Tékozló Homár

Egy újabb valótlan információ a Ring Nyelviskoláról?

2011.11.21. 18:11 | jackyll | 93 komment

A Ring Nyelviskola munkatársa nemrég megkereste a Homárt, de aztán nem hajlandó emailen egyeztetni, pontosan milyen valótlan információk jelennek meg a cégükről. Bár a ki nem fizetett tanárok panaszai 2009-ben futottak nagy sikert az interneten, múlt héten kaptunk egy újabb levelet:

Blogodat olvasván jutottam el a Ring nyelviskoláról írt bejegyzésedhez. Én is tanítottam náluk egészen idén augusztusig. Több hónapnyi tartozásuk van, amiről azt ígérték, hogy szeptember végéig rendezve lesz. Természetesen azóta sem történt semmi...Volt már felszólítás, személyes megkeresés...a telefont természetesen nekem sem veszik fel.

Kérdésem, hogy esetleg azoknak a listája, akik ugyanilyen cipőben járnak, megvan-e még? Illetve, hogy lehet-e tudni róluk valamit? Többen biztosabb sikerre jutnánk, mint egyenként...hiszen a perköltséget egyenként, gyanítom, senki nem vállalná...Főleg, hogy közben lehet, már felszámolás alatt is áll az intézmény.

Válaszodat és segítségedet előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Orsolya

Erről lenne szó? Itt a kiváló alkalom a szóbeli egyeztetésre! Megadhatom a hölgy címét a kollégának?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.21. 18:19:38

"közben lehet, már felszámolás alatt is áll az intézmény."

Cégnév: Ringroup Oktató Kft.
Székhely: 1221 Budapest, Vadászforduló u. 41.
Cégjegyzékszám: 01-09-934125
Adószám: 12432846-2-43
Státusz: Működő

Félre Beszélő 2011.11.21. 18:23:22

Úgy tudom, a Gropius fogja kifizetni az elmaradt számlákat...

England win The Ashes! 2011.11.21. 18:33:10

Jól látom, hogy jackyll kapott egy privát mélt, erre kiposztolta ide?

Anti Anyag (törölt) 2011.11.21. 18:34:40

Ezek szerint még mindig. 6 éve is ez volt ott a helyzet.

Én is így jártam velük, de szerencsére volt a kezemben egy elég erős adu, ki tudtam hajtani a pénzemet.

Ott amúgy szvsz. az a gond, hogy a tulaj eleve arra játszik, hogy nem fizet.

Szerencsére nem tipikus, de az ilyenre szokták azt mondani, hogy "tipikus magyar vállalkozó".

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.21. 18:36:21

@Dr Jozef Vengloš: Mit tehet ilyen ínséges időkben? Minden nótbúkot azonnal javítanak, levált talpú cipőt helyben cserélnek, fémilliós porszívónak visszafizetik az árát, ügyfelet kávéval kínálják a bankban...

England win The Ashes! 2011.11.21. 18:43:39

@atpijkamo: "Minden nótbúkot azonnal javítanak"

Ezt nagyon remélem.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.21. 18:50:20

B+, Jackyll, ezt kitől kérdezed???
Tőlem megadhatod amúgy.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.11.21. 19:45:55

@Dr Jozef Vengloš: swzerinte maskor mit szokott kiposztolni, ha nem privat emilt????
@estrella negra: logikusan a nyelviskolataol, akinek mumkatarsa a fenitek szerint mar komplenolt a Homranal

vannak meg kerdeseitek, vagy ebedelhetek?

Mylady 2011.11.21. 20:06:41

@atpijkamo: Tényleg ilyen jól állunk? Én kettőt is tudnék írni. Lehet, írok is. Bár az egyik csak egy bosszantó hülyeség, ami egy telefonnal + egy maillel simán megoldódni látszik és inkább a "milyenhülyeemberekvannak.blog.hu-n kellene posztolni, a másik viszont igazi csemege, hülye szolgáltatóval, bár igazán anyagi kár nem ért...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.21. 20:08:44

@Mylady: A jókat ide írd, azt a Homár nem jelenteti meg. Ami marad, azt küldd be!

igazságos 2011.11.21. 20:29:40

@atpijkamo: igazságos meg két év alatt, míg a homáron építette a PR-jét, megtanult angolul is, mert unatkozott, hagyma erre varrjon gombot.

Tényleg ez már a vég.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.21. 20:36:20

@igazságos: "a homáron építette a PR-jét"

Legalább elmondhatod, hogy vagy valaki.

"megtanult angolul is, mert unatkozott"

Angolul megtanulni nem olyan nehéz. (Azért értékelem az erőfeszítésedet.) Öreg csóró hajléktalan nagyon tetszett, mikor (angolul) elmondta, hogy csak úgy magától tanult meg angolul, a tévét nézve. (Eredeti hanggal, feliratosan.) Jól megtanulni viszont igencsak nehéz.

Megdobbent 2011.11.21. 20:42:48

Orsolyanak nem mondtak, hogy melyik ev szeptembereben kapja meg a penzet, ugyhogy egyelore azt mondanam, hogy van meg 10 honapja. Jovore is annyi lesz. Nyelviskola. Ne maaaaaar.

Mylady 2011.11.21. 21:27:37

@atpijkamo:
Akkor a kevésbé fájó történet:

Szükségem volt valakinek a lakcímére, ezért egyik nap elmentem a „hivatalba”. (Most az nem számít, hogy próbálkozásom kissé kalandosra sikerült: mert mikor egyik reggel elfáradtam a Lakcímnyilvántartóba a Balázs Béla utcába, ott kiderült, hogy az ügyfélszolgálatuk már rég átköltözött az Andrássy útra, ahova viszont már nem volt időm még egy kanyarral elmenni, ezért a következő hétre halasztottam az ügyet. Addigra persze onnan is elköltöztek. De beismerem, ez az én hibám, miért nem telefonáltam előre, hogy „tessék mondani, ezen a héten hol rendelnek?”)
Viszont: a központi okmányirodában (oda költöztek át) egy nagyon segítőkész ügyintéző pillanatok alatt lekérdezte a kívánt címet, csak akkor bizonytalanodott el, amikor mindössze egyetlen találatot kapott, mert így nem tudta eldönteni, ez az az ember-e, akit keresek. (Azt nem mertem megkérdezni, hogy ha neadjisten 3 találat lenne, az miben segítené őt.) De be kell vallanom, itt is hibás vagyok kicsit, mert az illető nevén és születési dátumán kívül a születési helyet is tudnom kellett volna, márpedig azt nem könnyű kideríteni. Úgyhogy némi hezitálás után a „nem tudom, talán Budapest?” választ adtam, ami nem bizonyult helyesnek. Azon a bizonyos napon azzal a névvel ugyanis mindössze egy ember született Magyarországon és sajnálatos módon pont nem Budapesten. Mindegy, meggyőztem az ügyintézőt, hogy nyilván ugyanarról az emberről van szó, adott egy csekket, hogy akkor én ezt most izibe fizessem be a szomszédos épületükben lévő postán, mert addig nem adhatja ki az adatot. Átballagtam, közben eltűnődtem azon, hogy vajon meddig kell majd ott ülnöm, ha a következő páciens ügyén is ennyit mereng, mert nyilván úgy hatékony, ha elkezdi közben az ő ügyét intézni.
De nem! Visszaérve a postáról, kiderült, hogy valójában még mindig az én ügyemmel foglalkozik, mert nem tudja lezárni az ügyet amíg nem végez velem. Nem tudom, ha menetközben elszívok egy cigit vagy felhívom apámat, aki legendásan sokat tud beszélni, akkor órákig ott állnak és várnak rám? Na, mindegy. Csekket átadtam, a nő megpróbálta felrögzíteni a befizetést igazoló bizonylat azonosítóját az ügyemhez. Hosszasan próbálkozott, bosszankodott kicsit, értetlenkedett. Udvariasan megkérdeztem, mi a gond. Azt mondta, nem veszi be a gép az azonosítót, de próbálkozik. Pár perc után kiadta a papírokat. Kérdezem, hogy sikerült megoldani a problémát? A válasz: igen. Papírok nálam, eljöttem.

Hetek múlva kaptam tőlük egy levelet, hogy fizessem be az eljárás díját, de villámgyorsan. Nem értettem. Felhívtam őket, hogy ezt így hogy? Ha egyszer nem adnak ki adatot, amíg be nem mutattam a befizetett csekk feladóvevényét, akkor hogy fordulhat elő, hogy nem fizettem? Nos, valószínűleg az történt, hogy az ügyintéző, miután nem tudta rögzíteni az azonosítót, egyszerűen átállította az űrlapon, hogy én átutalással fogok fizetni (hm, ezek szerint ilyen opció is volt). Nem másolta le és tűzte oda, nem kért telefonos segítséget, nem kérdezte meg a közönséget. Nekem sem szólt.
Az már más kérdés, hogy hova lett a pénz, amit befizettem. De gyanítom, hogy ott lóg a számlán, és ha elküldöm a feladóvevényt, simán összepárosítják és megoldódik az ügy.

A másikat majd posztban beküldöm, az húzósabb.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.21. 21:41:35

@Mylady: :)))

Na, megérte fönnmaradni.

De tényleg, ezek hetente költözködnek?

Mylady 2011.11.21. 21:46:34

@atpijkamo: Szerintem a BB utcából régebben elköltözhettek, de ez annyira nincs a köztudatban, hogy
1. engem is odaküldött az ügyvéd
2. bárki, akinek elmesélem, rácsodálkozik, hogy "már nem a BB utcában vannak?"
3. velem egyszerre még vagy 3 ember érdeklődött
4. a portás rezignáltam egy fénymásolt cetlit nyomott a kezembe az új címükkel (amin akkor még az Andrássy út volt és szó nem volt róla, hogy 3 nap múlva már ne ott keressem őket)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.21. 21:53:40

@Mylady: Biztos bujkálnak a hitelezők elől.

Kelpo 2011.11.21. 22:20:44

Az volt már hogy nyelvtanulni csak az Aldiban akcijósan??
Amúgy meg zarjon sünt a nyelviskola ha nem fizet a tanároknak de a pénzt megg beszedi a nebulóktól..

XCat 2011.11.21. 22:25:08

Tanulópénz.
Ha két hónapig nem fizetnek, otthagyni. A harmadik után már sajnálni fogod.

XCat 2011.11.21. 22:27:20

@atpijkamo: Adtál neki pénzt?

A Témobilnál amúgy már kínáltak kávéval. A bankban még semmivel, de bosszúból mindig iszok a vizükből. De asszem egyszer az mkb-nál adtak egy üdítőt.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.21. 22:30:11

@CatMother: A taxis nem jótékonysági intézmény. De csak vitt, hozott.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.21. 22:32:58

@CatMother: Ja, nem erre válaszoltam.

Nem találkoztam vele, csak tévében láttam.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.21. 22:44:56

Dolgozott a fűtőházban egy Vas nevezetű mozdonyvezető; olyan sovány ember volt, hogy Laposvasnak hívták. Vas az első szolgálati napját azzal kezdte, hogy egy gőzmozdonnyal nekiment a fűtőház kapujának, és kidöntötte, aztán huszonhat évig dolgozott baleset nélkül. A nyugdíj előtti napon Vast készenlétbe osztották be, azt akarták, hogy csak üldögéljen nyugodtan a várakozóban, de lerohadt egy gép, ki kellett küldeni az öreget, hogy húzza be egy gőzmozdonnyal. Tíz perc múlva szól a telefon a felvigyázónál: Képzeljétek, Laposvas a gőzmozdonnyal megint nekiment a fűtőház kapujának, és kidöntötte. Hogy huszonhat évig jól dolgozott, egy perc alatt elfelejtették.

XCat 2011.11.21. 22:58:49

@atpijkamo: Szép.
Realista. Ez is Moldova?

igazságos 2011.11.21. 23:00:22

@atpijkamo: én úgy vagyok vele, hogy a lényeget kell több nyelven tudni, s mindenhol meg fognak érteni. Vagy nincs igazam?

Amúgy meg már voltam a tévében, méghozzá a közmédiában, beee. :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.21. 23:03:55

@CatMother: A mozdonyfüstös. A biztosítós posztnál bedobtam a linket.

A mostani n.-i érsek is Adácson született. Az apja írástudatlan ember volt, követ hányt, váltókat kötött a vasútnál. A papok látták, hogy tehetséges a fia, elvitték tőle, és kitaníttatták. Rendes gyerek az érsek, még nemrégiben is hazajárt, és segített a szüleinek, megpakolta a lovas kocsit, és ő maga hajtotta fel a szőlőbe.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.21. 23:05:59

@igazságos:

Egy ember kér űtbaigazítást két rendőrtől. Mondja angolul, németül, franciául, hiába. El.
- Nekünk is meg kéne már tanulni egy idegen nyelvet!
- Minek, ez is hány nyelvet tudott, oszt mit ért vele?

XCat 2011.11.21. 23:06:17

@atpijkamo: Ilyen gyorsan nem olvasok azért.. de zsiráf kedvéért múltkor még aznap végignyaltam a tótékat. :D

XCat 2011.11.21. 23:08:00

@atpijkamo: Rendőrből olaszok a jók. Odamégy, csiripelnek valamit, te meg (azaz én meg) ordítasz velük teli tüdőből magyarul.
Láthatóan egészen megijedtek tőlem. Aztán otthagytak. :D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.21. 23:12:01

@CatMother: Olaszban vannak rendőrök? Akkor nemtom mit csinálnak. Nápolyban nem lehetett zöldben átmenni a zebrán, mert leszarták a zebrát, pirost, embert. Ha valaki rendesen közlekedett, azt mondták, az római.

A franciáknál elkaptak azért, mert nem indexeltem saroknál jobbra. Bát pesten is elkapnák a nemindexelőket.

Nagyon sziklás lehetsz életben.

XCat 2011.11.21. 23:15:03

@atpijkamo: Nem tudom, ez lidón volt.. előtte próbált becibálni valami szláv nyelvjárású (többet nem tudtam meg róla) drágajóember egy kapualjba, azok meg ott flangáltak vigyorogva, azt hitték éppen szerelmet vall az ürge. Nagy nehezen elszaladtam, de kissé zaklatott voltam utána.

Meg 16 éves, szal kurvarégen volt. Azóta nem tudom mi van. De akkor felváltva sírtam meg ordítottam velük. :D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.21. 23:17:35

@CatMother: Tizenhat éves fejjel, éjjel, egyedül, olasz sikátorokban kóricálni. Te se vagy normális.

XCat 2011.11.21. 23:21:05

@atpijkamo: Nappal volt. Összevesztem apámmal, ők elmentek a strandra, én meg gondoltam sétálok addig a városban. Leültem egy parkban olvasni, ez a barom ott akadt rám.

Később rájöttem hogy valószínűnek kurvának nézett, és azért próbált meg felszedni. Amúgy jó pasi volt, most már megdugnám. :)

XCat 2011.11.21. 23:26:55

@atpijkamo: Hát jah, úgy ránézésre akkor tűnt 35 körülinek. Közös nyelvet még mindig nem tudunk, szal a lelkével sem kéne vesződni... meg jó messze is van. Ideális pasi.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.11.22. 02:26:48

a maradek gombabol ma csinaltam gombaporkoltet
az amerikai rendorok megfuzhetopek, ha nem csinaltal nagy baromsagot
mondjuk ilyen gyorshajtasnal vagy ittas vezetesnel nincs gatya, de kisebb esetekben lehet veluk kompromisszumot kotni...

CID 2011.11.22. 05:55:45

@hagyma: A kis fehér pöttyöket, ugye lekapartad a szép érett piros gombáról ? :-)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.11.22. 08:57:28

Ez a frankó, ha elírja az adóbevallását nyelvtanár, megbüntetik, de egy ilyen sunyi céget egy ujjal sem bánt senki évekig, ha megkárosított több embert, akkor sem... Ezt kéne megszüntetni, nem 27%-os áfa...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.11.22. 08:59:26

@CatMother: Minek ehhez olaszba menni, ez itthon is megvan :D Rendőr az utcán, gyorshajtó elhúz 100-zal lakott terüeten, rendőr észre se veszi...

XCat 2011.11.22. 09:46:14

@ColT: Jóvanna, akkor még ifjú voltam és naiv. Mondjuk most is az vagyok, valahogy megnyugtató érzés rendőrt látni. Tudom hogy szarna rá ha előtte késelnének meg, de hátha aki megkéselne, az ezt nem tudja.

Persze ha nem ő fizette le, régen a keletiben volt egy cigánycsapat, akik amikor működésbe fogtak, varázsütésre eltűnt a környékről az összes zsaru.

Namost én nem tudom hogy van-e összefüggés, vagy tökártatlanok voltak, csak kifigyelték hogy mikor mennek el, de erősen áthallásos volt.:)

Egyéves Önkéntes 2011.11.22. 09:55:26

Én a Ring nyelviskolában tanultam meg kínaiul, és azóta fasza szendvicseket tudok venni. nyiháó!

Egyéves Önkéntes 2011.11.22. 09:56:31

@atpijkamo: követ hányt? minek eszik meg mindent?

XCat 2011.11.22. 10:03:49

@EÖ: Hámer' klerikális. Mit vársz egy ojantul?

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2011.11.22. 10:05:00

@CatMother: Áh, hogyan is lehetne összefüggés? Hiszen a törvény előtt mindenki egyenlő, sőt vannak még egyenlőbbek is.

XCat 2011.11.22. 10:06:50

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: Ugye hogy nincsen? Hát én is ezt mondom. :)

XCat 2011.11.22. 10:13:52

@estrella negra: Ha belém szeretsz, tökön rugdoslak. De nagyon.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.22. 10:21:18

@CatMother: Eddig nem volt tervbe'. Esetleg, ha egy képet küldenél.
(Országomat egy szuszpenzorért!)
Amúgy hogy merült fel benned ez a dolog, velem álmodtál?

XCat 2011.11.22. 10:27:39

@estrella negra: Túl sokat foglalkozol velem. :)
Mivel az ovikban a hajhúzgálás a szerelem kifejeződése, te meg úgyis megrekedtél ezen a szinten... de ha nem, akkor minden rendben, biztonságban vagy.
Azért nézz magadba jó mélyen, és ha lelsz ilyesmit, irtani.

England win The Ashes! 2011.11.22. 10:29:16

@hagyma: Mondjuk olyan leveleket, méleket, amiben határozottan arra kérik, hogy posztolja ki. Ezeket nem tekintem privátnak, mert jackyllt csak eszköznek tekintik a nyilvánosság figyelmének felkeltése céljából. :) Itt viszont jackyllt szólítja meg, nem kéri a levél kiposztolását, ergó (nem ők:www.youtube.com/watch?v=ww4muZV8FMY) ez simán magánlevelezésnek indult, aztán átfordult gangbang kategóriába. :)

@igazságos: Látom, magyarul meg kezdesz felejteni. PR-jét??? Kiemelem: -jÉt??? ;-)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.22. 10:34:19

@CatMother: Nem is tudom... Jó téged baszogatni.
Ez már szerelem?

XCat 2011.11.22. 10:42:50

@estrella negra: Az eleje.
:(

De ne bánkódj, lehet ám impotensen is teljes életet élni.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.22. 11:16:41

@CatMother: Ez tényleg nagyon örvendetes. De mennyi relevanciával bír ez az információ jelen pillanatban, amiért mindenáron meg kellett osztanod velem?

.lll. 2011.11.22. 11:32:14

Catmother és Estrella a homár Évája és Alekosza:D

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.22. 11:38:11

@lófő: Részemről kikérném magamnak, hogy egy idiótához hasonlítsál.

2011.11.22. 11:46:19

@atpijkamo: csimotáknak meg van rajzkréta és tábla. pocaklakóknak mi van ?

Csokis · http://csokis.blog.hu 2011.11.22. 11:53:40

Eszem lenne, megállna! A múltkor írtam, hogy volt egy parkolási ügyem, amely miatt a következő levelet küldtem:

>>>>>>>>>>>
Tisztelt Cím!
A mai napon a Marczibányi téren parkoltunk XXX-111 frsz-ú
gépkocsinkkal, és a a parkolást SMS-sel fizettük, amely 16:56-kor
kezdődött. A visszaigazoló SMS-ben kapott azonosító: 12345678. A
díjfizetés 18:00-ig tartott. Ennek értelmében kérem, hogy a
17:24-kor a 30-as számú ellenőr által az autónkra tett, 12345678910 számú
pótdíjat és fizetési felszólítást törölni szíveskedjenek.A törlésről
emailben kérem értesítésüket.

Köszönettel: Csokis
>>>>>>>>>>>>>

Amikor másnap rákérdeztem, hogy mizújs, lebasztak, hogy mit ugrálok, van harminc napjuk, hogy válaszoljanak. Mindegy, kivártam. Ma megjött a válasz:

>>>>>>>>>>>>>>>
Levelét követően az Ön által leírtakat kivizsgáltam, melyek eredményéről az alábbiakban kívánom tájékoztatni:
A(z)XXX-111 frsz. gépjárműre kiadott fizetési felszólítás kiszabásának és a parkoló őr intézkedésének jogosságához kétség nem fér.

A jelenleg hatályos adatvédelmi törvény értelmében a fényképfelvételbe betekintési joga van, melyet megtehet a II. ker. Frankel Leó utca 3. alatti irodában (H.-K:09-17, Sz:09-18, Cs:09-17, P:09-16).

Fizetési felszólításával kapcsolatos levelében leírtak alapján panasza elfogadásra került, így fenti befizetési azonosító számon hátralékot nem tartunk nyílván.
>>>>>>>>>>>>>>>

Tehát én vagyok a hülye, mert az SMS-ben való parkolást nem jelzem külön táblával, vagy nem maradok a kocsi mellett, hogy a droiddal ezt közöljem, de azért ők jófejségből törlik? Vagy mia van? "parkoló őr intézkedésének jogosságáhozkétség nem fér" Félretéve azt az apróságot, hogy egy hivatalos levelet illene helye sírási szempontból átnézni (a parkoló őr nem ugyanaz, mint a parkolóőr), ezúton közlöm, hogy de, fér. Jogos az intézkedés, ha díjfizetés nélkül parkolok, nem jogos, ha úgy büntetnek, hogy közben a díjfizetés megtörtént. De azért a panaszomnak helyt adnak. Szóval itt szerintem valaki mégiscsak hülye, és gyanítom, hogy nem én vagyok az.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.22. 11:59:27

@Csokis: Nem úgy van, hogy mikor regisztrálsz a rendszerbe, kapsz egy matréciát, amit ki kell ragasztanod a hátsó szélvédőre?
Ezzel együtt persze a levél hülyeség.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.22. 12:01:16

Amúgy levélben vagy emailben válaszoltak?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.22. 12:05:05

@Kulics:

A gyerek nézi, ahogy mozog a terhes anyja hasa.
- Mi ez?
- A kistestvéred rugdos.
- Biztos unatkozik. Miért nem nyelsz le neki egy játékot?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.11.22. 12:06:24

@CatMother: Az Erste-nél valamelyik évben megtömtem a zsebem cukorkával!

Csokis · http://csokis.blog.hu 2011.11.22. 12:09:39

@estrella negra: Ja, és a mobillal ki is nyomtatom. Tudtommal az ő rendszerükbe bekerül, hogy mobil parkolás történt. Amikor a droid jön, és nem talál cetlit, a kütyüjével megnézi, hogy van-e rajta mobil parkolás. Ha van továbbáll, ha nem, büntet.

Mylady 2011.11.22. 12:14:07

Ma nincs poszt?
Vagy örök időkre ez marad és ide kell kommentben beírni a velünk történteket?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.11.22. 12:14:22

@CID: A légyölő galócától max. "falra fog mászni", szóval hallucinálni fog és orientációs zavarai lesznek. A gyilkos galóca kalapja lehet fehér, sárgásfehér, zöldesfehér, sárga, olajzöld, néha még barna is, legtöbbször olajosan csillogó (ha nem poros vagy fonnyadt), hófehér lemezekkel, fehér tönkjén gallérral, bocskorral. Pár nap múlva tompa gyomorfájás, eszméletvesztés, májkóma, halál.

Aki nem ismeri, az a láb- és hüvelygombán kívül másféléhez ne nyúljon!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.22. 12:17:59

@estrella negra: Nem! A mobilt a visszaigazoló SMS-el kell kitenni a szélvédő mögé.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.11.22. 12:18:33

@Csokis: Jelezném, hogy - ugyan a parkolási pióca társaságok teljes utálatával - időnként nem ők tehetnek róla, hanem a telefon-társaságok. Időnként órák kellenek az SMS-ek célba érkezéséhez, és nemcsak szilveszterkor. Különösen akkor élvezetes ez, ha netbankol(na) az ember és határidőre kellene pénzt feladnia...

Csokis · http://csokis.blog.hu 2011.11.22. 12:21:38

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Azt gondolom, hogy ha nekünk megérkezett a visszaigazoló SMS, akkor nekik is át kellet volna hogy menjen, nem?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.11.22. 12:22:55

@atpijkamo: Nem az ablaktörlő alá?
@Csokis: Mert biztos vagy benne, hogy azonos telefontársaságnál vagytok?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.11.22. 12:24:11

@Mylady: Tudod jól, amíg nincs leplezetlen indonorvégozás, burkolatlan tuggyukmizés, addig semmi.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.11.22. 12:24:52

Kedves Orsolya!
Pont az ilyen esetekre van az a rendkívül népszerű szakma, hogy "pénzbehajtó és verőember". A legjobbak benne az ukránok. Bár a legtöbb szórakozóhely előtt találsz egy-kettőt, akik elmennek és megkeresik a cégtulajt.

XCat 2011.11.22. 12:25:01

@lófő: Részemről kikérem magamnak, hogy te akárkihez hasonlítsál.
Még akkor is, ha tényleg hasonlít alekoszhoz.
Évát meg mindig csodálatos, és szép nőnek tartottam, ez hízelgő.
Ne hízelegj!

XCat 2011.11.22. 12:26:24

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Ez az, nyúljuk le őket!
Én egyszer loptam tőlük egy szaloncukrot, ki volt pakolva, gondoltam elveszem. De bűn rossz volt, valami legolcsóbb átcsomagolt konzumszarcsi.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.11.22. 12:30:14

@CatMother: A cukorka is valójában átcsomagolt Tesco gazdaságos, egyedileg csomagolt savanyúcukor volt, beltartalmát és élvezeti értékét tekintve nem tért el a '60-as - '70-es évek legendás 2 forintos savanyúcukorkájától. Mármint zacskónként volt annyi, és gyakran egy tömbbé olvadt...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.22. 12:37:04

@EÖ: Két részeg ül hajnalban az árokparton.
- Te, jön föl a nap.
- Mér? Azt is ittunk?

XCat 2011.11.22. 12:38:20

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Hát ilyenek ezek a bankok. Azt hiszed, hogy adnak valamit, aztán kiderül, hogy egyrészt szar, másrészt azt is tőled lopták.:(

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.11.22. 12:40:59

@CatMother: Azért nem szar az, csak azzá válik. A szart nem szoktam megenni, ha megérzem a szagát.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.22. 12:44:19

@Csokis: Várj, elmondom lassabban.
A-mi-kor RE-GISZT-RÁLSZ.
Nem amikor parkolsz.

XCat 2011.11.22. 12:45:57

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Minden szar. Vagy előbbutóbb azzá válik. A tömeggyilkosra sem mondod, hogy milyen édesen mosolygó, gügyörésző csecsemő volt 40 éve, most az, akkor mindig az vót.
Na.

Az embereknek elég szelektív a felfogásuk.

XCat 2011.11.22. 12:47:11

@estrella negra: Érti. Több esze van mint neked. Sokkal.
Mondom SOK-KAL.

És még te idiótázol engem... te balek(osz).

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.22. 12:51:12

@CatMother: Figyu, nem vagy te egy kicsit szétcsúszva?
Ennek a kommentnek se füle, se farka.
(Ellentétben velem.)
Aggódom. Szerintem ne egyél több viccesgombát.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.22. 12:56:27

@CatMother: Édes, szerintem kicsit lötyög rajtad ez az ing. Én Alekoszt aposztrofáltam idiótaként. Képzelj bár rólam bármit is, rád soha nem mondanék ilyet. Mindentől függetlenül.
Valahogy tényleg nem vagy ma a topon, nem is abajgatlak tovább.

XCat 2011.11.22. 12:56:29

@estrella negra: Hát ez az. Hogy nem érted. :(
Mondjuk nincs rajta mit csodálni. :)

XCat 2011.11.22. 12:57:31

@estrella negra: És még hazug is.. te, ha nem lennél ilyen csóró faszkalap, beléd zúgnék. Lehecséges.
Ha nem vagy büdös, vagy ilyesmi.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.22. 12:58:13

@CatMother: Jó, hát több esze van. És?
Én meg daliásabb vagyok.:-p

.lll. 2011.11.22. 13:00:56

@CatMother:

kikérem magamnak,hogy te kikéred magadnak!

Csokis · http://csokis.blog.hu 2011.11.22. 14:41:13

@estrella negra: Ja, nem kell már regisztrálni. Bepötyögöd, elküldöd és kész.

2011.11.23. 09:04:50

@atpijkamo: ááá ez óriási :)
süti beállítások módosítása