Tékozló Homár

Nem bírta megjavítani a Té az IPTV-jét

2011.12.09. 17:31 | jackyll | komment

Péter 2,5 hónap szenvedés után feladta a harcot a T-Home ügyfélszolgálatával és felmondta az IPTV-szolgáltatást.

Az IP-tv mese-csodás szolgáltatása volt számomra nézhetetlen. A rögzíthető adások is csak addig nyújtanak élményt, amíg hirtelen meg nem adja magát a SET-TOP-BOX. Nálam 2 év alatt 2 STB és 1 router csere volt. Persze a rögzített műsorok akkor is vesznek, ha csere nélkül, a központból orvosolható a probléma.

Olvasson tovább!

A Shell szerint is a vásárló a figyelmetlen

2011.12.09. 17:03 | jackyll | komment

A hibásan kiállított e-matrica miatt kétszeresen autópályabírságolt Attila megkapta a Shell szakvéleményét is, akik szintén elhajtották melegebb éghajlatra. Merthogy aláírásával igazolja a cetli helyességét:

A Shell-t nem hatotta meg sem a levelem, sem az írásotok. A csatolt levelet kaptam tőlük. Feladom.

Olvasson tovább!

Lenyeli az állam a civilek 1%-át?

2011.12.09. 14:09 | jackyll | komment

Fokozódik a válság a NAV-nál is. Levelük szerint az egységesített mindenvivő szervezetnél már a legegyszerűbb adóbevallásból sem tudják kiszámolni, mennyit kapnának belőle a civilek. Izgatottan várjuk jövő december 31-ig az eredményt. Más is kapott ilyet vagy csak pillanatnyi elmezavarról van szó?

A mellékelt érdekes levelet kaptam a minap a NAV (APEH)-tól. Ezek alapján a jelenlegi adóhatóságnak gondot okoz kiszámolni valaminek az egy százalékát. Maga az indoklás is elég nyakatekert és nem logikus. Az újabb határidő pedig egyenesen nevetséges. A tényekhez tartozik, hogy alkalmazott vagyok és semmilyen egyéb bevételem nincs csak amit a főállásban keresek, tehát ennél egyszerőbb nem lehetne az adóbevallásom.

Olvasson tovább!

Lisztferihegyi taxiskórus

2011.12.08. 14:09 | jackyll | komment

Belgapajti taxishiénákkal ismerkedett a reptéren:

Múlt héten lőttem ezt a képet egy csokor megnyerő külsejű hiéna taxisról, akik a Feri 1 kijáratánál zaklatják (=kórusban óbégatják mindenkinek: "taxi, taxi") az érkezőket. Megkérdeztem az egyiket, hogy milyen cégtől vannak, de többszöri kérdésemre is csak "hova tetszik menni, megmondom a tarifát" volt a válasz. Egy másiktól sikerült kicsikarnom egy "ofisal taxi" cégnevet(?), de Official Taxi nevű céget nem dobott ki a google. A legszebb az egészben, hogy a reptér biztonsági őreivel cseverésznek két leszállás között. Nem hozakodok elő a balkánnal, de szerintem elég ótvar a helyzet.

Gumibélszin után rendőrséggel fenyeget a Friday's

2011.12.08. 12:40 | jackyll | komment

Tamás bélszint rendelt az oktogoni Friday's-ben, de a második kísérletet is visszaküldette, annyira ehetetlen állaga volt. Ennek ellenére egy rövid veszekedés és rendőrséggel fenyegetőzés után kifizettették vele, amit nem fogyasztott el:

Körülbelül két héttel ezelőtt, egy szombat késő délután történt meg ez a felháborító eset velünk az oktogoni Friday's-be, eddig sajnos nem találtam meg a megfelelő fórumot, ahol megoszthatnám "tapasztalataimat". Történt, hogy egy kellemes családi vacsorát szerettünk volna eltölteni szüleimmel, testvéremmel, nagymamámmal és barátnőmmel (6an) az egyik kedvenc helyünkön, a Friday'sbe. Nem vagyunk nagy keresetű emberek, de azt mondtuk, hogy egyébként is van mit ünnepelni (névnap), meg régen is találkoztunk, akkor üljünk be egy jó helyre, kerül ami kerül a végén. Hát ezt a választást azóta már megbántuk.. Úgy indult az egész, körülbeül 25 percet várattak a pincérek, míg valaki hajlandó volt kiszolgálni minket itallal. Kérdésünkre, hogy "miért nem jött senki?" az volt a válasz, hogy a bár pultos  fiú étkezik éppen... könyörgöm, ez komolyan egy hozzáállás a vendéghez? No mindegy, ezen még túlléptünk.

Olvasson tovább!

Tilos a Rudasban beszélgetni?

2011.12.07. 13:01 | jackyll | komment

Jóhiszemű fürdőző a Rudasban annyit látott, hogy két beszélgető külföldit szétültetett a fürdőmester egymástól 50 centire. Reméljük, tényleg csak ennyi történt és jogos a felháborodás. De az is lehet, hogy nem jó szögből nézte a jelenetet.

A minap a Rudas fürdőben voltam, ahol meglepő esetnek voltam tanúja. Két külföldi férfi beszélgetett egymás mellett ülve a sekély vízben, mikor azt látom, hogy megjelenik mögöttük egy tetovált fürdőalkalmazott, majd lehajol hozzájuk és mindenfajta bevezető helyett kettőjük közé nyúlva széthúzza őket.  Mégis csak milyen dolog az, hogy egymás mellett ülnek az emberek és beszélgetnek... Majd miután körülbelül 50 cm-re távolította őket egymástól a tetovált karú fürdőmester -aki most valószínűleg OKJ-s széthúzómester továbbképzésre jár-  tovább sétált...
 
Kedves Vezetőség! Legyenek szívesek inkább feles energiájukat arra használni, hogy a falról le-lepotyogó csempéket visszaragasszák, vagy csak egyszerűen arra, hogy kitakarítsanak...

Szipolynetet hozott a T-Mikulás

2011.12.07. 11:32 | jackyll | komment

A T-Mobile az NMHH-nak ugyan megígérte, hogy az új előfizetőknél nem lesz automatikusan bekapcsolva a szipolynet, de különleges alkalmakkor azért csak megjutalmazzák vele kiemelt ügyfeleiket:

Azért írok nektek, mert a T-mobile-tól az alábbi sms-t kaptam mikulásra. A tárgya a - blogodon is többször emlegetett - "szipolynet" néven elhíresült mobilnet konstrukció, amivel kapcsoltban kérdéseim merültek fel. Hátha tudja valaki a választ...

Olvasson tovább!

CIB: Ingyenes volt a számla

2011.12.07. 10:10 | jackyll | komment

A CIB válaszából kiderül, a rajzverseny nyereményét nem csak újonnan nyitott számlán lehetett átvenni. Ha mégis az új számla nyitását választották volna, azért se kellett volna fizetni:

Őszinte sajnálattal olvastam a rajpályázatunkkal kapcsolatos bejegyzést! A CIB ez év nyarán a Nagycsaládosok Országos Egyesületének csepeli szervezetével együttműködésben azért indította el „Nyári emlékeim” című rajzpályázatát Csepelen, mert elkötelezett az olyan helyi fiókokhoz kötődő programok iránt, amelyek már kis korban, játékos formában megismertetik a gyermekekkel a gazdasági környezet alapvető működését. Ennek egyik fontos állomása ez a program.

Olvasson tovább!

Büntetőkamattal támad a nyugdíjaskopasztó maffia

2011.12.06. 17:02 | jackyll | komment

Csodálatos iparág a nyugdíjaslehúzás. Szinte egyáltalán nem jelentik fel a károsultak a termékbemutatós vámpírcégeket, amikor pedig nagy ritkán mégis, addigra már két felszámolással odébb járnak. Berk mamáját egy azonnal eldobható 300 ezer forintos gőztisztítóra dumálták rá a Beck Reisen kényszerváráslástúráján, aminek aztán egyszercsak a törlesztőrészlete megemelkedett. Bizonyára az árfolyamingadozás hatására.

Édesanyám történetét osztanám meg veled. Ő egy nagyon szeretetre méltó és félénk, de dolgos és lelkiismeretes asszony. Sajnos nagyon naiv és könnyen befolyásolható is. Ezért is voltam rá mérges, amikor újságolta, hogy elmegy egy termékbemutatós kirándulásra az élettársával. A Beck Reisen Kft. szervezte az utat, és a saját falkájába tartozó Beck Credit Zrt. kínálta a részletfizetési lehetőséget. Lelkére kötöttem, hogy ne vegyen semmit, de hát ismerjük a sztorit. "Csak ma van ez az akció", "ajándékba adunk egy háromszázezer forint értékű edénykészletet", stb.

Olvasson tovább!

Visszaküldte a fantomtartozást az Externet

2011.12.06. 13:41 | jackyll | komment

László problémája szerencsésen megoldódott, bár a Posta csak lehúzta a sápját a visszautalt 2000 forintból:

2011 11 11-én megjelent "Fantomtartozás az Externetnél" című írás folytatásaként küldeném  az ügyhöz tartozó levél másolatát mivel szerintem így kerek az egész.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk,hogy 2011.10.27-én e-mailban érkezett reklamációját kivizsgáltuk és panaszának helyt adtunk. Az Externettől igénybe vett ADSL szolgáltatása 2010.03.05.-én szünt meg,számláit azonban csak 2010.04.15-én rendeztük.Fennmaradt tartozását 2010.04.28-án rendezte,tehát semilyen fizetési elmaradása nem volt.Így az utólagosan kiszámlázott felszólítási díjak nem voltak jogosak,ezért ezt az 1.000ft.os számláját sztornóztuk.Az Öntől 2011.11.08.án beérkezett 2.000ft-ot mint túlfizetést postán visszaküldjük Önnek.Az okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása