Tékozló Homár

Fantomizálódott a kuponos szálloda (frissítve)

2012.09.06. 09:51 | jackyll | 193 komment

László csak a lényeget felejtette el megírni, hogy melyik jófajta kuponos szálloda jelentett csődöt épp, ami miatt bebukta a befizetett összeget. Merthogy a Napitipp Kft. szerint az összeget már átutalták, és reklamáljon a külföldi már nemlétező szállodánál:

A Napitipp Kft olykor úgy köti meg a szerződést a szolgáltatókkal, hogy a pénzt részükre egyből átutalja, tehát ha csődöt jelent a szolgáltató (szálloda,étterem, stb), akkor futhattok a pénzetek után. Sajnos ebbe én is belefutottam, amelyre ezt a választ küldték: „A szállás díját minden esetben maradéktalanul átutaltuk a “X” szolgáltató részére, így ezen összeget az “X” szolgáltatótól kell visszaigényelned! A pénzed náluk van teljes egészében!” Tehát ha szeretném visszakapni a befizetett kb 40e ft-omat, akkor egy külföldi szállodával nekem kellene valahogy behajtatnom a pénzt.

Minden megkeresésemre, vagy kompromisszumos megoldás-keresési javaslatomra csak a lenti levelet válaszolták. Sőt a 40e ft-ból saját jutalékukat is megtartották … tehát még azt sem említik, hogy saját jutalékukat átutalják, vagy esetleg, hogy egy mo-i 3 napos uttal kárpotolnak (kb 10-20e ft). Kategórikusan elzárkóznak minden elől.

Elviekben csak a szolgáltatás igénybevétele után kellene a kuponos cégeknek fizetni a szolgáltatóknak, de látva a nagy jutalék lehetőségét vevőiknek okoznak károkat.

Fogyasztóvédelmi hatósághoz biztos eljuttatom eme panaszt, ha továbbra se érkezik válasz, továbbá facebookon is ahol csak lehet kommunikálni fogom az esetet leírva. Célom nem a rosszhír keltése, viszont ez a hozzáállással kivívták maguknak, hogy az ügy ne maradjon ennyiben.

Kérem jelenítsék meg panaszomat, hogy más ne járjon hasonlóképpen. Mind a fogyasztóknak, mind az egyéb kuponos cégeknek hatalmas károkat okoz a hasonló magatartás, jelen esetemben a bosszúság, a 4 fő részére feleslegesen kivett szabadság, és a 40e ft minusz.

Üdvözlettel: László

UPDATE 16:50: Még az sem biztos, hogy csődbe mentek, de elérni nem lehet az osztrák szállodát:

Az említett szálloda az ausztriai bad mitterndorf-i Wander Hotel.Azt sem tudják megerősíteni, hogy a szálloda csődbe ment, mivel nekik sem sikerül elérniük, viszont a pénzt természetesen nem hajlandóak visszaadni.

Tehát a Napitipp Kft beszedte a pénzt, ellenszolgáltatást pedig nem adott. Az pedig, hogy a Napitipp Kft-nek átutaltam és ezért nem kaptam semmit az tény. Mivel nekem a szállodával semmilyen kapcsolatom sincs, németül se tudok, és egyáltalán, ezért úgy gondolom, hogy a közvetítőnek ebben az esetben felelőssége kell legyen.

A megannyi kommentelő között a témában felmerülő hozzászólás elég kevés, viszont akinek hasonló helyzete volt már, vagy tud javaslatot azt várom szeretettel.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aztek68 2012.09.06. 12:03:41

Jogviszony a vásárló és a kuponos cég közt van. Vásárló követelheti a pénzét a kuponos cégtől, kuponos cég pedig a szállodától.

Anomalocaris (törölt) 2012.09.06. 12:04:15

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Azt hittem szándékos volt. A p és a g elég messze van egymástól, ez nem olyan mint a "színász".

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.09.06. 12:05:58

@Manyecska:
Több aptya van az édibébi pocólakónak?
Akarsz róla mesélni?

magua81 (törölt) 2012.09.06. 12:06:46

napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu napitipp.hu

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.09.06. 12:07:38

A rendesen működő kuponos cégek akkor fizetnek a szolgáltatónak, amikor a kupon beváltása megtörtént, így védik a kamu szolgáltatóktól az ügyfeleiket. Ha a Napitipp nem ezt csinálja, akkor ne vegyél ott soha egy kupont sem, mert bármikor átverhetnek a szolgáltatók.

A kuponos cégek közül én már csak a nagyokban (Kupon Világ és Bónusz Brigád) bízok. A többi jelentéktelen méretű, idén mér 8-9 bezárt közülük.

Manyecska 2012.09.06. 12:08:22

@Sün‼ ツ: jajj már!:D:D:D mondtam már hogy a hűség szobra vagyok. Cicmennel is azért futott zátonyra bimbódzó:P kapcsink mert nőstényt is tart..

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.09.06. 12:13:10

@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: nem. valódi klasszice :)

@Manyecska: de azér ez most így elég necces. mer ugye a gyerek a férjed nevin lesz, közbe meg a cicmen az apja. lehetnétek ilyen szép nagy nyitott család, mint a hippodromok.:D:D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.09.06. 12:16:07

@helianthus: Mekkora üzlet lenne a szálloda fantomja. Az operában is nagy biznisz volt.

Anomalocaris (törölt) 2012.09.06. 12:18:12

@ColT: Miatta döglődik ma is az Operám??

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.09.06. 12:19:16

@Manyecska: na, most veszítettem el a fonalat!!!!!!!!!!!
Most szingli vagy , vagy terhes???

RS 2012.09.06. 12:25:00

@batgirl: Én még nem találkoztam olyan szállodával ahol előre kellett volna utalni. Természetesen becsekkolás után el kérik a bankkártyádat és napi szinten nézik van e rajta fedezet de addig egy szót sem szólnak amíg látják, hogy fizetőképes vagy. Természetesen ez csak nagyobb hotelekre vonatkozik a kisebb hazai hotelekben még kártyát sem kérnek. Ez így működik. Gondolom ahol előre kell fizetni ott sumákolást is előre kitalálták.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.09.06. 12:25:30

@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: valamit majd találok :D ha nem megy, majd szólok neked, baltám az van.

@Sün‼ ツ: vagy sörözés, vagy lekvárnyalás közben. úgy tűnik innen. :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.09.06. 12:30:49

@RS: és ha te nem találkozol valamivel, akkor nem is létezik

RS 2012.09.06. 12:32:21

@batgirl: Nem tagadtam a létezését egy szóval sem. Csak leírtam, hogy ez normális esetben, hogy működik.

Manyecska 2012.09.06. 12:33:55

@batgirl: D@Sün‼ ツ: @Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: mit össze maceráztok a cicmennal meg aptival oszt mindkettő JÓÓÓNAGY ívben szarik a fejemre, holott, akár meg is kérhetném a mancsukat:P:D:D:D Most már szűkítettem a kört??

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.09.06. 12:37:48

@Manyecska: szerintem csináltass majd apasági tesztet :D az a bisztos!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.09.06. 12:40:28

@Manyecska: szerintem aptit kihagyhatod, szerintem ő még nagyon nős

vape 2012.09.06. 12:43:43

@Roy: " A TV előfizetés az egy folyamatos szolgáltatás, és utólag van fizetve."
Majd azért olvasd végig figyelmesen a tv-számlát egyszer. Meg fogsz lepődni, hogy előre fizetsz a következő hónapra.

Manyecska 2012.09.06. 12:46:17

@batgirl: olyan fájón?? az látszik ralyta. @Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: DD az anya se biztos ám..még!:)

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.09.06. 12:47:03

@batgirl: Általában nem kell a szállodáknak előre utalni, csak csoportos foglalásnál szoktak előleget kérni. A panziók szoktak előre utalást kérni, de többnyire ők is csak előleget.
Én személy szerint nem voltam olyan helyen az elmúlt 5 évben, ahol előre kellett volna utalni, pedig legalább 10 szállodában jártam a néhány szobástól a 400-500 szobásig.

A gyakorlat az, hogy internetes rendelésnél a hotelek kedvezményt adnak, ha valaki előre kifizeti a szállást, de akkor általában már nem lemondható és nem módosítható a foglalás.

Miss Luci 2012.09.06. 12:47:52

Ha bankkártyával fizettél, indíts chargeback eljárást. A bank és a kártyatársaság majd kitapossa a belüket, te meg a végén visszakapod a pénzed.

Miss Luci 2012.09.06. 12:49:21

Egyébként valószínűleg hazudnak is. a kuponos cégek csak akkor fizetnek a szolgáltatónak, ha az bemutatja a beváltott kupont. Szóval a Napitipp benyelte a pénzed.
Amúgy is neki kell vállalnia a felelősséget ügynökként.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.09.06. 12:51:38

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:
Hógyne!
Még a végén kiderül, hogy én vótam!!!4444!!!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.09.06. 12:53:06

@Sokorai_Atala: Bárkinek van felesleges pénze, írjon, megadom a számlaszámomat, és még meg is köszönöm. Írásba, és ha kell, itt, a Homáron is.

Manyecska 2012.09.06. 12:55:40

@Sün‼ ツ: :) JAJJ éjjel háromkor hallom az uccában hogy valaki dobol a kukákon vagy mifene, kinézek, egy hatalmas nyest ugrált rajta, + rohangált. kutyám is /ENSZ-megfigyelő volt rég/ bezizzent tőle, nyüszített rendesen, olyat még nem látott....:) :)))

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.09.06. 12:56:38

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

hát én éppen tudok ajánlani egy munkát jelenleg. kalasnyikov köll hozzá mög jó gyomor, ellenbe jól megfizetem. mitszósz?

helianthus 2012.09.06. 12:56:40

@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: én is DOOMoztam régen! Örökélettel végigjátszottam. Az tényleg jó.

Anomalocaris (törölt) 2012.09.06. 12:58:13

@helianthus: Én ROTTozni akarok. Csak nem megy a gépen :(

Manyecska 2012.09.06. 12:59:53

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: :) te nem tudom, ő mesélt a zasszonykájáról nemrég milyen béketűrő Rendes gyerök szerintem a cicmen ne báncsuk:) :)@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: minek neked egy akkora táras izé??:D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.09.06. 13:00:00

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Az én gyomrom még a brókerséget sem bírná. Mondjuk a bérgyilkosság valamivel erkölcsösebb...

helianthus 2012.09.06. 13:02:03

@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: azt nem ismerem. Inkább DOOMozzunk. Vagy a Final Fantasyt is kipróbálnám, az egyik kedvenc együttesem zenéjét megcsinálták FF-s videóklippben (több zenét több kippben), azokat tökre szeretem néha megnézni.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.09.06. 13:06:18

@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: ollé, pszicotelepata!! te figyi, nem lehetne, hogy az én problémámra is koncentrájj egy kicsit??? köszi. aztán meg a lottószámokat is megnézhetnéd. :)

fokaorr 2012.09.06. 13:08:29

ahogy előttem is írták, ha kártyával fizettél, meg kell reklamálni a bankodnál - nem kaptál szolgáltatást, ennyi.
simán visszakapod a pénzed

ne legyél lúzer!

Manyecska 2012.09.06. 13:08:33

:D:D Ahh, erkölcsök, kicsire nem adunk nagy meg nem számít! :P

Anomalocaris (törölt) 2012.09.06. 13:09:20

@helianthus: Jó. Kérem a játékot. De olyat, ami megy is a gépen.

Leonard Zelig 2012.09.06. 13:15:55

Sajnos ebbe én is belefutottam, amelyre ezt a választ küldték

_amire_, hányszor mondjam még, elégtelen, leülhetsz

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.09.06. 13:15:57

@Manyecska: az biztos nem! tuti móccerem van! már mondtam tegnap is :D

Manyecska 2012.09.06. 13:17:03

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: csak mondanám a nem kívánt terhesség megelőzésének praktikus módja HA előtte lövöd le. Nem utána D: /Bocs./ közben meg ki az a hülye????

SzállásVadász 2012.09.06. 13:17:10

A mikor-kell-fizetni vitában segítenék egy kicsit mindenkinek... Az, hogy előre elkérik-e az árat nem csak az adott szálláshelyen múlik, hanem nagyon sok minden máson is - legfontosabb a telítettség az adott periódusra, aminek függvényében akár ugyanaz a szálloda is dönthet egyszer így, egyszer úgy.

Ha olyan időszakra foglalsz, amikor a szálloda háromnegyede üres, és nem is várható, hogy meg fog telni (pl. a februári munkanapok jellemzően ilyenek, szinte az egész országban), akkor legtöbb helyen szívesen engedélyezik a bankkártya-garancia vagy előlegfizetés nélküli foglalást is, hiszen veszítenivalójuk nincs: ha nem jelensz meg, akkor max. nem 17, hanem 18 szobájuk marad üresen.
Viszont ha teltházas napra, zsúfolt hétvégére, kiemelt ünnepre érdeklődsz, amikor nagyon sok a vendég, és máris teltház van, vagy hetekkel előtte egyértelműen látszik, hogy az lesz, akkor senki sem fog fenntartani egy szobát számodra, ha semmi biztosítéka nincs, hogy meg is érkezel - hiszen azt el tudná adni másnak, és pénzt keresni belőle, és ha nem elég szigorú a foglalási feltétel amit megszab, akkor kár érheti a no-show által.

A külföld vs. Magyarország közötti különbség (ott szinte mindig kérnek garanciát, nálunk kevésbé) többnyire abból adódik, hogy 1. kint sokkal több embernek van netes vásárlásra alkalmas bankkártyája, 2. meg is meri adni annak a számát online, mert garantált/fizetett már úgy, és nem gyanakszik, hogy meglopják. A hazai vendégek egyelőre jobban szeretnek előleget átutalni, mint kártyaadatokat megadni, akármilyen biztonságos is a felület.
De alapvetően: nem a legjobb hozzáállás rögtön kijelenteni, hogy én ugyan sosem laknék olyan helyen, ahol nem lehet telefonon foglalni és csak a helyszínen fizetni, mert azért többnyire nem átverési célból kérnek ilyent a szállodák...

helianthus 2012.09.06. 13:17:43

@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: a Te gépeden nem megy az FF? Attól tartok, akkor el kell felejtened a közös jövőnkről (proszektura, külön ágy, etc.) szőtt álmaidat.

Tessék a játék:

www.jatekfutar.hu/simba/sim-589-0297.jpg

Húzd fel, tedd a gépre, menni fog.

Manyecska 2012.09.06. 13:18:14

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: :D:D + a hólapáttal fejbe nyomom még a tévé előtt értem én! :))) biztos ami hótziher alapon!

ja, OFF!

Anomalocaris (törölt) 2012.09.06. 13:23:02

@helianthus: Nem tudom, az FF-t sose próbáltam, azt se tudom mi az. A Doomról beszélek, csak a régi játékok nem akarnak ezen a gépen indulni.

elwood 2012.09.06. 13:23:30

"Elviekben csak a szolgáltatás igénybevétele után kellene a kuponos cégeknek fizetni a szolgáltatóknak"

Ezek milyen elvek, vagy van törvény is ?
Ha törvény szerint jár el a napitipp akkor miért kell őket csesztetni ?

Anomalocaris (törölt) 2012.09.06. 13:25:11

Najó, a Warcraft meg a Starcraft még igen. De azok nem egoshooterek, ugye.

horex · http://horex.uw.hu/ 2012.09.06. 13:34:12

Fenyegette-e már-e a poszttolót perrel a Napitipp?

Roy 2012.09.06. 14:02:56

@telkoe: velem még nem fordult elő. Eleve semmijen hitelkártya, bankkártya számot nem adok ki.

Roy 2012.09.06. 14:06:03

@Dr. Szarazkoro: De igen. vásároltam. Miután átvrttrm a neten megrendelt árút kifizettem. Előre semmit nem vagyok hajlandó kifizetni. Ilyen netárúházzal szóba se állok. Futár hozza fizetem. Ennyi.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.09.06. 14:08:17

@Sün‼ ツ: Monnnyuk, ha tüskés a háta, akkor a többieket, szvsz, fölösleges basztatni.
...izé... vegzálni.

Roy 2012.09.06. 14:09:19

@vape: Meg szoktam nézni. Nem tudom milyen szolgáltatónál vagy, hogy előre fizetsz.Most 10-én fizetem az augusztusi számlám a Tv szolgáltatásért.

Lehoz_Tamás 2012.09.06. 14:50:30

Csak mellekesen jegyzem meg, a napitipp az egyetlen olyan kuponos ceg (ahogy en tudom) amelyik 50% jutalekot ker. Tehat meg ha kiderulne, hogy megse veluk vagy szerzodesben -ami elegge meglepne- akkor is penz fele naluk van.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.09.06. 14:56:19

NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT
NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT NAPITIPP KFT

telkoe 2012.09.06. 15:08:26

@Roy: Nem is utazhatsz tul sokat :)

helianthus 2012.09.06. 15:08:29

@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: ezzel most arról akarsz meggyőzni, hogy mégse mondjunk le a közös jövőről szőtt álmunkról?

phaszfej 2012.09.06. 15:09:14

@Sün‼ ツ: Én már kaptam kupakolásra jogosító kupont.

ekat 2012.09.06. 15:19:07

Nem szoktatok szállodába járni? :-)
1.) Kedvezményes díjat MINDIG előre kérnek, vagy legalábbis fizetésig zárolják a hitelkártyán (ergo te nem férsz hozzá), ez persze csak annak derül ki, aki kap róla SMS-t
2., Normál díjnál szállodája válogatja, és furcsamód pont a kisebbek a lazábbak. Szar és olcsó szálloda pl. valóban nem szokott előre kérni, örül, hogy készül oda valaki...
Tisztelettel egy lúzer, aki igen kellemes napokat töltött már kuponokkal Magyaro. 4-5csillagos wellnessszállóiban, előrefizetve...

Trackback 2012.09.06. 15:34:57

Neked is jó napot László!

Ön így járt.

Anomalocaris (törölt) 2012.09.06. 15:52:39

@helianthus: "cmíei"
"elkíséevre a hadjártaokra"

Suhieri 2012.09.06. 15:55:58

László, csatlakoznék hozzád, mert én is ugyanígy jártam. Ha bárhova fordulnál, én is itt vagyok, ha többen vagyunk az nagyobb erő. Mindenképpen szólj.

Suhieri 2012.09.06. 16:00:46

Egyébként ez egy szálloda Ausztriában, Bad Mitterndorfban, de annyit már megtaláltam, hogy magyar üzemeltetője volt. De a nevén kívül semmi mást nem sikerült róla megtudnom.

Szarazkoro 2012.09.06. 16:00:55

@Roy: mar bocsi de en ezt nem hiszem el, mindenhol elore kell fizetni (kiveve a szolgaltatasokat pl fodrasz ilyesmi.....)

2012.09.06. 17:08:49

morbid a helyzet, de ne vegyél kupont külföldre, ez a mai napi tipp :)

(II. Torgyán Виктор) THY Rokk *n* Troller 2012.09.06. 17:45:54

Mondjuk, ha veszek jegyet az Arénába az Omegára és elmarad, akkor a Kóbor Janitól kell visszakérnem???

ClearWater 2012.09.06. 18:33:51

Meg kell nézni a szerződést. Az hogy ÁLTALÁBAN ki mit csinál, semmire sem garancia. Mint ahogy azt sem jó védekezés, hogy te a napitipp.hu-nak fizettél és téged nem érdekel hogy a szolgáltatás valódi kötelezettje, a szálloda mit mond. Gondolj csak egy olyan esetre, amikor te egy autókereskedésben új autó vásárlásakor a kereskedésben köteles vagy megkötni a biztosításod. Azután neked a biztosítóval van jogviszonyod, és ha a biztosító nem fizet pedig szerinted kéne, hiába mész vissza a kereskedésbe, hogy téged nem érdekel hogy a biztosító mit mond, te itt kötöttél szerződést, fizessen a kereskedő és bótolja el a biztosítóval.
Szóval alaposan nézd át a szerződést mielőtt véleményt mondasz, vagy másoktól kérsz. Ők sem ismerik a szerződést.

ClearWater 2012.09.06. 18:36:23

@(Lemondott Dr. Doktorovics) THY Rokk 'n' Troller: Nem, akkor te elvileg a rendezvény szervezőjétől kéred a jegyed árát, az más kérdés, hogy az esetek 99%ban a rendezvényszervező a jegyirodák útján adja vissza a pénzed. Ha visszaadja persze :D

Rosszindulatú Vászka 2012.09.06. 18:50:07

Kedves Laci és @Suhieri: konkrét válasz csak konkrét kérdésre lehetséges.

Konkrétumok nélkül csak népmesei bölcselettel tud szolgálni az úri közönség, ez van.

Például elárulhatnátok a szálloda nevét és pontos helyét. No meg meg kéne nézni a számlátokat, meg a szerződéseteket, hogy a kuponcég mit vállalt és mit nem teljesített.

Na innen lehet továbblépni sztem.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.09.06. 19:20:05

@(Lemondott Dr. Doktorovics) THY Rokk 'n' Troller: Ez badarság!
A Molnár Elefánttól.
Amúgy ki kíváncsi a vén trottyosok pénzhajhászó haknijára?

Xezs 2012.09.06. 19:50:02

"A megannyi kommentelő között a témában felmerülő hozzászólás elég kevés"

Ez a poszter nem sok homárposztot olvasott még :)

Rosszindulatú Vászka 2012.09.06. 20:00:23

@Xezs: azért ez egy eléggé talányos mondat.

FairPlay 2012.09.06. 20:37:26

A közvetítő cégnek nincs jogi felelőssége, de morális igen.

Roy 2012.09.07. 07:09:29

@Dr. Szarazkoro: A fodrásznál mióta kell előre fizetni. Miután megnyírt utána. Egy tv, háztartási gép javítása után fizetsz. Előre mit?

helianthus 2012.09.07. 08:57:27

@Xezs: az biztos! De akkor miért küldte be a posztot? Tényleg azt várta, hogy három kommentben leírjuk neki a megoldást a problémára és boldogan tovább szürcsöli mindenki a kávéját cinnamonnal miközben elégedetten hátradől a fotőjében?

Xezs 2012.09.07. 09:01:59

@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: @helianthus: Írtam már korábban: Doomsday (a.k.a jDoom). Azzal még neten keresztül is lehet hálózatban játszani, plusz van hozzá textúracsomag kiegészítő, illetve van hozzá egy remixelt zenelista is, mp3-ban, ami sokkal jobban szól mint az eredeti MIDI.

Helianthus: Na hát ja, a homár egy dologra biztosan nem való: okos ötleteket kapni a probléma megoldására. Egyetlen dologra jó: végső elkeseredésben odabaszni egyet az adott cégnek. Úgy vettem észre, a cégek eléggé érzékenyek arra, ha felkerülnek ide.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.09.07. 09:13:54

"
A megannyi kommentelő között a témában felmerülő hozzászólás elég kevés, viszont akinek hasonló helyzete volt már, vagy tud javaslatot azt várom szeretettel."

kedves lászló! azt tudom neked javasolni, hogy vesd le a szopóálarcot és többet NE VEGYÉL SEMMILYEN KIBASZOTT KUPONT!!! a pénzre, amit kidobtál az ablakon meg gondolj úgy, mintha sosem létezett volna. nagyon szívesen máskor is :D

Szarazkoro 2012.09.07. 11:56:26

@Roy: Kedvesem, nem azt irtam fentebb h "kiveve szolgaltatasok"????

Ertsd: ha rendelsz vmit a netrol, pl ruha, cipo, barmi akkor nincs az az oldal ahol utolag fizetsz.... Vagy a parkoloautomatanal.... sorolhatnam meg!

Divett 2012.09.07. 14:13:23

Az okoskodóknak: MINDEN kuponos oldalon előre kell fizetni. Nincs kec-mec. Vannak JÓ dolgok és KORREKT eljárás.
Aztán vannak ROSSZ dolgok, és INKORREKT eljárás.
A közvetítő cég (FIGYELJEN AZ AUTÓS HASONLATOS? MERT BAROMSÁGOT BESZÉL) köteles felelősséget vállalni, az általa értékesített szolgáltatásért, melyből neki realizálható jövedelme származik. Ha közvetítő nem utal arra, hogy egyéni úton ellenőrizni kell a szállás minőségét, vagy meglétét, akkor az ügyfél nem köteles ezt megtenni.
MINDEN kuponos oldal az akció lezártával, majd az arra terhelhető maximális határidővel fizet a velük szerződött cégeknek.
NEM hülye, aki kupont vesz, hiszen nagy százalékban jól járnak. Én is vettem, kivertem a balhét, mert köze nem volt a hirdetéshez, és 1 nap alatt visszautalták a pénzt. A hölgy tájékoztatott, hogy felelős közvetítőként sajnos ezt ők intézik, (figyelem okoskodók, itt jön a csavar!) majd a cégen behajtják, amelyik nem teljesítette a szolgáltatást megfelelően. Szóval, néha visszaadják a pénzt, néha nem...
Kitartás, és ne hagyd magad! Úgyis betámadnak majd, de tarts ki az igazad mellett és visszakapod! Tapasztalat! ;)

Divett 2012.09.07. 14:19:20

@Roy: HOgy te mnilyen végtelenül buta vagy :D
Lassan már szórakoztató... "semmijen" helyett legközelebb javaslom a "semmilyen" szót, pláne, ha oktatod az embereket.
Azt azért megnézném, hogy komolyabb cégektől hogyan rendelsz kártya nélkül :D
Lehet, hogy a szexhop-ot fizetheted utánvéttel, de mondjuk zsebből van olyan cég, aki le sem gyártatja a terméket előleg, vagy a teljes ár kiegyenlítése nélkül.
Egyébként a parkolóórát sem tudod meggyőzni, hogy később fizetsz... a moziban sem kifele fizeted ki a jegyet, sem a popcornt...
egyszerű vagy "ecsém", mint a fakocka! :D :D :D

Divett 2012.09.07. 14:21:19

@Roy: Én DIGIS vagyok, és előre fizetek netet, tv-t... ahogy MINDEN DIGIS.
Most fejen pörögsz, mi?
Ja, és ez nem opcionális...

pinkfloyd 2012.09.11. 14:26:34

Saphir Aqua Aparthotel volt már? Ott csak 2000 ember szívta meg! A tetü tulajdonos meg lenyúlta a pénzt.
süti beállítások módosítása