Tékozló Homár

Az idei legfájdalmasabb számhordozás T-nél (upd)

2009.09.01. 13:56 | jackyll | 273 komment

DeTomaso azt gondolta, 25 éve bejáratott T-telefonszámukat egyszerűen áthordozzák cégen belül. Tévedett. Azóta már új számot is kaptak, de a régivel még mindig nem sikerült összekötni:

Eddig tartott birkatürelmem a T-home felé, remélem a publicitás segít rajtam is. Üzletünkben a T-kábel szolgáltatta a telefonvonalat, csakúgy mint az internetet. Üzletünkben bankkártya-leolvasót üzemelnénk be, azonban ez a kábeles telefonnal nem működik. 2009. július 7-én(!), azaz csaknem 2 hónapja betértem a III. kerületi Kórház utcai T-pontba, hogy a telefonszámunkat, amely 25 éve cégünk telefonszáma is, áthordozzuk az üzleten belül a kábel helyett a vonalas telefonra (régebben T-com), tehát cégcsoporton belül és földrajzilag egy helyen. Az összes reklámanyagunkban, interneten, és partnereink katalógusában ez a szám szerepel, hozzátéve, hogy nagy értékű kerékpárok és sílécek kereskedelmével illetve szervizelésével foglalkozunk, így egy vevő elvesztése is nagy anyagi kárral jár. Ennyi idő alatt a most hétéves kisfiamnak kinőtt 6 foga, illetve átfordulás próbálkozásból már majdnem jár, T-home-nál csak aktatologatás történt.

1. próbálkozás: 1 óra várakozás, X ügyintéző hölgy 40 perc alatt kitölti a lapot, én figyelmeztetem, hogy 2007-ben csupán 1,5 hónapba került, amíg ezt a számot üzletünk akkori költözése miatt a mostani helyre tudtuk hordozni, mert mindig elírtak valamit. Mondja, hogy ő tud mindent, max. 8 nap és kész. 11. nap kapok egy levelet, miszerint nem sikerült a hordozás, mert az átadó és az átvevő fél adatai nem egyeznek (apám lakcímére beírta az üzlet címét).

2. próbálkozás: Rutinosan már nem hozzá megyek, hanem egy olyanhoz aki úgy tűnik ért hozzá, Y-hoz. Y is kitölt egy lapot, a jó adatokkal, de a földrajzi számhordozás helyett a nem-földrajzi nyomtavánnyal. 12 napba került ez a tévedés.

3. próbálkozás: Ismét Y-al, jó a nyomtatvány, jó a név, tizenegynéhány nap múlva aválasz: Elutasítva, mert tartozásunk van. Bemegyek elintézni, bár nem emlékszem, hogy valaha lett volna, kiderül, nincs, és nem is volt, nem értik. Kicsit bepöccenve megvárom amíg felhívja azt, aki a levelet írta, W-t a központban, ő sem érti, miért írta, de próbáljuk újra, és jó lesz, ő fogja intézni.

4. próbálkozás: Nemtudomhány nap, nem oké, mert az egyik rendszerben Édeapám nevén (X.Y.) van a cucc, a másikban meg a cégünk nevén (X. Kft., tehát a mi vezetéknevünk a Kft.neve). Anno 2007-ben nem tudták megoldani, hogy úgy hordozzuk át a számot, hogy átírjuk a Kft.nevére, ezért csak a számlafieztő a cég, édesapám a szám birtokosa.

5. próbálkozás: augusztus 17., sikeresn lekapcsolták(!) a számunkat a kábelről. Beviharzok, kiderül W nemes egyszerűséggel lekapcsolta a számunkat, mert azt gondolta, egyszerűbb lesz egy új számot kapnunk, és arra ő majd visszaköti, ezt szentül megígérte, csak engedjem az új számot bekötni. A nyomtatványon minden alkalommal határozottan bejelöltem, hogy elutasítás esetén nem kívánom új számon igénybe venni a szolgáltatást, ha szükséges szkennelem őket.

Aug. 19-én kijött egy szerelő, miután fél 8-kor ordítottam a telefonba (nem is tudtak róla, hogy nekem kéne bekötni akármit, aztán rájöttek, hogy tényleg, de a Karcsi szabin van, a Józsi elvitte a papírt magával horgászni, stb.), és bekötötte nagy nehezen az új számot.

Azóta próbálkoznak, de valami informatikai gubanc miatt nem tudják visszakötni, de "próbálkoznak". Az ügyfélszolgálaton azt mondták, ennél többet nem tudnak tenni. A panaszkönyvbe hiába írok, mert az irodavezető, Z olvasná, de ő tud az egészről, és ő sem tud semmit tenni. Amúgy nála telt 1,5 hónapba 2007-ben a másik hordozás.

Ma 3 hete, hogy nem tudnak hívni az ügyfelek azon a számon, ami 25 éve a miénk.

update 09.03.

Megoldódott: Iwiw körlevél: kinek van olyan ismerőse a T-csoportnál, aki felülről bele tud nyúlni és lám egy órán belül visszajött a szám.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ofélia . 2009.09.02. 06:54:23

Végső konklúzióm: A számot hagymával közösen a gurtninak nevezett hosszu és görgőtlen izén kellett volna hurcolni.

Természetesen a a váci ifa kommandó platóján egy karton sör társaságában.

Siker esetén a t-szar ingyenes leolvasást biztosít műholdon keresztül a pos-terminállal.(a sört valahogy ki kéne fizetni)

A buszom rendelkezésre áll a deák tér és az opni maradványa között ahol egy bérelt gumiszobában 32.000 huf/óra dílyazásért a kedves vevő illatgyertyák társaságában politikusok beszédeit hallgathatja gyógymódkét.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.02. 06:58:50

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
hagyma mar nem ehes Mary isteni hot dogot csinalt
es ugyan nem pucolgatom gyaktran a stukkert de kigejezetten jol esik
Boldogon kotelezo volt a geppisztolyt
hu de utaltam
itthon ugy elmojolgatok vele netezes kozben

B@nális coitus 2009.09.02. 07:01:02

A sztori több sebből vérzik. Megkérdezném a posztolót, hogyan lehet az övé 25 éve ugyanaz a szám???? Akkor még nem voltak hétjegyűek a budapestu számok, és egyessel kezdődtek.
Gondolom úgy van megoldva, hogy lakossági előfizető, de cég nevére megy a számla. Egy lakossági előfizetést simán, bármikor át lehetett írni üzletire (pl. kft-re), csak a posztoló elfelejti megemlíteni azt, hogy nem azért nem írták át, mert nem lehetett, hanem azért mert akkor üzleti előfizetőként magasabb havi előfizetési díjat kellett volna fizetnie.
Különben a T egy nagy kupac szar, utálom őket!

tiara · http://szomszedaim.blog.hu 2009.09.02. 07:02:31

Na, a napokban kell a T-nél szolgáltatást lemondanom. Hát kíváncsi vagyok, hogy fog sikerülni. Lehet, poszt lesz belőle.. :)

B@nális coitus 2009.09.02. 07:04:34

25 éve tied a szám??? Ez vicc haver, akkor még hatjegyű számok voltak, sőt nem is volt 2-3-4 számmező :-DD
Egyéniről üzletire bármikor át lehetett iratni a vonalat, én is így tettem, csak a posztoló elfelejti megemlíteni, hogy nem kérte az átírást, mert az pénzbe kerül illetve magasabb a havidíj. Ezért inkább csak a számlafizetőt változtatta meg, ami ingyenes volt.
Különben utálom a rohadt T csoportot, egy nagy kupac szar az egész!

EÖ (törölt) 2009.09.02. 07:26:54

T-vedésből T-vedtem be ide, azt felT-teleztem, hogy lesz új poszt.
Na, megyek iszok egy akkora T-gely T-át, hogy meggörbül a T-ridőkontinuum.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.02. 07:42:01

Így a poszt másnapján már megengedhetem magamnak, hogy ON legyek és megkérdezzem, mióta nem működik a kártyaolvasó kábeles telefonon?
Egy imerősöm - aki nem mellesleg sosem volt informatikus - boltjában upc-s kábelen megy a POS.
Vagy az jobb kábel, mint a Té balkábele?

maincoon © 2009.09.02. 07:50:04

Jó reggelt! Ma jól fogok viselkedni. Nehéz lesz így a napom. :)

EÖ (törölt) 2009.09.02. 07:51:35

@Nelson M. (egy város keresi a gyilkost): UPC-s USB kábelen megy a POS, de csak ha a PIN-be van ütve és a DIP ON-ba van állítva, mert a SET nélkül az ISDN FLIP-re billen és kiég a CMOS.
Így mesélte az egyik mosogépszerelő haverom, aki másodállásban kommandós a Judea Népe Felszabadítási Frontban.

Impega 2009.09.02. 07:53:44

@maincoon: Kitartas! Jo reggelt! Az eletben vannak nehez pillanatok

EÖ (törölt) 2009.09.02. 07:54:43

@maincoon: hát még a miénk milyen nehéz lesz! :)

staropramen 2009.09.02. 07:58:10

Jóóreggelt Sztrovacsekek!
Nincs releváns kommentem ezhez a témához.Megfelelő számú kívánság esetén nehány vadiúj vicc..esetleg??

Énbagoly 2009.09.02. 07:58:53

Jó reggelt!

Azt hittem nem leszek ma, de vagyok, egyenlőre.
@maincoon: miért akarsz jól viselkedni? Tegnap dádá volt otthon? :)

EÖ (törölt) 2009.09.02. 07:59:22

@staropramen: na végre, már azt hittük vicc nélkül telik el a reggelünk.

Tehát sztrovacsek, kérünk egy viccet!
Ha kettő lesz, maradhat! :DD

Ofélia . 2009.09.02. 07:59:50

@tiara: Nekem egy levéllel sikerült amit tértivevénnyel adtam fel!!!

Persze ha valami lökött kedvezmény???? miatt úgynevezett szopóidő van rajta na az gáááááz:))))

EÖ (törölt) 2009.09.02. 08:03:05

@Énbagoly: húb.sszameg már reggel van? akkor be kell mennem dolgozni, hogy onnan homározhassak tovább.

Énbagoly 2009.09.02. 08:04:10

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: már reggel elindult az agyad? Ha nem vetted volna észre, tegnap @Impega - a dolgozô nõ: -val elloptuk a buszodat. :)

@1éÖ: légyszi, ne ezt a viccet ma is egész nap! plíz!

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.02. 08:04:48

@1éÖ:
ezt én is tudom, de ez nem valódi magyarázat a svéd bevándorlási hivatal örmény állampolgárok beutazására vonatkozó állásfoglalására. (Tegnaptól köztudottan csak dominókészlettel léphetnek be az ikeába.)

tiara · http://szomszedaim.blog.hu 2009.09.02. 08:05:57

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: nem, semmi ilyesmi, már három éve vásároljuk tőlük a netet meg a telefont, szóval hűség már nincs rajta.
a levelet nem merem bevállalni, először bepróbálok egy személyes T-pontot :)szerencsére van egy a közelben, ami nem szokott fullon lenni.

Impega 2009.09.02. 08:08:24

Valaki meg tudna e mondani, hogy ez e a Az idei legfájdalmasabb számhordozás T-nél poszt?

maincoon © 2009.09.02. 08:09:32

@Énbagoly: nem volt gond otthon, elmeséltem hogy tudja mindenki, hogy mit csinált a wc-ben, erre azt mondta, hogy most már regisztrálni akar ide. csak még a nevet nem tudjuk. nnna, akkor aztán tényleg jól kell viselkednem! :D

tegnap kértem a boltban 83 dkg darált húst, de azt mondták, hogy 96 dkg lett, maradhat-e. azon gondolkozom, hogy jól tettem-e, hogy elfogadtam...

bírjatok ki még 2 napot velem, aztán lesz pár jó napotok ;)

Ofélia . 2009.09.02. 08:09:37

@maincoon: Az ki van csukva:)))

@1éÖ: Már tudom, hogy miért vágta foldhöz egy csuklyás a hanukagyertyát hangos egyéves felkiáltással a dohány utcában!!

@Impega - a dolgozô nõ: Kitartok....:)))

@Énbagoly: Mi az, hogy nem leszel??? már vagy:)))

@staropramen: Nem ragaszkodok hozzá:)))

EÖ (törölt) 2009.09.02. 08:10:24

@Énbagoly: jól van, bocsánatot kérek!

- Kérek egy bocsánatot!
- Kettő lett, maradhat?


@Nelson M. (egy város keresi a gyilkost): csak hogy műveltségemet és IQ nivomatt csiloggtasam: az örményekről jut eszembe: tudtad, hogy az egyenlítő túloldalán az örmény pont ellenkezőleg forog? J

Ofélia . 2009.09.02. 08:11:30

@Énbagoly: Nem az enyémet az ukrán maffiáét!!!

Golyóálló mellény és uzi jutányos áron nálam kapható:DD

EÖ (törölt) 2009.09.02. 08:12:16

@Impega - a dolgozô nõ: biztos hogy nem, bár nem vagyok idevalósi.

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: a csuklyás az az a személy, aki az ajtót csuklya be utánad, ha bemész valahová? Mert az szép szakma.

Ofélia . 2009.09.02. 08:12:39

@Impega - a dolgozô nõ: Nehezen hordta ki és császárral szülte:DD

Énbagoly 2009.09.02. 08:12:56

@maincoon: Házastársak nem regisztrálhatnak, mert az megöli a homár szellemét! :))

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: úgy volt, hogy ma eltűnök a tér-idő kontíniumban, de elhalasztották a Föld eldózerolását. :))

@1éÖ: maradhat a kettő. :P

EÖ (törölt) 2009.09.02. 08:13:20

@maincoon: mit szólna a férjed a Konyhapultos Bandi nicknévhez? :DD

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.02. 08:14:47

Most így korán reggel inkább elsőznék, minthogy visszaolvassam, úgyhogy inkább szeretném megkérdezni: A pusztuló DeTomasonak ezek szerint nincs annyi pénze, annyi haszna a vállalkozásból ("nagy értékű kerékpárok és sílécek kereskedelmével illetve szervizelésével foglalkozunk, így egy vevő elvesztése is nagy anyagi kárral jár") hogy két vonalas előfizetést elbírjon?

Sose leszek menő vállalkozó...

EÖ (törölt) 2009.09.02. 08:15:00

@Énbagoly: akkor marad

és nem csak a homár szellemét öli meg, hanem egyes kommentek után magát a házastársat is. :)

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.02. 08:15:25

@1éÖ:
ezt nem tudtam, az ember mindig tanul valamit.
Viszont állítólag Örményországban a bumeráng úgy repül vissza, hogy el sem kell dobni. Áll az ember az utcán és egyszercsak fejbeb@ssza egy. Rejtély. Egyelőre az örmény tudósok sem értik.

Impega 2009.09.02. 08:15:43

@1éÖ: Vagy az ágynemütartos? @Énbagoly: mindent tagadok

maincoon © 2009.09.02. 08:16:40

@Énbagoly: ebben van valami! :D de ha nem engedem, hogy regisztráljon, akkor meg ő öl meg engem :)

most mondták be a rádióban, hogy bányarém fesztivál lesz salgótarjánban. hol kell jelentkezni, véletlenül sem akarok lemaradni eme fontos versenyről, hisz esélyes vagyok! :D

Énbagoly 2009.09.02. 08:17:28

@1éÖ: hát, ha olyan hüle valaki, hogy elárulja házastársának a nicknevét... :))

@Impega - a dolgozô nõ: én láttam! :)
Megsúgom, hogy maincoont is! :)

Impega 2009.09.02. 08:17:34

@maincoon: el ne ijeszd a regisztracios csapatot ;)

Énbagoly 2009.09.02. 08:20:06

@maincoon: ezek a pasik... :) Már napközben is ellenőrizni akar? :)
Küld el őt a bányarém fesztiválra. :)

maincoon © 2009.09.02. 08:20:51

a konyhapultos és ágyneműtartós név azért nem jó, mert nem Bandi. ez jó érv?

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.02. 08:22:03

@maincoon:
salgótarjáni vagy? ezzel felfedted kilétedet és a férjedét is! kérnél tőle egy autogramot? (a nagynénémnek kéne)

EÖ (törölt) 2009.09.02. 08:23:28

@Nelson M. (egy város keresi a gyilkost): ez érdekes, nekem a feleségem (B. Andi) ilyen, időnként váratlanul fejbeb@sz valami kemény tárggyal. J

@Impega - a dolgozô nõ: Mivel lehet hosszú is a nick, ezt javaslom: Konyhapultos bandi, aki az ágyneműtartóban hány napig van? :))

EÖ (törölt) 2009.09.02. 08:24:48

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: mikor lesznek az időmérők?

Énbagoly 2009.09.02. 08:24:58

@1éÖ: ha fejbevágnak, biztos megérdemled. :))

maincoon © 2009.09.02. 08:26:02

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: sajnálom, de nem hiszem, hogy esélyed lenne velem szemben ;) én jelmez nélkül indulok a versenyen :D

@Nelson M. (egy város keresi a gyilkost):
salgótarjántól szegedig bárhol lakhatok, reggel még volt kocsink, megyek amerre látok. autogramot elintézem egy gázspray-ért :)

maincoon © 2009.09.02. 08:29:56

@Énbagoly: hol láttál tegnap?? el sem mozdultam a konyhapult mellől este 1/2 10-ig :O

@1éÖ: @Énbagoly javaslatára fejbeváglak! :)

Ofélia . 2009.09.02. 08:31:37

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: Most akkor mikor??? szavazni akarok:DD

@1éÖ: És mivan a megirénnel??:))
Most akkor bandi hány az ágynemütartóban néhány napig??:)))

Énbagoly 2009.09.02. 08:33:07

@maincoon: csak addig bírtátok? :P
Éjfél körül láttalak kilopózni a rossz szögben álló házatok ajtaján, a bal hónod alatt egy lefűrészelt konyhapultdarabbal! :)))

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.02. 08:33:39

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: tettem linket. nézd meg.

de szerintem nem kerülhetsz be a zsűribe ilyen névvel.

ofélia szép.
a bányarémek pedig randák.

éppen ezért nem tudnál minket objektíven értékelni.

Ofélia . 2009.09.02. 08:36:58

@maincoon:" én jelmez nélkül indulok"
nem rossz nem rossz:))

@1éÖ: Dugd el a szívlapátot, bumerángot, tányérokat, serpenyőt és leginkább magad mert a lányok szabadcsapatai fejbevágás ra szervezkednek:))

staropramen 2009.09.02. 08:41:38

Sztrovacsekek!
-ha elveszítek egy vevőt nagy a gáz!
-kettő veszett el-maradhat?

Énbagoly 2009.09.02. 08:42:10

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: nem kell megvédened egyévest! Védje meg magát! :)
Ha meg kiérdemli a fejbevágást, akkor viselje a következményeket. :))

Énbagoly 2009.09.02. 08:43:21

könyörgök új posztért, mert @staropramen: egész nap ezt az izét fogja hajtogatni!

maincoon © 2009.09.02. 08:45:06

@Énbagoly: délután 4-kor mentem haza!!! :DDD

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: jelmez nélkül - nem ruha nélkül! bár most hogy mondod ... ez jelentősen növelné az esélyeimet :DD

Ez a szívlapát olyan fura szó. Ha azzal vágnám fejbe Egyévest, akkor még azt gondolhatná, hogy érzelmeket táplálok iránta. Ez pedig nagy hiba lenne! :DD

EÖ (törölt) 2009.09.02. 08:48:40

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: @maincoon:

a szívlapátról sok minden eszembe jut, de az érzelem a legritkábban! :))

Ofélia . 2009.09.02. 08:49:02

@Énbagoly: Még mindig jobb mint egy lefűrészelt bal lábbal:))

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: Kösz tudtam, hogy neked mindig is jó volt az ízlésed:))

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.02. 08:50:19

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
A csuklyás módszer* nem hiszem, hogy a Dohány utcában és környékén olyan nagyon elterjedt lenne...


*"Kiégett dzsigoló betér a kupiba, és olyan attrakciót kér a madámtól, amit még nem próbált, mert mindent un, amit már igen, és különben sem akar egy 8 órás svédtornát lenyomni egy kis kielégülésért.
- Akkor menj fel a 9-esbe! Ott van egy új lány, valami csuklyás módszere van, még senki sem próbálta ki a városból, én sem tudom, mi az,
A hapsi felmegy, majd egy fél óra múlva zihálva, kivörösödve, lefőve vánszorog lefelé. A madám kedveskedve kérdezi:
- No, csak nem végzett máris? Tényleg, mint törzsvendég - elvégre [krómrudas] kislánykoromtól ismerjük egymást - meséld már el, hogy mi is az a csuklyás módszer?
- Az? Nem is olyan bonyolult. Levetkőztetett, letérdelt, bekapta a végét - majd a fitymát a fejére húzta..."

staropramen 2009.09.02. 08:51:06

@1éÖ:
Édesapám bányász volt.Neki voltak a szívlapáttal kapcsolatos érzelmei, de azok nem lenge bájú ifjaknak valók, hanem +18 -asok voltak

EnZsolt 2009.09.02. 08:51:10

Szép jó reggelt!

Gazdi: - Kérek egy puszit!
Kutya: - Kettő lett, maradhat?
Gazdi: - Vaze, te tudsz beszélni?

Impega 2009.09.02. 08:51:27

Na mar megint bent van mind a ket fonokom. Keptelenseg lesz Homarozni :(
Az a bizonyos "jofonok" fajta, aki csak ugy odalep a gephez es megnezi mi van megnyitva.

Kellemes rosszalkodast :D

Ofélia . 2009.09.02. 08:52:10

@staropramen: Kétszer odavágtam a szívlapáttal!! a harmadik maradhat??:)

EnZsolt 2009.09.02. 08:52:42

@Kitalátor feljegyzetei:

GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Ez egy kicsit most megviselt lelkileg...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.02. 08:53:21

@1éÖ: Mert még eddig(!) senki nem b@szott szájba Valöntájn napján szívlapáttal...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.02. 08:54:21

@EnZsolt :) avincesztori.blog.hu (:: Emlék, vagy fantázia?

Énbagoly 2009.09.02. 08:54:26

@maincoon: na jó, délután 4től... akkor megértem. :))

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: nem biztos, hogy férje, aki Tibi ezt így értékelné! :))

Énbagoly 2009.09.02. 08:56:25

@Kitalátor feljegyzetei: hát milyen irányban halad a homár? Lassan ki lehet tenni a 18-as karikát az egészre!

EnZsolt 2009.09.02. 08:58:43

@Kitalátor feljegyzetei: elképzeltem a dolgot, és úgy gondoltam, hogy NEM, NEM, ezt soha a büdös életben NEM.

Ofélia . 2009.09.02. 08:58:55

@Énbagoly: ÁÁÁÁ mi még úriasan fogalmazunk és aranyosan 12-es is túlzás!!

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.02. 09:02:34

kilenc után jó esetben második

és most megyek dolgozni

szégyen...

EnZsolt 2009.09.02. 09:02:53

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: Végül is belegondolva, hogy mindenféle magazin műsorokban (Kókusz és társai), lazán mutatják a jajj de nagyon izgalmas ahogy fotózzák a gumicsöcsömet lányokat, és ezt még überelik egy tangás, pucsítós képpel, ráadásul ezt főműsoridőben 12-es karikával...

Igen, a Homár még karikát sem érdemel, ez egy könnyed gyerekműsor.

Énbagoly 2009.09.02. 09:03:28

@Kitalátor feljegyzetei: Hát de mér nem? És miért? :)

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: akkor mi lehet a 18-as karikánál? :)

EnZsolt 2009.09.02. 09:09:02

@Kitalátor feljegyzetei: naná, így is olyan reggel, mint egy felizgatott WC kefe.

De inkább a fájdalommal járó beszarástól tartok...

staropramen 2009.09.02. 09:20:38

Sztrovacsekek!
-Kérnék egy 12-es karikát!
-18 as lett, maradhat?

Ofélia . 2009.09.02. 09:21:04

@EnZsolt :) avincesztori.blog.hu (:: Hát igen. és minden csatorna csak a saját gumimellü díszkurváit mutogatja a maguk 42-es iq-jával mert oda szerződtek.

Tényleg a barbaránk elvégezte már az álltalánost:??:))

AlulírottFentemlített 2009.09.02. 09:59:55

Tegnap voltam kocsmában.
Kértem egy sört.
Kettő lett.
Maradt!

Ofélia . 2009.09.02. 10:02:15

@Impega - a dolgozô nõ: Majd ha kibököd a lesős főnököd szemit:))

EnZsolt 2009.09.02. 10:04:37

@Kitalátor feljegyzetei: na jó, elég a buzulásból :)

Kérnénk egy posztot.

Ha kettő lesz, maradhat.

Impega 2009.09.02. 10:07:26

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: vegre eltunt, de majd jon vissza. Addig garazdalkodhatok :)

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.02. 10:18:27

a költöztetők biztos összebacták a szerkesztőséget, és nem találják a gombot

omár, monnyatok el

megamenn 2009.09.02. 10:23:29

T kábelén nem megy a POS csak a FOS.

Tarika · http://isitchristmas.com/ 2009.09.02. 10:32:25

Kértem 1 ballábat, 2 lett belőle, maradt.

staropramen 2009.09.02. 10:36:59

Sztrovacsekek!
Hívtam egy hűtőgépszerelőt
-Ketten jöttek, de nem maradhatnak.

CID 2009.09.02. 13:13:38

Az egész nem érdekel, de hogy a füttyfürütyben lehet valakinek 25 éve T-Kábeles telszáma ?

sportoutlet.hu · http://www.sportoutlet.hu 2009.09.02. 13:16:07

-A POS működése kábelen bankfüggő, az enyém nem vállalja.
- Valóban jobb ötlet lett volna így utólag külön vonalra rakni, ettől független át kellett a számot hordozni az előző kommentemben részletezett okok miatt. Aki 40.-szer írja hogy miért nincs külön vonalon (pl. Kitalátor feljegyzetei) legalább egy pár kommentet olvasson vissza mielőtt ír
-nem vagyok nagy és bölcs
-én anno kértem hogy mindent írjanak át cégnévre, ők is azt hitték hogy minden át van írva
-a régi telefonszám (1983)
8*****
hétjegyű:
18*****
hétjegyű változtatva
38*****
kurva bonyolult,valóban 25 éve nem az, viszont aki tudta 83-ban, az a mait is ki tudja találni.
-Jó hogy ennyi okos konstruktív ember van a hazában, talán ezért tartunk itt

forrórágógumi 2009.09.02. 15:09:28

@Deren: Kretén mi? Sikeres üzletember mi? Hát szerinted kettőnk közül ki a nagyobb idióta? Az akinek se új száma, se a régi, se bankártya terminálja és ugyanúgy nem érik el az ügyfelei jó pár hónapja, vagy én aki mindezt egy hét alatt lerendeztem volna az első ilyen szarakodós incidens után. Tudod én dolgozni is tudok egy két ügy érdekében és nem csak a faszomat vakarni hogy majd más elintézi, valóban időrabló megoldások amiket javasoltam, de ha más nincs, veszteni tudni kell... ennyi. És nekem már x hónapja úgyanúgy jönnének az ügyfeleim meg az újak is és nem vesztettem volna el őket, úgy mint esetleg a postíró úriember. Te kretén bugris!

sportoutlet.hu · http://www.sportoutlet.hu 2009.09.02. 22:35:33

Megoldódott:
Iwiw körlevél: kinek van olyan ismerőse a T-csoportnál, aki felülről bele tud nyúlni és lám egy órán belül visszajött a szám.....
Deren és forrórágumi: Szerintem kimoderáltak.......

sportoutlet.hu · http://www.sportoutlet.hu 2009.09.03. 21:50:59

Kaptam mailt a T-home-tól, elnézésemet kérték, átírták azonnal a cégnevünkre és áttettek abba a céges csomagba amibe kértem, és felajánlottak X ezer Ft-ot, amit lebeszélhetek a következő havi számláimból (ha kevesebb a havi számlám akkor továbbgördíthető).
Nem mondom, hogy ezzel így megérte a 2 hónap szívás, de azért meglepett hogy legalább ennyire korrektek.
süti beállítások módosítása