Mi is gerjedtünk már attól, hogy a szeletelt Karaván (szintén hőmérséklettől függetlenül) az istennek sem akart szétjönni, úgyhogy le is szoktunk róla egy időre. Aztán amikor a gyártó rájött hogy elkúrta és belekevert valami szétszedhetőség-fokozót, újra enni kezdtük. Gambella a Sole-Mizo termékét próbálta meg elfogyasztani, de annyira felhúzta magát az összetapadt szeleteken, hogy két drámai videót is készített a kudarcba fulladt aktusról.
Került e már az ollóid közé olyan előre szeletelt, nem éppen olcsó sajt, amelynek a szeletkéit még véletlenül sem lehet elválasztani egymástól? Nos, külső hőmérséklettől függetlenül produkálja az alábbi videón látottakat a Sole-Mizo terméke (nem, nem lejárt - teljesen friss termék), az Oázis sajtnak hazudott füstölt, szeletelt valami.
Tudom, hogy szeletelt sajtot venni nem utal sikeres emberre, de van olyan gyártó, amelyik ennél azért jobb minőségű termékeket is képes előállítani, ennek igazolására készítettem egy összehasonlító videót is (sajt vs sajt).
Egyébként az aljas nyugati, kapitalista gyártók ezt úgy oldják meg, hogy vagy jobban szeletelhető sajtot készítenek, vagy csomagolóanyagot raknak a szeletek közé, így a vevőnek nem kell sikosító krémet használnia egy egyszerű sajtzabáláshoz.
Csattogtasd az ollóidat kérlek, és küldj egy fa*korbácsot a Sole-Mizónak a vásárlók nevében, valamint emlékeztesd őket rá, hogy szeletelt sajtot azért vesz az ember jó drágán, mert lustaság okán a munkahelyén a 20 perces ebédidőben már nem óhajt ilyesmivel baszakodni. Kösz.
Gambella
Az utolsó 100 komment: