Tékozló Homár

Kutyaellenesek és bunkók a Hilltopban

2010.11.09. 10:29 | szily | komment

Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen helyen alapvetően mi értelme a tiltásnak.
A Homárnak véletlenül van hivatalos véleménye a "kutya a boltban és vendéglátóhelyen" kérdésben. Mégpedig az, hogy egy ország anyagi, morális és mentális fejlettségének tökéletes fokmérője, hogy általában beengedik-e a kutyákat a kereskedelmi egységekbe. Ahol igen, az jó hely, ahol nem, az szar. Az összefüggés nem az, hogy a kutyák olyan aranyosak, hogy ahol kitiltják őket, ott nácizmus van. Vagy hogy a kutyahurcolás sarkalatos emberi jog lenne. Hanem az, hogy ahol a lakosok képesek elfogadni egymást, ahol a másikról nem automatikusan a trollkodás jut eszükbe, ahol a kölcsönös udvariasság a kommunikáció anyanyelve, és főleg, ahol az alapelv a "mindenki érezze jól magát" az a portás-őrmester Magyarországon honos "nehogymá jól érezzék magukat" helyett, ott fel sem merül, hogy ne vihessenek be kutyát. Ott ugyanis az is természetes, hogy akinek ugrálós, ugatós, rágcsálós állata van, az eleve be sem megy a boltba vagy vendéglátóhelyre, hiszen azzal kínos módon megzavarna másokat. A dolog nem elmélet, bármely, a miénknél jobb hangulatú országban személyesen is ellenőrizhető, északon, délen vagy nyugaton. Sztori alant:


A esetemet csak azért írom meg nektek, mert röhejesnek tartom, hogy egy 4 csillagos szálloda míg mosolyogva fogadja kutyával érkező vendégeit, addig egy hegy tetején álló tök üres étterem nem enged be kutyákat és minősíthetetlen hangon rúgja ki vendégeit étterméből.

A neszmélyi HILLTOP borászatban gondoltuk, hogy november 3-án, egy szerdai napon, megebédelünk barátainkkal. Még navigációs rendszerrel is nehezen közelítettük meg a hegy tetején a borászatot, mivel az Esztergom felőli útról még véletlenül sincs egy tábla, hogy hol kell befordulni. Mindegy. Csak 2 óránkba telt emiatt Visegrádról odakóvályogni.

Két tini lány a csapatból az egyik kutyával be is ment a teljesen üres étterembe, mire halljuk kint, hogy minősíthetetlenül kiabál rájuk két női hang: takarodjatok kifelé a kutyákkal, mit képzeltek, nem étterembe való ...stb. Beléptem az ajtón, majd azonnal érzékelvén a hangnemváltást, látom, hogy egy fekete hajú pincérnő egy szakatt molett szakácsnővel (vagy takarítónővel) újra elmondja nekem ugyanazt. Majd mutogatnak az ajtóra, hogy ki van írva, hogy állat nem teheti be a lábát. Érdekesen néztem az A4-es papírt, amit belülről ragasztottak fel, nehogy esetleg belépés előtt el lehessen olvasni. Ennek ellenére megkérdeztem, hogy mégis kit zavar a kutya, üres az étterem, a kutyákat nem a kerti láncról akasztottuk le, azokat nem szokták a gazdik étterembe magukkal vinni, azok nem fognak az asztalon ugrándozni, mi meg nem fogunk (gondolom) a földről enni, tehát mi akadálya annak, hogy a kutyák a földön feküdjenek, míg mi az asztalon eszünk. Na, ezután jött csak újra az özönvíz és kiabálva, kánonban újra elmondták ugyanazt, mint amikor beléptem.

A probléma alapvetően az, hogy ha ezt a tényt normálisan közlik, akkor még kint is hagyjuk a két kutyát az autóinkban (mégiscsak esett az eső), de hogy merik a bátorságot venni arra, hogy két iskolás lánnyal üvöltözzenek, akik láthatóan nem mernek visszakiabálni felnőttekre. Arról nem is beszélve, hogy egy elég nagy társaságot rúgtak így ki, és estek el az ebéd bevételétől, a boroktól, amikből kartonszámra vittünk volna Karácsonyra és persze attól, hogy oda többet betegyük a lábunkat. Nem tudom miből gondolta a pincérnő kollegina, hogy a kiabálása és a stílusa után, kint hagyva a kutyákat, mosolyogva és örömmel fogunk elfogyasztani ott egy ebédet? Vagy ott az a természetes, hogy előbb leüvöltik a vendéget, majd bájosan kiszolgálják? Természetesen a visegrádi 4 csillagos szálloda, ahol a gyerekekkel az őszi szünetet töltöttük barátainkkal, a lehető legnagyobb természetességgel kezelt minden kutyával érkező családot.

A HILLTOP honlapján egy szó sincs arról, hogy kutyákkal ne is kiránduljon oda az emberfia (direkt elolvastam), csak a túlcsorduló vendégváró vendégszeretet fogadja az olvasót, meg persze a minősíthetetlen hangvételű személyzet. Felnőhetne már a borászat az európai színvonalhoz, a 21.században már mindenhol természetes, hogy éttermekbe a kutya is bemehet, pláne nem egy hegy tetején levő, ürességtől kongó étterembe. Vagy ahol nem lehet, ott láthatóan jelzik vagy belépéskor normálisan közlik. Az emberek nem hülyék és megértik, ha nem, hát nem. A személyzetet meg megválogathatnák, elég nagy a munkanélküliség ahhoz, hogy találjanak kedvesebbeket. Ajánlom mindenkinek, hogy kutyával ne menjen Neszmély közelébe se, hacsak nem akar feleslegesen utazgatni és az idejéből egy csomót elpazarolni az utazgatásra, kivéve, ha nem vágyik egy kis üvöltözésre a hegy tetején...

Üdv
Piri
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.11.11. 21:38:38

@Xezs: jaja tipikus példája a frusztrált agresszív bunkónak, aki néha kutyás, néha kisgyerekes anyuka, néha meg biciklis képében mérgezi az életünket.

2010.11.11. 21:40:22

@kutyás62: ezért a nagy okos, intelligens, művelt komment miatt regeltél ? Köszönjük, megérte.

Xezs 2010.11.11. 22:04:50

@Kulics: A legjobb mikor ezek összetalálkoznak az utcán. Bunkósági vetélkedő 10 percben :)

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.11. 22:20:39

@Kulics: Az álentelektüell bunkót se felejtsd ki. :)

kutyás62 2010.11.12. 11:44:54

Igen, azért "regisztráltam" hogy a sok nagyszájú kisiskolás között legyen egy értelmiségi felnőtt is, akinek mellesleg se biciklije se gyereke, viszont egyesekkel ellentétben agya van! Felelőtlenül nagy szavakat, a kor gondolt jogán kijelenteni, ezekkel dobálózni nem érdem, sőt magadat alázod, vedd észre!De még ahogy az iskolás blogodat olvasgatom, természetesek a túlkapásaid az élettel kapcsolatban. Viszont a hasonló megnyilvánulásaidtól, lehet a barátok szemében vagánynak és okosnak tűnsz, a felnőttek szemében neveletlen és tudatlan kisgyerek vagy, akinek fogalma sincs az életről! Amíg a szüleid fizetik az életedet, addig a te dolgod a tanulás, különben ugyanilyen tudatlan és butának tűnő felnött maradsz mint amilyen most vagy! A cikkre reagálva pedig, a kutyának étteremben helye sok nincs, viszont nem az a helyes reagálási mód amit ti itt fröcsögtök! Orvos pedig van egypár a családomban, de kösz a tanácsot!

mohopasi 2010.11.12. 13:12:25

@Indás admin | indexes moderátor = kurvák fattya: Nagyrészben van igazad. A baj csupán akkor van, ha a vakot, meg a mozgáskorlátozottat sem akarják beengedni a segítő kutyával. Ilyenről is hallani gyakran.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.12. 13:33:30

@kutyás62: Értelmiségi? Az milyen állat? Oltatnak téged rendesen, te?

@Xezs: Ezt jól megkaptad, baszdki. Biztos akkor is fennhangon szidalmaz, miközben seggbetolja a kutyáját. :)

Dr. Körömlakk ® 2010.11.12. 13:41:13

@kutyás62: baszki te is inkább a tanulást választottad volna, nem írnál ilyen helyesírási hibáktól hemzsegő agymenést.
eggen sutyerák vagy kisfiam, hol olvastad a kutyaevést, meg nemtommit? de tudodmit? a többiek nevében hozzájárulunk, hogy te egyél a kutyád segge mellett 2 centivel.

kutyás62 2010.11.12. 14:01:22

@Dr. Körömlakk ®: Olvasd akkor el még egyszer amit írtam, te bunkó, utána a sajátodat, nyelvtan tanárnéninek meg ne mutasd mert még 1-est ad, kisköcsög!

kutyás62 2010.11.12. 14:05:35

Okoskák vége mára a tanításnak??? Annyira szánalmasan primkók vagyok, nem vagyok hajlandó tovább a hülyeségetekre reagálni! Fröcsögtessétek csak a nyálatokat, itt legalább van szavatok! Nem kell hátratett kezekkel ülni, ha a tanító néni úgy parancsolja! Szüleitek meg ilyenkor dolgoznak, hogy a mocskos szátokat be tudja tömni, semmit sejtve milyen primitív, ostoba fattyakat nevel! Csak sajnálni tudom a kicsinyes szar életeteket!

Dr. Körömlakk ® 2010.11.12. 14:06:00

@kutyás62: azt többször nem kell elolvasni, a vak is látja, hogy megfeneklett a szövegértelmezésed, és valami gyorsítót szedtél, lehet, hogy még vámpírokat is vizionálsz.
én szándékkal írok vitzesen, de te kőkeményen nyomod - szarul. de ez mindegyis. a lényeg, hogy habzó szájjal véded azt amit nem is kellene...
kisköcsög az édesanyád.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.12. 14:07:21

@Dr. Körömlakk ®: :DDDDDDD Ezért a vámpírosért bünti, 1 hétig nem fogok szerelmet vallani. A mai már úgyis megvót.

Dr. Körömlakk ® 2010.11.12. 14:08:26

@kutyás62: na jó, akkor vedd vissza azt a szép fehér, nagyon hosszúujjú kabátot, jön az ápoló, és segít, aztán kapsz 2 sárga, és egy rózsaszín tabit, és meglátod, minden jóra fordul.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.12. 14:08:36

@kutyás62: Szerintem vonulj be egy pszichiátriára, és maradj is ott, amíg azt nem mondják, hogy most már jól vagy. Lesz ott sok értelmiségi, meg király, meg hadvezér, boldog leszel.

kutyás62 2010.11.12. 14:11:36

@mohopasi: Az gáz, de ne feledjük, Magyarországon vagyunk! Kb 30-40 év kéne felnőni Európához, és ez a jövő nemzedéke, itt körülöttünk! Ez a nagy hiba!!! Ezektől, ha felnőnek, akkor se lehet majd semmire számítani, az meg hogy még javítsák az országot, azt meg felejtsük el! Itt tartunk, duma mellett seggbe dugom a kutyámat! Ez várható a mai tizenévesektől! Kérdezem, hol voltak ezek szülei amikor nevelni kellett volna őket???! Engem miért sikerült anyámnak?!

Dr. Körömlakk ® 2010.11.12. 14:12:22

"nem vagyok hajlandó tovább a hülyeségetekre reagálni"

nagyon sajnáljuk mindannyian.

Dr. Körömlakk ® 2010.11.12. 14:13:37

@kutyás62: te barom, ha ettől jobban felnövünk, szó szerint tapossuk el az ilyen csírákat...

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.12. 14:15:17

@Dr. Körömlakk ®: Én attól félek, hogy ennek tényleg valami "értelmiségi" foglalkozása van, mondjuk tanár vagy bíró. Bár talán ennyi ésszel nem, de amennyi marhaságot én itt már láttam...

Viszont mi van, ha az istenbarma mégis dönthet valamiről, ami viszonylag fontos?

Királylány Norbi 2010.11.12. 14:15:51

Na vajon ki osztja már megint itt az igazságot?

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.12. 14:16:42

@kutyás62: Anyádat üdvözöljük, nagyszerű munkát végzett. Kár, hogy a gázcsapon kívül mindent megengedett neked.

Dr. Körömlakk ® 2010.11.12. 14:19:41

@enamel:

reméljük a legjobbakat, hogy valóban csak beszökött a nővérszobába. Isten óvjon, hogy akár csak egy szúnyogot rábízzanak...

rezsöatya 2010.11.12. 14:20:27

@enamel: csatlakozom, szerintem sem sikerült a nevelés...

kutyás62 2010.11.12. 14:34:24

Az troll, gyógyszert meg én szedjek??! Boldogítsátok egymást tovább pattanásos, újságrarejszos bagázs!

Dr. Körömlakk ® 2010.11.12. 14:41:14

@kutyás62: na, hány nagyszínpados elköszönésnek lehetünk még tanúi? amúgy én nem bánom ha maradsz, mindigis imádtam osztani a hülyéket... jó, közben le kell nyelnem, hogy le pattanásosozol, meg Drága Anyámat emlegeted, amiért valószínűleg személyesen a beled húznám ki a torkodon, de hát személyesen nem lennél te ekkora legény, hibbant barátom.
szal maradj kérlek.

Dr. Körömlakk ® 2010.11.12. 14:42:55

@enamel: e trollok nagyrészt agyasok. ez hülye.

kutyás62 2010.11.12. 14:55:11

Ti anyáztatok, többször is!!! Én nem! Jah és búcsúzóul legények, utólag is köszi, h nem kíméltetek, szóval nő vagyok, mérnök, vállalkozó és nem debil! Van némi rálátásom ezek után, h mit várhatok a mai fiataloktól, de tanulságosan viselkedtetek! További szép napot!

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.12. 15:01:59

@kutyás62: Maradjunk annyiban, hogy nőstény, jó? És de, teljesen debil.

Dr. Körömlakk ® 2010.11.12. 15:04:28

@kutyás62: külön öröm, hogy rólam is a legénykét feltételezted. ez felettébb hízelgő számomra mérnökasszony.
én nem leszek a megbízója, maga az a fajta lehet, mint könyvelőből az, aki nem tudja az áfát kiszámolni. mit tervez? délutáni programot?

Dr. Körömlakk ® 2010.11.12. 15:09:16

@enamel: remélemis. mer ojan szépen kértem, remélem lássa.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.12. 15:19:13

@Dr. Körömlakk ®: Biztosan nézi. A pszichopaták már csak ilyenek.

Utálom szilyt egyébként, de azt meg kell hagyni, hogy tudja, hol kell belecsapni a szarba. Nem mintha nagy művészet lenne.. faszcsi.

Dr. Körömlakk ® 2010.11.12. 15:21:48

@enamel: vagy ott ül a monitor előtt, és izzad, hogy írjon, vagy bezárták a nővérszobát.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.12. 15:39:07

@Dr. Körömlakk ®: @enamel: Most mit foglalkoztok gyagyás62-vel? Odaszabadult a szülei számítógépéhez, hallott néhány számára érthetetlen szót a felnőttektől, és azt variálja. Nincs még meg az elsődleges nemi jellege, talán sose lesz, és ez nagyon frusztrálja. De szerintem alapvetően jóindulatú. Ha gondolkodna egy csöppet és újrakezdené, nem lenne vele semmi baj. Addig ne törődjetek vele!

Dr. Körömlakk ® 2010.11.12. 15:45:29

@atpijkamo: de mikor ojan mókás!
na szép hétvégét kispajtások!

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.12. 15:49:10

@Dr. Körömlakk ®: Valamelyik ismeretterjesztő csatornán láttam ahogy az oroszlánok játszanak egy méhészborzzal. Fújt, harapott, nagyon kűzdött. Az oroszlánoknak mókás volt a dolog, de a méhészborznak élet és halál kérdése volt.

rezsöatya 2010.11.12. 15:50:04

Értelmiségi, mérnök, ráadásul "vállalkozó"!!! Ez már nem olyan EDE kategória? Szerintem még a műemléki környezet is megvan neki...

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.12. 16:00:47

@atpijkamo: Szép példa, de azért lássuk be, nem sok méhészborz köt bele több darab oroszlánba...

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.12. 16:02:03

@rezsöatya: Kevés ez szállóigének. Ha holnap is tesz egy kört, legfeljebb összejön az ezer komment.

kutyás62 2010.11.12. 16:17:04

Mókás kissrácok, unatkozunk? hihi, hiányoltok, ezt nevezem....

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.12. 16:22:14

Nem lehet, hogy ez a Ludmilla, csak meghülyült?...

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.12. 16:25:48

@rezsöatya: >>Értelmiségi, mérnök, ráadásul "vállalkozó"!<<

Van akinek mondania kell, van akin látszik.

Meg van a véleményem (tapasztalatom) a mérnökökről általában. Persze itt nagy tömegek kivételek. A mérnök meg még mindig sokkal jobb, mint a _mester_. Aki mindent tud, mert oktalanságában azt se tudja, hogy mit nem tud. Hülye, hülyébb, leghülyébb, rendőr, postás, vasutas...

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.12. 16:26:56

@enamel: Elment az eszed! Az sokkal választékosabb.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.12. 16:30:30

@enamel: Visszaszívom a példát. Tisztelem a méhészborzokat az agilisságukért, és hogy soha nem adják fel.

Egy csörgőkígyót megtámadott, de az harc közben megharapta. Ennek elenére kinyírta, de utána ő is megdöglött. ... De mégsem, fél óra múlva magához tért, forgolódott kettőt, és nekikezdett a kígyó elfogyasztásának. Elpusztíthatatlan mogorva kis dög.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.12. 16:37:08

@atpijkamo: Azon gondolkodom, netes tourette szindróma létezik-e, vagy marad az a verzió, hogy megszállta egy démon. Esetleg hogy egyszerűen hülyének született.

Dr. Körömlakk ® 2010.11.12. 19:05:48

visszajött, és senki se szólott hozzája? hát most gyűrögeti a lepedősarkát az ágy szélén, és sír.
picsába. miért vagytok ilyen érzéketlenek?
mérnökasszony meg emos lesz.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.12. 19:34:03

@Dr. Körömlakk ®: Klimaxos emósok is vannak? Azok nem simán csak elmebetegek?

Dr. Körömlakk ® 2010.11.12. 19:53:48

@enamel: nem, azok halmozottan ártányos helyzetűek.

Xezs 2010.11.12. 20:01:06

Haggyátok már ezt az elmeroggyantat, ez úgy mérnök, ahogy én atomfizikus. Pláne nem nő, azért nőnél nagyon ritka hogy ennyire mocskosszájúan kezdjen kommentelni.

Nekem van egy olyan sejtésem, hogy csirke72-höz van szerencsénk személyesen.

Az meg külön LOL hogy szerinte fel kellene nőnünk Európához. Kíváncsi vagyok, melyik Európára gondolt - arra, ahol az angol tinédzserek unalmukban egymást ölik késsel és baseballütővel, netán arra az Európára, ahol a franciák havonta az utcára vonulnak és rommáverik a fél várost, vagy esetleg arra az Európára, ahol az olaszok rágyújtják a putrit a cigányokra, vagy netán arra az Európára, ahol a görög honatyák módszeresen, éveken át meghamisították a pénzügyi jelentéseiket az EU felé?

Európa? A faszomat azt. Nehogy magam alá szarjak már...

Észrevettétek amúgy, hogy mindig a legostobábbak példálóznak azzal hogy Európa mennyivel jobb mint Mo?

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.12. 20:26:36

@Xezs: Ebből is látszik, hogy Európa vidám hely, ellentétben a helyi viszonyokkal.

@Dr. Körömlakk ®: Értem. Osszunk ki nekik pár konyhakést, meg kenyeret, és nézzük meg, hogy öngyik lesznek, vagy megeszik a kenyeret.

stagolee 2010.11.13. 16:07:35

@Xezs: Nem, szerintem olyan Európára gondolhatott, ahol nem tartják a kutyát láncon a kert végében, nem ütik agyon csak úgy viccből, nem akasztják fel vagy kötik az autó után, nem fojtják a kölyökmacskákat vízbe, stb.
Valami ilyesmire gondolhatott.
A kommentek nagy részének a tanúsága szerint itt ilyen nem is lesz még egy jó darabig , ha egyáltalán.
Ti viszont kurva jól elszórakoztok itt, az egymás faszának szopkodásával.
Igazi életetek van-e, offline?
Olyasmikre gondolok, hogy például:Barát/barátnő, hobbi, értelmes munka esetleg?

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.13. 18:32:57

@stagolee: Hány néven jössz még vissza, te szerencsétlenállatka? :)

@találjatokkivalamit: Nemtom. Sztem nem. Kérdezz valami igazhitűt.

kutyás62 2010.11.13. 20:51:30

@stagolee: Igen, köszi....Legalább már tudom, nem vagyok egyedül ebben a szuper országban!

kutyás62 2010.11.13. 20:53:59

@enamel: Idióták!!! Ennyire futja?? Kurvaanyázni, mocskolódni! Nem a ti buta agyatokkal gondolkodom, egy néven lépek be ostobák! Lassan különben unalmas a köpködés!

Xezs 2010.11.13. 21:23:14

@stagolee: Látom nehézséget okoz felfogni amit írok, úgyhogy most már szájbarágósan:

Amiket felsorolsz, azok UGYANÚGY megvannak más Európai országban is. Stimmt?

Ne szopkodjuk már Európa faszát, mert ott is ugyanúgy megvan a jó és a rossz, az állatkínzó és az állatimádó, a büdös és a nem büdös... Folytassam vagy elég?

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.13. 21:28:52

@kutyás62: Nem tudom, mit akarsz elérni. Idiótán, szánalmasan, gyerekesen viselkedsz, így csak röhögnek rajtad. Ha ez a célod, akkor nem szóltam. Ha viszont tizenkét évesnél idősebb vagy és lelkileg nem különösebben sérült, akkor kezdjél el viselkedni, és a többiek is így fognak hozzáállni.

Elnézést, ha valakinek a szórakozását elrontottam.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.14. 02:22:24

@atpijkamo: Nem rontottad el.. fogaunk, hogy nem fogta fel? ;)

stagolee 2010.11.14. 10:49:50

@Xezs: Es stimmt nicht.
Persze hogy megvannak, csak az arányok és a mértékek mások.

@enamel: Én csak ezt az egy nevet használom, te idióta nethuszár megatroll.
Nekem -ellentétben veled- a netes faszverés napi huszonnégy órában nem a főfoglalkozásom.

Xezs 2010.11.14. 12:03:03

@stagolee: És ezt nyilván alá tudod támasztani statisztikai adatokkal.

Hagyjál már...

stagolee 2010.11.14. 12:43:57

Ezt most komolyan gondolod?

Tényleg kár volt az internetet széles körben elérhetővé tenni.
Elismerem, hogy bárkinek joga van szabadon ontania magából a hülyeséget akár blog, akár komment formájában, de ez egyrészt roppant irritáló, másrészt teljességgel haszontalan.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.14. 14:41:24

@stagolee: Pedig hogy normálisabb lennél utána.. ne adj isten, boldog. Na? Kipróba? Feltalálod magad, vagy megmutatni is nekem kell?

zöldbagoly 2010.11.14. 15:39:42

nem olvastam végig a kommenteket, ezért bocsánat, ha valaki már megirta volna előttem.
nos, én úgy tudom, hogy semmilyen szabály nem tiltja, hogy kutyát lehessen vinni az étterembe (kocsmába, büfébe...)
ez kifejezetten az ottani vezetőség döntése, megengedik-ée, vagy sem.
nyilvánvaló, hogy ha van valahol egy kis hely, ahol mindent elfoglalnak az asztalok és székek, oda ... nem célszerű kutyát vinni.
de ahol tágas hely van, netán terasz, stb.stb., oda miért ne????
most volt pld. egy vendégem egy vidéki városban (ahol gyógyviz is van...) és ő mesélte, hogy valamennyi étterembe, büfébe, kocsmába.. be lehetett vinni kutyát, sőt, volt, ahol külön helyet adtak nekik, vizet tettek elébük meg "jutalomfalatokat", kvázi úgy, mint a gyereksarok van sok helyen.

stagolee 2010.11.14. 16:00:50

@enamel:

Anyukád mit szólna ha látná, hogy megint itt recskázol?

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.14. 16:17:26

@stagolee: Mondd csak, nem vagy te román? Azok szoktak anyukázni, ha elfogynak a gondolataik (el szoktak hamar:) )

stagolee 2010.11.14. 17:19:00

@enamel: Nem.Meg csak erdélyi magyar sem.
De ha így jobban tetszik neked: A jó édes anyád...a többit gondold hozzá.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.14. 20:24:27

@stagolee: @enamel: Olyan gyerekek vagytok! Üthetiteek egymást, de kicsit több szellemességgel, mert ez így elég parlagi.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.14. 23:58:36

@stagolee: Nono, meg kéne ott kicsit kapargatni anyukát... már akkor is meg kellett volna, amikor te benne voltál. Majd meglátod hogy meglesz az.

@atpijkamo: Amíg nincs új poszt, megteszi.:)

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.15. 00:06:58

@enamel: Miért nem szólsz, hogy új poszt kell. Mingyár hozatok egyet...

stagolee 2010.11.15. 11:10:54

@enamel:

Románozni ősi proli szokás.
Hogy te ki és mi vagy,arról van elképzelésem, de ezt most inkább hagyjuk, nem lenne elegáns.
Vigyázz,hogy egyszer meg ne kapargassalak egy szívlapáttal vagy egyéb súlyos, kemény tárggyal mert az garantáltan nyolc napon túl gyógyuló lesz, te puhos kis buzeráns.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.15. 11:16:24

@stagolee: "te puhos kis buzeráns"

Nagyon gyenge. Ezennel évismétlésre kötelezlek szájkarate tantárgyból.

stagolee 2010.11.15. 11:47:46

@atpijkamo:

Nem olyan gyenge az.
Nem is szájkaraténak szántam.
Általában nem is helyeslem az erőszakot, de vannak esetek, amikor csak a bunkósbot alkalmazása segít, amolyan attitűd- formáló eszközként.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.15. 12:44:27

@stagolee: De, nagyon gyenge. :)
Hogy én ki vagyok, arról neked garantáltan nincs elképzelésed. Ha lenne, eszed is több lenne.

stagolee 2010.11.15. 12:55:02

@enamel:

Te egyre vékonyabb jégen járkálsz, kisköcsög.
A korábbiakat pedig ne vedd fenyegetésnek, vedd inkább nagyon komoly ígéretnek.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.15. 14:36:27

@stagolee: Ebben az esetben állj a sor végére, vagy verekedj meg az előrébb állókkal.. szerencsétlen hülye. :)

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.15. 15:17:10

@atpijkamo: Nem kell komolyan venni, csak játszunk. ;) Én legalábbis.. őbenne nem vagyok teljesen biztos.

stagolee 2010.11.15. 15:50:01

@enamel: A sorban pedig majd egy kicsit előrefurakodok.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.15. 16:47:05

@enamel: "Nem kell komolyan venni"

Erre mondtam, hogy eh. Nem foglalkozom két törpével a homokozóban, akik egy vödröt rángatnak kétoldalról. :)

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.15. 18:09:05

@atpijkamo: Látod hova jutottam vénségemre.. kutyát uszítgatok. :(

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.15. 19:09:05

@enamel: "vénségemre"

Akkor talán viselkedj annak megfelelően.

Xezs 2010.11.15. 20:42:32

@stagolee: Jövök? Azt magyarul úgy mondják, hogy megyek.

Ez a netes "odamegyekszétbaszlak" típusú viselkedés meg már 15 éve sem volt menő.

Engem az óvodára emlékeztet.

Xezs 2010.11.15. 20:47:32

Ja, most látom hogy atpijkamonak is az óvoda jutott eszébe. Akkor nem vagyok egyedül.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.15. 21:06:44

@Xezs: Ne bántsd, én megértem.. az ő közegében ez a szokás. Hülye közeg, meg hülye szokás, de ő ott akar lenni, mi meg mindaddig toleránsak leszünk, amíg menthetetlenül a fejünkre nem nőnek. :)

Bamba Barack 2010.11.16. 08:04:35

Elvakult kutyaimádóként is úgy gondolom ,hogy étterembe nem kéne kutyát vinni.Legalábbis zárt helyre.Ahol van kerthelyiség az más.Engem mondjuk nem zavar zárt helyen sem a kutya de eszembe se jutna bevinni a saját kutyáinkat.
A kedves témanyitótól kérdezném: mielőtt kutyával trappoltak be a kis hölgyek,megkérdezték hogy belehet e menni kutyával is??Sok embernek természetes minden....

stagolee 2010.11.16. 09:24:10

@Xezs:
@enamel:

Kurvára nem érdekel,hogy itt mi nem volt menő tizenöt évvel ezelőtt, a nemlétező toleranciátokra meg szarok magasról.

fatesz 2010.11.22. 12:23:52

Az jut eszembe, amikor a lecsúszott arisztokrata nő felszáll a buszra. A fiatal lány feláll és át akarja adni a helyét neki, erre ő:
-Én előmelegített helyre nem ülök.
Erre a lányzó:
-Akkor üljön a JEGESMEDVE FASZÁRA:)

NbookLaci 2010.11.23. 01:09:09

Hát gyerekek...
Megint nem fogok vagy egy évig blogokat, postokat és kommenteket olvasni mert ilyenkor mindig az az érzésem támad hogy ennek az országnak a 90%-a bunkó, suttyó paraszt...

Hozzá Szóló 2010.11.25. 18:03:58

Mondjuk akárhogy csűrjük-csavarjuk, én vendégként ha nem azt látom, hogy AZONNAL kidobálják a két bolhatanyát az étteremből, akkor egyrészt fölállok és elhúzok, másrészt elgondolkodom, hogy hívom az ÁNTSZ-t (pedig én aztán igazán nem vagyok följelentgetős típus) :o
süti beállítások módosítása