Tékozló Homár

Hárítják a nyugdíjasokat a Nemzeti Galériában

2011.03.28. 14:09 | jackyll | 258 komment

Piroska összcsaládilag ment volna fakereszten lógó férfit nézni a Nemzeti Galériába. Sikerült is  interneten jegyet vennie, hogy ne kelljen sorban állni a bejutásnál. Igenám, de a nyugdíjasok ingyenjegyét csak a helyszínen, a pénztárban lehet igényelni, online nem. Azaz vagy nekik is vesznek jegyet pénzért, vagy kempingszékkel mehetnek sorbanülni:

A történet a következő: nagyon kis ügyesen :-))) kitaláltam, hogy Húsvétra az egész család azt kapja tőlem ajándékba, hogy a www. jegymester.hu segítségével mindenkinek jegyet veszek a Magyar Nemzeti Galériába a Krisztus-trilógiára. Kicsiknek, nagyoknak, gyerekeknek, szülőknek, nagyszülőknek. Ez azon kívül, hogy én viselem a jegyköltséget, azért is látszott mindenki számára kedvezőnek, mert ha az ember a Jegymesterrel elővételben vesz jegyet, akkor az előre meghatározott belépési időpontra szól, így nem (illetve csak az előre váltott jeggyel, azonos időre érkezettek között) kell sorban állni. Esetünkben ez is fontos szempont volt, mert a nagymamáknak és a nagypapáknak úgy 70 felett már nem is való a sorban állás. Ilyen előzmények után kezdtem volna a jegyvásárlásba, amikor is azonnal szembesültem a Jegymester honlapján, hogy noha a 70 éven felüli polgártársaknak az időszaki kiállítás ingyenesen látogatható, olyan regisztrációs (ingyenes) jegyet, amivel a család többi része számára megjelölt időpontban velünk együtt ők is bejöhettek volna, nem lehetett rendelni a Jegymesternél. (Ott csak pénzes jegyek vannak.)

De ekkor még nem estem kétségbe, azt gondoltam, lehetetlen, hogy erre ne legyen megoldás. Őszintén szólva azt képzeltem (én kis naiv), hogy felhívom a Galériát, elmondom, mi a gondom, mire majd egy kedves hölgy megnyugtat, hogy tessék csak nyugodtan hozni az ingyenes nagyszülőket, természetesen bejöhetnek Önökkel együtt sorban állás nélkül az előre rendelt jegyeken megjelölt időpontban minden jegy nélkül, hisz elegendő, ha a jegyszedőnek igazolják, hogy 70 évesek elmúltak. Olyan választ is elképzeltem, hogy tessék megnyugodni, természetes, hogy kisgyerekeseknek, illetve idős embereknek nincs sorban állás, hanem a sor elejére engedjük őket a pénztárnál is és a kiállítás bejáratánál is. De persze nem így történt, egyik elképzelésem se lett nyerő.
 
A hölgy ugyan nagyon kedves volt (igaz, az nem egészen világos előttem, hogy Budapest egyik legkiemeltebb múzeumának miért csak a mobiltelefonos elérhetősége működik), azonban a gondomat nem tudta megoldani,  bár biztosított róla, hogy a probléma nem ismeretlen a számukra. (Nem ismeretlen, de mégse oldották meg.) Megoldás helyett nagyon kedvesen azt javasolta, hogy ha a 70 éven felüli ingyenes belépésre jogosultak nem szeretnének sorban  állni, akkor esetleg egy hétköznapi, kevéssé frekventált időszakot válasszanak a kiállítás megtekintésére, mert bizony sajnos ingyenes regisztrációs jegyet, amivel a belépésre jogot szereznek, csak a Galéria pénztárában lehet váltani, "elővétel" pedig erre a jegytípusra sajnos nincs. Ha pedig a család mindenképpen együtt szeretne kiállítást nézni és ragaszkodunk a hétvégi időponthoz, akkor természetesen lehetőségem van arra, hogy az ingyenes belépés helyett a nagyszülőknek (noha életkoruk szerint már nem kéne, de az előre választott idejű és együttes családi belépés érdekében mégis) kedvezményes nyugdíjas jegyet vásároljak (1000 Ft/db.).
 
Mivel családi kiállítás-nézést terveztem és ezt hétvégén tudjuk csak abszolválni, de legfőképpen azért, mert nem szeretném, ha a 70-80 éves nagyszülők csak sorban állás árán jutnának be a kiállításra, azt meg pláne nem szeretném, ha a sor láttán elmenne a kedvük a kiállítástól és így nem is látnák a Trilógiát, ezért természetesen megvettem a kedvezményes jegyeket a részükre. De a dolog nagyon bosszant és képtelen vagyok megérteni, hogy miért nincs erre a helyzetre normális, emberi megoldás a Galéria részéről (főleg, ha a probléma már az én telefonhívásom előtt is ismert volt). Pont az idős, sorban állásra már valószínűleg nem képes látogatóik számára nincs előrendeléses jegy? Létezik, hogy egy közintézmény ennyire udvariatlan legyen? Igaz, természertesen nem a Galéria tehet arról, hogy a kiállítása olyan népszerű, hogy sorban állás van a bejáratnál, de ha már így van, neki kellene tenni valamit a helyzet kezelésére, nem?  Ehhh....

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nivea 2011.03.29. 11:48:12

ingyen van a jegy és még neki áll följebb..az eszem eldobom..az ingyenjegyes nézze meg hétközben és akkor is napközben amikor mindenki aki perkál a jegyért dolgozik..ha meg ragaszkodik a hétvégéhez tessék fizetni legalább egy keveset! Ezt kéne a bkv-n is..minden nyugdíjasnak reggel 7-8 és 17-18 között jut eszébe vásárolni menni..

zsiráffff (törölt) 2011.03.29. 11:49:04

Kíváncsi lénnék a vakok és gyengénlátók véleményére ezügyben, de tényleg. Nem ismer valaki véletlenül valakit akit meg lehetne kérdezni?

cicmen (törölt) 2011.03.29. 11:50:06

@Aki a zsiráfotszereti: hogy lehet ezt visszaadni szóban?

Így!!!!
Ez a kép nagyon szép! Hatalmas szopás, hogy maguk lófaszt sem látnak belőle!

cicmen (törölt) 2011.03.29. 11:51:38

@Aki a zsiráfotszereti: Kíváncsi lénnék a vakok és gyengénlátók véleményére ezügyben, de tényleg.

Szerintem egy sem olvasta a hirdetést!

zsiráffff (törölt) 2011.03.29. 11:54:23

@cicmen: LOL. nade tényleg, szerintem ez simán gusztustalan dolog a múzeumtól. Aztán meg a szép színes katalógust is rájuksózzák háromezerér?

Rosszindulatú Vászka 2011.03.29. 12:01:19

@cicmen: hüje.

Csak,hogy tudd, nem minden vak és gyengénlátó teljesen vak. Viszont kolátozottak mozgásukban annak okán, illetve csak kisérővel tudnak közlekedni (akár kutyával, akár emberrel). Tök niormál, hogy kapjanak vezetőt a múzeumban. Amúgy meg minden közintézménynek kéne, hogy legyen látáskorlátozottaknak készült "kontrasztosabb" honlapverziója. Soknak van is, pl. a rendőrségnek. Ezen élcelődni kábé ojan, mint viccből sántítani, ha rokit lácc.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.03.29. 12:07:44

@Nivea: A fürdőkben is kizárólag 8-16-ig adnék nyugdíjas-kedvezményt.

zsiráffff (törölt) 2011.03.29. 12:10:12

@Rosszindulatú Vászka: Persze, hogy nem mindegyik teljesen vak. Pont ez a téma, hogy a VAKOK és gyengénlátók számára szervezik ezt. szerintem meg ez sértő.

is lehet.

para_noir 2011.03.29. 12:13:02

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: A nyugdíjasoknak a fürdőben sokkal fontosabb szabály lenne, hogy húszpercenként ki kell jönniük, így legalább elmásznának a klotyóra, mert most bent ülnek a vízben 4-5 órát, sose jönnek ki, de nehogy azt mondják, hogy nekik nem kell pisálni. Na ez a gáz velük.

cicmen (törölt) 2011.03.29. 12:15:37

@Rosszindulatú Vászka: Ezen élcelődni kábé ojan, mint viccből sántítani, ha rokit lácc.

Szent isssten!
Én pont ezt szoktam tenni!
Mondjuk kicsit mérges is vagyok rájuk, ugyanis a környékünkön sok a rokkant! Így mire hazaérek a boltból, már fáj a forgóm a sok utánozástól!

para_noir 2011.03.29. 12:19:59

@cicmen: én a törpéken szoktam röhögni. Ha részeg vagyok, még mutogatok is rájuk. Mondjuk utóbbi csak egyszer volt, a Szigeten.

Rosszindulatú Vászka 2011.03.29. 12:27:57

@Aki a zsiráfotszereti: namost rendes kiállításokon direkt szokott lenni külön vakoknak szóló tárlatrész, ojan tapizható cuccokkal meg brájos táblákkal. Pl. az azték kincses kiállításon is volt.

@cicmen: ja, meg mindég elfoglajják a legjobb parkolóhejeket a plázákba. Direkt. Sztem viccbűl utánozzák a Zsírpetit.

@shitgun2: de finnyás vagy. Ne mongyad már, hogy nem szoktál a medencébe pisálni, mint minden normális ember. Még a végén kitalálod, hogy a moziba se lehessen böfögni meg fingani.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.03.29. 12:28:21

@Aki a zsiráfotszereti: Szobrokat, domborműveket stb. nem állítanak ki ott, Mert akkor...

cicmen (törölt) 2011.03.29. 12:34:52

szokott lenni külön vakoknak szóló tárlatrész, ojan tapizható cuccokkal meg brájos táblákkal. Pl. az azték kincses kiállításon is volt.

Egyiptomin nem volt ilyesmi? Kézfogás a múmiával, vagy hasonló?

para_noir 2011.03.29. 12:41:25

@Rosszindulatú Vászka: Az a cink, amikor kiírják, hogy indikátor van a vízben, és elszíneződik a pisára. Sose mertük kipróbálni, pedig lehet, hogy csak blöff volt. A termálba néha hugyoztam, bevallom.

para_noir 2011.03.29. 13:18:15

@Rosszindulatú Vászka: Engem éveken keresztül ÁTVERTEK!

Sokorai_Atala 2011.03.29. 13:23:08

@Megdobbent: röhögök:) csak kettes, vagy hogy mondják...

Nivea 2011.03.29. 13:45:44

@shitgun2: váá erről nem is beszélve.. szegény nyugdíjasok és egész nap áztatják magukat a fürdőkben..vagy mennek volánnal, mávval megintcsak főidőben valamelyik termálvízbe..

Peti817172M · http://peti817172m.atw.hu 2011.03.29. 14:39:47

A regisztrációs jegyet annak kéne földugni, aki kitalálta. Nem igaz, hogy nem tud megnyomni egy gombot/húzni egy strigulát a beengedő/sofőr/kalauz.

Rosszindulatú Vászka 2011.03.29. 14:42:44

@Peti817172M: de igaz. Az összes nagy múzeumba így van. Nem engednek be akármennyi emberet egyszerre.

mystic83 2011.03.29. 15:19:36

"Olyan választ is elképzeltem, hogy tessék megnyugodni, természetes, hogy kisgyerekeseknek, illetve idős embereknek nincs sorban állás, hanem a sor elejére engedjük őket a pénztárnál is és a kiállítás bejáratánál is."

:D Magyarországon?? Én ilyen választ már nagyon régen el sem képzelek....

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.03.29. 15:32:07

@mystic83: A kisgyerekeseket - pláne a 3 v. több gyerekeseket - még a sor végéről is elküldik csonkított-nyomorított hazánkban.

mystic83 2011.03.29. 15:52:33

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

Sajnos itt tartunk ültem tavaly előtt terhesen az influenzások között vérvételre várva mert senki nem engedett maga elé.Néztem régebben a buszon ahogy felszáll egy idősebb vagy kisgyerekes a buszra és mindenkinek sürgős kifele nézhetnékje támad nehogy szemkontaktus létrejöjjön és át kelljen adni a helyet.Át taposunk gázolunk egymáson tisztelet a kivételnek.

mohopasi 2011.03.29. 16:50:50

nagymamát előreküldeni, 3-4 órával később többiekkel érkezni. Ki mondta, hogy nincs megoldás? :D

Xezs 2011.03.29. 17:25:02

@hagyma: Felteszem te még nem láttad a Brian Életét. Zseniális film, szétröhögöd az agyad, mikor felszegezik Briant.

És nincs benne egy csepp suttyóság sem.

Xezs 2011.03.29. 17:32:07

@mystic83: És persze az idősebb, vagy a kisgyerekes nem tanult meg beszélni, vagy nem nőtt szája, hogy odaszóljon.

Kettőn áll a vásár.

Xezs 2011.03.29. 17:37:24

@cicmen: Jelentése van valakiknek, másoknak meg nincs. És azok a valakik akiknek jelentése van, kitalálták hogy mindenki csendben kussoljon és áhítattal nézzen, mert jajkülönben.

De kérdem én, ki nem szarja le, hogy ők mit akarnak? Ki nem szarja le az összes vallást? Egyetlen egy dologra jó mind: az emberek összeugrasztására.

Nem fogom tisztelni egyiket sem, csak mert valami balfasz valahol azt mondta, hogy márpedig kéne.

De tudod mit? Mától én a személyi számítógépekben és a Windowsban hiszek, és aki szidni meri ezeket, az egy tapintatlan tahó. Na, milyen jó világ lesz már?

Rosszindulatú Vászka 2011.03.29. 17:57:39

@Xezs: mejik változatban héla? Mer ojan senincs, hogy valaki minden istenben hisz.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.03.29. 18:00:44

@Xezs: ne tedd fel
nem vagyok sem bigott sem vallasos, de a suttyo szoveg valoszinu mas nalam, mint nalad
ennyi

Xezs 2011.03.29. 18:58:07

@Rosszindulatú Vászka: Hisznek itt mán mindenben, követni sem tudom.

Éljen Xenu!

Megdobbent 2011.03.29. 23:42:39

Az oke, hogy, de miert nincs uj poszt? :(

Megdobbent 2011.03.29. 23:43:42

@Sokorai_Atala: Ketto a harombol, te sult tok, a 3.-al meg kevesen dicsekednek ;)

cicmen (törölt) 2011.03.30. 01:54:26

@Xezs: elentése van valakiknek, másoknak meg nincs.

Hülye tuskó fasz vagy!
Ez pedig a viselkedésed jelentése.

Rosszindulatú Vászka 2011.03.30. 07:29:31

Sztem ez már a húsvéti (férfilógatósaknak pészahi, ateistáknak potyadőlöngélési) poszt.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.03.30. 08:22:07

@Rosszindulatú Vászka: Az még hagyján, lehet, hogy gyorsan rokkantnyugdíjba készülnek, mert BM vagy NBH állományban is vannak, de valaki elüthette a sünt, mert ott sincs új poszt.
Itt meg rövidesen lesz, ha valaki műelemzésnek veti alá az alábbi képet:
legalja.hu/?leg=view&img=20110313_cseppfolyosito.jpg

Sokorai_Atala 2011.03.30. 08:35:29

@Megdobbent: a sült tök az most jelen helyzetben találó, máskor kikérném magamnak:)

cicmen (törölt) 2011.03.30. 08:45:06

@Rosszindulatú Vászka: Csak,hogy tudd, nem minden vak és gyengénlátó teljesen vak

Persze! Azoknak bejön a tárlat akik kontúrokat látnak!
-Ez pedig itt egy különösen sötét tónusú Gronyár!
Mutat egy befalazott ablakra a tárlatvezető! :)))))

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.03.30. 08:46:10

@Megdobbent: Én többeket ismerek, akiknek megvan mind a 7. Nekem eddig csak 5 tellett.

@cicmen: Inkább komoly...

Egyéves Önkéntes 2011.03.30. 08:58:36

@cicmen: sőt, ha mélyebben belegondolunk, kurvára nem vicces, hogy elisszák azt a pénzt, amit azért kapok, mert munkaidőben netezek :)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.03.30. 09:39:01

@Xezs:
"– A szocializmusban sokan azt gondolták, hogy a vallásüldözés csupán a kommunistákra jellemző, holott az egyház, s ami még lényegesebb, magának a kereszténységnek a lejáratása már a felvilágosodás óta folyamatos. E tekintetben nincs különbség az ateista kommunisták és liberálisok között.
– Némelyek százmillióra teszik a hitük miatt meggyilkoltak számát a francia forradalom óta. Az áldozatok elsősorban keresztények. A keresztényüldözés ma is folyik világszerte – fegyverrel és gazdasági, lelki terrorral. Kodolányi János már vagy hatvan éve megírta a Zárt tárgyalást, melynek keresztény hősét együtt ítéli el a kommunista, a fasiszta és a liberális. Tessék belegondolni, ezek a Krisztus-gyűlöletben mind egyetértenek. Néhány részletkérdésben vitatkoznak, leginkább abban, hogy melyikük legyen éppen a csúcson. Szellemileg azonosak. Jól mutatja ezt, hogy a művészetet sanyargató náci-, kommunista és liberális szabványok, az úgynevezett izmusok közt semmiféle szellemi színvonalkülönbség nincs a szocreáltól a posztmodernig. A háború után a nyilas mind kommunista lett, 90 után a kommunistákból pedig kapitalista és liberális. A nyugati '68-asok, Cohn-Benditék ugyanezt az utat járták be. Az Antikrisztus hada óriási, de veszteni fog."

AlulírottFentemlített 2011.03.30. 10:56:16

@cicmen:
Az nem korai Pranyák?

Én mindig úgy hallom a reklámban :-)

cicmen (törölt) 2011.03.30. 11:34:15

@AlulírottFentemlített: :) Onnan vettem, csak nem értettem, de ez szerintem még jobb is! Különben egy régi rendőrös filmben volt Gronyár nevű csicskása valami felügyelőnek.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.03.30. 11:48:08

@Xezs: Hommondhaccijet? A nem sittlakó cigányok között alig van buzi állítólag, és ráadásul amelyik bent az, kint az is visszahűl és gyereket csinál...

cicmen (törölt) 2011.03.30. 11:50:58

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Kösz! Én már itt zsidóztam állítólag. Egy blog/rasszizmus elég!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.03.30. 11:56:46

@Sokorai_Atala: Az a baj állítólag, hogy nem megy, hanem még jön is...
@cicmen: Az nem érvényes. Szó sem volt pl. arról, hogy kik is kovácsolhatták azokat a szegeket... (Dózsa Györgyöt is ki akarják hagyatni a történelemkönyvekből állítólag, legalábbis a "székfoglalóját"!)

cicmen (törölt) 2011.03.30. 12:47:34

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Mármint hogy rámászott egy süncsajra?
Télleg! A sünök között van cigány?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.03.30. 12:49:11

@cicmen: "A sünök között van cigány?"
Mármint szabadlábon?

Xezs 2011.03.30. 13:04:16

Amúgy kurva jó idő van, jön valaki domolykózni?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.03.30. 13:08:39

@cicmen: Namármost abból kiindulva, hogy Sün döfönyézésének társaként egy süncsajt tételeztél fel, alighanem korántsem véletlenül, továbbá annak a kevéssé ismert ténynek az ismeretében, hogy a magyar nyelben széleskörűen elterjedt és általánosnak mondhatóan is használatos "csaj" eredetileg cigány szó és lányt jelent (lányt ugyan, de nem szüzet, olyan cigány szó ugyanis ezidáig nem jött át a magyar nyelvbe), alaposan feltételezhetjük, legalábbis nyelvi-logikai alapon, hogy igen, a sünök között is vannak cigányok, de ezzel a feltételezéssel bakot is lőhetünk, ami viszont tilos, mert a vadászat állami monopólium.

(Na, erre varrjál gombot!)

AlulírottFentemlített 2011.03.30. 13:14:05

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

Így jó-e?

- Mit hallott a Terminátor utoljára amikor romák közé került ?
- Dik'má', színesfém!

A cigány feleség telefonál a férjének:
- Szia drágám, képzeld örökbefogadtam az öcséd fiát, 2 hónap múlva szülöm.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.03.30. 13:19:34

@Xezs: Menjen az a csaj, akim Szilyvel is (...)! A nevére nem emlékszem.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.03.30. 13:21:32

@AlulírottFentemlített: Amúgy ők legalább nemcsak rendőrségi előállítás útján képesek szaporodni, ellentétben a Web2.0 oly sok hazai mérvadó tényezőjével...

igazságos 2011.03.30. 13:43:15

@Becs: Ja, ezt én se értem, egyébként veszek jegyet, de igyekszem elkerülni a csúcsidőben BKV-zást, ha csak tehetem. Már igencsak elege van az embernek a nyugdíjasok rinyálásából, ingyen van, mégis nem akarják felemelni a seggüket, sorban állni, jegyért fizetni, meg a fiataloktól veszik el a helyet, merthogy a tojás a másik bevásárlóközpontban olcsóbb, akkor miért is ne menjünk oda.

Majd, ha teljes áru jegyet vesznek, mint én, akkor sajnálni fogom őket. Nem kéne ez a rinyálás, pláne, hogy úgyis ingyen van, úgyhogy a posztoló szégyellje magát egy kicsit.

Már megint elrasszistáskodik a homár. Valami van a levegőben. :D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.03.30. 13:50:02

@igazságos: Muszáj, különben soha nem lesz új poszt!
Te is szoktál domolykózni?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.03.30. 13:52:49

@igazságos: Mennyi a legtöbb, amit egy pár tojásért Te utaznál?

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2011.03.30. 13:53:28

Az utóbbi napokban mindenféle számomra ismeretlen mobil számokról hívogatnak, és azonnal leteszik, mielőtt felvehetném a telefont. Veletek is történik ilyen?

Annyira azért nem vagyok kiváncsi, hogy visszahívjam. :)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.03.30. 14:33:40

Vidámítsuk, színesítsük légi utazásainkat a következő módon:

1. Vegyük elő a laptopunkat!

2. Nyissuk ki lassan és az erőltetett nyugalom arckifejezésével...

3. Kapcsoljuk be.

4. Bizonyosodjunk meg arról, hogy a mellettünk ülő marha a képernyőnket
bámulja.

5. Indítsuk el a kedvenc böngészőprogramunkat.

6. Csukjuk be a szemünket vagy nézzünk ki az égre, halkan mormolva valamit.

7. Mély lélegzetvétellel hívjuk be ezt a címet:

www.thecleverest.com/countdown.swf

8. Nézzük meg a szomszédok arcát...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.03.30. 14:42:05

@atpijkamo: A középsőt (sexváltógazdaságra) a mi kutyánk kölyke szarta papírra...

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2011.03.30. 15:01:10

Csak ekézni kellett, és meghallgatásra találtam.

cicmen (törölt) 2011.03.30. 15:36:00

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: (Na, erre varrjál gombot!)
Na, amit itt összehordtál arra pitykés gomb illik!

Murderface 2011.03.30. 16:36:47

@VIC20: Miért, szerinted nő? :D

Xezs 2011.03.30. 17:58:59

@atpijkamo: Engem szombaton (!) hívott fel egy pénzügyi tanácsadó, aztán mikor mondtam neki, hogy nem alkalmas az időpont és visszahívást sem kérek, mert nincs szükségem ilyen szolgáltatásra, még visszakérdezett, hogy miből gondolom hogy nincs szükségem rá.

Nincs ezeknek valamilyen kézikönyvük amiben le van írva, hogy hétvégén nem baszlatjuk a potenciális ügyfeleket?

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2011.03.30. 18:27:08

@Xezs: Ha hívnának, legalább elküldhetném őket. De ezek az új divat szerint csak megcsörrentenek.

igazságos 2011.03.30. 19:50:17

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Hogyne domolykóznék, főleg ilyen ragyogó napsütésben, még a kedvem is megjön hozzá.

Amúgy nem, nem utaznék, ha csak 5-10 forinttal olcsóbb a tojást, de ismerek smucig nyugdíjast, aki szó nélkül megy, pedig már a buszra se bír feltápászkodni és remeg a bot a kezében.

csizáj 2011.03.30. 20:43:20

Az az öreg aki elmegy megnézni keresztre feszített embert nézni mert az olyan jó program, akkor álljon ott a sorban, meg is érdemli. Aki meg a gyerekét is elviszi ilyenre az meg szégyellje magát. Gusztustalan ez a halál-vallás kereszténység, meg a sok buzi aki hisz mert azt hiszi attól lesz jó ember

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2011.03.30. 20:57:29

"fakereszten lógó férfit nézni"
Drága posztoló!

Neked bizony a kurva anyád!

igazságos 2011.03.30. 21:49:12

@csizáj: inkább legyek vallásos, minthogy olyanokat mondjak névtelenség álarca mögé bújva, mint te. Amiről fogalmad sincs, miért beszélsz így?

Magister · http://bevertarc.blog.hu/ 2011.03.31. 00:46:58

fakereszten lógó férfiért a posztoló megérdemelne egy Szalai Annamáriát a nyakába. gondolom ilyenkor hirtelen eltűnik a tolerancia, az emberi méltóság, egymás vallásának tiszteletben tartása stb. stb. úgy tűnik azonban, hogy ezt mégis lehet. ennyit az új médiatörvényről, meg azokról, akik sírnak, hogy így-úgy korlátozza a sajtószabadságot.

piroska a posztolo 2011.03.31. 07:58:09

Magister,

nem magyarákodásként, de a Szalai Annamária nem nekem jár a nyakamba, hanem a Homárnak(illetve jackyll-nek, ő tette fel a posztot), mert a Piroska fakereszten lógó férfit ment nézni felütés egyáltalán nem tőlem származott, az saját szellemi terméke neki. Még e-mailban is próbálkoztam nála, hogy ezt a szöveget írja át, de nem tette, nyilván azért, mert tudni lehetett, hogy erre majd jól rámozdul mindenki.

piroska a posztolo 2011.03.31. 08:00:23

@Sam. Joe:

Itt tényleg olyan naiv mindenki, hogy azt hiszi, a poszt minden egyes szava a posztolótól származik? Hát egy frászt.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2011.03.31. 09:11:50

@piroska a posztolo: Szerintem a posztoló az, akinek a neve alatt fut a bejegyzés, jelen esetben ez a jackyll nickű, két lábon járó szénvegyület.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.03.31. 10:20:58

@igazságos: Az én tojásaim pedig több száz km utat is megérnek. Legalábbis régebben megértek...
@piroska a posztolo: Nem, mert a mi posztunkat is b@szták már el, hol címadással, hol a "kampf"-fal.

Magister · http://bevertarc.blog.hu/ 2011.03.31. 11:19:28

@piroska a posztolo: Kedves Piroska, természetesen nem neked szántam a fenti dörgedelmet, hisz ha elmész erre a kiállításra, akkor gondolom legalább annyi tisztelet van benned, hogy a fenti jelzőt nem írod le.

Xezs 2011.03.31. 20:36:23

@Magister: Mi van, ha röhögni ment?

Plumper_ 2011.03.31. 21:47:02

hát nem hétvégén kell menni, hanem hétköznap 19:00 óra körül.
ja, hogy akkor nincs nyitva a galéria?
szopóág.
süti beállítások módosítása