Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Egy fültanú: Nemhogy nyög, üvöltve szexel a Palóc utcai asszony! (18+)

2010.08.30. 01:37 | szily | komment

Csodálatos utóélete van a Túl hangosan szexel a palóc utcai asszony című posztunknak, amiben egy backdoor üzenetet mutattunk be. A csodás utóélet egyik fele a remek kommenthalom, olyan kis gyöngyökkel, mint

faqq: Sosem értettem az üvöltve kúrókat. Azért 20 éves kortól nem akkora szenzáció egy kúrás, hogy kiabálni kelljen.

espadazo - Játékbolt: 3. alkalommal madzagra kötöttem a kamerát és leeresztettem az ablakukba. Sajnos nem sikerült a felvétel, de utána már csak kulturáltan rakoncátlankodtak.

Önjáró Talajgyalu: Nálunk csak a felső szomszéd szokott dugni, de ott csak a csúcsponton nem bír magával a csaj, ott szokott sikítani néha, de kibírható. Nem túl szaporák, hetente 1-2x csinálják és csak pár másodpercig hallani. Egyébként egy helyes harmincas csaj, blokkolnám én is, de el vagyok látva saját assonnyal bőséggel. :) Az sokkal idegesítőbb, hogy szemben van egy tüdőrák-TBC kombóval megáldott nyugger, aki végigkrákokja a meleg nyári éjeket, persze nyitott ablaknál, de kb. úgy, mintha az összes belső szerveit véres gennyes trutymóvá válva, akkor köhögné fel. A baj, hogy ez valószínűleg így is van. És már évek óta bírja. Na ezt bármikor elcserélném egy dugás miatt sikító szomszédra.

Szóval igen vicces a kommentfolyam, de még jobb, hogy levelet kaptunk egy olvasótól, aki azt állítja, hogy abban a Palóc utcai házban lakik. Ha igaz, ha nem, a móka fergetegesen folytatódik. És őszintén remélem, hogy a Palóc Utcai Asszony elindult a megérdemelt sztárság felé, és megkapta élete első szinkrofelkérését. Lucskos részletek alant:


Abban a Palóc utcai házban élek, amiről az augusztus 27-i cikkük szól (Túl hangosan szexel a Palóc utcai asszony (18+)). Őszintén szólva egyáltalán nem csodálkozom, hogy a történet még a Homárra is felkerült.

Szóval kérdésükre válaszolva: igen, tényleg annyira durva a helyzet, ahogy az a backdoor üzeneten olvasható.
Nem is nyögésnek, hanem inkább teli torokból történő ÜVÖLTÉSnek nevezném ezt (amikor az első éjszaka felriadtam komolyan azt hittem, hogy valahol kegyetlenül ütik az asszonyt és elgondolkoztam, hogy rendőrt kellene hívni, de aztán persze rájöttem hogy nem erről van szó :)).
Természetesen mindez nyitott ablaknál történik, azt pontosan nem tudom mikor, de kb olyan hajnali 2-3 óra körül. Én jó alvó vagyok, általában még a legnagyobb viharra sem ébredek fel, de ez még nekem is sok.
Higgyétek el, amit leírtak az egyik lakó részéről sem irigység, egyszerűen ilyen nincs, ez szereplés és csak a többi lakónak szól. Mondjuk ha nekem is mesélnék lehet, hogy én sem hinném el.

Azt nem tudom, hogy a postásnő lányával milyen volt a helyzet, de nem ilyen, az biztos. :)

Üdv:
Palóc utcai Homár olvasó

ui: Ha van rá igény, a következő akcióról megpróbálok hangfelvételt is készíteni. :)

És a végére még egy pár remek komment:

------------------------------------------

bértollnok:
Saját történet, nem hallomásból.
olyan 30 éve történt, lehettem vagy 15 éves. Kimotoroztam a szüleim nyaralójába és festettem a korlátot. A szemben lévő nyaraló (akkor még számomra ismeretlen) új tulajdonosai (egy fiatal nő és férfi) érkeztek meg és gyorsan bementek a faházukba.
5-10 perc múlva a csaj visított, mint akit nyúznak, de folyamatosan. Beijedtem, hogy itt nagy balhé van és a környéken senki más, csak ők és én. Gondoltam legalább tudjanak róla, hogy van tanúja a verekedésnek, elengedtem egy kavicsot a palatetőjükre. Nagy koppanás és benn dermedt csend. 5 perc múlva újra jött a visítás és válaszul a következő kavics, majd átmeneti csend. Egy darabig elvoltunk, aztán egyszer (lehet, hogy végeztek?) bepattantak a kispolszkiba és elrongyoltak.
Másnap a telekszomszédnak elmeséltem (nagybátyám és 190 cm 120 kg) a történetet. Úgy röhögött, hogy kapaszkodnia kellett. akkor jöttem rá, hogy mit tettem! :-) Megnyugtatott, hogy nem én vagyok az első, egy-két héttel korábban ő a kertből rohant át egy ásóval a kezében és rájuk szakította az ajtót! :-)
-----------------------------------------------
Mokele-Mbembe:
Ilyen szomszédom nekünk is volt. Már nem emléxem, hogy hívták őket, nekünk ők voltak a "Kúrósék".
Az volt a legaranyosabb, amikor nem sokkal a beköltözésük után a velük szemben lakó kis törékeny nénike panaszkodott nekünk: "Képzeljék, a múltkor jajgatott a szomszédasszony. Benéztem a levélbedobón, hátha valami baja van, és ezek ott basztak (sic!) a konyhaasztalon!!!"
Aztán ő is tett egy kis üzenetkét az ajtajukra, onnantól vagy csak 69-ben ment, vagy párna volt az asszonyka fején, de némiképp lehalkultak.
------------------------------------------------

egyenes labirintus:
Az egyik szomszédasszonyom is hangoshörgősordibálós, annyi a gond vele, hogy 60+os és hogy valószínűleg nem (csak) kefélik, hanem kínozzák (is). Szeretetből. Minden hétfőn és kedden. Néha nem is értem ember, ráadásul egy nő ilyen hangokat hogyan képes kiadni magából.
Bár én inkább süllőzni szoktam, de asszem lassan áttérek a domolykózásra, talán az segít feldolgozni... :)
----------------------------------------------------
czuki :
egy ideig poén, de ha minden nap erre ébred az ember, már nem. nálunk tavaly kezdődött egy hasonló helyzet egy primitív párral. három lakó is szólt nekik - dafke egyre hangosabban csinálták, plusz a kiscsaj, aki úgy néz ki, mint woody allen kifordítva, a vécébe járt magához nyúlni. aztán szólt nekik a közös képviselő, elmondta nekik, hogy vagy elhúznak a piklibe, mert bejelentetlenül, illegálisan laknak ott, vagy feljelentést tesznek az önkormányzatnál közszeméremsértés miatt. azóta kuss van, még a kutyájuk is néma. bár, az is igaz, hogy azóta kutyavizeletben úszik a lépcsőház.
---------------------------------------------------
szürke_tag:
Nem értem mi zavarja. Az én szomszédasszonyom a szomszédban akkorákat élvezett, aztán egyszer beszélgettem vele és megemlítettem, mire elvörösödött és olyan zavarba lett, nagyon aranyos volt ahogy mentegetőzött. Viszont valószínű azután hangtompítót szerelt fel magának mert nem hallottam. pedig olyankor mi is beindultunk az asszonnyal. Bezzeg amikor eladta egy őrült vette meg aki meg a falat furkálta állandóan. Visszasírtuk az egészséges nőt a dilis falfúróval szembe.
----------------------------------------------------
mike-kulas:
Én, amikor egy visítós csajt toltam csendes nyári éjszakán, elnézést kértem, becsuktam az ablakot és folytattam. Így is lehet ezt csinálni..
----------------------------------------------------
yvy:
Egyszer nekem is kicsit hangos volt az aktuális barátnőm.. Olyannyira, hogy a szomszéd átjött és bekopogott. Kimentem törülközőbe öltözve, kérdeztem mit óhajt. Mondta, nem tudnánk e kicsit halkabban. Mondtam neki erre elkínzott arccal, ha őt ez a falon keresztül zavarja, mit szóljak én, akinek kb. 3 centiről visítanak a fülébe... Kicsit gondolkozott, elnézést kért és távozott...

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.30. 18:23:20

@félemelet:
en mar 9 evesen megismertem az elso nomet
csokit dobtam a postaladajaba
14 evesen petting volt az tenyallas, de aztan 15 eveseb jott a 19 eves Anci...........
ez volt a jo kezdes:)

Énbagoly 2010.08.30. 18:25:47

Úgy látszik kezdünk elmenni abba az irányba, hogy kinek mikor, és hogy volt az első. :)
Ha még holnap is ez a poszt marad, akkor jönnek az ovis szerelmek. :)

Passport 2010.08.30. 18:32:16

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓:

Még moderáljátk is ezt a szájszaróhelyet gratulálokátor

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.30. 18:38:30

@Énbagoly:
en csak probaltam felemeletnek ravilagitani
nem minden ugy tokeletes ahogy vele tortent es ahogy O gondolja

amugy en egyszer raparancsoltam Maryre, uvoltson
ha harc legyen harc
annyit sose rohogtunk dugas kozben

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.08.30. 18:39:20

@Énbagoly: Visszavonom abbeli állításom, hogy nem jók a szorik.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.08.30. 18:40:35

Kicsit fura azt hallani, hogy egymást osztjátok, hogyan kell csinálni. Aki azt hiszi, egyféleképpen lehet, az nem tud semmit.

rezsöatya 2010.08.30. 18:49:01

Szerintem azért nincs kint új poszt, mert ez - úgy látom - nagyon népszerű és a szerkesztőség ínségesebb időkre tartogatja az újabb baccpapucsos, faszenes stb. posztokat. Mindenesetre nekem az a vicc jut eszembe jelen posztról, hogy miért nem lehet a körúton fényes nappal szeretkezni?
- Hát lehetni éppen lehet, csak mindenki beledumál...

Xezs 2010.08.30. 18:51:24

Egyébként túl van lihegve ez a kúrás dolog. Persze hogy az élet része, de messze nem a legfontosabb. Nem kell mindenkinek tudnia hogy ki mikor hol csinálja. Ez az üzenetem az ordítva kúrosoknak is.

Énbagoly 2010.08.30. 18:53:55

@hagyma: röhögve csinálni jó. :)

@atpijkamo: hát, szelektálni kell, de kíváncsi vagyok, milyen hozzászólások jöhetnek még. :)
(most csak így halkan, te az ovis sztorikra vársz? :))

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.08.30. 18:57:40

@Énbagoly: "az ovis sztorikra vársz?"

Szórakoztatókra, mint pl. öregbuksié.

Passport 2010.08.30. 18:58:16

Hogyan lehet itt a Homáron új posztot indítani ?

.lll. 2010.08.30. 19:01:07

@Passport:
nyomsz egy ctrl+alt+del combót:D

Énbagoly 2010.08.30. 19:01:14

@atpijkamo: azért lehet szemezgetni. :)
Most kicsit előjött a régi homár fíling. :) Maradhatna.

Passport 2010.08.30. 19:01:36

A szeretkezés a világ legcsodálatosabb élménye.Ez a poszt, meg egy silány örömpótlék unatkozó retardáltaknak és ferde hajlamú perverzeknek.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.08.30. 19:06:02

@Passport: "A szeretkezés a világ legcsodálatosabb élménye.Ez a poszt, meg egy silány örömpótlék unatkozó retardáltaknak és ferde hajlamú perverzeknek."

Valahogy így. Azért találni gyöngyszemeket a hozzászólások özönében.

Posztot e-mail-ben kell küldeni a homárnak, címet a jobb-felső sarokban találsz.

DonCiccio 2010.08.30. 19:06:08

Akkoriban a gazdagréti lakótelepre jártam egy lányhoz udvarolni és a második randin vacsora után (rendes jányka volt, kaptam enni) elkezdtük, amit el kellett.
A lány kiabálós volt rendesen, de úgy látszik a szomszédok az első fél-egy órát csendben tűrték.
Nem kenyerem az óvszer meg fáradt is voltam, úgyhogy beállt a "fagyott kutya lába" állapot.
Kovácsoltvas ágy volt lekövezett szobával és a visítás mellet az ágy lába is kopogott. A lényeg, hogy néhány rövidebb pihenéssel hajnali fél négyig bírtuk, de addigra a szomszédok feladták a dörömbölést és kopogást.
% órától viszont tíz percenként rohantam le alsónadrágban a negyedikről bejárathoz, mert valaki vagy csöngetett vagy ki is peckelte fogpiszkálóval a csngőnket. Lakók - mi = 1-1. :-)

A rája szarik rája 2010.08.30. 19:07:39

@hagyma: azt hittem, Mary-t már a bölcsiben ismerted.

Rosszindulatú Vászka 2010.08.30. 19:09:18

@DonCiccio: szép igasságos sztori :)

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓:
ja, akkor beszélgessünk zenéről. Basztatok már zongorán?

.lll. 2010.08.30. 19:09:31

ez a kozsós műsor egyszerűen omfg!!

.lll. 2010.08.30. 19:17:59

vajon ki firkálta össze filccel kozsó pofáját?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.30. 19:22:07

@A rája szarik rája:
nem voltam bolcsis, sot ovodas se nagyon mert nem voltam hajlando elmenni
ebben az idoban tolem tobb ezer km-re Mary mar elso osztalyos volt egy kentucky iskolaban

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.30. 19:24:18

@Rosszindulatú Vászka:
nalunk a hotelben van egy igazi Bosendorfer
de van egy tabla elotte, hogy tilos barmit rarakni
es le van ponyvazva lakattal

Passport 2010.08.30. 19:31:35

@atpijkamo: elküldtem tizet 10-et semmi eredmény

.lll. 2010.08.30. 19:39:28

@Rosszindulatú Vászka:
mert benedvesedik a picsám tőle

@atpijkamo:
ő a szomorú szarumáj,akinek összefirkálták a pofáját fekete filccel

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.08.30. 19:41:21

Síelés után, vacsora előtt a szálláson ketten - egy fiú és lány - rendesen megmaszírozták egymás izomlázát, háromnegyed óráig ment a húúú! és áááá! A szomszédban meg a gyerekek persze mást kombináltak, még a beépített szekrénybe is bemásztak, hogy jobban hallják a műsort. Végülis semmi erkölcstelen nem történt, mégis mindenki jól szórakozott.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.08.30. 19:43:46

@lófő: "ő a szomorú szarumáj,akinek összefirkálták a pofáját fekete filccel"

Ezzel nem vittél közelebb a megoldáshoz. Valami ismert könyvet nem olvastam?

Rosszindulatú Vászka 2010.08.30. 19:45:06

@Passport: vélhetően nem ütötte meg az itt elvárt minőséget, igen kényes, finom úri népek járnak ide, akármijen mocsokkal ne lehet betömni a pofájukat. Nomeg eredetileg fogyvédő sérelemosztó blog volna ez.

@lófő: azannya, nedvedzik a picsád? Érdekesen hangzik. Csak ne kezgyél kurjászni!

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.08.30. 19:45:25

@lófő: Na, kigugliztam. Zenész producer. Sajnos nem vagyok naprakész a tiniegyüttesek világában.

.lll. 2010.08.30. 19:54:55

@atpijkamo: imhol:

Verse: Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!
Mha nahno mha nahna rikho! Ihni Kohei!

Refr: Imádlak! Szomorú szamuráj!
Csak harcolj értem!
A szerelem vár! Szomorú szamuráj!
Földön, égen!

Raga: Hol volt, hol nem volt: élt egy szamuráj!
Igazi mesemondó nagy király!
Nagy az, aki nagy, aki kicsi, az kicsi!
Hiszi a piszi, aki elhiszi!

Rap: Egy mágustól lestem, festem a testem!
Nyerő az erő, míg az ész felemelő!
Agyam alatt az alap izmom, ha dagad...
Abból fakad minden baj, ha egyszer elapad!
Apropó! Én nem vagyok naplopó!
Tele a markom! Tartom a kardom!
Ha jó, ha nem, ha muszáj:
Hívjatok úgy: Szomorú szamuráj!

Refr:

Raga:

Rap2: Mert nem az a vagány, kinek földig ér a lába,
és a háta közepén kinőtt a szárnya...
Vagy féllábbal fellábal
minden földhányásra: A Csomolungmára...
...Emlékszem! Na de nem egészen!
Volt, amikor legyőztem egy sereget éppen,
És a hétfejű sárkányt úgy széttéptem:
Kifizették rögtön készpénzben... !

Refr:

HideousGenius (törölt) 2010.08.30. 19:55:47

Anyum a közös képviselő az épületben, ahol lakunk. Egyszer egy nő jött fel hozzánk, hogy szóljon már anyu vagy a házmester a fölötte lakóknak, mert éjszakánként hangosan dasznak, és ütik egymást korbácsval. :D Hát... nem kicsit lepődtünk meg, hogy ezért miért nekünk kéne szólni. Erre azt mondja. Férjem már szólt nekik, de azt mondták, jogszabály nem tiltja a hangos daszást, és addig nem hagyják abba míg a közös képviselő nem mutat nekik egyet... Na ennyi lettem volna.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.08.30. 19:56:09

@lófő: "összefirkálták a pofáját fekete filccel"

Rémuszbácsi meséi. A (fehér) Rémuszbácsit cipőpasztával suvickolták négerré, még a fekete-fehér felvételen is nagyon látszik.

www.youtube.com/watch?v=uzxCwmDmQ-4

Rosszindulatú Vászka 2010.08.30. 19:59:51

@atpijkamo: ez zenész? Azonnal kapcsojja ki, a gépét megtámatta egy vedszedelmes víros. Vagy méhg az lehet, hogy hekkelt gúglid van :P

nyomi 2010.08.30. 20:01:52

@Xezs: Marpedig a legfontosabb a qras. Tudod, ezert vagy itt, es nem halt ki az emberiseg parezer eve.

Aladár69 2010.08.30. 20:02:24

most olvastam csak el az egész történetet... érdekes lehet az életük a ház lakóinak :))
Nekem is volt ilyen nyögős kúrós élményem: az előző albérletünkben a szomszédék voltak az átlagnál hangosabbak. Ez nem lett volna gond, de náluk nem a csaj vitte a prímet, hanem a srác. Na, ez azért betett nekem. Egy hangosan nyögő pasinál szvsz nincs undorítóbb...

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.08.30. 20:06:22

@lófő: Ez? www.youtube.com/watch?v=VrAAqUr5kMg

Nincs is filccel firkálva a pofája. Vagy a pajesz az?

Nekem magyar szamurájról a P.Mobil ugrik be:
www.youtube.com/watch?v=_ESb0WMtXK4

Hosszú az út a Pókláb erdõn át
Kileste a rabló asszonyom arcát
Ha elém áll levágom a kutyát
Csak egy paraszt, ki lopta a kardját

Szerettél már szamuráj
A Pókláb erdõ vár
Egy éles kard is vár
Szerettél, szerettél már szamuráj?

Hosszú az út a Pókláb erdõn át
Megszerzem a szamuráj asszonyát
Van nálam egy ugyanolyan kard
Ha én gyõzök a nõ engem szeret majd

Szerettél már szamuráj
A Pókláb erdõ vár
Az asszonyod mit vár?
Szerettél, szerettél már szamuráj?

Szerettél már szamuráj
A Pókláb erdõ vár
Egy éles kard is vár
Szerettél, szerettél már szamuráj?

Igazi japán szamurájról meg Kuroszava
www.youtube.com/watch?v=xCZ9TguVOIA
Akira Kuroszavának minden filmje tökéletes.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.08.30. 20:08:18

@Rosszindulatú Vászka: :))) Nem tudom. Ez jött be első találatnak.

Tehát ez nem egy népszerű ember?

.lll. 2010.08.30. 20:19:07

@atpijkamo:

szerintem csak mára festették be,olyan elcseszett maori tetkónak tűnt

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.30. 20:20:50

@Aladár69:
hat egy pasinak aztan total nem tudom miert kell nyigni:)
jon a cucc es akkor jo
lecet

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.08.30. 20:36:27

@Rosszindulatú Vászka: Áh! Szerintem ez csak olyan mondai alak, mint Robin Hood. Csak negatívban. Nem is létezik. Amerikai szamuráj teaház tulajdonos.

.lll. 2010.08.30. 20:37:30

@atpijkamo:

a kozsónak sokkal extravagánsabb hennája volt

Xezs 2010.08.30. 20:47:42

@nyomi: Más dolog csinálni meg más dolog gecihangosan ordítani, meg egy fórumon bizonygatni hogy ki mekkora bika (ahogy itt tették sokan). Ha pedig tényleg a szex a legfontosabb, akkor nézd meg hogy hogy élnek a cigányok. Na ők pont úgy. Nekik tényleg az a legfontosabb, meg is látszik a szaporulaton. Én olyan fontosabb dolgokra gondoltam mint pl. agyilag fejlődni, dolgokat megismerni, netán feltalálni. Mert az egy dolog hogy megcsinálod a nyersanyagot (embert) de azt fejleszteni kell különben ottmarad az ősember szintjén.

Az a baj, hogy manapság a szex is egy termék lett, olyan mint pl. a mobiltelefon. Sok idióta azért vesz drága mobilt hogy mások lássák, neki van és neki ám nagyon megy az élet. Sokan pont ugyanezért ordítanak kifele az ablakon, vagy fényezik magukat egy fórumon.

Szóval lehet ezt értelmesebben (szolidabban) is csinálni, nem kell itt a csinnadratta.

Rosszindulatú Vászka 2010.08.30. 21:01:29

@Xezs: köszönnyük méjenszántó gondolatid, mik szikráznak elmédbűl rögvest ide az éterbe.

Sztem a pina azért jó, mert jó.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.30. 21:06:29

@Xezs:
sok-sok fontos dolog van az eletben
ez ketsegtelen
de dugas nelkul szart se er az egesz
na meg sor nelkul

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.08.30. 21:07:55

@Rosszindulatú Vászka: "Sztem a pina azért jó, mert jó."

Mi jobb egy pinánál?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Két pina.

Rosszindulatú Vászka 2010.08.30. 21:17:02

@hagyma: ha még hozzávesszük a rákkendrollt, akkor nem is maradt dolog, amit kibeszélhetnénk :)
Mer én az ijen eccerű dolgokat szeretem az Életbe.

@atpijkamo:
Két pina = két anyós
Csak szólnák.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.30. 21:18:34

@Rosszindulatú Vászka:
es akkor meg nem is beszeltem a domolykorol

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.30. 21:20:20

a kozvelemeny nyomasara kozolnom kell
ma offos vagyok es marhaporkolt lesz
tesztaval es uborkasalataval
es en csinalom
mer' mary dolgozik halaegnek

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.08.30. 21:26:12

@Aladár69:
Egy hangosan nyögő pasinál szvsz nincs undorítóbb... "
Márha rajtad nyög, de elég sok csajnak tecc

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.08.30. 21:28:42

@Xezs:
manapság a szex is egy termék lett"
Ja, meg is ragasztom a guminőmet, utojára nagyot durrant

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2010.08.30. 21:30:42

@Doubledeceker: nem magasztal (avagy magaszttal, ha már helyesírás), hanem malaszttal. mint kegyelemmel.
Ennyi ideig hallgattad és mégsem tudod? =D =P Ejnye-ejnye. =D =D

Témához: születésem óta panelban élek, sosem volt hangosan kúró szomszédom. Bár a házban a mindentudó néni mindig mondta anyumnak, amikor beszélgettek, hogy "felettem a szomszédasszonyék már megint szexeltek az éjszaka". Erről a néniről tudni kell, hogy a nap huszonnégy órájában folyamatosan, 500 decibelen fingik (lépcsőházban, miközben veled beszélget, csak úgy rotyogtat, agyhalál!), az alatta levő tróger állat meg sosem mosdott, amióta ott lakik, paraszt, és még horkol is. De azért szeretek ám ott lakni. És mivel a lakásunkban szar a szobák elosztása (a két szoba között teliüveges ajtó), anyumnak meg túl jó a hallása, a kezdetektől fogva csendben dugok. Mondjuk amióta itt lakom a kertesben, kicsit szabadabban fogom fel a dolgot... Előfordult, hogy hangosan szeretgettük egymást kicsit, aztán utána, pihi közben látjuk ám, hogy hopp, nyitva az ajtó... Síri csend, vörös arcok és nagy szemek fogadtak, amikor előbújtunk. Az ciki volt. Azóta az ajtó becsukása az előjáték. (Na jó, igazából azért nem...)
Uff

Rosszindulatú Vászka 2010.08.30. 21:35:13

@hagyma: a horgászat a családos emberek utolsó mencsvára. Nem macsós dolog.

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): én már montam neki :P

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.08.30. 22:02:47

@Rosszindulatú Vászka: "a horgászat a családos emberek utolsó mencsvára."

Nem csak.

- Matula bácsi? Honnan tudja, hogy milyen csalit használjon? - kérdi csónakos.
- Hát reggel ha balra konyul akkor kukoricát, ha jobbra konyul akkor kukacot tűzök a horogra.
- Dehát nekem egyenesen áll, mint a cövek.
- Akkor baszni menj, ne horgászni!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.08.30. 22:37:40

@horex:
Namost nekem ez egy óriási kihívás.
Mármint a guminő.
Nem is próbálkozom vele inkább.
Egyszer alkoholmentes sört ittam.
Akkor jöttem rá a nagy igazságra...

Javaslatom: Echte sör, echte nő!
Éjjenek a puncifanok!
Akár sikít, akár nem!

cso zsi 2010.08.30. 22:58:07

@Rosszindulatú Vászka: "Két pina = két anyós
Csak szólnák."
Már ahol. Esetemben legalább az egyik árva volt. Sajnálatos módon viszont volt egy nős bátyja. Úgy már rosszabb volt a mérleg. Viszont azokon a napokon hozzánk is bekopogtak párszor.

Hitetleneknek.
A Palóc utcai hölgy lehet, hogy a mi körfolyosós házunkból költözött el másfél éve, és ennek is kigyúrt bikája volt, mint egy másik példában.
Ez a ház egyébként sokmindent megélt.
Nemrég volt, hogy a gyermekkel az oviszünet alatt itthon voltunk, a szemben lakó albérlősrác meg felvitt magához egy addig sosem látott, nem kirívó hölgyeményt. A tvjükből a gyermek egyik kedvenc meséje hallatszott, mert felismerte. A többi hanggal nem tudott mit kezdeni, azt én ismertem fel, viszont a tv hangja nem nyomta el. Másnap is jöttek, pár napra rá kiköltözött a srác.
Facér koromban a fölöttem lakó hölgyeményt lehetett hallani. Aztán a sors úgy hozta, hogy a kezeim közé került. Először azt hittem, színészkedik. A következő pár alkalomnál kiderült, hogy ő ilyen, és kellett valami más helyet keresnünk, mert a hangja lebuktatott volna.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.08.30. 23:03:47

@cso zsi:
És találtatok?
Mert azért ez lényeges kérdés?

jadviga79 2010.08.30. 23:11:21

@félemelet:

Hm. Nem te írod véletlenül a Testimese blogot? :P :) Jól sikerült kifejezés, jól összehoztad: fakk - machine :) , örülök, hogy segíthettem. :)
Hogy ki mit tart soknak, az egyéni ügy, nekem soknak tűnt ez a szám és meglepődtem, de ha ennyi, hidd el, engem nem zavar, sőt! Végre egy igazán tapasztalt pasi mondja el a véleményét ebben az ügyben. :)

Amúgy pedig alapvetően egyetértettem a második pontoddal (végre tisztáztuk: a 4 órán át torkaszakadtából sikítozós a műorgazmus), és megpróbáltam elütni a dolgot némi poénnal, nem sikerült, majd csiszolok a stílusomon! :)

Az emberkék fakkokba szuszakolásáról pedig szívesen értekezek a továbbiakban, de nem itt.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.30. 23:23:04

@jadviga79:
aki reciprokot von a nokbol es tizedesekben meri az legtonnszor meg szuz
de ez nem baj
kedvet kaptam szamolgatni havi atlagban hany uj nom volt dugas celjabol, hany szerelembol/ ez egyszerubb/ es hany sikongott
ez is
de elobb megvacsorazom

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.08.30. 23:39:53

Elmondom mire emlékeztet jelenleg a homár: egy rakás kamasz hülyegyerek ül az iskolai menzán, és azon röhögcsélnek, hogy a tanárnéninek a múlt héten egy másik osztályban kilátszott bugyija, amikor befújt a szél az ablakon.

nyomi 2010.08.30. 23:49:45

@Xezs: A hangra nem tudok reagalni,mert hosszutavon nem kellett elviselnem, rovidtavon meg kamaszkorban tapasztaltam meg... Ha nem untuk volna meg, meg ma is azon rohognenk :)
De hogy a szex az utobbi ~50 evben lett igy felkapva, az is biztos. Amennyiben 5000 eve nem az lett volna az elso, es az atlag csalad, meg a kozepkorban is nem 9-10 fosnek indult volna, akkor most nem irogatnank itt.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.30. 23:59:09

@enamel:
azert van ennek egy olyan vonulata is, hogy ..
hat a nep nagy resze tarsashazakba kenyszerult
es nagyon orulunk, hogy vegre felrakod a polcrendszert de nem kene vasarnap reggel 6-kor nekilatni
boldogok vagyunk szuletesnapod van de nem kene hajnal 5-ig rikoltozni
es plane boldogok vagyunk, hogy a sexualis eleted remek a csajoddal, de ezt nem kene kozolni minden ejjel a lakoteleppel
ez boldog a Paloc utcai No
2 es 3 kozott

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.08.31. 00:09:38

@hagyma: A nép egy része egyáltalán nem kényszerülésnek éli meg a társasházakat, példának okáért én sem.

Hangszigetelés csodákra képes, feltéve, hogy van. Ha meg nincs, és zavar a másik, benyomsz egy középhangosabb zenét (az én szomszédaim most is ensiferumot hallgatnak), és nem hallod. Akinek meg sápítozhatnékja van, úgyis mindig talál valamit.

A szexuális életemnek én is örülök. :)

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.08.31. 00:15:54

@hagyma: Sápítozáshoz még annyit, hogy nyilván mindegyik prűd szűz szűznemzés által jött a világra, közvetlenül a szentlélektől fogantatva, és egyik sem látott azóta sem faszt. Még azok sem, akikre úgy egyébként véletlenül ránőtt.

Érdekes módon nekem mégis az a tapasztalatom, hogy a "b.szna, de (tetszőleges indoklás)" az, akiket ez zavarni szokott.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.31. 00:26:07

@enamel: leegyszerusited

hajnali 3-kor bekesen alszunk
erre a szomszed minden masnap ebben az idopontban uvolt, hogy mennyire elvez
na nekem ilyenkor, foleg ha 6-kor kelnem kell, semmi kedvem zenet hallgatni
ugyanigy zavarna ha ebben az idopontban falat furna
ne aggy isten uvoltene a zene
en ugy ejfel es reggel kozott szeretek aludni mint az emberek tobbsege
aki mulatni akar mennyen kocsmaba, vagy ahova akar
ha akkora a love es bepattan neha az uvoltes, bannya kanya
de nem hetente haromszor
ha idegbetegek es veszekednek, megeseik, de nem hetente haromszor
stb
hala egnek csak egy ilyen szomszedom volt valami 2 honapig, azutan elkoltozott
ott minden ejjel tortent valami
ha szerinted ez normalis, hat OK
szerintem nem
itt siman ra lehet hivni a rendort is
/ nem tettem meg, de orultrem mikor elment a retkes picsaba/
sorry

kerület 2010.08.31. 08:58:26

Éjjel megint műsor volt éjfél előtt.
A felvételt elbaltáztam.
Sikeres vagyok-e?))

2010.08.31. 09:31:37

Rékucnak: trehundraåttiofem

jadviga79 2010.08.31. 10:29:05

@hagyma:

:) számolgass csak, majd meséld el az eredményt. :)

félemelet 2010.08.31. 15:03:50

@hagyma:

Süteményből sem csak egyetlen jó van - nyilván kezdésből sem... :-D

félemelet 2010.08.31. 15:13:12

@jadviga79:

Bármennyire is hihetetlen, vettem a gesztusokat. De ha valaki az egyik kezével úgy ad, hogy a másikkal egyidőben elvesz, akkor ott jön a mérlegkészítés, pluszok és mínuszok, és sajnos a végeredmény számít. És mivel önérzetes, morálhiú alkat vagyok, ezért a beszűkültég-sugalmazásra erős mínuszokat adtam a gesztusaid pluszai mellé. A válaszom a grand totalhoz mérten szerintem nem volt bántó... Ha másképp érzed, akkor csak bemondásra tudom állítani, hogy nem volt szándékos, de a poligráfos vizsgálatot is vállalom... :-)

félemelet 2010.08.31. 15:18:41

@hagyma:

Valóban nem lehet eléggé elítélni azt, ha valaki reciprokot von a nőkből. Ám ha ezt pusztán nőkkel kapcsolatos számokkal teszi, akkor az már más tészta...

Ám itt felmerül egy újabb kérdés: mennyire elítélhető - természetesen csakis intellektuális szempontból :-) - az, ha valaki e kettőt egyszerűen összekeveri egymással?

jadviga79 2010.08.31. 18:21:00

@félemelet:

Örülök, hogy azért eljutott hozzád a háttérüzenet.
Magam is arra jutottam, hogy itt bizony
hiúsági kérdés lesz az ügyből, de ha folytatom, még inkább, és pont ott kapom a mínuszokat, ahol leginkább számítanak, ezért tanácsos volt hamar pontot tenni a vita végére.
Amúgy a válaszod bántóan irónikus volt. A fake - orgazmusokkal nem tudok azonosulni, (ezért érdekelt) a mozgó álláspontok már időnként előfordulnak, de ebben az esetben szerintem ez nem volt így.
Ha nekem is mérleget kell vonnom, akkor azt mondanám, hogy nálam pedig az utolsó hozzászólás hangneme üti ki a biztosítékot.
Szóval poligráfos vizsgálatot követelek. :)

RedWing 2010.09.01. 14:27:53

Nekem is voltak ilyen felső szomszédaim még az előző lakásban. Azok szó szerint végigkúrták az egész lakást, beleértve a wc-t is. Egyszerűen kezeltem a helyzetet. A hangfalakat elfektettem és feltekertem a hangerőt. Hát mit ad isten, egyszer lejött a csávó, hogy jó lenne ha lehalkítanám, erre én: "Majd ha nem hallom a csajod nyüszítését, lehalkítom." Érdekes, azóta nem szólnak a zene miatt...

félemelet 2010.09.01. 14:33:29

@jadviga79:

Eh, már megint a klasszikus "az egész úgy kezdődött, hogy Béla visszaütött!" sztori...

Jöhet a poligráf, de előtte nem tisztázhatnánk a pontos vádat? :-) Megintcsak átbújtam azt a kommentemet, és némi önirónián, egy nagy adag jóhiszemű tárgyi önvallomáson és egy újabb nagy adag védekezésen kívül csak egészen simulékony iróniát találtam benne. Az is arra vonatkozott, amit eddig még mindig nem sikerült megválaszolnod: mit állítasz? - mert eddig csak azt tudom, hogy mit tagadsz. Továbbá azt sem tudom, hogy amit tagadsz, azt miért tagadod. Mondanod kellene ezekre a kérdésekre valamit szerintem...

jadviga79 2010.09.02. 00:05:14

@félemelet:

A vád annyi, hogy nem értek veled egyet, érzékeny pontodra tapintottam, erre csípőből ütsz és ironizálsz. Bár te simulékony iróniának nevezted, gondoltam, hogy lehet ez még sokkal durvább is. :) Pedig csak annyit kellett volna mondanod, igen, megfigyeltem mind az 1000 csajt, akivel együtt voltam, és színház volt az egész, ezért meg ezért, bocs. Mert, ha a 10. után, már csak skatulyázol, akkor tök mindegy hányat láttál ruha nélkül.

Te azt állítod, hogy a csöndes orgazmus az igazi, az igazi intim, mély lélekkel átélt csoda, a többi pedig puszta szakmagyakorlás és színház. Én pedig úgy gondolom, hogy ez nem fedi egészen a valót. A szex minden alkalommal más és más. Akkor is, ha az ember mindig mással van, és szerencsés esetben akkor is, amikor egymás után évekig több alkalommal ugyanazzal a személlyel. Van, amikor csöndes, visszafogott, van amikor mosolygós és játékos és van amikor vad és mindent elsöprő a vágy és a beteljesülés. Abban a bizonyos helyzetben olyan, amilyen. Hogyan tudnád megítélni, mint "külső szemlélő" azt, hogy egy ilyen pillanatban, amikor jó esetben az ember elveszíti önmagát és körvonalait valódi -e a másik érzése vagy sem? Vagy a viselkedése, ami önkéntelen, az most igazi vagy hamis? (bocs, de én is okoztam már magamnak ezen a téren meglepetéseket, akkor te, mint aki nem lát belém, vajon hogyan tudnád megítélni, kiszámítani?)
Amúgy, nem tudom hány lányt tartottál "ismétlésre méltónak", aki elég hiteles volt számodra, hogyan tudnád, melyik a valódi arca, melyik nem az, ha nem is ismerted? Valamint hogyan tudtad megítélni, hanyadik decibelnél tűnik a hangja hamisnak? Oké, tegyük fel, hogy abbahagyod az osztok - szorzok gondolkodást és azt mondod, érzés alapján ítélsz, akkor sem állíthatod mindenkire érvényesnek, hogy a visítozós a valótlan és a csöndes, magába fojtós verzió az igazi, szerintem.
De, ha ilyen nagy tudója vagy a kategóriáknak és a leleplezésnek, segíts, szívesen látnék egy fakkrendszert a pasikról, akik ugyan orgazmust nem tudnak színlelni, de érzelmeket akár remekül. :)

Remélem, ezúttal semmi önérzetedbe beletenyerelőt nem írtam, nem akarok még egy pofont. :)

Xezs 2010.09.02. 00:58:08

Basszátok meg ki nem szarja le hogy az orgazmus csöndes vagy nem? Túl sok itt az önjelölt szexológus.

félemelet 2010.09.02. 05:02:34

@jadviga79:

Becsszó, hogy nem bántásból mondom, de már-már megmosolyogtató, mennyire nem tudnak a nők mit kezdeni azzal a ténnyel, hogy mert valami az ő fejükben játszódik le, attól arról a férfinek még egészen pontos elképzelései lehetnek, akkor is, ha magától értetődően nem tudnak belenézni a nő fejébe. A színlelő nők egyszerűen nem értik azt hétköznapi tényt, hogy kígyót rejtő vermeket nem csak úgy lehet elkerülni, ha TUDOD, hogy az adott veremben van egy kígyó, hanem úgy is, ha tökéletesek az érzékeid, tökéletes megfigyelő vagy, és észreveszel olyan jeleket, amikből pusztán áttételesen, de mégis egyértelműen következik, hogy abban a veremben bizony kígyó van. Az ilyen vermeket elkerülő ember nem TUDJA, hogy ott a kígyó, de érdekes módon 100-ból 100-szor mégis elkerüli a kígyós vermet. Innentől pedig - csalhatatlanságára hivatkozva - mégiscsak azt kell mondanunk arra az emberre, hogy TUDJA, melyik vermeket kell elkerülni.

Sokféleképpen próbáltam már ezt nőknek elmagyarázni, de talán azt a hasonlatot szokták a legjobban megérteni, hogy objektív értelemben az anya sem tudhatja, hogy a csecsemője miért sír éppen - de a jó érzékű anya "valahogy" mégis mindig tudja, hogy mikor sír a gyerek azért mert éhes, mikor sír azért, mert álmos, mikor sír azért, mert csikar a hasa, vagy mikor sír azért, mert egyszerűen csak belecsinált a pelusba.

A színlelő nők a "nem láthat a fejembe, ezért nyilván nem tudhatja, mi a valóság" tévhit által vezérelve hovatovább olykor egészen elképesztő műsorokat tudnak előadni, vagy egészen elképesztő kijelentéseket tudnak tenni. Kezdve azokon, akik epilepsziás rohamokat idéző rángatózásba kezdenek, majd nagy boci szemekkel rádnéznek, hogy "úristen, mi történt velem? Nem emlékszem, annyira durva orgazmusom volt!" :-D, egészen azokig, akik különféle sajátos banális rituálékat gesztikulálnak végig, majd utána annyit mondanak, hogy "sajnálom, tudom, hogy más nem így szokott, de én így élvezek! magam sem tudom, hogy miért van ez pont nálam, pont velem, lehet, hogy én vagyok a világon az egyetlen, aki így élvez, de tényleg, én így élvezek, becsszó..." :-)

Ugyanmár... :-) Mint ahogy olyan férfi sincsen, aki orgazmuskor málnaszörpöt ejakulál, vagy olyan, akinek orgazmuskor elénekli a pénisze a Merry Christmas-t, ezek a mindenféle kitalált metódusú és privát rögeszmévé begyakorolt női orgazmusfajták sem léteznek. Az orgazmus egy tök konkrét fiziológiai jelenség, akárcsak a tüsszentés vagy az ásítás. És ha Béla tüsszent vagy ásít, akkor is tudjuk, hogy ez egy tüsszentés vagy ásítás volt, ha egyáltalán nem ismerjük Bélát. Magát a tüsszentést és az ásítást ismerjük. Kellően tapasztalt férfi pedig ismeri a női orgazmust, és nagyjából csalhatatlanul meg tudja különböztetni minden mástól - még a színlelt orgazmustól is.

A parasztvakítás meg maradjon meg azoknak a férfiaknak, akik szentül hiszik, hogy bár már vagy 20 nővel voltak, e 20 nő minden egyes alkalommal valóban elélvezett pusztán attól, hogy ők berakták a bránert, és reszeltek rajta pár percet. :-D

kancellar 2010.09.02. 08:13:10

Nem tudom írta-e már valaki, de ma lesz az aktívban is a téma.

Alikam 2010.09.02. 11:02:52

@RedWing: "Majd ha nem hallom a csajod nyüszítését, lehalkítom." Érdekes, azóta nem szólnak a zene miatt... "

Az lett volna inkább a happyend, ha azóta nem hallod a csaja nyüszítését.

Alikam 2010.09.02. 11:06:22

@enamel: én egy kicsit módosítanék a tippeden. Szerintem azokat nem zavarja, akik hasonlóan, állat módjára basszák a kurvájuk túrós picsáját.

Érzed a különbséget, nem?

lárvalányhaj 2010.09.02. 13:11:40

@félemelet:

Van olyan férfiismerősöm, aki azt állítja, hogy az egyik exbarátnője elvesztette az eszméletét, ha orgazmusa volt. Akkor ő is színlelt?

félemelet 2010.09.02. 16:32:58

@lárvalányhaj:

Honnan tudjam? Ezerféle különös dolog van a világban a Tourette-szindrómától kezdve egészen addig, hogy valakinek a fekália a kedvenc csemegéje. És csak azt mondom, hogy a sztori erősen nem életszerű, és ha fogadnom kellene 1 millió forintban, hogy az illető nő valóban elájul-e az orgazmuskor, vagy egyszerűen csak az eszméletlenség látszatában találta-e meg a kényelmes kibúvót az orgazmushiányával szembeni esetleges kényelmetlen számonkérések elől, akkor én biza az utóbbira fogadnék.

Ilyenkor persze naivan tehetjük fel a kérdés, hogy ugyan miért tenne valaki ilyesmit? Amire válasz pont ugyanaz, mint arra a kérdésre, hogy vajon miért állítja Pataky Attila, hogy őt rendszeresen elhordják az UFÓ-k, vagy vajon miért játssza el egy egész család készségesen újra és újra, hogy Karcsikát (vagy mittomén hogy hívták, jelszó: "ekszözájzbúk!") megszállta a sátán...

Az emberi pszichében van egy fontos védekezőrendszer, ami arra való, hogy a valóság kényelmetlen elemeivel is tudjunk mit kezdeni anélkül, hogy az egész személyiségünk fenekestül felforduljon. Ezt hívják elhárító mechanizmusnak, és mindennapos gyakorisággal mindannyian alkalmazzuk ezt a védekezőrendszert (pontosabban "alkalmazódik", hiszen ez legtöbbször tudatosság nélkül történik...) - legfeljebb az a különbség, hogy ki milyen módon. Ha olyan extrém, traumatikus eseményt kénytelenek átélni, amit hirtelenjében nem tud feldolgozni az agy, akkor például a törékeny kisasszonyok elájulnak, a mácsó férfiak üvöltve az ég felé emelik a tekintetüket. Egyszerűen katatóniába esünk, amnéziánk lesz, akér időszakosan megsüketülünk, megnémulunk, megvakulunk, vagy visszafordíthatatlanul megőrülünk. Minden ötödik hollywoodi film egy-egy ilyen sztorira épül, ki-ki válogathat kedvére. :-D

Az elájulós csajra az én verzióm igen szimpla: ő maga is tudja, hogy képtelen hitelesen eljátszani egy orgazmust - vagy azért, mert nem tudja, mit is kellene eljátszania, vagy azért, mert tudja, hogy nem jó színésznő, vagy azért, mert a különböző effektek komplex eljátszását túl direkt hazugságnak érezné, és az ő identitásának ugye nem része az aktív hazudozás... - így hát egy olyan (passzív) "technikára" lelt, ami megoldja ezt a kérdést: a szeme hirtelen kifordul, és paff, "ne zavarj, eszméletlen vagyok, nem tudok semmiről". :-D Mindezek után csodálkozva nyitja ki a szemeit, és megindító módon veti tekintetét a pasijára: "hol vagyok? mi történt? ja, csak orgazmusom volt...tudod, nekem így van orgazmusom, nem tehetek róla..." - egy naiv, jóhiszemű pasi pedig elfogadja ezt a magyarázatot, sőt, esetleg még egy saját elhárító mechanizmussal ő maga is támogatja ezt a verziót, hiszen a tudata mélyén világos, hogy ha nem fogadná el, akkor kényelmetlen kérdéseket kellene megválaszolniuk közösen, ami ugye kerülendő macera...

Én is tagadtam már le gyerekkoromban egy nyaralóban, hogy nem én hagytam ott szarosan a vécét (fájdalom, nem volt benn vécékefe :-D), holott evidensen tudtam, hogy akinek hazudok, az éppen 3 perccel előttem járt a vécében, és tudja, hogy milyen állapotban hagyta ott... De az ember ilyenkor úgy érzi, hogy se te nem voltál, se én, de biztos van a dologra valami harmadik, "úgy is lehetett volna" magyarázat, biztos beosont valaki, míg 2 percig nem voltunk benn, és ő szarta össze. Ilyenkor még azt is illik hozzátenni, hogy "hihetetlen milyen emberek vannak, most mondd meg! Összeszarják a vécét, és úgy hagyják!" - már kisgyereknek is okos voltam, tehát ezt evidensen én is előadtam... :-D

varvizib 2010.09.02. 18:18:35

A mai Aktívban (tv2, 20.00) az egyik téma a hangosan szexelő Palóc utcai asszony lesz!

További részletek:

port.hu/aktiv/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=13555067&i_topic_id=1

Luighi 2010.09.02. 21:11:02

itt van a lépcsőházban készített felvétel: http://www.youtube.com/watch#!v=_7xtF3bhrzg&feature=related

;-D

Luighi 2010.09.02. 22:44:57

ez meg a HANG(os)felvétel másik része: http://www.youtube.com/watch#!v=dHXGOS3iJSA&feature=related

RobDN 2010.09.03. 10:15:26

"A Palóc utcai asszony mondjon neked esti mesét!"
süti beállítások módosítása