Tékozló Homár

Aki megállította a gyorsvonatot Gárdonyban

2012.06.20. 12:47 | jackyll | komment

trainstopping.jpg

Ilyet se hallott még a Homár, hogy a MÁV valós időben korrigáljon egy tájékoztatási problémát. Kelenföldön többször bemondták egy gyorsvonatról, hogy Gárdonyban is meg fog állni, miközben nem szokott. Dani ezért felszállt, aztán a kallerrel próbált egyezkedni, hogy milegyen, mert persze tényleg nem volt oda megálló tervezve. A kalauz mesébe illő módon betelefonált a központba, hogy kivételesen állítsák meg a vonatot, de félreértették és Martonvásárban állították meg:

Sokat utazó emberként többször tréfált már meg a MÁV, de ez a friss eset minden korábbin túltesz. Ma este Kelenföld állomásról szerettem volna Gárdonyba utazni. Az utastájékoztatás alapján a 6. vágányon várakoztam a vonatra, olvasgattam, amikor is megérkezett egy vonat, melyről - többször is, teljesen egyértelműen - azt mondta be az utastájékoztatás, hogy bár gyorsvonat, de Gárdonyban meg fog állni. Bár a szokásos vonatom néhány perccel később érkezett volna csak, kissé gyanús lett a dolog, de mivel többször is elismételték ezt az információt, és más utasok is azt mondták, hogy a vonat meg fog állni Gárdonyban, bátran felszálltam, azt gondolván, hogy csak a most életbe lépett nyári menetrendet nem vezették még át az Elvira rendszerén, és van egy ilyen gyorsvonat is.

A kellemetlen meglepetés akkor ért, amikor a biztonság kedvéért az egy idő után hozzám is odaérkező jegyvizsgálótól megkérdeztem, hogy ugye a vonat tényleg megáll majd Gárdonyban, ahogy azt be is mondták többször. A jegyvizsgáló - mivel előtte már más utasok is kérdezték ezt tőle - ezen már kissé elbizonytalanodott és elővette a menetrendjét, amiben azonban nem látta jelét gárdonyi megállónak. Először azt szerette volna, ha emiatt jegyet vásárolok a Gárdony és Székesfehérvár közötti távra is (Fehérvár volt a következő megálló), illetve tanácstalan volt, amikor erre rákérdeztem, hogy vissza fogom-e kapni a pénzemet.
 
Én azonban nem hagytam magam lerázni, és elutasítottam az extra díjfizetést az előre megvásárolt bérleten felül, illetve kértem, hogy valahogy oldja meg a helyzetet. A megoldási javaslata először valahol Érd és Tárnok között egy elhagyatottabb részen való tilos jelzésnél forgalmi okokból való megállásnál az volt, hogy ugorjak le, amíg a vonat várakozik.

Én ezt is elutasítottam, hiszen nem szerettem volna gyalogosan visszamenni az állomásig, illetve az életemet, testi épségemet kockáztatni, ha épp akkor ugrom le, amikor a vonat esetleg elindul. A jegyvizsgáló, mivel látta, hogy nem hagyom magam, megpróbált betelefonálni a forgalomirányító központba. Ám ezt többször is hiába tette, a telefonszám ugyanis foglaltat jelzett neki. Többszöri próbálkozása azonban végül eredményre vezetett, felvették a telefont, de csak annyit kért, hogy a jövőben vigyázzanak az utastájékoztatással Kelenföldön.
 
Az egyébként udvarias kalauz maga is elismerte a többi utas előtt és a telefonban, hogy Kelenföldön bizony többször is hallotta a gárdonyi megálló említését, sőt már az állomáson is volt, aki kérdezte tőle.  Erre mondtam az úriembernek, hogy oké, hogy a jövőben majd jobban vigyáznak az utastájékoztatóval, de a helyzet az, hogy én le szeretnék szállni Gárdonyban, és ha ezt nem teszik lehetővé, azt bizony a személyi szabadságom megsértéseként vagyok kénytelen értékelni, hiszen akaratomon kívül olyan helyre szállítanak, ahová nem kívánok menni. Kértem ismét, hogy oldja meg a helyzetet.
 
A kalauz így hát újra betelefonált a MÁV központba, ahol megígérték neki, hogy a vonat meg fog állni a kért helyen - akkor még úgy hittük, hogy Gárdonyban. A történet slusszpoénja azonban még csak ezután jön.
 
A központban félreértették a jegyvizsgáló kérését, és - teljesen véletlenül - Martonvásárban állították meg a vonatot, amikor is ráeszméltek, hogy nem itt kellett volna megállni. A vonat újra elindult, a jegyvizsgáló pedig harmadszorra is kénytelen volt betelefonálni a forgalomirányítók központjába. A jegyvizsgáló ekkor már maga is nevetett az egyre komikusabbá váló helyzeten...
 
A vonatot egyébként végül Gárdonyban is megállították, ahol le tudtam szállni a vonatról. Egyedüliként. Ugyanis az Érd és Tárnok közötti pályaszakaszon néhány bátrabb ember már leugrott az említett tilos jelzésnél várakozó vonatról, amikor világossá vált számukra, hogy behúzta őket a csőbe az állami vasútvállalat utastájékoztatása. A történet tanulsága: soha ne hallgass az utastájékoztató rendszerre, vagy ha mégis, ne hagyd magad lerázni.

Szalay Dániel

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

parkolok.com 2012.06.20. 14:41:14

megsértik a személyes szabadságot.. persze.. kényszerített valaki hogy szálljál fel arra a vonatra??

És ha legközelebb a piros 7es buszon utazol, és pont 2 megálló között van dolgod, akkor követeled hogy ott álljon meg a busz, mert ha nem akkor megsérti a személyes szabadságodat??

AlulírottFentemlített 2012.06.20. 14:42:32

"A központban félreértették a jegyvizsgáló kérését, és - teljesen véletlenül - Martonvásárban állították meg a vonatot"

Gárdony - Martonvásár

Jó hallásuk lehet a központban :-)

Mint a viccben:

- Milyen a hallása?
- római katolikus

England win The Ashes! 2012.06.20. 14:45:02

Nem semmi harcos vagy!

Bár megjegyzem, hogy Lee Van Cleef is csinált ilyet a "Pár dollárral többért"-ben, csak ő nem vitatkozott a kallerrel. Igaz, ő nem Gárdonyban szállt le. :)

www.youtube.com/watch?v=oXYygk6pl1U

Leadfoot 2012.06.20. 14:46:17

"a személyi szabadságom megsértéseként vagyok kénytelen értékelni"

Az ember, akit túszul ejtett a MÁV, a kegyetlen magyar terrorszervezet. :-D

(És a magyar blogszféra, amelyet túszul ejtett a blog.hu és töketlen csapata. Na, aki MOST elsőzik, az a király.)

Kifordított kacagány 2012.06.20. 14:46:24

azért az mindenképp pozitívumként említendő, hogy konstruktívan megoldották a problémát vasutasék és nem a szokásos "azt nem lehet" formulát választották. pedig abból van nekik sok.

England win The Ashes! 2012.06.20. 14:46:57

@parkolok.com: Na oké, de itt többször úgy informálták Chuck Norrisunkat, hogy a vonat megáll Gárdonyban.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.20. 14:50:41

Barátnőm, meg pár utastársa nemrég azért állított meg egy vonatot egy, a tervben nem szereplő megállóban, mert a csatlakozásukat késték le (mert ugye a MÁV pontos), és az utolsó vicinális meg nem állt meg ott, ahova jegyet vettek.
Ketten-hárman elkezdtek balhézni az állomásfőnökkel, és láss csodát, nem döglött bele senki, hogy megálltak pluszban egyszer.

"Hiba történt a komment elküldése során, kérjük, próbáld meg újra!"
Hiba történt a blogmotor monnyonle során!!!!

Zsiráf :
www.demotivalo.net/view/97593/nezd-ezt-a-kacsat

gelsystem 2012.06.20. 14:52:17

lesz-e az idén kékszalag-e????
és ede megy-e, mittudni erről?????

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.20. 14:53:54

A MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. alkalmazásásban álló jegyvizsgáló eltette a magyarországi vasúti személyszállításra vonatkozó időszerinti táblázatát, elővette a távbeszélő készülékét, és betelefonált a központi forgalomirányítási központba.

A kaller eltette a mentrendjét, és a mobilján berecsegett a KÖFI-be.

Manyecska 2012.06.20. 14:54:44

Ez a vonat nagyon szép a képen.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2012.06.20. 14:55:01

Erről a posztról az jut eszeme, hogy amikor feltalálták a mobil telefont, akkor az első használónak már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.

Manyecska 2012.06.20. 14:57:54

@gelsystem: kis üvegasztallal indul.

Leadfoot 2012.06.20. 14:57:54

@Dr Jozef Vengloš: Ja, alattomos módon tőrbe csalták. :-D

Oké, elbaszta a MÁV, de ne dobálózzunk már olyan fogalmakkal, amiknek a jelentéséről fogalmunk sincs. Biztos hallotta a híradóban, aztán nagyon jól hangzott a személyi szabadság megsértése. :-)

Ezzel az erővel tényleg lehetett volna túszejtés is. Sőt, ki akarták fizettetni a jegyet Fehérvárig. Szóval váltságdíjat is kértek... :-D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.06.20. 15:00:59

Megjavult?
@Leadfoot: Vészfékkel is meg lehet menekülni a vonatról.

Manyecska 2012.06.20. 15:02:53

@Dr Jozef Vengloš: nekem a kékszalagról a harisnyatartó jut eszembe mindig /van olyan, láttam valahol/ de ha ennyire ragaszkodnak ehhez.. :D

parkolok.com 2012.06.20. 15:04:44

@Dr Jozef Vengloš: Na de akkor is ilyet mondani.. nevetséges....

England win The Ashes! 2012.06.20. 15:07:09

@Leadfoot: :DDD

Abban igazad van, hogy hülyén fogalmazott, de attól még fel lehet háborodni (persze mértékkel), hogy egyrészt bekamuzzák neki a gárdonyi megállást, másrészt (és engem ez utóbbi jobban aggaszt) felajánlja neki a kaller, hogy ugorjon le Érd és Tárnok közt.

A cseh vasút öreg kocsijain pl ki sem tudod nyitni az ajtót, amíg a mozdonyvezető nem nyomja meg a gombot a kezelőpulton. Az UGYANOLYAN típusú MÁV-kocsikon meg bevett szokás, hogy a vonat még be sem ér a Keleti csarnokába, már ugrálnak le az emberek.

Manyecska 2012.06.20. 15:08:28

- Mit mond a skinhead a cigány csajnak a vasúti felüljárón?
- ???
- Na, akarsz teherbe esni?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.20. 15:09:14

@Dr Jozef Vengloš: Ha időben érkezne, akkor megvárnák, amíg megáll :D:D:D:D

Manyecska 2012.06.20. 15:09:29

Vasútállomáson a hangosbemondó:
- Az Á vágányon vonat érkezik, kérjük vigyázzanak!
Az emberek eligazodnak, jön a vonat, belehajt a tömegbe, többen meghalnak, még többen megsebesülnek.
Másnap a hangosbemondó:
- Az Á vágányon vonat érkezik, kérjük, nagyon vigyázzanak!
Jön a vonat, még több ember hal meg, sok száz sérült.
Másnap:
- Az Á mint Álámér vágányon vonat érkezik, kérjük vigyázzanak!

Rosszindulatú Vászka 2012.06.20. 15:18:35

Ez nagyon zsír poszt, hetek óta a legjobb :)))

Kifordított kacagány 2012.06.20. 15:27:37

modern kori toldi

ég a napmelegtől a kopasz tyúk szarja
toldi retkes p.csét gárdonyban vakarja
...
Hirtelen nagy lárma, nagy sikoltás támad:
Tűz van-é vagy árvíz, híjják hát a mávat
Nincsen tűz sem árvíz, nem is jő a vonat,
Hanem van egy másik rémítő gondolat:
Egy nagy szilaj mozdony fut a keskeny síneken,
Valahogyan állítsák meg gárdonyba énnekem;
.....
Toldi nem futott el, csak felállott szépen,
S a mozdonyt bevárta az vonalközépen.
„Mit akarsz te fickó! tán bolond vagy? nem ládd
A gyorsvonatát, hogy jön egyenesen rád?”
Látta Miklós bizony, hogyne látta volna?
„Csak kiáltozzatok” - magában gondolta,
S elbocsátá a szót a két füle mellett,
Minthogy látni mármost a vonathoz kellett.
....

„Odavan! vége van! jaj, jaj!” sikoltának
Minden ablakából a gárdonyi utcának.

Dehogy van! lábával elébe toppantott,
Rémitő szavával erősen kurjantott:
E fogással visszahökkenté "marhák",
S azon pillanatban megragadta az ütközőjét,

stb, stb

Csigorin 2012.06.20. 15:30:55

no erre mondjak, hogy jart utat jaratlanert el ne hagyj :)

meg kellett volna varni a megszokott vonatot.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2012.06.20. 15:45:18

@Dr Jozef Vengloš: Ezzel nem jó viccelni kishazánkban, mert ez nem Csehország, itt a kuruc virtus uralkodik. Nálunk a k. utas lazán meghúzza a vészféket, oszt' az ajtó mellett meg ott van a reteszelést kioldó kar, és már le is szállt.
Egyszer hallottam valami rádió riportot egy német faszival, aki azt mondta, hogy ha az lenne a feladata, hogy építsen atomerőművet a sivatag közepén, csak magyar mérnököket vinne oda, mert azok minden problémát megoldanak. riporternek már hallhatóan dülledt a melle a fene nagy, nemzeti büszkeségtől, aztán a német folytatta. És ha felépült az erőmű, kirúgná az összes magyart a 'csába, és venne fel cseheket, mert magyarra sosem merné bízni az üzemeltetést, ott ugyanis rendnek kell lenni, nem kreatív improvizálásnak.

England win The Ashes! 2012.06.20. 15:48:00

@ColT: Erről (meg a csehekről) jut eszembe: néhányszor utaztam Komáromból Bp-re egy olyan gyorsvonattal (asszem Báthory), ami Lengyelországból jött Csehországon és Szlovákián keresztül. Mindig késett, minimum húsz percet, de gyakran többet. Többször hallottam, hogy az utasok kérdik a kallert, hogy mi az oka a késésnek. Mindig az volt a válasz, hogy Csehországban vesztegelt, nem mi tehetőnk róla.
Aztán egyszer úgy adódott, hogy sürgősen Komáromba kellett utaznom Bp-ről, de csak olyan vonatot tudtam kifogni, ami ott (mármint Komáromban) nem állt meg, csak Tatabányán meg Győrben (valami Romániából jövő gyorsvonat volt). Sebaj, leszálltam győrben, aztán átszálltam a Báthoryra, hogy visszautazzam Komáromba. Most jön a poén: a lengyel vonat IDŐBEN, menetrend szerint érkezett Győrbe, ott viszont a menetrend szerinti várakozási időn felül vesztegelt még további fél órát.

England win The Ashes! 2012.06.20. 15:49:01

@Csokis: Lol, ez jó volt. Attól félek, hogy igaz is.

Rosszindulatú Vászka 2012.06.20. 15:54:07

Erről a posztról eszembe jutott az eddigi legerősebb subbaposzt: "Zsír és Béla, ti szabadon mozoghattok, lehetőleg balra..."

helianthus 2012.06.20. 15:54:32

@Kifordított kacagány: LÁJK!
bár a személyiségi jogban való korlátozódást még beleszőhetted volna...:D

England win The Ashes! 2012.06.20. 15:58:25

Ha jobban belegondolok, a posztoló sehol nincs. Az lett volna a mutatvány, ha Békéscsabán szállt volna le arról a vonatról. :)

Terézágyú 2012.06.20. 16:18:25

És mit szólt ehhez a többi (több száz?) utas, hogy a vonat két helyen is megállt, ahol nem is kellett volna...?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.20. 16:20:30

@Terézágyú: Nem mindegy nekik, hogy magától késik, vagy értelme is van? :D

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2012.06.20. 16:20:54

Nekem meg olyan kalandom volt, ifjú koromban, hogy Nagyváradra akartam menni. Nosza, felszállunk a vonatra a macával, kissé egymásba is gabalyodunk. Eccer Püspökladánynál bemondják, hogy a vonat eleje Záhonyba megy, a vége megy Váradra. He, mondom, mekkora lol: ezek szétszednek egy *másik* vonatot, még jó, h a miénk csak Váradra megy. Na, megint összegabalyodunk, egyszer csak felnézek: Debrecen... hmm.. mintha kerülő lenne :)

Persze nem tolatott vissza, szépen megvettük a jegyet visszafelé és vagy 4 órát késtünk...

Amúgy Gárdony jó hely, sokszor pecáztam a tóban ott.

Manyecska 2012.06.20. 16:21:18

@Kifordított kacagány: :D:D az hol van hogy Iluska mos, vagy az valami mosópor reklám volt???? János vitéz és a TomiColor v. ilyesmi.. ?

Manyecska 2012.06.20. 16:24:09

@Terézágyú: szaladtak a vonat mellett! :D:D

É2I 2012.06.20. 16:25:54

Húzd meg a vészféket, ahol le akarsz szállni és utána szaladj, mint Forest!
Éljen a MÁV , éljen Forest!

Terézágyú 2012.06.20. 16:26:34

@Manyecska:
Csak elpoénkodjátok itten a dógot...

Manyecska 2012.06.20. 16:28:45

@É2I: :D ezt én sem értem miért kell ahhoz megállnia a vonatnak?? Ugorggyék le azt gyiaaa!

England win The Ashes! 2012.06.20. 16:32:19

@Van_mikrohullámú_sütőtök?: Ez jó :)

És a kaller sem szólt, hogy "haversrác, a vonat rossz végén ülsz"?

England win The Ashes! 2012.06.20. 16:33:27

@É2I: "Éljen Hannibál, éljen Nyúl!"

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.20. 16:39:06

@Van_mikrohullámú_sütőtök?: Csak 4 órát? Az valami hipervonal lehetett :D

@É2I: A MÁV így támogatja az egészséges életmódot.

@Manyecska: Ledobják :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.20. 16:43:12

ez ilyen taxivonat. új magyar találmány. még mindig röhögök a személyisêgi jogain....maaaaooorgit!!!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.20. 17:04:32

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: de hát ez egy melegben keményre főtt tinigyerek. Jóhogy ilyenekkel fog jönni. Most próbálgatja az egóját. Mekkora löketet adhatott most neki ez a Homárrelease..

Rosszindulatú Vászka 2012.06.20. 17:39:26

"NAGYON FONTOS: a templomban vannan fix szabályok, amiket be kell tartani, különben a pap megállítja a szertartás, esetleg üvöltözve kioszthat titeket és minket, leendõ házaspárt is !

- Figyeljtek oda, hova léptek. Virágot, vázákat ne borogassatok fel és ne tapossatok meg. Az ilyen viselkedés eléggé felbosszanjtja a papot (lássuk be: jogosan), és a károkat nekünk kell kifizetni.

- Ne menjetek a pap háta mögötti részhez ! Tehát amikor ott áll az asztala mögött, akkor a háta mögött ne járjátok körbe, amikor fotóztók ! Nem, még akkor se, ha piros hó esik, tehát ne ! Ha mégis megteszitek, jön az üvöltözés, és lõttek az esküvõnknek :( Ezt a részt pirossal megjelöltem."

igazságos 2012.06.20. 18:12:38

Bár a szokásos vonatom néhány perccel később érkezett volna csak, kissé gyanús lett a dolog, de mivel többször is elismételték ezt az információt, és más utasok is azt mondták, hogy a vonat meg fog állni Gárdonyban, bátran felszálltam, azt gondolván, hogy csak a most életbe lépett nyári menetrendet nem vezették még át az Elvira rendszerén, és van egy ilyen gyorsvonat is.

Na, EBBEN AZ ORSZÁGBAN MINDENKI MINDENT CSAK GONDOL. Ezért is tartunk ott, ahol. NE GONDOLKOZZÁL, NEM SZÁLLOGATUNK FEL CSAK ÚGY EGY VONATRA, HANEM ELŐBB ÉRDEKLŐDÜNK. JA, MÁSIKBAN SOSEM BÍZUNK, MERT KASSAI SORSÁRA JUTHATUNK.

megamenn 2012.06.20. 18:16:30

Nadeazvoltemár, hogy pims ?

igazságos 2012.06.20. 18:17:20

Ott pedig valaki már megint részeg volt. A Gárdonyból hogy lett Martonvásárhely???????? Félre lehet ezt érteni?????

@Manyecska: meg a 95 D-s melltartóimmal.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.20. 18:19:36

@igazságos:

"de mivel többször is elismételték ezt az információt, "
Ha a hangos bemondja, akkor azért az csak jelent valamit?

Ezért írtam asszony esetét. Mit tennél akkor, ha a MÁV hibájából nem éred el a vonatod, egy másikkal kellene menned, de a jegyet előre megvetted a célig, ahol az elért vonat nem áll meg?
Nekik is korrekt volt a MÁV.

Illetve pl. akkor a tegnapi hamis BKV bérletesnek is tudnia kellett volna, hogy hamis a bérlete? :S

igazságos 2012.06.20. 18:21:47

@ColT: az volt már, hogy a hangosbemondónak, meg a saját fülünknek se hiszünk?

De még mindig nem értem, hogy jön össze a Martonvásárhely a Gárdonnyal, valahogy első hallásra nem opcionálisak.

igazságos 2012.06.20. 18:23:50

@ColT: dehogy, rákötöm a kékszalagot.

pengusz 2012.06.20. 18:27:29

Tegnap este mentem asszony elé Kelenföldre. Az utasoknak össze-vissza kellet rohangálniuk. Ki volt írva, hogy az xy vonat a 6-os vágányról fog menni, majd amikor begördült a 14-esre egy vonat bemondták hangosba, hogy ja ez az a vonat. Asszony vonatára 20 perc késést írtak, majd a 20 percnél javították 30-ra. Biztos a rendkívüli időjárási viszonyok miatt, amire a MÁV nem tudott felkészülni.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.20. 18:34:36

@igazságos: A MÁV-nál minden lehetséges.
A hangosnak meg azért illene már értelmeset bemondania, azt nem vitatom, hogy másik utasnak nem hiszünk, de amikor bemondják, hogy megáll, az azért illene, hogy meg is.

Rosszindulatú Vászka 2012.06.20. 18:39:07

@ColT: teccik?

Ez a Világunuverzum legflessebb veboldala volt, sajnos, miután rájuktört a világhír, bezárták.

www.szanalmas.hu/show_post.php?id=54660&l=0

subba.blog.hu/2008/05/28/az_evtized_weboldala_anett_es_feri_eskuvoje

igazságos 2012.06.20. 18:42:55

@ColT: amúgy megállt, csak nem ott, ahol kellett volna, Gárdony helyett Martonvásáron. Én mondom, valaki részeg volt már megint.

Kifordított kacagány 2012.06.20. 19:09:30

@helianthus: @Manyecska: tehetségem és időm korlátos, elég legyen belőle ennyi.

@igazságos: valaki? ki nem?

@pengusz: ahányszor arra jártam mindig másik vágányról indult a vonat, mint amit eredetileg kiírtak. szerencsére eddig még nem kellett sokat szaladgálni, csak átballagni a peron túloldalára

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.20. 19:23:35

@igazságos: MÁV-nál előfordul...
Meg azért az már túl nagy elvárás, hogy ott álljon meg a vonat, ahova ki van írva? :D

@Rosszindulatú Vászka: Lássuk.

XCat 2012.06.20. 19:25:36

Az utolsó mondat lemaradt; a posztolót a kedvesédesanyja azzal fogadta, hogy milyen sűrű csuklásroham gyötri órák óta.

Fasza hogy a saját kényünkkedvünk szerint beiktatunk pluszmegállókat, és álldogálunk amíg rájövünk mit akarunk, meg velünk az a pár száz ember aki még ottan van történetesen, de azért baszdmegmármégiscsak.

XCat 2012.06.20. 19:30:18

Holnap eljáccom hogy felszállok egy random vonatra, és Faszomppocogó Alsón megállíttatom. Kaptok róla percenkénti értesítést, éppen hogy áll a dolog. MÁV WÁRSZ-nak fogom hívni.

Kifordított kacagány 2012.06.20. 19:46:31

@RipCat: szállj fel jegy nélkül, hazudd azt, hogy a végállomásig mész és bárhol megállnak nagy buzgalmukban, hogy leszállíttatsanak.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.20. 19:54:02

@RipCat: Amúgy is késik a vonat, akkor nem mindegy? ;)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.06.20. 19:57:44

@RipCat: Védőöltözetet, varég testőrséget viszel-e?

igazságos 2012.06.20. 19:58:27

@Kifordított kacagány: én ingyen utazok (még), meg aki velem jön, az is. Aki akarja, elviszem egy körre a vonattal!

igazságos 2012.06.20. 19:59:40

@ColT: hogyne, mikor forróság van, ha meg hideg van, akkor azért, ha meg épp nincsen semmi, akkor valamelyik vakegér autós miatt, aki nem látja a piros lámpát, mert szembesüt a nap.

Ma csupa vakegereket látok a sajtóban.

England win The Ashes! 2012.06.20. 20:01:45

@igazságos: Nyuszifül, ha bemondja a hangosbemondó, akkor annak hinni lehet. Már úgy értem, hogy egy normális vasúttársaságnál.

Másrészt ha az erőcsávó most azt írta volna a posztban, hogy a menetrendben benne volt, hogy Gárdonyban megáll, ezért felszállt, de a hangosbemondó azt mondta, hogy pl. CSAK Érd, Velence és Fehérvár állomásokon áll meg, te akkor is itt ekéznéd szegény Conant. (Mondjuk mi is, az tuti.) :)

igazságos 2012.06.20. 20:04:25

@Dr Jozef Vengloš: hinni csak a Jó Istenben, másban nem. Pláne, ebben az országban, a hangosbeszélő is csak dísznek van.

Nem ekézem én, csak még mindig nem fogom fel, hogy kompatibilis a Martonvásár a Gárdonnyal.

Kifordított kacagány 2012.06.20. 20:05:42

@igazságos: nem bánom, vonaton még nem csináltam

@Dr Jozef Vengloš: volt rajta sapka?

igazságos 2012.06.20. 20:11:29

A poszternak meg abszolút JOGA VAN LESZÁLLNI GÁRDONYBAN, a többiek meg dögöljenek meg, akik irigykednek. Annyi esze volt, hogy nem gyalogolt a többi balfékkel, ilyen emberekből kell több.

Oszt, ha jött volna másik vonat, tömeges hullákról szólt volna itten a cikk, meg a Híradó. Nem vagyok egy gyáva nyúl, de nem mernék sínek mentén gyalogolni, világosba se.

Az egész sztori a GONDOLVÁN szón bukott el.

XCat 2012.06.20. 20:15:07

@neccharisnyás útonálló: Vizigótot gondoltam. Azok jó ilyen az melegbe.

@ColT: Biztos túlzásba viszik az utazóközöncség kiszógálását.

England win The Ashes! 2012.06.20. 20:16:51

@igazságos: Nade akkor hol a probléma? Ha nem lehet sem a menetrendnek, sem a hangosbemondónak hinni, akkor ezek szerint úgy kell vonatozni, hogy felszállsz egy a célállomásod felé tartó vonatra, aztán megállítani, ha odaérsz. Poszterünk épp ezt tette.

Ami a kérdésed illeti, a forgalmista nem mosott fület és/vagy a kaller hadar. :)

igazságos 2012.06.20. 20:18:14

@Dr Jozef Vengloš: duplán ki akarták fizettetni vele a jegyet.

Végül is igazad van, leszállt ott, ahol kellett. Gondolom, másoknak okításul írta meg saját fényezésével a poszter a sztorit.

igazságos 2012.06.20. 20:20:04

@RipCat: hogyne, még azt hinnék, FONTOSch-ak.

Csak ne legyél már te is BlindCat. Mert túl sok vakegér van már ebben az országban, akik se nem látnak, se nem hallanak, ellenben mindent elhisznek a másiknak.

Manyecska 2012.06.20. 20:22:24

@Dr Jozef Vengloš: :D irigylem a forgalmistát! Itt a szomszéd megszült /már a női tag/ pár napja a kis csimóta úgy vernyog mint egy zárlatos kismacska!!:) Már csak ez hiányzott innen:D..

England win The Ashes! 2012.06.20. 20:23:16

@igazságos: Fényezni akarja magát? Ezzel? Hogy megállít egy vonatot? Nem mondom, nem mindannapos a hír, nade akkor is!

Nick Árpád a herezacskójával elhúzza, az a valami!

:)

XCat 2012.06.20. 20:24:40

@igazságos: Én naiv vagyok, kedves és becsületes, tehát mindenkiről ugyanezt feltételezem, melynek folyományaként mindenkinek elhiszek mindent.

Sajnos nem volt még olyan ember, aki ennek a feltételnek hosszú távon meg tudott volna felelni, de én továbbra is szilárdan vallom, hogy az emberek jók, csak a saját faszságuktól ezt nem érnek rá kifejezni.

Akit nem ismerek, azt szeretem, aki bentmarad, azzal barátkozok, a többi szartsemér.
Ennyike.

XCat 2012.06.20. 20:25:45

@Dr Jozef Vengloš: Fényezés... Chuck Norris már azelőtt vonatokat állított meg, hogy a homár létezett volna. AZ valami.

England win The Ashes! 2012.06.20. 20:27:01

@Manyecska: Ugyan, ugyan! Itt cigánygyerekek vernyognak az utcán naphosszat. És egyre többen lesznek, mert minden 12 éven felüli nőnemű egyedük hasas...

Asszem beszerzek egy bikacsököt...

Mylady 2012.06.20. 20:27:03

@Rosszindulatú Vászka: Ez zseniális, emlékszem, napokig ezt olvasgattuk melóban, miután valaki rábukkant.

Manyecska 2012.06.20. 20:37:09

@Dr Jozef Vengloš: :D:D petárda??? hát nem semmi..

www.youtube.com/watch?v=mpTn5AHOzGA&feature=related ez csúcs, kutya énekel a babának!:))))

igazságos 2012.06.20. 20:40:16

@Dr Jozef Vengloš: biztos aszitte, ő a magyar Chuck Norris.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.20. 20:46:09

@igazságos: A MÁV-nak mindig van oka késni!
Valójában kalandtúrát szerveznek nekünk, mi meg hálátlanok vagyunk :D

@RipCat: Na ez az, ha még emiatt lenne... :D

@Dr Jozef Vengloš: Chuck Norris meg csúnyán ránéz, és odébbmegy a vonat... ;)

@Mylady: Csak már leszedték :(

England win The Ashes! 2012.06.20. 20:55:20

@Manyecska: Szép meg minden, de valamiért nekem az a tragédia jut eszembe (talán már tíz éve is lehetett, a híradóban láttam), hogy a házaspár a pici ikreket fürdetés után lefektette a kanapéra, aztán valamiért kimentek a helyiségből, azalatt a kutya meg széttépte mindkét babát. Aztán szegény szülők ott sírtak, hogy "de hát olyan szelíd kutya volt, a légynek sem ártott". Szomorú történet...

igazságos 2012.06.20. 21:02:11

@RipCat: Chuck Norrist egyszer elütötte egy vonat. Ne aggódj, a vonat rendben van.

igazságos 2012.06.20. 21:03:45

@ColT: Chuck Norris SOSEM KÉSIK. Ő VÁR.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.20. 21:05:12

@Dr Jozef Vengloš: Most ez olyan, hogy minden előjel nélkül jön egy földrengés.
Mi a francot csinálsz vele?

Mondjuk nem igazán értem, amúgy, miért kell lakásban tartani a kutyát, de az nem gyerekfüggvényű.

igazságos 2012.06.20. 21:06:49

@ColT: Chuck Norris sosem késik. Ha ő van, az idő kibaszottul lelassul.

Bocs, az előbb nem jól írtam.

England win The Ashes! 2012.06.20. 21:07:15

@RipCat: Ne tedd már ilyen alacsonyra a lecet! Ez nem kunszt, a poszter is megcsinálta. Hanem ha szabad javasolnom (már céloztam rá fentebb): szállj fel Bp-en a Székesfehérvárra tartó vonatra, és szállj le róla Békéscsabán. :)

makifej (törölt) 2012.06.20. 21:14:00

végigolvastam és megjelent előttem Szalay Dániel John Lennon-os pólóban, Columbia khaki oldalzsebes naciban és szandálban, amint csipőre tett kézzel kiteríti az ütőkártyáját, a személyes szabadság blablát. :) tuti bölcsész a lelkem...

England win The Ashes! 2012.06.20. 21:15:41

@ColT: Én sem tartanék soha állatot a lakásban. Nem bírom a konkurenciát. :)
Viszont úgy tartom, hogy ez mindenkinek a magánügye egy bizonyos fokig (higiénia, zaj stb.).

A földrengéses hasonlattal vitatkoznék. Itt egy potenciális veszélyforrás mellett hagyták a két újszülöttet. A kutyában feltámadt az ösztön, zsákmánynak nézhette a kicsiket (legalábbis valami szaki ezt fejtegette annak idején a tévében) és máris megtörtént a tragédia. Nem mondtam, de nyilvánvaló, hogy nagytestű kutya volt, a fajtájára nem emlékszem már, de nem harcikutya vagy ilyesmi.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.20. 21:36:35

@Dr Jozef Vengloš: egyszer befogadtam egy huskyt. Pár nap után , úgy kezdett el viselkedni, mintha ő lenne a parancsnok. Nem engedtem be a lakásba, úgy leugatott, hogy csak néztem ki a fejemből. Esküszöm, életemben először ijedtem meg a kutyától. Másnap , gyorsan kerestem neki egy gazdit, aki nagyon nagyon örült a fajta tiszta huskynak.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.20. 21:38:14

@RipCat: küldjé magadról képet. Sok a duma.:) Nem, nem felszedni akarlak, csak ehhez már kell arc.

England win The Ashes! 2012.06.20. 21:42:13

Bakker, mit találtam (biztos csak nekem új):

- Milyen az abszolút vasutas házaspár?
- Eva Peron-Charlie Sheen.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.20. 21:44:32

@batgirl: jó hamar túladtál rajta. Idő és energia míg kialakulnak a viszonyok. A gazda irányításával persze, jobb esetben. Le kell fektetni az alapokat. Kurvaokos vagyok.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.20. 21:49:45

@Kellemes Zérókomponista: kurvaokos vagy:) Nekem már akkor is meg volt a két kutyám, őt meg befogadtam az utcáról, mert nem szerettem volna, ha valami baja esik. De nem szándékoztam megtartani. Ja, és macskáim is vannak, azok nem mertek hazajönni. Felnőtt kutya volt. kevés voltam hozzá:)

Rosszindulatú Vászka 2012.06.20. 21:50:52

@batgirl: sztem a társaság miatt, a haszki megbolondul egyedül.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.20. 21:55:01

@Rosszindulatú Vászka: nem ismerem ennek a fajtának a jellemzőit, csak annyit tudok róluk, hogy egyemberes, és erős kéz kell hozzájuk.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.20. 21:56:33

meddig lesz még ilyen pokol meleg?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.20. 21:58:23

@Dr Jozef Vengloš: charlie sheen...pont ma néztem meg a "nagydurranást" jókat röhögtem.:)

Kifordított kacagány 2012.06.20. 22:07:20

@RipCat: az utolsó jelző ami eszembe jutna ember kapcsán az a "jó". utálom az összeset.

@Dr Jozef Vengloš: géppuskát inkább, többre mész vele.

nem értem mit panaszkodtak, a legyeket nem is bántotta a kutya

Kifordított kacagány 2012.06.20. 22:11:08

@batgirl: az egy buta fajta. nem értem mit esznek rajta annyian, legfeljebb pörköltbe jó. asszem eredetileg ez volt az egyik oka annak, hogy tartották:)

@Kellemes Zérókomponista: múltkor egy hétig hallgattam ahogy vonyít a befogadott kutya az udvaron(nappal meg szökdösött), aztán visszavittem a menhelyre. egy kölyök kutyával egyszerűbb a dolog.

England win The Ashes! 2012.06.20. 22:21:42

@Kifordított kacagány: Ja. Kölyökkutyát lehet idomítani, felnőtt egyedet már marha nehéz. Pláne, ha korábban sosem volt nevelve.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.20. 22:27:11

@batgirl: mindannyian felnőtt kutyák vagyunk.

@Kifordított kacagány: Így 1 pillre próbáljatok meg kizökkenni és kívülről nézni e helyet. Pl. csak Plasztik kaphat olyan válaszüzenetet, melyben szerepel a "géppuska" szó.:D Vér-acsarkodás a neten, helyretevése a univerzumnak (plasztikket ez). Cirkulációban!

Ja ja, kölyökeb. Hát.. egész embert kíván az is, szép projekt tud lenni amúgy. De nem mai életvitelre kalibrálva.:( Sajna.

@igazságos: felhívás. Csak igazságos után következhetek az okossági sorban. És ez fix.

Rosszindulatú Vászka 2012.06.20. 22:29:03

@Kellemes Zérókomponista: várjál csak, tesztellek: mi több, három (3), vagy kilenc (9)?

Vigyázat, nemm beugratós kérdés!

igazságos 2012.06.20. 22:35:24

@Kellemes Zérókomponista: nem, mi csak Chuck Norris után következhetünk. :)

XCat 2012.06.20. 22:38:21

"És ez fix."

Nos, voltaképpen tényleg. Iginek vannak idegesítő dolgai, de tizedannyi rosszindulat sincs benne, mint bennetek. És ez egy egészen kivételes színfolttá teszi itt. :)

Anomalocaris (törölt) 2012.06.20. 22:40:53

@atpijkamo: Kaptál receptposztot. Viszont a blog.hu beleépített egy bakit, amit nem hagy javítani, és ez roppantmód idegesít.

XCat 2012.06.20. 22:40:56

@Dr Jozef Vengloš: Ez nem csak a kutyákkal van így....

@Kifordított kacagány: :(

@batgirl: Már nem sokáig. Nemsokára sokkal melegebb lesz.

Megdobbent 2012.06.20. 22:42:40

Akarhogy is van, az tuti, hogy nem karibi hosegre terveztek.

England win The Ashes! 2012.06.20. 22:46:24

@RipCat: Direkt hagytam ki. Tudtam, hogy akad valaki, aki beírja, és 99%-ra azt is, hogy te leszel az. :)

Most jut eszembe, én barom nem adtam fel a mai lottót. :(

XCat 2012.06.20. 22:47:01

@Dr Jozef Vengloš: Kicsit gyúrnia kéne. Meg enni néha. Vagy több ruhát hordani. De legalább szépen gyantázva van.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.20. 22:47:49

@RipCat: Üdvözlet néked.

@atpijkamo: A második képnél jobboldalra került a mondat eleje, aminek a kép alatt kéne lennie. Máskor is csinált már ilyet. És akármit próbálok, nem hajlandó megváltoztatni.

XCat 2012.06.20. 22:49:01

@Dr Jozef Vengloš: :)))

A kutyák jó cuccok, csak erre a rangsorzagyválósdira vagyok allergiás. Meg mondjuk sztem kurvanagy pofáraesés lesz, ha a kutya egyszer el találja felejteni, hogy ő az ember legjobb barátja.
Mondjuk én néztem már úgy szembe kóborkutyafalkával, hogy nem tudtam nekemjönnek-e, szal ez sokat segít az objektivitásban.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.20. 22:49:04

@RipCat: nincsen rólad.. azért kérem, érted?:) Bár mindegy. Valamit félreértettél te rólam, mert én egy tünemény vagyok. Rosszindulat nélkül. Harcolni idejöttél. Aranyos. Átlátom. Teis, mások is. Ez egy állapot.

@Rosszindulatú Vászka: a 9 több, viszont legnagyobb homárértéke a 4-nek van. Four for Homár!

XCat 2012.06.20. 22:50:33

@Kellemes Zérókomponista: Nem. Ez mind csak a te fejedben létezik. Koncentrálj erre, és közben szopogass egy kanalat.

(figyelem, a kanál nem cserélhető le semmi másra)

Anomalocaris (törölt) 2012.06.20. 22:52:49

@batgirl: Ameddig meg nem unom a napozást. És az még arrébb van.

XCat 2012.06.20. 22:53:56

@Emberiségellenes háztartási gép: Azért én javasolnám a klímának mint alanyi jognak az alkotmányba emelését, + a járdák légkondicionálást.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.20. 22:54:24

Posztot érdemes elolvasni? Azt látom hogy nagyon humoros képet találtak hozzá.

XCat 2012.06.20. 22:55:16

@Emberiségellenes háztartási gép: Na de mit nyavalygok, lesz ez még 55.

Poszt nemnagyon, gyerek hisztizett a kallernak, hogy le akar szállni, oszt megálltak neki.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.20. 22:58:00

@RipCat: Nekünk sose volt klímánk. Én most azon ügyködöm, hogy felmelegítsem a lakást, mert még mindig csak 24 fok van itt.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.20. 23:05:21

Én meg kiengedem a beszorult meleget. Mert mi itt ilyen jól élünk, van mit kiengedni.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.20. 23:11:09

@Emberiségellenes háztartási gép: Megdöbbentően szar ez a szerkesztő. Gondoltam, szerkesztem a forrást, és beleteszek egy sortörést. Hát nem. Engedi szerkeszteni a forrást, de utána újraszerkeszti, és kidobálja, amit beleírtam.

Középre tettem a képeket, és a jobboldali sorkizárást bekapcsoltam. Most nem látszik a baki.

XCat 2012.06.20. 23:16:07

@Emberiségellenes háztartási gép: Itt vagy 30.. kezd az egész átforrósodni.

Faszomért nem inkább jégviharhatást csináltak embiék. :DDD

Anomalocaris (törölt) 2012.06.20. 23:17:15

@atpijkamo: Jajó, odaát már rá is kérdeztem. Forrászerkesztést Én is próbáltam, de ezt a trükköt akkor megjegyzem, mert gyakran jön elő ez a hiba.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.20. 23:18:41

@RipCat: "felszállok egy random vonatra, és Faszomppocogó Alsón megállíttatom"

Franciaországban volt ilyen, vagy negyvenen meghaltak.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.20. 23:19:52

@RipCat: Akkor Én panaszkodnék. Én a forró csillagokat és bolygókat szeretem. Úgyhogy belekezdtem egy globális felmelegítésbe :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.20. 23:20:45

@Emberiségellenes háztartási gép: Vagy beteszed a képet egy táblázatba, a táblázatot 100% szélességűre veszed, és a tábázaton belül jobbra-balra igazgathatod a képet tetszés szerint.

Kifordított kacagány 2012.06.20. 23:21:25

@RipCat: ezt csak azért mondod, mert el akarsz menni egy ingyenkörre vonattal

@Kellemes Zérókomponista: én be sem engedném a helyedbe

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.20. 23:22:14

@Emberiségellenes háztartási gép: A Nap elég forró szerintem. A Merkúrt és a Vénuszt ajánlom, forró bolygónak a legközelebbiek.

Rosszindulatú Vászka 2012.06.20. 23:23:05

Hehe. Tik is rühellitek a fejlesztett überjó szerkesztőt? Sokkal lomhább, mint a régi fapados.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.20. 23:27:18

@RipCat: 1988. június 27-én egy rémült vonatvezető arról értesítette telefonon a párizsi Gare de Lyon állomásfőnökét, hogy szerelvénye irányíthatatlanná vált. Miután a vonat megállítására tett minden további kísérlet hiábavalónak bizonyult, a tehetetlenségre ítélt kétségbeesett vasutas jobb híján a hátsó kocsikba terelte az utasokat. Az elszabadult vonat néhány másodperccel később belerohant egy ingázókkal teli másik szerelvénybe... Franciaország addigi legsúlyosabb vonatbalesetében 56-an veszítették életüket.

Az egész úgy indult, hogy egy csaj nem a megállóban akart leszállni, hanem a pályán vészfékkel megállította a vonatot, és kiugrott. Aztán ez lett a vége.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.20. 23:28:30

@Rosszindulatú Vászka: Ha csak lomhább lenne! De SZAR! A régi is szar volt, de ez szarabb.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.20. 23:31:58

@atpijkamo: De elvileg nem azért újult meg a szerkesztőfelület, hogy az ilyen hibákat kiküszöböljék? Vagy nekik még nem jelezte senki ezt a bugot? Megannyi kérdés.

Manci néni, a szomszéd 2012.06.20. 23:32:09

Drágáim, a MÁV már megszűnt, nem?

Kifordított kacagány 2012.06.20. 23:33:13

@RipCat: majd egyszer alkalomadtán értekezünk róla, hogy miért is jók az emberek és miért is kellene kedvelni őket én meg majd elmondom, hogy miért nem:)

@atpijkamo: de neki jogai voltak. megfontoltan cselekedett és vállalta a következményeket. merthogy ezután azzal a tudattal élt, hogy néhány embert sikerült hidegre tennie. állítólag az ilyesmi nagy bünti és mindent ellensúlyoz.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.20. 23:34:16

@Emberiségellenes háztartási gép: Ha a hibát ki kell javítani, akkor a hibát kell kijavítani, nem újat készíteni.

A Picipuha csinálja ezt, nem javítja a régi rencer hibájit, hanem újat csinál. A hibajavításért nem tud pénzt kérni, az újért igen.

Kifordított kacagány 2012.06.20. 23:34:32

@Manci néni, a szomszéd: nem, a máv olyan mint az anyag. átalakul, vagy gazdát cserél, de nem szűnik meg.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.20. 23:35:20

@atpijkamo: Épp ez a baj, hogy túl közeliek. Már csak az kéne hogy megjelenjek ott is a hormonrabok.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.20. 23:35:39

@Kifordított kacagány: "vállalta a következményeket"

Asszem nem tudják, ki volt.

A londoni mozgólépcsőtűznél is sokan meghaltak, ott egy illegálisan dohányzó dobta el a gyufát.

Kifordított kacagány 2012.06.20. 23:35:54

@atpijkamo: marhaság, nem csinál újat, a régire halmoz.

Kifordított kacagány 2012.06.20. 23:37:06

@atpijkamo: önkéntesen vállalta. szerintem legalább egy hétig bűnbánó arccal járt.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.20. 23:38:43

@Kifordított kacagány: Hát már akinek. Van például valami Anders gyerek, akinek nem igazán ;)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.20. 23:38:52

@Emberiségellenes háztartási gép: A Jupiter és a Szaturnusz is elég forró. Csak előbb összenyomódsz, minthogy elégnél.

Távoli csillagban meg nincs hiány. 13+ milliárd fényévre el tudsz menni. Illetve, miközben közlekedsz, tovább tágul a világegyetem. Egyedül az a baj, hogy most a sokmilliárd évvel ezelőtti csillagot látod, és mire odaérsz, kihűl.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.20. 23:40:01

@Kifordított kacagány: Mint a díszdzsoké, aki belerongyolt a rendőrautóba és megölt egy rendőrt.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.20. 23:42:53

@Emberiségellenes háztartási gép:

A billgeci nászéjszakáján a feleságe fitymálja a szerszámát.
- Most már értem, miről nevezted el a cégedet mikró szoftnak.

XCat 2012.06.20. 23:43:18

@Emberiségellenes háztartási gép: Aha. A picipuha, meg a GeciVili (microsoft).

XCat 2012.06.20. 23:44:46

@Kifordított kacagány: Jó, mondd el, hogy miért nem. Ez egy remek alkalom rá. Addig én locsolok jegesvizet a felyemre.

@atpijkamo: Na de az már régen volt, meg nem is itt.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.20. 23:47:14

@atpijkamo: Hagyjuk ezt a naprendszert. A kvazárokig meg se állok. Kíváncsi vagyok mennyire változtak ott a dolgok amióta eljöttem. Az univerzumot meg majd talán összehúzom gyorsan, ha túl tágnak érzem. Reccs.

Kifordított kacagány 2012.06.20. 23:49:20

@atpijkamo: gondolom úgy gondolta van belőle elég.

@RipCat: á, nem jó, túl meleg van és túl késő.

XCat 2012.06.20. 23:51:14

@Kifordított kacagány: Nappal még melegebb lesz. Na ne kéresd már magad, léccilécciléééééciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.20. 23:51:25

@atpijkamo: A foglmazásom humoros, de mögötte a Valóság vonulatai húzódnak.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.20. 23:53:33

@RipCat: Teljesen érthető, hogy malacként nem kedveli az embiket.

Kifordított kacagány 2012.06.20. 23:57:37

@RipCat: az nem zavar, nappal alszom.
amúgy is neked kell előbb elmondani miért jók

@Emberiségellenes háztartási gép: gyűrődéses vagy vulkanikus?

XCat 2012.06.20. 23:58:30

A szomszédok vajon molesztálásnek veszik-e, ha most kinyomtatok 120 ódalt egy hangos nyomtatón?

@Emberiségellenes háztartási gép: Naigen.
Azért a kvazárok odébb vannak, valami kevésbélineárisan kéne nekifogni.

XCat 2012.06.21. 00:00:07

@Kifordított kacagány: Miért jók, miért jók... úgy vannak megcsinálva, azér jók. Mondjuk erről megoszlanak a vélemények, mert szerintem például ezt itt nagyon elbaszták, de hát a hivatalos álláspont az az, hogy ez az.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.21. 00:03:52

@Kifordított kacagány: Sötét és ködös, hasadékaiban förtelmes ocsmányságok lakoznak.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.21. 00:06:30

@RipCat: Na jó. Alpha Centauri? Az tényleg nincs messze, és a neve is szép. És a név is fontosch.

England win The Ashes! 2012.06.21. 00:07:04

@atpijkamo: "Az egész úgy indult, hogy egy csaj nem a megállóban akart leszállni, hanem a pályán vészfékkel megállította a vonatot, és kiugrott."

Egész pontosan de, a megállóban. Csak az volt a gond, hogy egy olyanban, ahol az a vonat amúgy nem állt volna meg.

XCat 2012.06.21. 00:10:35

@Emberiségellenes háztartási gép: A következő ötleted a Szíriusz lesz? :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.21. 00:11:31

@Dr Jozef Vengloš: Köszi a pontosítást!

Akkor pont adekvát az eset.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.21. 00:15:15

@Emberiségellenes háztartási gép: Akkor válassz egy csillagot, és elnevezem neked Fülolajnak. A MVBSNVS62767-6713/3/B2 jó lesz?

XCat 2012.06.21. 00:17:37

@atpijkamo: Tudod te magadról hogy mekkora állat vagy? :D

Anomalocaris (törölt) 2012.06.21. 00:18:05

@RipCat: Az nem jó, ott a Grespikidák faja honos, közeli rokonai az embiknek.

XCat 2012.06.21. 00:21:03

@Emberiségellenes háztartási gép: Szegény Grespik. Hogy eltűnt. Mi lehet vajon vele.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.21. 00:28:12

@RipCat: Dehogy tűnt az el. Volt a 7i7esben. Nagyon kínos volt.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.21. 00:30:54

@atpijkamo: Ez talán egy költőnek tetszene a zeneisége miatt, de Nekem nem jön be. De ki lehetne találni valami szépet mondjuk a Quasar ULAS J1120+0641-nak.

(És miközben írtam, elszállt a net. Ez mit jelenthet?)

Kifordított kacagány 2012.06.21. 00:32:09

@RipCat: szigorúan mátrix nyomtatón

a hivatalos álláspont mindig hazudik

Kifordított kacagány 2012.06.21. 00:33:56

@Emberiségellenes háztartási gép: működik a cenzúra

@atpijkamo: az egész figurát le lehet írni ezzel a két szóval

England win The Ashes! 2012.06.21. 00:43:23

@atpijkamo: Épp azért bátorkodtam szóba hozni, amúgy nem lenne lényeges.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.21. 00:45:55

@Kifordított kacagány: EFVÖ! Hogy ez nem jutott rögtön eszembe.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.21. 00:52:58

Jut eszembe, Lapos is eltűnt. :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.21. 05:52:35

igy nez ki egy normalis vonay, it ell ilyeneken problemazni, hogy mi lesz Gardonyban?
utikalauz.info/kepek/helyek/india/india-vonat-kozlekedes.jpg

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.21. 06:27:19

@Dr Jozef Vengloš: Ha addig nem támadt meg senkit, meg nem volt agresszív, akkor elég minimális lehet a veszély. A földrengésé is minimális, mégis szokott lenni itthon is. (De ha nem itthon, akkor elég csak Olaszországig menni.)
Nem lehet mindent előre látni sajnos :(

Manyecska 2012.06.21. 09:08:40

@Dr Jozef Vengloš: igen, igen! Nekem is mindig:(( ! Sose tudhatja az ember mikor kattannak be azok is:) !

Manyecska 2012.06.21. 09:15:50

@hagyma: Jézusom :D a békávén is így érzem magam különben, múltkor a beesett ajtót tartottuk két megállón át. Ha az kizuhant volna egy gyalogosra...

Manyecska 2012.06.21. 09:17:57

@Manyecska: nem beszélve arról amikor a gyerek nyúzza csóri eb fejét, fülét, harapdálja..azt csodálkoznak ha odakap:D Csóri kisgyerekek, amikor látom ezeket a tutyuka a kutyukával videókat ahol szájból szájba lélegezteti a kicsi a kutyát hát óborzalom!! :)

Manyecska 2012.06.21. 12:49:27

@batgirl: szó szerint! Ha érdekel nézzétek meg eccer a veresegyházi medveparkban szoktak /biztos máshol is/ rendezni kutyafogathajtó-versenyt! Hát szó szerint erős kéz kell hozzájuk!!:D Egyik-másik félelmetes, a kutyám pl. egy Szandra nevű példányba volt szerelmes-az kb 10x akkora volt:D De szelídek..

Manyecska 2012.06.21. 12:51:06

@Manyecska: igaz ők malamutok voltak, főleg!:)

Kifordított kacagány 2012.06.21. 15:56:20

@hagyma: ez egy nagyongyorsvonat és az utasok azért lógnak az oldalán, hogy ki ne sodródjon a kanyarba.

Comandante en Jefe · http://local.blog.hu/ 2012.06.21. 16:44:30

Ebben történetben -ha igaz- az a nagyon durva, hogy a kalauz tudja, hogy a vasút elcseszte, és azt javasolja, hogy az utas kövessen el bűncselekményt.

(A nyílt pályán leszállást a vasúti közlekedés veszélyeztetésének szokás tekinteni.)

ozikS 2012.06.22. 17:45:57

Erről az jut eszembe, mikor Székesfehérváron dolgoztam, és Velencén volt a szállásom.Kérdezek ott valami baktert, ez a vonat megy Velencébe ? Aszondja igen, persze ! Nézem a vonatot, hmm.. zöld ? valami olasz szöveg van rajta, ránézek a faszira, erre ő : Ja ez a másik Velencébe megy, ne erre szálljon fel.
süti beállítások módosítása