Tékozló Homár

Nem sietteti az előtörlesztést az FHB

2011.10.06. 12:34 | juszka | 72 komment

Nagyon elfoglaltak az ügyintézők az FHB Banknál, Terézék igazolását sem tudják kiállítani már egy hónapja. Az már egy másik kérdés, hogy mennyire áll érdekükben kiadni a papírokat az őket már-már zaklatni kénytelen családnak.

Íme a történet: (Elnézést a hivatalos hangnemért, de ezt a levelet küldtem el ma a PSZÁF-nek is.) A férjem 2011. szeptember 5-én ment be az FHB szekszárdi fiókjába, hogy fennálló tartozásról szóló banki igazolást kérjen, hogy előtörleszteni tudjuk a forinthitelünket. Ott az ügyintéző nem adta ki közvetlenül az igazolást, hanem kitöltöttek egy, az igényléshez szükséges papírt a féjemmel, hogy majd postán küldik az igazolást. Mivel ez nem érkezett meg, és FHB bankfiók nincs a városunkban, ezért megkértük a Budapesten élő lányunkat, hogy a hiteligazolásunk ügyében az FHB Üllői úti fiókjában eljárjon, az igazolást átvegye. Ő először szeptember 19-én járt bent a bankfiókban, ahol meghatalmazás hiányában (jogosan), nem álltak vele szóba. Másnapra, szeptember 20-ra megkapta a meghatalmazásunkat, és ezzel ment be a fiókba. Ott az ügyintéző hölgy utánanézett a dolgoknak, és közölte, hogy nincs kész a papír, mást nem mondott.

Mivel az igazolás sürgős, ezért 21-én is bement a fiókba, ahol egy másik ügyintézőhöz került. Ő utánanézett jobban a dolgoknak, és közölte, hogy elakadt az ügyünk, mert egy papírt nem töltettek ki a férjemmel Szekszárdon, ezért kinyomtatta a szükséges papírt. Ezt a lányom hazaküldte, mi meg vissza, és másnap már le is adtuk az Üllői úti fiókban. Az ügyintéző ekkor elfoglalt volt, ezért a lányom pénteken (ekkor a biztonsági őr már felismerte, és szólt, hogy még pár perc, és szabad lesz az ügyintéző.) is visszament a bankfiókba, hogy nyomatékosítsa, hogy nagyon sürgős lenne ez az igazolás kiállítása. Itt már az ügyintéző azt mondta, hogy eltart 2-3 napig, amíg az igazolás kiadásának feladatát kiadják egy munkatársknak, de ígéretett tett arra, hogy amit tud megtesz, és hétfőn telefonál, hogy hogyan áll az ügy.

Természetesen nem telefonált a bankfióki ügyintéző. Mi szinte mindennap hívtuk a fiókot, és a központi számot is. (A fiók sosem vette fel, mindig a központhoz kapcsolt.) Amikor operátorhoz kerültünk, minden egyes alkalommal megígérték, hogy 24 órán belül visszahívnak, és tájékoztatnak, de erre egyszersem került sor.

A lányom október 3-án újra látogatást tett a fiókban, ahol a legelőször eljáró ügyintéző hölgy közölte, hogy még nincs kész az igazolás, és különben sincs befizetve az 5000 Ft-os kiállítási díj. Ezt korábban SOHA nem említette sem ő, sem más FHB alkalmazott, pedig kapcsolatban voltunk eleget. Természetesen az összeget a lányom ott a bankfiókban azonnal befizette. A saját szabályzatuk alapján ezt egyébként ügyintézésre vonatkozó kérelem benyújtásakor kell kifizetni, vagyis már szeptember 5-én, Szekszárdon meg kellett volna történnie, ha szólnak, de nem tették. Amikor a lányom említette nekik, hogy panaszt teszünk, akkor az ügyintéző egy vállrándítással vette tudomásul a dolgot.

Ma, október 5-én még csak elérni sem sikerült többszöri próbálkozás után sem a központi telefonos ügyfélszolgálatot, a bankfiókot, amikor hívtuk a központba kapcsolt, ahol az ügyintéző visszahívást ígért úgy, hogy a telefonszámot el sem kérte. (A számomat nem írta ki a telefon.)

Jelenleg tehát ott tart az ügyünk, hogy egy hónap eltelt, előrébb nem jutottunk, az FHB Banktól pedig soha, semmilyen tájékoztatást nem kaptunk, hacsak nem presszionáltuk őket. Sem a határidőkről, sem pedig a szükséges hiánypótlásokról nem szóltak. Természetesen nem kellett volna hiánypótolnunk, ha megfelelően tájékoztatnak, de bármit is kértek tőlünk, 24 órán belül teljesítettük.

Az FHB honlapján semmiféle konkrét tájékoztatás nincs arról, hogy a fennálló tartozásról szóló banki igazolás kiadásának mi a menete, milyen szükséges papírokat kell kitöltenie az ügyfélnek, és az FHB Bank milyen határidőket vállal. Így akár a végtelenégig is elhúzhatják az igazolás kiállítását, amivel (mint a mi esetünkben is) vagyoni hátrányt okozhatnak az ügyfeleiknek.

Az FHB Bank minimum megsérti a saját etikai kódexének 16. és 17 paragrafusát, de itt érzésem szerint többről van szó, ezért hivatalosan is szeretnénk panaszt tenni amiatt, hogy egy hiteligazolás kiállítása több mint egy hónapig tart, miközben az FHB Banktól semmilyen tájékoztatást nem kapok, és kérném ügyem kivizsgálását.

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rosszindulatú Vászka 2011.10.06. 12:35:23

Az internet nagyon jó dolog, de nem kell félnetek jó lesz vigyázni...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.10.06. 12:39:17

Fogsz egy sátort, felállítod a bankfiók közepén, és közlöd, hogy most megvárod a nyamvadt igazolás kiállítását.

hüjehalyó · http://www.aldi.hu 2011.10.06. 12:39:57

És Spéder bácsi mit fog szólni, hogy itt fikázzátok a bankját? :) Juszka-Juszka, nem lesz ennek jó vége.

A_blogger 2011.10.06. 12:43:50

@hüjehalyó: egyedül maradunk itt, blogger nélkül. Jackyllt a bigott katolikusok, Juszkát a bankárok fogják megkövezni.

Rosszindulatú Vászka 2011.10.06. 12:55:16

@A_blogger: ejnye no. Bankos poszthoz kövezéses komment... csak nem burkolt tuggyukmizés kéremszépen?

A_blogger 2011.10.06. 13:01:14

@Rosszindulatú Vászka: tuggyukikről nem tuggyukmizünk. ha ezt tennénk, tuggyukmi történne. de mivel tuggyuk, és nem akarjuk, ezért nem monnyuk.

Dr. Kix 2011.10.06. 13:01:25

Ilyenkor hosszan üvölteni kell az ügyintézővel! Nekem már bevált. 5 perc alatt megvolt minden, ami előtte napokig nem sikerült.

elwood 2011.10.06. 13:05:16

a devizaelőtörlesztést a külföldi tulajdonú bankok, a forint előtörlesztést a magyar bankok hátráltatják

ez így logikus

XCat 2011.10.06. 13:07:40

@Rosszindulatú Vászka: Miért, valamelyik azt mondta, hogy jehova?

fghjk · http://sorry.google.com/sorry/?continue=x 2011.10.06. 13:09:09

@Kix: "Ilyenkor hosszan üvölteni kell az ügyintézővel! Nekem már bevált. 5 perc alatt megvolt minden, ami előtte napokig nem sikerült. "
jaja, mondjuk ilyenkor lehet menni a fiókvezetőhöz is elmondani a problémát, meg h xy ügyintéző nem intézkedik elég gyorsan.. ez is szokott segíteni

Csokis · http://csokis.blog.hu 2011.10.06. 13:12:23

Sietnének ők, csak Fuvar Levi szállítja a papírokat a két fiók közt.

XCat 2011.10.06. 13:27:21

@Rosszindulatú Vászka: Mert mi lesz? Dedikált ügyintézőt küldesz? :)

PITTA 2011.10.06. 13:42:38

Az ilyeneket fogja először falhoz állítani a forradalom! Jahogy az már megvolt...

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.10.06. 13:59:19

Mit várt a prosztó-ló? A banknak nem érdeke,hogy zökkenőmentesen menjen ez a törlesztéses lófasz

McZozo 2011.10.06. 14:06:25

Ismeros az FHB tenyleg ilyen kocsog.

En ugy masfel eve valtottam roluk mas bankba. Velem is vegigjarattak a kanosszat.
Detto igazolas csak kozponttol 5 ropi majd ezt bead masik banknak. Bank atutal persze nem am csak ugy akarmikor FHB csak egy napra nyitja meg a vegtorleszto szamlat s ha nem pont aznap kapjak meg a let akkor kezdheted elorol. (ezt intezd el masik bankal)Majd aznap szolnak nekem, hogy nem erkezett meg 70000 huf erre mondom, hogy nem lehet a masik bank azt utalta amit ok kialitottak. Erre ok-ok rosszat allitottak ki szal vagy ma befizetem vagy megszoptam es kezdem elorol a processt.
Berohanom munkabol a bankba mert akkor meg csak egy fiok volt Pesten. Erre varatnak majd kozlik fizessem be a bankszamlamra majd atrakjak a hitelszamlara. Mondom acsi ennek ma kell a hitelszamlan lennie kulonben megszoptam. Erre nem nem ok majd intezik higgyem el ez igy van. Mondom nincs igy mert tudom a bankszamlamrol minimum egy nap mire leemelik es az nem jo. Erre kijon fiokvezeto es mondja hulye vagyok higgyem el igy van. Erre nem hittem el es ott elottuk hivom telefonon fhb kozpopntjat a nocit aki szolt hogy fizessek be plussz let. Mondom neki itt allok Mancika elott be akarok fizetni de nem engedi csak a sajat szamlamra. Erre emondja a telefonba a holgy ne engedjem ez hulyeseg nekik ma kell a penz fizessem a hitelszamlara. Erre mondom pill atad telefon es mondtam meccseljek le. Erre az lett hogy nekem lett igazam a fiokvezeto elleneben. Azert baro hogy en jobban tudom mint ok.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.10.06. 14:14:44

"Az FHB Bank minimum megsérti a saját etikai kódexének 16. és 17 paragrafusát, de itt érzésem szerint többről van szó, ezért hivatalosan is szeretnénk panaszt tenni amiatt,"

Ez a helyes megoldás, plusz esetleg ügyvéddel menni...

Persze, hogy nem sietnek... Ha te nem fizetsz be valamit, akkor tudnak sietni...

pengusz 2011.10.06. 14:15:40

@Kix: Esetleg hangosan megjegyezni, hogy "Hát azért nem foglalkoznak velem mert roma származású vagyok?"

XCat 2011.10.06. 14:38:42

@pengusz: Ilyet magyar ember nemigen. Legfeljebb vesztőhely előtt közvetlenül másfél másodperccel, ha biztosan megmenekül vele, és állami garanciát kap arra hogy minden jelenlévő szemét kiszúrják, hogy fel ne ismerjék. :))

pengusz 2011.10.06. 14:41:12

@CatMother: Asszonyanak mondtam, hogy ha jön a számlálóbiztos, akkor mondom neki (akcentussal persze): "Csókolom mi csak illegális lakásfoglalók vagyunk"

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.10.06. 14:44:32

@pengusz: "Csókolom mi csak illegális lakásfoglalók vagyunk"

Az nem mentség, akkor is össze kell titeket számolni.

Egyéves Önkéntes 2011.10.06. 14:52:19

@atpijkamo: azt kell vallani, hogy az "Együnk ma is számlálóbiztost" titkos szektához tartozol.

XCat 2011.10.06. 14:57:25

@pengusz: Szerintem írassátok alá vele, hogy ott volt, aztán kérjetek tőle pénzt. Egyrészt a hitelesség kedvéért, másrészt mert akkor elmenekül.

pengusz 2011.10.06. 14:57:45

@EÖ: "Tetszik tudni éppen vacsorához készültünk, de fáradjon csak beljebb."

pengusz 2011.10.06. 15:00:54

@atpijkamo: "Hát a biztos Úrnak milyen szép egyenruhája van. Mintha már láttam volna ilyet a tévében"

XCat 2011.10.06. 15:15:15

@pengusz: Tényleg, kéne keresni valami kannibál vallást, és tömegesen beírni. Akkor a népességfogyás is meg lenne magyarázva. Ami amúgy szerintem baromira nem létezik, minden teli van kiskölyökkel. Meg nagyobbak, azokat mondjuk én fel szoktam lökdösni.
Tegnap is felszáll a metróra egy vénasszony, a kisliba rágózva, bedugaszolt füllel tehénkedik, aztán nézi ahogy áll. A világért meg nem mozdult volna.

megamenn 2011.10.06. 15:21:28

"Az FHB Bank minimum megsérti a saját etikai kódexének 16. és 17 paragrafusát"

Jajhaggyadmá' a bank meg az etika...muhhaha!

TiZ 2011.10.06. 15:22:59

Cég felvett két feketét takarítónak, ám úgy kb. egy évvel később feltűnt, hogy pár napja nincs meg egy takarítónő. Kiderítették, hogy az egyik fekete ette meg, és kirúgták. A kapuban odament hozzá a másik.
- Ennyire hülye nem lehetsz! Pont a takarítónőt?! Én már fél éve eszem a menedzsereket, és senkinek nem tűnik fel...

mohopasi 2011.10.06. 18:26:15

Mindegyik bank hülye lenne siettetni az előtörlesztést, bármilyen is az. Ugyanis az neki bukta.

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2011.10.06. 18:34:07

@fghjk: Egy ismerősöm véleménye szerint legalább olyan udvarias a fiókvezető az üllői úti fiókban, mint amilyen udvarias a vállrándítós hölgy volt... Ezzel az állítással én persze nem értek egyet.

Megdobbent 2011.10.06. 21:51:38

Ez biztos nagyon gonosz dolog a volt a banktol. Sajnos erdemben nem tudok hozzaszolni, de feltetlen hive vagyok valami furcsa tarsasagnak, amirol meg nem hallottam. Vagy nem :(

Picsaba, ez egy ertelmetlen komment, de legalabb buszke es totagast all.

Dankeschün 2011.10.06. 21:57:23

A sok idióta meg beszopta a sok "jaj, de vicces volt ez a bankos reklám" feelinget.
A bankok beszopattak Ost-ajrópában mindenkit!!!

-Apukám!
Mi is vegyünk fel 15 millát és vegyünk egy kertes házat, a panelt adjuk el, hiszen a Marikáét is most vettek "Veresen" 27 milláért egy cuki házikót. (tök jó hitelek vannak)

-És nézd meg a Józsiék is mekkora Audival járnak, nem Suzukival.
(cuki hitelt hallottam)

-Jaj, drágám a fodrászatban a Katika is most csináltatta meg a melleit és csak kilencszázezer volt, én is öregszem, nekem is kell!!, vagy nem is szeretsz?!
(édi bankos reklámot láttam)

-Menjünk mi is 2 hétre olaszba vagy hova, mert Gézáék is ott voltak és akkora piramist láttak, hogy csak na, ne maradjunk le mi sem!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.10.06. 22:05:34

@Dankeschün: K;t dolgot tudok felhozni mentségükre:

1) Volt munkájuk.

2) Azt hitték, mert mindenki azt mondta, beleértve a PSZAF-et, hogy csak árfolyam kockázat van. Közben a törlesztőt a legkisebb mértékben emeli az árfolyam.

XCat 2011.10.06. 22:06:02

@Dankeschün: Azért azt ugye tudod, hogy olaszban VAN piramis? :)

Dankeschün 2011.10.06. 22:09:00

@CatMother:
Én úgy tudom, hogy Tanganyikában.......,

sw itt a legjobb reklám arra, hogy lehet hülyíteni, befolyásolni, vezetni a pórnépet.

Dankeschün 2011.10.06. 22:16:34

@atpijkamo:
Azokat sajnálom, kik tényleg az albérletből akartak egy normális életet kezdeni (családdal,munkával), azokat aljas módon megszopatták a bankok.
De, azok, akik felvettek 15-20 milliót, 20 évre havi 160 ezer nettóra, azok egyszerűek voltak, mint a faék.

Eric_Cartman 2011.10.06. 22:18:23

Unortodox megoldásra unortodox válasz.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.10.06. 22:32:26

@Dankeschün: A helyzet megoldása szempontjából lényegtelen, hogy miként alakult ki.

Dankeschün 2011.10.06. 22:34:34

@estrella negra:
A megoldást már tudják, tudták előtte is, de mi a szopóág innenső részén leszünk, ha van hitelünk, ha nincs.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.10.06. 22:41:23

@Dankeschün: Pontosan. Mindent a zemberek fizetnek meg. Csak ellenzékből lehet nagy pofával mást állítani.

XCat 2011.10.06. 22:42:53

@Dankeschün: Fene tudja, nekem teljesen hihetőnek tűnt hogy 15 milliót kölcsönadni úgy hogy 45-öt kérnek vissza, különösebb szemétkedés nélkül is olyan üzlet, ami megéri.
Gondolom mások is így voltak vele.

Dankeschün 2011.10.06. 22:46:30

@estrella negra:
Ez így volt örökkön-örökké, csak a múlt megszépít mindent és ami régen volt az már csak a könyvekből olvasható, azaz történelem... és azt meg mindenki elhiszi, mert le van írva...nem élte át, nem élte meg.

Jön egy háború, erre készülnek, ez a válság duma is a része ennek az egésznek.

Dankeschün 2011.10.06. 22:49:46

@CatMother:
Ausztriában, ha felveszel egy lakáshitelt, echtére lepapírozzák veled, hogy mennyit fogsz fizetni a 8. évben is!
Ott nincs ilyen hitel, mint amit itt csináltak mindenkivel "vad-keleten.

Balint Gyuri bacsi 2011.10.06. 23:14:25

"Elnezest kerunk, uzsoraszunetet tartunk!"

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.10.07. 04:32:56

@Dankeschün: Látod, ezért nem vettem én fel hitelt (jó, diákhitelem van, de annak nem ugrál a törlesztője, meg amúgy is alacsony).
Amikor bejöttek a deviza alapú szarok, akkor mondták többen, hogy ja hát ennek nem mindig ugyanannyi a törlesztője. Mondom a halál vesz fel ilyet, mert lehet, hogy 1 év múlva benyögik, hogy 2x annyi? És lőn!
OK, hogy nekem nincs, de nekem is szimpi, hogy a bankokat kicsit be meri valaki végre korlátozni. Talán az első őszinte, nem haveroknak kedvező lépése a kormánynak.

Ez a háború dolog szerintem nem tervezett... Háború akkor van valahol, amikor valakinek jobb üzlet, mintha a gazdaságot tartja fenn. Viszont ha bedől az EU, meg még pár dolog, akkor könnyen lehetnek polgárháborúk a gazdasági nehézségek miatt.

Amúgy Mo-t meg szerintem simán azért züllesztik valakik, hogy olcsóbban megkapják :S Az már szerintem le van fixálva, hogy nullára írják ezt a területet, nem lesz megélhetés, stb.

@Balint Gyuri bacsi: :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.10.07. 04:33:54

@Dankeschün: Olvastad az romániai OTP-s postot? Mily' érdekes, hogy csak itthon lehetett mindenkit hülyére venni...

Don Quixote de la Ferko 2011.10.07. 07:46:29

@ColT:

"de nekem is szimpi, hogy a bankokat kicsit be meri valaki végre korlátozni. Talán az első őszinte, nem haveroknak kedvező lépése a kormánynak."

Biztosan ebben az országban élsz? Vagy más az idősíkod? Valami nagyon nem stimmel, mert ahol a többségünk él, abban a Magyarországban az orbán nevű bohóc semmi olyat nem tett még, ami a köznépnek a javát szolgálta volna.

fghjk · http://sorry.google.com/sorry/?continue=x 2011.10.07. 08:25:15

@luciferko: "Biztosan ebben az országban élsz? Vagy más az idősíkod? Valami nagyon nem stimmel, mert ahol a többségünk él, abban a Magyarországban az orbán nevű bohóc semmi olyat nem tett még, ami a köznépnek a javát szolgálta volna. "

nem tom, nekem jobb lett, a többit meg szarom le. mint ahogy a többség meg azt szarta le korábban h nekem nem jó. ennyi.

Don Quixote de la Ferko 2011.10.07. 08:38:21

@fghjk:

Akkor egy véleményen vagyunk. Nekem sincs semmi gondom, és letojom a többséget. Igaz, én ezért nem éltetem a csúti bohócot, de az meg a te bajod mint "többségé".

orient 2011.10.07. 08:48:10

bezzeg mikor hitelt adtak akkor nagyon készségesek voltak...

Műszaki 2011.10.07. 09:16:55

Nem megnyugtatásul nekem 2,5 hónapba került és akkor is csak azért adták ki az igazolást, mert a kivátlzó hitelt folyósító Fundamenta közbenjárt felsőbb szinteken. Az már más kérdés, hogy az igazolásra egymásnak ellentmondó számadatokat írtak tehát elvileg használhtatlan, másrész meg a Fundamenta is úgy "elkúrta" az ő részét a dolgokból, hogy örülök ha rendbe tudom tenni és a végén nem én jövök ki veszteséggel a dologból. Egyébként még ebből is lehet hogy Homár poszt jelölés lesz, bár egy külön blogot is megérne a teljes történet.

Dr. Körömlakk ® 2011.10.07. 09:54:02

@atpijkamo: akkor mindenképpen közbelép Sike József 54 éves kényszervállalkozó biztonsági őr úr, és azt fogja presszionálni a sártazónak, hogy mitképzel, mostazonnal fejezze be a táborozást, merkülömben hatóságilag rendőrökkel kirakassa. tehát ez nem jó.

Dr. Körömlakk ® 2011.10.07. 09:58:54

én nem is értem miért van ezen bárki is megdöbbenve... minden így működik... ami nem érdeke, azt leszarja, hátráltatja, amikor kampány van, a seggedet is fényesre lefetyeli, hogy bekapd a horgot.
nem kell hinni senkinek.
én már jó régóta csak a teszkós kóstolópultokról vagyok hajlandó reklámzabálni, vagy új joghurt megkóstolni, úgyse veszek belőle. azt csókolom. a többi szopjon kilincset. hát.
jobb, ha mindig erre számít az ember, nem érik meglepik.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2011.10.07. 10:18:41

@Dankeschün: "Jön egy háború, erre készülnek, ez a válság duma is a része ennek az egésznek. "

Ezt ugatom én is, de senki sem hallja. Még a "válság" előtt, a 2006-os tüntetéseknél (nem csak magyar) elkezdtem nyomatni, hogy most készítik elő a világégést.
Mert a pénz elértéktelenedett mind3enhol. Újra kell alkotni az egész pénzrendszert, ez pedig csakis nagy háborúk után szokott sikerülni.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.10.07. 10:44:29

"a többi szopjon kilincset"

Ez be szép vót!
Javaslom a hétvége mottójának!

VT Man 2011.10.07. 10:48:06

A posztolónak: nem is értem, hogy miért kellene igazolás?

Azt javaslom a posztolónak, hogy vegye elő az utóbbi 12 hónap banki értesítőit, kivonatait.

Évente egyszer van "elszámolás", amin rajta van, hogy pl. 2010.9.1-én XXX CHF volt a tartozás. Ezután meg kell nézni a havi kivonatokat, amin rajta van, hogy X CHF tőketörlesztés, Y CHF kamattörlesztés. A tőketörlesztéseket mind le kell vonni az eredeti XXX CHF-ből, ami egy éve volt az egyenleg.

Így megkapható, hogy mennyivel tartozik az illető a banknak. Érdemes még egy kicsit ráhagyni (mert lehet, hogy egy havi kamat még kimaradt), de azért elég pontosan el lehet találni.

Nekem a K&H-nál nagyon segítőkészek voltak, flottul ment minden a végtörlesztéssel, 1-2 nap alatt megvolt!

elwood 2011.10.07. 10:51:05

@STX Joe: forinthitelről van szó

VT Man 2011.10.07. 10:54:39

@elwood:
Jó, akkor tök ugyanezt kell Forinthitellel tenni.

Gondolom ott is van éves elszámolás, és a levonásoknál is külön tételezve van a hitel és a kamat.

De tényleg félreolvastam, mert előtörlesztésről volt szó, nem VÉGtörlesztésről.

2011.10.07. 11:14:45

@EÖ: ez jó, úgy ahogy van a maga egyszerűségéban is ütős.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.10.07. 12:07:27

@Dr. Körömlakk ®: Ebből parázs veszekedés lenne. Én nem tágítanék. Eltelt egy hónap, oldják meg.

- Fiam, mondja az őrgróf, azt az elvált hölgyet nem veheted el. Keress magadnak egy szűzet!
- Apám, én nem tágítok.

Dr. Körömlakk ® 2011.10.07. 12:25:57

@Sün‼: köszi Sün! 15 perec hírnáme.

vernarancs 2011.10.07. 14:40:39

Biztositok, bankok a ket leg mocskosabb banda.

Anti Anyag (törölt) 2011.10.07. 17:35:00

Ez az FHB egy elég simlis bank. Még jó, hogy régebben "bemutatkoztak", mert majdnem ott nyitottam meg a vállalkozói számlámat.

Most, ezen sem csodálkozom.
süti beállítások módosítása