melyik kategóriába sorolódok, akkor mivel felszólításuknak eleget akarok tenni, tévesen fizetek be, amiből ha keveset akkor további problémáim, ha többet, akkor anyagi károm keletkezhet.

Szóval jól össze van kuszálva.

Az Útkezelőnél kértem, hogy vegyék fel jegyzőkönyvbe a panaszaimat, de közölték nekik nincs erre kapacitásuk, mert nem ezzel foglalkoznak, kérdésemre, hol tudok panaszt tenni ez ügyben, -nem tudjuk- volt a válasz. Szóval nagy dolgokat nem várok, de már elegem van belőle, hogy mindenért a vevőt okolják s ha panaszunk van, elhajtanak.

Biztosan sok ilyen panasz van, s sértett is, mert vannak becsületes emberek sokan, de nem akarok  helyettük, vagy a nevükben beszélni, de ezek az élethelyzetek legyenek tanulságosak sok védtelen és kiszolgáltatott embertársam számára.

Nem akarok sokat, csak normális emberi hozzá állást, mert ezek a szereplők, akik kijelentik, hogy én vagyok a hibás  és már- már bűnözőként kezelnek, elfelejtik, hogy egyik nap nekem másik nap nekik. Szóval felháborít és hányingerem van ettől , és ilyen magatartástól.

Tisztelettel:  Zoltán

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.04.15. 19:03:55

OFF


csak nekem van részem eszelős szivatásban amikor a radaron azt mondom, hogy MUTASD!!!, és xart se látok?


ON

Secnir 2009.04.15. 19:18:23

Cikkíró Zoltán!

1. a többieket szard le, a cinizmus beszél belőlük, nem a segíteniakarás.
2. fizesd be a büntit, mert ha nem, akkor 15 nap múlva 64 ezer lesz.

ezenfelül megoldás?
ügyvéd, bíróság.
nézz több TV ügyvédjét:
www.mtv.hu/magazin/cikk.php?id=310878
az ÁAK nem mérlegelhet, bármit is hazudott neked az ügyintéző. csak azért mondta, hogy kifuss a fizetési határidőből. ha befizetés után PP bíróságra viszed, a bíró már mérlegelhet, és az ÁAK szabályzata alapján dönthet úgy, hogy az ÁAK utalja vissza a büntit kamatostul.
plusz ügyvédi költségek...

Abdab 2009.04.15. 19:20:13

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl: Igen, az biztos, hogy nem érti. Ő szellemi és erkölcsi fölénye teljes tudatában lebbentette fel a fátylat az összeesküvésről, amely hazánk mételye. Erre tessék, a kutya sem értékeli, pedig direkt miatta írták bele a levélbe, hogy a rendszámnak helyesnek kell lennie. :))

Secnir 2009.04.15. 19:20:24

a fentiek alapján simán megnyered az ügyet, az ügyvéd az első levelet 5 ezerért írja meg, persze mire az ÁAK fizet, addigra már 50 ezret hazudik, de úgysem te fizeted...

Fíldödi Ferenc 2009.04.15. 19:21:02

Kedves Zoltán !

1.000 HuF-ért megtudtad, hogy balfék vagy. Ez egy kritikáért elég sok, viszont egy tanulságért méltányos.

EMESE

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.15. 19:21:15

@Abdab:
naja Mary is majd 1 orat sminkel
O ugy hivja mek ap
es ettol meg ha megyunk autopalyara bedobjuk a 25 centeseket oszt jovan
mar ahol kell

flamingojoe 2009.04.15. 19:25:36

Zoltán Te egy idióta vagy!!!
Nem lehet, hogy Te nem tudsz értelmesen beszélni és a kasszás azért értette félre? Jó, visszakérdezhetett volna, de TE aláírtad, miért nem nézed meg? És még írsz a homárnak is??? Én meg beírok, hogy a mekiben hambugert kértem és kaptam, de bigmekre gondoltam és beírok Nekik, hogy miért nem tudják mire gondolok... ZOLTÁN!!!!! BÍROD????

YZ 2009.04.15. 19:26:02

A posztírónak: mindent olvasás nélkül aláírsz, amit elédtolnak? Beszéljünk meg egy találkozót szerintem.

betépett felhasználó 2009.04.15. 19:28:23

Ede,te hogy csinaltad?
teged is fikazott a fel orszag es tudom, hogy a vegen elerted, hogy a homar megkovessen. Fikazok potyormenyeit toroltek, bekelteto bizottsag izagat adott neked, erkolcsi jovatetel tortent.
Kerlek segits rajtam is. Reggel ota az asszony ram se nez,anyosom meg kajan vigyorral a kepen magyarazza fiaimnak, hogy "lam, lam, mondtam en, hgy apatokat nehez megerteni". MIntha a kutya is kozelebb hugyozna a cipomhoz.
Ede, eredmenyes harcod utan, mint El Commandantere nezek fel rad,kerlek nyujtsd le hozzam vedo kart, mert kuzdooook ellensssseeeeeeggggggeel.

utolso remenyem te vagy.


zoltan, ki nevet csak kisbetuvel meri leirni, es valszeg a vegen martirhalalt hal, akarcsak nemecsek.

GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD, GRM, DRN, DRM, GRN, GMR,GMD,
mi ez, tamadnak a pirosingesek??
BOKA,a zaszlot vedd!!!!
tatartatta ta tattarata taaaaaa

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.04.15. 19:37:20

@betépett felhasználó: ez most arra volt jó, hogy ha ilyen betűs rendszámokat látok, röhögőgörcsöt fogok kapni

betépett felhasználó 2009.04.15. 19:46:07

zoltan,kerlek ird be a postai cimed,
az alabbi oldalrol www.rendszamtablak.hu/
megrendeltem ket 1xruen megjegyezheto rendszamtablat szamodra.
elol a #RSZ_21
hatul meg a #RSZ_32 szamut.
mindketto dombornyomasos jobb also sarokban braille irassal. matrica vasar eseten elozetesen letapelhato.

reszemrol a szerencse

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.04.15. 19:54:08

szerintem Zoltán (akit ezúton ölelek, és üzenem, hogy ne vegyen minket komolyan, csak azt a részét, hogy elbacta) nem igazából Zoltán, hanem: OFÉLIA,

nagyon hallgat.....
gyanús

gyilkoshód 2009.04.15. 20:31:52

Ez kérem szépen egy fosh poszt. Az egyéb meg töffölöshleges szájtépés.
Sünt minden zegzugbah...

Joe Forster/STA · http://sta.c64.org 2009.04.15. 20:34:14

A DRM-mel nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon csak a baj van!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.15. 20:35:15

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl:
ofelia nem lehet mert O olyan mint ecnir ilyen esetben vonattal megy eleve
a mi korosztalyunk praktikus

/az hetszentseg hogy meg 12 eve se irtam volna semmelyik ujsagnak ennyit 1000 Ft-ert, nemhogy ingyen/

nyulambulam 2009.04.15. 20:40:14

naja, én egyszer kaptam egy autópályamatricát, amin a rendszám ugyan jó volt, de az is szerepelt rajt, hogy ország: Svasiland.

aláírtam ügyesen :)

É2I 2009.04.15. 21:21:05

@Secnir:
Most direkt vezeted?
Az mondjuk igaz lehet, hogy a bünti nem egy ezres lesz, később még több.
De hogy ezzel pert nem nyerne, az biztos.

Secnir 2009.04.15. 21:38:07

pedig simán, hiszen a hibát (aláírással bizonyítva) nem ő követte el, hanem a kutas.

ArmandoBertolucci · http://nincsszabaly.blog.hu 2009.04.15. 22:06:54

2 karakter eltérést elvileg elfogad az autópályakezelő.

Legalábbis nekem ez volt a válasz, amikor tavaly a nejem az évekkel korábban eladott autónk rendszámát diktálta be vásárláskor. próbáltam fellebbezni, de az volt a válasz, hogy max. 2 karakter térhet el.

Viszont a posztoló esetében ez a két karakterben még benne van.

Ui.: Amúgy meg nem írunk alá semmit, amit nem olvastunk el, főleg ha valamilyen személyes adatunk (jelen esetben a rendszámunk) is szerepel rajta.

i hate the police (törölt) 2009.04.15. 22:14:04

@Csokis: tuti, sőt még ügyvédet is hoz, aki ellenjegyzi neked:))

wp 2009.04.15. 22:15:04

jaj neeeee csinaljunk mar ilyet hogy nem nezzuk meg mit irunk ala.. birosagon max annyit mondhat hogy eros alkoholos befolyas / drog hatasa alatt allt, esetleg sulyosan szellemi fogyatekos, vagy pl. a kasszas fegyverrel kenyszeritette, hogy irja ala. Ezekben az esetekben az alairas ervenytelen, szerintem.

hazank fia 2009.04.15. 22:47:06

@Secnir: De nem a kutas irta ala, hanem az ugyfel. Az az alairas igy csak annyit bizonyit, hogy elolvasta es egyet ertett a latottakkal... Thatsit.

CID 2009.04.15. 22:51:39

Ezt a buzit...... Elértette a kútkezelő amit a pösze, dadogós, agyhalott denevér csipogott, az isten barma meg aláírta . És itt rázza a lábát. Nem értem mit képzelnek emberek, oké hogy ő a fogyasztó, de hát azért mindennek van határa. 1000 ft-ért itt blamálja magát ez a seggfej. A kútkezelő helyében még pofán is vertem volna ezt a majmot. Kell az ügyfél, de nem minden áron.....

Szamurájx · http://www.szamurajblog.hu 2009.04.15. 23:10:18

paranoid ember minek hord telefont? :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.04.16. 00:43:26

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl: Eszelős zivatásban akkor van részed amikor beülsz a melóhelyre és megtudod mit kell ma csinálni :/

@Secnir: Nem baj vaze, úgyis csomó embert megbasznak kamu indokokkal :D Meg amúgy is fizetsz a te adódból épített autópályáért :/

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2009.04.16. 01:33:44

Sokan megírták már, de én is megírom: A posztolónak üzenem, hogy szeretnék kérni egy személyes találkozót tőle, lesz nálam néhány A/4-es oldal teleírva mindenféle szöveggel. Arra kérném írja már alá. Ne törődjön vele, minek annyit olvasni, csak ilyen adásvételekről lesz szó...

Doryyka 2009.04.16. 07:28:46

Nem úgy van, hogy 2 karakterrel eltérhet a rendszám? Az Autózz!-on volt egy post erről eccer.

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.16. 07:50:10

Kedves Zoltán!

Ha Ön fizet valahol kártyával, akkor általában kap blokkot, amit alá kell írnia. Előtte a zöld gombbal "leokézza" az összeget, amit kiírt a gép, PIN kód beüt, majd jön a papír. Amennyiben Ön nem olvassa el a gépen szereplő számot, "ráokéz", majd a blokkot is aláírja a rajta szereplő összeggel, akkor nem a pénztáros a hülye, aki 4000 Ft helyett 400 000 Ft-ot termelt a cégének. Érthető, remélem.

Tanulság: mindig olvassuk el azt, amit aláírunk. Ha tényleg hülye voltam ismerjem be. Okos ember a saját kárából is tud tanulni, nem csak máséból. Zoltánt bírod?

phrase 2009.04.16. 07:50:28

csak úgy kíváncsiságból kérdezem, hogy nehéz lett volna - az ilyen helyzetekben amúgy is megszokott módon - nevekre "lefordítani" a betűket?

pl. egy Géza-Róbert-Mária kevésbé lett volna félreérthető. persze ehhez is kell egyfajta élettapasztalat, gyakorlat, netán intelligencia, amit a kutas hölgyből nem is hiányolok, viszont...

vauvauvau 2009.04.16. 08:28:14

Én a benzinkút helyében megbüntettelek volna!
Össze-vissza furikázol. Szégyeld magadat!
Éljen a benzinkút és a Közútkezelő!

al Dajjal 2009.04.16. 08:30:50

Te mindent elolvasás nélkül aláírsz, amit az orrod alá dugnak????

Várj csak! Van egy remek ajánlatom.
20 db 64 gigás pendrive, összesen 20.000 Ft-ért. Csupán alá kellene írdnod az adásvételit.

Milyen ellenőrzés kell azon kívül, hogy a kutas az orrod alá dugja az ellenőrzőszelvényt?

Hülyegyerek!!!!

betépett felhasználó 2009.04.16. 08:45:19

Zoltan, aludtam 1et es rajottem, hogy a tegnap sulyosan megserthettelek cinikus beirasaimmal. Elnezest kerek.
A helyzet a kovetkezo:
IGAZAD VAN, teljesen igazad van.
beleeltem magad a helyzetedbe es belattam, hogy jogos a felhaborodasod. Kis eroltetessel azt is irhatnank, hogy szandekosan vertek at, hiszen ok is tudjak, hogy utolag nehez a magyarazkodas es ha homarra is vinned az ugyet, mindenki teged nezne hulyenek.
Biztos vagyok benne, hogy te erthetoen, sot, betuzve ejtetted ki a rendszamod, a benzkinkutas ork, meg szantszandekkal potyogte be tevesen. Nem kizart, hogy a tevesen beirt adat meg1ezik az anyosa, vagy baratja verdajanak szamaval. Koztudott, hogy az alkalom szuli a tolvajt. Azt is el tudom kelpzelni, hogy egy csomot vacakolt az adatok bevitelevel es mikozben a hatad mogott csak gyult a sor, teljesen eletszeru volt, hogy a 10percig tarto matricakiallitas utan, sietve, szinte rohanva es olvasas nelkul irod ala a cetlit. En is igy tennek a helyedben es tuti, hogy a sok homaros fikazo anyaszomorito is, csak ugye milyen 1xeru msok karan nevetni....

Kedves Zoltan, fel a fejjel, en melletted vagyok, es ha ez segit neked, - leven egy jol mukodo Kft. tulajdonosa vagyok - kerlek engedd meg, hogy az 1000 forintos adminisztracios koltseged atvallaljam.
Keresem csak annyi, ha perre vinned a dolgot, kerlek szolj nekem is, szivesen megneznem a "vakolt arcu szepseg" konnyektol mocskos arcat. Hiaba, ember vagyok en is, es tudod, masok karan nevetni...

barati kezfogassal bucsuzom toled.
betepett felhasznalo

szaporító 2009.04.16. 09:14:05

Óbázzeg.

Jöhet akkor a mobiltelefonos táv-feltöltés esete, amikor is Zoltánunk a barátnője egyenlegét szerette volna feltornászni. Csakhogy a telefonszám tévesen lett felvéve a rendszerbe, ezért aztán H. Károly lipótvárosi lakosnál csengetett be a szerencse.
Indul a per.

Tsabi 2009.04.16. 09:16:05

ma sikerult ravennem magam, hogy elolvassam a posztot, el lett itt mondva minden. Vadasz-vadasz..:)
@betépett felhasználó: a Vakolt Arcu Szepseg masik neve nem Olomarcu Lany? Volt regebben egy dal is rola..

Fairy Girl 2009.04.16. 09:21:21

Szeretném megkérdezni, hogy miért nem ellenőrizted a rendszámot, amit felírt a pénztáros? De most komolyan.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.04.16. 09:32:46

Zoltán jogi képviselője jelentkezett már? esetleg az internetrendőrség? vagy a békéltető testület?

vagy maga Zoltán?

betépett felhasználó 2009.04.16. 09:53:48

@Tsabi:
Belvárosban gyakorta van forgalmi dugó,
Az ólomarcú lányról szól az összes rádió,
Lajosnak egy stoptáblánál szült a gyereke,
Szép a srác, mert van két keze s három kereke.


Mindenki másképp utálja
Mindenki másképp utálj

Tsabi 2009.04.16. 10:01:30

@betépett felhasználó: bezony a regi nepi rigmus is megmondja :
repa, retek, paszuly
stoptablanal ne szülj

Palkovicsné 2009.04.16. 10:09:14

ez ponthülye volt :-) én meg pontleszarom! OLVASNI KELLENE MEGTANULNI!

betépett felhasználó 2009.04.16. 10:25:30

Mr. Domino atmobilozik Mc.Donaldshoz:
"Hallo, Doni, itt Domi,
khmm.. do, re, mi, fa, szoooooo... khm..


Nálatok
laknak-e állatok?
Várnak-e rátok
régi barátok,
kutyák, csalafinta macskák
szimatolva a lábatok,
hogy merre jártatok?
Vagy csak egy kalitka
rácsai mögé zárva
mereng egy árva,
ritka,
drága
papagáj?

Olykor felkiált: "Na, megállj!"
Hogy miért, ez az ő titka.
Néha meg, furcsa beszéd,
azt mondja: "Gyurrrika szép!"

Nálatok
őrzik-e állatok
az álmotok?
Szörcsög-e
kis táljából az aranyhörcsög,
ha bántják a görcsök?

Nálatok
üveglap alatt
surrannak-e tarka,
szép aranyhalak
fejük magasra tartva,
kopogtatják-e a falat:
"Uram, hisz ez a dolga,
hol az a bolha?
Lássa be, mit úszunk egy-két falat
ellenében
egész nap itt e lében!"

Nálatok
leütik-e a sárga
lámpavirágra
betévedt lepkét?

Vagy egy-két
gyöngéd intéssel ablakot tárva
a sötét szobából az éjszakára
elkülditek, jó éjt kívánva,
elég volt mára
nálatok . . .
S ha volna szárnyatok,
szállnátok utána."


mire McDonald:

dugulj el domi!

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.04.16. 10:29:23

@hazank fia: sms. sokkal egyszerűbb, mi? főleg a westelnél, ahol külön alszámlát kell nyitnod und további macera, hogy sms-ben tudjál vásárolni.

kp, az a biztos. mondjuk tőlem mindig megkérdezik, hogy jó-e a rendszám, amit a kijelző mutat.

a postoló egy nagy barom.

betépett felhasználó 2009.04.16. 10:29:29

je, ezt elkurtam:)
bocsika...
kerem attenni a megtalaltak_a_vilag_legmocskosabb_mcdonaldsat#comments jebe

Tsabi 2009.04.16. 10:33:52

@betépett felhasználó: a szörcsög/hörcsög/görcsök rimharmasert irigyellek, a tobbi meg siman jo :)) akkor is, ha nem ide szantad :)

pernyekergető 2009.04.16. 13:17:41

Kedves posztoló, tök ütődött vagy.. Írták már el a rendszámomat, de szóltam ott aláírás előtt és javítva lett. Mehetsz panaszra a magasságoshoz is, csak kiröhögteted magad :)

Hubikaaa 2009.04.16. 13:24:12

A Postoló szarjon sünt. Nem érdemes végigolvasni. Gondolom már írták páran, de a kommenteket sem olvasom végig :)

hazank fia 2009.04.16. 15:07:58

@idelle: t-mobile/relax dijcsomag, a tobbirol nem tudok nyilatkozni. Itt nem kell alszamla, meg semmi. Kuldod az sms-t (8100100) benne a rendszammal, kovetkezo honapban kiszamlazzak a D4 arat. Szamomra mi sem egyszerubb. De mondom, lehet mas csomagoknal, vagy dominonal nincs igy.

hikati 2009.04.16. 15:11:49

Ha matricát veszel
1. Bediktálod a rendszámot, értelmesen betűzve Aladár-Béla-Cecil...
2. Meg kell nézned egy kis kijelzőn, hogy ez a rendszám-e az? Lenyomni zöld gom, hogy oké
3. Kinyomtatják / aláírod.

Te 2 helyen nézted el, mégis a kutas dögöljön meg és mindeki más?
Megértem, hogy hogy állt hozzád a kútvezető, mert gondolom berontottál a boltba és őt követelted. Holott nem tehet róla, és úgy sem tud Neked segíteni, gondolom kedves voltál vele.

Örülj neki, hogy megúszod 1000 Ft-ból, és vannak olyan rendesek a mai világban, hogy egyáltalan hajlandóak Neked segíteni. (Te nem olvasol Homárt, hogy mennyi tetű ember van és nem foglalkoznak a priblémáiddal?)
De ha Neked jobban megéri bíróságra szaladgálni és a végén perköltséget fizetni akkor kedves egészségedre, nagyobb gondod ne legyen.

buksikutya 2009.04.16. 15:12:49

te vagy a hulye, zoltan, ne masban keresd a hibat.

Kokibaba 2009.04.16. 15:42:35

megérdemled a büntetést, te lúzer. ha aláírsz valamit, olvasd már el, az aláírásoddal igazolod.

EÖ (törölt) 2009.04.16. 16:48:33

a fotón mi szerepel? IER-597? ;)

Secnir 2009.04.16. 17:08:39

nemtom, mindenki ezzel a Aladár-Béla-Cecil dologgal jön.
ez olyan mint a nyíregyházi pálayudvaron.
hangosbemondó:
-Gyorsvonat halad át az A vágányon, az A vágány mellett tessék vigyázni...
vonat bejön, elüt olyan 30 nézelődőt.
hangosbemondó újra:
-Mondtám, hogy az A mint álámér vágánynál tessék vigyázni...

six76 2009.04.16. 17:21:54

te faszfej..nem a penztaros dolga hogy tudja a rendszamod..vagy de?

Spaeter 2009.04.16. 19:45:28

E-matricáról hallottál-e már? Meg sem kell állni, és ott te ütöd be a rendszámot.

Pont azért kell aláírnod, hogy ellenőrizted, mert ne akard már a szomszéd bizonylatával bizonyítani,hogy neked volt matricád a kérdéses időpontban, de a kútkezelő elírta a rendszámot.

összegezve: ne írj alá mindent, legalább egy kicsi rosszindulat legyen benned, és egyszer fusd át!

Kanten_vagyok_Montarzsiból 2009.04.16. 20:13:01

A benzinkút pénztárgépének kijelzőjén megjelenik a rendszámod és a kutasgádzsi meg is kérdezi: jók az adatok? ABC123 jó, mehet!
Szvl itt Te hibáztál haver!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.04.16. 20:43:35

Ügyfél: A rendszámom: DLP
Operátor: Sajnos nem találom... betűzné?
Ü: Déelpé! nem igaz, hogy nem érti!!!!
O: Pedig nem találom. Kérem, betűzze nevekkel!
Ü: Dénes, Lóbelt....

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.04.16. 20:45:14

Zoltán, Zoltán, parázol tán,
Kutasokat fikázol tán,
Ha hideg van, nem fázol tán?
Homárra nem hiányzol tán!

Carnivora (törölt) 2009.04.16. 21:02:42

A levélíró idióta ilye minek tesznek ki?A Shell kútaknál buta pincsik vannak miol a rendszámot mg egyszer megnézi, mikor leokézza a zöld gombbal egyszer meg aláírja a szelvényt ... a levélíró sem egy észlény.

Trencsák 2009.04.16. 21:49:47

Öreg!
Te jobb ha nem vezetsz még csacsit sem, nemhogy autót, mert közveszélyes vagy. Neked Lipótmezőn a helyed.
Matricát meg mobillal veszünk az "IZISHOP" alkalmazásával, kényelmes, nincs külön felár, csak a matricát kell fizetni a bankszámládról.

bounty123 2009.04.16. 22:03:45

Én eddig akárhányszor matricát vettem, kivétel nélkül kérték, hogy ellenőrizzem le a kijelzőn levő rendszámot. Valamint alap, hogy nevekkel mondom a betűket, hogy véletlenül se lehessen félrehallani. Utólag tényleg röhej ezen fennakadni, ha egyszer hülye volt a vevő és aláírt egy baromságot.

i hate the police (törölt) 2009.04.16. 23:19:22

@Doryyka: azt a blogot szerintem felejsd el, deziformációkat fogsz csak kapni.A hozzászólók nagy része primitiv sün-akik még a jsz-at sem ismerik,érvelni nem tudnak, csak mocskolódni, a többiek-tisztelet a kivételnek-azt sem tudják, hogy hol a gázpedál...

páncélos (törölt) 2009.04.16. 23:21:17

Köszönöm a segítő szándékú sorokat!

A többiekkel nem tudok mit kezdeni, szánalmas!!!!!!!Hasonló jókat!!!

"A paranoiás"


:)

Szepikutya 2009.04.17. 05:04:15

Setét vagy Ecsém! De elég rendesen. Rendszámot úgy diktálunk be, hogy érthetően betűnként, pl: B, mint Béla, A, mint Aladár. Így esélyt nem adsz a melléütésre. A nagy forgalomban és zajban te vagy az oka a saját hülyeségednek. Ugyanis ez lapvető dolog.

Carnivora (törölt) 2009.04.17. 07:17:00

@Doryyka:

Így van Zolikának is felkínálták ezt a korrekt eljárást 1000 forintért átütik , de Zolika nem örült a lehetőségnek, hanem debil módon elkezdett hisztizni ... Miközben a kútas egyszer hibázott ő meg kétszer leokézta a zöld gombbal a szar rendszámot, utánna még az igazolószelvényen is aláírta, hogy az a tuti. Ez egy tipikus retardált hülye az ilyen marhák miatt tart itt a béka segge alatt ez az ország ... -

Carnivora (törölt) 2009.04.17. 07:19:06

A levél vége meg egyenesen katarzis, ahogyan a saját debilitásából mártirt farag Zolika az kész :D remélem észbe kapott mielőtt tovább égeti magát ...

EÖ (törölt) 2009.04.17. 07:56:09

érdekes, hogy szinte minden homárosnak ABC (Aladár-Béla-Cecil)a rendszáma :)

@nális coitus 2009.04.17. 08:16:44

7 óra 34 az ennek a f@sznak kora reggel van??

lwcolors 2009.04.17. 09:54:57

Ahol pályamatricát szoktam venni, ott bekérik a rendszámot, ami egy elém rakott digitális kijelzőn megjelenik. (olyan, mint a bankkártya PIN kód bekérője a multiknál) Az elfogadáshoz meg kell nyomni a zöld gombot, illetve szólni a kutasnak, ha elírta a rendszámot. Hibalehetőség kizárva.

moli 2009.04.17. 10:48:52

@páncélos: volt 2? a 130-cal szemben? mindenki szembejon az autopalyan? el kene gondolkodni?

trónkövetelő 2009.04.17. 12:34:01

három autója van a cégünknek, az egyik garázsban áll, se forgalmi, se zöldkártya, se kötelező. Véletlenül erre a rendszámra vettem matricát, és persze másik kocsival furikáztunk a pályán mire észrevettem, utána azonnal arra is vettünk matricát.

Méltányosságról szó sem lehet, pedig mellékeltem a lejárt forgalmit, zöldkártyát, illetve azt hogy a kocsi darabjai (rendszám láthtató) beterítik a garázst.

Nem hatotta meg őket. Ez a hülye gyerek aki meg sem nézi mit ír alá (mint én) veri itt magát...

j311 2009.04.17. 14:40:09

"Most, hogy e levelet megkaptam kiderült, hogy a matricát számomra kiállító pénztáros elírta a rendszámomat az ellenőrző szelvényen."

Szerintem szarjon szöget, aki fizetés előtt nem ellenőrzi a rendszámot az autópálya-matricáján.

páncélos (törölt) 2009.04.17. 15:15:58

Üzenem a sok okos tojás hozzászólónak, hogy rendet kellene tenni a gyerekszobátokban, s akkor eltűnik a sok mocsok a házatok tájáról,s talán még magatokat is megkedvelitek...egyszer.

Mikor szitkozódtok, jusson eszetekbe, ez saját magatokból fakad.


Jól bemutatkoztatok, remélem a környezetetek hamar rájön milyen senki emberek vagytok!!!!


Szóval még egyszer azt kívánom mindenkinek amit kaptam, nem többet, pont annyit.

Okos lehetsz, de mindenért meg kell fizetni egyszer ...jön a számla...na ott lehet magyarázkodni meg fikázni.


Egyébként, valaki kérdezte bírom e, persze, semmiség számomra, mert mindenki magából indul ki.


Azért megnézném a sok nagypofájút, éles helyzetekben hogyan reagálnák le a dolgokat.


Tudjátok....szemtől szembe!!!!:)


Innentől az élet rendezi a dolgokat, s a sorsokat.Aki fikázott az gondolkodjon el ezeken, s persze magán is..:)

Innentől sok sikert kívánok!

Akiktől segítséget kaptam, mindenkinek írtam külön levelet...és KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!

Tisztelettel: PARANOID :)

Spalya 2009.04.17. 16:00:23

@páncélos: VEGYÉL MATRICÁT SMSBEN! Nekem megér 150ft-ot hogy nem kell megállnom, és még csak el sem baszhatom!

Tipikusbalek 2009.04.17. 16:15:13

Posztoló a hunyó egyértelmű. Én mindíg megnézem, aláírás előtt a rendszámot, volt, hogy elírták. Szóltam, javították, ennyi!

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2009.04.17. 18:02:08

@páncélos:
Te az a fajta ember lehetsz, aki sosem bírja bevallani, hogy gyökér volt.
De hogy a felvetésedre is legyen reakció, jártam én is úgy, hogy kaptam csekket az ÁAK-tól, de mivel én voltam a balfasz, befizettem, ahogy kell.

Carnivora (törölt) 2009.04.17. 18:11:57

@páncélos:

Zoltán minek járatod le magad mégjobban? ezt most mindenféle baszogatástól mentesen kérdezem.
Hülye voltál, mikor nem olvastad le a rendszámot a kijelzőről.

Hülye voltál aláírtad a papírkát a rosz rendszámmal.

Hülye voltál, mikor az autópályakezelővel pattogtál.

Hülye voltál, mikor visszamentél a kútra leégetni magad.

Legfőképpen hülye voltál, hogy felháborodott levél keretében kürtölöd szét a világba, hogy mekkora balfék vagy ...

Hülye vagy, hogy felháborodsz ezen, ha hülyének néznek.

Nem fikázás kérdése ez az ügy egyértelműen te kúrtad el az ügyletet az elején. A helyedben mélyen kussolnék, de inkább írnék egy elnézést kérő levelet meg egy csokor virágot vihetsz a kútveztő hölgynek is ...

Legközelebb meg figyelj oda, vagy legközelebb a tv ügyvédjében csodálhatunk Zoltán, ahogy sírva meséled a lakásmaffia , hogy vette el a lakásod, amikor aláírtad az adásvételit amire azt hitted a nigériai főnyeremény átvételi elismervénye ... -

páncélos (törölt) 2009.04.17. 19:28:36

A történetnek régen vége van..Ti égetitek magatokat a mocskolódásotokkal!!


Tudom fáj az igazság...a helyetekben nem okoskodnék tovább!

Azért írtam meg az előző levelet, hogy a sok értelmes embernek derengjen valami.De látom sikeres volt.A buta emberekben dolgozik a bűntudat.


Nyugalom ami a lényeg volt, azt megbeszéltem segítőkész emberekkel.

Ami most itt megy az már csak a söpredéke,a maradéka a szemétnek.

Mikor ismeretlenül mocskoltok mást, gondoljatok magatokra és a környezetetekre.Aki itt mocskolódva oktat ki másokat azok elég szegényes személyiséggel rendelkeznek!

Itt már szó sincs a matrica ügyről...akiknek el kellett juttatni a jelzést az ügyben, nyugi értesültek róla.

Szóval azért jöttök ide, hogy mocskolódjatok, és sértegessetek embereket.Ezen kéne elgondolkodnotok.

Az ilyen tudalékos, fontoskodókat ismerjük.!!!
Az ilyenekből kerülnek ki az olyan személyiségek, akik megkeserítik mások életét.

Érdekes aki segítettek, azok mocskolódás nélkül tették.

Itt jelen helyzetben már csak olyan kerül elő, és próbál írogatni, akinek holt gőze nincs a hétköznapi életről!!!

Szóval aki hozni akarja a formáját az irogasson, mocskolódjon, nem érdekel ez senkit.

Inkább magatokban keressétek a baj gyökerét, vaj mitől vagytok lelketlen, önimádó,egoista,békétlen személyiségek???

Gondolkodjatok, ha megy még, és sértegetés, ócsárolás helyett, próbáljatok magatokkal megbékélni.


Szóval KÖSZÖNÖM még egyszer annak aki segített, minden a legnagyobb rendben.

Aki továbbra is okosakat akar ide írni, becsmérelve, azt már magának írja.


Szóval ha "pofázol ráfázol".
Ez már a TI kisded játékotok lesz.:)

Köszönöm, hogy itt lehettem, tényleg egy undorító környezet.Ezért tartunk itt ahol tartunk.Ezek szerint a mocskolódó embereké a jövő!!!


ÁMEN :)

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2009.04.17. 21:53:29

@páncélos:
"buta emberek", "söpredék", "szemét", "szegényes személyiség", "tudalékos, fontoskodó", "lelketlen, önimádó,egoista,békétlen személyiség", "pofázol", "undorító"

Biztos igazad van...

Carnivora (törölt) 2009.04.17. 23:07:13

@páncélos:

Értem, de minek ez a sok handabanda? miért nem azzal kezdted, hogy tudna é v.ki adni 1000 forintot a probléma megoldására :D

syleecon 2009.04.17. 23:26:33

Mindenféle egyéb hozzászólás nélkül, egy apró idézet:

"Az ilyen tudalékos, fontoskodókat ismerjük.!!!
Az ilyenekből kerülnek ki az olyan személyiségek, akik megkeserítik mások életét."

És most akkor olvassátok el az eredeti postot.

gio · http://www.napiauto.blog.hu 2009.04.18. 02:08:15

micsoda baromság ez a kibaszott post.

a borzalmasan balfasz ügyfélnek még el is engedné a büntetést az ÁAK, erre pereskedni akar, mert nem ellenőrizte a számlán a rendszámot :)

atyaúristen.

Netuddki. 2009.04.18. 12:16:21

Szoktatok autópályamatricát venni?
Eléd raknak egy számológépnek kinéző vackot, aminek a kijelzőjén megnézheted a beírt rendszámot. Ha jó akkor megnyomod a zöld gombot.
Erről ennyit.

Carnivora (törölt) 2009.04.18. 12:27:43

@kovi1970:

Ezt tudjuk csak Zoltán siklott el ezen apróság felett sőt még az igazoló szelvényt is alá kell firkantani, és azon is ellenőrízheted a rendszámot ...

moli 2009.04.18. 14:13:48

@páncélos: jaja, minden mas hulye, csak te nem.

moli 2009.04.18. 14:15:28

@páncélos: """Ami most itt megy az már csak a söpredéke,a maradéka a szemétnek."""

fiam, bazdmeg, az elso kommentektol kezdve hulyenek vagy titulalva!

moli 2009.04.18. 14:16:46

@páncélos: """Érdekes aki segítettek, azok mocskolódás nélkül tették."""

mert olyankor ki az aki kellene, hogy mocskolodjanak, te barom?!

moli 2009.04.18. 14:17:51

@páncélos: """Itt jelen helyzetben már csak olyan kerül elő, és próbál írogatni, akinek holt gőze nincs a hétköznapi életről!!!"""

megis jobban ismeri az autopalya mukodeset es a vilag mukodeset, mint te.

VilMarci 2009.04.19. 21:02:17

@Carnivora: "Itt jelen helyzetben már csak olyan kerül elő, és próbál írogatni, akinek holt gőze nincs a hétköznapi életről!!!" Mert aki aláír egy papírfecnit aláírás nélkül, az aztán mindent tud az életről.

moli 2009.04.20. 10:09:11

ezt a diszfaszt:


From - Mon Apr 20 10:01:54 2009
Return-Path:
Received: from manci.index.hu (postfix@manci.index.hu [nospam.hu])
by nospam.hu (8.14.3/8.14.3/Debian-5) with ESMTP id n3JEksGd004818
for ; Sun, 19 Apr 2009 16:46:54 +0200
Received: from blogfront2.inx (blogfront2.inx [10.1.1.139])
by manci.index.hu (Postfix) with ESMTP id 945D12C11B
for ; Sun, 19 Apr 2009 16:46:54 +0200 (CEST)
Received: from www-data by blogfront2.inx with local (Exim 4.63)
(envelope-from )
id 1LvYII-0007F5-FW
for nospam@nospam.hu; Sun, 19 Apr 2009 16:46:54 +0200
To: "moli"
Subject: re
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
X-Mailer: b2evolution 1.6-Alpha - PHP/5.2.0-8+etch13
From: "páncélos"
Reply-To: "páncélos"
Message-Id:
Date: Sun, 19 Apr 2009 16:46:54 +0200
X-Spam-Status: No, score=-2.9 required=6.5 tests=BAYES_00,RCVD_IN_UCEPROTECT3
autolearn=no version=3.2.5
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.2.5 (2008-06-10) on nospam.hu


Heló!


Igazad van, de kissé hangos vagy..ezen gondolkodj el...az a baj beleszóltál valamibe amihez semmi közöd..és tudod sok a barom barom..szóval csak halkan..véletlenek nincsenek..

Remélem dereng már...ki a barom..
Tudod okos ember nem harsog..Az a baj elbasztad, beleszóltál a felnőttek dolgába..


Szóval csak csendben...és figyelj...de feszítheted tovább...

--

syleecon 2009.04.20. 14:33:41

@moli: Elgondolkodtál már azon, hogy semmi közöd elolvasni egy nyilvános fórumot? És még reagálni is mersz? Csak halkan...(rö..högj...).

Hihetetlen, hogy ezt még lehet fokozni :)

EZ FONT..OS!!!!!

moli 2009.04.21. 10:35:12

@Obi van Csernobil: varj-varj... hogy nincs kozom olvasni nyilvanos forumot?! mivan?!

moli 2009.04.21. 10:41:57

@Obi van Csernobil: de az tuti, hogy a csavo beteg. es igy ujraolvasva mar egesz mas szinben tunik fel az eredeti poszt is.

syleecon 2009.04.21. 11:08:14

@moli: Érezd már az iróniát a "hangomon" :)

moli 2009.04.21. 13:08:57

@Obi van Csernobil: nyugi, csak enis belementem :)

Homár lány 2009.04.24. 21:10:39

Kedves Zoltán!1.Ellenörizni kellett volna a rendszámot mikor aláirod.2.Ha ezt nem tetted meg 15 perced lett volna utána ,hogy megtedd úgyanis ennyi idő van még sztórnózni a matricát igy nem bukod be az árát.Fogad el ez a te hibád volt és ne a pénztárost hibáztasd.

i hate the police (törölt) 2009.04.24. 21:25:29

@Homár lány: Zoltánunk ezt nem fogja megérteni, bár igazad van
süti beállítások módosítása