Tékozló Homár

Élő tetveket szolgáltak fel a Tequila Tavernában

2011.07.28. 13:55 | jackyll | 150 komment

Csabáék csapata eléggé ledöbbent, amikor a siófoki Tequila Tavernában még mozgó, zöld levéltetveket találtak a salátában. Legalább friss volt, nemigaz? A személyzet végül 10% kedvezményt adott a speciális fogásra:

A történet úgy kezdődött, hogy lejöttünk Siófokra, hogy kipihenjük az egész éves fáradalmakat, amik a mindennapok okoznak. Mivel már több napja nagyon rossz volt az idő, már alig vártuk, hogy kisüssön a nap és kiruccanhassunk egy kis sétára stb. a bérelt apartmanból. Magamhoz vettem a fotómasinát és megkezdtük utunkat a Petőfi sétány felé. Készültek a képek sorra, de a lényeg hogy kezdett éhes lenni a banda. Ígyhát kerestünk egy színpatikus helyet ahol elfogyaszthatjuk a rendelt ételt. Az hozzá tartozik a dologhoz, hogy végül arra a helyre mentünk be, amit Siófokra érkezésünk napján a házibácsink nagyon ajánlgatott. Mert rendes a kiszolgálás és minőségi kaját csinálnak és nem verik át a kedves ott fogyasztót. De biztos vagyok benne, hogy a házibácsinak semmi köze nincs a dologhoz. A hely neve pedig a Tequila Taverna! Na de térjünk is vissza az alap történethez. Mondták, hogy kicsit várni kell a kajára, utólag már tudom, hogy miért kellett. :) Megérkezett asztalunkra az étek. Mivel még soha nem történt velünk ilyen eset, teljes bizalommal megkezdtük a falatozást. Pár lépésnyire csupán a vacsora teljes elpusztításától, hölgy ismerősöm aki már majdnem a sógornőm rátalált még néhány saláta darabra a tányérján. De elhűlve látta, hogy valami még mozog rajtuk.

Jobban megvizsgáltuk az érintett darabokat és bizony azok zöld levéltetvek voltak. Jött az öklendezés és a többi. De mi edzett gyomrúak, arra biztattuk, hogy ha esetleg nyelt is le volna belőlük párat, nincs más teendő Spite-ba kell őket fojtani. Ezzel az esetleges későbbi rosszullétet és már annak kialakulását is megakadályozhatjuk. :) Miután ezzel végeztünk, ki kellett találnunk, hogy mi tévők is legyünk az adódott helyzettel. Szőttük magunkban az összeesküvés elméleteket, hogy biztosan azért nem akarja a srác leszedni az asztalunkat, mert tud valamit. Jó turista módjára néhány képben arhíváltam a látványt. Be is csatolnék ide párat, ha nem probléma.

Elhatároztuk, hogy ha idejön a pincér elkapjuk és váltunk vele pár szót, hogy akkor ez most hogy is van. Nagysokára mikor a srác hajlandóságot érzett magában, hogy elvigye a tényérjainkat el is jött a nemes pillanat. Közeledik, már csak pár lépés, hamarosan kezdetét veszi a harc, agyunk égboltját elborították a fekete fellegek. Ő még nem tudta, hogy mi vár rá, de be kell látni, hogy felkészültek ezek a gyerekek. Amikor megmutattuk neki a tányér szélére finoman elszeparált kis kupacot melyben olyan életformák bújtak meg amit mi nem rendeltünk először észre sem akarta venni a látványt. Majd gondolom végigfutott az agyán, hogy jobb lesz ha meglátja, mert addig innen úgysem szabadul. Gondoltuk miután tudatosulnak benne a látottak, indítjuk számára a következő támadási hullámot melyben kifejtettük volna, hogy ezt reméljük nem vezetik fel a számlára. Érezte, hogy itt neki is reagálni kell, és olyan csapást mért ránk amitől teljesen ledermedtünk. Meglátta és csak annyit mondott, hogy óóóó ez csajozós?! Na ezen a ponton lesokkolódtunk mindahányan ott az asztalnál és mire felocsúdtunk volna, csak annyit vágott még hozzánk hogy "bocsi" és azzal a lendülettel eltávolította a bizonyítékokat az asztalról. Még szerencse hogy előtte csináltam pár képet, a kis csendéletről ami a tányéron volt.

Csak sodródtunk az eseményekkel és láttuk, hogy hirtelen nagy kupaktanács alakult ki a "konyhában". Megvitattuk, hogy amikor majd kikérjük a számlát reméljük hogy látunk vagyis pont hogy nem látunk rajta egy sort, mégpedig azt a főételt amivel megtörtént ez az incidens. Kikértük tehát az említett számlát. Teljesen nyugodtak voltunk afelől hogy mivel nekik is kellemetlen ez a dolog azt nem kell majd kifizetnünk. Amikor megérkezett a számla, annyit fűzött csak hozzá barátunk: "levontunk egy 10-est, és bocsi még egyszer". Mint az kiderült 10% volt. Ami valljuk be nem túl sok, ha azt vesszük, hogy élő zöld levéltetveket szolgálnak fel desszert gyanánt. Mivel mi nem vagyunk azok a veszekedős társaság, mert nekünk fő a békesség, így jól jártak. De ha mondjuk egy olyan társaság ült volna akkor az asztalnál akik a hétköznapokban embereket szerelnek szét vagy éppen behajtással foglalkoznak, lehet hogy már nem volna ott az az épület sem.

De azért én sem szeretném ezt annyiban hagyni, így mivel még nem volt ilyen attrocitás az életemben, szeretném megkérni a kedves olvasókat, hogy aki tudja az írja meg, hogy melyik hivatalos szervhez kell fordulnom ilyen esetben.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

É2I 2011.07.28. 14:40:50

@cicmen: Nem kevered? Harkályban szolgátak fel fatányérost?

SarahConnor 2011.07.28. 14:41:00

Szerintem itt azt kivéve, hogy a pincérgyerek elég prosztó volt (eleve ez a "csajozós"-dolog nem jön át), nincs baj. Mármint van, persze, tetves volt a kaja, de jelezni kell, arra pincér mond valamit ("elnézést kérünk, azonnal utánanézek, mit tehetek az ügyben") és akkor a felajánlott békejobbot vagy el lehet fogadni, és hazamenni, vagy nem, és akkor lehet panaszkodni. Ezzel az üggyel nem fognak már érdemben foglalkozni sehol, hiszen kaptatok kedvezményt és elfogadtátok. Szerintem az üzlet még elég korrekt is volt, csak a pincérnek van még hova fejlődnie.

cicmen (törölt) 2011.07.28. 14:41:59

@megamen: Szerintem a buzik országos szövetségéhez kell fordulnod.

Elmondja a történetét és következik az ANALIZÁLÁS! :)

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2011.07.28. 14:43:25

kedves férj kérdése a félrekefélő feleséghez:
mondhatom neked, hogy bogaram édes ?
Igen
Te tetűűűűű :))

fghjk · http://sorry.google.com/sorry/?continue=x 2011.07.28. 14:44:15

ja ez így eléggé 0. legalább zoomoltál volna rá rendesen a sógornőd cicijeire

É2I 2011.07.28. 14:46:08

Egyébként meg egy ember évente átlagosan négy pókot nyel le álmában. Úgy hogy egy-két levéltetű nem a világvége.
Főleg úgy hogy alanyaink cukrot kakilnak, úgy hogy azért volt a szokásosnál édesebb az a saláta :)

Murderface 2011.07.28. 14:46:29

Extra fehérjét kaptok, 10% engedményt, aztán még húzzátok is a szátokat? ;) :D:D:D

neménvagyok 2011.07.28. 14:47:20

@Idet: Erről eszembe jutott a laktanyában kapott "frankfurti leves" a káposzta kukacokkal. De legalább azok nem éltek, így aztán mi meg nem reklamáltunk.

Borstörő · http://gyerekmonopoly.blog.hu/ 2011.07.28. 14:47:27

Rögtön kellett volna a panaszkönyvet/vásárlók könyvét kérni!
Asszem ezt az éttermet kihagyjuk...

ifrance 2011.07.28. 14:47:56

tanuld meg, hogy színpatikus helyeken soha nem kajálunk. :)

lomposfarkas 2011.07.28. 14:49:26

-Megeszik ezt még a finom pesti népek :)
És tényleg megeszik, ki is fizetik és alig pampognak, hát minek ezeknek rendesen főzni?

cicmen (törölt) 2011.07.28. 14:50:18

@É2I: Szerintem a buzik országos szövetségéhez kell fordulnod.

Harkály volt, ha mondom! Csak elrepült mire előkerült a pincér!

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2011.07.28. 14:51:52

"hölgy ismerősöm aki már majdnem a sógornőm rátalált még néhány saláta darabra a tányérján"
mond meg annak a falusi pichának, hogy jó étteremben sem zabáljuk fel a tányér dekorációt, egye meg a kaját, a dekor zöldségeket meg illik otthagyni :))

earny 2011.07.28. 14:52:06

Pincér ú! Tele vele volt a kajám tetüvel!
"A FASZT vol tele!"
:))

varvizib 2011.07.28. 14:52:13

Azt hiszem ez az a helyzet, amikor meg kell rendelni a takarítást a Morgan Consultingtől.

Majd ők kihívják az ÁNTSZT, és kifizettetik a saját ruhájukat, felszerelésüket az étteremmel. Talán még meg is zsarolják őket.
:-))

nyehehe 2011.07.28. 14:52:47

miért kell ennyit írni? Szarjon S.Ü.N.-t a posztoló!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.07.28. 14:55:19

nekem egyszer valahol VAc mellett legy volt a bablevesemben
de eszrevettem es idoben kidobtam a kanallal
de pont atzuhant a Viczian tanyerjaba
eleg mulatsagos volt
es amugy is tele volt leggeyl a hely meg legypappirral
de Viczian azt mondta ez a legjobb balevesezo hely a kornyeken
hat igy

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.07.28. 14:55:29

Hopp!
Ajánlott bejegyzések:

Hortobágyi halas palacsinta a Calvin Caféban
Fojtogatós kidobás a Corvintetőről
20% víz a halfilében

Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.
Szólj hozzá!

Igazából én vagyok az első!

GGG77 2011.07.28. 14:55:39

Panaszkönyv mindenképp ilyenkor.

"lejöttünk Siófokra, hogy kipihenjük az egész éves fáradalmakat"

Mondjuk erre a célra Siófok maximum 30 éves korig alkalmas. Én 2007-ben voltam legutóbb és egyben utoljára.

megamenn 2011.07.28. 14:55:39

Lelki szemeim előtt látom, ahogy próbálják becserkészni a pincért:
- Gyere má ide, te! Hát ismertem az apádat. Hogy hínak ?

indapass90210 2011.07.28. 14:56:55

@GGG77: 30 éves kor után minden nap ajándék!

É2I 2011.07.28. 14:59:15

@cicmen: Ok elmegyek, tépek neked sorszámot análizálásra. :P

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.07.28. 14:59:19

Mi van ma a blog.hu-n?
A blogmotor megeszi a kommenteket?

ZöPö_ · http://route66.blog.hu/ 2011.07.28. 14:59:44

Lakossági bejelentések

Ha fogyasztóként olyan jellegű élelmiszer-biztonsági hiányosságot észlel, mely hatósági intézkedést igényel (pl. lejárt fogyaszthatósági/minőség-megőrzési idejű vagy romlott, átcímkézett élelmiszer forgalmazása, elhanyagolt higiénéjű előállító/árusítóhely, élelmiszer-hamisítás, illegális élelmiszer-előállítás/forgalmazás gyanúja esetén) közérdekű bejelentéssel élhet.

Élelmiszer-biztonsági kérdések kivizsgálásához - a jelenleg hatályos jogszabályok értelmében - a helyileg illetékes Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MgSzH) rendelkezik hatáskörrel, akinél szóban, vagy írásban jelezheti a tapasztalt problémát.

Amennyiben annak gyanúja merül fel, hogy élelmiszer fogyasztását követően megbetegedést történt, úgy közérdekű bejelentését a helyileg illetékes kistérségi ÁNTSz Intézetnél teheti meg.

Fogyasztói megkárosítás (pl. nem megfelelő jelöléssel, ártájékoztatással, nyugtaadással kapcsolatos problémák) esetén a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz (NFH) fordulhat bizalommal.

Élelmiszerminta bevizsgálási lehetőségeiről részletes tájékoztatást fenti hatóságok adnak. A hatóságok felbontott minta - fogyasztói kérésre történő - vizsgálatát az ügyfél költségére végzik el. Közérdekű bejelentés esetén hatósági mintavételre kerül(het) sor, melynek költségei a bejelentőt nem terhelik.

www.mebih.hu/index.php/hu/fogyasztoknak/lakossagi-bejelentesek.html

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.07.28. 15:00:34

Csak csendben jegyezném meg,hogy most sincsenek hozzászólások a homár szerint..
Az Arany Ászokat a Balatonnál Sprite-nak híják?:O:O

2011.07.28. 15:02:39

ELSŐ - végreegyszer :)

cicmen (törölt) 2011.07.28. 15:03:33

@É2I: Szerintem a buzik országos szövetségéhez kell fordulnod.

Köszi! Előtte azért próbáld ki. Majd elmeséled mi volt. Csak azután merek dönteni!

cicmen (törölt) 2011.07.28. 15:04:38

Nincsenek hozzászólások?
Első!

SarahConnor 2011.07.28. 15:05:37

@Kulics: Akarod mondani: nyolcvanadik! :D

varvizib 2011.07.28. 15:06:43

A posztoló helyében nem hagytam volna ezt annyiban.

A tetvek jó részét a pincérrel etetném meg, ha szerinte ez "csajozós". Valamint kóstoltatnék a szakáccsal és a tulajdonosokkal is.

A minimum az, hogy ingyen kaptam a kaját, de ha ez nekik nem elég jó és nem eszik meg a felszolgált tetveket, akkor bizonyára az nem is fogyasztható, tehát küzdjenek majd a hatóságokkal, hogy egyáltalán ne zárassák be a helyet.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.07.28. 15:08:37

Ennél a posztnál én mindig első vagyok!

das boot 2011.07.28. 15:09:20

mi a bánatos lószart lehet siófokon fotózni, esőben? (levéltetűn kívül)

komolyan!

Pista bá 2011.07.28. 15:09:30

10% kedvezmény??

ejha

megamenn 2011.07.28. 15:10:24

Enyém a győzelem !

baliquez 2011.07.28. 15:11:49

Katicák szeretik a tetveket. Ebben hasonlítanak a Fidesz-szimpatizánsokhoz.

biohazard 2011.07.28. 15:13:07

Lehetett volna poloska is.

Viner Spicli 2011.07.28. 15:15:09

Tipikus kötekedő vendég.
A fotón látszik, hogy a kaja, az utsó morzsáig be van takarítva. Furcsa, hogy a tetvek az utolsó falatoknál kerültek csak elő.
Trollkám örülj a 10%-odnak.

Amúgy meg ha legközelebb nem tetszik valami kikéred a vásárlók könyvét és beleírsz. Bár a rutinosabb helyeken, abból is kettő van ;)

megamenn 2011.07.28. 15:15:15

Még magamnál is jobb vagyok!

Gastroger 2011.07.28. 15:15:35

Étterembe kellet volna menni, nem afroamerikai gyógyszerárushoz (színpatikus), örülj, hogy egy nem egy tüskéskalahnderfa-rágó-duplapattintós szargörgetőscsótányt kaptál.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2011.07.28. 15:16:11

hát, ha már úgyis szar volt az idő, legalább a helyesírási tanácsadó szótárt böngészgethetted volna...

varvizib 2011.07.28. 15:16:13

@Takony_fősámán: akkor neked is jó étvágyat kívánok hozzá! :-)

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2011.07.28. 15:19:26

100 kommnet egy tetűre,csoda hogy becarik a blogmotor :))))

megamenn 2011.07.28. 15:21:12

Éééééés! ELSŐ ! Másodszor is !

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2011.07.28. 15:24:36

100 komment !! erre a blogmotor:Nincsenek hozzászólások.

az eszem megáll :))

_nyuszi_ 2011.07.28. 15:25:40

ezt Modor Tibi küldte be?

megamenn 2011.07.28. 15:27:14

@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: Nincsenek hozzászólások ? Akkor ELSŐ !!!

bőrmók 2011.07.28. 15:27:19

@varvizib: azért félreértés ne essék, a levéltetű a salátán nem olyan, mint a légy levesben. Aki már látott életében friss salátát, az ilyet is látott. A permetezetlen saláta ab ovo ilyen, aztán kérdés, hogy mennyire mossák meg.

Fertőzésveszély nulla, az ÁNTSZ kiröhögne ;)

kacagány 2011.07.28. 15:28:26

Azért látszik, hogy szar idő van, nem tud mit kezdeni magával a szabadságán, hát Homárra posztol hülyeségeket.

Nanemá 2011.07.28. 15:29:02

Ez a poszt a posztoló ujjgyakorlata, mielőtt újraírná a Háború és békét. Életemben ez volt az első Homár-poszt, amit nem bírtam végigolvasni. Valaki összefoglalná?

zooDoo 2011.07.28. 15:33:04

Egyből csaptam volna a sörösüveg végét az asztalhoz, hogy aztán az ereim felvágásával vérrel írjam meg a panaszom a hatóságok felé. Csak a borzalom nyomatékosítása végett.

megamenn 2011.07.28. 15:35:15

@Nanemá: Siófok, szar idő, szar vendéglő, szar kaja, paraszt pincér, a vendég Ernesztó Hemingvéj.

Viktus 2011.07.28. 15:35:56

Fehérjedús saláta ... Szomáliában örülnének neki

kacagány 2011.07.28. 15:36:10

Előbb már hozzászóltam, de azért lehetek ELSŐ? :)

Szarazkoro 2011.07.28. 15:37:10

Nocsak! elso? Hol vannak a kommentek? Kulonben is nem egeszseges csak novenyen elni kell a hus is!!!

algi 2011.07.28. 15:38:35

Ha szaros, akkor tán még 20%-ot is adnak. :)

KolompárRómeó 2011.07.28. 15:38:46

És milyen családi kapcsolat révén majdnem sógornő? Mert ez nem derült ki a posztból. Ő is színpatikus? Ha igen, akkor arhíválni kéne ezt a tényt is.

megamenn 2011.07.28. 15:40:22

Szerintem a pincér a Csengő Zoli.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.07.28. 15:41:45

amugyis ez me' nem a malackarajon van?
first-e?

staropramen 2011.07.28. 15:42:28

Sztrovacsekek!
Csak két megjegyzés.
1.Miért kell egy tetves saláta történetét Háború és Béke terjedelemben leírni?
2.Csak nem képzelte a posztoló, hogy ilyen remek helyen döglött levéltetűt adnak?
+1
Ha ott akkor azonnal nem borította az üzletvezetőre akkor most mit hőzöng?
Én biztos, hogy megteszem , és elegánsan elvonulok, miután pár kedves sort ejtek a Vásárlók könyvébe.

Ecsedy Áron 2011.07.28. 15:43:15

Amit nem egészen értek:

Ha gáz a kaja, prosztó a pincér, akkor most komolyan megvárod a számlát?

Én a csajozósnál felálltam volna a pincér előtt, megmondom a lánynak, hogy indulunk, a pincérnek pedig, hogy a soha viszont nem látásra.

É2I 2011.07.28. 15:50:01

@cicmen: Nem prószálom, legyen meglepetés. Majd te beszámolsz, oszt' ha jó lesz, akkor majd tépek másnak jegyet. Mert én ilyen jó szívű vagyok ám.

Nem a zsömle kicsi 2011.07.28. 15:51:58

A múltkor mi is a Kobelkáék melletti színpedikűrös Viszki Várban ebédeltünk, miután rájöttünk,, hgy nem akarunk foglalót fizetni. Amikor kihozták a salátát, poloskák voltak rajta, így mivel lefotóztam, adtak rá 9% kedvezményt. Még jó, hogy nem volt velünk a Kobelka fia, akkor lehet, hogy 10%-ot kaptunk volna a vásárlók könyvéből, ő jobban tud idegeskedni. Így csak azt vizsgáltuk, át van-E kötve kékszallaggal.

Ja, első!!4!44

megamenn 2011.07.28. 15:52:11

Ha meg nem éltek volna azok a tetvek, az lett volna a a poszt címe:
Tetűhullákat szolgáltak fel a tekila tavernyában

LuciFerko 2011.07.28. 16:08:05

De nagy szerencséjük, van hogy nem voltunk ott épp az enyingi haverokkal. Picit át lett volna alakítva a konyha.

Taurusz 2011.07.28. 16:10:53

Elsőre Edéhez mennék panaszra.

Szarazkoro 2011.07.28. 16:11:46

@hagyma: ujjabb sztorid meselem el a Viczianeknak, meg szoktam mutatni mit irsz :D

Szarazkoro 2011.07.28. 16:12:36

Houdini blogmotor? Mukodj!!!!

yerico1 2011.07.28. 16:54:43

Szerintem elsőre írni kell egy levelet, hogy a sztorit elküldtük a Homárnak is, hogy legyen egy kis reklámja a cégnek. Ezt kifejezetten nem szeretik.
Persze mehet a panaszkönyv is. Arról tudni kell, hogy nem kérésre kell előadni, hanem olyan helyen kell lennie, ahol bárki megtalálhatja, és kötelesek íróeszközt biztosítani hozzá. Hatásos egyébként, ha az ilyen ügyek intézése közben az ember elkezdi olvasgatni, és kurjongatva elmondja az ismerősének az étteremben, hogy "Némmmá Jocó, ezt a faszit is hogy átvágták. Meg itt ez a másik is, ennek meg romlott húst szolgáltak fel."
Hirtelen változni fog a hangulat az étteremben. Persze másnap már nem kell visszamenni :)

tuono 2011.07.28. 17:02:28

Ez olyan, mint vmi szar regény, szar történettel. Helyesírás?!
Egyébként meg, huuuudegááááz az a hely!

an hero please 2011.07.28. 17:03:32

Megboldogult nagybátyám is szín patikus volt. Egy kis sarki szín patikája volt ahol mindenki kedvére vehetett és kevertethetett színeket.

tuono 2011.07.28. 17:07:23

Ráadásul akik a hétköznapokban embereket szerelnek szét, vagy éppen behajtással foglalkoznak azok féldisznót esznek egész grillcsirkével, nem holmi tetves salátát. :)

unommáazegészet 2011.07.28. 17:38:48

Én még rátettem volna 10 %-ot a plusz fehérjéért. Ingyen túlélőtúrát kaptál, ne zokogj. Voltál-e már katona? Nem voltál. Akkor zokogtál volna. Ennyi.

hallari 2011.07.28. 18:25:37

@lomposfarkas: +1 like, érdekérvényesítés a "fekete fellegekkel" rulez... :) a srác kaphatna egy új nevet a törzsében: "Üres Mennydörgés" pl.

hallari 2011.07.28. 18:29:19

@Dövan: Dehogyis! Manapság már 27 év után is, bizonyos mennyiség napi fogyasztása után! :)

hallari 2011.07.28. 18:30:19

@Sün‼: Biztos gyomorrontása van a túl sok tetűtől... :)

hallari 2011.07.28. 18:36:29

@Viktus: micsoda exportlehetőségeket fedezel fel... :)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2011.07.28. 19:07:03

Mi ez a szar bazdmeg (poszt)?! Terjengős félrenevelt szülőanyádhon' fordulj. Úristen.

Megdobbent 2011.07.29. 05:56:45

@KolompárRómeó: a batyja szimpatikusabb, igy aztan a nonemu lesz a sogorno. Vilagos ez, mint a fejuk kek egboltja.

.lll. 2011.07.29. 08:19:45

szín patikus poszt,na

bekbórd! 2011.07.29. 08:58:30

És majd egy ilyen modoros levelet írsz a szervnek is? És mit vársz? Zárják be a kocsmát pár levéltetű miatt? Ha anyagi ellenszolgáltatást akarsz (mondjuk a kaja árát), miért nem mondtad a pincér arcába?

ElPadre 2011.07.29. 10:06:06

ezt a pesti gyereket már... 1-2 levéltetű, legalább mutatja, hogy a saláta jó (szar salátára a tetű sem megy), meg egy légy, vagy egy kukac, azt megértem, de pár levéltetű miatt ekkora zrikálást csapni... röhej, szánalmas

XCat 2011.07.29. 10:07:48

@yerico1: Szerintem nem zavarja őket... ha gond van egy poszttal, úgyis leszedik. :)

Jokkura 2011.07.29. 11:30:13

Dagályos,modoros,olvashatlan!

rianna 2011.07.29. 18:52:56

@an hero please: priceless kommentek, de a tied a legjobb:))))
süti beállítások módosítása