Tékozló Homár

Hazudik a Google a diákoknak és szemétkedik velük?

2009.09.08. 08:27 | szily | 278 komment

Nem lennék most a Google helyében, mert egy felpiszkált anyánál nincs keményebb, és ők nem akárkit, hanem a Homár egyik törzskommentelőjét sértették meg, azaz nem is őt, hanem, hogy rosszabb legyen a dolog, a lányát. Az igazi, az egyetlen mamapicilánya, MPL, mint azt a Homáron gyakran megfordulók tudhatják, gyakorló anya, a lánya most fog érettségizni. Az érettségi és a ballagás megszervezését a korszerű 13/C-sek egy privát Google csoportban szerették volna megbeszélni, a dolgot MPL lánya szervezte. Azaz szervezte volna, mert a Google-tól csak egy nehezen értelmezhető, pökhendi formalevelet kapott válaszul. nagyvállalati arrogancia alant:


különösen Szily, aki biztosan átérzi majd a problémánkat, lévén gyermekes apuka, aki olyannyira nem bírja elviselni a kis homárokat körülvevő iskolával összefüggő igazságtalanságokat és kellemetlenségeket, hogy oktatókártyák kivágása közben kapott idegrohamának egy teljes posztot szentelt.

A szókártyák és szóképek vagdosásán én tizenévvel ezelőtt hasonló idegállapotban túltettem magam, de most hasonlóba kerültem. Majd minden törzskommentelő homárista előtt ismert, hogy drága gyermekem, szemem fénye Tündérmackó (alias T.Macika) az idén megérik a középiskolában.
Amiben csak lehet, támogatom őt, hiszen minden szülő álma, hogy gyermeke minimum megváltsa a világot, maximum rendes ember legyen. Ha pedig a gyermeket igazságtalanság éri, minden eszközt megragad, hogy helyreálljon a világ rendje és a gyermek lelki békéje.

Homár! Most téged szeretnélek megragadni és felhasználni mint eszközt, és egy szégyenposzt erejéig elégtételt venni a T.Macikát és 23 osztálytársát ért sérelemért. A  13/C.  megbeszélte, hogy a szalagavatóval, érettségivel kapcsolatos ügyeiket, a kidolgozott tételeket a google-nál létrehozott privát csoportban beszélik ki és osztják meg egymással. Ezt egy formanyomtatványon kell kérelmezni a naaagy google-nál. A kérelmet a tájékoztatás szerint egy nap alatt bírálják el. A hogyanról nincs információnk, a szempontokról meg pláne. T. Macika a péntek esti vihar alatt az internetkimaradásokat leküzdve áttanulmányozta a csoport létrehozásának feltételeit a google ÁSZF-ben, elolvasta a gyakori kérdéseket és az arra adott válaszokat, és immár kikupálódva, fáradtságos munkával begépelte mind a 23 osztálytársa e-mail címét, és szívhez szóló szavakkal ecsetelte a megfelelő rovatban, hogy miért is van szükség erre a közösségre, majd várakozó álláspontra helyezkedett.

Az alábbi levelet kapta 24 óra elteltével:

"From: <noreply@googlegroups.com>
Date: 2009/9/5
Subject: Google Csoportok: A tagmeghívási kérelem elutasítva
To: ..................@gmail.com


 Üdvözöljük, .....................@gmail.com!

 Ezúton tájékoztatjuk, hogy kérését, melyben 23 új tagot hívott meg a(z)
..............13/C csoportba, elutasították. A lehetséges okok közt szerepel:

 * Nem tudtuk megerősíteni a lista forrását
 * A lista forrásából úgy tűnik, a felhasználók nem kívánnak tagjai lenni
ennek a csoportnak
 * A felhasználók kijelentették, hogy nem akarnak tagjai lenni ennek a
csoportnak

 Ha kérdései vannak ezzel vagy bármelyik másik csoporttal kapcsolatban,
látogassa meg a Google Csoportok Súgót itt: http://groups.google.hu/support?hl=hu.

 Köszönjük, és reméljük, hogy továbbra is élvezni fogja a Google Csoportokat.

 A Google Csoportok csapata"

Hát ide a farfekvéses sünhadsereg is kevés, mert ez a válasz egy ordas hazugság. Mi az, hogy a google csoport nem tudja megerősíteni a lista forrását? Kérdezzék meg T.Macikát, ő ismer mindenkit, vagy kérdezzék meg a meghívott osztálytársakat:))

Honnan gondolják a "google csoportok", hogy a tagok nem kívánnak tagok lenni, amikor pedig de?

Honnan veszik a "google csoportok", hogy a tagok kijelentették, hogy nem akarnak tagok lenni, amikor olyannyira, hogy epedve várták a meghívót, ami nem érkezett meg, és fel vannak háborodva a válaszon.

Én, mint megértő és türelmes szülő, kértem T.Macikát, hogy próbáljuk meg még egyszer, hátha. A válasz vasárnapra szóról szóra ugyanaz lett, a google elutálta a komplett osztályt.

Tündérmackó, és a teljes 13/C. évfolyam innen üzeni a google-nak, és a stupid  kiscsoportos csapatának, hogy van más hely a nagy cybertérben, ahol szívesen látják és támogatják a jövő nemzedékét, majd sértődötten elvonultak a konkurenciához.

Ja, hogy ez a google-nak nem veszteség? Hát Istenem. Mi mást lehetett volna tenni?

Aki tudja, hogy mi lehetett a hiba, esetleg ismertetné a megoldást (bár nem használnák fel, csak kipróbálnánk), ingyenes belépőt nyerhet Tündérmackó és a 13/C. decemberi szalagavató báljára. Nagyon nagy buli lesz:))


üdv

az igazi, az egyetlen mamapicilánya, MPL

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EÖ (törölt) 2009.09.08. 08:29:00

jaj már, ki a posztoló!
LOL

EÖ (törölt) 2009.09.08. 08:34:17

Mamapici

küldd a meghívót és a buli végén megsúgom a megoldást.
:DDD

Szódás Lova 2009.09.08. 08:35:29

Hatodik Lóreggelt kívánok, Csókoltatom a sertésinfluenzásokat.

Héttörpe (törölt) 2009.09.08. 08:35:47

Ez véletlenül itt jelent meg a modorosblog helyett? Nagyon gáz a stílus és a benyalás az elején Szilynek...

=Ford Prefect= 2009.09.08. 08:35:59

Miért kell egyátalán kérelmezni??

don brada · http://www.sajatwebsite.hu/ 2009.09.08. 08:37:10

kilencedik vagyok...nem rossz ilyen erős mezőnyben..

dr. Aullah 2009.09.08. 08:39:57

Tündérmackózni egy 17-18 éves gyereket... nem sikeres dolog.

Secnir 2009.09.08. 08:40:03

"A 13/C. megbeszélte, hogy a szalagavatóval, érettségivel kapcsolatos ügyeiket, a kidolgozott tételeket a google-nál létrehozott privát csoportban beszélik ki és osztják meg egymással. [...] Aki [...] esetleg ismertetné a megoldást"

ööö...
...egy ingyenes tárhelyen tíz perc alatt összedobott weboldal esetleg?

Szódás Lova 2009.09.08. 08:41:32

Ez egy automata válasz, mindenki ezt kapja. Az automata szolgáltatás nem is létezik, magyar nyelvre eddig még csak ezt az egy levelet fordították le, és hát ezt használják, amíg Pista otthon van. Ha bemegy dolgozni, akkor néha -néha válaszol egy- két levélre, de csak passzióból, és akkor is csak marhaságokat, amiket nem lehet értelmezni. A kávéfőzés és a cigizés nagyon lefoglalja, ne kárhoztassuk ezér'.

EnZsolt 2009.09.08. 08:43:38

Ejha egy szalagavató bál az mindig jó, de sajnos a megoldást nem tudom. Esetleg egy tégla ablakon való bedobása, melyre rá van kötve egy iromány az e-mail címekkel.

@Héttörpe (a Sötétség Seregeinek tábori lelkésze): én kedvelem a stílusát, dehát nem vagyunk egyformák. Mellesleg az nem benyalás Szilynek, szerintem. Benyalás az lett volna, ha küld meghívót neki :)

one_away 2009.09.08. 08:44:40

csak nekem fura, hogy a google-t rengeteg ember a haverjának hiszi, és megdöbben, ha kiderül, hogy ez is csak egy balf@sz cég, ugyanolyan, mint a többi?

EnZsolt 2009.09.08. 08:45:08

@Aullah: lehet, hogy te is tündérmackóznád, ha látnád :)

lódarázs 2009.09.08. 08:50:41

Lóreggelt!

Gugli a barátod :)

Ofélia . 2009.09.08. 08:53:18

Ezt az egész google dolgot nem értem igaz már vén vagyok:))

De nekem leginkább a minek jutott eszembe:)

Ofélia . 2009.09.08. 08:57:29

És miért a kuglinál??? még mindig nem értem:(

lódarázs 2009.09.08. 08:57:38

Azt nem értem, minek ide bármiféle gugli, konkurencia? A gyerekek a suliban osztályfőnöki órán nem tudják megbeszélni ezeket a dolgokat? Vagy a szünetben?
Öreg vagyok ehhez.

helianthus 2009.09.08. 08:59:49

Ezt a google izét én sem értem, plíz?
Ez jobb, mint ha mondjuk wiwen üzengetnek egymásnak vagy ilyenek?

És lehet már a posztolót? :DD

Még egy dolog érdekelne, ki a konkurencia?

Ja és érdekelne a poszt is, ahol Szily idegrohamot kapott a vagdosástól!!!

Na egyelőre ennyi.

akos147 2009.09.08. 09:04:08

szerintem szkájpoljatok helyette

Impega 2009.09.08. 09:07:26

Nem ertem. Ennek most az a lenyege, hogy korimélt akartak kuldeni? Vagy mi? Nem ertem.
Azert remelem T.Macikanak jol fog sikerulni az eloerettsegi es majd megvaltja a vilagot. Rank ferne

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.09.08. 09:12:10

ebből ekkora cikruszt csinálni?
privát zártkörű blog pl., vagy sima levlista, tárhelyet a doksiknak ugyanúgy lehet google docsban csinálni és linkelni, stb stb... nem igaz, hogy képesek visszamenni még egy pofonért, azt az időt az új megoldás létrehozására is fordíthatták volna.

kurvára ráérős és fontoskodó

Leiter Jakab · http://leiterjakab.blog.hu 2009.09.08. 09:15:29

Googlegroups létrehozásához nulla engedélyezés és jóváhagyás kell. A tagokat vagy meghívod, vagy tömegesen felírod magad - ez utóbbit nem javasolják; nem akarják a spammelők életét megkönnyíteni. Lehet, hogy ezen bukott meg a dolog, hogy páran esetleg nem kapcsoltak, hogy jé, ezt azt osztálytárs küldte, és arra a linkre kattintottak benne, hogy nem is akarnak tagok lenni. Legegyszerűbb lett volna, ha egyszerűen létrehoz egy üres csoportot, és elküldi mindenkinek a feliratkozási linket - ezután aki nem képes egy megadott címre egy üres mailt küldeni, majd arra válaszolni megerősítés gyanánt, az nem érdemli meg, hogy használhassa a Googlegroups-ot.

lódarázs 2009.09.08. 09:15:39

Még mindig nem értem. Ennyire modern világot élünk, hogy már szóban nem is lehet kommunikálni, csak az interneten keresztül?

silent76 2009.09.08. 09:19:34

Miért kell kérelmezni?
Egyszerubben is létre lehet hozni egy ilyen csoportot...

Saci Pererê 2009.09.08. 09:21:17

@lódarázs: segítek! :D

Ha a feleségednek-férjednek-gyerekednek szülinapja van, akkor nem felköszöntöd egy puszival, hanem:
- az iwiw üzenőfalon üzensz neki
- vagy a slágerrádióban üzened meg
- vagy feladsz egy hirdetést a helyi lapban

a lényeg nem az, hogy felköszöntsd, hanem az, hogy LÁSSA a külvilág (szomszédok, haverok, kollégák) hogy ESEMÉNY történt a családodban.

Ha utazni-üdülni-kirándulni voltál, vagy csak egyszerűen valamire pénzt költöttél, akkor is felrakod az iwiwre az új képeket és az üzenőfalon (hogy mindenki jól lássa) köszönöd meg a haveroknak, a kisfiadnak, a férjednek a "csodálatos kalandot".
Esetleg megkérdezed, kell-e meghívó valakinek, amit egyébként bárki kérhet.

Vágod már-e? :D

Miigeii 2009.09.08. 09:23:48

Lehet, nekünk azért sikerült google-csoportban sokadik osztálytalálkozót szerveznünk, mert egyikünket sem hívott az anyja Tündérmackónak. Ha meg mégis, az remélem, nem mert eljönni...

Átlagarcú 2009.09.08. 09:26:49

A problémát sem értem:(((

julesthe5th 2009.09.08. 09:27:40

De most komolyan! Mi ezzel a gond?
1. Létrehozod a csoportot
adsz neki egy nevet és egy leírást
2. Beírod, hogy kiket hívsz meg a csoportba!
3. Elküldöd a meghívót, és már kész is a csoport!

Baromi sok értelme van, saját hülyeség miatt lehúzni valamit. Most a google kéne írjon a homárnak, hogy egy felhasználó nem tud olvasni, és ezért lejáratja a szolgáltatásait.
Sünt a posztolónak!

Ja, és a csoportok tulajdonképpen arra van, hogy egy, a csoport saját emailcímére küldött levelet, mindenki, aki tagja a csoportnak megkapja azt, így nem kell külön mindenkinek továbbítani, meg nézni, hogy kit hagytunk ki.... jó dolog ez, ha sokan, távol egymástól,kell megbeszéljenek valamit.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.09.08. 09:29:09

@Saci Pererê: amúgy most volt egy cikk az újságban, hogy a 21. század felvilágosult bűnözői a legelképesztőbb módon használják az iwiwet, facebookot és társait: a weboldalon megnézik az ország-világ elé kitárt legújabb kütyüidet (ugye már az iPhone unboxingról is 6db, teljesen azonos képet készítünk és nyomjuk fel a közösségi oldalakra), majd elolvassák, hogy mikor utazol szabira és huss, mire hazaértél, már meglátogattak a betörők.

májgeriberi 2009.09.08. 09:29:38

lehet, hogy a guglinál nem értenek magyarul.

vagy

azt hiszik valami érdekcsoport alakul és tüntetni mennek

vagy

most éppen Ők vagdalkoznak ilyen mitomén milyen kártyákat

mamapici mond má meg nekik mi van a bögyödben úgy rendesen!!!! (Ez FONTOSCH)

Secnir 2009.09.08. 09:33:37

ja, MPL, a másik megoldás, hogy nyitsz egy
MPL.blog.hu -t, és ott a dejákok lebeszélik egymásközt.
mint fentebb említették.
ha már van indapassos reged...

b[ALien] (törölt) 2009.09.08. 09:34:49

Most itt tök mindegy, miért akarták igénybe venni
A sün a szaros sablon válaszért jár

lódarázs 2009.09.08. 09:37:02

@Saci Pererê: őskori maradvány vagyok. Nem vagyok iwiwes. Nem kürtölök semmit világgá. Nem is vagyok sikeres.

Bambuló Házisárkány 2009.09.08. 09:37:57

Rékuct lehet már? A többi meg vihar a biliben. Röhejes, hogy egy ekkora 'gyereknek' külső segítség kell egy bagatell feladathoz. Gondolom az érettségihez majd a szülők hegyezik ki a cerkájukat. A jövő nemzedéke...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.08. 09:42:41

Én már több ilyen rendszert csináltam, és az elején én is ugyanígy jártam. Azóta nem kapkodok. Egyik nap létrehozom a csoportot, másik nap felveszem a saját "alias" címemet, utána meg kiküldöm a meghívásokat, és azokat, akik agyilag zoknik, és nem képesek elfogadni a meghívást egy kattintással, csak a 3. napon adom hozzá a rendszerhez, amikor már az értelmesebbje visszajelzett.
Külön öröm, hogy a spamszűrők többsége kivágja a meghívókat...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.08. 09:43:40

Ja, és hát de remélem, hogy nem informatika érettségire gyúr a csimota...

zauberpferde (törölt) 2009.09.08. 09:44:38

Mi van már!?
Ma nőnap van a homáron?
Ez már a sokadik poszt, amiben anyáznak.
Követelem az egyenlő elbánást! Apák és fiúk hátrányos megkülönböztetésének azonnali megszüntetését!

Átlagarcú 2009.09.08. 09:47:00

Tekintettel arra, hogy T. Macika is volt valaha pocaklakó, én MPL-nek drukkolok. Bármi is lehetett ami így feldúlta a lelkét, az szarjon sünt!

Denton85 2009.09.08. 09:49:03

Mi ez a faszság?
Egyre jobban úgy érzem, hogy ide lassan egyre inkább azok a postok kerülnek be, amiket idióták írnak idióta problémákkal, nem pedig azok amikben tényleges problémákról írnak az emberek.

Énbagoly 2009.09.08. 09:51:51

Most értem megint homárközelbe, erre kiderült, hogy mamapici lányát szivatják a guglinál!
Ezen nagyon, és teljesen felháborodtam!
Látom a @Sün‼: már intézkedik. Gyorsított eljárást kérünk!
Na most pedig elolvasom a kommenteket. :)

Átlagarcú 2009.09.08. 09:52:30

Ja és, hogy ne csak pofázzak, alternatív megoldásként javaslom a most érettségizett fiamnál bevált kocsmát.
Ott is minden lényeges kérdés megvitatható.

Alikam 2009.09.08. 09:54:52

Hát én tesztképpen most végigpróbáltam egy csoport létrehozását, semmiféle elutasításról nem volt szó, és kb. 3 perc alatt létrehoztam egyet.

Úgyhogy ez megint az a poszt, ahol megfelelő ismeretek hiányában kígyót békát kiabálnak egy teljesen vétlen szolgáltatóra.

Az meg külön mulatságos, hogy a Google csoportok alatt kell megbeszélni valamit, és nem személyesen.

Ájjj, de rossz irányba mennek ezek a mai fiatalok. Most kifejezetten örülök, hogy már nem vagyok tinédzser...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.09.08. 09:56:10

@Sörecet:
Sőt!
A kocsma mögötti területen a személyes véleménykülönbségek helyben rendezhetők.

Alikam 2009.09.08. 09:59:04

@Secnir: Te, egy fájlmegosztót és fórumot hol dobsz össze 10 perc alatt?:)

connorhu 2009.09.08. 09:59:19

Sablonlevél. 5-sével kell meghívni oszt jó lesz. Any other problem?

AlulírottFentemlített 2009.09.08. 10:03:35

Bocs a Sp@mmért, de nem tudom ezt a problémát, problémának érezni.
Arra emlékeztett ez a poszt, amikor nem volt, illetve mégis volt csengő a lépcső oldalánál.

Üdvözlettel:
Egy nílusi számtech.prog. aki 3 diplomás skeptikus

Miigeii 2009.09.08. 10:04:18

Én föl nem fogom ezt a nyomtatványosdit.
Gmail-es fiókkal kábé hármat kattint, létrehoz, tetszés szerint meghívogat, megosztogat. De ha ezek ennyire az információ fiai-lányai, csak van minden másodiknak legalább két fapados weboldala...

Sceurpien 2009.09.08. 10:05:27

Igen én is ezt akartam modnani amit többen. Alapítsa meg egy meghívottal, és utána kezdje el őket meghívni, néhányosával. Úgy működik, én vagy háromban vagyok benne.

/tno+DA= 2009.09.08. 10:06:47

A posztoló szarjon egy Tarajos Sült süni helyett.

Ez miféle idiotizmus hogy a tételeket a google mailing linstjén kell megbeszélni?

Leérettségiztem, majd lediplomáztam és ehhez nem kellett semmi ilyesmi. A jegyzetek, információk egész jól áramlottak papíron is. Talán ha Mamamaci tündérlánykája nem lenne internetfüggő ahogy a mamika sem akkor talán talán ettől a bosszúságtól megkímélhette volna magát és pici lánykáját.

Meg mi az hogy aki segít kap belépőt a szallagavatóra? Ezt a szart. Kit érdekel a lányod szallagavatója? Kit érdekel a lányod??? Szüljön sünt...
Majd ha a playboy címlapján pózol lehet fordítok rá két fitymacsattintsányi időt... :D

Ha azt az időt amit a viharban is kimaradozó internettel bonyolított olvasgatással(aztán ha levág egy villám és megsül a vinyó rajta az összes jegyzettel akkor kihez fordulsz, Zeusz elen emelsz panaszt gondatlan villámszórásért?), a regisztrációval, az ismételt regisztrációval, majd az ide posztolással töltött megtanulhatott volna vagy 2-3 tételt.

Bár minden embernek joga van hülyének lenni, de miért kell ezzel a joggal ilyen gyakran élni?

SÜN
_\|||/_
- 0.0 -

vape 2009.09.08. 10:07:33

Változnak az idők...
Az én időmben az érettségizők negyedikesek voltak. Aztán lettek 12-esek, mert már folytonosan sorszámoztak általános iskolától kezdve az osztályokat (vagy mi).
Ám mi ez a 13/C?

És miért kell erőltetni, hogy mindig mindenben a Google megoldásait használjuk?

Tökös Veréb 2009.09.08. 10:09:57

@/tno+DA=: és miért kell ezt reklámozni?

Tündérmackó! WTF??? Muahaha, ha tényleg így hívod, nem is csodálkozom....

Énbagoly 2009.09.08. 10:10:02

Na, most nem értem azokat, akik azt mondják, bezzeg az ő idejükben megoldották ezt egyszerűbben, papíron, kocsmában, egyéb módon. Fejlődik a világ, használjuk ki. Homár se lenne, és nem írhatnátok ide, ha még mindig a papíralapú világnál tartanánk.

Tökös Veréb 2009.09.08. 10:15:27

@Énbagoly: jó de itt már annyira elkockultak, hogy az anyja a homáron posztol a lánykának, hogy kész az ebéd! érted? Átestek a ló másik oldalára.

zauberpferde (törölt) 2009.09.08. 10:19:41

@Fulzsenszio:
Tudtam én, hogy ez lesz...!
Kutatók régen megmondták, hogy ez az évezred, a nők dominanciájának előretörését fogja hozni.
Itt a bizonyíték a homáron, az elmélet helyességére...

Átlagarcú 2009.09.08. 10:20:00

@/tno+DA=:
"Bár minden embernek joga van hülyének lenni"
...de nincs joga ilyen hangon kommentelni egy - egyébként tiszteletreméltó - postolóról.

Énbagoly 2009.09.08. 10:20:26

@Fulzsenszio: előre közlöm, hogy elfogult vagyok a posztolóval. :)
De az, hogy ők hogy intézik ezeket a dolgokat, az legyen az ő dolguk. Itt inkább csak arról van szó, hogy le kellett számolniuk egy illúzióval.
Lehet, hogy átestek a ló túlsó oldalára, de amíg egyikük sem érzi így, addig joguk van hozzá. :)

Csopak · http://jagkommefranungern.wordpress.com 2009.09.08. 10:22:24

Hmm, én hoztam létre, úgy goggle csoportot, hogy semmi kérvény nem kellett hozzá.

Tökös Veréb 2009.09.08. 10:23:36

@Sörecet: @Énbagoly: jaaaa, hogy őt véditek, akármekkora hülyeséget is ír??? jah persze ő is része ennek a belterjes bandának!

Pada0ne 2009.09.08. 10:23:58

Nem rossz ez a dolog, ha ert hozza az ember. Anno 2 eve mi egy G-mail-os cimet regisztraltunk az osztalynak es ott vitattuk meg a dolgokat es osztottuk meg az anyagot. Gyerekek ez a 21. (ugye az?) szazad. Erettsegi elott ugye kidolgozzak a teteleket, mindenki egyet-kettot akarmennyit. Miutan ez kesz csak feltolti es maris mindenki megkapta. Ez nem kockulas, hanem a technika kihasznalasa. Elvegre erre van. Villamcsapasrol meg annyit, hogy a google szervereit nem fogja torolni, max egy atomhaboru... Az mas teszta, hogy ha valamit nem tudunk hasznalni akkor szidjuk mint a bokrot. Ez gyors, kenyelmes, praktikus. Mindenki azt nyomtat ki otthon amit akar, es nem 30 oldalakat fenymasol, vagy kormol.

zauberpferde (törölt) 2009.09.08. 10:24:32

@Énbagoly:
érzékenység ide, elfogultság oda, mondjuk ki, hogy ilyen hülyeségre is csak a nők képesek...

Énbagoly 2009.09.08. 10:25:43

@Sörecet: hallod? @Fulzsenszio: együtt szid bennünket. Szerinted belterjesek vagyunk? :)

Miért Fulzsenszio? Te is meg szoktad védeni azt, akit kedvelsz? Vagy nem?

Jurij Kakarin 2009.09.08. 10:26:56

hát ez valóban szörnyű.
mától törlöm a betűtáramból az e-t, a g-t, az l-t, az o-t.

ez a poszt végülis miről szól? mi a szívás benne?

holnap szeretném, ha beposztolnátok, hogy mostanában kicsit sokat söröztem és reggelente eléggé híg cucc jön ki belőlem. toljon sünt a Dr*h*r!

Tökös Veréb 2009.09.08. 10:27:00

@Énbagoly: igen, megszoktam védeni, de néha a saját érdekében megmondom, ha hülye volt! érted?

Énbagoly 2009.09.08. 10:27:14

@zauberpferde: a pasik hülyesége teljesen másirányú, az tény! :)

Énbagoly 2009.09.08. 10:28:46

@Fulzsenszio: Érteni értem. De a hangnem akkor sem mindegy. Bár ezt felvállalta, amikor úgy döntött, nyilvánosan panaszkodik. :)

Ofélia . 2009.09.08. 10:31:23

@Sörecet: @Sün‼: Most kiesett a kanál a kezemböl:DDDD

A 15 évvel ezelőtti főnököm már megmondta, hogy a nagy fejlesztések a kricsmiben születnek:))

Átlagarcú 2009.09.08. 10:33:43

@Fulzsenszio: Pont ezt tettem én is. Az előző kommentjeimben ironizáltam vele, leírtam, hogy szerintem mekkora probléma az övé.
Bár nem szorul védelemre, de az alpári hangnemet a magam nevében is kikérem magamnak.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.08. 10:34:09

Hagyjátok már ezt a hülyeséget, hogy bezzeg régen le lehetett érettségizni/diplomázni net nélkül is.

Le lehetett ja, meg a folyóban is lehetett mosni és hentes se kellett, mert levadásztuk az állatot.

Különben a posztert nem ismerem és ő sem ismer engem!

É2I 2009.09.08. 10:34:21

Egy kérdésem lenne:
Hol van mamapici? már iLYenkor, amikor az ő posztja megy.

Egyre inkább az az érzésem, hogy úgy járt, mint egyéves annó. ;P

MPL, inkább kérdeztél volna, itt mindig akad 1-2 IT szagember. Fentebb elő is bújt egy pár. X) Csak össze lett volna rakva az a gruppen.

Átlagarcú 2009.09.08. 10:35:17

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
Pontosítok: A nagy fejlesztések és a nagy fejvesztések.

Átlagarcú 2009.09.08. 10:36:49

@É2I: MPL nagyon kultúráltan távol tartja magát. Én is ezt tenném. Biztosan itt van és olvas.

Szélpörgő 2009.09.08. 10:37:08

@vape: a 13/c a kisegítő, így már értem miért nem sikerült egy tök egyszerű dolgot megcsinálni,de ha nem tudsz létrehozni egy ilyen tárhelyet, használd a keresőmotort és derítsd ki hol a hiba.

Automata válasz helyett mit vártok egyébként?
Fordítógép=olcsó, de szar
Automata válasz=olcsó, de személytelen, és ritkán értelmezhető

A google nem azon gazdagodott meg idáig sem, hogy beültetett 50 embert napi 24órában leveleket válaszolgatni.


groups.google.hu/group/valamiblabla?lnk=gcimh
2 perc volt...

É2I 2009.09.08. 10:38:34

@Jurij Kakarin:
Várjál már. Ott más probléma is lesz; csak sörtől nem hígul fel az ember fia/lánya/tündér mackója ;P

Ofélia . 2009.09.08. 10:39:17

@Fulzsenszio: Itt nem szokás bandázni te kretén:(((

terra.tech 2009.09.08. 10:39:58

Chat.hu-ra beregisztrálod gyermeked, előfizetsz VIP szolgáltatásra (kb 1000 ft), kapsz egy privát szobát, oda a gyermeked meghívja a többi osztálytársát és már mehet is az azonnali üzenetváltás. Igaz ez nem mail rendszer. Vagy a Skype szoba meg ingyenes is, ott is lebonyolítható.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.08. 10:40:08

igen, lehet már a posztolót, azzal kellett volna kezdeni...

egyébként lassan aranyaret kapok a sünszarástól, de ezen mindenkinek át kell esni egyszer:))

sajnos most időbem nem fér bele, hogy a miértekre és a hogyanokra részletesen válaszoljak, ezért csak gyorsan és röviden:

- mert ezt találták ki,
- van nyomtatvány, ki kell tölteni (a kettő azért volt, mert ment angolul és magyarul is),
- már megcsinálták máshol,máshogy,
- nem én csináltam, hanem a gyerek és az osztálytársak, akik hála Istennek nem informatikusok,
- nem pusztán köremailezni akartak,
- az osztály négy különböző csoportban tanul (eltérő fakultációk és nyelv), heti egy alkalommal találkoznak osztályfőnöki órán, ahol nincs idő mindent megbeszélni,
- a az egyes tételeket nem mindig egy ember dolgozza ki, hanem van amit több, és lesz tanár is a csoportban aki lektorál,
- nem informatikából érettségiznek,
- nem érek rá kurvára kedves mindenkinélmindentjobbantudok és megmondomafrankót arcodcsakacsillaggarázsbanférel @Rékuc ott a nagyonnyugaton,
- a Tündérmackót általában nem használjuk, mert hosszú, ezért rövidítjük,
- nem volt villámcsapás, csak internetszolgáltatás kimaradás

így is hosszú lett.

és lehet tovább a posztolót, igen :))

Énbagoly 2009.09.08. 10:40:50

@É2I: szerintem @Sörecet: -nek igaza van. Szia mamapici! :)

Pada0ne 2009.09.08. 10:42:16

@vape: Valoszinu azert 13. mert elso ev 0.(9.) elokeszito volt. Manapsag ez a trendi, jarjon a gyerek egy evvel tobbet, es meg igy is maradjon hulyebb mint az aki regebben csak 4-et jart.

Énbagoly 2009.09.08. 10:44:40

@Pada0ne: Az előkészítő év általában azt jelenti, hogy nyelvet tanulnak napi 4-5 órában. És aki szerint erre nincs szükség manapság, az nagyot téved.

É2I 2009.09.08. 10:45:05

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon:
"nem érek rá kurvára kedves mindenkinélmindentjobbantudok és megmondomafrankót arcodcsakacsillaggarázsbanférel @Rékuc ott a nagyonnyugaton,"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

The Good Boy 2009.09.08. 10:46:49

mpl-t nem akarom bántani, de első körben én sem értettem, mi ez a guglibuli. 20 éve nagyon jól el tudtuk intézni személyesen az érettségit, meg a szalagavatót. nem kellett a /gugli a/ barátod csoportjára támaszkodni. Az idén ballagó lányom még nem jelezte, hogy csak a kibertérben tudnának ballagást szervezni, igaz ő egy szinttel lejjebb tart még és csak nyóócadikos. Ő még az év eleji szülőit is lerendezte azzal, hogy másnap szólt, hogy tudjunk róla, miről maradtunk le, a tanárral meg közölte, hogy elfoglaltak vagyunk, nem érünk rá, majd valamikor megkeresem a tanárát...
Közben rájöttem, ez a legjobb amit mpl család tehetett: ha ottmaradnak az osztálytársak iskola után megbeszélésre, akkor madár-, sertésinfulenzások lesznek, vagy süntüszőjük nő, ha a helyi kocsmában találkoznak, akkor részegek,ha meg valami klubban, akkor meg belövődnek (nem t macika, hanem a többiek, ő a kivétel), azaz egyik esetben sem fognak érdemi munkát végezni, ugyhogy maradjanak csak otthon aztán beszélgessenek virtuálisan.

Pada0ne 2009.09.08. 10:49:15

@Énbagoly: Tudom es jo is lenne, de sajnos nem igy megy. Mikor kitalaltak arrol volt szo, hogy matek felzarkoztatas es intenziv nyelvtanulas nyelvvizsgaval ev vegen. Ehhez kepest ebbol semmi nem valosult meg. Legalabbis felenk nem latszik, de lehet hogy csak itt rossz a rendszer.

Énbagoly 2009.09.08. 10:51:41

@Pada0ne: Hát, az én lányom most nyolcadikos, és erősen érdeklődünk a téma iránt. Szerencsére vannak idősebb barátai, így aztán első kézből vannak infóink is. :)

-d(-_-)b- 2009.09.08. 10:52:39

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon:

Sajnos ki kell ábrándítsalak:
- nincs nyomtatvány
- nincs kérvény

Egy guglicsoport létrehozása valóban kb. öt perc.

Impega 2009.09.08. 10:52:57

@É2I: Nekem is ez a resz tetszett a legjobban.

zauberpferde (törölt) 2009.09.08. 10:53:26

@Énbagoly:
Így van! Nézd csak meg, majd szerdán kimutatják a foguk fehérjét, focimeccs nézése ürügyén. Izzadt arccal, sörtől bűzölögve fog üvöltözni fél országnyi férfi.:)

Átlagarcú 2009.09.08. 10:54:24

@The Good Boy:
"ha a helyi kocsmában találkoznak, akkor részegek,ha meg valami klubban, akkor meg belövődnek (nem t macika, hanem a többiek, ő a kivétel),"

Még szép! Hát miért fiatal az ember?
Ez szinte dobja magát. Ettől még le fognak érettségizni és még rendes ember is lehet belőlük. Ejj, de könnyen
felejtetek!

Ezt egy olyan ember mondja, akinek a harmadik fia érettségizett, a negyedik meg még kicsi:)))

Pada0ne 2009.09.08. 10:54:27

@Énbagoly: Vegulis nem rossz dolog, mert minel tobbet jar kozepsuliba annal tobb ideje van eldonteni mi akar lenni,merre akar tovabbindulni. Plusz azert valami csak ragad ra a koszon kivul abban a +1 evben. :)

Énbagoly 2009.09.08. 10:54:57

@zauberpferde: :))
de jó, hogy ezt nekem nem kell elviselnem itthon. :)

Énbagoly 2009.09.08. 10:57:01

@Pada0ne: Még nem jutott döntésre, mit is akar, de majd elmondom neki ezeket az érveket is. :)

@Sörecet: Négy fiad van? Aszta! :)

Miigeii 2009.09.08. 10:57:31

Szerintem az ember néha annyira lekockul, hogy eszébe sem jut az egyszerűbb megoldás. Itt sem kell nyomtatványozni, meg lehet oldani egyszerűbben, csak olykor túlpörög a józan ész, és nem tudni, hova, meddig kellene viszamenni a rövidebb utat választani.

Nagyon kellett volna valakinek a mailcíme, hogy elküldjek egy levelet. Sehol, de sehol nem volt semmi infó róla. Amit megértek, személyét tekintve. Semmit nem találtam, és rendesen kétségbe estem. Erre kaptam a mentőötletet: miért nem küldöm el papíros levélben? nab+, azért, mert ez már eszembe sem jut, mint lehetőség. :) Aztán mégis működik, muhaha.

EÖ (törölt) 2009.09.08. 10:58:11

na elküldtem az @Énbagoly: viccét a google-nak, most mindenki azon röhög, úgyhogy évekig nem lesz a probléma megoldva.

Átlagarcú 2009.09.08. 10:59:06

Ettől még az erkölcsi féket nyomni kell két lábbal, mint ahogy nekünk is nyomták. Akkor hiba nem lehet.

Énbagoly 2009.09.08. 11:00:18

@EÖ: szegény guglisok! Maximum agyleállást kaphattak tőle. :))

2009.09.08. 11:01:34

hátizé, én is jártam 13/A osztályba, méghozzá a suli kéttannyelvűsége miatt, ami feltételez ugye egy nulladik (később kilencediknek nevezett) évet, amikor nyelvtanulás van, kb semmi más (hawaii volt :)), erre rájön a normál négy év... (erre most hagynék időt).
gugligrúps meg nemcsak levlistaként használható, hanem kitűnő doksik megosztására is, és mindjárt gyúlhatnak is a villanykörték a kommentelők fejében, hogy mivégre is kell ez az úri muri a mai ifjúságnak a tételekkel kapcsolatosan. (ide javasolnék egy google docs-ot, ahol szerkesztgetési jogot is lehet adni a meghívottaknak - vigyázat! advanced function! :))
mondjuk tényleg nem egy nagy varázslat összedobni egy grúpot,lássuk be azonban, hogy a users' error nagy úr.

Énbagoly 2009.09.08. 11:01:51

@zauberpferde: hát vannak. :))

@Sörecet: ezt a megfogalmazást, hallod! :))

Eric_Cartman 2009.09.08. 11:02:25

Azt szeretném kérdezni az illetékesektől, hogy lesz-e valaha még olyan poszt, ami nem baba-mama-csimota ?

EÖ (törölt) 2009.09.08. 11:02:42

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: le kell robbantani a gugli ajtaját, megfogni egy 85 darabos papírzsepivel és bedobni a gyerekmedencébe

remélem segíttettem. :)

staropramen 2009.09.08. 11:02:52

@Fulzsenszio:
Mi az, hogy belterjes banda.Mi az amit te jómodor ellen szedsz?
Alapvető jogod, hogy ne érts egyet valakivel, de ezt többféle képpen kifejezésra juttathatod.
Te ugye mosógépszerelő vagy?
Csak hogy tudd ez errefelé nagyon csúnya szó.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.08. 11:03:00

@Sün‼: A korrekt érdekegyeztetési eljárás a "Gyere ki a kultúrház elé!" felkiáltással indul, ISO-san.

The Good Boy 2009.09.08. 11:03:32

@Sörecet: " Ettől még le fognak érettségizni és még rendes ember is lehet belőlük. "
én sem mondtam az ellenkezőjét::)))
Ja, és én sem felejtek, azért irtam, hogy olyan helyen nem igazán arra összpontosit az ember.

Pada0ne 2009.09.08. 11:04:53

@Kitalátor feljegyzetei: Aztan jon a kapa, kasza, stihl furesz :)

EnZsolt 2009.09.08. 11:04:59

@Pada0ne: akkor felétek rossz, mert én is ismerek olyat, aki ilyen képzésben vesz részt, és meg kell mondjam, hogy egyáltalán nem tartom rossznak azt, hogy valaki esetleg úgy fejezzen be egy gimnáziumot, hogy két nyelvvizsgája van.

Meklén és Tamara 2009.09.08. 11:06:16

nem tudja valaki, lehet még ingyen sz.rni az Árkádban? Vagy az már régen volt?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.08. 11:06:37

@Pada0ne: Nem is tudom, én Kalocsán a IV. században voltam előfelvételisként alapkiképzésen... (1980)
Utána meg II. GLZ. 82 M/M AV Ü 2. szakasz

Énbagoly 2009.09.08. 11:07:04

@staropramen: szóval megharagudtál rá? :)
Ha belterjesnek tart minket, legfeljebb nem fog idejárni.

EÖ (törölt) 2009.09.08. 11:07:25

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: le kell robbantani a gugli ajtaját, megfogni egy 85 darabos papírzsepivel és bedobni a gyerekmedencébe

remélem segíttettem. :)

The Good Boy 2009.09.08. 11:07:51

@bárakármi: "hátizé, én is jártam 13/A osztályba, méghozzá a suli kéttannyelvűsége miatt, ami feltételez ugye egy nulladik (később kilencediknek nevezett) évet, amikor nyelvtanulás van, kb semmi más (hawaii volt :)),"
nekünk meg technikum volt (még a kiforratlan fajtából, akkoriban kezdődött ez az 5 osztályos mizéria, senki nem tudta, mit fognak egy éven keresztül pluszban tanitani-nem sok semmit:), aztán az ötödik év semmi másról nem szólt, mint a f*szverésről (ööööhhhhöööööm, akarom mondani a veretésről - pirulós szmájli:)

Pada0ne 2009.09.08. 11:08:54

@EnZsolt :) avincesztori.blog.hu (:: Igen ez szep es jo, de sajnos sokaknak igy sincs egy se. Es ez az en bajom.

Énbagoly 2009.09.08. 11:09:09

@EÖ: te meg miért mondasz mindent kétszer?te meg miért mondasz mindent kétszer?

EÖ (törölt) 2009.09.08. 11:09:20

@Nelson M.: azt álmodtam, hogy Argentin-polinéziában fekszem a gyermekmedencében, miközben a naplementében szalad felém két hölgy, az egyik bikiniban, a másik ragasztós gatyában, közben bagolyhuhogás tölti be a teret és jesszum youtubos videókat küldözget mindenkinek, aki szereti
arra ébredtem, hogy a konyhapulton fekszem és a vaníliás karika doboza töri a derekam és a zuhanyzóból csobog a víz.
már be se mertem nézni, mert tuti Abby nővér zuhanyzott.
most megyek a pszichiáteremhez.
(remélem randibugyiban lesz) JJ

EÖ (törölt) 2009.09.08. 11:10:35

@Énbagoly: hülye a blogmotor, szerintem
szólni kéne a google-nek, hogy küldjenek technikusokat :D

Pada0ne 2009.09.08. 11:10:53

@The Good Boy: Nekem is ez volt a technikum, de 2 evig. Habar szereztem egy technikusi oklevelet aminek koszonhetoen itt postolhatok melo kozben :)

Énbagoly 2009.09.08. 11:11:28

@EÖ: az a pszichiáternél tett látogatás már aktuális egy ideje. :)

Pada0ne 2009.09.08. 11:12:24

@Pada0ne: Bocs. Kommentelhetek.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.09.08. 11:12:35

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: még szép hogy nem érsz rá, hiszen egész nap itt b@szod a rezet :) tíz komment írásának idejéből pont kigazdálkodhattál volna egy megoldást, de akár a sünszarásos posztod megírása helyett is segíthettél volna tündibündiüntyülümpüntyülümmackócikácskán :)

EÖ (törölt) 2009.09.08. 11:12:43

@Énbagoly: voltam már, azt mondta, a bagolyhuhogással nem tud mit kezdeni, a többit kezeli :D

dptr 2009.09.08. 11:12:58

Nincs pontos infom erről, de mint rendszergazda el tudom képzelni, hogy a google-csoport is lehet spam-generátor. Ahhoz hogy a szolgáltató ezt el tudja kerülni (vagy legalábbis nehezítse), csípőből elutasít minden olyan kérést, ahová kapűsból 20, vagy 10 címnél többet hívnak meg. Az is lehet, hogy tényleg nem erősítette meg a lista forrását, mert meg akarta, de ha minden csoport létrehozásakor 20 címnél többet kell ellenőriznie, akkor az felzabálja a gugli teljes kapacitását, nem beszélve arról, hogy kisebb levelezőszervereket lehetne így floodoltatni a google-el ;).
Szóval azt mondom próbáljátok meg először 19, vagy 9 taggal, a többit meg hívjátok meg utólag.

Tökös Veréb 2009.09.08. 11:13:05

@staropramen: akkor miről is beszélünk? egyébként arra értettem, amit mondtam, hogy mindig ugyanazok az emberek szakértenek itt a homáron!

EnZsolt 2009.09.08. 11:13:29

@EÖ: én meg azt álmodtam, hogy Balatonfüreden voltam egy szálláson. A többit nem is merem elmondani, mert olyan félelmetes volt...

@Pada0ne: evvel én is egyetértek. Egyébként javasolnám az OM-nek, hogy a gyerekeknek tanítsanak empátiát. Evvel is neveljék az ifjúságot, hogy ne legyenek belőlük lehúzós, francbaelküldős, átverős népek.

illemvakond 2009.09.08. 11:13:57

@EÖ: Szerinted mpl elsőre nem értette?
Tudom: hülye blogmotor...
:D

EÖ (törölt) 2009.09.08. 11:14:15

@EnZsolt :) avincesztori.blog.hu (:: csak annyit árulj el, hogy üvegasztalon ébredtél vagy bográcsban.. :D

Impega 2009.09.08. 11:14:55

Off
@Nelson-megneztem a Taratino filmet. Nekem tetszett, a zuramnak nem
On

Pada0ne 2009.09.08. 11:15:15

@Fulzsenszio: Nemis, mert en most eloszor szagertek :P

EÖ (törölt) 2009.09.08. 11:15:30

@illemvakond: tuti nem értette :)
@illemvakond: tuti nem értette :)
@illemvakond: tuti nem értette :)

Énbagoly 2009.09.08. 11:15:39

@EÖ: hát a bagolyhuhogás más orvosok szerint is kezelhetetlen. :))
Bár szerintem a vaníliáskarikafüggőség sem fog olyan könnyen elmúlni. :))

@Fulzsenszio: mi itt nem szakértünk, hanem szakszerűen szétoffolunk minden posztot. :)

Bar Kochba 2009.09.08. 11:15:54

Itt nem a google volt hülye.
ID-tíz-T figyelmeztetés!

Impega 2009.09.08. 11:16:04

@EÖ: szoljal mar MPL-nek, hogy le kell robbantani a gugli ajtaját, megfogni egy 85 darabos papírzsepivel és bedobni a gyerekmedencébe

remélem segíttettem. :)

illemvakond 2009.09.08. 11:17:02

@EÖ: jaj, ezt most nem értem. Elismételnéd? :)

The Good Boy 2009.09.08. 11:17:08

@Pada0ne: mondjuk én csak a buli kedvéért maradtam érettségi után a technikus képzésen (nem is bántam meg, mert sikerült elég nagy reprezentativ mintát öszegyüjteni), mivel várt a családi biznisz (amin utána hamar túl is léptem, úgyhogy én meg azért tudok kommentelni ezerrel:)

EÖ (törölt) 2009.09.08. 11:18:30

@Impega - a dolgozô nõ: rögtön, csak előbb elmondom neki, hogy le kell robbantani a gugli ajtaját, megfogni egy 85 darabos papírzsepivel és bedobni a gyerekmedencébe

és kösz, sokat segítettél.

@Énbagoly: jó ötlet, ha @Ágica erre jár, mondd meg neki lécci, hogy leugrottam a boltba Vaníliás Karikáért, étcsokisért, ezt tedd hozzá.
lehet a viccedet is elmesélem, hátha jó kedvük lesz tőle pár évig.

Anulu · http://salgoauto.hu/ 2009.09.08. 11:18:49

Tmacika helyett az anyukája is létrehozhatta volna a csoportot. Akkor megóvta volna a Google okozta lelkisérüléstől a kis Macikát. :D

EÖ (törölt) 2009.09.08. 11:19:33

@illemvakond: elég sötét van, nem látom mit írtál.
ha megtennéd, hogy újra beírod!
kösz
:)

EnZsolt 2009.09.08. 11:19:35

@Rékuc: lassan itt csaj harc lesz, szóval kezdem is fellocsolni a terepet, hogy legyen sár!

Amúgy meg egy tuskó vagy, de erre már régebben rájöttem, és más is, te nem???

Impega 2009.09.08. 11:20:40

@EÖ: Igazan nincs mi. Szeretem mikor sokat tudok segiteni, hogy almondhasd, hogy le kell robbantani a gugli ajtaját, megfogni egy 85 darabos papírzsepivel és bedobni a gyerekmedencébe.

Alàssan

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.09.08. 11:21:45

@EnZsolt :) avincesztori.blog.hu (:: de igen! És? Mégse én szarok sünt a homáron, hanem incilipincilimpl :P

Énbagoly 2009.09.08. 11:22:21

@EÖ: oké, átadom! :)
Persze csak ha nem felejtem el. :)

@EnZsolt :) avincesztori.blog.hu (:: szerinted van olyan aki beszélgetni akar ezzel a rékuccal, a hozzászólása után?

EÖ (törölt) 2009.09.08. 11:22:44

@Impega - a dolgozô nõ: tudod mit szeretek benned a legjobban? hogy segítőkészen elmondtad, hogy le kell robbantani a gugli ajtaját, megfogni egy 85 darabos papírzsepivel és bedobni a gyerekmedencébe.

mert pont ugyanezt javasoltam MPL-nek, azaz hogy le kell robbantani a gugli ajtaját, megfogni egy 85 darabos papírzsepivel és bedobni a gyerekmedencébe.

Impega 2009.09.08. 11:24:04

@Énbagoly: "szerinted van olyan aki beszélgetni akar ezzel a rékuccal, a hozzászólása után?" - Persze de szigoruan ëkeztekkel

EnZsolt 2009.09.08. 11:24:11

@EÖ: egy vitorláson :D

@Impega - a dolgozô nõ: szerintem is bitang jó film volt, azok a párbeszédek zseniálisak!!!! Leírhatatlan, hogy mekkora szinészi teljesítményt mutatott be Christoph Waltz.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.09.08. 11:24:43

@Énbagoly: hidd el nem sértődök meg azon, hogy 5db offoló munkanélküli hivatásos homározó nem kedvel :) sőt azon ijednék meg kurvára, ha szimpatikus volnék ennek a bájos közösségnek.

illemvakond 2009.09.08. 11:25:23

@EÖ: ,    . ? 

Pada0ne 2009.09.08. 11:25:45

@EnZsolt :) avincesztori.blog.hu (:: Ez a masik nagy problema, de sajnos nem az oktatas a hibas, hanem a szulok, vagyis nem a szulok, hanem a rendszer ami miatt a szulok nem ernek ra eleget foglalkozni a gyerekekkel akik igy sajat kutfobol bunko tirpak diakok lesznek. Bocs az alpari kifejezesert, de tenyleg felhaboritoan tudnak viselkedni manapsag a suliban.(Vagy otthon is ilyenek?)

Énbagoly 2009.09.08. 11:28:05

Bár én nem beszélek rékuccal, de megkérdezné valaki tőle, hogy ha ennyire irritáljuk, akkor mit keres itt? :)

bldo 2009.09.08. 11:28:15

Törzstag vagy nem, ez a levél 100% vegytiszta hiszti, a gyomorforgatóan modoros fajtából. Sorry.

helianthus 2009.09.08. 11:28:17

@dptr: Hát komám, gratulálok, Neked adom a pontot!
+1
Nem csak, hogy érted miről van szó, de megoldást is kínálsz.

MAMAMPICI!
Itt kaptatok választ, hátha máskor, máshol még jól jön.
Ja és T.Macikát üdvözlöm és üzenem neki, hogy tegye össze a kezét, hogy ilyen Édesanyja van, aki még a Homár-átkot is hajlandó magára vonni érte!!! :D:D:D

EnZsolt 2009.09.08. 11:28:19

@Rékuc: "de igen! És?" No comment.

EÖ (törölt) 2009.09.08. 11:32:07

@illemvakond: يرة العربية85 -ös zsepi بوجه عام، قد !

bár nekem a fél nyolc jobb lenne. :)

staropramen 2009.09.08. 11:32:46

@Rékuc:
Azt hiszem kifelejtetted a "bérkommentelő" jelzőt.Hiányzik nekem.

Tökös Veréb 2009.09.08. 11:34:44

svédország az már nyugat? momentán még-még nyugat, de már komp jár át Leningrádba! :)

Énbagoly 2009.09.08. 11:35:18

@Impega - a dolgozô nõ: vagy csak az ékezetekkel. Aztán következtessen vissza. :)

@staropramen: tényleg! Bár engem a Baglyok Felszabadító SZervezete fizet. :)

helianthus 2009.09.08. 11:39:15

Hát én itt a Homáron voltam már
-rendőr(vagy katona?)
-magyartanár
-bérkommentelő NBH-s szinten
-belterjes banda
-fehér szakállú nagy hasú piros ruhás ember
-homo rackevicus

És még csak az elmúlt hetet vettem!!!:D:D:
@Fulzsenszio:ezt a filmet imádom, meg a szövegét is.
Téged megkoreografáltak? X)

Tökös Veréb 2009.09.08. 11:42:46

@helianthus: "Téged megkoreografáltak?" heeee?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.09.08. 11:46:06

@Énbagoly: mert poén hergelni titeket, olyan aranyosan puffogtok :)

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.08. 11:46:16

akkor b@szom tovább a rezet (bocs, ha kiemelte)

a 13. évfolyam tényleg nyelv miatt van:

1.

emelt szinten a célnyelvből (pl: angol) érettségi + két másik tantárgyból a célnyelven érettségi = felsőfokú nyelvvizsga

2.

második nyelv emelt óraszámban emelt szintű érettségi = középfokú nyelvvizsga


hát aki erre azt mondja, hogy haszontalan, azt csak sajnálni, aki érdeklődik, annak pedig ajánlani tudom, mert nem papírt kap a gyerek, hanem aktív nyelvtudást, már ha ő is akarja.

@-d(-_-)b-: sajnos van, belépsz a saját fiókodba a csoport létrehozásánál, megadod a nevét, hogy ki léphet be, megadod a leírását, meghívottak listája stb. ha lehet másként is, akkor ők azt nem tudták.

@dptr: lehet, hogy ez volt a probléma.


mindenkinek köszönöm az építő kritikákat, a sün/sülszarató jellegű felszólításokat, örvendtem, hogy néhány informatikus és egyéb szakértő is megtisztelte a posztomat, szélesítette a látókörömet stb. stb.

a kommenteket már olvassa a 13/C a könyvtárban a hosszú ebédszünetben, és jókat röhögnek. köszönik a vidám perceket.

sértődött pichákkal pedig nem tudok mit kezdeni(ismét bocs, ha kiemelte), nekem van humorérzékem, tehát a kommentelést folytatom tovább, ahogy eddig.

Énbagoly 2009.09.08. 11:47:12

@Rékuc: na látod, hogy aranyosak vagyunk.

zauberpferde (törölt) 2009.09.08. 11:51:58

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon:
Most akkor nem szabad csúnyákat mondani, mert fiatalkorúak is hallják?:)

Énbagoly 2009.09.08. 11:53:21

@zauberpferde: Drága, az én fiatalkorúm, csúnyábban beszél, mint én, csak itthon nem meri megtenni. :))

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.08. 11:56:13

@zauberpferde: hát, ha fülükkel olvasnak, akkor lehet, hogy hallják is:))

staropramen 2009.09.08. 11:56:40

@Rékuc:
mert poén hergelni titeket
Több magyar kifejezés is taglalja a szórakozás megkívánt célszemélyét.
Pl."..Hergeljed ám te a.....

Lángharcos 2009.09.08. 11:59:47

Gúgli csoportot mi is hoztunk már létre.

1. nap létrehozom a listát, felveszem a neveket.
Persze kapom a gúglitól, hogy potenciális spammer vagyok, adjam meg, hogy honnan is ismerem a címlistát. Leírtam, hogy másik listát költöztetnék át ide, mert azzal sok a baj.

2. eltelt 1-2 nap, és semmi válasz, ellenben a lista működött a tagok nélkül, úgyhogy írtam a tagoknak, hogy itt és itt lépjenek be a listára..

3. eltelt 1 hét, a gúgli vette a fáradtságot és végre elfogadta a kérelmet. Addigra már csak 1-2 cím hiányzott..

Szóval ha él a lista, akkor írj mindenkinek, hogy vegyék fel rá magukat.

Énbagoly 2009.09.08. 11:59:56

mondta már a sün, hogy dél van?

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.08. 12:02:53

@Lángharcos: de már egy másik oldalon csoportosultak, ahol hasonló a rendező elv, de mindenkit beengedett és működik.

Okádó Mikádó 2009.09.08. 12:03:08

Most látom csak, hogy Mamapicinek posztja lett.
Mamapici! Ha menni kell valahova dulván a földle tepelni valakit, akkor szólj.

Amúgy dél van.

És holnap hajnalban elköltözök Mo-ról. Majd jelentkezem.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.08. 12:04:03

@Okádó Mikádó: neked is köszi, de vándorolj csak ki nyugodtan és ne is nézz hátra

helianthus 2009.09.08. 12:05:24

@Fulzsenszio: sajnos nem, és ami még rosszabb velem sem akar senki koreografálni. :(

b[ALien] (törölt) 2009.09.08. 12:05:38

@helianthus: figyi, akkor el tudnál intézni egy gyorshajtást? Léccilécci!
:)
ja meg a macskáimat is meg kéne tanítanod magyarra, mert csak norvégül és németül beszélnek:)

Impega 2009.09.08. 12:06:02

@Okádó Mikádó: HOVA? Sose akarod megirni! akkor csak osszejott? legalabb egy orszagot, vagy egy nyelvet.
Ha nem, akkor jo utat es vigyazz magadra.
Es ne feledd: Te vagy az erosebb es bizz magadban

Énbagoly 2009.09.08. 12:08:11

@b[ALien] a kopasz baba: a gyorshajtás bárki el tudja intézni. Erősebben kell nyomni a gázpedált! :))

illemvakond 2009.09.08. 12:10:27

@Okádó Mikádó: És ne felejtsd itthon az ékezeteket, különben úgy jársz, mint @Impega - a dolgozô nõ: :D (Néha előhúz párat egy zsákból, valamennyit mégiscsak vihetett magával.)

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.08. 12:10:47

@b[ALien] a kopasz baba: @Énbagoly: verizója nem jó.

közig bírság: 30 lesz a táblázat szerint

és még várom,hogy szabálysértésért is megsünözzenek, ahol bármi lehet.

vagy te vezetted az autómat? mert akkor módosítok a vallomásomon:))

b[ALien] (törölt) 2009.09.08. 12:11:05

@Énbagoly: és előtte inni fél lter kevertet,nem?:)
(pjúúúj)

b[ALien] (törölt) 2009.09.08. 12:13:39

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: nekem lejárt a jogsim, úgyhogy nem vezethetek, autóm meg nincs
De a biciklimet mindig a Dagi tekeri, és túl jó erőben van:)

helianthus 2009.09.08. 12:15:10

@b[ALien] a kopasz baba: Hát megpróbálom, csak előtte jelenésem van a ráckevei Titokzokni büfében, ahol 30 rózsaszín randibugyit kell vennem, utána még bérkommentelnem kell egy másik blogon, de nem írom ide le, mert nem reklámozom a konkurenciát, úgyhogy pontban 14:00-kor tudom vállalni a macskát, viszont gyorshajtást nem intézhetek el, aztat most nem lehet, mert gyönnek a választások meg ezek komám, aztán mostan vigyázni kell a korrupcióval.

Okádó Mikádó 2009.09.08. 12:15:35

@Impega - a dolgozô nõ: :) London lesz, már van is kibérelve egy szoba nekem.
Mert mindig azt szoktam mondani, hogy jó ha van otthon egy lakás.

Ha a Malév elkavarja a bőröndjeimet, akkor viszont nekem is lesz posztom.

Okádó Mikádó 2009.09.08. 12:18:32

@illemvakond: Most jut eszembe,hogy a nevem tele van ékezetekkel.
Lehet meg kell változtatnom Ms. Mikado Okadora.

Énbagoly 2009.09.08. 12:20:13

@b[ALien] a kopasz baba: te csak a sört szereted, nem? :)))
Biciklivel gyorshajtani, az már valami! :))

Okádó Mikádó 2009.09.08. 12:22:32

@helianthus: jó hogy eszembe juttattad a titokzoknit, azt még nem pakoltam be. Egyszer a fejemet hagyom el.

b[ALien] (törölt) 2009.09.08. 12:28:41

@Énbagoly: de, de most csak viccelődünk, nem? Vagy komolyan vetted, hogy a macskám tekeri a biciklit?:)
Egyébként már 14 éves koromban is léptem túl megengedett sebességet biciklivel
40-es táblánál nem olyan nehéz

b[ALien] (törölt) 2009.09.08. 12:30:04

@Okádó Mikádó: a lóbalzsamot ki ne felejtsd! Anélkül be sem engednek az országba:)

Énbagoly 2009.09.08. 12:31:25

@b[ALien] a kopasz baba: nem vagyok agyilag rokkant, hogy komolyan vegyem. :))
De most komolyan bemértek biciklivel? Mert másodkézből már hallottam ilyet, de elsőből még nem. :)

Jurij Kakarin 2009.09.08. 12:38:14

Köszönöm, hogy kiszedtétek a kommentemet.

Énbagoly 2009.09.08. 12:42:45

@b[ALien] a kopasz baba: hát akkor most sem lesz ilyen sztorim. :)
Mosolyogj! :))

Andoron 2009.09.08. 12:56:00

Ez most komoly...? Mármint ezért pazarolni a helyet, meg az olvasók idejét :D:D

Énbagoly 2009.09.08. 12:58:01

@b[ALien] a kopasz baba: jól csinálod. :)

@Andoron: Hát valamivel meg kell tölteni a szervert.

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2009.09.08. 13:03:45

Fefosok.
Egy osztály az osztályteremben, iskolaudrvaron, kocsmában ríltájmban mér nem tud beszélni egymással? Mér kell hozzá gugli?
Olyan, mintha a világban szétszóródott nyuggerek érettségi találkozóját kéne összehozni a Mátészalkai Zalka Máté gimnáziumban.
Egyébként a gugligrupps megnyalhatja a bal herémet, mert lehetlen leíratkozni az egyik csoportjának a hírleveleiről.

Secnir 2009.09.08. 13:05:32

@Alikam:
khm.
saját domainnév
www.dyndns.org/
saját levelezőszerver - a standard edition
www.mailenable.com/download.asp
saját chat szerver
www.cn2u.co.uk/fifichat/
saját filemegosztás, webes fileszerver
rejetto.com/hfs/

ezek a gépeden összesen kb 20 megát foglalnak, és kb 3% processzoridőt.
ha a mailenable összes funkcióját szeretnéd használni, biztos van olyan thepir.-el kezdődő weboldal, ahol találsz full verziót...

Pada0ne 2009.09.08. 13:25:49

@Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker: Ha visszaolvasol latod hogy nem lehetseges surun talalkozni.

@Secnir: Szegenyek nok es nem power userek. :)

Secnir 2009.09.08. 13:29:36

@Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker:
hellóóóó Zsírparaszt!

na milyen volt Szófia? még mindig gondjuk van a kresszel? még mindig sötét éjszaka a város? na, milyen a sör? és ittál araratot? vagy rakiját?

@Pada0ne:
ezekhez nem kell powerusernek lenni. anno asszonynak töltögettem le a gépére, hogy az osztályával tudjon kommunikálni.
és tudta, és tudta, és tudta!

helianthus 2009.09.08. 13:33:15

@Okádó Mikádó: pedig azt hallottam egy ismerősömtől aki hacker és nem mellesleg informatikus, hogy azt be kell mutatni a reptéren is!

Deuce Bigalow 2009.09.08. 13:47:00

mi az isten futhatott végig elvetemült, gonosz, szarban turkáló képzeletedben, hogy egy ilyen gugli féle f@szság megoldás lehet erre????
MSN b@szod, vagy Skype!!!

amúgy meg: szerencsétlen gyerek, hogy szégyellhet téged, hogy 17 évesen még tündérmackózod, istenem....

Átlagarcú 2009.09.08. 13:55:55

Azon töröm a fejem - a mosogepszerelo.hu - mintájára hányszor kell begépelni a google.com-ot, hogy a Google első lapon a Homárt hozza?

EnZsolt 2009.09.08. 14:01:33

Ha már olvas a 13/C osztály is, akkor csinálok egy kis reklámot.

Reklám:

avincesztori.blog.hu

Reklám vége.

Köszönöm a figyelmet, tudom, hogy nem volt ebben se ásóka, se hüvelygomba, de nem akarok senkit sem rosszullétre ösztökélni.


@Okádó Mikádó: nagyon jó utat, és sok sikert!

EÖ (törölt) 2009.09.08. 14:06:20

a google is a senkiháziak kezében van

EnZsolt 2009.09.08. 14:06:54

@Deuce Bigalow: ha kicsit is elgondolkoznál, akkor rájöhetnél arra, hogyha mindenkinek el kell küldeni egy kidolgozott tételt, akkor nagyon is jó megoldás a googlegroup. MSN-n lehet, nincs fenn akinek még kell, vagy Skype-on.

És nem hiszem, hogy szégyelli a gyerek, például a barátnőmet is becézgeti az édesapja, és jól esik neki, mert szoros a kapcsolatuk.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.08. 14:09:30

@Deuce Bigalow:

tudod vannak olyanok akiknek teljesen normális kapcsolata van az őseivel, akiket nem szégyell, mint például az én gyerekem, akinek nem ciki az, hogy a szülein kívül a barátai is már régóta T.Macinak hívják.

és hát van az a gyerek, akit az anya messziről undorral nézett és hunyorítva, ridegtartásban tartott és gyereidének hívott mások előtt is, mint például téged.

az a szép ebben, hogy nem vagyunk egyformák:))

Deuce Bigalow 2009.09.08. 14:12:45

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon:
de, szégyelli qrvára, hidd el! :-D
csak nem mondja, nehogy megbántson!

Énbagoly 2009.09.08. 14:13:02

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: egyetértek. :))
Én is kicsi lányomnak hívom a 14 éves csöppségemet, aki magasabb tőlem. És még ölelgetni is szoktam. Nyilvánosan is. Meg megpuszilom. Akár több ember szeme előtt. És még csak nem is zavarja. :)))

Deuce Bigalow 2009.09.08. 14:19:30

elég nagy a különbség egy 14 éves lányt "pici lányomnak" nevezni, meg egy 17 éves fiút (vagy ahogy ő érzi, férfit) "tündérmackónak".
ez gáz a javából!

az igazi MPL-nek meg az előző commentjének középső részért üzenem: hogy az anyád picsáját! :-D

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.08. 14:26:45

@Deuce Bigalow: köszönöm szépen.

T.Maci nem fiú, hanem lány, de ez neked úgyis mindegy. írjál még valami szépet, nyugodtan vezesd le a frusztrációdat (aminek a zöme elárulom, gyermekkorban keletkezik).

engem anyázhatsz nyugodtan, nem zavar.

azt kell nézni kitől jön, és rögtön helyére kerülnek a dolgok. ha számomra értéktelen nulla, akkor oda. ezt az értéktelen nullához tettem.

Saci Pererê 2009.09.08. 14:26:53

@KolomparVinetu:
Látom, te egy értelmes ember vagy :)

/tno+DA= 2009.09.08. 14:26:56

@Sörecet:
Ezekuztán minden, csak nem tiszteletre méltó. Hogy postoló... talán jobban tenné ha nem tenné, vagy tusomisén.

Átlagarcú 2009.09.08. 14:31:23

A gyerek nem a szüleit szégyelli, hanem magát(különösen a fiúk) egy bizonyos korban. Amikor nagyobbnak szeretne látszani a koránál. Szégyelli, hogy a szülő kísérgeti, becézgeti, mert az nem "férfias". Ez a világ legtermészetesebb dolga. Ki fogják nőni és jön az orr alá mormogás köszönés helyett. Mert akkor meg azt nem tudja, hogy hogyan köszönjön. És még lesz számtalan agybajuk, amit a szülőnek érteni és kezelni tudni kell.

/tno+DA= 2009.09.08. 14:33:02

@Énbagoly:
Nem a technika felhasználása a bajom.
Fősulin nekünk is volt iskolai hálózatunk. Hehh nem voltunk a guglira kéynszerülve... :D
De ha volt is, szeméylesen koliban suliban összeültünk és tudtunk tartani magunknak konzultációt ahol együtt meg lehetett beszélni a dolgokat, ahol megtörtént a jegyzettranszfer. Nyomtatva pendrive-on CD-n bakeliten lyukkártyán kinek kinek kedve és lehetősége szerint.

OK, hogy használni akar egy szolgáltatást, de 1) azt tegye már ésszel, 2) amire használni akarja a szolgáltatást ahhoz meg találja meg a legmegfelelőbb megoldást.

/tno+DA= 2009.09.08. 14:39:37

@Pada0ne:
"Villamcsapasrol meg annyit, hogy a google szervereit nem fogja torolni, max egy atomhaboru..."
Nem figyelmeztél mesteredre szavaira eléggé ifjú PandaFUN.
Mielőtt Tündérmackó használatba vehette volna az nagy Gógel szolgáltatását, az jegyzetei tételei valának neki ámító gépének adattároló merevlemezén, mely villámos időben szélben s viharban igencsak vala sérülékeny, és ha Tündérnek Mackója nem ösmérte a CD/DVD s más hordozható adatok tárolójának rejtelmeit (lévén nem ezen akaerta körbeadni még éretlen s tán értetlen kispajtásainak), így csak sejtem de egyre biztosabban érzem, hogy egy pontosan elhelyezett villámos a megfellő időben lehet okozott volna némi zavart az erdőben ahhoz, hogy oda legyenek a cuccai. Nálam egy hegesztés hatására a villamos hálózaton hirtelenjében megjelenő feszültség ingadozás vágta haza a teljes vinyómat. Erre egy villám méginkább képes. És még csaka házba se nagyon kell becsapnia, amilyen zseniálisak a magyar villanyos hálózatok... :)

Átlagarcú 2009.09.08. 14:41:32

Minden vágyam egy történelem tételt (Pl A Fasizmus hatalomra jutása Németországban) lyukkártyán látni:))))

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.08. 14:48:06

@/tno+DA=:

az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon 2009.09.08. 10:40:08

a "mentségek" fentebb olvashatók, bár nem érzem, hogy mentegetnem kéne bárkit is bármiért.

és most ne soroljam, hogy van akinek nincs nyomtatója, nem vesz neki az anutája pendrájvot stb. ők ezt választották, szinte mindenki gugliméles stb.

na jó bevallom a lyukkártya is szóba került, de sok lett volna amit cipelni kell:)))

és nem villámcsapás volt, hanem hálózatkimaradás a tré nevű internetszolgáltatónál (na ezt viszont szégyellem, mármint a szolgáltatót, de már mindegyiknél jártam, aki nálunk elérhető)

EnZsolt 2009.09.08. 14:48:21

@/tno+DA=: nekem egy zárlatos fúró okozta a vesztemet. Valaki rádugta a hálózatra és bumm igy lett a chocapic.

Azóta szünetmentes táp van, és minden fontosabb adat (értsd: munka, zene, képek) DVD-n pihennek.

/tno+DA= 2009.09.08. 15:01:34

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon:
Nem futja pendrivera de internetkapcsolatra igen. :D
Ugye ezt most nem mondtad komolyan?

"és nem villámcsapás volt, hanem hálózatkimaradás a tré nevű internetszolgáltatónál"
Nem tetszik érteni.
Viharban csak akkor használjunk gépet ha van minimum egy normális (nem Media Marktos 2000 Ft-os) feszvédő elosztónk, esetleg egy szünetmentes tápunk, vagy notebookunk. :D Mert az Olympos Zrt. és elnöke Zeusz nagyúr szarik a fogyivédelemre. :D

/tno+DA= 2009.09.08. 15:03:10

@EnZsolt :) avincesztori.blog.hu (::
Úgy is kell. ;)
Nálam még a szünetmentes hiányzik, de ami késik ... (az a BKV).

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.08. 15:09:20

@/tno+DA=: ezt azoktól a kölköktől kell megkérdezni, akiknek a kedves szüleje nem ad pénzt a gyereknek saját pendrájvra és a szüleje gépét kell használnia, hogy most akkor mi miért nincs. nekünk sem volt sokáig a gyereknek pendrájv, mert az enyémen munkás dolgok vannak, és nehogymár kölcsönadjam neki. ezért vettem. de hidd el, van aki nem vesz a gyerekének, és a netet is csak este 6 és 7 között engedi használni.

vihar: feszvédő, notebook, szünetmentes van. viszont semmilyen tré nincs viharban, nemcsak net, de tévé sem (nincs jel), és van hogy süket a vezetékes telefon, vagy foglaltak vagyunk a hívónak. ez biztosan gyárilag van így elbaccva.

pernyekergető 2009.09.08. 15:13:00

Basszus eddig azt hittem T.Macika van vagy 3 éves..Most kiderült, hogy kicsit több.. Gááz:))

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2009.09.08. 15:21:29

@Pada0ne: Nem vótam, lefújátk a társak.
De a Puskás fasza volt, ittam milliárd sört is. Meg a zár piac kapuján kereszült a cigók feles konyakot is árultak, az valami rika szar pakura volt. De lehetett velük alkudni.

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2009.09.08. 15:23:47

Secnir 2009.09.08. 13:29:36 @Secnir: Erre ment volna az előző, csak elkúrtam.

májgeriberi 2009.09.08. 15:32:30

@Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker: azért mert nem tudod elképzelni az okokat, nem biztos , hogy nem te vagy a hülye!

a szolgáltatónak szolgáltatni kéne vazze ez a lényeg barátom. Ez FONTOS!

a miérthez meg semmi közöd bár a gyengébbek kedvéért leírták!

gromit 2009.09.08. 16:06:46

uramatyam, ezt a cuccot a vasfuggony keleti oldalan KERVENYEZNI kell ????? nekem van 3 kulonbozo google group-om, egyszeruen letrehoztam, embereket meghivtam, oszt hasznaljuk. nem neztetek el vmit csunyan?

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.08. 16:11:16

@gromit: a kérelmezésen értsd az üres mezők kitöltését:))


kitöltöttük a megfelelő üres mezőket, elnevezés stb. és nem a visszaigazolás jött, hogy létrehoztad a csoportot, hanem ez.

/tno+DA= 2009.09.08. 16:25:20

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon:
"vihar: feszvédő, notebook, szünetmentes van. viszont semmilyen tré nincs viharban, nemcsak net, de tévé sem (nincs jel), és van hogy süket a vezetékes telefon, vagy foglaltak vagyunk a hívónak. ez biztosan gyárilag van így elbaccva."
Nem gyárilag, csak ez itt még mindig a Balkán dél-keleti része ahol élünk. C'est la Vie

"ezt azoktól a kölköktől kell megkérdezni, akiknek a kedves szüleje nem ad pénzt a gyereknek saját pendrájvra"
Ha lesz alkalmam megkérdem.
Ha pedig diszkréten arra próbálnál utalni, hogy nem mindenkinek azonosak az anyagi lehetőségei: Drágám! Egyszeri és évekre szóló 1500 Ft-os tételről bezsélünk. Akkor meg mi van?

"és a netet is csak este 6 és 7 között engedi használni."
Nagyon helyes is teszi. Végén még függővé válik a gyerkőc idő előtt.
;)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.08. 16:53:22

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: Namégeccer: Új néven kitöltesz még egyet, ma, és meghívod az aliasodat. Holnap ötösével hozzáadod a potenciális bőcsészeket. Egyszerre csak max. ötöt. Nem hatot.

Mylady 2009.09.08. 17:44:19

írtam egy kommentet mampicilánya védelmében, de a blogmotor lenyelte - sünt neki!

nem írom be újra

de annyit hozzáfűznék: látom nagyon-nyugaton megint kimenő volt a sárgaházban...

mesegomba 2009.09.08. 18:12:17

szegény T.Macika, cseréljen anyát..sajnálom szegényt.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.08. 18:18:00

@Mylady:
mpl-et nem kell vedeni
meg Bandit is lenyomna
amugy tokeletes volt a 8altalanos 4 gimnazium vaggy szakkozep/harom szakmunkas/
5 egyetem 4 foiskola rendszer
ha valami jo volt az atkosban az oktatas igen
de valtoztatsi kenyszer van az emberekben
ez a genekben van
jon a hotelbe egy uj menedzser es onnantol egy kicsit feljebb kell tolni a salatasvillat stb.
mert ha nem valtozik semmi akkor ugy erzi nem dolgozik
na ez tortent az oktatasban
es erdekes itt meg a nagy a'merikaban pl a kozepiskolaban is egyenruhaban jarnak a legtobb helyen
jo, tudom szar volt az iskolakopeny mert nem tudtam megmutatni a legujabb zold-feher adidas polomat de tuleltem/amugyis szunetben levettem a kopenyt hehe/
hat igen a teknika fejlodik az en idomben meg vezetekes telefon se volt/mar nekunk/
de kocsma igen!!:)

Megdobbent 2009.09.08. 18:46:38

mpl: no en aztan igazan nem akarok beledkotni, de olyan szinten szanalmas, es szilytol meg akkora genyosag volt kozzetenni, hogy borzalmas. Guglicsoport? Hat nem tele a net free csoporthosterekkel vagy scripkkel meg ilyesmikkel. Esakkor moszerolni a guglit, hogy ingyen nem hajol kored viragkoszoruval.

Pfff, csalodtam....

Megdobbent 2009.09.08. 18:55:09

Nah, 9 perc telt el az utolso kommentem ota, azota elszivtam egy cigit, letrehoztam egy csoportot, csinaltam egy screenshotot, feltoltottem, megirtam ezt, es hat hol a gond? :)

a.imagehost.org/0994/tizenharomce.jpg

Megdobbent 2009.09.08. 18:57:55

Nah telleg, ugyan nem olvastam el a kommenteket (mert mar ilyen feluletes vagyok), de ezt a csoportot nekiadom MPL-nek, ha latok rola egy fotot, ahogy egy L-t mutat az arca elott a jobb huvelyk es mutatoujjaval ;>

májgeriberi 2009.09.08. 19:13:41

@Megdobbent: ne légy ilyen szigorú pont vele vazze..

szumma, jól látja a dolgokat, csak most egy kicsit túlpörgött. Előfordul mindenkivel. :)
(magamat látom)

Megdobbent 2009.09.08. 19:19:32

@májgeriberi: Najo, igyekszem, de konyorgom: egy homaron szocializalodott vagany MPL, hogy igy tulporogjon. Lehet, hogy csak en vagyok most erzekenyebb :)

Najo, megkapja ingyen a csoportot (amibe meghivtam ket masik cimemet es nem volt hiszti, hogy honnan szereztem, csak jottek az ertesitok, hogy csoporttag vagyok), mert jo a szivem :>

De jelenkeznie kell erte es kivancsi vagyok, a 3 lepes kozul pontosan melyik reszletesen (magyarul) leirt pont vezetett a FAIL-hez :)

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.08. 19:27:17

@Megdobbent: cuki vagy.

miután megcsináltam a holnapi kaját (kínai sült tészta), és két kavarás között én is létrehoztam egy csoportot mamapici néven. az értékelhető kommentek ezrelékében volt utalás arra, hogy a létszám lehetett sok, vagy valami spamnek veszi a valamit.
tehát egyedül. csak úgy ment valamiért. most én vagyok benne a többi énemmel, meg a sünök, amiket magam köré sz@rtam.

a kölkök már nem szarakszanak, csináltak máshol birkaiskolát.

sajnálom, hogy csalódtál bennem. de hát ez van, ilyen is vagyok. nagyonkeleti.

májgeriberi 2009.09.08. 19:30:49

@Megdobbent: téged még sosem ragadtak el az érzelmek?

nem hiszem.

valami szemét nehéz megállni, hogy visszafogjad magad, főleg ha mindennap emlékeztetnek rá.

mamapici én így szeretlek!
az ilyenektől ember az ember!:)

morecows 2009.09.08. 19:38:49

kedves népek,
nem olvastam végig az összes kommentet, szóval biztos megválaszolták már, de megerősítésnek:
a google groups úgy megy, hogy lehet eröltetni ezt a 23 mailcímes felvételt, de nem egyszerűbb meghívni embereket a csoportba? kapnak egy mail-t, amiben az áll, hogy kaptál meghívót, elfogadod-e. Egy nap alatt mindenkin végig lehet menni és fájdalom, no meg google mentes a dolog, hiszen automata az egész.
ha végigolvassa valaki az faq-t akkor sztem ezt tudhatni lehetne-e (tudom, nincs ilyen kifejezés, na de jól hangzik).
Szóval google-t magyarra állítani, és hajrá, ott ki lesz írva magyarul.
csak azért vagyok ily bátor, mert én magam is 3 levlistát üzemeltetek róla és sztem tök jó.
kellemes napot. :-D

rózsarózsa (törölt) 2009.09.08. 19:39:51

Hajrá,mamapici!

Hajrá,T.Macika!

Megdobbent 2009.09.08. 19:45:08

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: Eh, csak az eset valtott ki belolem csalodast. Egy igazi homarkommentelo verszemet kap es addig regelget, amig ossze nem jon :)

Ha a dolog hetfon esett meg, akkor viszont bebuktad es ezt a meccset a hetfo nyerte. Ezt nem szabad hagyni: blazirt onmerseklettel kell elsorvasztani a nyavajast!

@májgeriberi: Jajj, dehogynem. Sot egyetlen gyerek sem cseperedett fel mellettem, de ahogy figyelem a gyermekkel biro apakat-anyakat nem csoda, ha kemenyen korrodalodik az idegrendszeruk.

Mi tobb az igazi szenvedelyes noket igy kell szeretni, egy csupa mosolygos, higgadt, kiegyensulyozott sokkal gyanusabb :)

Iiii, amugy mindenki drukkoljon: epp egy szintiszta napenergiaval feltoltott kis hordozhato szarrol toltom a mobilom. Harom napig volt a napon, es legalabb 1-2 orat kene birnia. Ujjakat X-be! :>

Megdobbent 2009.09.08. 20:01:35

@májgeriberi:
@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon:

Nem, nem :)
Van benne egy akku, azt tolti a napon, es az akku tolti tovabb a mobilt. A drukk targya, hogy a 3 nap alatt belement-e annyi energia az akkuba, hogy szepen sokaig at tudja-e tolteni a mobilba :)

Megdobbent 2009.09.08. 20:11:08

(iiii, csak igy csendesen kop-kop-kop, mar 40 perce tolti, ami nagyon jo eredmeny, mert 1 napos napfurdo utan csak 10 percet toltott, ami lassuk be: lofutty)

Megdobbent 2009.09.08. 20:13:00

Aaaargh, elkiabaltam. Ennyi volt a toltes, slussz-passz. Be kell latnom, hogy ez telleg csak egy vesz-gyorstolto, ad egy fel toltottseget es lehet hivni a segelycsapatokat :/

májgeriberi 2009.09.08. 20:29:36

@Megdobbent: most olvasom LOL

"Harom napig volt a napon, es legalabb 1-2 orat kene birnia"

mitsoda találmány, hol bírtál rá szert tenni?

érdekelne..

Megdobbent 2009.09.08. 20:36:59

@májgeriberi: Hong-Kongbol szereztem, es telleg emergency charger a neve, csak en hittem, hogy majd most atallok mobiltoltesileg naptechnikara. Amugy egy pici, aranyos kis cucc, pont ennek megfeleloen kicsi a napelemes felulete.

Bw na bumm, most az maugyis bekapcsolt gep USB-je tolti tovabb a mobil, a vesztolto meg bekerult a kis dobozaba :>

Megdobbent 2009.09.08. 20:38:27

Argh, ha viszont arra gondolsz, hogy 3 nap alatt elfustolt a napon, akkor ez nem igaz.

Tehat: napelem+akku. Ha 3 napig a napon hagyom, akkor 3 napfenyes napszakig tolti a beepitett akkujat. Annak az akkunak kell birnia a mobilom feltolteset 1-2 oran at. De nem teszi.

Bonyolult dolog ez a solarize :>

Átlagarcú 2009.09.08. 20:58:09

Maradok a hörikerekes mobiltöltőnél. A höri is fitt marad, meg a teló is.

ghck 2009.09.08. 21:03:40

"Aki tudja, hogy mi lehetett a hiba, esetleg ismertetné a megoldást (bár nem használnák fel, csak kipróbálnánk)"

Azért ez édes. Ha kiderül, hogy a postoló volt a hülye ("mi lehetett a hiba"), akkor is menjen a google a p*csaba, ő már egyszer megsértődött, úgyhogy "csak kipróbálná"... Na persze.

Mekkora egy semmitmondó szar poszt egyébként!

Megdobbent 2009.09.08. 21:13:40

@Sörecet: De gondolom azert a hori vinnyogva fordul a sarokba, ha telefonalsz a kozeleben ;>

CID 2009.09.08. 23:01:24

Ez már szánalmas :( Ha ebben a kúrvaországban valami klimakszos picsának/pöcsnek nem tetszik valami akkor ide kirakják ? Lehet mókusmacikát kellene visszaíratni az oviba.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.09.08. 23:03:03

@CID: a posztoló bármennyire tövig benyalt a szerkesztőnek, az még jól meg is szopatta azzal, hogy kitette a sztorit közszemlére :D
@Mylady: vinnyogva röhögök ezen a rénszarvas.hu-n, fergeteges, köszi :)

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2009.09.09. 04:19:25

Minek vallalja el MPL T.Macikaja, ha nem ert hozza?
Minek kell guglin megbeszelni? Osztalyterem, jatszoter, biliardszalon, kocsma, szkajpi, emesen, cc email miert problema?
Vagy a gondolkodas a problema? MPL fogja d#gni Macika menyasszonyat is a naszejszakan?

A hangvetelem talan cinikus, valojaban boldog vagyok, orulok, hogy ilyen komoly problemakkal kell megkuzdenie MPL-nek. Szivbol kivanom, ennel nagyobb baj sose erje se ot, se a csemetejet (igaz, ha ezzel nem tud megkuzdeni, akkor sok jot nem josolok az eletre, ahol nem csak kommentelni kell, hanem valos feladatokat megoldani).

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2009.09.09. 15:14:28

Hát, nem is tudom, annak idején mi hogyan bírtuk megoldani ezeket a dolgokat, ugye, az ősi 1998-ban. A lábunkkal a megbeszélt helyre mentünk, a szánkkal beszéltünk, a kezünkkel meg át-átadtuk a tételeket egymásnak. Voltak kocsmák, ahol megbeszéltük a dolgainkat (szintén a szánkkal, húha!), eljártunk egymáshoz, ottmaradtunk (néha) a suliban, stb.
Jó, hogy azok a maradi idők véget értek. Undorító is, ha egyszerre több hús-vér ember találkozik és beszélget.
Bocs, de ez a poszt nevetséges, a "probléma" pedig értelmezhetetlen.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.09.09. 18:01:57

én nem tudom, mi az érettségivel-ballagással kapcsolatos ügyeket az osztályteremben beszéltük meg, tanítás végeztével. még formanyomtatványt sem kellett kitölteni.

persze ha ez valami újfajta Google-iskola, ahol az osztálytársak csak virtuálisak, azaz soha az életben nem találkoztak még, akkor bocs.

Bérgyilkos Bohóc 2009.09.09. 22:39:31

Tündérmackó...meg a faszom...

sevcsik 2009.09.10. 01:39:43

Nem értem a felháborodást. Hány olyan (ingyenes) netes szolgáltatás van, amiben személyesen írnak neked levelet, ha valami sikerül/nem sikerül?

Abszolút nem értem mit vártál. Regelsz egy groupot a google-ön, és visszajön a levél, hogy kedves MPL, nagyon köszönjük hogy létrehozta a csoportot, és gratulálunk a fia szalagavatójához? :)

storage 2009.09.11. 17:45:44

Bocs, de nem értem. Évek óta használom a google ezen szolgáltatását, gond nélkül. Ez tipikusan az, hogy valaki azt gondolja magáról, hogy ő szarja a spanyol viaszt, és ezért már nem is kell odafigyelnie arra, hogy mit nyomkod, ha meg elrontja akkor lehet fikázni a homáron.

Nem baj a homár lassan egy kalapba kerül a napiszarral lúzerek terén.

Gratulálok! Csak így tovább!
süti beállítások módosítása