Tékozló Homár

Most kell gyorsan eladni a Windows Phone-okat

2012.07.04. 18:20 | jackyll | komment

Aki 2 év hűséggel vásárolta a Nokia Lumia telefonját, az most biztosan elszontyolódott, mint  the_daver, hogy fél év múlva esélyes, hogy nem lesz sok kompatibilis szoftver a Microsoft Appstore-jában. Merthogy jön a Windows 8, az év eleje óta kapható Lumiákat viszont csak 7.8-ig, azaz külsőre lehet csak szintbe hozni majd. Fel a fejjel, a Nokia emiatt csődbe megy, a részvényeseik biztosan szomorúbbak.

A legtöbb levélküldővel ellentétben én nem azért írok, hogy felhívjam a figyelmet valamire, vagy hogy nyomást gyakoroljak ezzel a cégre, amelyik becsapott, hanem egyszerűen annyira felhúztam magam, hogy valamit tennem kellett. Vagy ez, vagy az ablak. Történt kb. két hónapja, hogy új telefon vásárlására adtam a fejem. Olyat kerestem, ami még épp belefér a pénzembe, de strapabíró darab, ami 2-3 évig minimum muzsikál majd nekem. Ezért a választásom egy Nokia Lumia 710-es, Windows Phone 7 alapú okostelefonra esett. Jól is megy, semmi baj sincs vele. Azonban a Microsoft bejelentette, hogy ellentétben minden figyelemmel a felhasználókra, a Windows 8 operációs rendszer, ami kb. fél év múlva felváltja majd a hetes sorozatszámút, nem lesz kompatibilis a jelenlegi WP-készülékekkel, miközben mikor én vettem a telefont, még csak arról volt szó, hogy egy-két mellékes funkció nem fog futni rajta, de az oprendszer érkezik. Ez a hozzáállás változott egy hónapja arra, hogy hááát, nyolcas az nem lesz, de lesz 7.8, ami majdnem ugyanaz. Ma pedig ott járunk, hogy a 7.8 csak külsejében fog hasonlítani az igazi 8-ra, és az arra érkező programok nem lesznek kompatibilisek a hetes rendszerrel. Tehát gyakorlatilag fél év múlva elavulttá válik a telefonom, képtelen leszek rá új programokat letölteni (ami alapvető egy okostelefonnál), és talán teljesen használhatatlanná is válik amiatt, hogy az alkalmazások összefonódnak a telefonban (Facebook, Zune).


Ezzel nem hiszem, hogy bármit is lehet kezdeni. De nem értem, hogy egy olyan elvileg fogyasztót erőteljesen védő piacon, mint pl. az USA vagy az EU, hogy engedhetik ezt meg. Itt a vásárlók tudatos becsapása történt, mismásolták az igazságot, gyakorlatilag hazudtak, hogy még valamennyi profitra szert tegyenek. Az ilyen magatartás elfogadhatatlan, ezért mindenkit óva intek mindenfajta Microsoft-terméktől, pedig amúgy nagyon meg vagyok elégedve a telefonommal. Egyetlen megoldásként azt tudnám elfogadni, ha a régi WP7-alapú telefonokat újonnani bolti áron számítanák majd be a WP8-as készülékek vásárlásánál, de ennek igen kis esélyét látom. Mert a Microsoft ilyen: ha megteheti, meg is teszi, legyen akármennyire gerinctelen a stratégiájuk.
 
 Tisztelettel,
 
 the_daver

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.05. 03:46:34

@FDToth: durván mondvacsinált érveid vannak, ez engem nagyon zavar, bevallom. Miért nem lehet egyszerűen ezt írni: kérem ez részemről szerelem, csak mi ketten számítunk, ő meg én, mindenki mehet a fenébe. Tiszteletben tartanám úgy is, így is, csak ez így elég frusztráló. Maga a koncepció, a korlátozottság az ami zavar, emellett kihat a gyakorlati életre is, de BT esetén valóban ez a kisebb része. Hangócsengőből meg nekem jó, ha valami számomra kedves, személyreszabott van, ez nem jelenti azt, hogy egész nap ezzel szórakoznék. Nekem ami elvárás: igényes anyagok, jó összeszerelés, stabil szoftver, olyan szoftver ahol semmi korlátozást nem szenvedek el, dizájn. Én mindezt megtaláltam egy Nokiában. Nem érintőképernyős, nem vágytam rá, ez most is így van. Viszont nincs is szükségem hajszélvékony cérnaszállal összefércelt logikai érvelések gondos bekörmölésére, mert senkinek nem akarok bizonyítani/bizonygatni semmit. Elsősorban magamnak nem, az eléggé fárasztó lenne. Elégedetten használom amit használok, az ifontulajdonosoknál ezt valahogy sohasem érzem. Főleg akkor nem, amikor formavélemányre emelik szájacskájukat, ujjacskáikat. Nem megy.
Van tippje valakinek az érintők lecsengésének dátumát illetően?

Xezs 2012.07.05. 04:52:48

@Kellemes Zérókomponista: Az érintők akkor lesznek lecserélve, ha lesz helyettük valami új beviteli módszer. De a fix nyomógomboshoz már nem hiszem, hogy valaha is visszatér a piac.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.05. 06:11:41

@Xezs: Elvileg ezek együttműködnek, az meg olyan, hogy ha a M$ csinál egy új szoprendszert, akkor lehet tudni, hogy miken kéne futnia, és mi kell ahhoz, hogy fusson.
Szerintem ha akarták volna, megoldják, hogy menjen, csak ugye akkor ki veszi meg az új vasakat? A Nokaj nem szoftvereladásból él, nekik még mindig el kell adniuk a telót is...
Ketten együtt a hibásak, persze, de ez amúgy a gyökér M$ -nél már annyira nem számít... :D

Manyecska 2012.07.05. 08:24:00

Kösz hogy szóltál. Akkor majd gondolkodni kezdek hogy 800-as fordulaton mégse fog centrifugázni, hiába ígérik! Hogy tojna sünt az összes ilyen cég!!:(

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.05. 09:05:58

a nokia csillaga leáldozófélbe van erőst, ez monnyuk lehetett volna intő jel a pocctolónak eleve.

másrészt minek kell itt mindenáron kitűnni a tömegből? nemjó az android? nem jó az ifon? mindkettő műxik rendesen, igények szerint lehet válogatni. szépfijúknak ifon,okosfijúknak droid.

a maradéknak meg mehet a vindózfón.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.05. 09:13:08

azt írták, hogy ostoba vagyok!!
brühühü......
rögtön öngyilk leszek..brühüühüüü

gelsystem 2012.07.05. 09:15:24

elrajtolt a kékszalag!!!!!
.
haj-rá ede, haj-rá ede, haj-rá ede!!!!!

folyamatos élő közvetítés műemléki környezetből a kis faszenes mellől a törött üvegasztalon könyökölve..........
még jelentkezünk

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.05. 09:17:16

a maláji tigris kistesóje..hüpphüpp

kabirjedi 2012.07.04. 21:48:14
@batgirl:

Azért jobb lenne a cikknél maradni és nem a saját ostobaságod reklámozni.......

BalatonfürEde 2012.07.05. 09:21:44

2011 január...HTC Desire G7...kb 80000 HUF...egy-két hónap múlva kiderült, nem megy fel rá csak a 2.3-as android (gyári rom-al).
MÁS: kék szalagon beférnék valakihez?

TheRminator 2012.07.05. 09:21:55

Jaj mi lesz akkor, amikor az epöl meglépi 2 év múlva ugyanezt?
A poszt tolónak meg: Idióta vagy édesfiam, soha sehol senki nem mondta, hogy az NT kerneles WP8 fog futni a WinCE alapú WP7 telókon.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.05. 09:23:21

@batgirl: ne is törőggy vele, szerintem nem is igazi jedi.

TheRminator 2012.07.05. 09:31:48

"Jól is megy, semmi baj sincs vele."

Akkor meg mit sír a szád? Vegyél droidot, 1 hét után már belassul.

"Azonban a Microsoft bejelentette, hogy ellentétben minden figyelemmel a felhasználókra, a Windows 8 operációs rendszer, ami kb. fél év múlva felváltja majd a hetes sorozatszámút, nem lesz kompatibilis a jelenlegi WP-készülékekkel, "

Bakker ne keverd a WP8-at a Win8-al.

"miközben mikor én vettem a telefont, még csak arról volt szó, hogy egy-két mellékes funkció nem fog futni rajta, de az oprendszer érkezik. "

Na erről SOHA NEM volt szó. Amikor megjelent egy pletyka, akkor az MS azonnal cáfolta. Te vagy a hülye, hogy mindent elhiszel.

"Ez a hozzáállás változott egy hónapja arra, hogy hááát, nyolcas az nem lesz, de lesz 7.8, ami majdnem ugyanaz. Ma pedig ott járunk, hogy a 7.8 csak külsejében fog hasonlítani az igazi 8-ra"

Ez a hozzáállás nem változott, mivel senkinek a leghalványabb fogalma nincs arról, mit fog hozni a WP7.8 a start screen-en kivül.

"és az arra érkező programok nem lesznek kompatibilisek a hetes rendszerrel. Tehát gyakorlatilag fél év múlva elavulttá válik a telefonom, képtelen leszek rá új programokat letölteni (ami alapvető egy okostelefonnál), és talán teljesen használhatatlanná is válik amiatt, hogy az alkalmazások összefonódnak a telefonban (Facebook, Zune)."

Összevissza beszélsz. Mid fonódik össze mivel? És miért nem fejlesztenek rá? Az MS 2013 év végéig frissíteni fogja a WP7 rendszert.

"Ezzel nem hiszem, hogy bármit is lehet kezdeni. De nem értem, hogy egy olyan elvileg fogyasztót erőteljesen védő piacon, mint pl. az USA vagy az EU, hogy engedhetik ezt meg. Itt a vásárlók tudatos becsapása történt, mismásolták az igazságot, gyakorlatilag hazudtak, hogy még valamennyi profitra szert tegyenek. Az ilyen magatartás elfogadhatatlan, ezért mindenkit óva intek mindenfajta Microsoft-terméktől, pedig amúgy nagyon meg vagyok elégedve a telefonommal. Egyetlen megoldásként azt tudnám elfogadni, ha a régi WP7-alapú telefonokat újonnani bolti áron számítanák majd be a WP8-as készülékek vásárlásánál, de ennek igen kis esélyét látom. Mert a Microsoft ilyen: ha megteheti, meg is teszi, legyen akármennyire gerinctelen a stratégiájuk."

Hülye vagy te édesfiam. Akkor az a droidos, akinek nem megy fel a telojára az ICS, az visszakapja a pénzét? Vagy a szifon 3G tulaj is?

Te az egészet nem érted, csak pörögsz mint egy helikopter. Ha nagyon meg vagy elégedve, mit rinyálsz? Ráérsz majd 2 év múlva.

Manyecska 2012.07.05. 09:39:21

@BalatonfürEde: már késő, 9-kor kb. hatszázan rajtoltak el:D

Manyecska 2012.07.05. 09:48:02

@BalatonfürEde: :) bár csak 10 km-es a szél még úszva utoléred őket!!!! :)
Én drukkolok Edének!!:D

BalatonfürEde 2012.07.05. 09:51:08

@Manyecska: na akkor beizzítom a kis faszenes grillt, a vendégek úgyse használják...

Manyecska 2012.07.05. 09:52:46

@BalatonfürEde: :D:D húú a tavaji kékszalag nagyon brutál volt!! Hajók zátonyon, nádasban, vihar..:O..... :)

Mocsár 2012.07.05. 10:18:53

A posztolónak: öreg... szerintem keress egy barátnőt...

Komolyan ez a legnagyobb problémád?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.05. 10:22:07

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Egyáltalán. Kitűnni a tömegből egy tömeggyártott cuccal???????

Építsen magának telefont, na AZZAL ki lehet :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.05. 10:32:00

@ColT: vagy ha nem lenne telefonnya egyáltalán, na az az igazi különcködés :)

Rosszindulatú Vászka 2012.07.05. 10:45:54

Elegem van abból, hogy mindég szegény Posztert! Hát ezért tart itt ez az ország!

Monnyatok le!

the_daver, veled vagyok a Sárga Házban!

Manyecska 2012.07.05. 10:49:11

@Rosszindulatú Vászka: :):D akkor nézd ezt, ÉLŐ, épp egy katamaránt követnek, nagyon fles!:

www.kekszalag.hu/elo-kozvetites

Rosszindulatú Vászka 2012.07.05. 10:51:23

Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL! Hajrá EDE! EDE örök! EDE 4PRZ! EDE ÉL!

Rosszindulatú Vászka 2012.07.05. 10:56:18

@Manyecska: oh nein, nein! Ó, kilenc, kilenc!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.05. 11:16:55

@Manyecska: @Rosszindulatú Vászka: Már megbocsássatok aranyoskáim, de mi a fasz ez a négy?

Manyecska 2012.07.05. 11:20:03

@atpijkamo: nem tudod?? Ásd el magad!!
:D
videónál próbáld ki rályössz..8-at is lehet..

Rosszindulatú Vászka 2012.07.05. 11:20:28

@atpijkamo: 4zetszám. Mit nem lehet ezen értni? 4szögletű kerek erdő. Fantasztikus 4es.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.05. 11:21:15

@atpijkamo: egy sünök által terjesztett fertőzés. ártalmatlan.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.05. 11:22:56

@Manyecska: Ha tudnám, nem kérdezném. Hol egy ásó?

Ez milyen videó? Valami windowsos fasság?

@Rosszindulatú Vászka: Nyasgem aranybogaram.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.05. 11:24:38

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Nah, gondolhatttam volna. És teljesen kiszívja az értelmet az agyból...

Rosszindulatú Vászka 2012.07.05. 11:24:44

@atpijkamo: szívem minden melegével.

De, ha a 4 neked kevés, akkor kapcsol az 5. sebesség...

Manyecska 2012.07.05. 11:26:36

@Rosszindulatú Vászka: váhhhááhháá...

Várom a Raffica hajót az a kedvencem:)

Rosszindulatú Vászka 2012.07.05. 11:29:44

Árad a tavaszi szél.
Elszakadt egy kötél.

HALT!

Rosszindulatú Vászka 2012.07.05. 11:37:45

@Manyecska: ja, de bocs.

Héthetős ötlet is kéne meg.
Vagy nyolcnykós.

gelsystem 2012.07.05. 11:45:20

kémeink jelentik, hogy a tudósítónkat EDE feljelentette, és rácsukta a hűtőajtót indulás előtt.............

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.05. 11:45:52

@Rosszindulatú Vászka: www.youtube.com/watch?v=g_OIFh4AMIo

Demjén Rózsit sose szerettem. A hangszíne valahogy nem tetszik. Most már szívesen meghallgatom, mert a mostani termésből már kimagaslik, meg retró is.

Az ötödik sebesség az rádióműsor volt. Ifjúság, politika, kultúra.
www.youtube.com/watch?v=EdUFe_Bk0Pg

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.05. 11:52:28

@atpijkamo: úgy van. egy férfi ne énekeljen ilyen buzis borízű búgó hangon, mer megijedek tőle.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.07.05. 11:52:43

Én ógy eladtam a vinydózfonomat, hogy meg se vettem.
Beszerzlsi áron el is kelt.
Az úgy jó biznisz volt?

cicmen (törölt) 2012.07.05. 11:54:45

@Rosszindulatú Vászka:
Árad a tavaszi szél.
Elszakadt egy kötél.
A hajó már hetek óta nyílt vízen szédeleg,
Kanos matróz kanos matróz vastag faszán daganak az erek!

Sajnos jobbat nem tudtam. Uborkaszezon van!

cicmen (törölt) 2012.07.05. 11:56:09

@cicmen: Mondom hogy meleg van! Kanos matróz csak 1 szer!

Manyecska 2012.07.05. 11:57:43

@cicmen: ki uborkájának van szezonja? ismerem??:)

cicmen (törölt) 2012.07.05. 11:58:15

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: úgy van. egy férfi ne énekeljen ilyen buzis borízű búgó hangon, mer megijedek tőle.

Akkor ez sem fog tetszeni!www.youtube.com/watch?v=lxiOfR2ld0k

cicmen (törölt) 2012.07.05. 11:59:54

@Manyecska: ki uborkájának van szezonja? ismerem??:)

Amelyiket be tudod "kovászolni", az szezonálísnak számít! :)

Manyecska 2012.07.05. 12:01:26

@cicmen: tegnap egy 5literes üveggel kovászoltunk, az ablakban üdülget épp:)

England win The Ashes! 2012.07.05. 12:03:05

www.kekszalag.hu/elo-kozvetites

Az Adrienn fantázianevű, HUN-633 jelzéssel ellátott hajót sasoljátok!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.05. 12:06:28

@Manyecska: tegnap egy 5literes üveggel kolbászoltunk. alig bírtuk meginni. kifeküdtönk tőle. az ablakban üdülgetünk épp

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.07.05. 12:07:02

@batgirl:
Soha ne azt nézd, hogy mit mondott, hanem hogy ki mondta!444!!négy!!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.05. 12:08:42

@batgirl: Ki volt az a szemét, aki megmondta? Letépem a fejét, fakanalat döfök a tüdejébe, és megkeverem!

Lécci, maradj olyannak, amilyen vagy!!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.05. 12:08:47

@Dr Jozef Vengloš: olyat nem találok a listába.

meg ede sincs a táblázatba. EEEEEDDDEEEEEE!!!!!

Manyecska 2012.07.05. 12:09:09

@Dr Jozef Vengloš: megtaláltad ominózus úriembert, nem hiszem el!! én is kerestem:)!! sasolnánk de csak vadkacsát látok meg helyközi járattal majdnem ütköző barom vitorlásokat.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.07.05. 12:09:12

@Dr Jozef Vengloš:
Hasztamannyana!
Most van a blueszalag?
Csak nem...
A barátunk is ott van?

Manyecska 2012.07.05. 12:10:11

@atpijkamo: az úgy van hogy "belehányok a tüdejébe." etc.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.05. 12:10:37

@Sün‼ ツ: @atpijkamo:

eszt montam én is. minden gyüttment jedi idetojja az arcát , oszt beszólogat. hova jutott eza világ...!

Manyecska 2012.07.05. 12:11:13

Bakker a közvetítő elment ebédelni, nem hiszem el!! :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.05. 12:12:15

@Emberiségellenes háztartási gép: kicsim, te nagyon vonzódsz ő betűhöz..
1..nem szoktam bőgni, max sírok, vagy pityergek (de szép szó), vagy itatom az egeretek..de a bőgés tilos.
2.Őrjöngeni sem szoktam, de kezdem érezni, hoyg erre indulsz be.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.05. 12:12:26

@Manyecska: Az, az. Bár úgy sincs semmi értelme.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.05. 12:14:01

@Manyecska: Messze van még a vége. Most még van szél, örüjjé. Volt, amikor állt minden, a golyót se lehetett felfújni.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.05. 12:15:43

@batgirl: Itt egyedül én szeretlek téged, és ezt érdemlem...

Manyecska 2012.07.05. 12:16:28

@atpijkamo: tudom, emlékszem én is rá!:)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.05. 12:20:48

@atpijkamo: dehogyis csak te! Féli és pszihopata is szeret!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.05. 12:36:36

@batgirl: Az ilyen gyüttment volt, nem is ismer, nem számít. Nem vagy buta attól, hogy a telefonnal telefonálni akarsz. Ha nem lennék ilyen szégyellős, én is bevallanám, hogy a telefonomat csak telefonálásra használom. Még SMS-eket se szoktam írni, padig azt lehet vele.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.05. 12:39:09

@atpijkamo: ezek a gyüttmentek..hehe..mindig csak beszólnak..

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.05. 12:48:39

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: naaaaaaa..most az is megtudja, mennyire ostoba vagyok, aki nem tudta hol keresse...:((((((hüphüp

Anomalocaris (törölt) 2012.07.05. 12:50:13

@atpijkamo: Ma különösen tündéri jelzőket kapok, úgy látom.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.05. 12:51:28

@batgirl: hagyd rá, én olyan buta vagyok, hogy bejárok dolgozni, pedig nemis vóna muszáj, na?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.05. 12:52:40

@Emberiségellenes háztartási gép: Addig örüjj, míg kapod, mert az éles szemed miatt előbb-utóbb kitiltanak minden fórumból.

Anomalocaris (törölt) 2012.07.05. 12:55:04

@atpijkamo: Pedig-padig Én csak a tükör Vagyok ezekben az esetekben. :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.05. 12:56:56

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: mindenki buta, aki dolgozik, és nem a kék szalagon követi Adriennt (KIJAZA ADRIENN????????????????) úszva.

Elnéztem az élő közvetítést, de csak a víz hullámzása nyűgözött le..supsup..úszom..úszom..

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.05. 12:57:16

@Emberiségellenes háztartási gép: Na de mindig a hírnököt végzik ki. Nem olvasol történelmet te gyerek?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.05. 12:59:27

@batgirl: én nem látok adriennt, se edét. bisztos hazarohant odaadni a kulcsokat, elvégre mingyár két óra van.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.05. 13:18:15

Én @igazságost szeretném megigényelni. Nem is poszt témájáról ír senki, milyen meglepõ ez itt.

Anomalocaris (törölt) 2012.07.05. 13:20:04

@atpijkamo: Csak reménykedtem hogy az embik hátha fejlődnek. De nem.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.05. 13:35:38

@cicmen: tehetségesen rikoltozik, meg kell hagyni.

@Emberiségellenes háztartási gép:

nem, nem fejlődünk. mi már elértük a fejlődés azon fokát, ahonnan csakis visszafele lehetne zuhanni.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.05. 13:57:03

@Emberiségellenes háztartási gép: Most beírhatnál egy történetet, mikor a hírnököt végezték ki.

2012.07.05. 16:21:15

aki nem tanulta meg 10 éves koráig, hogy microsofttól bármit csak ellopni érdemes, az sikeres ember nem lehet.

Kifordított kacagány 2012.07.05. 16:54:31

figylej öreg, igazad van teljes mértékben. adok ezért a szarért neked 10 ropit, de csak mert szimpi vagy, meg azért, mert jövőre úgyis lecserélem. na kezet rá

Bihar Valatonon 2012.07.06. 05:37:49

Erre annyit tudok mondani, hogy a Magyaroknál egyre nagyobb divat lesz hülyének lenni már elnézést ez az egész cikk egy óriási f*szság! :DItt nem Nokiáról beszélünk itt microsoftról beszélünk az, hogy egy új generáció érkezik nem jelenti azt, hogy a többit lesajnálják túl sok Androidos vagy Szifonos ismerősötök van azok szeretnek ilyen vészmadár dolgokat terjeszteni talán meg kéne várni a hivatalos részleteket.....:) Davenek üzenem remélem annyira kétségbeesett, hogy 20ezer ftért el is adja a telefonját hátha valami józan eszű ember jól kihasználja a bírkaságát....

anarch 2012.07.06. 13:25:12

Egyébként van egy website, ami pont erre van ha valaki nem követi naprakészen az összes lehetséges termékről megjelenő cikkeket.

www.decide.com, beírod mit akarsz venni (konkrét márka vagy jelleg és megmondja a tutit, hogy venni vagy várni :).

Nokia Lumia-ra pl ezt mondja:
Rumored » Next model coming Fall, 2012
mivelhogy:
Windows Phone 8 will not be available on existing devices.

PonDrow 2012.07.06. 19:55:12

Eladni a Windows Phone-okat? :) LOL Miért? Mert nem lesz meg rá a legújabb szoftver? :)

A MS ezt az inkompatibilitási szívatást az előző generációkkal is elkövette. Nekem 6.5-ös WM telefonom van. És az nem kompatibilis a 7.x-el. Most Ugyanez van a 8-as verzióval is.

Nem nem érdekel, mert még mindig jól működik, és nem akarok rá újabb szoftvereket pakolni percenként. Minek? Ami kellett, akkoriban beszereztem és ráraktam. :)
3,5 éves és csak akkut kellett benne cserélni. Mondjuk ASUS. :)

Xezs 2012.07.06. 23:28:39

Én sem értem egyébként, hogy mi a tökért kell mindenből a legújabb állandóan. Most nem azt mondom hogy mindenki Win95-tel nyomuljon de egy 5-6 éves oprendszer még simán nem számít elavultnak.

CernaGeza 2012.07.09. 22:36:07

@Szabó F. Balázs:

addig vered, míg elmegy a sorköz

B1T3 2012.07.10. 20:32:52

A bejegyzéshez:

1. Nem ígértek olyat, hogy frissíthető lesz a WP8-ra, nem kell belemagyarázni. Az egy dolog, hogy te azt hitted, így jártál, nem téged csaptak be, te csaptad be magad. A WP8-ra frissíthetőségről csak pletykák voltak előzetesen, egyiknek sem volt hivatalos alapja, az csak a WP8 bejelentésekor derült ki HIVATALOSAN, mi lesz a jelenlegi készülékkínálat sorsa.

2. Ha úgy vesszük, a telefonod már most elavult, hiszen hardveresen sem a csúcsot képviseli. Innentől eléggé vicces arra panaszkodni, hogy fél év múlva NÉHÁNY programot már nem tudsz majd a telefonodra telepíteni.

3. A telefonod bizonyára eleve nem azért vetted, mert a MÉG NEM IS ISMERT WP8 bizony milyen f@sz@ lesz, hanem azért, mert megfelelőnek tartottad a WP7-et. Tudtad, mit vállalsz. Mi változik azzal, hogy "csak" a WP7.8-at kapod meg (illetve a Nokia amúgy igyekszik a szoftveres támogatást biztosítani továbbra is már csak az ilyen buta hozzáállás miatt is). Mi van, ha be sem jelentik a WP8-at, csak a WP7.8-at, de WP7.8-cal adnak ki erősebb vasú készüléket, amire szintén írnak olyan programokat, amelyek a te Lumia 710-eden nem futnak (és így persze nem is számítana elavultnak a te álláspontod szerint, mert megkapta a legfrissebb verziót)…

Szóval több sebből vérzik ez a kifakadás, és az érvelés az "igazad" mellett. Tényleg rosszul hangzik, hogy a WP8 a jelenlegi modellekre nem érkezik, de azért nem ilyen egyszerű a téma, több tényező is meghatározza ezt.
Ja, és honnan tudod, a Microsoftnak és a Nokiának mi a terve az alacsonyabb árszegmenst célozva? A WP8 a sajátosságai miatt eleinte biztos nem fog a 40 ezres mezőnyben indulni, azaz ott valószínűleg marad a WP7(.8), és már csak ezért is indokolt lesz a frissítés.
Mellesleg hány androidos felhasználó fakadhatna ki, hogy nem kapja meg az ICS-t (na, meg a JB-t) a telefonjára?… Elég csak a Samsung Galaxy S-t felhozni, nagyon hasonló vassal rendelkezik a Nexus S is, az SGS mégis lemaradt a GB-nél (2.3-nál), a Nexus S pedig még a JB-t (4.1-et) is megkapja. (Tudom, az SGS-re rá van gányolva a TW, és az erőforrás-igényes, de senki sem kérte, hogy kötelezően tegyék meg a TW ráhúzását a rendszerre. Tudom azt is, hogy lehet főzött ROM-okkal bajlódni, de az más téma.)

Hola (törölt) 2012.07.16. 13:46:17

Mi lesz, ha nem tudja azonnal megosztani a többi állattal, hogy éppen szart?
süti beállítások módosítása