Tékozló Homár

Gyönyörü, büszke, hihetetlenül KEMÉNY és SZILÁRD, mint egy szikla (18+)

2010.03.03. 00:06 | szily | 248 komment

Nagyszerű olvasmány következik, tomboló apával, kisfiúval és 30 másodperc alatt hihetetlenül ÓRIÁSIVÁ, ERÖTELJESSÉ és VASTAGGÁ váló, szó szerint a szemed elött LENYÜGÖZÖ méreteűvé növekedő pénisszel. Az alapkonfliktus az, hogy Miki egy jojatek.hu-s mailcímről kapott pénisznövelős spamot, és ezért azt képzeli, hogy a játékoldal direkt küldözget neki kéretlen reklámokat. Kedves Miki, szerintünk a legkevesebb annak az esélye, hogy tényleg az oldal spammolta meg Önt, bár az ördög farka sosem alszik. Miki valamiért úgy képzeli, hogy a spammer tudta, hogy az ő mailcíme mögött igazából egy kisfiú rejlik. Drága Miki, ennek még kisebb az esélye, elszemélyteledett világunkban már a spamrobotok sem a régiek! De az egészben a legjobb talán magaa  reklám. Ezer ilyet látott mindenki, első látásra nincsen semmi különös benne, de ha beleolvas az ember, a közepe táján valamiért igen szórakoztatóvá válik. A kisbetű-NAGYBATŰ-ritmus példamutató. Mikinek még annyit üzenünk, hogy félrenézte, a weboldal alján, az impresszum menüpontban vagonszámra talál kontakt mailcímeket. Jó mulatást mindenkinek!


Most tíz éves fiamnak regisztráltam kb. egy éve a jojatek.hu nevű weboldalon egy felhasználóit, ahol püfölhette a billentyűzetet mindenféle flash játékokat játszva, mint pl. puzzle, logikai / ügyességi játékok, stb... Mivel neki nincsen (még) saját email címe, ezért az általam használt, amolyan regisztrációs mail címmel csináltam meg neki a felhasználóit, ám az ő nevére és az ő adataival (születési dátum, nem, keresztnév, stb). Ehhez képest pár nappal ezelőtt az alábbi reklámot találtam a bejövő emailjeim között.

Először is, undorító. Másodszor, undorító. Na és harmadszorra is csak azt tudom mondani, hogy undorító. Hogy van pofája valakinek ilyen hirdetést kiküldeni egy olyan weboldal felhasználóinak, akik flash játékok miatt regisztráltak az oldalra és nem azért, hogy a p*csük méretét növelhessék??
Olyan, hogy jó ízlés már egyáltalán nincs az emberekben? Arról már nem is beszélve, hogy a tíz éves fiam adatait adtam meg regisztrációkor; a jojatek.hu üzemeltetői szerint ilyen hirdetéseket kell küldeni egy tíz éves gyereknek? Foglalkoztak egyáltalán azzal, hogy kinek/kiknek küldik ki a hirdetést vagy csak rányomtak a "Küldés" gombra? Arra meg már ki sem térek, hogy kell-e egyáltalán küldeni hirdetéseket egy gyereknek...
Az eszem megáll! Ha magamat regisztrálom egy pornó oldalra, akkor nem lepődök meg, hogy ilyen hirdetést vágnak a pofámba, na de hogy ezt egy flash játékos oldalon...?? Szabályos egyáltalán az ilyen? Mármint ilyen leveleket küldözgetni kiskorúaknak? Szerettem volna véleményemet megosztani a jojatek.hu üzemeltetőivel is, de sajnos az oldalukon sehol sincs feltüntetve, hogyan lehetne velük kapcsolatba lépni. Se egy form, se egy email cím, semmi... Undorító egy banda!

Nem vagyok az a típusú szülő, aki kontrollálja a gyermekei minden lépését és megszabja, hogy mit tudhatnak és mit nem, sőt! Viszont a jó ízlésnek is vannak határai és érzésem szerint ezzel az ocsmány reklámjukkal bőven túlmentek azon.

Miki



---------- Forwarded message ----------
From: X Zoltán <noreply@jojatek.hu>
Date: 2010/2/24
Subject: Add meg férfiasságodnak azt amire vágyik
To: xxxxx@gmail.com
Kedves felhasználó, ha nem tudod megtekinteni ezt az oldalt, kérlek kattints ide
• Ellenjavallat nélkül • Rizikómentes • Nincs mellékhatása
Nincs ellenhatása

Add meg péniszednek egy vad bika szexuális erejét...!
AKTIVÁLJA és MEGTÍZSZEREZI a szexuális teljesítményt...
kevesebb, mint 30 másodperc alatt!

HOGYAN LEHETSZ:
- NAGYOBB -
- KEMÉNYEBB -
- MEREVEBB -
- ERÖTELJESEBB -
- POTENSEBB -
- HOSSZABB -
- FICKÓSABB -
Végre Magyarországon az USA legsikeresebb terméke. Még sokkal sokkal több információt az alábbi oldalon találhatsz:

Érd el egy vad bika SZEXUÁLIS POTENCIÁJÁT, légy FÁ-RAD-HA-TAT-LAN szeretö!
Add meg péniszednek a LEGJOBBAT, hogy minden szexuális fantáziád kiélhesd és minden készséges nöt kielégíthess, aki bekopog az ajtódon: a TORUS 100%-os! A Tiszta Taurin-ból készült TORUS az elsö olyan szexuális stimulálószer, amely gombnyomásra olyan erekciót eredményez, mint egy igazi bikáé! Már néhány csepp elegendö, hogy vad, dübörgö bikává változz. Igen, a péniszed CSUPÁN 30 másodperc alatt hihetetlenül ÓRIÁSIVÁ, ERÖTELJESSÉ és VASTAGGÁ válik, szó szerint a szemed elött növekszik és olyan LENYÜGÖZÖ méreteket ölt, hogy alig fogod elhinni. Eddig még soha (még a legszebb álmaidban sem) voltak ilyen jó adottságaid ilyen EGYEDÜLÁLLÓ pénisszel! Gyönyörü, büszke, hihetetlenül KEMÉNY és SZILÁRD, mint egy szikla, olyan HOSSZÚ, hogy még a legjobb pornószínészek is elsárgulnak az irigységtöl és a KORÁBBAN SOHA EL NEM ÉRT méretektöl! Hidd el nekem, a TORUS párját ritkítja! Képes arra, hogy egy szempillantás alatt LÉLEGZETELÁLLÍTÓAN MEREV hímvesszöt teremtsen és olyan kitartáshoz juttasson, amely FANTASZTIKUS CSÚCSPONTOKRA juttat el és erotikus mámorba üz!

Kedves Barátom!!
NAGYOBB, ERÖTELJESEBB, POTENSEBB, ÉS GYORSABBAN VÁLIK ÚJRA TETTRE KÉSSZÉ: a péniszed MINDIG a legjobbat érdemli! Ezért ne vonakodj attól, hogy megengedd magadnak a nagy kalibert, amely csak úgy duzzad a POTENCIÁTÓL és a FÉRFIÚI ERÖTÖL és MINDENT akar: a TORUS 100%-ban Tiszta Taurin-ból készült. KIFEJEZETTEN erre a célra FEJLESZTETTÜK KI! A nök igényesebbé váltak és ez olyan kihívás elé állítja a tudományt, hogy stimulálja, hogy hogy érjen el gyorsabb fejlödést, és találjon ÚJ SZEXUÁLIS STIMULÁLÓSZEREKET, amelyek még HATÉKONYABBAK, még GYORSABBAK és még HOSSZABB IDEIG HATNAK... Van SZEBB egy férfi számára, mint a partnerét szexuálisan ELKÁBÍTANI és olyan extázisba hozni, hogy örökre hozzá kötödjön? Egyedül a TORUS képes arra, hogy a szexuális teljesítményed a SZÁZSZOROSÁRA növelje, a végtelenségig SOKSZOROZZA és egészen KÜLÖNLEGES szexistenné változtasson. A FÉRFIAKNAK SZÁNT szexuális stimulálószerek piacán új szereplönek számító TORUS eddig vitathatatlanul megörizte az 1. helyet, és a létezö LEGLÁTVÁNYOSABB (30 másodperc alatti hatás), LEGHATÉKONYABB és a LEGPRAKTIKUSABBAN alkalmazható szer! Annyira meggyözö, hogy hamarosan mindenki utána fog kapni! Ez a rendkívüli elixír, amely az Egyesült Államokban ilyen visszhangot keltett sikerével, VÉGRE kapható Magyarországon is. A médiumokat szinte szétveti a lelkesedés. Az egész világ sajtói, lapkiadói és televízióadói egy véleményen vannak: a 100%-ban Tiszta Taurin-ból készült TORUS a Number One! Más szavakkal: A férfiaknak szánt afrodiziákumok közül az 1.helyre teszik! A 100%-ban TERMÉSZETES és mellékhatások nélküli TORUS három TERMÉSZETES alkotóelem ügyesen összeállított keveréke, amelynek molekuláris alkímiája valóságos csodaként hat a PÉNISZRE.

Találj még több információt az alábbi weboldalon:

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megdobbent 2010.03.03. 00:08:36

Naigen, ez aztan a jojatek :)
Amugy kicsit uncsi mar ez a jojatek.hu szarsag, mostanaban minden spam onnan jon, es hat nem kicsit idegesito mar.

Nade a lenyeg, hogy ferfiero meg mifene!

Megdobbent 2010.03.03. 00:10:20

Jaigen, azert annyi is igaz, hogy mindenfajta orosz szervereken verekszi at magat a level altalaban, de attol meg a jojatek - ha nem bunos a dologban - tehetne ellene.
Nekem is jon szepszammal a citromail-re, pedig a jojatek kozeleben sem jartam soha.

nyomi 2010.03.03. 00:18:58

Beszurhatna a level fejlecet is, hogy aztan ejthessuk a valodi feladot.
Nem a lengyelek a spam kiralyok mar?

Chaby 2010.03.03. 00:24:18

khmm. Ha jól tudom a jojatek.hu-t is ugyanaz üzemelteti, mint a myvip-et. Sőt biztos vagyok benne. Igen megnéztem. Amúgy figyelmedbe ajánlom ezt:

www.generalmedia.hu/contacts.php.

Nem csesztetés, de körül kellene nézni az oldalon. Szinte minden esetben az oldal alján találsz egy impresszum linket.

A többiben persze egyetértek veled. De el kell keserítenem. Nem nézik kinek mit küldenek. Kinyomnak kb 9millió levelet azt hali. Persze nem védeni akarom őket, lehetne ezt automatizálni.

GentleSpecter 2010.03.03. 00:29:14

Kedves Miki!

Egy perc alatt találtam neked egy címet az emlegetett oldalon, ahová írhatsz:

info@jojatek.hu

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2010.03.03. 00:29:50

Szily, Szily .. amúgy meg nem halt meg a spamkirály valahol Romániában? Mikinek meg valaki megírhatná, hogyan is működnek a spam-ek, meg hogy a legritkább esetben valós feladót írnak a levélbe, valószínűbb inkább, hogy a jojatek.hu oldalon valahol hozzászóltak, vagy ki van írva az e-mail cím, és onnan rabolta le a robot.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2010.03.03. 00:30:30

Hát én sem Arany János stílusában reagálnék, ha a gyerek ilyesmit kapna.
Eszméletlen...

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2010.03.03. 00:31:15

@Szekuriti Blogger: mármint a gyerek e-mail címe szerepel a jojatek-on, így került be a spam listára az e-mail cím, és feladónak a jojatek .. ha az index oldalán lenne fel, akkor most az ál-feladó az Index lenne

Ferlategla (törölt) 2010.03.03. 00:43:46

számomra is a címben kiemelt rész a katarzis :)

a mélypont pedig:
"Egyedül a TORUS képes arra, hogy a szexuális teljesítményed a SZÁZSZOROSÁRA növelje, a végtelenségig SOKSZOROZZA" - akkor százszorosa vagy a határ a csillagos ég :)

2010.03.03. 01:10:39

inkább mondogasd magadban: erős vagyok, gép vagyok.

Zsola777 2010.03.03. 01:11:40

Nem kell aggódni, a kissrácnak még nulla a teljesítménye, azt felesleges szorozgatni. ;)
Amúgy meg reklamáció, per.

nick: 2010.03.03. 01:12:58

uhhh...

gondolom miki azért elmegy szavazni is majd

ennyi ésszel...
:-P :-D

szegény gyereke :-)))

nick: 2010.03.03. 01:15:17

...a hirdetésről meg:
pár pasi gondolom hamar megőrülne, ha valóban minden alkalmi partnere örökre hozzá akarna kötődni egyetlen kósza torusos hancúrozás után :-P :-DDD

ez már inkább fenyegető .-D

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2010.03.03. 01:37:26

mi lett a viagrával? az már nem kell senkinek?

Ferlategla (törölt) 2010.03.03. 01:42:18

@nick:
node a "büszke pénisz" fogalmának megalkotása az azért ügyes húzás.

szerintem ilyet nem annyira az alkalmi partnerezők rendelnek. jórészt. de ez tényleg csak feltételezés

Tomasz_a_gozmozdony 2010.03.03. 02:19:07

meg szerencse hogy apu nem regelt be a livejasminre :) juuuuuj ez megint mekkora finghamozas. Kurvanagy harantfekveses sunt (hatosikreket) a post tolonak.

ggPeti 2010.03.03. 02:32:58

Sün Adorján, Sün Piroska, ...

Megdobbent 2010.03.03. 03:01:18

@Cigiző: epp cigizem, eh-eh :)
Nade szoval csak nezz be a gmail-ed spam rovataba, ott latod, hogy 80% engedmenyt is kaptal ra :>

Megdobbent 2010.03.03. 03:02:54

Tenyleg az ilyen taurinnal novelt duborgo bikasagra nem TAURUS gumit kell huzni esetenkent? :(

Blažej (törölt) 2010.03.03. 03:39:36

én átveszem, ha a gyereknek mégse kéne

eraserhead 2010.03.03. 04:10:03

az indexről még nem írt senki ilyen levelet a homárnak?:)

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2010.03.03. 04:30:04

Ezert kell olyan mailcimet hasznalni amit soha tobbet nem nez meg az ember.

Mas:
Vannak olyan email szolgaltatok ahol akar csak percekre is lehet mailcimet csinalni, majd a cim idovel megszunik letezni.

renugard 2010.03.03. 05:08:19

Vírusmarketing-e?

Ha nem...

...akkor csak megjegyezném, hogy regisztráláskor el kell fogadni az ÁSZF-et, amibe bele van írva a marketing-célú felhasználás. A harmadik fél, akinek kiadják a (l)user címét, nem láthatja, hogy kinek küldi a cuccokat. A jojatek.hu pedig nem kell, hogy tudja, mit reklámozik a cég, akinek kiadja. Véleményem szerint rohad ez az egész, undorító és felháborító, de a regisztrációval ezt mindenki vállalja. Tetszett volna elolvasni a feltételeket és felelősségteljes szülőként viselkedni...
Nekem amúgy pedig van egy szeméttároló e-mailem, amivel az ilyen tuti pöcsreszaladós helyekre regisztrálok. Az ilyen levelek címénél tovább még sohasem jutottam.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.03. 05:12:05

"Viszont a jó ízlésnek is vannak határai és érzésem szerint ezzel az ocsmány reklámjukkal bőven túlmentek azon."

Mikikém! Az megvan, hogy a neten minden második bokorban poresz van?

Amúgy nem értem, tényleg, honnan kéne tudnia egy spamrobotnak hogy egy e-mail címnek ki a gazdája? A bevallottan regisztrálásra való címedre jövő spameket meg mit nézegeti a postoló? Mit vár, a megváltást?

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Az a baj, hogy egy csomó esetben később szükség lehet rá :)
Nekem van 1 Freemail-es címem, ami kb. 14 éve ugyanaz. Szívfájdalom nélkül regisztrálok vele, és megadom embereknek. Nincs tele spammel.
Mindenki elér, aki el akar. Meg aki nem balfasz még ahhoz is, hogy egy e-mailt megírjon...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.03. 05:13:50

A faroknövelő teljesítményét pedig már bizonyították! Nézzék meg a kedves politikusainkat! :D

Miki, a felháborodott apuka :-) 2010.03.03. 05:44:20

Kérésre a fejléc:

Delivered-To: xxxxxxxx@gmail.com
Received: by 10.213.108.74 with SMTP id e10cs232407ebp;
Wed, 24 Feb 2010 12:59:28 -0800 (PST)
Received: by 10.91.219.2 with SMTP id w2mr585483agq.7.1267045165462;
Wed, 24 Feb 2010 12:59:25 -0800 (PST)
Return-Path: <noreply@jojatek.hu>
Received: from relay00.hostoffice.hu (relay00.hostoffice.hu [94.247.88.174])
by mx.google.com with ESMTP id 20si9461761gxk.11.2010.02.24.12.59.24;
Wed, 24 Feb 2010 12:59:25 -0800 (PST)
Received-SPF: neutral (google.com: 94.247.88.174 is neither permitted nor denied by domain of noreply@jojatek.hu) client-ip=94.247.88.174;
Authentication-Results: mx.google.com; spf=neutral (google.com: 94.247.88.174 is neither permitted nor denied by domain of noreply@jojatek.hu) smtp.mail=noreply@jojatek.hu
Received: from [94.247.88.181] (helo=korlevel.mellesleg.hu)
by relay00.hostoffice.hu with esmtp id 1NkOKJ-0006AL-C0
for <xxxxxxxxx@gmail.com>; Wed, 24 Feb 2010 21:59:23 +0100
Received: from apache by korlevel.mellesleg.hu with local id 1NkOKI-0006tr-K5
for <xxxxxxxx@gmail.com>; Wed, 24 Feb 2010 21:59:22 +0100
Date: Wed, 24 Feb 2010 21:59:22 +0100
To: xxxxxxxx@gmail.com
From: Kont�r Zolt�n <noreply@jojatek.hu>
Reply-to: Jojatek.hu <noreply@jojatek.hu>
Subject: =?iso-8859-2?Q?Add_meg_f=E9rfiass=E1godnak_azt_amire_v=E1gyik?=
Message-ID: <418c40405bb927579198c577e9b994d5@jojatek.hu>

Miki, a felháborodott apuka :-) 2010.03.03. 05:52:27

@nick:: ez most hogyan is kapcsolódik a témához? Amúgy ha már annyira érdekel, nem. Nem fogok elmenni szavazni, mert már rég nem érdekel, hogy melyik brigád lopja el a pénzemet...

@Biro_Peti: kösz, elkerülte a listában a figyelmemet, ment a mail nekik is.

@Szekuriti Blogger: Jelen esetben nem olyan jellegű spam-ről van szó, amit más nevében küldenek ki. Annyira én is értek az internet mágikus köreihez, hogy ezt magam is meg tudjam állapítani.

@Megdobbent: az még nem is zavar. Sőt, igazából a spam-ek nagy részét le se szarom, mert amolyan velejárói az életnek. Ezen is csak azért akadtam fenn, mert kilógott a többi közül.

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: ehelyett én egy olyan címet használok, amit direkt ezért hoztam létre, magyarán: regisztrálásokra. Nem is olvasom amúgy, csak most éppen regisztráltam valahova és benéztem a moilboxba, ahol ez volt az egyetlen levél a beérkezők között.

@ColT: Igen, ColTikám, az megvan. De azért nem kéne még egy flash játékos oldalról is azt belevágni az ember arcába...

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.03.03. 05:54:13

"Miért érdemes regisztrált felhasználónak lenni?
A regisztrált felhasználók a vendégekkel ellentétben számos extra funkcióhozz hozzáférhetnek, mint pl. a közösségi rész, a belső üzenetküldő rendszer, a játékok fórumai, a toplistákban és játék statisztikákban való megjelenés, saját napló szerkesztése, avatar- és egyéb képek feltöltése, stb."

Hát ezért érdemes???

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.03.03. 06:11:24

@Miki, a felháborodott apuka :-): Azért az érdekes, hogy a korlevel.mellesleg,hu-ról indul!

halál megdöglessz kinyírunk ® · http://href.hu/x/73ug 2010.03.03. 06:36:38

még, még, még, ez így kibaszottul nem elég...

Megköszönöd az italt,hazamész, kivered 2010.03.03. 06:36:46

Szegény gyerek, jól kicsesztek vele! Apukájának akart örömet szerezni, feldobandó a szexuális életét titokban megrendelte volna a terméket, de apukája leleplezte.
Most vehet neki nyakkendőt vagy pizsamát, apukája pedig nem lesz
- NAGYOBB -
- KEMÉNYEBB -
- MEREVEBB -
- ERÖTELJESEBB -
- POTENSEBB -
- HOSSZABB -
- FICKÓSABB

Megdobbent 2010.03.03. 06:52:37

@Miki, a felháborodott apuka :-): No megvan akkor a te baratod a fejlecbol:

korlevel.mellesleg.hu

Lehet nekik gratulalni, hogy milyen kis edes-kedvesek.

Rosszindulatú Vászka 2010.03.03. 07:32:59

Hát ez valóban skandallum. Hát hogy tud ezek után apuci a kisded szemibe nézni?

Télleg kicsi a pöcse? Szar ügy....

joinme 2010.03.03. 07:34:44

egy kicsit naív az apuka...

Rosszcsont Nunu 2010.03.03. 07:35:17

Aki olyan buta hogy az ilyen szarságokra nem egy erre fenntartott "kamu" email címmel regisztrál, az meg is érdemli. Nekem is van ilyen, jön is rá több ezer spam de kit érdekel?

Pepin bácsi 2010.03.03. 07:38:36

mit szólna ehhez Bánki Péter ?

foto háber 2010.03.03. 07:43:20

ez a jojáték nekem kéne

salapapa · http://salapapa.hu 2010.03.03. 07:43:21

@Pepin bácsi: elküldene az ALDIba, hogy vegyél jegyet a Gellértbe. ott biztosan mosolyogva adnának azt is.

hex.kelly 2010.03.03. 07:47:07

Helló, Mindenki, most kaptam pár e-mail-t, lehet venni Viagrát 80%-kal óccsóbban, ha kell, szóljatok. Mondjuk, jó lenne, ha igyekeznétek, mert a múlt héten még 85%-kal volt olcsóbb, lehet, hogy a jövő héten már nem lesz ilyen jó ára!

(A 40 éves főnököm a múltkor kicsit zokon vette, hogy 3 viagrás email-t is kapott egy nyugdíjas kolléganőnktől.)

Ja, a céges címemre napi 60-80 spam érkezik, pedig csak 3 helyen regisztráltam azzel a címmel: a Nivea oldalán, egy 4*-os szálloda hírlevelére, meg a Teszveszre. Aztán mégis. De legalább tudom, mikor óccsó a viagra.

deutschtomi 2010.03.03. 07:47:17

Az ő hibája.
Mérnem kérdezte meg a felelős pozíciójának a nevit?
naugye.

Labasmaz 2010.03.03. 07:50:25

domain: jojatek.hu
org: org_name_eng: Digital Playground Ltd.
org: org_name_hun: Digital Playground Kft.
address: Könyves u. 1.
address: 6800 Hódmezõvásárhely
address: HU
phone: +36.205552062
fax-no:
hun-id: 0000262411
admin-c: 2000528906
tech-c: 3000101115
zone-c: 3000101116
nameserver: ns.maxiweb.hu
nameserver: ns3.maxiweb.hu
registered: 2000.09.19 03:01:02
changed: 2006.11.22 10:45:52
registrar: 1000297245

person: Digital Playground Kft.
address: Könyves u. 1.
address: 6800 Hódmezõvásárhely
address: HU
phone: +36 20 555 2062
fax-no:
hun-id: 2000528906

role: olcsodomain-tech-admin
address: Galamb u. 4. II/1.
address: 1052 Budapest
address: HU
phone: +36.205552062
fax-no: +36.19991840
e-mail:
hun-id: 3000101115

role: olcsodomain-zone-admin
address: Galamb u. 4. II/1.
address: 1052 Budapest
address: HU
phone: +36.205552062
fax-no: +36.19991840
e-mail:
hun-id: 3000101116

org: org_name_eng: General Media Ltd.
org: org_name_hun: Generál Média Kft. (Registrar)
address: Galamb utca 4. II/1
address: 1052 Budapest
address: HU
phone: +36 20 555 20 62
fax-no: +36 1 999 18 40
hun-id: 1000297245

szöszmöszmackó 2010.03.03. 07:52:06

Torus 100%
Gyártó és forgalmazó: PEGAConsult Kft.
Vedd és edd

cricca 2010.03.03. 07:53:49

Én azt a bejegyzést várom, hogy megvette valaki a Torus 100%-ot és nem lett tőle nagyobb a cerkája, sztem 1-2 hét és lesz :D

deutschtomi 2010.03.03. 07:58:48

@cricca: ugyanmár, mostan pár hét és minden párt nagyobb f@szt fog ígérni :)

salapapa · http://salapapa.hu 2010.03.03. 07:59:02

@Pepin bácsi: természetesen.
és ajándék SÜNcsaláddal, akik anusbalépés előtt beveszik a VarázsTorust.

Layosh 2010.03.03. 08:04:06

Most nem értem, hogy mi a baj? Az apuka kapott egy levelet, amit elolvasott? De ha jól értem a gyerek nem látta, akkor meg mi a baj?
Ott a SPAM mappa, erre találták ki, be kell tenni, a következőt már automatikusan beteszi.
Tudomásul kell venni, hogy az internet egyik FŐ mozgató rugója a SEX. Aki nem akart csúnyaságokat látni az olvasson könyvet.
Ezentúl minden SPAM levelemről írjak a Homárnak? Ne beszéljünk már butaságokat.

agresszív hájfej, legalább mozgott aznap valamit 2010.03.03. 08:16:52

Az, hogy egy emailben ki a feladó az nem jelenti azt, hogy onnan is jött a levél. Bármilyen emailcímmel lehet levelet küldeni, ez csak hozzáértés kérdése. Pl elég egy telnet progi is.

Koky_ 2010.03.03. 08:20:17

Na de Apuka..... ugyanazzal a mail címmel regisztráltál a gyerekednek a jojatek-ra, amivel már korábban a mellesleg.hu-ra??
:))))

2010.03.03. 08:23:28

Szülő használjon spamfiltert meg parental controlt... pfff... felelőtlen...

gftamas 2010.03.03. 08:25:15

Kedves "IT szakember" apuka. Ahogyan azt már mások is jelezték előttem, egy e-mailben megjelenő feladó nem jelenti azt, hogy valóban onnan jön a levél. Nem akarok technikai részletekbe belemenni, úgy sejtem időpazarlás lenne. :) Én is rühellem a naponta befutó spameket, vegyek viagrát, növeljem a kukimat, online gyógyszer shop, stb... Védekezni ellenük nem igazán lehet. Esetleg nem árt a gépre egy vírus és malware kereső, a tűzfalak túlnyomó többsége már elég jól kiszűri a spameket. Ingyenes mail címekkel nem lehet mit csinálni, ott vagy van ilyen szűrés vagy nincs. Az online játékoldalt meg ne tessék bántani, mert van egy fogadásom rá, hogy nem tehet semmiről sem....

2010.03.03. 08:26:28

Ja és igen, manapság nem kell szakember legyen valaki hogy tudja, a spam emailt általában nem az küldte, aki a feladónál látszik... anyám tudja és érti ezt 60+ évesen...

deuce 2010.03.03. 08:27:18

mit kopizzátok a domain infót papírcsákók? :D
ott 90%ban CSAK olyan infó van, hogy senkit sem fogsz elérni azon a 20-as mobilszámon. mióta bekerült az 1bites prolik köztudatába a domain.hu sokan onnan akarnak releváns infót kideríteni...
a jojatek.hu-n is ki van írva az üzemeltető, a lényeg pedig az e-mail fejlécben ott figyel. mellesleg.hu küldi a hostoffice szerverén keresztül.
az, hogy összevissza kereskednek az e-mail címekkel manapság már természetes, mert a hivatal élből szarik a spammerekre. ez van. lehet hisztizni.

vivax 2010.03.03. 08:32:20

hát igen. sajnos az a helyzet, hogy parental control, meg safety filter ide, vagy oda, lassan előbb lát istentelenül nagy erektált néger faszt a embergyerek, mint megtanul alapszinten olvasni legalább az anyanyelvén:(

Miki, a felháborodott apuka :-) 2010.03.03. 08:34:25

@gftamas: Kedves még nálam is IT szakemberebb gftamas.

Ha vennéd a fáradtságot és olvasnál tovább is, akkor megtalálnád a fejlécet. Egyébiránt, ha óhajtod, akkor elküldöm neked az eredeti levelet, melyben jól olvashatóan benne van ( a fejlécen túl ) hogy a jojatek.hu az elkövető. Egyébként nem állítottam magamról egyszer sem, hogy "IT szakember" vagyok - veled ellentétben nem szeretnék abban a fényben tetszelegni...

deuce 2010.03.03. 08:34:44

apuka tanuljon meg netezni, és szokja meg, hogy regisztrációkra spames e-mail címet kell használni.. egyébként tizedmásodperc alatt kidobta a google:
www.generalmedia.hu/contacts.php

Miki, a felháborodott apuka :-) 2010.03.03. 08:37:05

@Layosh: ha a problémát nem érted, akkor nem is állok le neked magyarázni, fölösleges időpazarlás lenne csak...

theveryguest 2010.03.03. 08:37:24

Ők is csak arra akartak rámutatni, hogy jobban jársz, ha a pöcsöddel játszol. Csak vigyázz nehogy úgy járj, mint a BBC műsorvezetője! :-D

Miki, a felháborodott apuka :-) 2010.03.03. 08:38:02

@deuce: Ez jó. Te vagy már legalább a huszadik, aki leírja, hogy "spames email címet kell megadni".

Amúgy el is olvastad, amit írtam vagy csak ránéztél? :-)

datoja55 2010.03.03. 08:38:16

Hajnali hattól mostanáig -szép termés!
Ti nem tudtok aludni,vagy még le se feküdtetek?

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2010.03.03. 08:42:06

Ebben annyi a nagybetű meg a felkiáltójel,mintha EDE írta volna.. ;-)

deuce 2010.03.03. 08:44:16

@vivax: vagypedig saját maga keresi meg a youporn.com-ot puszta kíváncsiságból..

ja igen, mielőtt terelnék én is, a mellesleg.hu is generál média. szóval valóban ők küldték..
"A regisztrációval a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a megadott e-mail címre a Szolgáltató reklámot is tartalmazó hírlevelet, illetve kifejezetten reklámot tartalmazó e-mailt küldjön."
szóval mi a problémája a postolónak? az, hogy hírlevelet kap attól a cégtől, akinek szabályzatában elfogadta a regisztrációkor hogy ő hírlevelet fog kapni?

Nardol 2010.03.03. 08:46:01

Kedves apuka,

a zinternetországban ez biznisz. Van 1 mondás: ha leszámítjuk a pornót, és a SPAM-eket, az internet elfér 1 dvd-n.
No, ezt tessék figyelembe venni mikor akármilyen weboldalt meg tetszik nyitni, ok?

Komolyra fordítva a szót, nem kell felháborodni, nem kell hupákolni, lehet ökölbe szorított kezet az egek felé rázni, és káromkodni, de ez bizony nem célzott hirdetés és ha megnézi a gmail SPAM ládáját, talál még vagy 300 hasonló levelet. Ezt nem szűrte ki.
Legközelebb, ha ilyen levelet kap az emailfiók tulajdonosa: Shift+Delete. Nem éri meg az agysejteket pazarolni.
Mikor az ember kijön a metróból, a kijáratnál állnak ilyen szórólapozók. Ők is néha hasonlókat osztogatnak és a fiának is megpróbálják odaadni. A SPAM a digitális formája ennek.

szita szita péntek 2010.03.03. 08:47:11

A jelenlegi e-mail címem olyan 4 éve használom. Soha nem kaptam rá spam-et. Nem megfogja a spam szűrő, hanem nem jön rá spam. Ezt használom levelezésre.
Van másik címem is. Ezt adom meg, ha valahol nagyon kell a regisztrációhoz. (Bár a legtöbb esetben a regisztrációt kérő oldalakat simán elkerülöm.) Ez a címem tele van spammel, de nem zavar, hisz másra nem használom.
Manapság egy felhasználónak minimum 2, de inkább 5-6 email címe szokik lenni, amelyeket súlyozottan, a célhoz illeszkedve használ.

deuce 2010.03.03. 08:48:33

@Miki, a felháborodott apuka :-): elolvastam miki. 15 éve használok regisztrációkra egy spames e-mail címet, arra kapok napi 50et, a privát e-mail címemre amit levelezésre használok kapok napi 0-t.
a számítógépek tudod nem tudják, hogy 10éves gyerek ül a gép előtt, de a számítógépeket nem is érdekli ez.
rövid sztori, mert gondolom írkálni, telefonálgatni akarsz most mindenfelé dühödben, annak ellenére, hogy ELFOGADTAD a spamet a regisztrációkor: a szoci politikus sem tudta ip cím alapján rendőrséggel a hátán meghurcolni a fórumára írkálókat, pedig a lakáson is voltak..
velem te nem kötekszel, inkább köszönd meg az építő hozzászólásokat!
WELKAM TU INTERNET!

Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.03.03. 08:50:14

Olvasgatva a kommenteket, hihetetlen, hogy mindenki azzal van elfoglalva, hogy bizonyítsa: ez a normális. Mármint az, hogy tele legyen a mailboxod viagra, cialis meg a fene tudja még miféle szarokat reklámozó hirdetésekkel. Na meg persze azzal, hogy mindenki tisztában legyen vele: ő bezzeg vágja, mi az a spam, hogyan működik az internet, hogyan lehet kamu email címről spamet küldeni, stb... Azt viszont az összes "jóltájékozott" szakértő elfelejti, hogy valahogy nem erről szól az egész poszt...

deuce 2010.03.03. 08:50:37

inkább örülj annak, hogy a gyereked (még) nem a celldorádóra írta be a mobilszámát, és kapja automatikusan az 1000ft-os smst.. az is legális biznisz, és működik sajnos.
WELKAM TU INTERNET!

AlexWolf 2010.03.03. 08:52:24

Kedves Miki! Ha halovány gőzöd nincs az Internet működéséről, akkor inkább légyszi ne használd! Jó lesz neked a mounikasó meg a Józsi barát.

szita szita péntek 2010.03.03. 08:54:38

@Micsoda??? Ez nevetséges!!: - Igazad van, a spam nem jó... De a jégeső sem jó és kb. ugyanakkora esélyed van ha reklamálni akarsz ellene.

Miki, a felháborodott apuka :-) 2010.03.03. 08:56:20

@deuce:

"a számítógépek tudod nem tudják, hogy 10éves gyerek ül a gép előtt, de a számítógépeket nem is érdekli ez."

Azok viszont, akik a hirdetéseket szervezik, (ha esetleg ezzel nem lettél volna tisztában) tudják. Most facsarhatod a szót és bizonygathatod, hogy te mekkora guru vagy, érdemi megnyilvánulást még nem sikerült kitolnod magadból.

"velem te nem kötekszel"

Hűha...

deuce 2010.03.03. 08:56:35

@Micsoda??? Ez nevetséges!!: én nem bizonygatom, hogy ez normális, csak én nem lepődök meg rajta, hogy az internet egy ilyen világ, ő meg igen...
ha nem a jojatek.hu-ról kapja, akkor a kínai spammerektől fogja kapni, vagy a google dobja ki neki a pornót.
a jóltájékozottról leveheted az idézőjelet nyugodtan :)
a postok 70%-a arról szól, hogy van 1 madár aki csodálkozva forgatja a fejét "úristen, ilyen is van, ilyen megtörténhet", pedig 95%-ban ő a madár, sokan _nem_ esnek bele ugyanabba a hibába amibe ő, mert: vagy gondolkodnak, vagy képben vannak.

szita szita péntek 2010.03.03. 08:57:26

Egyébként érdemes belegondolni, hogy mi is ad értelmet a spam-eknek... Egyszerűen az, hogy működnek. Ha így nem lehetne forgalmat csinálni, nem csinálnák.

Vad.Korte (törölt) 2010.03.03. 08:59:14

Ez ugyanaz a kategória, mint hogy a kertévéken a családi filmek alatt a reklámszünetben a durva esti program beharangozója megy. A múltkor a 101 kiskutyát néztük, szülői felügyelettel, mer 12-es, aztán a halomra gyilkolos intelligencs film reklámja ment közben. Még jó, hogy ment az olimpia, volt mit nézni a reklámok alatt.

deuce 2010.03.03. 09:01:45

@Miki, a felháborodott apuka :-):
ebben nincs semmi guruság, csak netezek régóta. a lényegben pedig egyetértünk megmondom neked: nem ilyennek, és így működőnek kellene lennie az internetnek, de a világ termelte ki ezt is.
ahogy korábban is leírták, ez egy hatalmas biznisz, már régóta nem az információ-áramlás, tudásvágy kioltásról szól sokaknak, hanem a gyors meggazdagodást látják benne..

még 1 infó: 10 éves a fiad. én hallok olyat pedagógusoktól több helyről, hogy a szexuális élet a suli mosdójában már 12 éves korban elkezdődik... sokat nem tudsz tenni ezek a dolgok ellen.
szomorúan mondom, hogy WELKAM TU RÍL VÖRLD! :(

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2010.03.03. 09:05:00

a gyereket időben fel kell késziteni a nygabtűs életre,ha már apuci nem mondta el neki hogy néha kellhet ilyen is,na a viccet félretéve,erre találták ki a spamszűrőt:)))

Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.03.03. 09:05:27

@deuce: pedig de. Szerinted az a normális, hogy mindenkinek 5-6-7-8-akárhány címe legyen, az egyikre az ilyen spamet a másikra meg az amolyant kapja, stb. Szerintem meg nem.

Amúgy az én olvasatomban nem érdekli az apukát, hogy spamet kap, azzal is tisztában van, hogy elfogadta hogy kaphat ilyet (mint ahogy sztem minden egyes weboldalon el kell ezt fogadd, ahová regisztrálsz) hanem inkább az a baja, hogy egyrészt egy olyan weboldalról kapta, aminek még csak halvány lila köze sincsen a méteres kékeres növeléséhez, másrészt meg az, hogy gyerekeknek küldenek ilyet....

Holdkutyagoló 2010.03.03. 09:06:39

Nincs kedvem végigolvasni az összes kommentet, de az az igazség, hogy a jojatek.hu nem spammel. Amikor account regisztráláskor elfogadod a feltételeiket a reklámleveleket is elfogadod. Sokéves accomra is érkezett egy reklám pár hónapja, írtam nekik és másnapra meg is szüntették az accountom, szóval szerintem tisztességes banda. Nem vitatom, hogy ilyen kategóriájú reklámlevelet küldeni egy olyan felhasználónak akinél ismert az életkor elég visszataszító, de ezt okozhatta programhiba is ami pedig orvosolható. Szokásos szily féle túllihegett post, de hiányolom belőle a : ha már egyszer beszoptam akkor le is nyelem csattanót a végén.

deuce 2010.03.03. 09:06:41

@szita szita péntek:
a spam szót szerintem hanyagolhatjuk, mivel apuka elfogadta a regisztrációkor hogy reklámot kap a postaládájába. spam = kéretlen levél, bár ő csak a jójátékot kérte, de kapja a spamet is, mert így egyezett meg a céggel.

szép napot, inkább nem írkálok, mert engem felkavar a "kiírom.magamból.hogy.mit.szívtam.meg.a.világban.mert.nem.figyelek.vagy.nem.vagyok.képben.homar.blog.hu"

ui: érdekes, én sohasem járok úgy, mint azok akik ezeket a postokat írják, miért?

Vad.Korte (törölt) 2010.03.03. 09:10:42

@mókusbögre: Nem a reklámmal van a baj, hanem azzal, hogy válogatás nélkül küldenek olyan reklámokat is, aminek semmi köze az oldal tematikájához, és nem annak való, akinek az adatok alapján küldték.

AlexWolf 2010.03.03. 09:13:10

Spammot bármilyen végződésű e-mail címről lehet kapni, nem is biztos, hogy a jójátéktól kapta attól függetlenül, hogy a kukac (@) után az szerepel. Ennyi.

deuce 2010.03.03. 09:14:42

@Micsoda??? Ez nevetséges!!: sok a torzítás. tudom, én vagyok nagyon "monitorfejű" a szemedben, de:
2 használt email címem van, nem 5-6-7-8.. igen, ez normális, 15 éve így működtetem, mint írtam is, mert én képben vagyok. olvasol?

internet = nem _csak_ ingyenjáték, ingyen szórakozás a netszolgáltatónak lejattolt havidíjért, aminek drágasága miatt sír mindenki, mégis 800ezer mobilnet előfizetés van az országban!
internet = biznisz.

a világ szerinted úgy működik, hogy a generál média kft azt mondja a hirdetőnek, hogy "ne haragudj, a jójátékosok között biztos sok a gyerek, annak az xy százezernek nem küldök viagrát?" :DDDDDDD

hogy elvonatkoztassunk az internettől: nekem is nyomják kezembe 10 éve a brit zászlós angol nyelvlecke szórólapot a nyugati aluljáróban, pedig elég régóta van nyelvvizsgám. hát nem felháborító? tudhatnák pedig arc alapján!

Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.03.03. 09:16:33

@deuce: mégsem szedem le az idézőjeleket a "jóltájékozottról", mert azért sikerült idebiggyesztened egy kapitális marhaságot:

"kiírom.magamból.hogy.mit.szívtam.meg.a.világban.mert.nem.figyelek.vagy.nem.vagyok.képben.homar.blog.hu"

Mégis, szerinted, mi a bús fenéről szól a Homár...? Nagy az Isten állatkertje ugye, csak a kerítésen kéne még némi átalakításokat végezni... A lényeg az, ha neked nem jönnek be az ilyen jellegű posztok, akkor mi a csöcsnek olvasod a Homárt, mindazzal a 10akárhány éves internetes naaaaagy-nagy tapasztalattal, amire hivatkozol :)

Velkám tu lávis lábsztör dír frend...

Hümüzhümümüz 2010.03.03. 09:16:53

Ahh! Fiatal koromban engem is zavartak a spamek. Amióta van internetem, azóta van spam is a bejövőkben, de le**arom. Live mail egy kattintással törli az összeset. Olvasás nélkül. Persze mindig van olyan tufa ismerősöm, aki subject nélkül küld e-mailt, aztán kérdezi, hogy "miért nem válaszolsz???"... Anyádért. :S

Kedves apuka! Nem akkora happening ez, hogy rászánja a feles idejét. Fia még ennél durvább leveleket is fog majd kapni, ha lesz neki saját mail címe. Szívjon el egy szivart, mellé kortyoljon viszkit és nézze, ahogy BÜSZKE pénisze KEMÉNY lesz, mint a SZIKLA 30 másodperc alatt és SZÁZSZOROSÁRA növekszik! :) :) :)

deuce 2010.03.03. 09:19:33

ha apuka tisztában van azzal, hogy reklámot kap, akkor nincs benne annyi, hogy nem a gyerek e-mail címét adja meg? ennyire tiszteli a gyerekét hogy tele akarja szemeteltetni az e-mail boxát? szomorú!

én inkább így látom!
dobáljátok a köveket okostojások, maximum jót nevetek! :p

szép napot!

Miki, a felháborodott apuka :-) 2010.03.03. 09:22:12

@deuce: Idézet a posztból:

"Mivel neki nincsen (még) saját email címe, ezért az általam használt, amolyan regisztrációs mail címmel csináltam meg neki a felhasználóit"

Szebb napokat és egy szövegértés tanárt kívánok neked!

deuce 2010.03.03. 09:26:04

@Micsoda??? Ez nevetséges!!: a homár nem az állatkertről szól, hanem az állatokról, akiken jót lehet sírni/nevetni.
tudod akkor kapitális baromságozhatnál engem, ha én is egy olyan tirpák lennék, aki nem nézi az étlapon az árakat, aztán ide hisztizik, aki csóválja a fejét, mert az aznap nyíló plázában tömeg van, aki 10ezerrel akar olcsóbban ájfónt venni, és habira utal angliába, vagy éppen a 300ezres plazmatévét ki se bontja, típusszámot meg se nézi vásárlás előtt, és sorolhatnám! :)

újra mondom: én figyelek, sokan meg sírnak! :)
jól írtam a "kapitális baromságomat" haver, csak ez az én nézőpontom a homárról.
az állatkertet is mi emberek csináljuk, ugye??? azért van nyitva, mert van aki bemegy! (és van aki nem szokott!)

pápá

brainy_peter 2010.03.03. 09:28:56

Nem olvastam végig a kommenteket, de ezt a levelet én is megkaptam, pedig a jójátékon nem is regeltem. Még régebben egy társkeresőn voltam tag, de már vagy 1 éve be se léptem, ezután viszont töröltem magam végleg:

feladó: Kontár Zoltán <noreply@talalka.hu>
címzett: _én_@gmail.com
dátum: 2010. február 24. 22:44
tárgy: Add meg férfiasságodnak azt amire vágyik

Aki bárhol bármilyen indokkal megad egy email címet a neten, az ne csodálkozzék semmin... Gyereket meg ne engedjen a közelébe, csak felügyelettel.

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2010.03.03. 09:29:54

Nálunk keresztlány (10) képbe van rakva a spamekből.

Ismeretlen feladótól nem nyit ki semmilyen levelet, ismerősétől (aki a címlistában van) kapott levelet fenntartással kezeli, ha linkre kattintásra buzdít esetleg külföldi nyelvű, meg tudja nézni a link célját is. A gépen WOT van és szülői felügyelő mindenféle irtogatató és a chatet is loggolom (ez lehet jogi probléma, de meg van neki mondva, hogy úgy beszéljen bárkivel, hogy saját érdekében figyeljük)

Kapott már spamet (törli, de az elején mindig szólt) látott már társkereső oldal reklámját (be is rakta adblockba) kicsillagozott ciciset

úgy tudja, hogy a szex az nem feltétlen felnőtt férj és feleség közötti kapcsolat melynek része a meztelenkedés és a szerelem sőt a házasság is jó esetben, meg van róla a saját véleménye és inkább a mobiltelefon zenék töltésétől kell védeni (persze mutattam neki egy módszert, ami univerzális youtube zene kinyerés és telcsire töltés, szóval már az sem érdekli...)

Tud a kábítószerről, hogy kicsi boldogságért sokan az életüket rövidítik, tudja, hogy vannak erőszakos (robbantgatós, gyűlöletbeszédes stb.) oldalak amik szintén nem érdeklik...

Beszámol viszont arról, hogy mit lenne jó vásárolni és hol, milyen programok vannak a környéken, honnan lehetne egy házidolgozatot megcsinálni azaz a net jó oldalát használja és érti.

A kereskedelmi tévét simán nézheti, de a reklámoknál ő is elkapcsol és a film előtt megbeszélik, hogy lehet-e nézni (detektíveset szereti, de a helyszinelők kiállításon a véres próbababát legagyizta :) )

Nardol 2010.03.03. 09:30:21

@Miki, a felháborodott apuka :-): Akkor nem értem hol a hiba?
A saját mailcímedet használtad amivel a mellesleg.hu-n is regeltél és csodálkozol?

"neki (még) nincsen mélcíme": miért? Engedélyre vártok? Nincs gmailen meghívó? Freemail?

brainy_peter 2010.03.03. 09:33:31

@Nardol: "Nincs gmailen meghívó?" Nem kell már meghívó, az rég volt. :)

deuce 2010.03.03. 09:33:46

@Miki, a felháborodott apuka :-): lehet, hogy nem figyeltem minden részletet, hú megfogtál, 10-1. ipi apacs. :)
ha te tanárt, én pedig kellemes fejcsóválást és 5x felháborodást kívánok neked olyan dolgokon 2010-ben, ami 15 éve így működik.. kicsit le vagy maradva, nem gondolod?

azt a sztorit hallottad már, hogy a westend mosdójában nem működött a kézszárító és emiatt egy 10 éves kisfiú vizes kézzel ette a hamburgert? felháborító! :D

na off

AlexWolf 2010.03.03. 09:37:10

@Nardol: gmailen kell még meghívó? Akkor elqrtam valamit, amikor regeltem :D

deuce 2010.03.03. 09:41:31

@sambalabammbumbumm: gratulálok! te minta apuka vagy! :)
látod, te teszel azért, hogy jól informáltan, az élet dolgait jó helyre rakva növekedjen fel a kislány. biztos hogy nem lesz belőle se kurva, se drogos!

ha az ide postoló majmok (és az ő seggüket nyaldosók) legalább fele ilyen intelligensen fogná fel sírás és szájszélrágcsálás helyett!

AutosVilli 2010.03.03. 09:43:25

KEdves Apuka az a kérdésem minek nézed meg azt az emailt amit tuti hogy olyan küld akitöl nem kéred,töröld és kész, amúgy meg itt lett volna a jó alkalom hogy a tizéves gyerekednek,(aki már biztos nagy tudással rendelekezik a Pénisz és a Vagina fogalmáról,)elmagyarázd ezt is,meg az is ,hogy mi a spam,és hogy mit kell csinálni vele.Ehelyett hisztizel.

Secnir 2010.03.03. 09:45:14

"a péniszed MINDIG a legjobbat érdemli!"
konkrétan a pinát, ergo krém nem kell neki.

"A Tiszta Taurin-ból készült "
ergo megiszol egy rekesz RedBullt és ugyanott vagy, és fáradt sem leszel két napig.

"• Ellenjavallat nélkül • Rizikómentes • Nincs mellékhatása • Nincs ellenhatása"
ha nincs ellenhatása, akkor az biz úgy marad...

"Már néhány csepp elegendö, hogy vad, dübörgö bikává változz."
ezt tudja a makkra kent erőspista is.

"Van SZEBB egy férfi számára, mint a partnerét [...] örökre hozzá kötödjön?"
van. megdugni, arcraélvezni, kirúgni.
kérem a következőt.

"A 100%-ban TERMÉSZETES [...] három TERMÉSZETES alkotóelem ügyesen összeállított keveréke,"
úgymint a természetben előforduló taurinbokor gyümölcse...

"amelynek molekuláris alkímiája"
na ezért érdemes volt élni, hogy megtudjam, van ilyen...

Secnir 2010.03.03. 09:46:50

"a péniszed MINDIG a legjobbat érdemli!"
konkrétan a pinát, ergo krém nem kell neki.

"A Tiszta Taurin-ból készült "
ergo megiszol egy rekesz RedBullt és ugyanott vagy, és fáradt sem leszel két napig.

"• Ellenjavallat nélkül • Rizikómentes • Nincs mellékhatása • Nincs ellenhatása"
ha nincs ellenhatása, akkor az biz úgy marad...

"Már néhány csepp elegendö, hogy vad, dübörgö bikává változz."
ezt tudja a makkra kent erőspista is.

"Van SZEBB egy férfi számára, mint a partnerét [...] örökre hozzá kötödjön?"
van. megdugni, arcraélvezni, kirúgni.
kérem a következőt.

"A 100%-ban TERMÉSZETES [...] három TERMÉSZETES alkotóelem ügyesen összeállított keveréke,"
úgymint a természetben előforduló taurinbokor gyümölcse...

"amelynek molekuláris alkímiája"
na ezért érdemes volt élni, hogy megtudjam, van ilyen...

AlexWolf 2010.03.03. 09:49:53

@Secnir: Te hülye vaaaagy :DDDDDDD

szd 2010.03.03. 09:51:19

HOGYAN OLVASSUNK mail headert gyorstalpaló:
1. alulról felfelé
2. az utolsó ip-t tartalmazó "Recieved:" mező lesz az első mailszerver, onnantól intranet/localhost - nem segít semmit
3. ami ez után van AZ MIND HAZUGSÁG, ellenőrizetlen adat, azt mond a küldő, amit akar

Tehát:
from: Kontár Zoltán - a név nem gyanús eleve?

Utolsó értelmes ip: 94.247.88.181
nslookup 94.247.88.181
=> mail4.mellesleg.hu
ami a HELO-ban van, az szintén lehet hazugság, de most pont segít is

Az persze még lehet, hogy mellesleg.hu-nak eladta jojatek.hu az emailcímeket, csak akkor miért hamisítaná a feladót? Sokkal egyszerűbben (és ingyen) is lehet emailcímekhez jutni.

Iridium 2010.03.03. 09:53:24

@Micsoda??? Ez nevetséges!!: egyetértek Veled. Gondolom arra célzol, hogy manapság mennyire cigány módon folyik a kereskedelem ill. reklámozás. Amíg régen a piacon megvette az ember a lovat, szekeret, kenyeret, addig biztonságban is érezhette magát, mert a kereskedő korrekt volt. Ha nem, akkor mentek a bíróhoz, aki rendberakta a dolgokat.
Ma (és ez deuce szerint normális) szériaszámot kell nagyítózzak a tévé hátáról, el kell olvassak 50 oldalnyi áeszefet, hozzak létre 5-6-7 identitást mindezért MINDEN alkalommal ha zsömlét akarok venni. Hát szerintem ez kurvára nem normális. Most az, hogy egy ilyen világban élünk, nos az inkább elkeserítő.
Minden pillanatban Sherlockot játszani nem menő.

Nardol 2010.03.03. 09:56:53

@AlexWolf: legközelebb majd odaírom, hogy *sarcasm* :D

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2010.03.03. 10:00:05

@deuce:
Úgy gondolom, hogy ennyi felnőtti felelősség kell, van aki nem ért hozzá, nos ők konzultáljanak valami szakemberrel, egy PC szervizes sztem minimális pénzért feltolja ezeket a progikat, akinek meg nincs erre ideje, pénze, csak remélni tudom, hogy ma már az általános iskolai infós tanár megteszi ezt a fajta felvilágosítást. Illetve, hogy a tantermek, szakkörök, könyvtártak gépe legalább ilyen védett.

Ja, a gépén deepfreeze van azaz bármi trójai, virnyák, rootkit ami bejutna következő újraindításnál elszáll, mert visszaáll a védett állapotba... :)

deuce 2010.03.03. 10:01:12

@szd: mellesleg = jojatek = generál média. leírtam már, de ezek nem olvasnak, véleményt, kritikát nem fogadnak el, csak a doméjnponthu-t kopizzák 2db agysejt felhasználásával.. felesleges telnetelni, meg nslookupolni ezeknek, még a végén megköveznek, mert so called "guru" vagy! :D ebben a tetves országban, ha valaki más véleményen van, vagy kicsit jobban rálát a dolgokra, azt a parasztok elkezdik köpködni sajnos. aztán maradnak ugyanolyan suttyók csak legközelebb is.

maradok még egy kicsit inkább a homáron, igazából élvezem provokálni a buta plebszet. akik ide postolgatnak besírnak rajta ha szakadós, vékony szatyrot ad a boltos, DE mélyen kussolnak (itt a lényeg!!), majd kiírják magukból, vagy éppen a feleségükkel morognak ezen, ahelyett hogy mosolyogva kérnének mégegyet szatyrot! :)

Cathcart_ezredes 2010.03.03. 10:01:13

Egy kicsit olyan az egész, mint mikor Mr. Garrison pornóregényt írt. Az írója nagyon beleélte magát láthatóan:)

Yarner · http://androlib.blog.hu 2010.03.03. 10:04:56

Azért a termék nevét kiüthettétek volna a posztból, avagy ez egy fizetett reklám lenne?

Idióták! 2010.03.03. 10:11:57

Apukának javasolnám, hogy ennyi ésszel inkább papucsállatkákat neveljen, mint gyereket! :(

deuce 2010.03.03. 10:18:06

@sambalabammbumbumm: szerintem a mai magyarországi átlag plebsz úgy néz ki, hogy "sírok, mert a világ romlott, és jujj szériaszámokat kell bogarászni, nem a lovaskocsit hajtani a határban".. látod kővel dobálják azokat, akik tudják, megszokták, értik, hogyan működnek a számítógépek, nem pedig megköszönik az információt, vagy a tanácsot. még mindig itt tartunk! :(
nálad ott a deepfreeze, ők megveszik 100ezerért a szmártfónt mer'biza'bisztos jaú, aztán eldobják ha lefagy.. :D

van aki tud lépést tartani, és kezelni az aktuális dolgokat, és van akinek ez nem megy, de legalább külsőségekben próbálkozik.. ez utóbbiak inkább megpróbálják mardosni azokat, akik felelősen gondolkodnak és képben vannak.

@Iridium: nekem szériaszámot sohasem kellett még bogarászni, mert nem szoktak elromlani dolgaim, hamarabb kidobom, vagy túladok rajtuk, vagy csak egyszerűen fogom a cuccot, és a garancialevelet, és lecsapom a boltos asztalára. valóban fárasztó megkeresni egy monitor számláját amire rá van írva hogy "számszung". neked ez nem megy? neked pár évente kell csak, aki pedig ebben mozog, annak napi rutin. ne sírj ennyire kérlek!! :D

50 oldalas ászf-et sem olvasok, 10 éve is volt intelligenciám megkérdezni például az internetszolgáltatásom feltételeit, mobilszolgátatós ismerősök pedig mesélik hogy 200ezres mobilnetes számlákat csapkodnak ki a torrentező ügyfeleknek..
ha veszek valamit, használok valamit, akkor körbejárom, kibontom, nézegetem, gondolkodok rajta és akkor nincs hoppá!

bldo 2010.03.03. 10:23:50

Többször is felvetésre került már a hozzászólások között, de a post toló mintha nem válaszolt volna rá (vagy csak az én figyelmemet kerülte el):

Regisztráltál ezzel az e-mail címmel a mellesleg.hu-ra, vagy sem? (Egyszerű eldöntendő kérdés.)

2010.03.03. 10:27:39

én is már többször kaptam a freemail címemre ebből "kontár Zoltán Add meg férfiasságodnak azt amire vágyik"-tól most legutóbb noreplay@chat.hu, ott a láblécében ez van:

"Jelen reklámot a chat.hu rendszerén keresztül, a regisztráció során elfogadott adatkezelési szabályzatban és felhasználási feltételekben meghatározottak szerint küldtük. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk át, azokat csak az adatkezelő (Generál Média Kft.) használja fel a szabályzatokban foglaltak szerint. A vonatkozó szabályzatok a chat.hu oldalon elérhetőek. Az adatkezelés a szabályzatok alapján a regisztráció törlésével megtiltható. "

a chat.hu és a jojatek.hu mások melett egyaránt a General Media Kft-hez tartozik, az ő bizniszük ez a hirdetés, nem a klasszikus spam

2010.03.03. 10:30:07

teszem hozzá a mellesleg.hu is az övék

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.03.03. 10:31:10

@Layosh: "Aki nem akart csúnyaságokat látni az olvasson könyvet."
Ja igen. Pl. Káma-Szútra, Az illatos kert, Szép asszonyok egy gazdag házban, Sorstalanság...

Horányi Dubček László 2010.03.03. 10:32:56

jajbazmeg annyira hihetetlen emberek vannak. eleve milyen életképtelen egy tízéves gyerek, aki nem tud önállóan regisztrálni egy cseszett játszós weboldalra. a játékban is apuka fogja az egeret? az internet tizenakárhány éve is tele volt pornóval és spammel, mikor én voltam tíz éves (jó, akkor otthon még nem volt net, legalábbis nekünk), és számtechórán nyilván mindenki pornóképeket nézett, valószínű sokan belefutottak potencianövelő és egyéb reklámokba, na és akkor mi van. érdekes, nem lett tőle semmi bajom. le lehetne már szokni arról, hogy a gyerekeket fogyatékosnak tekintik a mindent jobban tudó szülők. egy gyerek szexuális érdeklődése, hát, minimum magasfokú ebben a korban, tehát nyilván eleve néz ilyesmit alkalomadtán, az ilyen reklámra meg mindenki legyint, aki látott már internetet, akkor is, ha csak tízéves.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.03.03. 10:33:15

@wowww: Akkor viszont fogyasztóvédelmi hatósági ügy.

deuce 2010.03.03. 10:33:49

@blackdogone: egyszerűen, eldöntendően elfogadta egy cég hirdetési feltételeit, nem mindegy neked hogy a 49-es, vagy a 150-es végű ip címmel rendelkező szerverről ment ki a levél? :D

deuce 2010.03.03. 10:36:37

@Kitalátor feljegyzetei: te cégekkel kötsz szerződést, vagy domain nevekkel?
milyen hatósági ügy? valaki regisztrál valahova, és a cég BÁRMELYIK szerveréről reklámot küld neked, az hatósági ügy? :D
jó okos vagy te is.. :D

Miki, a felháborodott apuka :-) 2010.03.03. 10:41:35

@Nardol: most, hogy annyian emlegetitek a mellesleg.hu-t, megnéztem már, hogy mi az. Nem, nem regeltem ott, viszont ugyan az a cég a reklámszervező. Most elégedett vagy?

@deuce: lehet, hogy egyik részletre sem figyeltél. Szerintem te csak kötekedni, meg másokat kioktatni jössz ide (mint ahogyan azt írtad is), így hálát adok, hogy elhúztál - volna, de mivel nem bírod, ha nem a tied az utolsó szó, ezért vissza-vissza nézel még okítani és terjeszteni, hogy milyen guru vagy.

Az viszont még az eddigiekben nem fért bele a borsónyi agyadba, hogy nem a felháborodás és a fejcsóválás a lényege a történetnek, hanem az, hogy tudatosan ilyen tartalmú reklámokat küldenek GYEREKEKNEK. Másképp és ennél könnyebben már nem tudom ezt neked, az internet gurujának, a zsenialitás és az IQ-hányados bajnokának elmagyarázni.

Ha szerinted én paraszt vagyok, azért mert köpködök egy ilyenre, ám legyen, büszkén vállalom parasztságomat. Ha szerinted ez a helyzet elfogadható, akkor te meg egy marha vagy, sőt egy birka, hiszen hajlandó vagy ebbe belenyugodni.

"akik ide postolgatnak besírnak rajta ha szakadós, vékony szatyrot ad a boltos, DE mélyen kussolnak (itt a lényeg!!), majd kiírják magukból, vagy éppen a feleségükkel morognak ezen, ahelyett hogy mosolyogva kérnének mégegyet szatyrot"

Általában az olyan emberek szoktak másokat így jellemezni, akik megtestesítik az általad "plebszt"ként megnevezett embertípust. Biztos vagyok benne, hogy te magad is csak egy jól nevelt ork vagy aki pontosan ebbe a kategóriába tartozik. Óh, te hibátlan, te mindent tudó, hibát soha nem ejtő, tökéletes példánya az emberi fajnak.
Na de neked van nyelvvizsgád is! Hűű! Most mondtál valamit! Olyan zseniális vagy, hogy nem is tudom, hogyan merészelek egyáltalán neked írni! Múzeumba kéne rakni és mutogatni, íme az emberi faj egy tökéletes egyede: okos, hibátlan, szeplőtelen és persze minden témában szakértő, beszél egy nyelvet is, micsoda műveltség, micsoda széles látókör!

@Idióták!: hasonlókat kívánok neked is! Ha ez megnyugtat, az intelligencia hányadosom van legalább akkora, mint a tied.

@Yarner: igen, valójában én vagyok Mr Kontár és csak gerillamarketinget végzek itt a Homáron... :)

goumba 2010.03.03. 10:43:59

ad 1: apuka túllihegi a dolgot
ad 2: aki tizenéves gyerkőcnek pénisznövelőt akar eladni, az előbb vagy utóbb éhen döglik...
ad 3: jojatek.hu kicsit ügyelhetne jobban az adatbázisára

Miki, a felháborodott apuka :-) 2010.03.03. 10:45:40

@blackdogone: Többször is felvetésre került már a hozzászólások között, de az olv asó nem igazán érti meg: U GYAN AZ A CÉG. Nem, még egyszer elmondom (igen, elkerülte a figyelmedet), nem regisztráltam az oldalon. Ha pornóra vágyok, akkor azt megoldom este a feleségemmel. Szerencsére potencia és méretnövelőre sincs szükségem, mind a kettő tökéletesen rendben van, még mielőtt rákérdezne valaki arra is.

lOc (a pasztafáriánus) 2010.03.03. 10:50:10

UGYANAZ!!! Ha már leírod többször is, azért zavaró! Egybe irandó!

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2010.03.03. 11:02:01

Soha életemben nem kaptam még magyar nyelvű szpemet. Mindig csak angolul küldik, hogy Mr. Xy, are you satisfied with your potential?
Én meg röhögök, mert Miss vagyok.

De nem úgy van, hogy a spam-et küldők ilyen automata izék, ezáltal fingjuk nincs, milyen adatokkal regelt valaki valahova? A lényeg a regelés, onnan aztán bekerült az e-mail cím egy adatbázisba, aztán arra jöhet is a levélszemét. Ha jól gondolom. (Nem vagyok egy nagy geek.) A jojatek.hu annyira hibás ebben, mint kés a szúrásban.

.szali 2010.03.03. 11:02:30

Naponta 100 ilyet kapok.

Mr Garrison 2010.03.03. 11:08:33

Nem lehet elég korán elkezdeni a "pöcsdagasztást"... A levél küldője gondolom ezt okoskodta ki.

Ajánlom vegyél neki rendes kézzelfogható játékot. Az nem sorvasztja el az agyát.

Secnir 2010.03.03. 11:10:14

@Mr Garrison:
"Ajánlom vegyél neki rendes kézzelfogható játékot."

ezt javasolta neki a spammer is...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.03.03. 11:13:16

@deuce: tényleg nem az apukát védem, mert alapjában egyetértek veled, de azért ha olvasol homárt, akkor nem egy s nem tíz posztot találsz pl. arról, hogy hogy járt az az ügyfél, aki azt hitte, hogy a te szavaiddal élve 'egyszerűen fogom a cuccot, és a garancialevelet, és lecsapom a boltos asztalára', aztán hónapokig-évekig szivatta a cég... és nem tehet semmit, mert nincs hatalma.

Az apukát is a tehetetlenség és kiszolgáltatottság borította ki, meg úgy a homárposztolók 90%-át. Sajnos te is bármikor szembesülhetsz az érzéssel, akármennyire felkészült vagy.

moli 2010.03.03. 11:27:57

hogy adhatja meg egy felelos szulo gyerekei adatat egy semmilyen weboldalnak?! nem, keresztnev, szuletesi datum? egy flashjatekos oldalon kinek mi koze van hozza?

Miki, a felháborodott apuka :-) 2010.03.03. 11:37:45

@moli: Regisztrálj egy bármilyen weboldalra, majd rájössz, hogy mindenütt elkérik. Lévén, hogy becsületesnek tartom magam, nem szokásom hazudni. Sem magamról, sem másról, legyen az akár a gyerekem akár bárki más a családomban. Ha ennyire felháborítónak tartod, hogy megadtam a gyerekem nevét, születési idejét illetve a nemét, akkor áruld már el kérlek, hogy ez mitől tesz engem felelőtlenné, nagyon kíváncsi vagyok rá...?

moli 2010.03.03. 11:42:49

@ColT: spamgourmet.com egyszeri regisztracio utan soha tobbet nem kell az oldalon adminisztralni(!!) valamint beallithato, hogy hany darab mail jojjon at.

deuce 2010.03.03. 11:44:46

miki... velem személyeskedhetsz nyugodtan ilyen alacsony szinten, csak mosolyt csalsz az arcomra az indulataiddal, a birkázásoddal, a guruzásoddal, és a többivel.

a kölyködet pedig csak sajnálni tudom. az idegeskedésedből azt veszem le, hogy még sohasem beszélgettél vele szexről, drogokról, alkoholról, hasonló "veszélyekről", inkább megvárod amíg ő kóstol bele mindenféle szülői információk, tanácsok nélkül.. hidd el, akkor kontrollálhatatlanabb lesz a szituáció már!
ismerem a fajtádat, te legszívesebben befognád a gyereked szemét-száját-fülét, olyan címszóval, hogy "kicsi még mindenhez", de persze a netet bekötteted neki. ahol 2 kattintás megtalálni bármit, leginkább a pornót! nem kell ahhoz generál médiás reklámlevél.. :D
de az is lehet hogy ő már rányitott a sulivécében a juliskára, aki a pistikének fogdosta. vagy amíg te a hentespultnál álltál a teszkóban addig ő a pornóújságot lapozgatta kíváncsiságában az újságos standnál. :D

a nyomorult plebszségedet te bizonygatod, amikor kiforgatod például a nyelvvizsgám meglétét, és átrakod egy másik szövegkörnyezetbe. szövegértés miki, ahogy te mondanád. csak azt próbáltam ecsetelni, hogy 10 éve nyomják a nyelvtanfolyam szórólapot a kezembe, mégsem háborgok rajta. reklámoznak a cégek. ez van miki!
tegnap is kidobtam egy kiló teszkó magazint a postaládámból, elhiszed hogy jó eséllyel pár éven belül már abban is vibrátorok lesznek? akkor te lekaparod a tapétát, vagy mi lesz? :D

poén: ott figyel a bathory erzsébet banner is a jojatek.hu-n, pedig abban a filmben kb a 8. percben megerőszakolnak egy nőt vadul. hát nem felháborító, miki? a gyereked akár le is töltheti, meg is nézheti amíg nem vagy otthon .... vagy a barátjánál, mert felkeltette az érdeklődésüket.. :)

nálunk is van a családban a tieddel egykorú gyerek miki. netezik ő is. torrentmeghívót is küldtem neki. ahol 1 kattintásra van a pornó, jajjj úristen. szerinted letöltött egyet is? nem hinném. nem érdekli még. de ha elolvasná a fellllhááááborító reklámleveledet a duzzzzaddóóó péniszről tudod mi történne? 1. jót kacagna rajta. 2. odamenne a szüleihez, és kérdezne. miért? mert kap nevelést és vele beszélgetnek. mindenről.

"se form se mailcím, semmi". a gyerekednek 2 kattintás lesz a pornó bármikor amikor akarja, te meg a google-t sem tudod használni miki..

készülj fel kicsit jobban a mai világ dolgaiból.. :(:(:(:(:(

moli 2010.03.03. 11:49:56

@hex.kelly: nomeg a windowst hasznalo kollegaid gepere bemaszo fergek szepen osszegyujtik az outlookbol vagy msoe addressbookbol az osszes emailcimet es elkuldik a rosszfiuknak.

Olman · http://szofejto.blog.hu/ 2010.03.03. 12:01:34

Tízévesnek miért kell email fiók? Ilyen korban nem a menedzservilágra kell még készülni, hanem egészséges gyermekkort megélni. :)

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.03.03. 12:13:07

médiumokat :-DDDDD ez kész, itt fostam le a bokámat a röhögéstől

deuce 2010.03.03. 12:15:27

@Rékuc: igazad van. csak unalmas picit, hogy pitiáner, triviális, gondolkodással elkerülhető átverésekbe csúsznak bele szegénykék... vagy csak szidnak valamit, valakit agy nélkül! plusz túllihegik, hogy "50 oldalas ászf-et olvassak?" nem, nem kell elolvasni, elég megkérdezni hogy időben, adatforgalomban korlátlan-e az internet.. ha nincs agyuk ezt megkérdezni az internetről, akkor nincs is agyuk eleve az internethez. miért nem kérnek tanácsot, vagy minek az nekik? mert a szomszédnak is van? érted .. :DDD

visszatérve a homárhoz, nem baj, ha egy celldorado.hu kikerül, nekem is regelt rá családtagom, megkopasztották 1-2 ezressel. csúnya kisbetűk. neki nem tűnt fel, én gyakorlottabb vagyok a témában, engem egy celldorádó pl soha az életben nem fog megkopasztani.. :(
de a fenti post tipikus nyomorult túllihegett madár-hiszti!
leírtam előző kommentemben, hogy én a kezébe adtam a torrentet is a gyereknek, mégis a játékot és a mesét tölti le róla.. ha belenéz egy pornóba is ott, na bumm, semmilyen személyiségferdülés nem következik be, mert figyelnek rá, beszélgetnek vele, sportolni küldik, együtt tanulnak vele, nem jójátékoztatják... eleve egy jojatek.hu féle flash izé neki primitív lenne! a fenti hírlevélen is pl garantáltan kacagna egyet, aztán törölné saját maga a saját mailcíméről. :)
gyerek koromban nem volt internet, és az én szüleim is hasonlóan gondolkodtak "tiltsuk el, tiltsuk be" stb.. ahelyett hogy felvilágosítottak volna. mi lett? az osztálytársamnál néztük a pornót vhs-ről! lett valami hatása? igen. hamarabb láttam csöcsöket, mint a szüleim akarták. miki fia pedig esetleg rágni fogja a körmét a dolgokon, és a gyakorikerdesek.hu -ra ír a 10éves társaival együtt, "mi jön ki a péniszemből?" kérdést.. :DDDD
ha a tesco újságban rábökne a gyerekem a vibrátorra nyugodtan elmagyaráznám neki mi az. tabuk nélkül, mert minek. ha én nem magyarázom neki, akkor a szomszéd fogja..
túl sok a pitiánerségeken fennakadó, problémázós, sírós ember ebben az országban. őket (is) gyűjti a homár. a sajnálhatóbb fajtán nem, de az igazi madárkákon szeretek röhögni. ez van.

Idióták! 2010.03.03. 12:15:36

@Miki, a felháborodott apuka :-):

Ha valóbn te tartod el azt a szerencsétlen kölköt, akkor csak részvétemet tudom kifejezni a srácnak.
A negatív IQ-dal meg ne akarj versenybeszállni... :D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.03.03. 12:17:49

@deuce: Én az UPC-vel kötöttem pl. műsor-szolgáltatási szerződést, és ha ebédidőben kilógna egy turbózott fasz reklámcélból a képernyőből, akkor is tehetnék a reklámozó cég ellen feljelentést, ha sem velük, sem az általuk reklámozással megbízott (szenny)csatornával egyébként nem állok nevesítve jogviszonyban. Az illetékes hatóság (az sem baj, ha rossz helyre küldi az ember, kötelesek továbbítani) meg valószínűleg a műsorszolgáltató szája elöl venné el a levegőt.

privateer 2010.03.03. 12:22:41

Én egyet nem értek. Dugni tilos, ölni szabad. TV-n persze. élőben meg ölni tilos dugni szabad, persze ne nézzék mások.

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.03. 12:22:43

Tökmindegy mivel reggolt mert minden magánszemélynek kiküldött spam bűncselekmény és tilos.

Miki, a felháborodott apuka :-) 2010.03.03. 12:24:29

@deuce: Na látod, megmondtam én, hogy visszajössz ide okítani a népet, mert egyszerűen nem bírod elviselni azt, ha nem az jön le neked, hogy te vagy a legrátermettebb és legokosabb és mindent jobban tudsz mindenki másnál.

Nem. Nem csalok az arcodra mosolyt. Ezt mondod, de valójában dühöngsz odabent, hogy "mit képzel magáról, ellent mer nekem mondani, nekem, A GURUNAK, a mindent jobban tudónak, namostaztánjólmegaszondomneki". Ilyen jellegűek a válaszaid. Nekem nem csalsz mosolyt az arcomra. Viszont röhögök rajtad egy jót, ahogyan próbálod itt bizonygatni szellemi felsőbbrendűségedet egy ilyen (számodra állítólag semmitmondó) témában.

A kölykömet ne sajnáld. Jó dolga van, normális nevelést kap, jobbat, mint amit te kaptál vagy amit tőled fog a te gyereked. Csak ha már a minősítésnél tartunk.

Ami azt illeti, fingod nincsen neked arról, hogy miről beszélgettem a fiammal eddig és miről nem. Egyáltalán nem zárom el az ilyen dolgokról és hogyha tengernyi intelligenciád képes lenne mindezt felfogni, akkor a poszt elolvasása után erre rá is jöttél volna,mert nem arról szólt, hogy hűha, mit látott/láthatott volna meg a gyerekem ha/és/illetve... Hanem arról, és körülbelül huszadszorra próbálom beleverni a félkegyelmű agyadba, hogy tudatosan küldenek ilyen reklámokat gyerekeknek. Nem zavar, ha ilyet lát a gyerek, mert látott már hasonlót nem egyszer, sőt, képzeld, ismer csúnya szavakat is. Látta már anyját és apját is meztelenül, attól sem lett lelki sérült. Hozzád képest a 10 éves gyerekem kifejezetten intelligensnek mondható, habár hogy őszinte legyek, ez kissé degradáló a fiamra nézve, mert a te agyi színvonaladat nem nehéz felülmúlni.

Azt mondod, hogy ismered te a fajtámat. Akkor ezek szerint a te szüleid is gondoskodóak voltak veled, törődtek és neveltek, továbbá megadtak neked mindent, ami csak tőlük tellett.

Megint csak visszaküldenélek az eredeti poszthoz, most már sokadjára, hogy olvasd el még egyszer. Főleg az utolsó bekezdést.

Amúgy meg ha ez a poszt arról szólt volna, hogy elbeszélgettem a gyerekemmel arról, hogyan kell a farkának a méretét növelni, mi az a vagina és hogyan kell intravénásan heroint lőni, akkor amiatt vernéd itt a nyáladat és azért nyivákolnál itt, hogy miért is kell gyerekeknek ilyet megmutatni/elmondani/stb... Szóval elmehetsz te a picsába az oktatósdiddal. Majd ha lesz gyereked, akkor gyere ide vissza és akkor nyekeregjél itt nekem arról, hogy mit hogyan és miként kell csinálni, addig szerintem hallgass jó mélyen arról, hogyan is kell gyereket nevelni, mivel lövésed sincs róla.

Persze, persze, hogyne, te csak ezt meg azt próbáltál ecsetelni, igenigentudjuk... Hiszen olyannyira kapcsolódott a témához az általad bemutatott példa és az ahhoz elválaszthatatlanul rögzített tény, hogy neked barátom bizony van nyelvvizsgád is! *taps, taps, ujjongás és irigykedő tekintetek özöne*

Arcról általában nem tudják megmondani, hogy van-e nyelvvizsgád vagy nincs, viszont egy adatbázisból, ahol szerepel a regisztrált felhasználó életkora, eléggé könnyű megmondani, hogy érdekelheti-e a hirdetés vagy sem. Ennyit a példádról... Azt azért érdemes megjegyezni, hogy továbbra sem fogod fel, hogy nem a reklámozással mint olyannal van bajom.

Nem, nem hiszem el, hogy jó eséllyel pár év múlva vibrátorokat fognak reklámozni a Teszkó újságjában. Ha te ezt elhiszed és ráadásul még elfogadhatónak is tartod, akkor eléggé ferde hajlamaid és nézeteid vannak.
Ami pedig a nyomorult "plebsz"séget illeti, csak el kell olvasni a röfögésedet...

Ne keverd a szezont a.... hadd ne mondjam hogy a mimmel. Az a banner, amit emlegetsz, egy online könyváruházra mutat (ezt persze te nem tudhatod, biztosan megint elkerülte a figyelmedet) onnan biztosan nem tölt le semmit sem a gyerek. Ám ha már itt tartunk, nem érdekel, hogy mit tölt le, egészen addig, amíg azt saját akaratából teszi. Megint csak arra tudok rámutatni, hogy nem vagy képes egészében értelmezni a posztot - mint ahogy rajtad kívül még néhányan.

Gratulálok, hogy van nálatok is ilyen korú gyerek. Ahhoz is, hogy küldtél neki torrent meghívót. Szerencsére az én gyerekemnek nincsen szüksége torrent meghívóra az akárkijétől, mert olyan suttyó, plebszt az apja, hogy tud neki elég pénzt adni arra, hogy megvegye az eredetit és ne kelljen lopnia. Persze büszke lehetsz a nevelő célzatú, lopásra ösztönző torrent meghívódra. :)

Ha az én fiam látna meg ilyen reklámot, valószínűleg hasonlóképp cselekedne, mint ahogyan azt te is leírtad. Jót röhögne. És itt már egymilliomodszorra is elmondanám, hogy nem azzal van bajom, hogy mit lát meg és mit nem. Feltételezem, hogy csakúgy, mint az eddigi kb 10 alkalommal, ezúttal sem fog sikerülni ezt felfogni. Na de mit is várok én itt egy nyelvvizsgás szakértőtől, hogy ilyen egyszerű dolgokat megértsen...

Na most én mondom azt, amit te. Naaaagyon megfogtál az utolsó bekezdéssel. De tényleg. Rettentően. Egyszerűen benéztem, ennyi. Én legalább elismerem, nincsen benne semmi szégyen, hogy valami, ami kiveri az ember szemét, nem tűnik fel.
Na de persze te ezt nem tudod megérteni, hogyan lehetséges, hiszen te magad vagy a tökéletesség. Te vagy maga a "megmondom a frankót és vágom a frankót"... Hülyegyerek...

deuce 2010.03.03. 12:24:40

miki becsületes egy netes mammutcég ingyenes szolgáltatásával szemben!! adatokat ad meg flashjátékért cserébe! hátha legközelebb majd matchbox akciós reklámot küldenek neki, és nem azt, amit a hirdetők kitalálnak!! :DDDDDDDDD

na én meg itt fostam le a bokámat a röhögéstől...

miki. a gyereked előbb-utóbb úgyis bejelentkezik az msn-re, vagy a facebook-ra. ismeretlenül is kapja a vírusos, pornós linkeket kínaiaktól, vagy indiai nők akarják bejelölgetni és szex-szolgáltatást nyújtani neki. te érted ezt? milyen becsületes ez az internet? :DDDDDDDDDD

nem akarlak tovább piszkálni, csak értsd már meg végre, hogy AZ INTERNET ILYEN. vándorolnak az adatok jobbra-balra. akár akarod, akár nem. nem tudsz mit tenni ellene........

SarahConnor 2010.03.03. 12:25:52

Sajna ilyen a mi családunkban is előfordult már...
Engem is marhára zavar, hogy nő létemre naponta kilencezer viagrareklámot, meg pénisznövelésről szóló írást kapok, meg hogy tüzes vérű orosz nők férjet keresnek :)
Nagyon jó postafiókom van, olyan spamszűrőket uszítottam rá (nem volt kis munka az én hozzá-nem-értésemmel), de mostmár csodálatosan megszűr mindent, egyből teszi a spambe, sőt magától ki is törli, el sem olvasom, csak minden nap szól, hogy "ma 4 spamet töröltem".
Szóval csak szét kell nézni a fiók háza táján, tuti vannak olyan beállítások, amik lehetetlenné teszik az ilyenek beérkezését.

amenatyam 2010.03.03. 12:35:41

@gftamas: Éppcsak arról, hogy eladta a mélcímet, mint aktív címet.

Nem is tudtad? Így megy ez.

K. Z. 2010.03.03. 12:39:44

Az egy dolog, hogy miért is kell egy 10 éves gyereket játékoldalra, bárhová regisztrálni (maradi vagyok, foci, mesekönyv, uszoda, esetleg video)
Másik dolog az, hogy regisztráció nélkül is ömlik ez a szemét minden postaládába, felesleges csodálkozni

Peetee 2010.03.03. 12:44:14

Vuhuuuu, BASSZATOOOOK!!!!!!!!4
:)

deuce 2010.03.03. 12:54:12

MIKI AZ INTERNET ILLLLYEEENNN :D
EZ A DOLOG LÉNYEGE. FOGD MÁR FEL TE PAPUCSÁLLATKÁT MEGSZÉGYENÍTŐ INTELLEKTUSSAL RENDELKEZŐ, DOLGOKRA 20ÉVVEL KÉSŐBB IS RÁCSODÁLKOZÓ MAJOMPARÁDÉ!!

NAGYON NEVETEK!!!

NYELVVIZSGÁVAL ELOLVASTAM GURUKÉNT 10 ÉVE IS AZ ANGOL NYELVŰ FASZTURBÓ SPAMET!!! ÉS MI LETT? SEMMI............ MEGTUDTAM, HOGY AZ INTERNET ILLLYEENN.
MIKIIIIIIIIIIIII
NEM ÉRTED???????????????

AZ INTERNET ILYENNNNNNNNNNNNN
AKÁR AKAROD AKÁR NEM
AKÁR JÓJÁTÉK, AKÁR KÍNAI SPAMMER!!!!

NE HÁBOROGJ!!!!

HA MÁR ÍGY BESZÉLSZ VELEM, AKKOR ÉN IS VELED: KUSSOLJ ÉS TŰRD!!! KÜLÖNÖSEN HA INGYEN AKARTÁL VALAMIT!! AZ INTERNET ILYENNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!! NEM ÍRNAK FÜGGVÉNYT NEKED, HOGY HA A KÖLKÖD <18 ÉLETÉV AKKOR NE MENJEN NEKI FASZTURBÓ SPAMMM!!!!! AZ INTERNET IIILLLLYEENNN MIKIIII! NEM ÍRTÁK MEG JÓL AZ INTERNETET!!!

RAKD BÚRA ALÁ A GYEREKET HA AKAROD, VAGY MUTOGASD NEKI A FARKADAT, AHOGY ÍRTAD, VÉGKÉPP NEM ÉRTEM MOSTMÁR MI A PROBLÉMÁD VAGY MIRE JÁTSZOL!! DE AZ INTERNET AKKORIS ILLLLLLLYEEEEEENNN MARAAAD!!
A GYEREKET TOVÁBBRA IS SAJNÁLOM, MERT A FARKADAT MÁR LÁTTA, DE A FATER NEM TUDJA KIGOOGLÉZNI A GENERÁL MÉDIÁT.... MI LESZ EBBŐL... :D

SZARA NETES VILÁG MIKI!!! FELHÁBORÍTÓÓÓÓ!!!! SZEXHIRDETÉS VAN A NETEN! KÜLDI A CÉÉÉÉÉÉÉÉG... A 10 ÉVESEKNEK IS!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDD

"nem érdekel, hogy mit tölt le, egészen addig, amíg azt saját akaratából teszi." KIRAGADTAM EGY MONDATOT, EZ UGYE KISSÉ FURCSA, MIVEL 2 KATTINTÁSSAL TALÁLHAT FEKÁLIÁS-HÁNYÓS PORNÓT IS, UGYE?????? DE TÉGED AZ SEM ÉRDEKEL, MERT SAJÁT AKARATÁBÓL NÉZI!!! DE AZ, HOGY A JÓJÁTÉK FASZTURBÓS EMAILT KÜLD 10 ÉVESEKNEK, MERT MINÉL TÖBB EMBERHEZ ELJUTTATJÁK A REKLÁMOT, MERT AZÉRT KAPNAK TÖBB PÉNZT, HOGY INGYENESEN MŰKÖDJENEK, NEKED MÁR EGYÁLTALÁN DE NAGYONNEM MINDEGY, UGYE MIKI?????????????? DÖNTSD MÁR EL,HOGY NEVETNE A KÖLKÖD A FASZTURBÓN, VAGY DELETE GOMBBAL TÖRLÖD A FASZTURBÓT. VAGY TE NEM NEVETSZ A FASZTURBÓN??? HOGY IS VAN EZ??? MEGVESZED NEKI AZ EREDETI JÁTÉKOT IS??? AKKOR MINEK JÓJÁTÉKOZOL VELE INGYENES FASZTURBÓVAL????????? TÚL SOK A DÜH, ÉS AZ ELLENTMONDÁS A SZAVAIDBAN MIKI!!!!

EBBEN A VILÁGBAN ÉLSZ MIKI??????????
TUDSZ VÁLTOZTATNI RAJTA MIKI??????
TE VAGY AZ AKI MINDENEN FENNAKADSZ MIKI, VAGY AZ VAGY, AKI BESÍRSZ MINDENEN MIKI???? VAGY MINDKETTŐ VAGY???

hahaha nembírom. megyek ebédelni inkább.. nyalogasd a szádon a habot körbe, írd ki magadból a fájdalmat és olvasd a kommenteket, ahol mindenki megmondja neked úgyis, hogy AAAZZ INTERRRNEETT ILYEEENNNNN!!!!!!
kettőnk közül nem én vagyok az ideges, én jól szórakozom rajtad és az alantas/logikátlan/kiforgatott személyeskedéseiden. :p

Reggie 2010.03.03. 13:06:00

Miki, a buta apuka...

Szeptim 2010.03.03. 13:17:43

Análfűrészt a jójáték.hu-nak!

deuce 2010.03.03. 13:23:07

lehet hogy nem buta, csak szimatot fogott, megtalálta a programkód rendszer hibáját, és pénzt akar csinálni a cég ellen intézett jogi lépésekből!

lehet hogy nem buta, csak tökéletes, idilli, farok, és puncimutogatós életüket felkavarta a FASZTURBÓ SPAM!

lehet hogy nem buta, csak megneszelte hogy a generál média a FASZTURBÓval bíztatja a 10éveseket, ő pedig a netmastersnek dolgozik, akik holnap indítják a PUNCISZŰKÍTŐ kampányukat!

lehet hogy nem buta, csak buta.

lehet hogy lehet.

lehet.

europeer12 2010.03.03. 13:31:42

Hogy itt mennyi vérbeli faszfej van, aki a saját problémáit úgy akarja feldolgozni, hogy "okosnak", "erősnek", "hiperintelligensnek", "tökösnek", "fickósnak", "rettenthetetlennek" és "tévedhetetlennek" beállítva "avatar" mivoltát itt veri a faszát mások problémáira!:) Magyarisztán cigányok!:)

Reggie 2010.03.03. 13:34:34

@deuce: igazad van, idiotat kellett volna irnom. (Meg az olyan hauzos:)

akikaztmondjákni 2010.03.03. 13:56:16

"NEM ÍRNAK FÜGGVÉNYT NEKED, HOGY HA A KÖLKÖD <18 ÉLETÉV AKKOR NE MENJEN NEKI FASZTURBÓ SPAMMM!!!!! "
:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.03.03. 13:58:29

@Fenimore: Erre mondjuk rá is fizethetsz, főleg, ha T-ökéletlen fiókod van, mert az az új címekről érkező leveleket gyakran spamnak veszi.

xboxer 2010.03.03. 14:05:10

a jojatek.hu helyett esetleg vegyél egy konzolt a gyerekednek, amelyeken ráadásul van parental control beállítási lehetőség így beállíthatod, hogy mikor, milyen játékkal és mennyit játszhat.
Olcsó húsnak híg a leve!!

AzHofi 2010.03.03. 14:10:22

Mi a különbség a sima és a KÜLÖNLEGES szexisten közt?

Ebzon 2010.03.03. 14:16:47

Miki neharagudj, becsületes hogy óvni akarod a gyereket, de buta vagy mint egy csiga.Az már hazugság, ha csinálsz egy emilt random adatokkal? OMG.De akkor itt miért nem a rendes neved van kiírva ?TE HAZUG...

deuce 2010.03.03. 14:18:39

@Miki, a felháborodott apuka :-):
figyelj töki. nekem nem a szövegértésemmel van baj, csak kicsit más a felfogásunk, azért keresgéltem benned, hogy most a kölyködet félted, vagy mi a problémád a turbófasszal, amikor a net turbófaszos mióta net a net! 2 kattintásra ott a pornó! ezt mindenki tudja! majdnem mindegy hogy elfogadod a reklámot, és faszos reklámot kapsz, vagy te keresed a faszt, és faszt kapsz.
elhiszem hogy neked egész héten (de lehet egész hónapban) annyi a problémád, hogy jujj egy cég nem rakott be függvényt ami kiszűrné a kiskorúak elé rakott turbópéniszt, biztos büszke dolgozó családapa lehetsz, és érzed a hatalmas felelősséget is, hogy valamit lépned kell, pazarlod erre az idődet, meg a családod idejét is, de a cég le fog szarni téged. ahogy én is leszarlak.

szórakozom rajtad pár kört, az én szememben az az áltag alatti plebszproligeci, aki összevissza szélmalomharcozik, hisztizik, cégeket "feketít be" stb..stb... aki nem tudja mit akar, hova tart, de csahol, mert fáj neki az ezer db spam között 1db. és te pont ilyen vagy. az általad fikázott, korántsem nonprofit cég elég sok embernek ad szórakozást mindenféle portálokon! te még arra is kerek szemekkel csodálkoztál valakinél, hogy "miért ne adjunk meg személyes adatot az interneten?" ebből is látszik, hogy fingod sincs a netről, tegnap kötötték be hozzád. látszik!! firkáld ki mindenhova jóhiszeműen a bankkártya adataidat is!! :D

nem ebben a világban élsz, sajnálom.

mesélek neked sztorit: egy közismert gyümölcslevet forgalmazó cég dobozának a nyaka mindig lejött mikor lecsavartad a kupakot. én is, ismerősök is leöntötték magukat párszor már.
tudod mit tettem? volt annyi iq-hányadosom hogy írjak nekik egy "kurva anyátok, tegyétek erősebb dobozba" e-mailt. eltelt 1-2 hónap, és azóta a többtízezrek által vásárolt italt erősebb dobozba rakják, és nem szakad szét nyitásnál. felbaszott, tettem valamit, megoldottam! biztos nem én voltam az első reklamáló, de akkor is.

te meg addig jutsz hogy a faszodat vered a homáron a nyomorult erkölcsi eszméiddel, magad sem tudod hova tartasz, hova jutsz, miközben egy cég elérhetőségét sem tudod kikeresni annyira nyomorult vagy? filozofálgass szépen kussban a világról inkább, vagy tűrjed, hogy a kommentelők 90%-a röhög rajtad, és idiótának tart! ;)

deuce 2010.03.03. 14:21:10

és most dolgom van miki, de azért örülök, hogy eddig elszórakoztattál. köszönd meg szépen, hogy a többiek egymondatos "béna vagy" mondatai helyett elég kifejtősen megpróbáltam veled megértetni miért vagy ennyire nyomoronc!

személyeskedj a kurva anyád nemlétező nyelvvizsgájával a kezedben! hehehe :D

Ebzon 2010.03.03. 14:21:29

Nem mellesleg, ha nemtudod , hogy működik a spammelés, akkor nemkéne mindjárt legorombítani a másikat, deuce asszem már tanubizonyságott tett arról, hogy ő ért hozzá, és nem azért mert guru, hanem azért mert nem buta mint te, ennyi.Lehet a munkádhoz értesz meg bármihez, de ha nem tetszik amit küldözgetnek, akkor nem kell regisztrálni sehova, tessék megtanulni.Ja, hogy mi a normális ?Most komolyan ,a mai világban képes vagy ilyenekkel jönni, amikor tranzfesztiták mászkálnak az utcán, ez a legnagyobb gondod, hogy küldtek egy spamet vmi faszvarázslásról ?

Victoorius · http://www.konzolcenter.hu 2010.03.03. 14:21:55

Mennyi idő volt, míg ezt megírtad? :)

Ebzon 2010.03.03. 14:23:06

És ha nyugdíjpénztár spamot küldenek a fiadnak azon is kiborulsz ?

Iridium 2010.03.03. 14:26:03

@deuce: "@Iridium: nekem szériaszámot sohasem kellett még bogarászni, mert nem szoktak elromlani dolgaim, hamarabb kidobom, vagy túladok rajtuk, vagy csak egyszerűen fogom a cuccot, és a garancialevelet, és lecsapom a boltos asztalára. valóban fárasztó megkeresni egy monitor számláját amire rá van írva hogy "számszung". neked ez nem megy? neked pár évente kell csak, aki pedig ebben mozog, annak napi rutin. ne sírj ennyire kérlek!! :D"
Ha naponta 150-180 tévé eladása elég rutinnak nevezhető, akkor az vagyok, ugyanis ez a rekord eddig. Tehát ha úgy számolom néhány ezer tévé megfordult már a kezemben. Ennyit erről.
Ami felett elsiklasz, az a RUTIN. Pontosan ez a baja a posztolónak is, hogy miért kell rutinnak lennie az, hogy ne basszanak át? Miért nem lehet rutin a jó út, és a mellékösvény a rossz út? Vagy ennyire romlott vagy már? Jól alszol?

"50 oldalas ászf-et sem olvasok, 10 éve is volt intelligenciám megkérdezni például az internetszolgáltatásom feltételeit, mobilszolgátatós ismerősök pedig mesélik hogy 200ezres mobilnetes számlákat csapkodnak ki a torrentező ügyfeleknek..
ha veszek valamit, használok valamit, akkor körbejárom, kibontom, nézegetem, gondolkodok rajta és akkor nincs hoppá!"
És megintcsak ugyanaz a válasz. Szerinted ez jó, hogy minden alkalommal kívül-belül kiforgatva kell mindent megvizsgálni mielőtt használná az ember? És kérlek ne csak ilyen fizikai dolgokra gondolj, hanem a rengeteg weboldalra pl. ahol szinte mindegyiken kell regisztrálni a teljes funkciók eléréséhez. Ekkor viszont MINDEN alkalommal el kell olvasnod a szerződést, nemde? Hacsak nem akar szopni az ember. De szerinted ez normális.
Persze, ki lehet kapcsolni, nem kötelező regisztrálni stb. De mi lesz az olyanokkal, mint pl. FB megváltoztatott privacy policyje? Hirtelen kiszolgáltatott lett vagy 400 millió emberke. Otthon ez kisebb méreteket ölt a jójáték.hu kedvességének köszönhetően "csak" ezrek szívnak.
Tehát a normális világban az ember mindent megszagol, megízlel, megtapogat, kinyit, elolvas, leolvas, megnéz, átérez, megkérdez, felszakít, letép, lemér, kimér, ellenőriz mielőtt használni akarja majd? Azt hiszem még most öngyilkos leszek inkább... :D
Rendben, valamennyire megnézi az ember a portékát, de miért kell minden egyes alkalommal töviről-hegyire átvizsgálni mindent? Miért nem lehet szabályozni, mondjuk az ilyen eseteket elkerülendő? Vagy neked biztos mindegy, hogy a gyerek faszt kap uzsonna helyett a képébe, mi? Megnéznélek, amint a kislányod végbelét két kancigány túráztatja, mert nem olvasta el szegényke a regisztrációnál az ÁSZF 139. sorában az erre vonatkozó kötelezettségeit.
Vagy lehetne emberi módon is szabályozni, nem? És akkor tisztább, szárazabb érzés lenne netezni, és nyugodt lélekkel adhatnánk gyerkőcöknek is.

Iridium 2010.03.03. 14:29:57

Bazmeg, eltűnt a leghosszabb kommentem, amit valaha kopipészteztem, basszameg a kurva nénikéjét. A lényeg: .... már nem is emlékszem ez melyik blog aztakurva, olyan sokáig írtam.

Ebzon 2010.03.03. 14:30:06

Miki tényleg egy másik világban él, mert miért is kéne, hogy a 10 éves kölködnek email címe legyen ?A nethez odamered egyálltalán engedni, tényleg minden 2ik klikk után faszba botlik az ember, ez az internet, és erre van igény.Jól mondták már többen is elöttem, ha nem működne, nem csinálnák.Az meg, hogy szerinted, hogy kéne mködnie a vlágnak, az teljesen más tészta.Sztem pl sokkal nagyobb gond, hogy emberek robbangatják magukat ,stb..De remélem a fiad, soha nem lát faszt a sajátján kívűl, és akkor úgy fogom érezni egy szebb világban élünk....

Ebzon 2010.03.03. 14:32:34

@Iridium: Ezt most komolyan is gondolod, hogy annak nem rutinnak kell lenni, hogy ne basszanak át?:D:D:D Tudod hány millió ember gondolja ezt pont ellenkezőleg?Csak ők a mikit basszák át ennyi, és ők nem sírnak.

avatartalan 2010.03.03. 14:34:15

biztos ami biztos én rendelek 1 karton ilyen torust vagy mit

Ebzon 2010.03.03. 14:38:03

Azt meg már csak úgy mellékes, hogy az emberek több évezrede basszák át egymást(vallás csak példaképp, de ugyanúgy a kereskedők is mismásoltak), ezekután meg mégnagyobb hülyeség amit írsz, hogy nem rutinnak kell lennie.Pont megkellett volna tanulni, hogy bizony átakarnak baszni, ráadásul folyamatosan...

Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.03.03. 14:39:35

"Megnéznélek, amint a kislányod végbelét két kancigány túráztatja, mert nem olvasta el szegényke a regisztrációnál az ÁSZF 139. sorában az erre vonatkozó kötelezettségeit."

Hát baszkikám, ezen beszartam a röhögéstől.

Amúgy teljesen jogos, nem fogja föl ez a hóhányó, hogy miről van szó, csak a saját baromságait tolja itt. Nem értek ugyan teljes mértékben együtt a panaszos apukával, az viszont biztos hogy ez a "djúsz" gyerek nem százas.
Egy végig caps lockkal írt levél zátszójaként azt írni valakinek, hogy "yalogasd a szádon a habot körbe" :P

Ebzon 2010.03.03. 14:39:45

Az áruházak átcimkézése mondd vmit ?Gondolom te a tejet se nézed meg mikor járt le....

deuce 2010.03.03. 14:52:56

@Iridium: osztom azokat a dolgokat amiket leírtál, de azért ne túlozzunk. nem fogják kancigányok gyömöszölni a kislányomat tegyük fel egy tévészolgáltatás ászf-jéből következően.. :)

talán itt olvastam egy olyan abszurd fost, hogy "belépsz a tescoba, és máris ott a jelzálog a lakásodon". miért lenne jelzálog? sétálásért? ilyeneken rágódnak és fantáziálnak az emberek?
elég paranoiásak lehetnek azért... :(
ez a világ azért nem fog eljönni soha.

én abban látom a problémát, hogy az országban az emberek egyre többet sírnak, de nincs agyuk felfogni még azt sem, hogy nem jó irányba sírnak.. ahogy én leírtam a narancsleves dobozt, és kicserélték, a postoló írja le a generál médiának hogy "bazmeg ne küldjetek a kiskorúnak turbófaszt", ha ennyire idegesíti egy nyomorult spam, mert itt maximum körberöhögik, vagy megjelennek az okoskodók/unatkozók és elviszik a témát az "5-6-7-8 email címet tartsak fenn?" irányba. igen bazmeg 2 címet! egyiket spamre, regekre, másikat privátra. ilyen az internet. tanulni persze semmiből se tudnak...

a tévés kereskedésedhez gratulálok, szép teljesítmény, de ha elfáradtál benne, vagy úgy érzed kevésbé jövedelmező a belefordított energia anyagilag, akkor vegyél vissza picit, mert 150 tv/nap elég sok! :D

a világ pedig olyan, hogy a parasztokból, és a hülyékből gazdagodnak meg az okosok. és nem 10-20 éve van így, hanem legalább 1000 éve! ez a rutin, és egyre véresebb a küzdelem. ez van. ha nem tetszik, lehet űrhajózni másik bolygóra! ;)

SZÉP NAPOT!

deuce 2010.03.03. 14:55:00

@Micsoda??? Ez nevetséges!!: kussoljál, és regelj 5-6-7-8 email címet te patkány, a védencednek pedig 9-10-11-12-t! :D
söpredékneksejóokostojástakony. :D

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.03.03. 14:57:31

Áhhh, már az eleje is zavaros
Miért kell egy gyerek helyett regisztrálni, hisz ő is tud irni
Mi az hogy, beregisztráltam az adataival az én emilcimemre?

A faroknövelést meg gyerekkorban kell elkezdeni, ha a gének nem olyanok, később ez meghálálja magát
Mi az hogy fujj+másodszor is fujj?
Kérdezz meg erröl egy nőt!

Miért is olvasod te a gyereked emiljeit? Személyiség jogok lehetnek.
Kissé koraérő gyerek nem megy pornóoldalra?
Te csak hiszed, a mai világban

De mindez semmi!
Vedd meg a
Füredi Ede:"Spammok-robotok-luzerek" könyvet és tájékozódj

Iridium 2010.03.03. 14:57:39

@Ebzon: igen, multinál dolgoztam egy évig kb. Napi szinten basztam át én is az embereket, átcímkézéssel, áru átdobozolásával, papírmunka hamisítással stb. Mert ez volt előírva, ha nem teljesítettem, akkor nem kaptam bónuszt, szóval csináltam.
Részben ezért is jöttem el onnan, mert már magamtól is hánytam a végére.
De ti biztos nem hánytok, mert ez jó dolog, nem? Azaz természetes.

Tehát mégegyszer: nem az a bajom, hogy meg kell nézni a dolgokat, mielőtt használná az ember, hanem az, hogy a jogi kiskapukat kihasználva ma már ezrek csapnák át milliókat az interneten. Egy bolt esetében lehet menni a fogyasztóvédelemhez stb. de mit csináljon egy névtelen, arctalan, szürke internetessel? Írjon nekik levelet, hogy ez nem jó? Olvasás nélkül törlik. Ill. a címet azért felveszik az email címlistára, hogy küldjenek még több szart.
Vagy menjen el a whois alapján megadott címre? Sok esetben szálloda vagy csak egy üres telek áll ott, hiszen ez a normális, hogy kamu címeket adunk meg a neten, nem? Feljebb is megmondták az okosok.

Nagyanyáitokat is lehülyéznétek, mert beengedik a magát szerelőnek kiadó tolvajokat? Ezrek veszítik így el az értékeiket. De a Ti nagyanyáitok már kaptak kiképzést, biztos vagyok benne, csak mindenki más a hülye, ugye?

Na én szoktam az ilyenek ellen tenni. Jelenleg két perem van folyamatban 2 csaló ellen. Vagy puhapöcs lennék? Megfenyegettek minden szarral, mégis küldöm nekik az összes ammuníciót, kíváncsi lennék, hogy eddig is elmerészkedik-e mondjuk deuce, vagy csak az ivóleves cégnek mer írni a hibás bambi miatt? Persze kamu adatokkal, biztos, mert úgy őszinte.

deuce 2010.03.03. 14:58:54

@Micsoda??? Ez nevetséges!!: bármikor elküldök bárkit anyjába, ha kiszínezi, eltúlozza, kiforgatja a szavaimat, és személyeskedik. :D

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.03.03. 15:01:00

'Ha naponta 150-180 tévé eladása elég rutinnak nevezhető, akkor az vagyok, ugyanis ez a rekord eddig.'

10 órás munkanappal számolva, ebéd- és egyéb szünetek nélkül, ez óránként 15 televíziót jelent. Ergo az illető vagy pénztáros egy kizárólag televíziókat áruló boltban, vagy nagykereskedőnél dolgozik és tizesével-huszasával viszi fel a rendeléseket a rendszerbe. Egyik munkakörről sem feltételezem a túlzott rutint a tévékkel kapcsolatban.

csak megemlítettem :)

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.03.03. 15:04:14

@Vad.Korte: Ez igy van, de kit zaavr
Kiszűrtem belöle néhány nigériai angolai levelet, besöpörtem az utolsó nigériai banktulajdonos vagy olajmágnás özvegyének a pénzét
és most csak hátradőlök, sör/csipsz és homár
Ezért van nálam letiltva a spamszűrés

Ebzon 2010.03.03. 15:05:12

@Iridium: Attól nem hánysz, hogy állnéven írogatsz nekem?Ha nem akkor csitt.Ja és igen, az én egy élő nagyapám bizony felhívott azzal, hogy kapott ilyet a neten, hogy nyert ennyit ,meg ennyi.Akkor most mit csináljon?Mondtam neki, rögtön felejtsed el az összes ilyen szart és kész.Érdekes nem lett kifosztva, mert képes volt megengedni egy telefont annak aki ért hozzá.Nem azt mondom, hogy rendben van, hogy így van.De mint már mondtam, másik millió ebből él, magyarázd meg nekik, ne nekem.Én tudom mi a szitu.Szóval amíg nem igazi neveden irkálsz nekem ide(bocs a kifejezésért, csak nyomatékosítok) POFA BE!!

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.03.03. 15:05:32

egyébként viszont egyetértek iridiummal, kinek van ideje arra, hogy mindent töviről hegyire átnyálazzon stb. Az lenne az alapértelmezett, hogy nem basznak át, akkor sem, ha hülye voltál vagy nem értél rá végigolvasni a legapróbb betűket. Ellenkező esetben az atyaúristen ideje sem volna elég arra, hogy az ember az átverések ellen védekezzen.

Ebzon 2010.03.03. 15:08:18

@Iridium: Ja igen, és ezzel a napi 150-180 tv-vel hülyíts már mást.Max ennyit cimkéztél át...Ahhoz meg külön grat, hogy akár egynapig is képes voltál ilyen munkát csinálni, azt erre vered, hogy egy időután eljöttél, hát én amikor adták vlna ezt a feladatot, akkor megyek a fogy.véd-hez, és adom be a felmondásom.Persze lehet megvoltál szorulva, azt nemtudom, de hidd el én aznap eljötem volna(persze nem muszáj elhinni)

Ebzon 2010.03.03. 15:10:06

@Rékuc: De te most milyen szintű átverésre gondolsz?Mert most ha 200e Ft-os tvről beszélünk, akkor legyen már annyi benne, hogy megnézi mit vesz..De még mondom a tej is ez a kategória, sőt a gyümölcsöt is kiválogatod nem ?

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.03.03. 15:11:26

@deuce: De akkor minek homározol??
Ide röhögni jár az ember, nem duhöngeni
+anyázni

Ebzon 2010.03.03. 15:12:36

Ennyire kurva sok dolga van mindenkinek, hogy kerítenek egy másik embert aki majd megnézi helyettük, vagy mi ?Mert akkor új munkám van, megyek és megnézem a gyökerek helyett, hogy jó-e amit megvesznek.Ott fogok állni mellette a boltba, és amíg válogat elolvasok mindent neki...

Ebzon 2010.03.03. 15:13:36

@horex: Nem ő dühöng, ő gerjeszt ,a többi meg hülye ...D:D: ennyi

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.03.03. 15:17:13

@Ebzon: persze, nézze meg, hogy mit vesz, de nem azért, mert máskülönben átverik, hanem teszemazt kíváncsi a paraméterekre, meg megtudni, mitől jobb a LED TV az LCD-nél, stb.
vagy teszem azt műszaki cikket vásárolnék, akkor tudjak bemenni a nekem szimpatikus boltba és ne kelljen előtte átböngésznem a homárt, hogy vajon melyik az a kivételes hely, ahol nem vernek át a szervizzel, garanciával.

persze ez az apuka túlpörögte a spam dolgot, ez nem vitás.

sas70 2010.03.03. 15:17:51

Erről Csernus doktor beszólása jut eszembe:
-Hogyan világosítsam fel a szexről a gyerekemet?
-Köttesd be az internetet.

juhaszcs 2010.03.03. 15:18:08

Az én férfiasságom egy csinos csajszira vágyik éppen!:-)
Ha van jelentkező csajszi írjon ezerrel!:-)
Ha nem csinos,nem csaj vagy akkor kakkantsál sünmalacot!

Ebzon 2010.03.03. 15:23:00

@Rékuc: De ez egy álom amit ti itt mondtok, méghozzá asszem elég távoli, és irreális.A tv-t meg nyílván nem úgy választ ember, hogy bemegy a bolba és körülnéz(legalább is én tuti nem), hanem utána néz neki mi a legjobb, és már úgy megy a bolba, hogy tudja mit akar, akkor meg nehogy ne legyen idő megnézni, hogy az-e amit te akartál.Elég vicces helyzetnek képzelem el, hogy akarok egy sonyt venni, és otthon veszem észre hogy samsung.A garanciát meg igenis megkell nézni.Hát komolyan, amit itt leírnak abból azt veszem ki, hogy még egy lakásnak a szerződését se kell elolvasni

Ebzon 2010.03.03. 15:24:51

Az apuka meg nemcsak tullihegi, hanem egyszeren buta a témához, de asszem ezt elég sokan elmondták ahhoz ,hogy nekem már ne kelljen bzonyítani, hogy mennyire az.

Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.03.03. 15:24:53

@deuce: Az egy dolog, hogy hülye bunkó vagy, de azért fogjál már magadból egy kicsit vissza, akkora az arcod mint a Brandenburgi kapu. Nem védtem senkit sem te majom, az meg tény, hogy össze-vissza fröcsögsz itt és _tényleg_ azt akarod ezzel bizonyítani, hogy milyen talpraesett egy emberpalánta vagy te. Igazából csak egy facepalmot érdemelsz, sőt, rögtön duplát.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.03.03. 15:27:52

@Ebzon: ragyogó példa erre a szomszéd poszt, ahol az ügyfél nem nézett utána előre, hogy a hónap hányadik napján kössön szerződést, máskülönben letiltják a csomagját, vagy tudomisén miféle szörnyűségek történnek vele. Érted? Hogy is juthatna eszébe a fogyasztónak az, hogy a szolgáltatónak hányadikán van havi fordulója? Jósolja ki teafűből?

Másként fogalmazva: a vásárlónak nem az a dolga, hogy a létező és nem létező összes buktatót előre kinyomozza és felvértezze magát ellenük. A vásárlónak az a dolga, hogy a neki szimpatikus terméket vagy szolgáltatást megvegye. Az eladónak pedig az, hogy a vásárlónak korrekt terméket, szolgáltatást nyújtson.
A vásárlóra átruházni a lehetséges forgatókönyvek előrelátását és megoldását elég durva pofátlanság és egyáltalán nem reális dolog.

tévéügyben pedig: persze hogy utánanézek, hogy milyen készüléket szeretnék, nyilván a boldi eladó is segíthet ebben (no nem az, aki naponta 150-180-at ad el :D), ez nem vitás.

Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.03.03. 15:36:37

@horex: Nem tudom, kérdezd meg deuce-t, ő tudja használni a guglit, meg külföldiül is beszél, biztos tud neked segíteni. :)

Iridium 2010.03.03. 15:38:24

Nah, főnök voltam baszki, így jön ki a sok-sok tévé, és karácsonyi szezonban. Érdekesség kedvéért, volt olyan is, hogy 9 fényképezővel rohantam a vásárlókhoz, szétszórtam a kapkodó kezek közé, aztán vissza a következő körért. Mivel magam ura voltam (na jó, jelenteni a nagyon-nagyoknak kellett azért néha), ezért megválaszthattam mit csinálok. Ha kellettem a pénztárba, oda (nem jellemző, mert utálom hallgatni az embereket kérni és kérni mégtöbbet semmi pénzért), ha a kamionról esett le áru, akkor azt felszedni, és jól eldugni. Szóval megkerestem mindig a gócpontot, ahova kellettem éppen.
És én is jól kihasználtam másokat, mert ebben a világban ez normális, és egy év alatt vettem egy lakást. Ez is normális, nekem persze meg tök jó.
Viszont egy idő után felfordult a gyomrom, amikor szemrebbenés nélkül nyitogattam tévédobozokat, mert kellett egy távirányító a másikhoz, aztán újonnan eladtuk a másikat is. A vásárló persze jött vissza, de ki nem szarja le, nem? Csak élek a lehetőségekkel.
Vagy amikor a 12 darab új típusú készülékből eladtuk mind a ~100-at (!).
Hogy majd szállítjuk. Majd holnap. Vagy azután. 12 embernek jutott, a többinek 5-6 hétig nálunk volt a pénze, amit be lehetett addig fektetni mondjuk tőzsdén.
Hiszen a vásárláskor elfogadta a feltételeinket, hogy majd szállítjuk ekkor és ekkor, de a jogot fenntartjuk a változtatásra. Hát változtattunk is.
Persze előbb-utóbb vissza kellett adni a pénzt, de addig is mi kerestünk rajta sokszorosan, a többi le van szarva.
Érdekes, hogy volt 2-3 ember, aki soha nem kérte vissza a pénzét :D Csak fizetett, aztán elfelejtette az egészet :D
Na mindegy. Szóval ettől nekem fájt a fejem, ezért inkább eljöttem. És az elmúlt egy évben csak olyan dolgokat csinálok, amit szeretek és nem bántok meg vele senkit. Pl. most hajléktalanoknak fogok segíteni nemsokára. Na de ez már az én történetem, hagyjuk is :D
Arra lennék kíváncsi, hogy mikor lesz kevésbé 'vad' ez az egymást marcangoljuk típusú világ, mert szerintem egyre genyóbb dolog bármit is dolgozni, egyre több a mocsok, amit le kell nyelni. Fogyasztóként meg még többet.

Ebzon 2010.03.03. 15:38:43

@Rékuc: ebben egyet értek, hogy nem dolga mind felkutatni ezeket a buktatókat, de sztem nagyon kevés embert lehet úgy átvágni, hogy ha odafigyelnek, mert az már valószínűleg jogsértő akiket így vágnak át.Viszont, akkor hozom a másik példát.Most volt ugye 1-2 napja, hogy lakáshírdetést, vagy mittom én milyet, lehetett 30 napig ingyen hírdetni, utána fizetős.És ment is rögtön a panasz, hogy nekik nemszóltak elötte 1-2 nappal, meg nemjött figyelmeztetés.Viszont a hirdetők 2/3-a levette 30ik nap elött, és megis mondták, hogy nem törv. sértő, mert a 2/3 is igazolja, hogy ennek kéne lennie a TUDATOS fogyasztoí magatartásnak.Szóval az az 1/3 bizony megérdemli, hogy átbaszták.

Ebzon 2010.03.03. 15:39:59

"És én is jól kihasználtam másokat, mert ebben a világban ez normális"

Kösz asszem innentől, fölösleges bármit is elolvasnom.

Ebzon 2010.03.03. 15:43:39

@Iridium: Aki egy napig is végez ilyen melót, ráadásul ilyen tudatosan, utána magyaráz itt, hogy ez így nemjó...Asszem nálad aljább embert nem ismerek.Egyszerűen gusztustalan.Örülök, ha ezek után te nyugodtan tudsz aludni...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.03.03. 15:43:47

@Ebzon: háhá, most ki is a kis naiv? :) aszongya nekem, hogy 'az már valószínűleg jogsértő akiket így vágnak át'. Pont erről szól a homárposztok fele, hogy durván jogsértő magatartással verték át a palánkon az ügyfelet, mégsem tesz senki semmit: fogyasztóvédelem, önkormányzat, adóhivatal tétlenül ülnek, nagy cég röhög, kis fogyasztó homáron sír.
szóval a te álomvilágod meg az én álomvilágom kb ideális is lenne: az ember az ésszerűség határain belül utánanéz a dolgoknak, és ha ezek után is átverik, akkor jöhet a bünti.
De Magyarországon sajnos nem jön a bünti, a kisember általában tehetetlen.

Ebzon 2010.03.03. 15:45:49

@Rékuc: Persze én vagyok a naív, de akkor miért nem én sírok itt a homáron ?Talán mert engem még nem sikerült átbaszni.Lehet itt mondani ki az okos, mégsem én szívok.

Iridium 2010.03.03. 15:45:58

@Rékuc: számból vetted ki a szót. :)

Kár, hogy nem voltál nálunk, a hozzáértőkkel beszélgettem annó sokat a technológiákról stb. Persze ők nem vettek semmit tőlünk, csak nézelődtek, de ők legalább normális emberek voltak xD

Ebzon 2010.03.03. 15:48:30

@Iridium: Normálisak, mint te ?Elég nyálkás társaság lehet...

Iridium 2010.03.03. 15:48:46

@Ebzon: "@Iridium: Aki egy napig is végez ilyen melót, ráadásul ilyen tudatosan, utána magyaráz itt, hogy ez így nemjó...Asszem nálad aljább embert nem ismerek.Egyszerűen gusztustalan.Örülök, ha ezek után te nyugodtan tudsz aludni..."
Nem tudtam, eljöttem.
Most már tudok.

Ebzon 2010.03.03. 15:50:06

@Iridium: Faszt nem tudtál, hiszen lakást vettél a becsületesen megkeresett pénzedből.

Ebzon 2010.03.03. 15:52:39

Attól, hogy most eljöttél ,ettől már jobb embernek érezted magad ?Az hogy 1000, meg 1000 embert basztál át, az gondolod ennyivel elvan intézve ?Örülök, hogy ilyen könnyen megbocsátasz magadnak.

Iridium 2010.03.03. 15:54:14

Egy véleményen vagyok Rékuccal. Azt kellene megoldani, hogy a hirdetés a termékről szóljon, a vásárló pedig a hirdetésen szereplő terméket kapja.
És ne plusz szemetet a postaládájába, apróbetűs extra kamatot, utólag hegesztett szerződéseket, amik nem fedik a valóságot.
A hatóság pedig ne tétlenül üljön, mert amíg ilyen a világ, addig a felelősök elvihetik akárhová a profitot. A céget nem tudják adóssá tenni, a felelősök meg eltűnnek messzire.
Majd remélem egyszer vége lesz ennek.

Én jójátékot kapok majd, nem csokifaszokat. Olyan nagy kérés?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.03.03. 15:55:00

@Ebzon: eddig még, szerencsére.
Én csak azt mondom, hogy tele a homár emberekkel, akiket önhibájukon kívül vertek át és semmilyen jogorvoslatra, kártalanításra nem számíthatnak. Ebbe bárki bármikor belefuthat (most természetesen nem az itteni apukáról beszélek).

Iridium 2010.03.03. 15:57:40

@Ebzon: előbb emellett kardoztatok, hogy olyan világot élünk, ahol az erősebbik lenyomja a gyengébbet, most meg azt kérded, hogy én miért csináltam azt, amit?
Csak! Mert én is itt élek ezen a bolygón, és rám is ezek a szabályok vonatkoznak.
Ha nem így tennék, most homárnak panaszkodnék.

Ebzon 2010.03.03. 15:58:11

@Iridium: Ebben igazad van ,de ettől még sztem megbocsáthatatlan amit te is műveltél, az én erkölcsöm nem lenne képes feldolgozni ilyesmit, de jó látni, hogy köztünk élnek akik rendelkeznek ekkora egóval, és túlteszik magukat azon, hogy nagyon sok embert önként megkárosítanak.

Iridium 2010.03.03. 15:59:42

@Ebzon: Nem károsítottunk meg senkit. Csak el kellett volna olvasni mindent :)

Ebzon 2010.03.03. 16:00:33

@Rékuc: Igazad van.
@Iridium: Igen ezt mondtam, hogy ilyen a világ.Mondtam, hogy ez jó is ?Vagy hogy, jó az ha átbasznak vkit?
Egyiket se mondtam ez biztos.Az is biztos, hogy az összes ilyen embert utálom mint a szemetet, akik mások kárából élnek.

Ebzon 2010.03.03. 16:02:02

@Iridium: Akkor mi értelme az átcimkézéseknek ?

Ebzon 2010.03.03. 16:03:50

Lehet tényleg én nem voltam figyelmes , de akkor te mitől is nemtudtál aludni, ha abból amit csináltál senkinek nem volt kára? És még egy lakásra is futotta.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.03.03. 16:04:30

@Iridium: "Tehát a normális világban az ember mindent megszagol, megízlel, megtapogat, kinyit, elolvas, leolvas, megnéz, átérez, megkérdez, felszakít, letép, lemér, kimér, ellenőriz mielőtt használni akarja majd? Azt hiszem még most öngyilkos leszek inkább..."
Kötlek, zsilettpengék, mérgek végkiárusítása csak most, csak nálam...

Netuddki. 2010.03.03. 16:05:19

Levélíró akkora marha, hogy még biztos jól rá is kattintott a levélben található oldalra. Most már valószínűleg az ő gépe is vidám férgek játszótere és küldözgeti a kéretlen leveleket a farkincanagyobbító szerekről.

Azért nem árt előbb megkérdezni egy hozzáértőt mielőtt komplett hülyét csinálunk magunkból.

mattone 2010.03.03. 16:09:11

Nem olvastam el az összes kommentet, de egy dolog eszembe jutott. Ügyes húzás-e, hogy a post írója teljes terjedelemben ide is kirakta a spam szövegét.. Még címeket sem kellett keresgélnie, még spam-et sem kellett küldenie senkinek, de így itt is olvashatták jópáran :-))

Iridium 2010.03.03. 16:11:37

@Ebzon: én mostanság arra keresem a választ, hogy hogyan tehetnék ellene. Mert, mint írtam, láttam kívülről-belülről milyen genyóságokat lehet megcsinálni, és gondolom még ezer más módja van ennek. Én nem érzem magam ettől jobban sőt, dokihoz kell járjak, mert idegbajt kaptam a sok mocsoktól, ami beszennyezett. Miután láttam, mit csináltam valójában és tudni, hogy mekkora szar az másoknak, már nem úgy gondolom a dolgokat, ahogy akkor.
Én szeretnék az egész rendszeren változtatni, minden helyen próbálom céljaimat elérni (na nem ilyen fórumokon persze :d ). Aztán majd egyszer lesz talán szép új világ, ahol piros almát kapok, nem pedig zöldet és savanyút, mert nem láttam a 6-os betűméretű csillagot a címkéjén.
Az internetet is szeretném nyugodt szívvel a gyerek kezébe adni majd, gondolom Miki apuka is csak ezt akarta.

Ebzon 2010.03.03. 16:12:04

Valamit nagyon össze-vissza beszélsz te itt Iridium.Mind1, a lényeg ,hogy akkor is egy ilyen erkölcsi alappal,pont magad ellen beszéltél, ezt így szimplán képmutatónak szokták nevezni.

Ebzon 2010.03.03. 16:15:13

@Iridium: Ez így becsületes, de akkor ne ködösítsél, mert ezek szerint vaj van a füled mögött.Elhiszem, hogy szar volt, de ne idegbajt kapj, az senki nem segít, és nem is foglak érte sajnálni.Próbáld inkább felfedni az ilyen dolgokat, ha úgy is tudod hogy működik , ennél többet valszeg nem tudsz tenni.Az meg a minimum, hogy bűntudatod van.

Iridium 2010.03.03. 16:16:48

@Ebzon: "Lehet tényleg én nem voltam figyelmes , de akkor te mitől is nemtudtál aludni, ha abból amit csináltál senkinek nem volt kára? És még egy lakásra is futotta."
Pont erről van szó. Jogi kiskapukat (bah, nagykapuk azok) kihasználva spammelnek ezek a cégek, enyém is ezt csinálta (csinálja). Azaz jogilag, papíron nincs kára senkinek, csak több haszon a másik oldalon.
Emberileg viszont nehéz megemészteni ezt a kettősséget. Na ennek kéne véget vetni.

Ebzon 2010.03.03. 16:20:11

@Iridium: De mi a tökömnek olvas el egy kibaszott spamet ???Nemtudod megállítani, ezt sehol nemtudják megtenni, szűrni lehet, mást nem.Ezért mondom, ti olyan helyről beszéltek vhol a világegyetemben, ahhol mindenki ugyanúgy gondolkodik mint te,vagy ő, most mind1 ki.Ezt mégis, hogy képzelitek ?

Ebzon 2010.03.03. 16:23:00

Pontosan ezért létezik az internet, hogy ilyenre lehetőséget adjon, meg persze sok ezer másra.Nagyon jól mondták, vegyen apuka konzolt, vagy vegye meg a játékokat, ne az ingyenes játékok miatt sírjon a szája,ha küldenek neki egy levelet.Ps3-on, vagy Xbox360 on hány spam érkezik ???Apuka nőjjön fel és gondolkozzon...

Ebzon 2010.03.03. 16:24:51

Vagy az én mailemre miért nem jön a spam ?Ezt rakja össze miki apuka.És igenis nagyon jól lehet előre tdni , honnan fog ilyen levél szemét érkezni, sztem nagyon sokan tudják mit nem szabad csinálni a neten.

AlexWolf 2010.03.03. 16:26:17

@Ebzon: Sírni és hőbörögni eccerűbb, mint gondolkozi!

Ebzon 2010.03.03. 16:28:34

@AlexWolf: Hát persze az egész homár erről szól, na de nekem ennyi mára elég volt az okosításból, köszöntem azt viszlát.

Sadist 2010.03.03. 18:41:52

"Nem vagyok az a típusú szülő, aki kontrollálja a gyermekei minden lépését és megszabja, hogy mit tudhatnak és mit nem, sőt!"

Cserébe viszont Ön idióta.

Komolyan, miért járhat bárkinek alanyi jogon internet? Miért nem lehet ezt is valami vizsgához kötni?

Miki, a felháborodott apuka :-) 2010.03.03. 22:49:51

@Ebzon: ugyanakkora segg vagy, mint deuce haverod, valószínűleg azért, mert egy és ugyanaz vagytok, na de ez most lényegtelen... Neked sem jutott el pirinyó agyacskádig a történet lényege...

@Sadist: neked pl mi a bajod nyomikám?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.03.04. 10:04:52

@Miki, a felháborodott apuka :-): gyönyörű ez a stílus, remélem a 10 éves gyereked is ezt látja tőled...

Miki, a felháborodott apuka :-) 2010.03.04. 10:43:39

@Rékuc: hasonló stílusra én is így fogok válaszolni. Zavar? Ha igen, akkor ne olvasd el.
Annál, epésebbet, hogy "reméled a 10 éves gyerekem is ezt látja tőlem" nem tudtál kitalálni? Elég gyenge, nem éri el a sértés kellő fokát...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.03.04. 10:51:37

@Miki, a felháborodott apuka :-): veled ellentétben nekem nem célom a sértegetés. Csak a véleményem fejezem ki, miszerint a kisfiadnak nem a szexspam okozza a legnagyobb kárt.

Ebzon 2010.03.04. 10:51:38

@Miki, a felháborodott apuka :-): És te annál epésebbet, hogy "segg" nemtudtál kitalálni ?Végül is a kommentelőknek tényleg 90%-a elintézett téged annyival, hogy idióta vagy.Neked ez mit mond el?Ritka azért az ilyen egységesség.

moli 2010.03.04. 12:53:17

@Iridium: a jojatek.hu ingyenes. regisztralas utan is ingyenes. ha neked ez nem jelenti azt, hogy itt cserebe viszont valamit akarnak (utcan megallit egy asszony, hogy ingyen adjon neked paradicsomot. nem gyanakodnal?), es ahhoz, hogy kideruljon, hogy miert eri meg nekik ingyen adni, bizony el kell olvasni aszf-et, akkor ott baj van.

Manyecska 2010.03.04. 13:16:34

@Megdobbent: :))))))))))))))))..De télit!!:)

Miki, a felháborodott apuka :-) 2010.03.04. 13:51:14

@Rékuc: Ja bocs, hogy te is gyereknevelési tanácsadó vagy? Elnézésedet kérem, nem voltam vele tisztában. Akkor most kérlek, meséld már el, hogyan is kell gyereket nevelni, feltételezem, hogy tapasztalt vagy a témában és már több is van...

Az, hogy idiótának tartanak, a Homáron kialakult általános "ki ha én nem" stílust jellemzi, illetve magukat a kommentelőket. Egyébiránt azt ugye tudod, hogy mihez hasonlatos a leginkább az egyéni vélemény? A segglyukhoz. Mindenkinek van egy. Azért észleltem egy-két olyan embert is, aki képes volt értelmezni, hogy valójában miről is szólt ez az egész, ami ugye nem a rácsodálkozás volt (hűűű, van olyan, hogy pöcsnövelő spam, mi a manó???)... Azon túl, a legtöbb ember random inzultusokkal dobálózott, játszotta az okost, a gurut és a többi... Na ez neked mit mond el? Erre csak azt tudom mondani, hogy ritka gyűjtőhelye ez a begyepesedett agyú okostóniknak...

moli 2010.03.04. 14:56:42

@Miki, a felháborodott apuka :-): es az autopalyan is mindenki szembejon!

DaM 2010.03.04. 16:39:45

@Miki, a felháborodott apuka :-): Ne vedd már ilyen véresen magadat. :) De nem is ezt akartam írni, hanem azt, hogy nézd meg a leveled header-jét, mert szerintem nem a jojatek.hu szerveréről jött a cucc.

Nem olvastam végig minden hsz-t, bocsánat, ha indifferens vagyok/voltam.

Iridium 2010.03.04. 18:06:55

@moli: Nincs is probléma ezzel. Csak az a bökkenő, hogy az oldalak 99%-a ingyenes :D
Azaz gyakorlatilag mindenhol el kell(ene) olvasnod mindet. Persze, az extra funkciókért ált. fizetni kell, de szinte bárhol lehet 'á lá natúr', ingyen regisztrálni, legyen az ebay, iwiw vagy pistike.szolgaltato.hu. És onantól kezdve ki vagy szolgáltatva.
Itt biztos mindenki elolvasta őket, egyedül Miki apuka a hülye, erre célzol.
Na mindegy, felesleges erre több karaktert pocsékolni.

Feró82 2010.03.05. 10:19:33

Én valamiért nem látom az oldal címét ahol infót kaphatnék a csodaszerről!

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.03.05. 16:38:35

@Miki, a felháborodott apuka :-): hát vesszek meg, de egy fél tanácsot sem látok a kommentemben, szóval nem tudom, ezt honnan veszed... az viszont hadd legyen megengedett, hogy véleményem legyen a stílusodról, jó?
süti beállítások módosítása