Tékozló Homár

Energiaitalteszt - Megfejtük az osztrák Sárkány taurintól csatakos tőgyét

2009.12.14. 14:14 | szily | 118 komment


Visszatértek a régi szép idők, és a bevallottan függő Homár újra energiaitalt tesztelt, persze egy most piacra lépő, nálunk vadiúj cuccot, ami a Titkos Iparági Névadási Kódexnek messzemenőkig megfelelve a Wild Dragon nevet kapta. A klóncsalád újabb tagja egyenesen az Anyaországból, Ausztriából érkezett, ahol már 7 éve piacra dobták. A Homár nem egymaga kezdte fejni a Vad Sárkány taurintól csatakos tőgyét: egy féltucatnyi indexes tesztelő segített be.  


A csomagolás kissé szigorú, a fekete-piros színvilág, mint arra Benito azonnal felhívta a figyelmünket, a Honvéd-ultrák instant kedvencévé avathatja a Wild Dragont, az összhatás konzervatív, az összetétel klasszikus, nem haboztunk sokat, és belevágtunk, mint Dávid Ibolya a listaállításba.

A Vad Sárkány első kortyintásra a lehető legkonzervatívabb Red Bull-klónnak mutatkozott, aztán pár másodperc múlva megnyílt a Magyar Árok, és két táborra oszlottak a tesztelők. Az egyik fél - ide tartoztam én magam is - nem érzett semmi különösebb utóízt, csak a Megkerülhetetlen Atyamesternél talán kicsit kevésbé édes zöngéket. Gergő így vallott az érzéseiről: "kár, hogy nem vakteszt, így nem tudom mennyit befolyásol a brüsszeli taste award, meg a tény, hogy osztrák, tehát az energiaital őshazájából származik. abszolút red bull íz, édesebb, de még éppen tűrhető, lehet, hogy red bullnak mondanám simán vakon. merthogy ez az első nem redbull energiaital, aminél nincs durva mű íz és illat, már amennyiben ez ebben a műfajban értelmezhető (de az, a hasonmások általában konkrétan kimarják az orrom és pláne a gyomrom)." NAK is nagyjából hasonlókat érzett: "színre illatra közel az etalon redbullhoz, kóstolásra már nem olyan közeli a rokonság, szénsavtartalma csaknem megfelelő (nem szökik az orrba egy óvatlan mohó kortynál) picit hamar kimegy viszont belőle, ha nem iszod meg azonnal, az íze jóval visszafogottabb a Redbullénál, édességben is alulmarad, ez utóbbi viszont nem mindig hátrány, nem olyan geil mint az alsó árkategóriás energiaitalok zöme"

A másik tábor viszont beleborzongott a végébe, kesernyés ízt éreztek, mint például András, aki akció közben dragonozott: "Olyan, mint egy szuperjó áron megszerzett 12 darabos hamisított Lacoste-póló-csomag: kellemes kezdetek után keserű utóíz. Az első kortynál a szokásos tuttifruttiba szőlős felhangok vegyülnek. Később oknyomozó telefonok közben keserű ízre figyelek fel, amit nem indokolhat a fővárosi korrupció gyanúja, mivel az inkább megszokott dolognak számít."


Egy energiatalról még nekem sem jutna eszembe a költészet, TSZA-nak bezzeg igen, fantasztikus idézetet csalt elő belőle az osztrák sárkány, talán a peszeudopálinka-élmény utóhatásaként: "Két korty Wild Dragon után Sanyi azt kérdezte, miért iszom pálinkát munkaidőben. Az új ital szaga nem is, de ízvilága távol van a pálinkáétól, egy amatőr költő által megénekelt édes nyálra emlékeztet inkább, valahogy így: "Mint vonat-alvásokból riadva / Szám szélén az édes nyál, ha csordul, / Mint akasztott ember langy szélben / Ha himbálózik a bitóról." Kati szinte ugyanezt érezte, mínusz költészet: "az íze red bull, a szaga vegyes pálinka, a hatását nem érzem".

Hogy mennyire éltér az ízélmény: Gyula olyan édesnek érezte a piát, hogy igazán bizarr élményekre emlékezett vissza. Ki tömne ugyanis erőszakkal tíz (!) golyórágót az ember szájába kiskorában? Én megvesztem volna egy ilyen erőszakoskodóért. 2Fél éve végigittam az összes Tesco-energiaitalt, azóta hardcore Red Bull függő vagyok, hó végén sem adom Bombánál alább. A Wild Dragon ezekhez képest egy kegyetlenül édes cucc, rosszabb, mint amikor gyerekként 10 golyórágót tömtem a számba."


Sixx, a sörr-pálinka-rocker a műfajnak megfelelően értékelte a WD-t: "Ugyanolyan fos, mint a többi, talán kicsivel kevésbé tuttifruttis, viszont az utóíz hányingerkeltő." Roberta pedig olyat kódolósat érzett, amilyet soha: "Par pillanat kellett mire megereztem az izet, egeszen addig asvanyviz is lehetett volna. Es pont ez a par pillanat furcsa benne: olyan mintha funkcionalisan nem mukodne az ember nyelve vagy csak lassan jutna el a kod az agyhoz. Ez teljesen uj elmeny. "

A hatás mindenkinél a szokásos szívdobogás volt.

Akkor szintetizáljunk egy jó nagyot. A Wild Dragon - azért vicces ilyet leírni - tisztességgel odatett, korrekt energiaital, ha nincs Red Bull a boltban vagy a kocsmában, szinte tökéletesen tudja helyettesíteni, bár kétségtelen, hogy nem pont ugyanolyan. Az íze mentes mindenféle szélsőségtől, ami polarizálódó világunkban nagy fegyvertény. De éppen ezek a Zelig-tulajdonságai lehetnek a gyengéi is. Az ára ugyanis nagyjából az Atyamester kategóriájában, vagyis 300-350 forint körül fog mozogni a boltokban, és akkor már felmerülhet a kérdés, hogy miért pont ezt válassza az ember. Talán az enyhe pálinkastich viheti sikerre a pannon fogyasztók között? Őszintén szólva fogalmam sincs, mekkora karrierje lesz Magyarországon, de kóstolni semmiképp sem volt kellemetlen élmény. osztályzgatni közösségileg elfelejtettük, de én bátran megadok neki egy 7/10-est.

(fotók by nakedeye)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.12.14. 14:55:51

@Pepin bácsi:
Énekeljük!
Beszállsz a kórusba?

@faqtya:
Én egy kotontesztet olvasnék szívesen.

Kacor007 2009.12.14. 14:57:10

Megjegyzem, Gyulával nem erőszakoskodott senki, a 10 rágót ÖNMAGA tömte a szájába.

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.12.14. 14:57:21

@szily: Ne vedd a szívedre, belőle ezt hozta ki az "ital". Gondolom sokan vannak úgy vele, hogy inkább a cián, mint ez, de valljuk be ha a fogyasztói társadalomban a multi lát egy helyet az N+1. energiaitalok közt, hát behozza.

És nem ez volt a zutolsó, tartok tőle.

Szvsz inkább Traubival vagy rostos gyümölcslével "mérgezem" magam, mivel az is sűrítményből készült valahogy az sem olyan mint az otthon s.k. termelt és centrifugázott, de valahogy decemberben igen kevés gyümölcsöm van otthon :)

Persze az otthon termelt sem tökéletes, hiszen környezetszennyezés mindenhol jelen van, de akinek az sem jó, hát hagyja el a bolygót :) Lehet, hogy pont amiatt a kis ólom, nitrát, kén miatt van olyan jó íze :)

Pepin bácsi 2009.12.14. 14:57:32

@Sün‼: javasolnám a pécsi teszkót. ott van koton teszter. vagy kotont eszter ?

Bakkerovics Bakker 2009.12.14. 14:58:15

pesszáriumteszt?
fültisztítópálcikateszt?
lábspréteszt?

Sokorai_Atala 2009.12.14. 14:58:18

@Sün‼: na pont most akartam én is ezt írni. Akkor maradok Sün által kedvelteknél:)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.12.14. 15:01:53

@Sokorai_Atala:
Azt viszont nyugodtan megkérdezheted, (mert még nem volt) h ki iszik ilyen sz@rt?

AlulírottFentemlített 2009.12.14. 15:07:05

Szegény Szabó Rozália már nem ihat ilyet, mert agyonbaxta egy villám.

Jééézusss Mááááriaaaaa
Jézussss Maaaaáááriiiiíaaaa

helianthus 2009.12.14. 15:10:45

Követelek egy randibugyi tesztet sok fotóval. Követelem, hogy a randibugyihoz csak titokzoknit lehessen felvenni fotózkodás előtt. Lehetőleg feketét.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2009.12.14. 15:11:51

@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél:

Az aldiban nem mosolyognak, pénteken egész véletlen bekeveredtünk, direkt figyeltük, de semmi:)

esetleg egy kardiológus, és egy gasztroenterológus véleményére is kíváncsi lennék a fenti , SNE igazad van yuppiknak való szarságról.
Remek módon ált.iskola alsó tagozatosai is ilyenekkel tankolnak fel reggel.

BeeTm · http://beeproject.atw.hu 2009.12.14. 15:13:12

Szerintem ízben a Tiger adja vissza legjobban a RedBull ízét és ráadásul sokkal olcsóbb is.Én is végigpróbáltam jópárat,a tutifruttis íz miatt az teszkós szarok ki vannak zárva,de ez a Tiger tényleg jó!

helianthus 2009.12.14. 15:14:56

Még sosem ittam redbullt. Ez a sikertelenségemben vajon hágy ponttal számítódik?

szekertabor · provo.blog.hu 2009.12.14. 15:20:43

Én nem vagyok fogyasztója ezeknek a taurinszörpöknek, de a kollégáim igen. Mindegyiknek buggyantott szottyosgyümölcs-pálinka vagy kakispelenka szaga van (ki mire asszociál először. Jellegzetes, hogy a pálinkaaroma nem közvetlenül a dobozban jelentkezik, hanem a levegővel reakcióba lépve, ezért sokáig nem is tudtuk beazonosítani a szag forrását.

Mikor Sodrócki 2009.12.14. 15:28:17

Az ára kicsit mellbevágó . Érdekes , a XIII. kerületi plázában most fedeztem fel egy nyuszis energiaitalt . Az is drága .
Na,gyorsan megfogalmazok két kérdést is :
1. miért mindegyig tutti-frutti ízű ?
2. itt szabad reklámozni ? Mert akkor nem írom kódnyelven a kommenteimet többet :-) !

Pepin bácsi 2009.12.14. 15:28:52

@helianthus: én már egyszer ittam, barackpálinkával. Úgy se' volt jó

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2009.12.14. 15:31:36

@Sün‼: A tesztet olvasnád vagy közre is münködnél? :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.12.14. 15:36:03

@Tanácstalan:
Olvasnám.
Közreműködés csak őstermelőktől vásárolt eszközök esetén!

akikaztmondjákni 2009.12.14. 15:36:50

Én egyszer sok Redbullt ittam, mert zsínórban dolgoztam és már iszonyú fáradt voltam.
Napi hármat biztos megittam:S
2 hét mulva ollllllyan kiütések lettek rajtam,hogy ihaj!
Óvatosan az ilyenekkel:)
Azóta se ittam ilyet.

Trójai 2009.12.14. 15:37:02

EZ mit keres a homaron?

Ki az, aki ilyen szart iszik?

Most akkor ez fogyasztovedelmi blog, vagy (energia)italtesztelo?
Johogy nem mar a malackarajon van fenn.

Az volt mar, hogy ki iszik ilyen szart?

Csak azert van kiteve, mert a szily energiaital buzi?

Legkozelebb en is 5 oldalon at irok irodalmian, eroltetett-vicces stilusban a hetvegi csirkeporkoltemrol. Az is van ennyire izgi.

Az volt mar, hogy ki iszik ilyen szart?

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2009.12.14. 15:44:11

Az OK, hogy régen tesztek is voltak, de akkor legyen vakteszt 20 energiaitallal, a Kardiológiai Intézet támogatásával.

Ez így reklám. Spam, mert nem ezt akartam. Lehet, hogy megírom a homáron...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.12.14. 15:45:07

Én egy csigabecsinált-tesztet is szívesen olvasnék.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.12.14. 15:45:08

@Sün‼: Dingdongdingdongdingdongdingdong ding dong dong
Dong
dong

akikaztmondjákni 2009.12.14. 15:48:27

@Trojai: Gyere a másik posztra Trojai:)
Ott van Rád szükségünk:)
Olvasd el a kommenteket:)Izgi.

Ophélie 2009.12.14. 15:55:42

BURKOLATLAN FIZETETT REKLÁM!

Trójai 2009.12.14. 16:00:00

@akikaztmondjákni:
juj juj juj! :))

Na mivan mar megint, forradalom? :)

Oke megyek, de melyik masik poszt?Annyi van, mint a nyu. Definiald konkretan. :))

De olyan aranyos volt toled, hogy nagybetuvel irtad a "Rad"-ot.
:))

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.12.14. 16:02:25

@Trojai: A zsebszámológépen is úgy van, arra meg szükségem van, ha a kínai horgászmellényemet felveszem. Deg - Rad - Grad

akikaztmondjákni 2009.12.14. 16:06:58

@Trojai: A Tecsos posztban.
Hát persze, mert kioktattak,h nem esik, hanem HULL!
Ráadásul egy olyan, aki eggyébként nem használ nagybetűt...

Trójai 2009.12.14. 16:09:48

@Kitalátor feljegyzetei:
eloszor is: :P

helyesbitek: "Ra'd"
Nesze :)

@akikaztmondjákni:
Harapd at a torkat.
Nem latok mas megoldast.

:)

akikaztmondjákni 2009.12.14. 16:13:14

@akikaztmondjákni: Úristen,Úristen!Nem akartam 2 g-vel irni!Véletlen volt!:)Jujjujuj!

Rosszindulatú Vászka 2009.12.14. 16:15:40

További javaslataim:

háztatrási sósav teszt
öklözőzsír teszt
hawaii ing teszt
trópusi feredőgúnya teszt (ebbe szivesen beszállnák)
vécepunepa teszt
biciglisárhányó teszt

Trójai 2009.12.14. 16:15:46

@akikaztmondjákni:
Semmi gond.
ugyis 9 G-ig van a dolog.

Valami vadszpilotak addig birjak el a gyorsulast.:)

musi 2009.12.14. 16:16:20

én Tesco energiaitalt ittam. na annak konkrétan hígító szaga van. hmm. :D

The Good Boy 2009.12.14. 16:17:16

támogatnám (persze csak monitoron keresztül) egy adidasz jellegű illatú tecsógazdaságos dezodortesztet. Vagy az adidasz jellegű tecsógazdaságos illatú dezodortesztet. Biztos lenne annak is ennyi értelme, mint ennek. Pedig csak a harmadáig olvastam, utána feladtam, ezt a kinek mennyire hasonlit a redbullra sztori. Ha valaki függő ezekre a szarokra (tényleg: Ki az, aki ilyen szart iszik?), az úgyis kipróbálná, ha csak annyi lenne ebben a reklámizében, hogy megjelent a vadsárkány, ami nem kinai,hanem osztrák mint a veresbika. Aki nem iszik ilyet (tényleg: Ki az, aki ilyen szart iszik? vagy ez már volt????), annak meg teljesen mindegy, hogy a zindekszesek milyen ízt böfögnek tőle!

akikaztmondjákni 2009.12.14. 16:18:05

Mi meg egyszer szilveszterkor vmi házibuliban főztünk Tecsos virslit...Kell kommentálnom?:)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.12.14. 16:19:44

@akikaztmondjákni: Részegen MINDENT el lehet b.ni. Még a különben ehető ételeket is...

XCat 2009.12.14. 16:21:23

@szily: Ez mégis mi a fenéért érdekelne bárkit?
Béna reklám, bénául megírva. Mennyit kaszáltatok belőle?

Rosszindulatú Vászka 2009.12.14. 16:22:41

@Kitalátor feljegyzetei: azt nemtom, én itten csak rikoltó egér vaok. Ellembe egy bunzenégő teszt valóban hasznos volna. Esetleg még lehetne tetézni kabátgomb teszttel.

Trójai 2009.12.14. 16:23:50

@akikaztmondjákni: nem gaz, csak kell hozza 3 flakon tecsogazdasagos kecsap.

Amugy a tecsos virslinel (amitol budoset kakil az ember), mar csak a spar-os, mindig-nyersizu-marad virsli a jobb. :)

akikaztmondjákni 2009.12.14. 16:24:16

@Kitalátor feljegyzetei: Ez igaz, de a virsli kritikán aluli volt.KB. kettő perc alatt ronggyá főtt:)És az ize...

Rosszindulatú Vászka 2009.12.14. 16:25:03

@Trojai: francokat, a 100 forintos lidlis virsli a kiráj, azt még a macskáim sem ették meg.

akikaztmondjákni 2009.12.14. 16:25:49

@Trojai: Büdöset kakil???:)
Bevallom, nem szagolgattam utána:D
Meg ez már régen volt.
Én virslit csak is mustárral.Max. majonézzel.Na jo, ketchuppal:)

akikaztmondjákni 2009.12.14. 16:27:41

@Rosszindulatú Vászka: Jujjj, erről jut eszembe!
Hétvégén autopálya,éhhalál,vmi elöre csomagolt pizza szelet...tudom,nem voltunk sikeresek.Annyira rossz volt, h még a kutyánk se ette meg!Pedig az nagy szó:)
Be is akartam küldeni,KB. 17 E-t számoltam meg a csomagolásán.Nem jut eszembe ki volt a gyártó...

Trójai 2009.12.14. 16:27:52

@Rosszindulatú Vászka: reg ettem ilyeneket, meg fital eveimben.
De azota is visszasirom azokat az eveket.

Mondjuk nem a virslik miatt.

Ismeritek a regi viccet, mi az agglegeny 8 fogasos vacsoraja?

7 korso sor, es 1 csomag virsli.

Javasolnam meg felterjesztesre az instant vizpor tesztet.
A wc illatosito teszttel egyutt.
Es a melltartopant -tartossag viszgalatot is.

Mileston3 2009.12.14. 16:29:33

Szerintem a humort ennyire nem kellett volna erőltetni ebben a cikkben...úgy látszik divat lett hogy ha nem zúzol bele minden mondatba legalább egy humoros(nak ható) megjegyzést egy totál érdektelen cikkbe (mert mondjuk azt nem értem mit kell tesztelni egy energiaitalon, a piros XL-en kívül szinte mind ugyanolyan), plusz olyan szánalmas, hogy mint egy borász, lötykölöd meg kóstolgatod és írsz róla egy műszakmázást...végülis indexen is a klikkért fizetnek, nem a minőségért...

Trójai 2009.12.14. 16:29:45

@akikaztmondjákni: virslit en mindig sok sok sok mustarral es kecsappal ettem.

persze osszekeverve a kettot.
A tobbiek meg fujjogtak, hogy mit disznolkodom.
Mondom nem disznolkodom, eszem. Hagyjatok. :)

A tejfolbe kevert kecsap is jo anyag.

Alhazred 2009.12.14. 16:29:52

elég sokfélét végigkóstoltam már ezekből a szarokból, és valahogy nem tudok különbséget tenni a drágábbak meg az olcsóbbak íze között. konkrétan a kobra meg a red bull között :)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.12.14. 16:31:56

@Trojai: Mi az, amitől orgonaillatút lehet szarni?

Egyél egyszer házi ecetes gyöngyhagyma-savanyúságot, kunhegyesi módra, rézgáliccal tartósítva. Na ATTÓL lehet olyan büdöset "kakilni", hogy a katasztrófavédelem kiürítteti a kerületet...

Mileston3 2009.12.14. 16:32:06

nekem meg kimaradt fél mondat, a piros XL-es zárójeles szöveg után gondoljatok bele valami jelzőt is

Pepin bácsi 2009.12.14. 16:34:39

Mindenki igyon meg kurva sok bort ! hogy egy klasszikust idézzek

Trójai 2009.12.14. 16:34:46

@Kitalátor feljegyzetei: huha.
Majd kiproba'lom. Aztan e'n leszek az u'j tomegpuszti'to' vegyifegyver. :)

@akikaztmondjákni: nagy elme'k, ha tala'lkoznak
:)))

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2009.12.14. 16:49:31

Nem tudom miért a redbull az etalon. Az ugyanolyan szar mint a többi, csak legalább drága. A redbull gyártója a bevételeinek 80%-át marketingre fordítja, az energiaitaluk valódi értéke kb. a tesco gazdaságos energiaitallal egy szinten van.

Pepin bácsi 2009.12.14. 16:50:41

@akikaztmondjákni: már nem sokáig.
Lassan útra kelek, nagyon ESIK a hó

theveryguest 2009.12.14. 16:51:30

Most már csak az érdekel, hogy az Aldiban árulják-e? Ezen múlik a siker.

Egyébként meg olyanok vagytok, mint a gyerekek: minden sz4rt a szátokba vesztek.

akikaztmondjákni 2009.12.14. 16:52:10

@Pepin bácsi: Itt is, de nem hiszem, h megmarad:(

Sokorai_Atala 2009.12.14. 17:00:04

Azt megmondjátok, hogy tudnék egy ilyen kis képet felrakni magam neve mellé?

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.12.14. 17:06:10

Nem-e lehetne-e, hogy Wild Dragon helyett Gina Wild-ot teszteljünk? ;-P

XCat 2009.12.14. 17:09:03

@sambalabammbumbumm: Én lemaradtam Michelle Wildnál.. ez a gina, ez ki?

Sokorai_Atala 2009.12.14. 17:09:26

ja közben sikerült is:)

error56 2009.12.14. 17:14:56

Én igencsak meglepődtem, miután végigolvastam a cikket. Ugyanis azt vártam, hogy főleg a hatását fogják boncolgatni, ehhez képest meg csak azt firtatták, hogy milyen az íze.

Ez kábé olyan, mintha valaki úgy tesztel le egy autót, hogy csak azt nézi, szép e a színe, meg a formája, közben meg el se indul vele.

Hát ez a cikk így elég gyengécske lett, kettes alá kisfiam, leülhetsz.

Metál -e a bimetál? 2009.12.14. 17:26:32

ki az aki ilyen szart iszik? get a life, losers.

schdl (törölt) 2009.12.14. 17:33:42

"A klóncsalád újabb tagja egyenesen az Anyaországból, Ausztriából érkezett," - ANYÁD!

zolika78 2009.12.14. 17:47:51

Ha normálisan belőtték volna az árát, talán...
Így felejtős.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.12.14. 17:59:08

az energiaital az tobbek kozott uzenet
fontos vagyok es elfoglalt, rengeteget melozok
doppingolni kell magam mert mar alig birom, de en akkoris
amugy neha, nagyon neha az izeert iszok en is
a menyem naponta 2 doboz red bull es 1 doboz marlboro
es 40 kilo testsuly, de ha neki jo?
amugy az energiaital a z egyik legnagyobb biznisz
ha az lenne rairva, "udito" pont fele ennyiert kellene adni es meg akkor is dupla haszon lenne rajta

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2009.12.14. 18:20:55

@error56:
Csakhogy a hatása a benne lévő koffeintől és taurintól függ, innentől kezdve nincs értelme boncolgatni, ha annyi van benne mint a redbullban, akkor ugyanolyan a hatása.

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.12.14. 18:25:52

@CatMother: Szakmabeli szintén... :-)
Mindjuk Kati legalább magyar, legyünk lokálpatrióták :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.12.14. 18:27:33

ja, amugy alairom, van aki kifejezetten fuggo az ize miatt, /lsd. a menyem/ de 80 szazaleknak ez igen eleterzes es annak mutatasa
ez meggyozodosem
most is van a huttoben vagy 6, de inkabb iszom 1 sort

monyon le 2009.12.14. 18:59:40

Sör has -Pizza hát! Maradok ennél a felállásnál. A b..szatlan, beesett arcú marketinges picsáknak majd jó lesz ez is - de mivel trendiek inkább a Vörös Bika

energydrink · http://energiaital.gportal.hu/ 2009.12.14. 19:59:49

"egy most piacra lépő, nálunk vadiúj cuccot"

Hé, Szily, le vagy maradva! Évek óta kapható nálunk a Wild Dragon...

energydrink · http://energiaital.gportal.hu/ 2009.12.14. 20:05:43

@hagyma: nálam nagyobb függő nem kell, gyűjtő vagyok, kóstoltam már párat :-D

Balamber 2009.12.14. 20:10:49

Én eleve nem fogyasztok ilyeneket, nem lepődök meg semmin se!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.12.14. 20:27:21

@energydrink:

az en huttomben most egy Red Bird nevezetu energy drink van, vagyis egy pack
Mary vette
remelem nem celzas keppen

Messidor 2009.12.14. 20:51:56

Azt magyarazza el nekem valaki,hogy ha egy doboz ilyen ital hatasa egy csesze kaveval egyenlo,akkor miert jobb ezt inni?En ketszer ittam Red Bullt,szar volt,es semmi hatasat nem ereztem.Es miert jo vodkaval vagy whiskyvel keverni?

energydrink · http://energiaital.gportal.hu/ 2009.12.14. 20:54:00

@hagyma: megtörölgettem könnyes szememet, ilyenem nincs! Hiába, messze van az USA...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.12.14. 21:05:22

valami Havoc gyartja, nem lehet nagy etwas
meg is kostoltam
nekem tul edes, foleg kis idovel kesobb es mintha lenne valami szolo beutese
kicsit szensavasabb is lehetne

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.12.14. 21:10:35

@Messidor:
lsd. fent ami a velemenyem
azzal a kitetellel, hogy tenyleg van aki egyszeruen szereti a Red Bull izet
a kv-et meg nem

discoban meg wiskeyvel keverni es red bullal a kezedben tancolni az kiralysag

amugy egyszer regen ittam vodkaval, es nem buliban, hat en egesz ejjel nem aludtam, infarktus kozeli allapotban fetrengtem
de en mar az eszpresszot se birom

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.12.14. 21:29:25

@energydrink:
egy hettel korabban szolsz kuldtem volna az anyam karacsonyi csomagjaban mert ez itt sose fogy el
amugy
www.havocenergy.com
ha jol remlik
ez a red bird kifejezetten Louisvillre keszult mert a focicsapat az Cardinals
lehet van tobb termekuk

energydrink · http://energiaital.gportal.hu/ 2009.12.14. 21:43:23

ez tök király.
mennyibe kerülnek nálatok az energiaitalok? kb?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.12.14. 21:53:48

@energydrink:
hat dragak
kiszerelestol is fugg
emlekeim szerint mondjuk egy sima boltban hutott Red Bull 2 dollar korul van
de van hatos tan meg 24-es is azok nem hutottek
meg vannak akciok
asszm a 2 dollar/doboz az kozelit a valosaghoz
50-50 cent elteresek helytol es markatol fuggoen lehetnek

R.T. · http://rendszergazda.eu 2009.12.15. 10:19:29

A kardiológiai intézet véleményét is megnézném erről és hasonló löttyökről...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.12.15. 11:04:32

@R.T.: "Emberi fogyasztásra alkalmatlan veszélyes készítmény.

Xi,Xn(T?), N.

R20 Belélegezve ártalmas.
R21 Bőrrel érintkezve ártalmas.
R22 Lenyelve ártalmas.
R23 Belélegezve mérgező.
R33 A halmozódó (kumulatív) hatások miatt veszélyes.
R37 Izgatja a légutakat.
R38 Bőrizgató hatású.
R48 Hosszú időn át hatva súlyos egészségkárosodást okozhat.
R52 Ártalmas a vízi szervezetekre.
R64 Szoptatott újszülöttet és csecsemőt károsíthatja.
R65 Lenyelve ártalmas, aspiráció (idegen anyagnak a légutakba beszívása) esetén tüdőkárosodást okozhat.

S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet.
S3 Hűvös helyen tartandó.
S18 Az edényzetet óvatosan kell kezelni és kinyitni.
S24 A bőrrel való érintkezés kerülendő.
S25 Kerülni kell a szembejutást.
S26 Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni.
S45 Baleset vagy rosszullét esetén azonnal orvost kell hívni. Ha lehetséges, a címkét meg kell mutatni.
S46 Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni.
S53 Kerülni kell az expozíciót, – használatához külön utasítás szükséges.
S61 Kerülni kell az anyag környezetbe jutását. Speciális adatokat kell kérni. (Biztonsági adatlap.)"

;-)

balumaci · http://myspace.com/djbalumaci 2009.12.15. 12:53:07

elégé reklámszagú....
elfelejtettétek kienni elé ezt : (x)

zéka (törölt) · http://recklama.blog.hu 2009.12.15. 14:46:34

@balumaci: mertkülönben nem jönnek rá a népek, hogy adv?:D

Nr01 2010.01.01. 10:52:53

Tud valaki ritka energiaitalokat szerezni elérhető áron?
Ha igen írjon ide!

FORTPERFECT 2010.10.25. 15:03:42

jo nagy balekok vagytok.tiszt a kivnek...
mi a f baj van azzal h vki energia italt iszik?
meg ha iszik akkor olyat ami nem küldi azonnal szét a belét?
ha pl melo miatt hulla vagy akkor azért a redbull elég hatékony.
a többi szar kb 300ft alatt meg anyyit sem ér mint a kotyogós kv,plusz még brutál káros is. hé balkán 2010 van

FORTPERFECT 2010.10.26. 13:15:21

@Messidor: hallo olvasd el a dobozán...
a kvban kevesebb dolog pl CSAK KOFFEIN van...de rá van irva a redbullra h mit tartalmaz.az olcsobbak kamuk.vodkávalmeg mert jobban birod a strapát éjjel....total egyszeru nem?

Shawher 2011.02.18. 09:20:39

@Nr01: 2 dl csapvíz, 3 evőkanál kristálycukor, 1 evőkanál Nescafé

Nr01 2011.02.18. 13:48:37

@Shawher: Nem az energiaital érdekel! Hanem amiben van ;)

Shawher 2011.02.18. 17:00:45

@Nr01: Pohárban próbáld meg:)))))

Tenyeres0 2011.09.28. 18:43:00

es az Uj HELLT kostoltad mar? :)
süti beállítások módosítása