Átlagos esetben zavarodott mosollyal reagálnánk a "Miért nem jó nekünk ízesítésre a valódi makói hagyma?"-jellegű fogyasztói füstölgésekre. Most azonban én is azt gondolom, hogy Kopoltyúnak tök igaza van, hogy dühöng. Az ugyanis tényleg csúnya átverés, ha egy körözöttet "hagyományos recept" felirattal árulnak, és kiderül, hogy vöröshagyma-aroma van benne. A hagyományos körözött juhtúróból, tejfölből, vöröshagymából, fokhagymából, sóból, borsból, köménymagból és pirospaprikából áll. Azon esetleg lehet vitatkozni, hogy túróból a juh vagy a tehén a hagyományos, vagy hogy alapfeltétel-e a bors vagy a mustár. De az aromázást még egy élelmiszervegyész dinasztia házi szakácskönyvében sem neveznék hagyományosnak. Mi mást kivánnánk a cég marketingeseinek, mint sok-sok aromás zsíroskenyeret otthonra. Levél és fotó alant:
Meddig gyártják, árulják, v(esszük) ezeket a szemeteket? Miért nem jó nekünk ízesítésre a valódi makói hagyma? Milyen meggondolásból írják rá, hogy „hagyományos”? Tán’ a gyártó felmenőinek kiskertjében évről-évre vöröshagyma aromát kapáltak? Éppen a csábító felirat miatt vettem meg ezt a sz..t. Az apró betűket csak azután olvastam el, miután az első falatot bekaptam, - ám azt azonnal ki is kellet köpni, mert markánsan undorító, hagymára csak halványan emlékeztető íze van. (Nagyon sötét a háttér, - mint a mellékelt képeken is)
Üdv: Kopoltyú
Az utolsó 100 komment: