Tékozló Homár

A legújabb Asus notebookhoz sincs alkatrész

2012.01.12. 14:17 | jackyll | komment

Azt hinné az ember, hogy az Asus jól felépítette magát noname hardvergyártóból, de akadnak még kisebb gikszerek a szervizzel. Pundit októberben vásárolt egy nyáron megjelent notebookot, aminek november végén megdöglött a billentyűzete. Miután karácsonyig nem sikerült ezt az elemet kicserélni, nagy kegyesen felajánlották, hogy beraknak egy angol billentyűzetet, amit majd valamikor önköltségi áron kicserélhet magyarra, vagy addig nem kapja vissza a gépet, míg meg nem jön.

Tavaly októberben úgy döntöttem, hogy véget vetek hónapok óta húzódó spártai magányomnak és összehozom magam egy laptoppal. Az új partnerrel rendszeres beszélgetéseket, közös munkát, tartalmas programokat és közös zenéléseket terveztem volna, de ha tudom mi lesz belőle inkább zárva tartom a szívemet és tovább tartogatom magam egy későbbinek. A hosszas társkeresés végére, azaz november elejére 2 versenyzőnek maradt hely a szívemben. Tulajdonképp akár ikerpárnak is mondhatnám őket, hisz mindketten az Asus N55 nevet kapták a keresztségben. Kis töprengés után a fehér mellett döntöttem. Nem mondhatnám, hogy szerelem lett volna első látásra, de az igényeimnek megfelelt és éreztem, hogy akár rövidtávon össze is tudnánk hangolódni. Egy budapesti üzlet volt a kerítő és szűk egy hét alatt össze is hozta a randit. Már az első estét együtt töltöttük és utána rögtön hozzám költözött. Az első két hét csodálatos volt és minden nagyszerű harmóniában működött. Néha elkísért a munkahelyemre, de a legtöbbször csak otthon várt mire hazaértem. Éjszakánként hosszan fent maradtunk és a közös jövőt tervezgettük. De a boldogságunk olyan gyorsan szakadt meg, mint az IMF tárgyalások.


Az egyik este éppen egy filmet néztünk közösen, mikor egyszercsak elaludt és nem ébredt fel többet. Először nem is estem pánikba, gondoltam kis evés, pihenés és másnapra kialussza. De mikor reggel a sokadik próbálkozásra sem sikerült életet verni belé sejtettem, hogy itt bizony nagyobb a baj. Én már nem segíthetek rajta... Értesítettem a kórházat és pár napra rá érte jöttek. Ekkor november 23.-át írtunk. Nem aggódtam. Tudtam, hogy a lehető legjobb kezekben lesz.

Ám mikor már hetek múltak el anélkül, hogy bármit is hallottam volna felőle, nyugtalan lettem. Fel is hívtam a szakrendelést, ahol elmondták, hogy az alaplapja váratlanul leállt, így azt sajnos műtétileg el kellett távolítani. Jelenleg a donorra várnak, hogy a transzplantációt elvégezhessék, de pontos időponttal nem tudnak szolgálni. Szomorúan tettem le a telefont, hiszen a kapcsolatunk még nagyon új volt és ő teljesen egészségesnek tünt. Nem számítottam rá, hogy valami tragédia ilyen gyorsan elragadja tőlem. De türelemre intettem magam, végülis mellette döntöttem és megérdemli, hogy egy kicsit várjak rá.

Ismét hetek teltek el, és ismét semmi hír. Izgatottan tárcsáztam a számot, ahol közölték, hogy az átültetés ugyan sikerült, ám a további kivizsgálások alatt bizonyos komplikációk merültek föl. Kiderült, hogy a billentyűzete is felmondta a szolgálatot, így megint csak külföldi csereszervre várnak. A hazaengedéssel kapcsolatban továbbra sem tudtak semmivel se bíztatni. Ekkor már igen el voltam kissé keseredve. Miért kellett nekem pont őbelé szeretnem? Miért nem hittem az ösztöneimben és választottam inkább egy nagyobb igényűt, de megbízhatóbbat?

Pár napra rá csörgött a telefon. A kórházból hívtak. December közepén jártunk, lassan egy hónapja nem láttam. Szívem megtelt reménnyel, ám a felszabadító katarzis helyett a kétségbeesés legmélyebb gödreibe taszítottak. Egy búgó hang elmondta, hogy az ünnepekre való tekintettel a donorok felhajtása akadozik, ezért januárig ne nagyon várjam haza őt. Amennyiben ez nem felel meg, úgy beültethetnek egy angol nyelvű billentyűzetet. Ekkor bennem összetört valami...

Kértem, hogy mivel lassan több időt töltött ott, mint nálam, ezért vele inkább szakítanék és újrakezdeném egy egészségessel. Úgy éreztem, hogy a nyelvi differenciák miatt hosszútávon nem értenénk meg egymást. Erről a hang hallani sem akart. Abban állapodtunk meg, hogy a beszélgetésünkről és a látleletről levelet küld, hogy további kifogásaimat és észrevételeimet ott tehessem meg. Így is lett és elküldte az ajánlatot: az angol nyelvű billentyűzet beszerelését továbbra is vállalják, ám a későbbi beavatkozások és a helyreállítás költségét a későbbiekben nekem kell állnom. Ráadásul ez a műtét sem működne azonnal, hanem ehhez is másfél hetet kéne várnom. Indoklásként ismét a közeledő karácsonyt és az ezzel járó szállítási nehézségeket hozta fel, továbbá felhívta a figyelmemet arra, hogy a cég részéről ez egy nagylelkű felajánlás. MY HEART IS BROKEN...
 
Próbáltam a dolgot több aspektusból is vizsgálni, de nem hiszem, hogy ha egy leszakadt kart fordítva varrnak vissza azt lehetne bármikor is nagylelkűnek nevezni. Nem gondolom, hogy ennél kultúráltabb országban felmerülne az, hogy egy laptopot rosszabb állapotban akarnának visszaszállítani, mint ahogy azt átvették és ezt még képesek lennének szívességként is beállítani. Nem gondolom, hogy egy akkora cég, mint az Asus megengedhetné magának, hogy egy terméke két hét használat után magába forduljon. Nem gondolom, hogy amennyiben mégis felmerül ilyen, akkor a cég megúszhatná ezt sűrű bocsánatkérések, illetve egy cserekészülék biztosítása nélkül. Nem gondolom, hogy bármilyen hiba és bejövő ünnep esetén normális az, hogy egy javítás lassan már két hónapja tartson. Nem gondolom, hogy -hacsak nem akarom magam leszoktatni az számítógépezésről - valaha az életben fogok még Asus terméket venni.
 
Most január 10., van és továbbra is magányosan töltöm napjaimat. A többi szinglinek ezúton javaslom: sose kezdjen egy Asusszal!

Üdvözlettel:
Pundit


ui.: alább a kálvária részletei


---------- Forwarded message ----------
From: ASUS Ügyfélszolgálat <ugyfelszolgalat@asus.com>
Date: 2011/12/12
Subject: ASUS Magyarország (billentyűzet) - B9N0BC131875376
Cc: UGYFELSZOLGALAT <ugyfelszolgalat@asus.com>

Tisztelt XX Úr!

Az ASUS Magyarország ügyfélszolgálata nevében, előzetes telefonos megbeszélésünkre hivatkozva készüléke szervizelésével kapcsolatban az alábbi felajánlást tennénk. Tekintettel az év végi szervizelés okozta esetleges kellemetlenségekre, a magyar nyelvű billentyűzet beszállítási idejéből eredeztethető további problémák elkerülése végett, ahhoz fel tudnánk Önnek ajánlani egy angol nyelvű billentyűzetet, amennyiben a magyar nyelvű billentyűzet előre nem látható beszállítási ideje a bizonytalanságon túl egyéb problémát okozna Önnek.

Azonban az angol nyelvű billentyűzetet nem ideiglenesen, eseti jelleggel kínálnánk fel, hanem mint állandó cserealkatrészt. Így azt Ön később csak önköltségi alapon felválalva tudná kicseréltetni egy magyar nyelvű billentyűzetre.  Ami pedig a magyar nyelvű billentyűzetet illeti, a beszállítási időpont tekintetében nem rendelkezünk biztos információval, ezért annak teljesítése szélsőséges esetben következő év elején teljesülhet a decemberi raktározási problámákból fakadóan. (Az év végére az európai raktárak, így a hazai lerakatok is kiürülnek, az alkatrészek pótlására pedig csak jövő év eleján nyílik ismételten lehetőség.)

Felajánlásunk túlmutat a törvényi kötelezettségen, saját hatáskörünkön belül dönthetnénk a magyar nyelvű billentyűzet berendelése mellett, a szervizelés elhúzódását pedig indokolni tudjuk, ezért az jogi értelemben számunkra kényelmetlen helyzetet nem teremtene.

Tekintettel azonban az Ön külön megelégedettségére, ezt az angol nyelvű billentyűzetet új döntésünknek megfelelően mint állandó alkatrészt tudnánk az Ön készülékébe beszerelni, így csökkentve a várakozási időt. Később ezt tetszőlegesen, de önköltségi alapon rendezve (garancián túli ügyintézés) tudná a szervizben cseréltetni magyar nyelvűre billentyűzetre. Várjuk szíves viszontválaszát, hogy a készülékét javítva mihamarabb átadhassuk Önnek.

Maradunk tisztelettel:
ASUS Magyarország Ügyfélszolgálat

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.12. 14:21:43

na egye fene, hozzászólok! uff.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.12. 14:22:20

Naggggyon modoros.

Száz forint egy ragacskészlet, ha elfelejtette, hol vannak a betűk.

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.12. 14:24:00

nagyon bátor és ügyes vótam, az első bekezdést végigolvastam. sajnos itt valami furcsa gyomorgörcs tört rám meg egy kis hányinger is. van olyan aki el bírta óvasni???

Denton85 2012.01.12. 14:24:56

nagyon fárasztó a "humor" én sem bírtm végigolvasni, mert idegesítő.

pingviini (törölt) 2012.01.12. 14:28:05

@akiazsiráfotszereti: hasonló tüneteim lettek, felénél abbahagytam az olvasást

cicmen (törölt) 2012.01.12. 14:30:34

@Horváth Lajos: ????? mi a pina?

Ajaj! Itt akarod, hogy felvilágosítsanak?

horex · http://horex.uw.hu/ 2012.01.12. 14:35:29

Érdemes lenne venni egy pornóujságot, nehéz kibirni ennyi ideig nő nélkül
Aztn persze kértéritésként ennek az árát is bevasalni az ANuson

DaDa77 2012.01.12. 14:35:40

Nekem sem ment végig, tényleg eléggé irritáló stílus, bizti a torrent letiltotta a chipet :) filmnézés közbe mi?....

Szarazkoro 2012.01.12. 14:38:29

@fghjk: no en elolvastam. Romeo kicsinalta Juliat oszt most meg nem akar utanna halodni.

st30 2012.01.12. 14:38:36

a cikk too long, didn't read

pedig asus szervízzel nagyon meg vagyok elégedve.
hétfőn bejelentettem a notit
kedden futárszolgálat elvitte Pestre
csütörtökön a futárszolgálat ébresztett fel reggel és minden alkatrészt kicseréltek, azóta sincs semmi bajom.

A_blogger 2012.01.12. 14:39:35

szerintem ha nincs magyar billentyűzet, nem köteles elfogadni az angollal újraszerelt laptopot. illene újat adni, ha elégséges időn belül nem tudják pótolni az alkatrészt.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.12. 14:40:34

MIjeza alkatrész hiány dömping????????
Se opel se asus..borzasztó.
Nem olvastam el, csak beszélgetni szeretnék:)

Szarazkoro 2012.01.12. 14:42:31

@batgirl: lehet h ez ugyanaz a pasas?

Manyecska 2012.01.12. 14:46:43

Meg kellett volna simizni kicsit aztán kurva nagyot belerúgni. De komolyan!!!

Faus to 2012.01.12. 14:48:40

Én sem tudtam elolvasni, de annyi kiderült, hogy a posztolónak egy új partnerre fájt a foga és azt egy fehér ANUS-ban találta meg, majd magáévá is tette, fizetett érte. Egészségére.

Koholmány 2012.01.12. 14:48:45

Posztoló, ezt 3, bővített mondatban le lehetett volna írni, b@szom azt az intellektuell fejedet!

Manyecska 2012.01.12. 14:48:49

Na elolvastam elmész már te a pi@csába!!!:)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.12. 15:00:27

@Szarazkoro: lehet, lehet hogy be van indulva a nem kapható alkatrészekre:)))
Magáévá akarja tenni őket:)
Mi meg jónők itt szárazkórok leszünk..:)

Manyecska 2012.01.12. 15:03:38

Annyit értek belőle hogy nehéz napjai vannak a gépnek!

megamenn 2012.01.12. 15:05:26

Ez a poszter buzi. Szinte biztos.

Manyecska 2012.01.12. 15:06:48

Milyen az a spártai magány??? Se kézimunka, se hobbi??? Nem értem.

megamenn 2012.01.12. 15:09:25

A sztori röviden ( és dulván ):
új laptop villámgyorsan beszart, javítás, csere, péz nuku. Reklamációra picsábaelküldés van.

Gazsi bácsi lótetű 2012.01.12. 15:11:48

Ezt most hogy képzeli az ASUS?
Vagy kurva gyorsan megoldja a magyar billentyűzetet, vagy ad egy új gépet.
De nem, ők sunyítanak...
Szeretnék egy olyan országban élni, ahol a fogyasztóvédelem ilyenkor bekéri a dokumentumokat, és ha minden a leírtak szerint van, akkor megkéri a szervizt, hogy azonnal adjon egy új gépet, vagy felfüggesztjük az ASUS értékesítését addig, amíg nem képesek megoldani a szervizelést. Lenne gyorsaság...

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2012.01.12. 15:15:37

Nem lehetett volna ertelmesen leirni az ugymenetet?
A masodik mondat utan felhagytam az olvasassal.

Ha ezt humorosnak szanta a panaszos akkor jobb ha elkezd gondolkodni azon, hogy mi is az a humor.

dr. _mmm_ 2012.01.12. 15:16:23

Hulladék laptophoz hulladék szerviz szolgálatartás jár.
Vettél volna rendes gépet.

Én vettem 1 DELL gépet (Igaz nem Asus árszint) de ha elromlik valami, akkor felhívom a szervizt, és kijön a lakásomra a szerelő, hozza a cserealkatrészt, és pik-pak kicseréli.

Francis Dolarhyde (törölt) 2012.01.12. 15:17:48

micsoda szemét egy ügyintézés meg levél ez az Asustól. Vagy háromszor kiemelik ezt az önköltségi alapon történő későbbi billentyűzetcserét mintha ez olyan nagy dolog lenne egy szerviznek "ingyen" megcsinálni ezt egy amúgy is garanciális gépnél. És még érezze magát a vásárló lekötelezve magát. Fúj. Meg hogy őnekik ez nem teremt "jogilag kényelmetlen helyzetet". Milyen nyálas duma.

Ofélia . 2012.01.12. 15:25:29

Namármost "életet verni belé" ez volt a gond mivel a roncsokat kevesen dolgozzák fel.

Ofélia . 2012.01.12. 15:27:50

@_mmm_:

Azért az asus nem annyira hulladék viszont a dell is lutri kis hazánkban:((

bendeguz75 2012.01.12. 15:31:06

"Ekkor november 23.-át írtunk. Nem aggódtam."

"Ám mikor már hetek múltak el anélkül, hogy bármit is hallottam volna felőle"

"Ismét hetek teltek el, és ismét semmi hír."

"Pár napra rá csörgött a telefon. December közepén jártunk"

Tisztara mint a mesekben, nalad 3 nap egy esztendo. 2x hetek teltek el de osszesegeben meg 3 hetet sem utotte meg a dolog :)

Ofélia . 2012.01.12. 15:32:16

@Gazsi bácsi lótetű:

A garancia lószart sem ér mivel senki ismétlem senki sem büntet meg senkit a vevő leszarásáért.

A senkit úgy értettem, hogy egy cég magyar helytartóját személyesen:(((

Mclaurin 2012.01.12. 15:34:07

Az ASUS egy kalap.. de ezt már tudhatjuk a korábbi homárposztokból. Nem tudom miért gondolják nagy névnek. Főként ha valamit nem tud gyártani na az a laptop.

Infomaker 2012.01.12. 15:35:23

ÉN azt bírom, hogy emberek hónapokig filóznak, hogy milyen laptopot vegyenek, összehasonlítgatnak, teszteket olvasnak, és ugyanúgy beszopják...

Awwww yeah!

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.01.12. 15:40:47

Figyelj, öcsi! Nővel próbáltad már? Úgy értem igazival.
Bár szerintem nem sokáig húzná melletted egyik sem.

Ofélia . 2012.01.12. 15:49:24

@Infomaker:

Persze mint a porszívónál hetekig kombinálnak oszt elmennek és megveszik a pirosat:DD

Secnir 2012.01.12. 15:53:35

végigolvastam.

"Felajánlásunk túlmutat a törvényi kötelezettségen, saját hatáskörünkön belül dönthetnénk a magyar nyelvű billentyűzet berendelése mellett, a szervizelés elhúzódását pedig indokolni tudjuk, ezért az jogi értelemben számunkra kényelmetlen helyzetet nem teremtene."

na erre ne vegyenek mérget.
szerintem fogyvéd. a javítás időtartama bőven túl van 30 napon, ilyenkor illik a zsetont visszaadni.
60 napon túl kamatokkal megfejelve.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.01.12. 15:57:46

@Infomaker:
Én a faékkel vagyok így!
Hetekig molyolok, aztán megveszem a barnát!

Amúgy a poszt toló a szerelmi életét festette le a laptopjával?
Mert csak egy bekezdést tudtam legyűrni.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.01.12. 15:59:59

az mibol derult ki mindenki szamara rajtam kivul, hogy a posztolo ferfi?
kifejezetten noi stilus
nekem

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.01.12. 16:02:19

oh bocsanat, a levelig mar nem jutottam el tehat xxx urhoz van szerencsenk..
igy meg gazabb

metal · http://electric.blog.hu 2012.01.12. 16:06:16

@_mmm_: Gondolod most ,mert még nem volt rossz tapasztalatod vele!:)

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2012.01.12. 16:07:14

@Sün‼:
Én vaséket használok fához is, azt jobban lehet ütni. :)
Nem összekeverni a vEsékkel, amit szintén ütni szoktak rosszabb helyeken. Még rosszabb helyeken meg lopni, de ezt hagyjuk. :D

horex · http://horex.uw.hu/ 2012.01.12. 16:08:05

Tuttátok hogy Svédben a dhl szállitja ki fűszoknyásokkal a laptopokat és azok soha nem romlanak el?

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2012.01.12. 16:10:11

@Ofélia .:
"Persze mint a porszívónál hetekig kombinálnak oszt elmennek és megveszik a pirosat:DD "

Titkárnők felvételéről is hallottam hasonlót:
Hetekig kombinálnak
a végzettségekkel,
tapasztalatokkal,
idegennyelvvel,
referenciákkal

aztán
a több körös állásinterjúkkal,
személyiségtesztekkel
...
végül felveszik azt amelyiknek nagyobb a melle! :D

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2012.01.12. 16:11:19

@horex:
Aztán a fűszoknyásokkal lehet-e a jobb sarokban "kettinteni" ?
Megannyi kérdés...

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2012.01.12. 16:12:48

Amúgy az volt már, hogy nem kellene a you*rn.com -ot nézni a laptopról, mert attól megy tönkre a billentyűzet...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.12. 16:13:59

@Sün‼: "csak egy bekezdést tudtam legyűrni."

Jó neked. Én háromig jutottam, oszt visszajött.

Skodakék Fábia 2012.01.12. 16:16:38

@atpijkamo: én nem jutottam el odáig...most megdugta mielőtt megdöglött vagy nem?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.12. 16:25:53

@petrócselly: Mondtam, hogy visszajött, nem tudtam megemészteni. Olyan mondéééén.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.01.12. 16:30:53

@petrócselly:
Ha volt esze, megtette.
Ellenben ha nekrofil volt, akkor várt vele.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.01.12. 16:41:00

@Van_mikrohullámú_sütőtök?: Nem jó! Attól még fogazhat.

mohopasi 2012.01.12. 16:51:42

De marha hosszú. Nem olvasom végig. De azért van véleményem! :-)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.12. 16:55:11

Mondjuk érdekes :D Alapból nem sikeres az, hogy mindenhova küldözgetni kell a cuccot, mert nincs magyar képviselet...

lpfutar 2012.01.12. 17:05:30

Akkora szerelem nem lehetett ha még be sem járt hozzá látogatóba...

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.01.12. 17:09:18

Majd kilenc hónap múlva visszakapod a kicsikét a kórházból.

Anti Anyag (törölt) 2012.01.12. 17:15:58

Sok duma helyett inkább jegyezted volna meg:

1. Asus-t nem veszünk. Drága és gagyi.
2. Ha mégis veszünk, akkor inkább drágábban pld. a MédiaM-ban, mert ott visszakaptad volna a lóvét, a garancia meg az ő problémájuk, szóval magyar helyett angol billentyűvel nem is próbálkoztak volna, ott belefér a hasznukba, így nem szaroznak.

Amúgy Acerral jártam így (alaplapcsere), hozták, vitték cserélték, mindez durván egy hét és szevasz.

Amúgy ma már minden kínai, szóval a lényeg már nem is a termék minősége, hanem az, hogyan intéződik, ha tönkremegy, mennyi a garancia és a többi.

Persze sokan úgy vesznek laptopot mint kenyeret. Minnél olcsóbb legyen és messze se kelljen érte menni. Na meg a google-ba sem nézek körül. Pedig az Asusnak van híre a neten.

Shinjuku 2012.01.12. 17:17:09

Stil kisse negedes... poszter vajon meg a szekrenyben van vagy mar elojott?

Freddy1st 2012.01.12. 17:24:38

Gáz ez a doktorosdis/párkeresős szöveg!
A szerviz mondhatta volna azt is, hogy nem mond semmit.
Berendeli a billentyűzetet, és jön amikor jön. Ha 3 hét, akkor 3 hét. Nincs 30 nap, viszont törekedni kell a rövid javítási időre!
Persze felajánlhat cseregépet, de nem fog 1-1,5 hónapnál előbb, mert nem kötelező és nem is érdeke.
Az angol bill tényleg gesztus sztem, hogy a kuncsaft előbb jusson hozzá a gépéhez, össze tudjanak már bújni.
Gondolom fekete bill azért lett volna (szokott lenni, mert az a leggyakoribb szín), de a parasztnak kellett a pompa, fehér gépet vett.
Biztos azért, hogy a filmnézés és zenélgetés után az oltár előtt szép ruhában legyen a nagy Ő! :D

És a végén még egy gondolat: Egy kommersz márkától miért várják sokan a prémium minőséget akár szolgáltatás terén is? Azért, mert sokba került a gép, attól még a gyártó, a szerviz, a logisztika, a mentalitás ugyanaz a középkategóriás marad!

Ellenpélda:
Nekem most egy Vaio-m van, alaplap gond volt vele nemrég.
Előfordul az ilyen, elvégre 2007 decemberi, tehát 4 éves a gép!
A gyártó elismerte, hogy az Ő, pontosabban az egyik beszállítójuk hibája miatt állt meg a gép, szánják-bánják, kiterjesztik erre a hibára a garanciát 4 évre!
November 29. kedd: Jelentettem a problémát a központjuknak telefonon.
Service Tag kellett, és már mondták is, hogy mikor készült a készülék, és hogy valóban garanciális lesz a javítás, mert pár hét híján 4 éve gyártották, nem kell sem számla, sem garpapír, sem semmi, csak név, cím, telefonszám.
November 30. szerda: Reggel kaptam SMS-t, hogy egy csomag elindult hozzám a Sony franciaországi szervizközpontjából.
December 1. csütörtök: Délután 4 körül UPS jött a gépnek megfelelő üres dobozzal, beletettem a mellékelt útmutató szerint a gépet, futár elvitte.
December 2. péntek: délután SMS, a készülék megérkezett Fr-ba.
December 5. hétfő: Reggel SMS, kész a javítás, tesztelve, ki és letisztítva, egy-két esztétikai hiba grátisz javítva, és már útnak is indították hazafelé.
December 6. kedd: Délelőtt itt volt, tökéletes állapotban.
Ebben benne van másfél oda-vissza út Franciaországba, és egy hétvége.

Asszem maradok ennél a márkánál! :)

akárkivagybárki 2012.01.12. 17:29:37

Hányinger a stílus nem bírtam végigolvasni. Mi lett a vége?

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2012.01.12. 17:34:47

@estrella negra:
"Nem jó! Attól még fogazhat."

Hú a fogzás az sok sírással jár, nem jó :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.12. 17:43:16

@Esküszömneménvoltam: megakarta dugni, de előtte meghalt. Reklamált, de azt nem fogadták szivesen. Ja , és perverz gondolatai vannak .ennyi. De én sem olvastam sokáig.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.12. 17:47:15

@Freddy1st: Nekem van 10 és 13 éves laptopom is, az egyik HP, a másik Gericom... :D Prémiummárkák? Piha :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.01.12. 17:48:14

Tippelhetek a szerző kilétét illetően? Jogot végzett? Bölcsész? Mindegy is. GIMME MORE! Panaszkodj a sütödei túróstáskáról, amibe lapkasajtot pakoltak. Meg a fikuszról, ami valójában húsevő trópusi szörny, de fikuszként olcsóbban adták. Bámulatos, ahogy végigvezeti hosszú, hosszú bekezdéseken keresztül, és egy pillanatra se esik ki a szerepből. Stilisztikára egy hatalmas dicséretes jeles.

Asusoddal viszont kimaradt egy kiadós veszekedés. Tudod, van olyan párkapcsolat, aminek kifejezetten használ. Nálam mindig bejön. Szeretgetem, dédelgetem, de ha egyszer megpróbál visszaélni ezzel és morcoskodik, úgy leteremtem, hogy a füle kettéáll. Onnantól megint olyan, mint a kisangyal. Csak már tisztában van vele, ki hordja a nadrágot. Ez működött a mozizó partneremnél, az együttzenélgetős jammelő pajtinál. Az Acerem meg szerintem egy kutya, mert imádja, ha a hasát vakargatom meg kitúrom a kullancsokat a loboncából, cserébe egyfolytában a kedvemben jár és magasról tojik mások véleményére.

Freddy1st 2012.01.12. 17:52:36

@ColT: Működnek is? Minden részegységük? :D
Na jó, ez csak poén volt.
Akkoriban még normálisan összeraktak mindent. Majdnem mindent. Régebben a HP is feljebb volt a ranglétrán, mint most. Gericomról nem tudok véleményt alkotni, nem igazán volt szerencsém hozzá.

Ofélia . 2012.01.12. 17:58:35

@Van_mikrohullámú_sütőtök?:
"végül felveszik azt amelyiknek nagyobb a melle!"

Oszt fizetik a gyerektartást:DD

@hagyma:
Szerencsénk??:DD

@Freddy1st:
"Akkoriban még normálisan összeraktak mindent"

Ugye a ganz mávagra gondolsz??:DD

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.12. 17:59:40

@Freddy1st: Simán működnek.

Mondjuk nem azért, mert normálisan öszerakták őket, hanem mert amióta nálam vannak, vigyázva van rájuk. Eőtte mondjuk kaptak rendesen, de véletlenül túlélték :)

HP az ja, régebben jobb volt, Gericom meg, olyan, mint a Lada.
Zörög, lötyög, ronda, de elpusztíthatatlan :D

Ofélia . 2012.01.12. 18:01:22

@neccharisnyás útonálló:

Részemröl nálad a pont.

Laptop hasát vakargatni, hogy szépen doromboljon:DDD

Ofélia . 2012.01.12. 18:06:04

@ColT:
Látom a zsiga téged se hagyott még az út szélén.

Világgá tudom röhögni magam mikor egy 30 millás kocsi beszarik a mohabe sivatagban és kiírja az isten barma, hogy mallfunktion

Ez legalább olyan mintha ukrajnában tenné:DDD

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.12. 18:17:51

@Ofélia .: Nem volt zsigám, Kispókunk volt, meg most már a második Escort.
A Kispók még néha-néha lerohadt, de azt apám bárhol megbűvölte, a Fordok meg üzembiztosak, mert rendben vannak tartva :)

_____________ 2012.01.12. 18:18:46

A stílusából ítélve, a posztoló buzi...?

AkinekSemmiSemTetszik 2012.01.12. 18:27:39

TL;DR - amúgy az Asus levelét elolvastam, az legalább nem analógiákkal tűzdelt humorosnak szánt drámai mű lett. Elég geciség, hogy köbö azt írták: "Figyelj, ne pattogj öcsi, mert őszintén, ha akarjuk itt tartjuk a laptopod, amíg szeretnénk és teljesen jogos a dolog. Szal jobban jársz, ha angol billentyűzettel visszaveszed és elfelejtesz bennünket!" Nem teljesen ügyfélközpontú hozáállás, hogy mert megtehetjük, leszarjuk az ügyfél fejét..

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.01.12. 19:19:02

@Van_mikrohullámú_sütőtök?:
sunews.blog.hu/2012/01/06/allasinterju_195

Amúgy azon meditálok, hogy a laptophoz való vonzódást hogyan nevezik?
Laptofilia?
Óder mi?
Valamint az is érdekelne, hogy a poszt toló milyen kapcsolatban áll Palkovicsné őkegyelmével?

Rosszindulatú Vászka 2012.01.12. 19:44:55

@Sün‼: e-kultúra. Esetleg talán nemtom.

Ofélia . 2012.01.12. 19:52:45

@Sün‼:

Ofélia vagyok és nem ofília te elvetemült.

Palkovicsné laptopjai pedig örökéletűek voltak mivel a lopott laptop nem romlik mint a csírázós kolompér:DDD

Ofélia . 2012.01.12. 19:59:26

@ColT:
Anyámnak volt kispókja.

Kellett hozzá smirgli, drót, csavarhúzó, kalapács és irány a nagyvilág.

Az adrián meg ált a kempingben egy audis és várt csak várt és 4 napig várt, a laptopos fickóra:DDD

budahazyj 2012.01.12. 20:07:05

Igy elbaszni egy levelet! Szerinted ki a faszomnak van kedve ertelmezni a szofordulataidat meg atvitt ertelmu "olyan intelligens es vicces es konnyed vagyok, hogy beszarok magamtol" leirasodat? Vazzeg ezt nagyon benezted.

igazságos 2012.01.12. 20:14:29

Az egyik este éppen egy filmet néztünk közösen, mikor egyszercsak elaludt és nem ébredt fel többet.
---
ÁMEN. BÉKE PORAIRA. Ugyanis az alaplap múlt ki.....

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.12. 20:15:44

@Ofélia .: mi az a kispók? Jóóójó..tudom, hogy kocsiról van szó, de mi? Polski?

igazságos 2012.01.12. 20:15:47

@Ofélia .: ő csak az arra érdemesek nevét tudja megjegyezni. Azért meg tenni kell.

igazságos 2012.01.12. 20:17:00

@batgirl: kispók, mint kispolszki?

Előre mondom, nem értek a kocsikhoz, pedig vezetek. :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.12. 20:29:20

@igazságos: én értek. Tavasszal cseréltem le a kocsit. Az exbarátom több tucat helyre elkisért, mint szakértő. Valahogy nem találtam. Aztán, egy reggel mondtam,hogy kellene egy kocsi. felmentem a netre és kerestem. Zöldet. Találtam, még az nap megvettem. Azt mondja a pasas, hogy nem igy kell kocsit venni.

Ofélia . 2012.01.12. 20:49:05

@batgirl:
Így igaz az a kicsi elnyűhetetlen szappantartó:)

asdf 2012.01.12. 20:50:28

- notebookot visszakered javitatlanul az asustol
- leadod a _vasarlas helyen_ javitasra (kotelezo atvenniuk, nem hajthatnak el, hogy menj a szervizbe), megmutatva nekik az elozmenyeket, nagyon ugyelsz ra, hogy a jogszabalyoknak megfeleloen jegyzokonyv legyen felveve jotallasi igenyedrol. A notebookot az osszes tartozekaval adod le (ez kesobb ez jol jon majd)
- elvileg 2 hetuk van ra, hogy megoldjak, jofej vagy, 3-at adsz nekik, ha meg mindig nincs magyar bill., akkor vagy a vasarlok konyveben, vagy tertivevenyes levelben a neked okozott jelentos erdekserelem miatt elallsz a szerzodestol es megjelolod azt a szamlaszamot, amire a vasarlas osszeget varod, jelzed, hogy jogszabaly szerint 30 napjuk van ennek teljesitesere (ha idokozben megjon a billko, az mar teged nem erint, te mar elalltal a szerzodestol, es mivel az osszes tartozekot leadtad, nincs akadalya a fizetesnek).
- ha 30 nap mulva nem erkezik meg az osszeg, erdeklodsz, hogy hol a penzed, ha nem hajlanak visszafizetni a vasarlaskori _teljes vetelarat_, kozjegyzonel vetelar+kozjegyzoi dij osszegevel fizetesi meghagyast adsz ki ellenuk, ha fizetnek, fizetnek es orulsz, ha nem, talalkoztok a birosagon. Fel, masfel ev mulva siman megnyered a pert :)

Ofélia . 2012.01.12. 20:53:42

@igazságos:
Ismeri ö rendesen mert Ede csak egy van és még mindig bolyong az üvegasztalt keresve:DD

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.12. 21:20:27

@Rosszindulatú Vászka: nincs is. Imádom:))Kiwinek hivom. Még az ülés is kiwizöld:)

lordjim 2012.01.12. 21:38:02

eccer ráálltam egy ázuszra,-hideg vót

Manci néni, a szomszéd 2012.01.12. 22:58:53

Drágáim, hát manapság már senki nem tud leülni egy asztalhoz, ha netezni akar? Mindenkinek csak az "okostelefon" meg a "net-not-book" kell? Mert az olyan felvágós ugye?

De arra egyik marhája se gondol, hogy ha beszarik, akkor nem csak egy ezer forintos billentyűzetet kell kidobni, hanem az egész gépet és a monitort is.

De durva már azért ez, nem?

Aztán egyik jobba rí mint a másik...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.12. 23:51:40

@asdf: Avagy visszakéred, veszel ebayen egy billentyűzetet, 5 perc kicserélni, megoldva. Utána gép elad, és vesz egy használt Lenovot, az 5 év múlva is menni fog :D

Megdobbent 2012.01.13. 01:04:07

Posztert a kormanyzatba, elembeteg, es gusztustalanul zavaros elmeju. Tokeletesen odavalo, sulyat meg birja minden vasoszlop.

salapapa · http://salapapa.hu 2012.01.13. 01:32:57

"MY HEART IS BROKEN..."

miért nem jó az angol billentyűzet? azzal még jobban is menne az angol. :P

glóriásgörkorisangyal 2012.01.13. 07:15:31

"Nagy múltú" IFK -sként, tollat sem adnék a poszternak, nem hogy billentyűzetet. Ha a szervizben is ilyen stílusban nyomta, akkor értem, hogy miért akartak neki angol billentyűt adni. Azt gondolták, hogy ez a kis Shakespeare imitátor csak eltévedt magyarhonban.

Eszter01 2012.01.13. 08:10:27

Kórház, donorok.. eddig bírtam..

bekbórd! 2012.01.13. 08:18:40

a fogyasztóvédelemtől azért kérnék egy állásfoglalást, hogy az eset tényleg nem teremt-e kényelmetlen jogi helyzetet a cég számára...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.13. 08:41:41

@bekbórd!: Áh, biztos nemmagyar a cég, innentől kezdve meg sokat nem tehetnek :(

Ha meg magyar a képviselet, akkor meg simán lehet, hogy "legálisnak" találják.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.13. 08:42:40

@batgirl: Az első szervízszámla után rájössz, miért :)

esef 2012.01.13. 09:11:15

ha a posztoló egyszercsak visszakapja a javított gépet, verje az asztalt, hogy a fődarabcsere miatt induljon újra a garancia. hátha ASUS-ék a nagy sietségben "véletlenül elfelejtik"...

esef 2012.01.13. 09:12:20

@ColT:
áruld már el kérlek, hogy mi az a "szervíz" :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.13. 09:14:50

@esef: Szerviz hosszú í-vel, @atpijkamo: bosszantására ;) Máshol röviddel írom :D

Amúgy meg
nálam legalább van új post :P
kilatas.webuda.com/?q=node/224

bekbórd! 2012.01.13. 09:15:13

@ColT: Na igen. Az ember ódzkodik a sufni gsm boltoktól, műszaki outletektől, mert ott bár olcsóbban, de esetleg nehezen érvényesíthető bolti garanciával kapja meg a nagy értékű árut. Ezek után lehet, hogy tökmindegy, mert a "gyári" gari sem ér többet?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.13. 09:37:20

@bekbórd!: Sufnibolt? Már egy csomó pénzt kerestem azzal, hogy LCD-ket cseréltem.

Kiscsaj betöri az LCD-t a laptopján. Elviszi szerviz, ott közölnek vele egy laza 45 ezret, mert ugye törés nem garis.
Elhozza hozzám.
Lerendelem a kijelzőt, 18 ropi mondjuk, mert bontott. (Erről ő tud, szal no para.)
Beszerelem, 20-22 ezerből megvan a dolog.
Sufni, mi? 8-10 csavar kicsavarásához-becsavarásához aztán minősített márkaszerviznek kell lenni...

2012.01.13. 09:58:18

Hogy lehettél ennyire ostoba, hogy ennek a ganéj gyártó termékét vegyed? Nem olvasol homárt? ASUS = Szar a termék, fos a support. Ez ez nagy szar egy gyártó. Elképzelni se tudom, ki az a majom aki ettől a gyártótól vesz bármit is.

2012.01.13. 10:02:00

Egyébként azonnal állj el a szerződéstől, adják vissza a teljes vételárat! Ha jól tudom 1 hónap alatt ha nem javítják meg akkor újat követelhetsz.
Csak ha 100%-os a gép akkor érdemes aláírni bármit is. Ha rosszul javítják meg akkor azonnal jegyzőkönyvet kell készíteni és nem szabad átvenni, mert rábaszol egy életre ezzel a szarral.
Az Asus olyan, mintha Fiat-ot próbálnának meg rád sózni Ferrari bőrben.

2012.01.13. 10:08:13

Egyébként meg az a gyanúm, hogy ők voltak a balfaszok és eltéphették alaplapkiszedéskor a billentyűzet szalagkábelét. Elég pofátlanok ami a levelüket illeti, teljesen birkának nézik ezek a magyar embert. Bármi áron el kell állnod a szerződéstől, basszák meg a szarjukat és adják vissza a pénzed!

Egyébként ebben az országban hihetetlen mit meg nem mernek ezek a multik csinálni az egyszerű emberrel.

Fel kell gyújtani az összeset, mint az MTV székházat, akkor majd tanulnak , hogy ne lehet packázni mással.

Szarazkoro 2012.01.13. 10:19:02

@batgirl: ezt a skandallumot! Posztolot mar lehet? :DD

Szarazkoro 2012.01.13. 10:20:38

@Gazsi bácsi lótetű: ez sci-fi. mindegyik tonkremenne :DD

2012.01.13. 10:23:58

@Freddy1st:
Ez ellenpéldádat megcseszheted, mert az egyedi eset. Az összes gyártó az Nvidia felszakadó GPU-s alaplapot cseréli az Nvidia kárára. Semmi köze ennek a Sony jó hozzáállásához. Egyébként meg miért is romlik el egyáltalán, azt mond meg nekem meg?

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.13. 11:27:34

az vót mán hogy ez most a hétvégi meg hogy laptoppot csak az aldibul?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.13. 11:43:53

@ColT: nincs semmi baja. :) már átnézettem. 10 éves, megkimélt, és magánszemélytől hoztam el a garázsából:)

Sokorai_Atala 2012.01.13. 11:51:23

@Van_mikrohullámú_sütőtök?: itt már csütörtökön kezdődik a hétvége jelek szerint:)

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.13. 12:02:29

@Sokorai_Atala: csütörtökön kezdődik és szerdán ér véget :D

Sokorai_Atala 2012.01.13. 12:48:51

@akiazsiráfotszereti: na ja, ez lehet a világ legjobb munkahelye:)

Freddy1st 2012.01.13. 13:11:43

@tihs: Tényleg a HP, az Asus, az Acer és a Benq is a közel 4 éves gépeket ingyen javította? Ennyi idő alatt? Ilyen logisztikával és színvonalon? Mutass egyet!
Az elmúlt egy évben 4 gépet küldtem a Sonynak javításra, ismerősök gépei + kettő saját. Minden esetben ez volt a menetrend!
Nvidia GPU-k miatt romlanak el, mint az Asus F3-k, G1-ek, HP dv6000-k, dv9000-k, dv2500-k, Benq Joybook-ok, Acer Aspire 4xxx 5xxx G-s gépek.
De le is írtam: "A gyártó elismerte, hogy az Ő, pontosabban az egyik beszállítójuk hibája miatt állt meg a gép, ..."

"Asszem maradok ennél a márkánál! :)" Tényleg!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.01.13. 13:18:01

Nekem bimetálos GPU-m van,
na az hasít rendesen!

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.13. 13:25:19

@Sokorai_Atala: nem lenne rossz:)

***********

szolgálati közlemény: esik a hó. vagymi.

Freddy1st 2012.01.13. 13:27:27

@tihs: A Macbook pro-kat elfelejtettem odaírni, pedig elvileg az is presztízsmarka. Ott sem csinálnak semmit garanciaidőn túl, pedig ugyanaz a hiba, mint nálam volt, Nvidia GPU! Csakis egy zsák pénzért. Pl A1226 A1260 A1261 típusok.

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.13. 13:54:28

@Sün‼: hát mán elváltunk, te antiápdéjt :)
de kérdezd meg a lajost, lehet lesz másik lakodalom valakivel :)

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.01.13. 13:59:45

@Sün‼:
@akiazsiráfotszereti:
mán nem lesz több eskevő, mermán vót elég. szóval maradok agglegény, csak a dugásra jáccok!

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.13. 14:05:12

@Sün‼: @Horváth Lajos:

akkor inkább beszéjjünk arrul, hogy a sün mikor nősül.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.01.13. 14:11:30

@akiazsiráfotszereti:
Hát nekem annál már több eszem van,
erre ne készülj.
Újabb lakodalom a denevérlány blogján van kibontakozóban, de az se az enyém.

Amúgy mikor volt a válás, ha nem vagyok vindisgréc?

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.13. 14:13:31

@Sün‼: vindisgréc vagy :) de mán nem tudom. Te @Horváth Lajos: melyik posztba váltunk el ? XD

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.01.13. 14:14:12

@akiazsiráfotszereti:
ha nem válunk el ,akkor még most is nálam laknál ,oszt nem kéne a hóviharban leleddzened,

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.01.13. 14:16:44

@akiazsiráfotszereti:
hát valamikó az évellején
vagy a vaterásba vagy a aldi vincseszterbe

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.13. 14:17:28

@Horváth Lajos: az igaz. de nem is hallgatom hogy bezzeg anyám úgy főzte a bablevest hogy mindig kezet csókoltam neki érte! :D

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.01.13. 14:18:50

@akiazsiráfotszereti:
hát téged máshon csókolgattalak oszt asse vót jó neked

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.13. 14:18:54

@Horváth Lajos: lajos, mi van veled? olyan betegnek tűnsz. semmi káromkodás, semmi felindultság... kűggyek égy lityó borot?

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.01.13. 14:24:03

@akiazsiráfotszereti:
én sose vótam indulatoss! káromkodni meg azé nem káromkodok, mer miután elváltunk rágyüttem, hogy a káromkodás nem úriemberhez való
oszt én ugye úriember vagyok mint tuggyuk

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.01.13. 14:25:10

@Horváth Lajos:
Lehet, észre se vette...
Appokhoz van szokva, meg clevertelefonhoz.

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.13. 14:26:11

@Horváth Lajos: tuggyuk, tuggyuk :) pedig olyan szípen tucc káromkodni Lajos, hogy öröm hallgatni :)

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.13. 14:27:58

@Horváth Lajos: @Sün‼:

na legyetek jók, mék haza! mosmán nyugottan kitárgyalhattyátok a fontos dógókat is :)

2012.01.13. 14:35:09

@Freddy1st:
Tudtam látod előre, hogy Nvidia GPU-s laptokokról van szó. Csak azoknál ilyen készségesek, meg ha külföldön veszel gépet.

Nekem még garis problémám se volt és ez a lényeg, hogy ne kelljen a Support-ra szorulni ebbe a mocsok országban. Egyébként meg az előző ugyanilyen márkájú géppel se kellett soha menni gariba.

Szarazkoro 2012.01.13. 14:59:28

@Horváth Lajos: hiiijjjjuk es kerdezzuk meg h hogy megy neki a szuhaeli nyelv XD

glóriásgörkorisangyal 2012.01.13. 14:59:40

Ma nem lesz új poszt? Csak mert ezt már unom.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2012.01.13. 15:05:10

@glóriásgörkorisangyal: Ezt a hétvégét már ezzel a nyavajgós modorossal kell kihúznunk.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2012.01.13. 15:07:30

Viszont van egy jó hírem: ha kihúzzátok ezen a poszton a hétvégét, nevezhettek festékszáradásnézésre is.
nol.hu/mozaik/magyar_remenyseg_a_festekszaradas-nezo_vilagbajnoksagon

glóriásgörkorisangyal 2012.01.13. 15:08:00

@Csokis: de hát ez a tegnapi nem? Ennyire azért nem szar nap a péntek 13.

glóriásgörkorisangyal 2012.01.13. 15:11:13

Vagy Jackyll fél posztot feltenni egy ilyen baljóslatú napon? Vagy má munkaszüneti nap van, csak nekem nem szólt senki, én marha meg elmentem dolgozni?

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.01.13. 15:41:08

@Sün‼:
majdnem annyi mint itt,csak egy kicsivel több. pontosan majdhogynem este van mán ott

glóriásgörkorisangyal 2012.01.13. 15:45:59

@Csokis: burkolt mi? Valaki világosítson fel !

glóriásgörkorisangyal 2012.01.13. 16:49:05

@Sün‼: köszi, ma is tanultam valamit :-)

glóriásgörkorisangyal 2012.01.13. 18:16:13

@ColT: mivanmi? Valaki tudná legalább értelmesen ekézni? :-)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.13. 18:28:49

@glóriásgörkorisangyal: "Valaki tudná legalább értelmesen ekézni?"

Ekézni ezt a szar posztot? Vagy posztolót? Ez olyan modoros, hogy semmi szükség rá. Talán modorosan lehetne ekézni, de az meg modoros lenne. Brrr...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.13. 18:30:53

@Csokis: Csak nem onolni akarsz? Gondold meg jól!

asdf 2012.01.13. 18:32:57

@esef: ha jol tevedek, jotallas kapcsan a fodarabot nem ismeri a jogszabaly, nem mellesleg csak a kicserelt alkatreszre indul ujra a jotallas tehat kulonosebben asztaltverni nem erdemes miatta, nem mellesleg a munkalap, melyen fel van tuntetve, hogy billentyuzetet csereltek rajta, az ujraindulast bizonyitja, mar csak birkozni kell, hogy mondjuk 11 honap mulva ezt el is fogadjak...

glóriásgörkorisangyal 2012.01.13. 18:45:41

@atpijkamo: most kivételesen kivételesen magamra gondoltam, mert ezek ketten (@Csokis: @ColT: ) kóstolgatnak, de nem tudom mi a bajuk :-)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.13. 19:02:39

@glóriásgörkorisangyal: Nem látom, hogy kóstolgatnának. Egyébként ha lány vagy, ne csodálkozz, ha fiúk követnek.

glóriásgörkorisangyal 2012.01.13. 19:05:34

@ColT: cép, cép, csak nekem Pécs sehogynem esik útba, se reggel amikor indulok, se este mikor jövök haza... Cirka 250 km :-)

glóriásgörkorisangyal 2012.01.13. 19:15:33

@atpijkamo: nem is azon csodálkoztam, hanem a burkolt tuggyukmizésen , meg a meg annál is rosszabbon. Na azt a kettő beszólást nem tudtam mire vélni. Gondoltam hátha valaki elmonnya mijisez. :-)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.13. 19:39:46

@glóriásgörkorisangyal: :D Gondoltam. Akkor mondjuk lehetm, hogy én sem leszek itt, de ha van rá mód, megyek.

@atpijkamo: Máskor meg az a bajuk, ha rájuk se néznek... :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.13. 19:40:49

@glóriásgörkorisangyal: A mégannális, az a péntekre vonatkozott, én akkor kezdtem el belecsúszni a fosgödörbe... :D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.13. 20:07:36

@glóriásgörkorisangyal: "burkolt tuggyukmizésen , meg a meg annál is rosszabbon. Na azt a kettő beszólást nem tudtam mire vélni"

Én sem értettem pontosan. De semmi rossz nincs ezekben. Túl érzékeny vagy.

cicmen (törölt) 2012.01.13. 22:24:01

Most január 10., van és továbbra is magányosan töltöm napjaimat.

Masztizz! :)

cicmen (törölt) 2012.01.13. 22:26:29

@atpijkamo: A női lélek rejtelmei...

A női micsoda?

cicmen (törölt) 2012.01.13. 22:28:58

@atpijkamo: "burkolt tuggyukmizésen ,

Cidó meg zsigány?

Állítólag íg lesz új poszt!
Meg így leszek bannolva. :(
Mindegy! Akkor Mokrivtsák Pónika leszek!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.13. 22:33:25

@cicmen: "Cidó meg zsigány?"

Mittomén. Ne engem kérdezz, nem én mondtam.

"Mokrivtsák Pónika leszek"

Nagy dudákkal?

Mokrivtsák Pónika (törölt) 2012.01.13. 22:37:34

@atpijkamo: Nagy dudákkal?

Csak virtuálisan! De neked megengedem, hogy megfogd! :)

Megdobbent 2012.01.13. 23:00:17

Mi a fene? Ezt nekunk a hetvegere?! Pfijnye te homar, na akkor eztneked!

glóriásgörkorisangyal 2012.01.13. 23:21:54

Nem sértődtem meg, csak nem értettem. Igaz meg most sem teljesen, de biztos velem van a baj. :-)

Megdobbent 2012.01.14. 01:43:06

@ColT: szerintem szily elvitte magaval a fodarabot, ugyhogy amit itthagyott, az ketyeg most :/

Csokis · http://csokis.blog.hu 2012.01.14. 08:38:35

@glóriásgörkorisangyal: Ne aggódj, kóstolgatásról szó nincs, az itt nem szokás. Itt jönnek, és szépen, egyenesen leharapják a fejedet. (Jaj, de utálom ezt a műkörmös netbúk billentyűzetet. És mg csak nem s anyzhatok, mert én vettem a zasszonypajtinak. Hogy tud ezen 1rni?)

Szóval a rejtély feloldásához azt tessék végiggondolni, kik azok, akik péntek-szombaton hétvégéznek szombat-vasárnap helyett. (Neeem, nem az arabokra gondoltam.)

cicmen (törölt) 2012.01.14. 08:46:23

@Csokis: kik azok, akik péntek-szombaton hétvégéznek szombat-vasárnap helyett. (Neeem, nem az arabokra gondoltam.)

Azok az egyetemisták lesznek!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.14. 10:28:09

@Csokis: "kóstolgatásról szó nincs, az itt nem szokás. Itt jönnek, és szépen, egyenesen leharapják a fejedet."

Valahogy így.

"Hogy tud ezen 1rni?"

Annak a néhány pornőszájtnak a nevét csak bepötyögi valahogy.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.14. 10:29:26

Pornót irtam? Bocsi! Kötögetést akartam.

Most látom: pornő. Lyó!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.14. 10:49:34

@atpijkamo: Célozó Omár. Az az arab változat.

cicmen (törölt) 2012.01.14. 11:08:38

@atpijkamo: Havas Henrik!!!
Na?
Felcseréltem a betűket! :)

cicmen (törölt) 2012.01.14. 11:16:57

@atpijkamo: Baszki nem láttam mert nem frissítettem. Tényleg ennyire egyforma hülyék vagyunk?
Elgondolkodtató!

cicmen (törölt) 2012.01.14. 11:18:07

@ColT: Az a Bradnek kije?

Makray Brakalin!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.14. 11:20:57

@cicmen: :))

Mostantól nem beszélgetek veled, mert teljesen felesleges. Nem tudunk egymásnak új információt átadni.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.14. 11:38:26

@cicmen: Te lökött. A Varánusz Xavéren nem lehet javítani. A KL lyó!

Xezs 2012.01.14. 14:50:57

Kurva szar írás, stílusos akar lenne, de nem az.

Amúgy meg nem tudom mi ez a para az angol billentyűzettől, talán harap?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.14. 14:53:22

@Xezs: Mondjuk macerás használni, és elvrnád, hogy a gyártó, ha garit vállal, akkor tartsa be.

Banyek, céges ügyfeleknek van jobb helyeken következő munkanapos gari, akkor márhol is lehet... Magánszemélynek OK, legyen 1-2 hét, de akkor is illene 100%-os cuccot visszaadni, akármilyen hülye a tulaj.

Xezs 2012.01.14. 15:15:00

@ColT: Na arra nagyon kíváncsi lennék, hogy mitől macerás egy angol billentyűzetet használni. Leszámítva azt, hogy nincs rajta Í betű, de minden más ott van.

Gariban persze hogy elvárja az ember, hogy legyen magyar billentyű, na de nem logikusabb elfogadni az angolt azzal a feltétellel, hogy xy hónapon belül szereznek magyart? És ezt persze írásba is foglalni.

vprof 2012.01.14. 15:44:46

Bakker, az ügyfélszolgálat levele alapján (Tisztelt XX Úr!) tényleg pasi írta a posztot. Én meg a stílusa alapján mindvégig azt hittem, egy mimóza lelkű leányzó sorait olvasom.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2012.01.14. 16:15:51

@atpijkamo: Á, ne hidd! A múltkor egy komplett EU-s pályázatot, meg egy negyedórás PPT prezentációt megszült rajta. Azért szereti, mert mobil, ugyanis az asztali gép kint van az előszoba sarkában, és ott hideg van, inkább ezzel küzd. De azt nem tenné már meg, hogy rátesz egy rendes billentyűzetet, ne adj' isten egy monitort is, inkább szenved.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2012.01.14. 16:17:04

@atpijkamo: A KL jó lenne? Amikor az törli a visszaúti jegyet?

marko77 2012.01.14. 17:37:09

Nem köteles ezt elfogadni.
Azonnal levél a fogyasztóvédelemnek, ügyvédhez el, irány a bíróság.
Ha valaki csak a pereskedésből ért...

asdf 2012.01.14. 18:18:04

@Xezs: Nezd meg milyen egy angol kiosztasu billko, kulonosen az enter es az (azon nem letezo) í kornyeke, es egybol rajossz, magyar ember miert nem akar olyat.

Xezs 2012.01.14. 19:05:06

@asdf: Évekig volt angol billentyűzetem. Semmi gondom nem volt vele.

asdf 2012.01.14. 21:01:54

@Xezs: de azert ugye nem a valosagtol elrugaszkodott dolog, hogy az emberek donto tobbsege szeretne a bal also sarokban egy í-t talalni, es egy fuggoleges Enter billentyut szeretne nyomkodni egy vizszintes helyett (es nem anyazni minden harmadik enternel, hogy ű lett belole)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.14. 21:28:27

@Xezs: Lehet én is elfogadtam volna, de azért nem hiszem, hogy a szervíz ezután törte volna magát, hogy szerezzen...

Az í betű meg pont elég baj, nem mindenki tudja, hogy alt+161, azon kívül pl. egy laptop billentyűzeten numpadot használni szintén szar...

Az én céges gépemen is az í szart be, miután leköptem kávéval nemrég :D

Mylady 2012.01.14. 21:37:01

@asdf: érdekes, nekem függőleges az enterem (vagy inkább lóugrás-alakú), mégis rendre ű lesz helyette...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.14. 21:39:14

@Mylady: Igen, amúgy, de az í ííííínkább szempont.

Xezs 2012.01.14. 23:59:33

@asdf: Dehogyis, teljesen jogos dolog garancián belül a magyar billentyűt igényelni. Én csak azt mondom, hogy nem ördögtől való dolog az angol bill. és hogy átmeneti megoldásként elfogadtam volna.

@ColT: Höh, egy ideig én is szarakodtam az ALT kóddal, aztán rájöttem hogy gyorsabb, ha kopipésztelem az í-t :) De ez már marha régen volt, mostanában magyar billentyűzetem van. Teszkós. Legolcsóbb. Kopik róla a festék, aminek én örülök, remélem hogy kibírja addig, amíg az összes billentyűről lekopik. Na akkor lesz igazán májer a billentyűzetem :)

England win The Ashes! 2012.01.15. 00:32:18

@asdf: Nem értem. Nekem angol a billentyűzetem, és "függőleges" az enter, valamint a bal shift és a "z" között is van egy gomb, \ ill. | van rajta.

EXLEXMAN 2012.01.15. 09:27:13

Ez itt érdekes:"Tekintettel az év végi szervizelés okozta esetleges kellemetlenségekre,"

Tekintettel, hogy seggfejek ülnek az ASUS ügyrfélszolgálatán és minden termékekkel, telefon, laptop, notebook, netbook, simán megszívattak azt kívánom nekik, hogy rohadjanak meg!

Egy terméket ne vegyen meg tőlük a kutya sem és az ostoba IV.kerületi hülyegyerek szervizüket is, egye meg a fene!

Birka egy embercsorda ez! Adnék én nekik kölcsön olyan angol billenytűzetet, hogy arról kódulnak!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.15. 13:12:04

@asdf: Nem mindnképpen,
Amin a z mellett még van egy /, az elvileg ír...

Asszonynak néztünk laptopot, és nem volt belőle magyar billentyűzetes, így jöttünk rá, hogy az ír kiosztás azonos a magyarral, csak az í-t kell rá matricázni :D

Xezs 2012.01.15. 14:47:33

@ColT: Minek azt rámatricázni?

England win The Ashes! 2012.01.15. 16:31:50

@asdf: Illetve asszem rájöttem a miértjére.

salapapa · http://salapapa.hu 2012.01.16. 10:13:50

@Dr Jozef Vengloš: az enyémen már most nem látszanak a bötűk. :P
1) íráskor úgyis eltakarja akicsi kezem
2) műhelyklavi, soxor épp csak ronggyal kezet törlök és már használom is. Karácsony előtt 1-2 héttel volt pucolva...

static.fotoalbum.hu/picturezoom/2012/01-15/salapapa/20120116_-_koszos_klavi_100957.jpg

cicmen (törölt) 2012.01.16. 11:50:20

@salapapa: Te ablakmosó tartály szerelő vagy? Már a fiókban látható alkatrészak alapján.

Mclaurin 2012.01.16. 12:10:01

10 perccel műlt dél.

cicmen (törölt) 2012.01.16. 12:16:38

@cicmen: Bocs! Megnéztem a salagportalt.
Jó kis műhely!

(---Flúgos Buszos---) 2012.01.16. 13:10:17

Kéne mérni már valami rövidet,mert kezd meghalni a poszt.

Már nincs elégedetlen vendég,és be kell zárni a blogot???

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.16. 13:55:48

@salapapa: Az én otthoni laptopomról disszidált az "i" betű, és csak határozott többszöri ütlegelésre hajlandó megjelenni.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.16. 14:38:29

@batgirl: Morzsa szorult alá. Egy tűvel keresztben benyúlsz alá, lepattintod, kitisztítod, visszapattintod.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.16. 14:50:32

@atpijkamo: figyusz cicaakikutya, valamikor réges régen egy távoli galaxsysban..na, ez nem az. Szóval, valamikor réges régen, küldtem neked egy retusálandó képet. Csak szeretném megkérdezni, hoyg történt e valami előre lépés féle ezzel kapcsolatosan?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.16. 14:56:59

@batgirl: De. Könnyedén. Ezért finoman csináld. Esetleg gyakorolhatsz egy távolabbi, kevesebbet használt billentyűn.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.16. 15:00:12

@batgirl: Hú, azt akkor továbbküldtem, nem tudom az eredményt. Nálad kellett volna jelentkeznie. Utánakérdezek.

England win The Ashes! 2012.01.16. 15:30:14

@salapapa: Ne szabadkozz! A koleszunk számítógéptermében ennél koszosabb billentyűzetek is akadtak anno, pedig elvileg ott mindenki tiszta kézzel nyúlt hozzá, amúgy meg havonta letisztítottuk. (Gyakorlatilag viszont szaron kívül minden volt rajta. Pontosabban: szeretném azt hinni, hogy AZ nem volt rajta.)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.01.16. 16:04:36

@batgirl: Szerintem első körben ne tegyél be képet, csak írd azt, hogy "mások által csinosnak mondott".;-)

salapapa · http://salapapa.hu 2012.01.16. 16:44:21

@cicmen: :D ezen nyerítek mióta megkaptam a mailt a válaszoddal! :D
nem csak, de az is.van itt zsugorcsőhegy, VGA ventijének burkolata, 2-3féle szétszedett távircsi, akksikupak, elem....

köszönöm. :)

@batgirl: atpijkamo jót mondott. vagyis reméld... mert ha nem, akkor "fóliakapcsoló" szart be, az viszont gáz mert csak egyben kapható. az akkor száll el, ha túl erősen pötyög az ember a klavin.

@Dr Jozef Vengloš: jójó... de nem szeretem a koszokat. 8-)
tettem is érte! :D

static.fotoalbum.hu/picturezoom/2012/01-15/salapapa/20120116_-_tiszta_klavi_164206.jpg

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.01.16. 16:48:28

Na, ki szeretne mostanság óceánjárózni a Tescoval? Az vajon hol sülyed el? tesco.emailpower.hu/url/?31043x360991

England win The Ashes! 2012.01.16. 16:48:41

@salapapa: Ahogy a nővér mondta egyszer Cruchot (lánykori nevén Lütyő) őrmesternek: "Mily' dicséretes!" :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.16. 16:52:35

@batgirl: Ha megdöglik, veszel egyet az íbéjen. 5 dollár a billentyűzet, 15 a shipping.

Szarazkoro 2012.01.16. 17:26:16

Meg mindig ez a poszt megy? Hihhhetetlen!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.16. 17:57:00

@salapapa: Annoa rendszergazdánk a kollégiumban, hát neki mocskosabb billentyűzete volt... Az a konkrét kávéfoltos, cigicsikkektől megolvadt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.16. 18:00:23

@Szarazkoro: Hát nincs billentyűzet, amin megírják a postokat :D

salapapa · http://salapapa.hu 2012.01.16. 18:13:38

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: előbb venni kell egy lakhandit a parton.

@Dr Jozef Vengloš: :D imádtam a kis kopaszt. ma is megnézegetem ha adják a filmmúzeumon. :)

@ColT: ha nekemis ezerforintos klavim lenne, én sem törődnék vele. ezt 6méterről is veszi a vevője és a munkámhoz elengedhetetlen egy autó programozásánál.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.16. 19:04:52

@salapapa: Hm, ja, így más.

Én kínai rádiós billentyűzet használok, sok éve már, azóta is olyan szar, mint volt... Asztalon belül működik, nekem elég.

venszivar 2012.01.16. 19:21:15

@salapapa: Hali ! Beleolvastam, mással folytatott diskurzusodba, bízom benne, hogy nem nagy baj.......:)
Az után érdeklődnék, hogy mi az a zsugorcsőhegy ? Zsugor csöveim nekem is vannak, éppen a hétvégén tettem ide-oda, van sima s a belsejébe olyan "gezemice", spirálosan belül, ami zsugoritáskor megolvad s 100% vízmentes lesz ott a szigetelés. De nem tudom, hogy milyen s mire szolgál a csőhegy ?

2012.01.16. 21:14:49

ÚJ POSZTOT KÖVETEL A NÉP, FASZSZOPÓ LUSTA GECIK!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.16. 21:44:37

@➊: Csatlakozom.

Ritkán szólalsz meg, de akkor velőset mondasz.

salapapa · http://salapapa.hu 2012.01.16. 21:58:27

@ColT: az otthoni (creative) 1,5-2 métert tud. onnan viszont mintha kikapcsolnám. 1 centit be és törp. érdekes ez a rádióhullám dolog. :)

@venszivar: örülök, hogy nem lettél normálisabb. :)
gondolkodtam külön, vagy egybeírjam. így érdekesebb. ha azt írom hogy egy halom maradék zsugorcső, akkor az plusz sok az amúgyis karakterek tömkelegével rendelkező hozzászólásomban. 8-)

@➊: híjnnye! tömör, de velős! :D
szerintem mindenki osztaná már az új pósztert.

Xezs 2012.01.16. 22:34:14

@batgirl: De. Aki ilyet kérdez, az bármit képes tönkretenni. Ne nyúlj hozzá. És ne egyél fölötte. Nem arra való.

Xezs 2012.01.16. 22:36:04

@atpijkamo: teszkóban egy ezres, nem kell ahhoz íbéj

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.17. 06:56:44

@estrella negra: gyönyörű képet akartam feltenni:) és nem én vagyok rajta:PP
@Xezs: Sajnos nem én eszem fölötte, vannak kölykök, akik a legkissebb lelkiismeret furdalás nélkül megteszik. Csak az én tulajdonon, és néha használnám is, ha lehetne.

venszivar 2012.01.17. 07:13:53

@salapapa: Sokkal hülyébb lettem, mint amit egyáltalán nem is gondoltam !
Ha elismerném, hogy poénkodtam, akkor mint mondod hoznám a formámat......Nos most az első olvasatkor jöttem rá, hogy a zsugor csövek maradék, cuflijairól írsz. Egy "mentségem" van, hogy azt gondoltam, hogy van valami új kütyü, amit még nem láttam. Persze húha mennyi de mennyi mindent nem láttam még s nem is fogok. Szóval mellé "vetődtem". üdv.

Falazzo 2012.01.17. 07:51:34

Ej, de modoros. Konkrétan szar! Mellesleg tilos belemenni az angol billentyűzetbe.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.17. 07:56:16

@salapapa: Nekem nem ennyire egyértelmű. Hol működik, hol nem.
Amióta a vevőre tettem még egy kis antennát, azóta stabilabban működik...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.17. 07:57:24

@salapapa: Jah, meg a jó életbe bele, hogy nem kapni 10e HUF alatt olyan rádiós billentyűzet, ami nem lapos gombos, nem idióta elrendezséű, stb., hanem olyan, mint egy normál BILLENTYŰZET.
Nagy kérés ez, asszem.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.01.17. 08:21:13

@batgirl: Más képével pasizni, az meg milyen dolog már?:-p

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.17. 09:31:24

Éjjel karbantartottak a zindexwesek, elcseszték a favicon-t. Ha a blogmotort cserélték le az igazira, akkor ez kicsi ár érte.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.01.17. 09:37:30

@atpijkamo: Nálam minden favicon olyan, mint volt.
Félő, hogy a blogmotor is.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.17. 09:41:03

@estrella negra: Te nem a "BLOG" feliratút látod fekete alapon narancs betűkel, hanem a fehér alapon kör alakú piros pofát?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.17. 09:45:31

@ColT: Szokott lenni. A firefoxban a címsortól balra van, 16x16 pixel.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.17. 10:06:52

@ColT: Aha. Nagyon tükröz, azért nem látsz semmit.

Dr. Körömlakk ® 2012.01.17. 10:18:12

ismét csókolom.
releválni fogok, elnézést.
asus sztem ganéj, és a poszter jogos.
vagy nem? ilyen sok komment esetében ez már megfordul?
és a poszter modoros fasz?
áááá nem. nem vagyok Tík ojanok.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.17. 10:30:23

@Dr. Körömlakk ®: "a poszter modoros fasz?"

Naná! Ezt neked 5 napba tellett rájönni? (Szerintem is hosszú, de nem ennyire.)

Az onolókat meg bannoljuk, de veled kivételesen kivételt teszünk.

Dr. Körömlakk ® 2012.01.17. 10:33:18

@atpijkamo: cicavirág, milyen öt nap? a hozzászólásom előtt tavaly jártam itt utoljára sztem, vagy januárban, meg elolvastam a poszt, osz csókolom.
mijjen öt nap? áhhhh..... jajmán.

Szarazkoro 2012.01.17. 10:34:33

@ColT: ejnye, hat kuldok, csak kerni kell, most szereltunk le 1 magyart itt az ASUS szervizben :DD

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.17. 11:45:09

@Dr. Körömlakk ®: :)

A legújabb Asus notebookhoz sincs alkatrész 2012.01.12. 14:17

Dr. Körömlakk ® 2012.01.17. 10:18:12

Igazad van, valójában 4 nap, 20 óra, 1 perc.

2012.01.17. 11:49:10

elnézést kérek móni ka, állapotban vótam .

glóriásgörkorisangyal 2012.01.17. 12:02:21

Itt aztán pezseg az élet. :) Tudunk élni...

@Horváth Lajos: Szia Sün! Izé Lajos, ma te vagy a déli harangszó felelős? Sün szabin van? Együtt nyaralnak valahol Jackyllel?

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.01.17. 12:21:14

@glóriásgörkorisangyal:
hát az van, hogy Sün déliálmot alszik, oszt montta nekem, hogy harangozzak mán.
de mi van,ha Jackyll nem más mint Sün? oszt azé nincs egyik se. de ez mán durvább összeesküvés mint a szabadkőműves dolog

Ofélia . 2012.01.17. 12:21:29

Mi a szösz történt itt??

1.Ede győzött homár kiirtva üvegasztal megvan.

2. Palkovicsné laptopját szaroztátok le gyenge ügyvéddel.

3. Elakadt a posztot szállító kék ifa.

Kérdés: ki szart a ventillátorba??:D

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.01.17. 12:24:01

van új poszt BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZZZZZE!!!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.17. 12:46:09

@Ofélia .: Palkovicsné laptopján írták volna a postot, de a laptop nem jött, viszont EDE idetalált :D

Xezs 2012.01.17. 20:15:19

@batgirl: Jóvanna, hülyéskedtem. De amúgy mi a fasznak adod oda a gyereknek, mikor eszik?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.18. 09:27:05

@Xezs: rossz a kérdés. Én dolgozom, a laptop és a gyerek otthon. meg a hűtő is.
Most kérdezz.

Xezs 2012.01.18. 18:27:07

@Dr.batgirl: Vidd magaddal a lapost :) Vagy dugd el. Vagy fenyíts :)

kipu · http://www.metacafe.com/watch/10223063/mtva_trollh_rad/ 2012.01.19. 14:38:05

Asus laptopom van és bár semmi baja (ezt gyorsan le is kopogom) a barátnőt Asus netbookja szintén megjárta a szervízet és szintén nem tudták rendesen megjavítani. Természetesen már én is rég eldöntöttem, hogy soha többet Asus. Megjegyzem, lefogadom, hogy a sok rossz tapasztalat legalább félig a magyar mentalitású magyar szervíz számlájára írható...

marko77 2012.01.20. 16:59:41

A Cordon Electronics kft, gyakorlatilag nem létező cég. Csak egy szoba a Szchényi téren. Valójában minden Romániában van.
Jeleztem ezt az asus facabook oldalán, gyorsan le is törölték reakció gyanánt.

fidesz = házmesterek pártja 2012.01.25. 18:30:43

Nabasszus... és én még a Dell miatt anyáztam. Pedig az se semmi.
Mondjuk Asusékkal utoljára akkor volt dolgom, mikor a routeremmel adódott valami problémám és a kis ferdeszemű igencsak tahó módon, a segítőkészség legkisebb jele nélkül válaszolt. Ennek jónéhány éve, de akkor eldöntöttem, hogy az asus-nak még a környékét is kerülöm a jövőben. Úgy látom, jól tettem.

élesztő 2012.01.29. 19:13:13

nekem is asusom van, a családban még több is. Én az elején eléggé megnyomtam a használatát , ennek eredménye, hogy 2szer vitték ki a csehekhez javítani, dde azért van a gari. A második javítás a gari lejárata előtt 2 nappal volt, egy szót sem szóltak. Hardverileg most a 3. év végén ment ki a kijelző, vagy a videokártya, így szervíz, magyar, kicsi. Kíváncsi vagyok, mennyiért csinálják, és meddig bírja.Én a magyar szervíztől sokkal jobban félek. Egy tény, én olyat vettem, amire azt mondták, h egy erőmű erősségű, hát 3szor egy erűmú 3 év alatt elromolhat, robbanás nélkül :(.
süti beállítások módosítása