Tékozló Homár

T-Homeless lettem

2012.06.22. 16:08 | jackyll | 605 komment

Pál már örült, hogy a T-Home milyen gyorsan bekötötte új lakásába az összes szolgáltatását, aztán pár nappal később kiderült, hogy bár ő használja, a telefonszáma nem létezik a rendszerben, ezért aztán ki is kapcsolták. Hiába mondta le azonban az új előfizetéssel egyidőben a régit, természetesen a régi címre próbálták aktiválni. Egy hónappal később, még mindig nem látszik a vége a komplex műveletnek:

Május közepén családommal új címre költöztünk, ezért a legközelebb eső T-Pontban tévé-telefon-Internet előfizetést kötöttem. Rendkívül kedves, szakszerű kiszolgálás, pillanatok alatt, flottul rögzítettük igényeimet, aláírtam a papírokat és boldogan konstatáltam, milyen remekül működik ma már ez a rendszer. Nehezményeztem ugyan, hogy harminc napot kell várnom a régi számomra ha meg akarom tartani, de a vonal sürgős volt, így új számot igényeltem, a régit pedig lemondtam. Ha már így volt, kértem, hogy a szám legyen titkos az egyre szívósabb telefonos értékesítők miatt. Pár napon belül hívott az ügyfélszolgálat, időpontot egyeztetett velem, melyről abban a pillanatban, hogy letettem a telefont, már érkezett is a visszaigazoló SMS. A műszaki csapat is megérkezett a megbeszélt időben, csont nélkül bekötötték a tévét és a netet, majd újabb időpont egyeztetés és SMS után újabb műszakiak a telefonvonalat is felélesztették. (Öt percen belül meg is szólalt a készülék és máris egy ingyenes vesekővizsgálatra invitált egy ismeretlen asszony.) Mivel amúgy is aktiváltatni akartam a „Kedvenc ország” szolgáltatást, gondoltam egy füst alatt megnézetem az új telefonszámomra vonatkozó tikossági beállításokat. Újból T-Pont, újból rendkívül figyelmes fogadtatás, majd meghökkenés: Az általam bediktált (és többször használt) szám nem látható a számítógépes rendszerben. Nem baj, biztos nem érkezett még be a központba a munkalap. Próbáljuk meg pár nap múlva!

Másnap telefon a T-Home ügyfélszolgálattól:

- Mikor mehetünk bekötni a telefont?
- Köszönöm, de már megtették!
- Az nem lehet!
Mondom a számot.
-Jé, a megadott szám nem a T-Home számtartományába tartozik!

Másnapra a vonalam süket.

T-Pont, immár soron kívüli nagyon kedves kiszolgálás, újabb számot kérek, megsürgetik az ügyintézést. Invitálnak, ha pár napon belül nem oldódik meg a helyzet, bátran menjek vissza.

Új nap, új meglepetés: kábeltévé szolgáltatási szerződés érkezik, helytelenül a régi címemre. Tévéről, telefonról szó sincs benne, így T-pont, megkülönböztetett fogadtatás, szerződés javítása, aláírás, címegyeztetés, elküldés, telefonbekötés sürgetése.

Pár eseménytelen nap után hívom a telefonos ügyfélszolgálatot, kódok, zene, kapcsolás:

- De hiszen itt az áll, hogy ön lemondta a szolgáltatást!
- Igen, a régi címemen lemondtam, az újon pedig akkor épp működött!
- Akkor, újra rendelésbe teszem, ma vagy holnap hívom, mikor élesztjük a vonalat. Csak egy gombnyomás az egész, otthon sem kell lennie.

A negyven perces, zenével és harangjátékokkal fűszerezett egyeztetés után zsibbadt füllel, de megnyugodva teszem le a telefont.

Aztán nem hív, ezért én őket igen, kódok, zene, kapcsolás, új ügyintéző:
- Látom a gépben, de nem teljesen világos
Elmagyarázom.
- Értem, megsürgetem, visszahívom!
- Biztos?
- Biztos!

Most fél órába sem telt, hurrá!

Szaladnak a napok, ő sem hív vissza. Újból hívom őket, kódok, zene, kapcsolás: Kiderül, hogy régi címemre akarnak új számot aktiválni.

- Nem, köszönöm, én az új címemre akarok új számot.
- Az a baj, hogy nem IP telefont kért!
- Az a baj, hogy csak analógon vonalon van „Kedvenc ország” szolgáltatásuk! Kérem, ha már úgyis rögzítik a beszélgetést, szögezzük le, hogy eddig nem jutottunk előrébb.
- Rendben, mondja, intézem, két nap múlva dolgozom legközelebb, akkor hívom!

Picit több mint fél óra, már az összes ügyfélbrómozó T-indulót kívülről fütyülöm. Nem hív, megint én keresem őket, kódok, zene, kapcsolás, név szerint kérem az előző ügyintézőt. Na, kapcsolni azt nem lehet, de csak mondjam! Mondom. Nem az ő asztala, átkapcsol, zene. Új ügyintézőnek újra mondom. Meghallgat, esküszik, hogy ő tényleg elintézi és ő tényleg visszahív. Örülök, de azért megállapodunk, hogy mindezt rögzíti, mint reklamációt. Ő kér, várjak, zene. Zsibbad a karom, ezért kihangosítom, hogy mások is élvezhessék. Visszakapcsolás:

- Reklamációját rögzítettem és elküldtem az illetékeseknek.
- Kérem, küldje el nekem is, mit írt!
- Azt nem lehet, nem tudja a rendszer, majd értesítjük.

Rekord! Egy és negyed óra, forró a mobilom.

Hopp, hogy elszaladt egy hónap! Jön is az első számla, benne régi címemen régi telefonszámom, mellette új TV és internet előfizetésem. Fizetési mód sem stimmel, így telefon az ügyfélszolgálatnak, kódok, zene, kapcsolás. Újból mondom, mi a bajom plusz kérem, stornózzák a számlát, adják ki régi vonalamról a végszámlát a régi fizetési móddal és külön küldjék el az új címre biztosított szolgáltatásokról az új számlát, a kért új fizetési móddal.

- Azt nem lehet, mert ügyfél azonosítója nem változott. Szóljon a bankjának, hogy nem így akar fizetni.
- Maguknak szólok, hogy nem így állapodtunk meg.
- Nem tudok mit tenni!
- Akkor kérem, ezt is csatolja előző reklamációmhoz. Hol és mikor érdeklődhetek?
- Harminc napon belül levélben értesítjük.

A telefonos ügyintézés teljes csőd! Menjek be újra a T-pontba, mert ott legalább kedvesek? Puskás Tivadar és Neumann János szülőföldjén, egy precíz, német, minőségbiztosított multi központban dolgozó, agyontréningelt munkatársainak az általam fellelt egyetlen lelkiismeretes pultos ügyintézőn keresztül kuncsorogjak, hogy úgy töltsék ki a rovatokat és úgy jelöljék be checkboxokat a gépen, ahogy valamikor réges-régen egyszer én is a papíron, aztán nyomják már meg azt a bizonyos gombot? Várjak amíg visszahívnak vagy levelet küldenek? Még nem tudom, csak azt, hogy addig más lehetőség hiányában népes családom a konkurens szolgáltatónál megkötött mobil előfizetéseket kénytelen használni.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.24. 23:04:53

@Rosszindulatú Vászka: Na. Szerinted miből van a sötét anyag? (Hint: a fizkus aztmondja, fasse tuggya.)

Anomalocaris (törölt) 2012.06.24. 23:12:31

@atpijkamo: Ha most beképzelt lennék, azt mondanám, hogy Belőlem.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.24. 23:25:34

@Rosszindulatú Vászka: @Emberiségellenes háztartási gép: Az én pusztán amatőr véleményem az, hogy nem létezik, csak a fizikusok találták ki, hogy a tudatlanságukat palástolják vele. (Nem mintha ez az ő hibájuk lenne. De az igen, hogy a tudatlanságuknál egyedül a nagyképűségük nagyobb.)

Anomalocaris (törölt) 2012.06.24. 23:28:05

@atpijkamo: Egyszerűen csak adtak egy nevet a tudatlanságuknak. És még misztikusan is hangzik.

Rosszindulatú Vászka 2012.06.24. 23:31:24

@atpijkamo: tuti van sötét anyag, meg fekete luk. Kirk, Picard, Archer vagy Sisko nem téved. De még Janeway senem.

CID 2012.06.24. 23:37:40

@Emberiségellenes háztartási gép: Már, hogy tudnék olvasni. Meg is kell várjam a holnapot, hogy asszonypajtás felébredjen és felolvassa elmés kommentjeidet ;-)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.24. 23:38:03

Másik kérdés ami nem hagy aludni az, hogy mi az élet értelme. (Tudom, 42, meg egy kurvajó Monty Python film.) Valójában azt se tudom, egyáltalán van-e.

Rosszindulatú Vászka 2012.06.24. 23:43:11

@Emberiségellenes háztartási gép: Föderáció.

@atpijkamo: minden rendben? Ettél ma? székeltél rendesen? Iszol eleget?

CID 2012.06.24. 23:48:12

Mi az élet értelme ? Hát az élet !

CID 2012.06.24. 23:49:55

Nézz rá a feleségedre, a macskádra, a gyerekeidre, vagy nézz ki az ablakodon !

Anomalocaris (törölt) 2012.06.24. 23:58:48

@atpijkamo: Elárulom neked, hogy az égvilágon semmi. Az "értelem" eleve embifogalom, és az Univerzumot ez kevéssé izgatja.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.25. 00:02:31

@CID: Hát benned se veszett el egy Nietzsche.

CID 2012.06.25. 00:28:46

@Emberiségellenes háztartási gép: Hát nem. Felesleges túlbonyolítani a dolgokat :-)

CID 2012.06.25. 00:31:40

Egyébként, ki ez a Nícse, Alchejmer jányneve ?

Anomalocaris (törölt) 2012.06.25. 00:42:11

@CID: Szerencse hogy ilyen intelligens vagy. :)

CID 2012.06.25. 00:54:29

@Emberiségellenes háztartási gép: nem hiszem, hogy szerencse kérdése ;-) most viszont megyek aludni, holnap illetve ma, élőben kell hozád hasonló buggyantakkal kedvesnek, és segítőkésznek lennem ! ;-)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.25. 09:47:28

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: már megérte a létezésed. A Dávid Bóvdenes hímezett konyhai áldást mán régóta kerestem. De most meg van ám! Köszi. Nem mondom, hogy nem bíztatlak a további éldegélésre. Persze tévútra sem akarlak vinni. Te döntöd el.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.25. 09:57:32

@Kellemes Zérókomponista: :D valahol volt egy egész nagy gyűjtemény ezekből a csodás falvédőkből, ha rábukkanok, majd elküldöm.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.25. 10:01:17

@atpijkamo: az élet értelme egyértelműen a 42, ezt még a rágcsálók is tuggyák... akinek ez nem kielégítő válasz, az keressen magának jobbat :D

nícse bácsi meg okos ember volt, ő férfi létére a férfiakat hibáztatta a nők gyarlóságáért. hát nem édes?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.25. 10:03:56

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Már ha egyáltalán van.

"az keressen magának jobbat"

Na persze, ezt is millió év volt kiszámolni...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.25. 10:08:08

@atpijkamo: erre eccer valami okos felmenőm aszonta nekem, hogy akkor van értelme, ha csinálsz neki értelmet. van benne valami, de én szemlélődő típus vagyok és megeléxem a negyvenkettővel is.

aztán persze lehet, hogy nem is igaz az egész és csak 41,5 vagy 39, naggyisten 72, de ezt már nem fogod megtudni.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.25. 10:14:06

Kevesekhön jut el ez a 42.. mármint így értésileg. Pedig maga profánságába akkora gyönyör, mint atom. Most kicsit megint ellamentálok ezen. Köszi nektek.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.25. 10:17:54

@Kellemes Zérókomponista: "Most kicsit megint ellamentálok ezen."

:))

Erre mindig kell tudni időt szakítani... Szólj, ha másik kell, Zsiráfnak vannak még számai.

cicmen (törölt) 2012.06.25. 10:27:07

Pál már örült, hogy a T-Home milyen gyorsan bekötötte új lakásába az összes szolgáltatását, aztán pár nappal később kiderült, hogy bár ő használja, a telefonszáma nem létezik a rendszerben, ezért aztán ki is kapcsolták.

Aztán ez felkerült a homárra és kurva sokáig nem is volt új poszt!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.25. 10:34:25

@atpijkamo: Várjá várjá várjá.. Kitaláltam egy újat. Filozófiás kártyajáték. Vannak számok, kihúzod, agyi nagyerőkkel végig kell gondolni. Aki elmésebb / tudományosabb magyarázatát kelti az adott számból kibuggyanó témának, az nyeri a részköreredményt. No persze ezt filozófiaszakos hallgatókkal kell, erősenittasan. Énszerintem ez egy mókás sport lehetne. Hirtelen azt hittem Prof. Phd. szól hozzám, s önmagáról E/3 nyilatkozik, de csak te vagy.:(
Jöhet a következő szám!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.25. 10:40:36

@Kellemes Zérókomponista: :)) Filozófikus-matematikus szájkarate. Rrrrendkívül iszgalmas lehet.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.25. 10:40:42

@Kellemes Zérókomponista: ilyet már jáccottunk annó, csak nem számoltunk, hanem festményeket elemeztünk....aki a legagyamentebb sztorit látta bele a képbe, az nyert.

cicmen (törölt) 2012.06.25. 10:47:22

@Kellemes Zérókomponista: Filozófiás kártyajáték.

Mit ér egy ember, ha csak egy adu van a kezében!

Ilyesmire gondoltál? :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.25. 10:49:50

@cicmen: aki egy dámának adja a szívét, az királynak érezheti nagát :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.25. 10:50:31

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: azsemmi. Az a jó, mikor nagyszakértők összegyűlnek konzíliumra, aztán ott zajlódnak a részletekbemenő nagyelemzések, quadránsonként, objektumonként, meg mondaniakarni-valókként, különös tekintettel a szubjektív pozitívumokra. Aztán benyögi a főokos 45 perc múlva, hogy "amúgy az egész kép szar...". Emezek meg bólogatnak tovább ugyanúgy szakértő fejjel.:D Na és mi volt a nyertes sztorie?

cicmen (törölt) 2012.06.25. 10:54:32

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:

Néha egy tökfilkónak is hasznát lehet venni!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.25. 10:59:00

@cicmen: ez jóóó. Bár kérdés, hogy melyik szavon van a hangúly..

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.25. 11:02:38

@Kellemes Zérókomponista: yepp, ezeken röhögtünk mi is. ez már majd 20 éve volt, és nem voltunk egészen.... hmmm..... antialkeszok, szóval részleteket már nem tudok idézni :D asszem az egész játék onnan indult, hogy meg kellett néznünk valami borzalmas balettelőadást illedelmességből, meg mert meg voltunk híva rá, aztán meg múzeumba mentünk, ami jó volt, de ott már kiborult a bili, mert felhúztuk magunkat a művészeti világ sznobjain.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.25. 11:20:01

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: sznobokon felhúzódni sznobság-e?:) Hátde megértem én.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.25. 12:50:19

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:

pahancsolj, kéhlekszépen:

falvedok.blogspot.co.at/

(kedvencem: az én uram csak a vizet issza, nem is sírom a lányságom vissza ... muhahahhhha :D )

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.25. 13:01:10

Mamánéknál ezt volt

Édesanya ajkán, az a legszebb zene,
tárt karokkal mondja,
gyere, kicsim gyere..

izé..komolyan
és mindíg azt hittem hogy a képen anyukám van , én , meg a bátyám..

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.25. 13:25:21

@batgirl: " az én uram nincsen távol, hazajött az ikeából." :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.25. 13:45:24

ki a tisza vizét issza
vágyik annak szive vissza

Manyecska 2012.06.25. 13:59:22

A szoba nesztelen,
Az asszony meztelen,
De hiába, hasztalan,
Ha az ember f@sztalan..

Manyecska 2012.06.25. 14:02:46

Jut eszembe, szerdától melegolimpia lesz! nem linkeltem be mert kifordult a gyomrom. Úgy tudom a margiccigeten kezdenek?? :D mindenki készül?? :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.25. 14:11:31

@Manyecska: mitől fordult fel a gyomrod? tán valami extraintim sportágak lesznek benne? vagy bugyi nélkül futnak?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.25. 14:14:53

@Manyecska: legyobban tüntetni ezellen az érdektelenséggel lehetne. De mivel 'yó' téma, így csak mégyobban alájuk van adva a ló. Azért annyira csakjó a buzivonulás létezése, hogy adott nekünk egy örökérvényűt. Amolyan rendőrköltészet, tudjátok. Ne dobáld a buzit. Reánkhagyta ezt a szellemi termékét az ismeretlen kékruhás.

Manyecska 2012.06.25. 14:16:30

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: rúd/ra/ugrás, igen, fasza!!! Elmorzsoltam egy könnycseppet most!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.25. 14:17:50

@Manyecska: node csaknem az orrod előtt ugranak a rúdra.... ? :D:D

Manyecska 2012.06.25. 14:20:23

@Kellemes Zérókomponista: de én pont szerdán szabin leszek és ki akartam menni a szigetre!! az isten se mossa le rólam:D..

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.25. 14:27:45

@Manyecska: Az lehet, de én lemosom: kimehetsz. Csak akkor ready-e-chail (készícsél) képeket. Köszönöm.

Manyecska 2012.06.25. 14:29:47

@Kellemes Zérókomponista: köszike!:D GYerekekkkel???? négyévessel???? b+:D:D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.25. 14:33:59

@Manyecska: ja bocs. Mostmár neked mindegy, de a leendő anyukákat figyelmeztetni kellene erre. No more melegfelvonulás! Nem lepődnék meg, ha ez valós szennypont lenne valakinél.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.25. 14:35:37

@Manyecska: ugyanmán. én eccer mentem a metróba a két gyerekkel, oszt majdnem későn vettem észre, hogy a hátsó sorba éppen elmélyülten cekcuálnak. mégcsak nemis pasik vagy nők, hanem egy pasi+egy nő. kicsit be voltak tépve :D ahhoz képest egy homolimpija kutyafüle. :D

Manyecska 2012.06.25. 14:38:04

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: amikor egyszerre üvöltik a bírónak majd hogy kapd be a fa..szom na az milyen lesz:D..??

Anomalocaris (törölt) 2012.06.25. 14:39:17

Még mindig nincs új poszt?? Ez már annyira elhasználódott...

Manyecska 2012.06.25. 14:39:27

@Kellemes Zérókomponista: ne haraguggyon a világ de!: rengetegen vannak arrafelé hétvégén, ott a jáccótér. Meleg, nem meleg, ahol ennyi ember összejön abból nem sül el semmi jó soha..:)

Anomalocaris (törölt) 2012.06.25. 14:43:05

@Manyecska: Azt egyébként hogy ellenőrzik, hogy aki oda jelentkezik, az tényleg homár-e?

Manyecska 2012.06.25. 14:48:37

@Emberiségellenes háztartási gép: nemtom:( én igazolt játékos voltam, pontosan tudom mit jelent--életforma, reggel hatkor edzések éhgyomorra stb..

Manyecska 2012.06.25. 14:55:58

@Kellemes Zérókomponista: kosaraztam. már nem fontam :D BSE-ben, ifibe. Hét évig.

Manyecska 2012.06.25. 15:00:01

Basszus, ebbe belesajdult már a fejem is!!:(

Anomalocaris (törölt) 2012.06.25. 15:06:56

Elkészült a garnélás Vifon.

Manyecska 2012.06.25. 15:08:32

@Emberiségellenes háztartási gép: ja, itt szakad egy órálya és most hazaúszom egyszál farmer miniszoknyában szerintem nem lesz melegem..:)

Anomalocaris (törölt) 2012.06.25. 15:15:35

@Manyecska: Háromnegyedes gatya kell ilyenkor.

Manyecska 2012.06.25. 15:29:20

@Emberiségellenes háztartási gép: reggel leszavaztam:( :D most viszont léptem kinnt kettőt a vízbe oszt levált a cipőm sarka nagyon köszönöm a forgalmazó cégnek is-majd írok posztot:D..mindegy. Mingyá itt a busz. Háztól házig. Papucsban, f..sza.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.25. 15:45:27

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Majd ad egy éjféli posztot, és mindenki összezavarodik.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.25. 15:52:14

@Emberiségellenes háztartási gép:

A homár vak sötét
Olyan csendes, olyan árva most a kommen-tér
Egy poszt ami elmúlt, ami véget ért
Csak a szívekben él

Törött üvegasztal
balatonban úszó, kopott baccpapucs
Egy magányos tricikli, néhány telefonszámla
Elment mindenki már

A csendet hallgatom
Fejem zúg, benne égnek elmúlt málnás torták
Mélyen legbelül, még várok,
De biztos nem jön ma már

Éjféli poszt
Sok sok éve annak, hogy várok most
Kerestem azt
Üres csendben, hazug szavak alatt
Éjféli poszt
Tudom, hogy egyszer eljön és rám talál
Perzselő láng, a remény mindig ég tovább

Manyecska 2012.06.25. 16:09:59

NOÉMI B@ZDMEG!!!

Ömlik az eső. Szétfagytam. Be akarnak nekem fűteni.:D Apa a gyerekkel a hóna alatt rohangált a kocsiig. Vártam mikor elyti le:D? Reklamálni Szent Péternél?

Manyecska 2012.06.25. 16:24:37

@Emberiségellenes háztartási gép: jut eszembe van Meteorológus Mihály is a juhtubon nagyon színvonalas időjárás-jelentései vannak:D..

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.25. 17:07:48

@Manyecska: "Vártam mikor elyti le"

A plébános szögeli a templom kerítését. Egy kisfiú guggol a közelében, és figyeli.
- Szeretnél te is szögelni?
- Nem. Csak azt várom, mit mond majd a plébános úr, mikor az ujjára üt a kalapáccsal.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.25. 17:10:52

Nincs annál idegesítőbb, mint amikor van új poszt, de nem lehet kommentelni.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.25. 17:18:44

@Kellemes Zérókomponista: Van ez a gagyi blogmoci, és a zindexesek új csilivili kezelőfelületet tettek rá. Sajnos szarabbra sikeredet, mint a korábbi, még ők se tudják megbízhatóan használni. Az meg, hogy amit csinálnak ellenőrizzék is, náluk nem divat.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.25. 17:37:56

@atpijkamo: egy frászot. így kényszerítik a jónépet arra, hogy végre elolvassuk a poctot, mielőtt ekéznénk a pocctolót.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.25. 17:42:53

Linuxot használnátok egyből tudnátok írnie.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.25. 17:48:10

@Emberiségellenes háztartási gép: Kompenista magát nem kímélő őrüccséggel falapocskának fejeli önmagát többször egymás után. Kéne nyelvet tanulni, rá tudsz-e vajon beszélni a németre? Na lássuk csak.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.25. 18:07:08

Bréking nyúz: A faszbúk a mai nappal átvette a ZGM-et. Akadozik a szolgáltatás. (ZGM = Zindex Gagyi Blogmotor)

Manyecska 2012.06.25. 18:59:50

@atpijkamo: na én még aszt verném agyon aki kitalálta a csilivili szót..olyan pfájjj :D

ergbertegon 2012.06.25. 19:43:52

Brühühühühűű. 600 hsz, gyerekek, könnyes lett a szemem... ;-)
Már csak párezer és megvan Ede.... :-)
Tulajdonképpen miről volt itt szó?
Az első-utolsó-régicímen-ilyenszámnincsis résznél elvesztettem a fonalat.

Manyecska 2012.06.25. 20:10:08

@ergbertegon: mittudomén! nem olvastam..:)
süti beállítások módosítása