Tékozló Homár

Tűzőgépkapocs a cipőben

2010.06.02. 10:30 | ge | 209 komment

Ismét kaptunk egy Players Room-os sztorit, most a Market Central boltjában gondolták úgy, hogy az igénytelenül megjavított gyártási hibás cipőt köteles a pórul járt vásárló elfogadni.

Barátnőmmel egy MISSION márkájú férfi  cipőt vásároltunk a  Market Centralban lévő Playersroomban.  A cipő első alkalommal egy vidéki út során volt rajtam, és az út felétől olyan érzésem volt, mintha kavics ment volna a talpam alá. Ami az autóban csak idegesített, az megérkezés után gyalog már komolyabb kellemetlenséget okozott, ekkor  vettem észre, hogy egy rögzítési célt szolgáló tűzőgépkapocs átszúrta a talpbetétet és az sértette a lábamat. A cipő talpán nincs külsérelmi nyom, szemmel láthatóan nem azon át ment a kapocs.

Annak rendje és módja szerint visszavittük a vásárlás helyére, ahol az első eladó készségesen nyugtázta, hogy ez valóban durva probléma és gondoskodnak a cseréről. Elment a cipővel, majd kisvártatva odahívott a kasszához, ahol vélhetően a közvetlen főnöke már más véleményen volt, mivel viselve volt a cipő, ezért a csere azonnal nem lehetséges csak bevizsgálás után. Mondták ezt annak ellenére, hogy vitathatatlanul összeszereléskor bekövetkezett gondatlanságról volt szó, illetve nem olyan gyakori problémáról, mint a leváló talprész vagy bármi olyan hiba, amit a nem megfelelő viselés is okozhatott. A szabály az szabály elvén ebbe beleegyeztünk, a hölgy segítőkész volt, igényhez feltüntette a kártalanítást, ami a szavai szerint a termék újra cserélését vagy az ár levásárlását jelentette, ez pedig így nekünk is megfelelt. Lehet én vagyok kényes, de ilyen tapasztalatom más márkánál még nem volt, így inkább váltottam volna valamelyik ismertebb gyártó termékére, mint hogy ezt a példányt kapjam vissza bármilyen szépen kivitelezett javítással is.

A kivizsgálásra legfeljebb 15 napot ígértek, amit csak ha munkanapként értelmezünk akkor sikerült  teljesíteniük. Egy hölgy felhívott, hogy bár papírt nem lát róla, de úgy látja megjött a cipőm a boltba és megjavították. Ugyan nem egészen ebben állapodtunk meg, de legalább újra használható a cipő, gondoltuk. Viszont javítás alatt a cég azt értette, hogy felszedik a talpbetétet, kitépik a kapcsot és azt a lyukas talpbetétet rakják vissza. A talpbetét így lyukasan került vissza és a javítást sem sikerült láthatatlanul végezni, a ragasztó több helyen is kifolyt. A vásárlás dátuma után néhány nappal visszavitt, egyszer hordott cipőt így ebben a formában nem voltunk hajlandóak átvenni. Beírtunk a vásárlók könyvébe, hogy ez a javítás nem állította vissza a cipő eredeti állapotát és legyenek szívesek cserélni vagy a korábbi ígérethez híven levásárlást biztosítani, legjobb esetben pedig a pénzt visszaadni. Az eladó ehhez még kedvesen hozzáfűzte, hogy reméli nem járunk sikerrel, mert szerinte ez már így teljesen hordható állapotú cipő kis esztétikai hibával illetve hogy az üzlet működése alatt ilyen probléma még nem fordult elő. És akkor? Nem vígasztalna, ha ez minden második vásárlójukkal megtörténik (sőőőt), de ettől még én egy új cipőt vettem, aminél nem tudom elfogadni, hogy egy lyukas talpbetét és több helyen megfolyt ragasztó lenne az eredeti állapotba visszahozás.

A reakciója érthetetlen, bár kétségtelenül tökéletesen passzol a cége inkorrekt üzleti magatartásához, amikor egy, a gyártó hibájából ilyen durván hibás darabot is csak javítani próbál. Ennek ellenére nem tudjuk elfogadni, hogy jogos panasz esetén, amikor vizsgálatok után elismerik a hibát, majd ezt gusztustalanul javítják ki, akkor az alkalmazott, akinek vélhetően nem a saját fizetéséből kapnánk vissza a pénzünket, miért áll a problémás vevőhöz ilyen alja módon? Nem a  tapasztalatait mondja el, hogy ne várjunk a pénzünkre, hanem óhaját, hogy reméli nem járunk sikerrel és végül ezt a trehány módon kijavított cipőt kapjuk vissza.

A vásárlók könyvébe történő bejegyzésre újabb választ kell kapnunk, amennyiben nem kínálnak elfogadható megoldást erre a problémára, akkor felkeressük a fogyasztóvédelmet. Érdekelne azonban a véleményetek is, hogy mennyire szélmalomharc ez illetve hogy valóban kötelesek vagyunk elfogadni ezt a fajta javítást? Járt egyébként már valaki hasonlóan?

Üdv:

Ádám

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.06.02. 10:33:40

Mekk Elek javította. Probléma?

Ez az, ne hagyd magad!

PeterBogyo · http://ujbuda.kutyaiskola.eu 2010.06.02. 10:34:25

Nem vagy köteles elfogadni a javítást, ha annak minősége nem megfelelő. De szerintem ebből nem lesz békés rendezés

elwood 2010.06.02. 10:38:03

a players room sem fog sétálni a történelem főutcáján, a saját cipőjében biztosan nem.

poszter helyesen járt el, és sok sikert kívánok neki.

eml 2010.06.02. 10:44:25

Vegyél kínai cipőt!
Occó, és még nem jött szét egy se. Mondjuk 1 év alatt kihordod, de akkor is hosszú távon olcsóbb.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.06.02. 10:44:35

"egy MISSION márkájú férfi cipőt vásároltunk"

Begyűrődött a cimke. hajtsad ki, az lesz rajta, hogy MISSION IMPOSSIBLE. Ezért nem tudják javítani.

Leadfoot 2010.06.02. 10:45:09

Jól értem, hogy egy lyukas talpbetét miatt megy ez a hőzöngés?

elwood 2010.06.02. 10:46:03

azért csak megtaláltam a hibát. a történet úgy kezdődik "Barátnőmmel ..."

de mi az ő szerepe ? ő választotta a gemkapcsos cipőt ? (gyanús)
esetleg a lelki támasz a multik elleni harcban ?

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.06.02. 10:46:04

@eml: "Mondjuk 1 év alatt kihordod,"

Sok lesz az, szerintem 9 hónap elég.

Talán inkább elhordod a cipőt.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.06.02. 10:47:22

@Leadfoot: Nagyon szar egy szakadt talpbetéten járni. Próbáltad?

Egyébként meg egy új cipőt vett, nem egy szakadt ronda javítottat.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 10:51:22

Az volt már, hogy "Cipőt a cipőboltból!" (ill. Debrecenben Katika nénitől a Hétvezér - Harangos utca sarkán), és nem holmi Market Centralból?

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2010.06.02. 10:52:43

1 hibás mission cipő a players roomban 20000 Ft

1 gémkapocs utáni lyuk - megfizethetetlen

ignotus87 (törölt) 2010.06.02. 10:54:36

@atpijkamo: Lehet, hogy én járok ortopédül, de nekem többnyire 2-3 hónap (se) kell, és az óccó cipőnek vége.

SH4RK 2010.06.02. 10:56:42

Egyszer MISSION cipőt vettem én is a Players Roomban.
Nem volt vele baj. 1 hónapig. Utána egyre alacsonyabbnak éreztem benne magam.
Kiderült, hogy a betét alatt, az a rugalmas, hálós szerkezetű talp nem bírja a gyűrődést, és a háló darabjai kitöredeztek.
Visszavittük. Eladó mutatja a garanciajegyen, hogy talpbesüllyeszdésre nem vállalnak garanciát, mert az a hordás természetes velejárója.
Belenyugodtunk, írtunk a vásárlók könyvébe, többet nem mentünk oda.

akikaztmondjákni 2010.06.02. 10:57:38

Van 3 csizmám onnan és nincs semmi bajuk.Igaz, nem Mission...Az egyik csizma (lovagló) 2 éves lesz...

ignotus87 (törölt) 2010.06.02. 10:58:47

Ha továbbfűzzük... akár meg is szúrhatott volna a kapocs, ezzel sérülést okozva, így már mindjárt durvábban hangzik, és a legkevesebb, hogy meakulpázva felajánlják, hogy levásárolhatod az árát... :)

vendriner aladár 2010.06.02. 10:59:46

Jártam én is így. Tommy Hilfiger cipőt vettem a Playersroom nevű szar helyen és kb. 3 hét után levált a sarokrésze. Visszavittük, majd az eladó hölgy készségesen megjegyezte, hogy visszaküldik javításra vagy bevizsgálásra. Lehet KERMIztetni is, de ha elutasítják mi fizetjük a díját. Nem kermizettünk. Egy huszonezer forintos cipőről van szó és alig használtam. 2 hét után megcsinálták hányaveti módon visszaragasztották. Nem is ez lett volna a legnagyobb bajom, hanem, hogy a ragasztás 1 hét alatt elengedte a cipőt. Visszavittem ismét, majd közöltem, hogy normális megoldást szeretnék a problémára, erre közölték, hogy természetesen megragasztják újra. Mérgemben otthagytam őket és elintéztem a javítást normális módon. Senkinek nem ajánlom ezek után az üzlethálózatot!

eml 2010.06.02. 11:02:07

@atpijkamo: Általában egy évig gond nélkül hordom őket. Erős (talpkoptató) járásom van, és sokat vezetek, amit szintén nem szeretnek a cipők.

Kb. egy év után átkerül a másik polcra, és ott még szolgál ún. kerti cipőként.
Azt nem mondom, hogy mindegyik 100%-os, de már lassan 5 éve hogy ilyeneket hordok, már megtanultam, melyiket szabad megvenni, mert azért gagyi is van köztük, de a márkás cipők között is sok a gagyi. És nem a minősége miatt gagyizom őket, hanem esetleg kényelmetlen hosszú távon hordani őket.

Egyszer pár éve vittem vissza a kínaihoz cipőt, mert kiszakadt a nyelve (egyébként az én hibámból) két hét után. Bementem elmondtam a bajomat, a kis sárga körbemutat a boltban "Válac másszík!". Választottam, ki akartam fizetni a különbözetet, valami 3-400 Ft-al több volt, nem engedte!

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.06.02. 11:03:08

@ignotus87: "óccó cipőnek vége."

??? Mert nm vettél Tommy Hilfigert. Lásd feljebb.

akikaztmondjákni 2010.06.02. 11:04:19

@vendriner aladár: Ez érdekes...Immáron 2 db T.H. papucsom van, ne idegesits, az elsöt azt hiszem 2 éve vettem, a másikat 1 hete.
Ez hülyeség.Én dolgoztam ismerösömnél cipőüzletben 3 évig, de EGYSZER SE kellett kifizetnie a vásárolnak a vizsgálási dijat, ha megalapozatlan volt a reklamácio!!!

MosoMasa 2010.06.02. 11:07:38

Az szerves része volt a cipőnek: akupunktúrás pont! Hiba volt kivetetni.

Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos 2010.06.02. 11:10:38

Dehát basszus, minden homárista tudja, hogy Playersroomban nem szabad vásárolni. Ez már legalább az ötödik poszt ezzel a céggel!

SKY 2010.06.02. 11:15:00

Júniusvan bakker! Hova veszel már cipőt? Vegyél szandált (vidéken: szanda) vagy papucsot, hogy ne büdösödjön be a lábad. (vidéken: lábod)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.06.02. 11:24:00

Hinnye, de hosszú!
Összefoglalná valaki?

É2I 2010.06.02. 11:27:00

@Don Pedro No Negro: Mostanában elég csatakos a szandál, lett lévén a csónak is ajánlott. Esetleg a nyeles dorkó. (vidéken: gumicsizma :P)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 11:28:12

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, support@blog.hu and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache/2.2.9 (Debian) Server at homar.blog.hu Port 80
@É2I:

Más néven mezőgazdasági teniszcipő.

shitgun 2010.06.02. 11:28:51

A márkás cipőket, és főleg az ilyen közép-noname cuccokat a bolt a nagykereskedőtől vagy egyenesen Kínából pofátlanul olcsón szerzi be. Nem tudom fölfogni, miért éri meg nekik szívózni a nyilvánvalóan rossz termékkel visszatérő vásárlóval. Egy elégedett vásárló 10 másikat hoz, egy átvert, lealázott pedig 100at elvisz. Arrogancia, úrhatnámság, 20-30 éve bebetonozódott kiskereskedelmi mentalitás - ez van nálunk.

esef 2010.06.02. 11:32:42

Nekem egy ilyen "kapcsos" cipőm. A talpbetét alatt volt, ránézésre nem látszott semmi, de folyton hólyagos lett a tőle a lábam. Egyszer meguntam, felszedtem a talpbetétet, kihúztam a kapcsot, azóta sincs gond vele.

Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos 2010.06.02. 11:34:37

Az is igaz, hogy a poszt tolója saját maga 10 perc alatt elháríthatta volna a problémát egy fogó és némi Palmatex segítségével, ehelyett többször visszament a boltba, hogy szívathassák.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 11:36:59

@Sün‼: Sznobok drágán veszik a szrat, és visszajárnak, mint a vadász.

gelsystem 2010.06.02. 11:38:53

vegyel te nnálam occcó cipö, van szok!
ha te veni, kapni gyerekcipó ajandek!
harántemelő meg mindig nem tunni mi, boltozat már félig érteni!!! gyerek lába nem lesz lutapsz!
te joni hozám, kapol fizet ha leni szomjasz!
joni hozam nem bani meK, én teged nem átBACC!
.
.
egyébként ez a cipő készítése során a sámfára rögzítő kapocs, ami valszeg bent maradt....
.
de ha jösz hozám, nálam leni csak ragasztot cipó, de varni mek míg ragasztás száradni meg, kulönben zokni maradni bent, garancia nem leni!!!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.06.02. 11:39:20

@Kitalátor feljegyzetei:
Köcce, ez lényegretörő volt!
Hogyé' adják kilóját?
Vagy literjét?

Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos 2010.06.02. 11:45:22

@gelsystem: Azt tudnod kell, hogy a jó gyerekcipőben _nincs_ harántemelő, a belső talpa teljesen sima, ellenben a sarkának a belső széle emelt. Lásd: www.salus.hu/belindex.php?item=gyartas

ColT · https://www.boredpanda.com/author/hcl/ 2010.06.02. 11:50:45

"vélhetően a közvetlen főnöke már más véleményen volt, mivel viselve volt a cipő"

Hallod! Ez hallatlan! Viselni egy cipőt!
Ezért megy tönkre!
Ezek készek.

"az üzlet működése alatt ilyen probléma még nem fordult elő. És akkor? "

Ezeknél a két hónapokig működő, majd csődölő szaroknál nem is szoktak...

A fogyvéd remélem megbassza őket.
Amúgy én sem fogadtam volna el az ilyen kókányolást.

ColT · https://www.boredpanda.com/author/hcl/ 2010.06.02. 11:51:41

@Kitalátor feljegyzetei: Na ja, nekem is ezért vannak kínai cipőim.
1 évet kibír, 3000Ft-ért veszem őket, évente 3000, az nem egy földhöz verő összeg.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.06.02. 11:52:56

@akikaztmondjákni:
Miért, félsz tőle?
Az gyanús, nagyon gyanús!
Kinek a vérét szíjjod?

ZIZILABOR 2010.06.02. 11:56:12

A kínai cipő szar.
1-2 év után tönkremegy...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 11:57:44

@akikaztmondjákni: @Sün‼: Beszűkültek az asszociációs készségeim, megyek, legelek kender levelet...
Amúgy a zellerkrémlevesben az van, amit beleraksz. Kivéve, ha a futár belefújja az orrát.

akikaztmondjákni 2010.06.02. 11:58:28

@Sün‼: :D:D:D
No, no, semmi ilyenben nem kell gondolkodni.
Csupán szerintem allergiáról, K.F. szerint meg epéről van szó.
Ezért félek.

akikaztmondjákni 2010.06.02. 11:59:42

@Kitalátor feljegyzetei: Megnéztem Gugliban, nem kell bele.
Nem futáros.

akikaztmondjákni 2010.06.02. 12:03:05

@Sün‼: Sün, Te aztán benne vagy az időgépben:D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.06.02. 12:03:49

@akikaztmondjákni:
Ma korán sültem el.
De 1 másodperc belefér +/-.

Xezs 2010.06.02. 12:05:18

@Szárnyati Gézа: Nem kizárt hogy igazad van, de garanciális időszakban ki az a hülye aki hozzányúl a termékhez (akármi is legyen az).

Meg ugye lehet hogy még csak rontott volna a helyzeten.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 12:05:34

@akikaztmondjákni: Nem epéről, félreértetted: szerintem kezdődő gyomor- vagy nyombélfekély, DE az epehólyag-gyulladás IS okozhat meglepő tüneteket, ezért jobb házilag kizárni.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 12:06:41

@Sün‼: Hosszú önmegtratóztatás (távollét, asszony betegség) után velem is néha előfordul ilyesmi...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 12:07:54

@Sün‼: Tényleg, lehet, hogy nem is látja magát tükörben!

akikaztmondjákni 2010.06.02. 12:08:15

@Kitalátor feljegyzetei: Azaz!:)

Hoppá!Feljött egy geniusos kérdöiv, ahogy a válasz erre cuccra kattoltam!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.06.02. 12:09:46

@Kitalátor feljegyzetei:
Pontosssan erről van szó!
Asszonyhiány!

@akikaztmondjákni:
Tükörben látod-e magad?

akikaztmondjákni 2010.06.02. 12:12:43

@Sün‼: Há' hun van a zasszonysünjány???

Látom, nyugalom!És nem is csillogok.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 12:14:22

@akikaztmondjákni: Szokatlan szemfognövekedés, hőhullámok a keresztek környékén?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 12:17:14

@ColT: A márkás is kínai, csak azt nem óvodások, hanem alsó tagozatosok készítik.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 12:20:51

@akikaztmondjákni: Akkor ez még csak korai stádium. Vért is szívsz már, vagy azt még nem?

akikaztmondjákni 2010.06.02. 12:21:05

@Kitalátor feljegyzetei: Qrva jó, kinyomtam gyorsan, az segit e valamit?:S

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 12:23:29

@akikaztmondjákni: Csak akkor, ha fokhagymával dörzsölöd be a monitort és a billentyűzetet...

Harlequin 2010.06.02. 12:25:45

Ezért tart itt az ország volt már?

ColT · https://www.boredpanda.com/author/hcl/ 2010.06.02. 12:26:12

@Kitalátor feljegyzetei: De ettől függetlenül, szétesik, ugyanúgy mint a nem márkás.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.06.02. 12:28:10

@Kitalátor feljegyzetei: @akikaztmondjákni:
Bikicsunájozni ment a hegyek közé!
Én meg szingelek a réinben.
Megáradt a patak is a sok réintől.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 12:30:24

@Sün‼: A szalmát könnyen elsorja a víz, illetve egy szikrától is fellángolhat. Vizesen is...

akikaztmondjákni 2010.06.02. 12:30:37

@Kitalátor feljegyzetei: Vááááááááááá!:D

@Sün‼: Nohát!Hihhhhetetlen!És Ken Leet dalol e?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.06.02. 12:39:11

@Kitalátor feljegyzetei:
Épp ezért a szemem a pályán (vidéken: úttest) van!

@akikaztmondjákni:
Ken Lee, Bruce Lee, Sám Lee, ezek mind repertoáron (vidéken: lista) vannak.

akikaztmondjákni 2010.06.02. 12:41:07

@Sün‼: ( Mostantól irjuk zárójelben? )
:D:D:D:D
Rendben, Sám Leeről még nem hallottam, de gugli a barim, ugyhogy megkérdem:D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.06.02. 12:46:10

@Kitalátor feljegyzetei:
Ezek még a jövő zenéi közé (vidéken: future mjuzik) tartoznak.

akikaztmondjákni 2010.06.02. 12:46:50

@Kitalátor feljegyzetei: ÁÁááááááááááá nem birom!!!:D:D:D:D:D:D:D::D:D
*veri a fejét az asztalba*

eml 2010.06.02. 12:48:30

@ZIZILABOR: A márkás is 1-2 hét után lásd fennt.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.06.02. 12:51:19

@akikaztmondjákni:
Pedig még szó sem esett a híres pókerjátosról, Pak Lee-ról!

SKY 2010.06.02. 12:53:59

@É2I: igazságod van. Nem akartam az árvizes szerencsétleneket cinkelni, van (gondolom) így is elég bajuk.
A gumicsimma hasznos cucc arrafelé, azzal lehet nagyot kaszálni, akinek eddig nmem volt mára biztos van. Kettő!

É2I 2010.06.02. 12:57:44

@Sün‼: Vagy ott van a hírhedt fűárus; Spang Lee.

É2I 2010.06.02. 13:02:32

@Don Pedro No Negro: Nem lennék én sem a helyükben :(. Bár pár éve már voltam. :(((, úgy hogy tudom.
Fel is vette vagy három forgatócsoport, de nem kerültem adásba - nem mintha akartam volna ,- ;) egyedi, elszeparált eset miatt. (vidéken: le voltam szarva.)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 13:07:11

@É2I: Nyugi! majd vagy 3 év úlva az "Erről is OV tehet" műsorsorozatban felhasználják...

ági anyu 2010.06.02. 13:18:57

Megnéztem, ezek a cipők nem épp filléres darabok ... igaza van a poszt írójának

vértintanyúl 2010.06.02. 13:30:58

Na el is olvastam, az az érzésem, hogy az első "incidens" (vidéken balhé) után önszántából vette fel a szopóálarcot, ennyit nem ér az egész...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.06.02. 13:44:24

@vértintanyúl:
Vagy ejthetünk szót éppen a híres kerékpárgyáros (vidéken: bringamacher) Bicik Lee-ről is.

yippyupp 2010.06.02. 13:47:24

@vértintanyúl: és mindenki kedvenc piaci kofája Krump Lee

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 13:48:20

@Sün‼: Meg fogyatékos fiáról Ticik Lee-ről, és motorgyártó testvéréréről, Motorbicik Lee-ről sem.

yippyupp 2010.06.02. 13:48:44

@Sün‼: vagy aktualitásunkat megőrízve Lee Bamáj

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 13:50:49

@yippyupp: Nem is beszélve a kezdő pékről, Serc Lee-ről sem.

akikaztmondjákni 2010.06.02. 13:51:21

@Sün‼: :D:D:D:D::D:D:D:D:D@Kitalátor feljegyzetei: @yippyupp: :D:D:D:D:D:
Hülye barmok!:D:D:D:D: ♥

ArnoldBácsi 2010.06.02. 13:54:24

faszér kell a fos playersrumban vásárolni.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.06.02. 13:55:48

@Kitalátor feljegyzetei:
Visszakanyarodva a poszt témájához, beszélhetünk Zok Lee-ről is, akinek az anyakönyvvezető női hölgy rosszul jegyezte be a nevét.
Így lett Zok Nee.

yippyupp 2010.06.02. 14:01:59

@Sün‼: jól eLeerta, a hülye csicsa

akikaztmondjákni 2010.06.02. 14:04:47

@Sün‼: ÉS miért jegyezte be rosszul?Mert nem volt rajta fűszoknya!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.06.02. 14:08:49

@akikaztmondjákni:
Hát részleteket nem tudok, de állítólag a Bicik Lee úr gyárából vásárolt hasonló nevű termékkel érkezett munkába (vidéken: melóhely). Megfigyelők szerint a nyereg hiánya okozhatta a felizgatott állapotot.

akikaztmondjákni 2010.06.02. 14:09:20

Na, többet szivet se küldök...:P

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 14:17:36

@yippyupp: Ő Koreában vagy Japánban él? Esetleg csonka hazánkban?

yippyupp 2010.06.02. 14:17:56

@akikaztmondjákni: jobb nem jutott eszembe, picsázni meg nem volt kedvem. követeljük a szívedet

yippyupp 2010.06.02. 14:20:14

@Kitalátor feljegyzetei: Lee Bamáj története Lee Verpoolban kezdődik, ott éldegélt szerény kispolgári életet, de ügy döntött Lee Chtensteinben nagyobb sikere lenne. Azóta ott é Lee életét

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 14:21:20

Látszik, hogy a blogmotor nem az oly népes Lee család műve. Hacsak nem a család fekete báránya, a lopós (Pesten: privatizátor) Csak Lee adta el az Indexnek valami ingyen letölthető program elrontása után...

akikaztmondjákni 2010.06.02. 14:23:55

@yippyupp: "csicsa
Amerikából származó gabonából vagy gyümölcsből készült pálinka"
Mik vannak!:)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 14:24:46

@akikaztmondjákni: Sőt:
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 14:26:47

@akikaztmondjákni:
"Megy haza az öreg Csicsa
Várja őt a meleg kávé
Azt mondja az öreg Csicsa
Mért van kávé, mért nincs
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tea?"

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 14:29:01

@yippyupp: Annak csa az egyik bérmaneve (a rendszeresen kapottak közül) a Lee!
Viszont a szobalányoknak ruhakiegészítőket tervező Pruszek Lee asszony után sokan megnyalták már az újjukat.

yippyupp 2010.06.02. 14:30:46

@Kitalátor feljegyzetei: a szobalányoknak régen még mekkora lehetett a Lee Bidójuk?

akikaztmondjákni 2010.06.02. 14:31:29

@Kitalátor feljegyzetei: PRUSZEKLI!!!:D:D:D:D:D
Még nagyanyámnak is volt olyanja!:D

yippyupp 2010.06.02. 14:33:37

@akikaztmondjákni: egészségedre, de is begfáztá?

akikaztmondjákni 2010.06.02. 14:34:01

...és ez azóta tart, amióta megkérdeztem az erdő urát, h Ken Leet énekel e a zasszony....

yippyupp 2010.06.02. 14:35:56

@akikaztmondjákni: nyilvánvalóan a bikicsunájt kellett volna kérdezni...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 14:38:21

@Sün‼: Énekszöveg, saját gyűjtés. A pank népdalok kategóriájáába tartozik, kizárólag legalább közepes véralkoholszinttel énekelhető és élvezhető. Lesmertebb társa a műfajban a "Hosszú, vékony a pipaszár".
A "33 ezüstpiyke", az "Én meg a sógorom, a Vascsutora Bernát", a "Szánt a paraszt, recece", "Ellopták az oroszok a tyúkot" stb. költészetileg közös ezekkel, viszont más, közismert dallamokra íródtak, szemben ezen műalkotásokkal.
A műfaj ma is él, legjelesebb képviselője a Kis Tehén Tánczenekar.

.
.
.
Kérem disszertációm elfogadását!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 14:41:48

@akikaztmondjákni: Kambodzsai rokonukról, a mosogatólány Vaj Lee Ng-ról még azt hiszem nem tettünk említést.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 14:45:27

@yippyupp: Az nem Hocked Lee énekelte először? Akkor jött divatba a harmadunokatestvére, Stop Lee által gyártott cipőtalperősítés is?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.06.02. 14:47:07

@Kitalátor feljegyzetei:
Ez eccerűen zseniális (vidéken: kanfasztikus) pályamű!

akikaztmondjákni 2010.06.02. 14:47:15

@Kitalátor feljegyzetei: :D:D:D:D:D:
Add már meg a dílered számát!:D:D:D

De, ha ez kútfő, akkor örvendek gazdag szókincsednek:D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 14:47:18

@akikaztmondjákni: Akkor emlékezzünk meg róluk méltóképpen: http://video.xfree.hu/?n=farkaskoma|2cf98aa82a467dc244cfa49a840282e3

yippyupp 2010.06.02. 14:47:24

@Kitalátor feljegyzetei: nem, ahogy én emlékszem, ők Sram Lee zenében nyomultak

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.06.02. 14:50:41

"A kivizsgálásra legfeljebb 15 napot ígértek"
ebben a mondatban van a poszt lényege.

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.06.02. 14:51:56

@Sün‼: eszembe jutott egy régi barátunk, a Nokked Lee. mindig akkor jön elő, ha pörkölt van ebédre.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 14:52:01

@akikaztmondjákni: Dílerügyben fordul szétviszkizett-bagózott hangú énekes leszármazottjukhoz, Charr Lee-hoz!

yippyupp 2010.06.02. 14:56:32

@Kitalátor feljegyzetei: miért, már kiengették a Lee Pótmezőről?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 14:58:06

@yippyupp: Igen, mert nem hordja az a hajdíszt, amit Mash Lee kötött neki. Meg azt Chack Lee privatizálja amúgy is.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.06.02. 14:58:34

@Don Bandi:
Eszembe juttattad régi jó ismerősömet, Krump Lee-t, a tésztakészítés mesterét.

yippyupp 2010.06.02. 15:01:19

@Kitalátor feljegyzetei: ha jól látom a görög - kínai vendégmunkás, KLee Torisz is hiányzik a sorból

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 15:01:44

@yippyupp: Viszont a szegény igazságügyi közszolga, Küb Lee munkanélküli lett, mert a korábbi kiskirályok PPP konstrukcióban saját maguk számára épített luxusbörtöneiben ( docs.google.com/Doc?docid=0AYx-BB0eshIBZGhyN3BjY2ZfNDdnODIzMzNmcg&hl=hu ) nincs rá szükség.

yippyupp 2010.06.02. 15:05:40

@Kitalátor feljegyzetei: úgy hallottam már dolgozik a BKV-nál, mint Tro Lee sofőr

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 15:09:23

@yippyupp: Értem akkor a múltkori szaghatást!
(Emberember akcentussal: Hadzsálmá'!)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.06.02. 15:12:06

@Kitalátor feljegyzetei:
Biztos nem beszélt a csiszolás nagymesterével, Smirg Lee-vel!

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.06.02. 15:12:12

ez a leezés kezd elfajulni.

Lee Lee Omm Phee

yippyupp 2010.06.02. 15:13:57

@Don Bandi: erről Lee Cit, a mindig ráígérő barátom jutott eszembe

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.06.02. 15:16:07

@Kitalátor feljegyzetei: eddig ez a legjobb! :)
@Sün‼: vigyázz a Smirg Lee-vel, mert Lee Kas lesz tőle valami.
kóstoltátok már Lee Monádé különleges italát?

yippyupp 2010.06.02. 15:17:29

@Don Bandi: délután van, ilyenkor már a Lee Kőr dívik

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 15:17:44

@Sün‼: Te japánul sem tudz? Mire gondolnál, ha szex közben a gésa vadul sikoltozná, hogy "Macukika ano!"

Majnem elfelejkeztünk a neves szőlőnemesítőről Tcirphand Lee-ról.

yippyupp 2010.06.02. 15:20:08

@Kitalátor feljegyzetei: a szexről jut eszembe, az alsó szomszéd tegnam megint Lee Heget vagy fél órát. A Leeg tudtam elaludni

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 15:24:29

@Don Bandi: Már azt hittem, hogy Lee Liomtiproról, a pedofil féltótról van szó.

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2010.06.02. 15:40:44

há' nem jó azs a lee -nk ...
há' nincsenek képek

ps.: má' ne is haragudjatok, de szerintem ti nem vagytok normálisak.
mennyit kaptok ezért? azt nem hiszem el, hogy ingyen nyomjátok a hülyeséget :D

yippyupp 2010.06.02. 15:47:28

@donfuligjimmy: én kommentenként egy 54ezerforintost kapok, abból 800ezerforintonként le kell adnom Sün!!-nek a kopirájtot nokiásdobozban, megéri

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 15:48:17

@donfuligjimmy: Pedig jó az, csak Kínában haragszanak a Goog Lee -ra, és a Kicsipuha is féltékeny rá. Tűzróka vagy Goog Lee Króm.

vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2010.06.02. 15:50:53

A cápa helyettesíti az aranyhalat. Mikor visszajön az aranyhal, kérdi, volt valémi?
- Persze, kifogtak, az ürge azt kívánta érjen földig a farka és én teljesítettem.
- Ügyes. Hogy csináltad?
- Leharaptam a két lábát.

yippyupp 2010.06.02. 15:51:25

@Kitalátor feljegyzetei: rá is gugliztam rögtön Balázspa Lee-ra, de nem gyütt ki semmi. a kínaiak keze messzire ér

akikaztmondjákni 2010.06.02. 15:52:01

@donfuligjimmy: ...és hihetetlen,mindez miből indult...

akikaztmondjákni 2010.06.02. 15:53:29

@yippyupp: Nohát, ő ott lakik nálunk a főccinten!Van egy tengerimalaca is.Meg egy szoptatós mamamija.

yippyupp 2010.06.02. 15:54:39

@akikaztmondjákni: bassz már be neki az abkakon egy hajvasalót légyszi : )

akikaztmondjákni 2010.06.02. 15:56:46

@yippyupp: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
Ez vitt mindent a mai napon!:D:D:D:D:D:D:D

Superba 2010.06.02. 15:59:04

ja eszembe jutott:
Troty Lee
Valami lecsúszott, itteni szóval élve nyuggerotthonban elfektetett rokon.

akikaztmondjákni 2010.06.02. 16:00:09

@yippyupp: A Simicskó is arrafelé tartózkodik néha.Vele valamit esetleg?
Meg a főőőővárosban Molnár Gyuszi a szembe lévő házban.

yippyupp 2010.06.02. 16:02:06

@akikaztmondjákni: vagy egy baccpapucsot, mert az még itt nem volt

yippyupp 2010.06.02. 16:03:49

@akikaztmondjákni: ehh, rá már csak keresztet vethetsz, polájtikus - azt Érdem Lee

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.06.02. 16:04:48

eltértünk a poszt témájától: cipógépkapocs a tűzben...

yippyupp 2010.06.02. 16:07:01

@Don Bandi: ádám monnyon le, járjon mezítéláb
így jó?

akikaztmondjákni 2010.06.02. 16:07:24

@yippyupp: Esetleg egy dócse & gábbánát...volt ilyen is.
Mondjuk, Bánki Péter nem igy intézné...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 16:11:03

@akikaztmondjákni: Épp ellenekezőleg.
Hogy a klasszikust idézzem:

"Beléd estem, mint ló a gödörbe
Hullatom könnyeim a moslékos vödörbe"'

(Saját gyűtés, egy XX. századi "üzenőfalról", azaz egy iskolai legkisebb helyiségének ajtajáról)

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.06.02. 16:12:34

Barátnőmmel egy MISSION márkájú férfi cipőt vásároltunk a Market Centralban lévő Playersroomban"

Most olvassam végig?
Itt sirt valaki a multkor erre a rumra
hogy lukas lett a cipő orra , pedig nem is húzták részegen haza
Homart kellene olvasni poszttoló!

yippyupp 2010.06.02. 16:13:18

@Kitalátor feljegyzetei: a Dr. Batz papucs most akciós a Lee Dl-be

Kerámia_53 2010.06.02. 16:14:26

Van egy listám, "Szemét geci üzletek" névvel - felvettem a rá ezeket a tetveket.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 16:14:36

@horex: De az azért volt, mert simán anyagból volt a cipő orra! Se energiapajzs, se szellem...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 16:16:05

@Kerámia_53: A Goog Lee Docs elegendő-e lesz-e vajon-e hozzá?
Közzé-e teszed-e?

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.06.02. 16:17:35

Járt egyébként már valaki hasonlóan?

Mondom Ádám, homar kell olvasni.

Az esetleg nem lehet, csak ugy kérdem, hogy a talpadbol kerult a tűzőkapocs a cipőbe és szivatni akartad az eladókisasszonyt?
Korábbi vidéki utadon könnyen a talpadba kerülhet ilyen, amikor a tarlón mész

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.02. 16:20:40

@horex: Tűzőgépkapocs-táblát még nem láttam soha. Irodakukac-kártétel lenne?

Kerámia_53 2010.06.02. 16:39:02

@Kitalátor feljegyzetei: Közzé nem teszem, mert végbéllényes jogászok darabokra szednének. Amúgy nem hosszú lista, 3 oldalon elfér. Nagyrészt ú.n. szolgáltatók - annyit elárulhatok, hogy zömében izraelita tulajdonban lévők...:-)

Circus 2010.06.02. 16:44:18

Nem ebben a boltban dolgozott amúgy a zűrös előéletű Stick Lee? Aki minden este munka után lehajtott egy stampedleet a legfinomabb szleevapáleenkából, aztán felment a leeftel a tetőre, és kiborította a beelee-t.

Na, remélem, sokat segítettem.

Circus 2010.06.02. 16:45:21

@Kerámia_53:
Izrae Lee

na jó, ez már sokk

akikaztmondjákni 2010.06.02. 16:47:03

@Kitalátor feljegyzetei: Szemétség, mindig én rohadok itt 5ig...:(

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.06.02. 16:57:05

@akikaztmondjákni:
Simicskóval vigyázzni, karatés!
Simicska , esetleg.

Az meg MOST kormánypárti

Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.06.02. 18:24:10

nemtom hogy voltemár ma de: Mission imposable!

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.02. 19:43:16

Én azt nem tudom megérteni, hogy mi vesz rá valakit, hogy ezen a Players Room nevezetű helyen vásároljon.
Talán olcsó?
Talán minőségi cipőt árulnak?
Talán kedvesek az eladók?
Talán korrekt módon kezelik a problémákat?

Ha egyikre sem igen a válasz akkor mégis miért?

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.06.02. 21:27:48

ez már a hétvégi?
menjünk vissza a nyuggeres poszthoz?

reklamáló vevő 2010.06.02. 22:18:56

Jó sok hülye komment van itt most - mi van veletek????
A posztolónak üzenem, "Lakóhely szerint illetéke Kereskedelmi és Iparkamara Békéltető Testület" megkeresése, én csak a negyedik javítatlan/javított hibánál folyamodtam hozzájuk, de sikerrel jártam. Olvasható a Homáron, "Playersroom" címszó alatt.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.06.02. 23:39:00

ezt meg azert nem olvasom vegig
marmint a kommenteket, mert qrwa hosszu
de vegre
"baratnom"
nem parom
ez boldogsag nekem
s a csirkem is sul
nalunk az ugy lefolyasa az lett volna
ez itt szar
bocs itt egy masik vagy a pez kell?
lecet

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.03. 10:56:49

@Zabalint: Talán töltenek Paa Lee Nkát? Talán a nyakadba kötnek egy Paant Lee Kát?

bright.side 2010.06.04. 12:39:00

Tűzőgépkapocs technológiai okokból van a cipőben. Bármelyik cipőkészítéssel kapcsolatos tvműsorban látható. Mondjuk kijönni nem kell belőle, főleg nem zokniirányba. :-) Hiba az hiba. Eladó jól mondta, szó nélküli csere. A főnökét meg ilyenben járatnám napi 8 órát, mint a nyomtatós lovat, aztán meglátjuk mi a véleménye.
süti beállítások módosítása