Tékozló Homár

Lejárt kávé a Segafredo készletében

2009.12.27. 11:39 | szily | 63 komment

Karácsonyi netes szívás sorozatunk újabb darabjában Blondpearl Segafredo kávés szetteket rendel, amikben a készletenként 3 kávécsomag egyike lejárt szavatossságú kávéra van kicserélve. Kaland alant:

Olvasson tovább!

Jól felsültek a Csodajáték Webáruházzal

2009.12.27. 11:35 | szily | 55 komment

Jött egy rakás ajándékvásárlós élmény, az első Vari52-é, aki hiába rendelt még 17-én a Csodajátéktól, akik egy ideig hallgattak, majd azt állították, hogy ellopták a csomagot (tőlük? a Postán?), aztán soha többet nem jelentkeztek vissza, így elmúlt a karácsony. Ügyes kereskedős történet alant:

Olvasson tovább!

Klasszikus lyee-lyee-lyee az Auchanban

2009.12.27. 10:51 | szily | 88 komment


A kalandos, bal felső bölcsességfog-eltávolítással tarkított karácsony után ez volt az első, még december 23-án íródott levél, ami a Homár ollójába került. Kopaszkát érdeklik a gyerekralyzok, azért fotózta le, mi pedig halászlétől párás nyeles szemünkkel kiposztoltuk.

Most voltunk a soroksári madaras teszkóban. Ki vannak állítva a rajzpályázatra érkezett pályaművek, melyet az alábbi tábla hirdet:

Vajon hol a hiba?

Az első helyes megfejtést beküldőnek eljuttatok egy 1 hetes szavatosságú túrórudit a magyar királyi postával :-)

Kopaszka

 

Ezért érdemes egész évben ajándékokat gyűjteni

2009.12.23. 12:36 | jackyll | 123 komment

István megdöbbenve tapasztalta, hogy a 10 nappal karácsony előtt leadott rendelését a hétvégi hóhelyzet miatt nem bírták kiszállítani. Azóta remélhetőleg már megkapta, vagy ha nem, hát rájött, hogy sokkal viccesebb ajándékokat lehet készíteni sajátkezűleg:

2009.12.14-én (hétfőn) leadtam rendelésemet egy fényképezőgépre és egy fejhallgatóra. Rendelésemet foglalták, és rögzítették még aznap este. 2 napra rá megérkezett nekik a központi raktárukba, majd szállítási időpontot egyeztettem 2009.12.18-ra (péntek) 12-16 órás időintervallumba. Az áru nem érkezett meg, 17-19 óra közt hívtam az ügyfélszolgálatot, a futárszolgálatot (Royal sprint), egyiket sem értem el. Másnap (szombat) reggel elértem edigitalékat, és mesélték, hogy a karácsonyi túlterhelés miatt lehet ez, és a mai napon kiszállítják, azaz szombaton. Nos ez nem történt meg, hiába munkanap, felhívtam 17:45-kor az edigitalt, hogy mi is a helyzet.

Olvasson tovább!

Kellemes karácsonyi autórahányást!

2009.12.23. 11:17 | jackyll | 42 komment

Birkusz kommunájának egyik tagja egy az ünnepek idején halmozottan fenyegető veszélyforrásra hívta fel közössége figyelmét. A mértéktelen zabálás vs összevissza vedelés bizony idén is sok díszburkolat, közös képviselő és jóérzésű otthonhányó lakó életét fogja megkeseríteni:

Az alábbi képet a liftünkben készítettem, szerintem több komment nem szükséges :) (Már értem, miért tartják Magyarországot is balkáni országnak...)

A város legbecsületesebb gyógyszerésze

2009.12.23. 10:42 | ge | 37 komment

Imittto levele volt az első igazi durva lökés a szeretet ünnepébe, úgyhogy mi most el is kezdünk meghatódni ezen a rövid kis Nők Lapjába illő történeten.

Sziasztok!

Épp az ímént hívta kollégámat a felesége hogy levelet kapott - igazi papír alapút - a Liget Gyógyszertárból, benne egy kérés, hívja föl telefonon őket.

Olvasson tovább!

Bankon belül másolják a cibesek kártyáit?

2009.12.23. 10:25 | jackyll | 45 komment

hErpEsz sajátos karácsonyi jóságban részesült, miután a bankja kártyamásolásra hivatkozva letiltotta kártyáját. Elképzelhető, hogy tényleg sehol nem vásárolt vele és már a bankfiókok automatáit hekkelik a gonosztevők?

A mai napon szembesültem azzal, hogy nem tudok fizetni a CIB-es bankkártyámmal*. Felhívtam a CIB-et és az ügyintéző közölte (a sok-sok körös azonosítás után), hogy ma délelőtt letiltották a kártyám (tegnap még fizettem vele), mert feltehetően lemásolták. Megjegyzem: most így emlékeimet visszapörgetve az utóbbi hónapokban csak olyan automata felé jártam, ami a bankfiókon belül van. Elvileg díjmentesen kapni fogok új kártyát, elvileg 1,5 héten belül.

Mással nem történt ilyesmi mostanában?

* én igenis sikeres ember vagyok! asszem

Mit panaszkönyvezik itt, maga biztos szoci!

2009.12.22. 15:50 | ge | 143 komment

Az ünnepek közeledtével most egy szívet melengető történetet posztolunk kedves olvasóinknak a Magyar Postáról, hosszú sorról, megfenyegetett dolgozóról és hisztérikus embertársainkról. Továbbá minden elismerésünk a karácsonyi előtti pánikot elviselő kereskedelmi dolgozóké.

Megosztanám Önökkel/Veletek friss élményemet, ami csomagfeladáskor ért a minap Budapest leglassabb postáján, a Lehel Csarnokban. Nagyjából 100-120 ember gyűlt össze, sorszámát gyűrögetve a kb. 10 postai ablak előtt, és viszonylag türelmesen várták a csodálatos ügyfélhívó rendszer óta még lassabb sorra kerülést.
Olvasson tovább!

Hogyan mentette meg a közterületes a lezsidózott taxist?

2009.12.22. 09:41 | szily | 249 komment

Ritkán kap levelet a Homár taxistól, utastól annál gyakrabban, ezért is örültünk Chris jelentkezésének. Meg azért is, mert olvasónk egészen bizarr hangulatú karácsony előtti estéről számol be, részeg politikai elemzővel, jeges emelkedővel és szolgálatkész szóróautóval. Íme a realitynovella a december végi Budapestről:

Olvasson tovább!

Karácsonyi tréfa a Postánál?

2009.12.22. 09:14 | jackyll | 52 komment

Campionet teljesen lebénította, hogy a Posta csomagküldő részlegénél konkrétan válaszoltak egy kérdésére, sőt, fel is hívták emiatt, mert nem tudták rögtön:

Ha nem velem történik meg, el sem hiszem. Még most is a hatása alatt állok. Történetesen csomagot várok a tenger túloldaláról, de nem vagyok benne biztos, hogy ideér-e karácsonyra. Egy reménytelen gondolattól vezérelve felhívtam a magyar Posta EMS üzletágát (vagy mit) A telefonos hölgy nem tudott nekem választ adni, de elkérte az azonosítószámot, és a telefonszámomat, hogy visszahívnak.  Mivel nem nevette el, ezért meg is adtam mindkettőt. Tíz percre rá csörgött a telefonom. Visszahívtak és választ is adtak a kérdésemre! Ezek szerint tényleg elértünk a 21. századba?

süti beállítások módosítása