Tékozló Homár

Online debilszűrés a Body Builder Gymben

2012.11.20. 11:14 | jackyll | 977 komment

Zsolt nem adja fel egykönnyen. Négy napon keresztül harcolt a Marina parti konditerem ügyfélszolgálatos trolljával emailben, aki egyre durvábban szólongatott be neki egy teljesen hétköznapi kérdés megválaszolása helyett:

Alábbi levelet az adatvédelmi okokból szükséges módosításokon kívül változatlanul küldöm el. Nemrég megnyitotta kapuit a Body Builder Gym a Marina parton. A shop.builder.hu oldalon reklámozták magukat, akinek a facebook oldalát követem. Régóta járok edzőterembe, de ehhez fogható kommunikációval még nem találkoztam! A shop.builder oldalán azt írják, egy regisztrációt követően a havi bérlet árából jelentős kedvezményt lehet kicsikarni. Nyilván kaptam az alkalmon, és érdeklődtem, mi is lenne a gyakorlati teendőm. Nos, minden bizonnyal hibát követtem el, amint az az alábbi levélből ki is derül, hisz olyan választ kaptam, amire nem számítottam…

Üdvözlettel,
Zsolt

Íme a levelezés:

Sziasztok!

Regisztrált tag vagyok a facebookon a shop.builder csoportnak, így arról kérnék információt, mit kell tennem ezen kívül a havi bérletnél elérhető kedvezmény igénybevételéhez?

Előre is köszönöm!

Üdv,
Zsolt

***
Kedves Zsolt!

Ha elárulod nekünk, hogy a faszbúkon hogyan regisztráltál a Shop.Builderre, kapsz tőlünk egy éves ingyen bérletet.

BB.Gym

***
2012. november 16. 7:46
:D
Akkor beszéljenek helyettem a tények:
(ide belinkeltem egy mentett képernyőt a facebook csatlakozásomról a shop.builder oldalhoz, amit adatvédelmi okokból nem osztok meg :)

***
Kedves Zsolt!

Nem tudom, fogod-e, mit jelent a "regisztráció" szó, és érted-e azt az apró tényt, hogy a Shop.Builder nem egyenlő a Shop.Builder faszbúkkal. Esetleg azon gondolkodj el, hogy nézegetjük-e a faszbúkot és hogy vajon mit tudunk kezdeni az általad nyújtott információval, valamint az olyan tagokkal, akik a webmagazinunkat sem olvassák.

Üdv. BB.Gym

***
Hmm… Akkor kezdjük előről! Megkérhetlek, hogy definiáld a gyengébbek (leendő vendégkör) kedvéért, mit is jelent nálatok a shop.builder regisztráció?

Üdv,
Zsolt

***
A vendégkörünk nem "gyengébbek kedvéért" szintű emberekből áll.

Üdv. BB.Gym

***

Viszont a BB.Gym cég képviseletében emaileket megválaszoló személyzet (segítek: ez lennél te) úgy tűnik, igen!

Először is egy frissen indult cég hogyan engedhet meg magának ehhez hasonló kommunikációt??? Úgy tudtam, egy edzőterem indulásakor még csontig benyalnak a kialakuló vendégkörnek, és csak néhány év után kezdenek el hozzád hasonlóan bunkózni, amikor már mindegy, hisz annyi vendég van, mint a szemét, mit számít, ha néhány besértődik? Persze ez is csak egy magyar sajátosság, amihez gratulálni tudok a többi teremnek is, de amit te produkálsz, barátom, az kritikán aluli.

Természetesen közzéteszem minél több fórumon az alábbi levelezésünket, bízva benne, hogy sikerül a lehető legtöbb embert lebeszélni arról, hogy a közeletekbe menjen! Bár bennem egy jó adag optimizmus és nyitottság volt irányotokban, alig vártam, hogy bérletet vehessek, és kipróbáljam az új termet, sikerült ezzel a stílussal elérned, hogy bár sosem jártam nálatok, mégis egy gyökér helynek tartsam. (bár gyanítom, a kollegáid kedves, rendes emberek, és csak még azért hiszik ugyanezt rólad, mert nem emial-eztek veled)
Ha most felhúzod a szemöldököd, és azon gondolkodsz, hogy van képem megengedni magamnak ezt a stílust, felvilágosítanálak, hogy MINDIG A VENDÉGNEK VAN IGAZA!!! Vagyis ha bunkó akarok lenni veled, akkor ÉN lehetek, te nem!!! Én lehetek lekezelő, mert én adom a fizetésedet, amiből majd megveszed az ételt a szádba, fizeted a hiteledet, a benzint a kocsidba, és a gumit a farkadra. Ha ez utóbbira mégsem telne, írj bátran, adakozok önként, csak nehogy szaporodjon a fajtád!

Az alapvető emberi tiszteletet megadtam, sőt, egy ideig elengedtem azt a stílust, ahogy válaszoltál. Arról ne is beszéljünk, hogy ki engedte meg, hogy tegeződjünk??? Nem vagy a haverom, és nem is leszel! Nem azért, mert egy bunkó paraszt vagy, hanem azért, mert a szakmai kompetencia része, hogy képesek legyünk az ügyféllel/vendéggel úgy kommunikálni, ahogy az neki jó!

De hadd ne adjak ingyen órákat marketingből, inkább javaslok egy iskolát, ha gondolod! Persze minden felsőoktatási intézmény elvárja, hogy rendelkezz érettségivel. Ahhoz viszont nem árt a 8 általános sem… Nem tudom, hol jársz, ezért gondoltam vázolom a perspektívát.

További sikeres ügyfélvesztést kívánok!

Üdvözlettel és hasonló tisztelettel, amit tőled kaptam:

Zsolt

***

Pont egy sötét gyökér véleményére voltunk kíváncsiak, aki nem tudja megkülönböztetni a faszbúkot az internettől. Lehet, hogy neked képességeidből fakadóan nem tűnt fel, de nálunk az a policy, hogy nem akarunk a terembe debileket. További kellemes sportolást máshol.

***

Szeretném elkérni a cégvezető és a te közvetlen vezetőd nevét, telefonszámát/email címét!

A mai napon amennyiben nem érkezik meg, kénytelen leszek komolyabb, jogi lépéseket tenni az ügyben.

Üdvözlettel,

Zsolt

***

Be ne szarjunk, gyökér.

***

Ezek szerint továbbra is marad a névtelenség…
Anyukád büszke lehet rád, gratulálok! :))

Természetesen mivel 3 percre dolgozom a teremtől, így számíthatsz személyes megjelenésemre, így legrosszabb esetben szemtől szemben foglak kérdőre vonni a főnököd előtt. Tudnod kell, hogy a szó elszáll, ez a levél azonban hamarosan elég sok helyen fog megjelenni ahhoz, hogy ne csak magadat rúgasd ki, de a BB Marina is jó ideig azon termek listáján legyen, ahová nem szívesen teszi be senki a lábát. :)

Eddig nagyon ügyes voltál, remélem, a válaszodban is hasonló stílussal égeted magad! :)

***

Rád meg főleg büszke lehet anyád, nyomorék. Remélem minél jobban elterjed, hogy nem csípjük a hozzád hasonló férgeket, mert nem szeretnénk, ha felénk tévednének. Addig állj féllábon, amíg engem kirúgnak. Na kopás, buzi.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.12.02. 12:10:22

@bátortamás:
Furcsa. Nemrég volt ismeretségi körben lévő huzamosabb ideig kórházban. Elnézve a napi ételmennyiséget és az összetételt (tápanyagok, napi fizikai megterheléshez mért kalóriabevitel, gyógyszerek szervezetet terhelő hatásait kivédendő üzemanyag) erős volt a gyanúm, hogy még ha szánalmas napi 600 HUF-ból (ha még kevesebb, a szégyen még nagyobb) kell is kigazdálkodni mindezt, NEM LÉTEZIK, hogy nem vontak be egy dietetikust a melóba! Napi szinten szénhidrát, állati fehérje, vitaminok, friss gyümölcs 2 naponta, zöldség vagy főzelék váltakozik naponta, leves, rendes főétel, reggelihez, vacsorához folyadék. Méz, tej, tojás - persze az adott gyógyszeres kezeléstől, páciens túlérzékenységi preferenciáitól függően. 2 hét alatt egy darab 4 centis dióskifli jelentette az "édes bűnözést". Mindemellett, a betegeknek nem kellett lemennie a bányába, hanem ha akart egész nap feküdt az ágyon vagy sétált egyet-kettőt, ha olyanja volt. Magát a megterhelést a nagy mennyiségű gyógyszer jelentette esetükben. Komolyan, emelem kalapom, mert mindez kőkemény SZTK-s ellátás, semmi protekció, magánszektor.

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.05. 17:16:02

Gyártsunk sérült gyermekeket "testépítő guru" módra!

"Üdv Bunny! Annyi lenne a kérdésem, hogy szoptatós anya szedhet-e multi pro-t? A terhesség idején feleségem leállt a fent említett termékkel, mert több helyen olvastuk, ill. hallottuk, hogy a nagyobb dózisú A vitamin bevitel árt a magzatnak. Most a szoptatás ideje alatt van bármilyen akadálya szerinted, hogy szedje a multi pro-t? Előre is köszi: Sznefru
sznefru

Válasz 2012-12-05 14:10:43
Szia! Ne foglalkozzatok az idióta dogmákkal, hogy árt a vitamin a gyereknek, meg túl nagy lesz. A tápanyag KELLa nomrális fejlődésnek és a gyerek tápanyagát az anya nevű üzem állítja elő, ami nem fog menni fingból."

Lássuk:

Teratogén = Olyan anyag vagy hatás, mely az embrióban vagy a magzatban fejlődési károsodást okoz.

"Zsírban oldódó vitaminok
A-vitamin

_ Minimális teratogén dosisa nem ismert. Teratogén mellékhatás általában 20000-50000 NE napi felvétel esetén várható, de az elsô trimesterben 2000 NE/nap dosis mellett is elôfordulhat (1 mg retinol = 3,33 NE). A magzati fejlôdési rendellenességek közül a hydrocephalus, mikrocephalus és a cardiovasculáris elváltozások a leggyakoribbak."

Terhesgondozás a családorvos szemszögébôl
Dr. Garamvölgyi György, Dr. Horváth Jenô
www.medlist.com/HIPPOCRATES/II/5/294.htm

"Recommended doses of vitamin A supplements are generally well tolerated by pregnant women; however, vitamin A may become toxic for the mother and her fetus when levels of intake exceed 10 000 IU daily or 25 000 IU weekly (16). β- carotene, a precursor of vitamin A, may be preferred over vitamin A supplements in pregnant women because excess of β-carotene is not known to cause birth defects (17)."

WHO Library Cataloguing-in-Publication Data
Guideline: vitamin A supplementation in pregnant women.
1.Vitamin A – administration and dosage. 2.Vitamin A deficiency – prevention and control. 3.Pregnancy.
4.Prenatal nutrition. 5.Guidelines. I.World Health Organization
ISBN 978 92 4 150178 1 (NLM classification: WD 110)
© World Health Organization 2011
whqlibdoc.who.int/publications/2011/9789241501781_eng.pdf

Perelni persze nem lehet, hiszen nincs végzettsége. Majd a nyomorék-sérült gyerekek képeivel lehet reklámozni a Sárga Kapszula kettőt és az edzőtermét. Váááááááááááá

Xezs 2012.12.05. 20:12:26

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: A szomorú az, hogy még hallgatnak is rá és beveszik a faszságait. Olvastam valami hülyegyereket az edzőválaszolban, aki a nőjének akart valami vitamint "felíratni" a Mesterrel, a nője meg szart az egészbe bele. És még Bunny volt megsértődve hogy a hölgy nem kíváncsi a kuruzslásra :) Meg a srác is ki volt akadva, hogy a nője szarba se nézi a Mestert.

Manyecska 2012.12.05. 20:16:08

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: hát ezt egyszerűen már nem hiszem el!:O
A-vitamin zsírban oldódó vitamin, elraktározza a szervezet, egyáltalán nem mindegy mennyit szed belőle egy várandós anya, mondom én mint ex-szülésznő, valamelyest képben vagyok..:(

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.05. 20:26:33

@Manyecska: Hihetetlen, de igaz. Ráadásul egy 10 000 NE (halolaj) A-vitamin tartalmú kiegészítő kapcsán írja ezt. :(

fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/252201_4057827684328_590513342_n.jpg

Honnan is tudná? Autószerelő vagy mi a szakmája.

@Xezs:
Természetes szelekció - ha a nő nem hallgat rá az is. :)

Manyecska 2012.12.05. 20:34:51

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: uramisten, remélem nem hallgatnak rá. A tejbe minden átmegy!!! A babának csak napi egy csepp!! D-vitamint szoktak adni pluszban 1-2 éves koráig, de hogy nagy dózisú vitamint b..+ :((

Xezs 2012.12.05. 20:38:02

Aztán majd lehet magyarázni a gyereknek hogy fiam te azért nem vagy olyan okos mint a többiek mert egy nagyon okos bácsi tanácsot adott a még okosabb apádnak.

Manyecska 2012.12.05. 20:46:39

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: ja, ha kertész lenne császárt is metszene, mi?:) Óbasszus!!:(

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.05. 20:55:54

@Xezs: @Manyecska: :D Valahol ez humoros, de elképesztő is. A gyerekek élete nem annyira fontos, hogy legalább rákeressen a témára interneten. Nulla felelősségérzet, hatalmas ego. Pedig ő is apa.

Manyecska 2012.12.05. 20:58:07

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: gondolom előtte is tolták pedig nem mindegy!

Próbálnának meg egy babakocsit felrakni a 6-os buszra teli gyerekkel,szatyrokkal!:D meg a lépcsőkön felcipelni! Bár én 62 kg-osan is úgy néztem ki mint aki bodizni jár, igaz sportoltam akkor még..

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.05. 21:57:08

@bátortamás: Ezt nem tudom felróni, nálunk nincs ez se. Kemény borítóhoz kötött könyv dukál, adott méretnél és oldalnál (300) ez 500-700 Ft-ot biztosan rátett volna. 100 oldalas kis méretű könyvek ára 2500-3500 Ft. Mi is kihagytuk, mert a könyv széles körű elérhetőségének nem tett volna jót. Ahogyan a terjesztők 50%-os lenyúlása sem. 5000-6000 Ft-ért kevesen vesznek könyvet. Ha van aki szponzorálja, mint a Sárga kapszulát vagy Béres Alexandra könyveket, akkor persze tényleg könnyebb minőségibb kivitelt készíteni. Nálunk a reklámoknak hiányozniuk kellett.

Xezs 2012.12.05. 22:06:21

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: Azt nem értem, hogy miért nincs benne annyi gerinc, hogy azt mondja, gyerekek én csak a gyúráshoz értek, a szülészeti meg orvosi bajaitokat ne itt kérdezgessétek mert ahhoz nem értek. Ehelyett még tanácsot is ad. Jó hogy nem már azt magyarázza el a srácnak, hogy hogyan császározza meg a feleségét a kenyérvágó késsel.

Xezs 2012.12.05. 22:11:18

@Manyecska: Ne használj babakocsit. A hordozás sokkal jobb és kényelmesebb, csak arra kell figyelni hogy a gyerek szakszerűen legyen rögzítve, ne kifele fordítva, meg ne a nemiszervén lógjon :)

Csak sajnos ezt is rohadt sokan félreértették és úgy hordozzák a gyereket hogy nagykorában komoly gerincbántalmai lesznek.

Az egyik ilyen gerincgyilkos a kenguru, azt be kellett volna már rég tiltani.

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.05. 22:13:07

@Xezs: Polihisztor. :) Komolyabban a edzéshez sem ért, régen edző válaszolt a rovatban (sok éve). Az jobb is volt.

A kérdésre visszatérve, szerintem a tudatlanok magabiztossága. Ha elég keveset tud az ember, akkor fel sem fogja, hogy még egy rossz szakorvos mögött is évtizednyi tanulás áll.

Xezs 2012.12.05. 22:18:19

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: Hogy magabiztos, az biztos. Én nem mernék még így neten se tanácsot adni valami kismamának, még a végén feljelentene, mert 3 szeme nőtt a gyereknek.

Ámbár itt kell megjegyeznem, hogy a kismamák így is beszedik egymástól a fals információt neten és egymást hülyítik orbitális fasszágokkal. Jómagam nem olvastam ilyet csak családban volt aki néha-néha linkelt ilyesmit. Az agyam eldobtam a hülye tanácsokon.

Bunny tök ugyanezt csinálja.

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.05. 22:24:21

@Xezs: Szabó Gyuri bácsi a füvesember is pont ilyen, van ezekből több ezer. kodpiszkalo.blog.hu/2012/02/07/gyogynovenyekrol_konyhanyelven

A vesecisztát videó alapján külsőleg, pakolással gyógyítja, egy börtöntöltelék kuruzsló az öreg. Az emberek egymást is butítják, a kismamák is. Ettől még az ország leglátogatottabb ilyen jellegű (fitnesz, testépítés, kiegészítők) oldalán felelősség tanácsot adni. :(

Xezs 2012.12.05. 22:34:15

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: Természetesen igen. Majd egyszer valakinek tényleg valami baja lesz a tanácstól, akkor talán észbekap a fitneszcég is, aki az oldalt üzemelteti.

Ezt a blogot meg átfutom gyorsan.

papamacilaci 2012.12.05. 22:51:33

Bazzeg tihanyi hihetetlen, hogy milyen egy sértődött kis pöcs vagy! Állandóan a Bunnyt próbálod kottázni mindenhol! Itt, a scitec facebook oldalán, persze folyamatosan a szaros könyvedet futtató név alatt! Bassza a csőröd mi, hogy a kapszulából több fogyott?
Meg ha Bunny nem ért az edzéshez, akkor a Metamorfózisban miért néz úgy ki ahogy? neked mikor volt keresztszálkás a combod? Hozz egyszer egy hasonló formát, utána kritizálhatsz! Vagy tudod mit, csinálj te is egy termet, oda majd mehetnek az ilyen elbaszott fórumos gyökerek, mint akikkel itt szopjátok egymást! na pacsi

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.05. 23:02:16

@papamacilaci: Mi fáj neked? A növis - szteroidos formáját nem fogom utánozni (bocs, pont vele dolgoztam amikor ezt építette ;) és pont elmondta mit nyom).

Szakkönyvekből nem szokott csak néhány ezer fogyni, mivel nincs több szakember és érdeklődő. Ezen nem problémázok, 2 hónap alatt megvolt amit elvártunk.

Az emberek életét jobbítom, gyerekek életét próbálom megmenteni egy felelőtlen embertől. Ha ezzel gondod van nézz magadba.

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.05. 23:04:53

@Xezs: Szakemberek blogja, elég hiteles. Mindenben nem értek velük egyet, de nyitottak a párbeszédre.

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.06. 02:52:58

Egy idióta állat, saját szavaival jellemezve :)
www.youtube.com/watch?v=SHVeWHYutEA

1:21 A vitaminokat túladagolni nem lehet :D

papamacilaci 2012.12.06. 09:31:15

Nem nekem kéne magamba nézni! te erőlködsz még mindig itt! Mivel jobbítod az emberek életét? Az echo tv-s szerepléssel? :D
Kurvára el vagy szállva magadtól! Komolyan mondom szánalmas, hogy mindenhova írogatod a sértett kis baromságaidat, meg magadat futtatod folyton! Sosem fogod utolérni Bunny-t! Egyébként ha ilyen nagy mágus vagy miért nem teszed sikeressé azt a fos tesztoszteron.hu-t? Ott a lehetőség, szipkázd el az olvasóit, ne itt térítsd a sok dagadt, lusta, proli parasztot a homáron!

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.06. 09:39:55

@papamacilaci: Már kérdeztem mi a gondod? Hogy nyomorékká akar tenni embereket a hősöd? :) Biztosan van aki ezt nem érti, de engem felháborít, hogy itt van egy apuka, pár hetes gyerekkel, és gátlás nélkül ad olyan tanácsokat amitől más gyereke nyomorék lehet. Leszarja hogy utánanézzen. Példakép egy ilyen ember? Jobb mint egy drogos? Nem hinném. Felnyitom az emberek szemét, ez is egy szakmai feladat. Tudod, nekem ez a szakmám. Nem az autószerelés. :D

Ezek tények, nem cáfoltál egyet sem a felsoroltakból. Ő valaki lenne akit el kellene érni? :D Ő talán egy szakmai szervezet vezetőségének a tagja? Mert én az vagyok. :D Van egy darab könyve? Nekem néhánnyal több. Ezeket szakmai konferenciákon is forrásként emlegetik. Ilyeneken adok elő én is, ha kedvem tartja.

Ő az agyhalottak példaképe kizárólag.

A t.hu-t pedig nem én vezetem. Fogalmam sincs miért hozod fel. Ráadásul bulvárt mindig is többen fognak olvasni, mint szakirodalmat. Buta emberből több van. :)

Manyecska 2012.12.06. 09:56:54

@papamacilaci: ilyen nikkel baszodalássan, nem kéne savazni a jónépet.

Manyecska 2012.12.06. 10:09:10

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: nem, én nem bohóckodni jártam:P, igazolt játékos voltam évekig:)

papamacilaci 2012.12.06. 10:30:56

Hol nyitod fel az emberek szemét? Itt???
Te semmi mást nem csinálsz csak reklámozod magad! Egyébként semmi gond, de neked mi a gondod? Mert a kedvezményt kunyeráló, buta, értetlen kis pöcstől eljutottál oda, hogy megint a Bunny-t fikázod! Ezért még egyszer, mi fáj neked ennyire?? Bár gyanítom az, hogy kibasztak a builder-ről, ezt nem tudja megemészteni a kis egócskád! Arra vered magad, hogy a tesztoszteronon le tudsz fordítani néhány angol nyelvű cikket? Ki a fasz nem tudná ezt megcsinálni?
Manyecska: ennyi aggyal nem kéne beszólnod egy nálad okosabbnak, erősebbnek, szebbnek, sikeresebbnek! :D

papamacilaci 2012.12.06. 11:03:39

@Manyecska: csak!
@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás:
oké bandi! hisztizzél még sokat te kis kurva! pacsi!

Manyecska 2012.12.06. 11:06:52

Pff. Legalább ez a buzi NEM magasabb nálam!! :D:D:D:D!

Manyecska 2012.12.06. 11:25:32

Mondom, egyik rokonunk fitnesz-világbajnok és többszörös EB-bajnok stb..megkérdezem már mit tolt?:D..ő legalább hiteles a szememben..

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.06. 12:47:17

@papamacilaci:

Csak követem a mestered, aki kox nélkül már nem akkora májer. :D

" Válasz 2011-06-13 11:01:15

én is szarul nézek ki, de én egyrészt megtehetem mert nem érdekel, másrészt fontosabb céljaim vannak.

bunny"

webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:JYrFzxy08XMJ:body.builder.hu/edzo_valaszol_egyvalasz.htm4%3Fid%3D1307905914+bunny+szarul+n%C3%A9zek+ki&cd=6&hl=en&ct=clnk

Előnytelen képez meg mindenkiről találsz, még celebekről is. :)

Ez jobb: www.facebook.com/photo.php?v=4043811213925

Komolyan csak ennyit tudsz? :)

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.06. 12:50:49

@papamacilaci: Ez még semmi! 2008-ban:

Válasz 2008-10-13 22:17:01
köszi adri, ez most fájni fog a kis barátunknak, szerintem ő is marhajól néz ki :DDD van önkritikám, szarul nézek ki most, de ki néz ki jól mindig? még a top versenyzők sem! a barátnőm még nem hányt le, a többi nem számít, de azért köszi! időm mint a tenger, de madj biztos leszarom az összea munkámat hogy jól nézhessek ki hogy nefikázzon egykét nyomi, bár akkor az jön hogy gyikvagyok mer a ronnie colamen jobb! :DDD üdvözlet alabamának!
bunny

:)

Hát, röviden "madj biztos leszarom az összea munkámat hogy jól nézhessek ki hogy nefikázzon egykét nyomi" :D

papamacilaci 2012.12.06. 15:10:29

idézgeted folyton Bunny-t, szerelmes vagy belé bazd meg? Nincs saját gondolatod?
Hát a facebook képen kurva jól nézel ki! :D sokba került azt a fazont elérni? Egyébként nem kell mindig jól kinézni, de te még sosem néztél ki jól, pedig akkora szakértő vagy bazzeg, nem is értem Kai-t mért nem te készíted fel! Biztos csak azért, mert még nem hallott a Teljesítményfokozó sporttáplálkozás című remekműről! Ide is szúrj be valami Bunny idézetet, mert mint láttuk te tényleg csak ennyit tudsz! Megnéztem a videódat is, hát egyél banánt te edzés előtt, biztos attól guggolsz 200 kg.-ba, ami meg is látszik a fizikumodon! :D

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.06. 15:16:40

@papamacilaci: Nincs mit hozzátennem. Ti bunnyiánusok remekül lejáratjátok magatokat nélkülem is. :D

papamacilaci 2012.12.06. 15:37:13

ennyi te vesztes bohóc! ki előtt járatom le magam? előtted? mint már mondtam te egy fos vagy! fogadd el hogy kibasztak a builderről és próbálj meg tovább lépni! végezetül álljon itt egy régi Bunny idézet, ha már úgy is annyira szereted és mást nem tudsz reagálni!
"ismerem a tihanyit és őszintén szólva egy fasznak tartom, aki ahogy lediplomázott faszságtanból, azonnal mindenkinél okosabb lett a világon a doppingtól kezdve a táplálkozásban és a kiegészítésben. de egy súlyzót képről sem ismert fel és annyi esze volt, hogy havi 1 kiló fosminőségű proteintől akart izmos lenni."

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.06. 15:42:02

@papamacilaci: :D

Soha nem tudott semmi érdemi kifogást találni a dolgaimban, ebből is látszik.

Annyi azért a javamra írható, hogy nem én szeretném sérült gyerekekkel elárasztani a világot. ;)

Gyártsunk sérült gyermekeket "testépítő guru" módra!

"Üdv Bunny! Annyi lenne a kérdésem, hogy szoptatós anya szedhet-e multi pro-t? A terhesség idején feleségem leállt a fent említett termékkel, mert több helyen olvastuk, ill. hallottuk, hogy a nagyobb dózisú A vitamin bevitel árt a magzatnak. Most a szoptatás ideje alatt van bármilyen akadálya szerinted, hogy szedje a multi pro-t? Előre is köszi: Sznefru
sznefru

Válasz 2012-12-05 14:10:43
Szia! Ne foglalkozzatok az idióta dogmákkal, hogy árt a vitamin a gyereknek, meg túl nagy lesz. A tápanyag KELLa nomrális fejlődésnek és a gyerek tápanyagát az anya nevű üzem állítja elő, ami nem fog menni fingból."

Lássuk:

Teratogén = Olyan anyag vagy hatás, mely az embrióban vagy a magzatban fejlődési károsodást okoz.

"Zsírban oldódó vitaminok
A-vitamin

_ Minimális teratogén dosisa nem ismert. Teratogén mellékhatás általában 20000-50000 NE napi felvétel esetén várható, de az elsô trimesterben 2000 NE/nap dosis mellett is elôfordulhat (1 mg retinol = 3,33 NE). A magzati fejlôdési rendellenességek közül a hydrocephalus, mikrocephalus és a cardiovasculáris elváltozások a leggyakoribbak."

Terhesgondozás a családorvos szemszögébôl
Dr. Garamvölgyi György, Dr. Horváth Jenô
www.medlist.com/HIPPOCRATES/II/5/294.htm

"Recommended doses of vitamin A supplements are generally well tolerated by pregnant women; however, vitamin A may become toxic for the mother and her fetus when levels of intake exceed 10 000 IU daily or 25 000 IU weekly (16). β- carotene, a precursor of vitamin A, may be preferred over vitamin A supplements in pregnant women because excess of β-carotene is not known to cause birth defects (17)."

WHO Library Cataloguing-in-Publication Data
Guideline: vitamin A supplementation in pregnant women.
1.Vitamin A – administration and dosage. 2.Vitamin A deficiency – prevention and control. 3.Pregnancy.
4.Prenatal nutrition. 5.Guidelines. I.World Health Organization
ISBN 978 92 4 150178 1 (NLM classification: WD 110)
© World Health Organization 2011
whqlibdoc.who.int/publications/2011/9789241501781_eng.pdf

Perelni persze nem lehet, hiszen nincs végzettsége. Majd a nyomorék-sérült gyerekek képeivel lehet reklámozni a Sárga Kapszula kettőt és az edzőtermét. Váááááááááááá

papamacilaci 2012.12.06. 16:32:29

ezt már egyszer idézted te majom! most kicsit utánad olvastam és évek óta csinálod ezt a hadjáratot ami kibaszottul szánalmas, te nők lapja café guru isten! :D Mutass már egy embert akinek baja lett a kapszulától? ja hogy nincs! nyomod itt a mi lesz ha dumáidat! de kurva kevés vagy! "Mind tudunk honlapokról másolni." ezt te írtad régen valakinek! egyébként írd már le mért basztak ki a builderről, biztos szörnyű lehetett ha ennyi év alatt nem bírtad túltenni magadat rajta! a válaszod megint csak egy smile volt! aztán valami kurva nagy kamu, majd a szokásos ctrl c, ctrl v! mint a cikkeid a t.hu-n! te kis huncut fordító gép!
ez is milyen már: "Kedves Andras!
Tudom,hogy tudsz honlapokrol masolni,hisz a tesztoszteron irasaid se masok,mint angolnyelvü cikkek forditasai a sajat neved alatt..;-)
De ez tenyleg nem szamit.
A lenyeg meg benne volt a leirasban..A vesekö csak egy kis szelet,te se ferdits kerlek..;-) " és utána kitiltottad az embert, mekkora egy szar vagy te bazzeg! :D:D nem szoktam ilyen szánalom fórumokon pofázni idiótákkal, de ez a mai kurvára feldobta a napomat! na megyek lábazni, nehogy én is ilyen kis fossá sorvadjak mint te! pacsi te szakember!

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.06. 17:42:25

@papamacilaci: Duma duma hátán, tartalom semmi. Komolyan mind ilyenek vagytok? Szerinted meg tudsz sérteni az agyad használata, gondolatok leírása nélkül? Komolyan egy senkinek kellene magyarázkodnom? :D

Igazat írtam? Igen. Tudatlan Bunny? Igen. Felelőtlen? Igen. Meg is ölhetne a tanácsaival másokat? Simán. Kiderülne? Hogyan? Fel lehet jelenteni egy végzettség nélküli senkit a szakmai munkája miatt? Dehogy.

Páran átgondolják ki és mi ő, ez a lényeg. Te meg fröcsögjél, nagyon jó! :) Majdnem olyan jó mint az edzőtlen edzőválaszol. ;)

Miért rúgtak ki? Érdekes és hatalmas bűn, hogy egy új nicknévnek beszóltam, aki mint kiderült a másik moderátor barátnője volt. Rövid ideje ezzel a személlyel adtam elő egy konferencián (egymást követően) te gyökér. Nem volt probléma. Persze már rég nincsenek együtt de akkor ezért raktak ki. Most megtudta az egész világ ezt a hatalmas titkot. :) Ettől még minden stimmel ami fent olvasható.

vénszivar 2012.12.06. 17:51:51

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: @papamacilaci: Srácok ! Játsszátok le a Vérmezőn !!! Aztán írjátok meg az eredményt ! :))):D

vénszivar 2012.12.06. 17:54:43

BASSZA MEG ! Ha tudnám, hogy hol a Vérmező ! Ezt hol hallottam ? :)

vénszivar 2012.12.06. 18:04:03

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: mért ? ott setét van ? Akkor menjetek a Kossuth térre. Onnan még az ATV is közvetítené, ja meg az rtl tvvaj s kiskirályí 1-2, Duna, stb.

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.06. 18:06:56

@vénszivar: :D Ha média is volna, és beolvasnák közben a tájékoztató anyagaimat akkor talán elmennék.

vénszivar 2012.12.06. 18:12:31

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: Na, persze ! Csak a byzznics !!! Elhatárolódom ! Ezennel leveszem a kezem rólatok. Agyő.

papamacilaci 2012.12.06. 19:47:31

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás:
kurva nagy tehetség lehetsz, ha ezért kivágtak! nem akarlak megsérteni, csak egy önfuttató szarnak tartalak és az olyanokkal így kell beszélni! épp ezért nem is érdekel, ha senkinek nevezel! Duma, duma hátán? Te mi a faszt csinálsz 5 éve? komolyan ugyanaz a duma mint a régi fórumokon! Az van te kis buta fasz, hogy én nem megcáfolni akarlak, szarok a hülyeségedre, verd te arra a csoffadt kis kukidat, hogy ennyi meg annyi A vitamin! Én szimplán azt állítom, hogy te a saját kis sértettséged miatt írogatsz állandóan a Bunnyról! Ide is beleugattál a szar dumáddal, hátha valami birka megveszi a szaros könyvedet! Marundét is így szoktad felszopni a facebookon, és ott is megtalálod mindig a módját egy kis fikának! Lényeg a lényeg egy beteg kis sértődött buzi vagy, mint valami kis hülye gyerek a homokozóban aki hisztizik mert elvették a játékát, csak te már felnőttél! Ami sokkal gázzab! Csernus Bunny spanja, biztos kapnál valami kedvezményt, hogy megoldjátok ezt a frusztrációdat! Bár ha jól tudom egy óra 20 ezer, van annyi léd? Jól fogyott a könyved? Vagy még pár helyen kell reklámoznod?

Xezs 2012.12.06. 20:09:05

@papamacilaci: Most neked tényleg az az ember mértékegysége, hogy hogy néz ki? Menjél a plázába, ott tényleg csak az számít.

Ne örülj, nem vagyok dagadt.

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.06. 20:45:34

@papamacilaci: Annyira nagy tehetség vagyok, hogy idén vissza is hívtak a body.builder.hu-ra írni. :) Ezzel együtt kell élned, ennyire baromság az egész elméleted.

De meggyőztél, szánalmas vagyok. Én is bátor drogmentes szcikapitány akarok lenni mint a példaképem!

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dqDpavlkUIY#t=60s

:D

Xezs 2012.12.06. 20:51:39

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: Na akkor eztán még jobban fog menni a hirig közted meg a Dr. Prof. Mester között :)

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.06. 20:51:43

@vénszivar: Gyengébb kognitív funkciókkal rendelkező emberek ellen nem dicsőség győzni. :(

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.06. 20:56:00

@Xezs: Nem fixáltuk még le a tulajjal, ezután szerintem már nem is fogjuk. :D

De a levelek megvannak, az ötlet pedig nem rossz. Más a bulváros írás más a szakmai. Csak nem lenne szabad laikusokat hagyni egyedül garázdálkodni, felügyelet nélkül. Az oldalt érheti emiatt anyagi veszteség.

papamacilaci 2012.12.06. 21:46:44

@Xezs:
szarok rá mi vagy te gyökér! és igen egy táplálkozási szakértő ne úgy nézzen ki mint egy teleszart zokni!

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás:

ezt már mondtad, mért nem mentél? hátha eladtál volna pár könyvet! Bár nem tudom a Robinak mért kéne egy ilyen öntelt, beképzelt fasz. Az meg minden eddigi szarságodat alulmúlja, hogy Bunny miatt anyagi veszteség éri a Builder-t. ÁÁÁ ezt nem hiszem el ember, komolyan nálad szánalmasabb faszt életemben nem láttam. De bizonygasd még kicsit mekkora ász vagy, ezért van ő ott 7 éve, te meg a nők lapja caféban nyomattad! Most meg a homáron fikázol, meg kicsit a facebookon. Te meghívott szakértő te :D:D

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.06. 21:55:33

@papamacilaci: Ha azt sem tudod ki hol hány éve van, meg a szavakat sem érted amikor magyarul vannak egymás után leírva és mondatot alkotnak akkor minek dumálsz ebbe bele? :)

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.06. 22:00:38

@Xezs: Akikről ő beszél azok sportolók és modellek. Mindegyik táplálkozási szakértő lesz a kinézetétől. :D

Értenie nem kell hozzá, legyen szép! Ha szép izmos kokszosan, akkor az sem baj, ha magzatokat mérgez.

Humor a Sárga Kapszula néven futó fércműből :)

"Ízületvédők
Olyan ásványi anyagokat tartalmazó készítmények, amelyek kifejezetten az ízületek építőanyagait tartalmazzák. Hétköznapi életben is hasznosak, de különösen ajánlottak sportolóknak, elsősorban megelőzési céllal, hiszen gyakran komoly igénybetévelnek (sic!) vannak kitéve az ízületek."
SK 43.o.

Ásványi anyagok. Agyam eldobom, a glükózamin, kondroitin-szulfát, msm ásványi anyag? Raknak bele? Néha, néha raknak ásványi anyagokat is. Azt sem tudja mit árul :D

"Az L-karnitin elsődleges feladata a zsírsejtek szállítása: a zsírégető folyamatok nehezen működnek nélküle."
SK. 44.o.

Zsírsejtek szállítása, ekkora ökörséget! Legalább a reklámszövegeket olvasná el, ha biológiát életében nem tanult...

"Glutamin: A glutamin alkotja az izmok 60%-át."
SK 44.o.

Nettó baromság. Nem, a reklámok sem ezt állítják..

"A tápkieg. boltokban is kaphatók gyenge vitaminok, az egytablettás kiszerelésűek. Ezeket kistestű kutyáknak vagy pénzhiányt átvészelni javaslom."
SK 43.o.

Még jó, hogy állatorvosi végzettsége is van a szerzőnek :)))

Ez még csak két oldal. Kb a gimis tudása sincs meg Mr.edzőnek :D

Tanuljatok ti is a sárga kapszulából!
www.sargakapszula.hu/

papamacilaci 2012.12.06. 22:42:32

már ezt is írtad korábban majom! copy paste-eled saját magadat? folyamatosan? nincs más? semmi? akkor mi a fasznak erőlködsz? azért, hogy megismerjenek? kevés vagy ahhoz haver! az átlagembert nem érdekli a 100 oldalas salátád! vagy a kibaszott szakácskönyveid, te csak pénzt akarsz te szar, ezért futtatod magad mindenhol! mért nem a saját neveddel írsz? ha ilyen nagy szakember vagy, akkor minek a reklám a röplapodnak? látod ez a különbség egy sikeres ember (Bunny), meg egy sikertelen, öntelt kis fasz között (te), neked muszáj őt fikázni, hogy rád figyeljenek, fordítva ez nem igaz! te arra vered itt magad: www.tihanyiandras.hu/
hogy a knorr-nak dolgozol, meg a theodora ásványvíznek! be ne szarjunk vazze! ide tudtad magadat csak eladni? kevéske.....

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.06. 22:48:15

@papamacilaci:

Nem szeretném, ha a spam szöveged a hasznos információkat eltüntetné. :)

A Sanoma, Unilever (Knorr), Nestlé (Theodora) és ahová még dolgozok/dolgoztam (nem voltál alapos) mind sokkal nagyobb cégek mint a bb.hu. De ez itt lényegtelen, nem ebben mérik a sikert. A lényeg, hogy szerinted aki szépen mutat a képeken, az szakértő lesz akkor is ha tudatlan :)

Xezs 2012.12.06. 22:51:01

@papamacilaci: Látom a koksz rendberakta az agyad. Csak így tovább!

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.06. 22:53:36

@Xezs: Rendesen felmehetett a vérnyomása, biztos valami barát. Vagy Csernuson keresztül ismerik egymást.

papamacilaci 2012.12.06. 22:56:51

ne adj semmit a számba, nem mondtam, hogy aki jól néz ki az szakértő, én sem vagyok az! azt mondtam aki szarul néz ki az elég hiteltelen, mert nem olyan nagy dolog összerakni egy rendes fizikumot, de neked a kurva nagy tudásod ellenére még nem sikerült, egyszer sem! ha meg ilyen nagy cégeknek kellesz akkor lépj már túl a sértődéseden. akkor mért foglalkozol ezzel? ha ilyen penge vagy?
@Xezs: nem veled beszélek takony! kussolj! te agyadat kéne rendbe rakni, de abban a koksz nem segít! add fel..

Xezs 2012.12.06. 22:57:55

@papamacilaci: Hány éves vagy te hogy ily magas szinten míveled drága anyanyelvünket? Anyád nem adott pénzt kokszra vagy mi a baj?

papamacilaci 2012.12.06. 22:59:59

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás:
a vérnyomásom tökéletes. kevés vagy te ahhoz , hogy felhúzzál! inkább vidámmá tetted a napot. kurva jókat röhögök rajtad! nem tudsz rendesen oltani, ne próbálkozz!

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.06. 23:02:53

@papamacilaci: Nekem is vannak izmosabb, feszítős képeim. Nem kokszos. :) De ezeket nem posztolgatom, mivel nem illik a szakértői imidzsembe. Ha érted mire gondolok.

Sértődött nem vagyok, tegnap a Király Viktor miatt kattintottam és mit látok: ártalmas tanácsot. Ez nem játék. Komolyan mondom, ha megígérné, hogy orvoshoz, dietetikushoz küldi azokat akiknek a kérdésééhez nem ért még elnézést is kérnék tőle. Ha az ismerőseimbe (versenyzők) sem kötne bele, az még szuperebb volna.

papamacilaci 2012.12.06. 23:10:20

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás:
ne röhögtess bazzeg! bepisálok!!
izmosabb? feszítősebb? meg nem kokszos? azt a kurva, te tényleg dilettáns vagy ecsém! hol az imidzsed? Király Vityát nézegeted, buzi is vagy? oda jár a builder gym-be, menj, hátha összejön! neked kéne ígéretet tenni, hogy nincs tanács? ki vagy te? elvégeztél egy szar főiskolát és te lettél az Isten? vagy mi?

Xezs 2012.12.06. 23:11:24

@papamacilaci: Biztosan nagyon sokat keresel ennyi ésszel. Hagyjuk inkább, nem nekem való ez az izomagyú szájkarate.

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.06. 23:14:34

@papamacilaci: 47 kg-ról indultam, ahhoz képest az. :) Mivel nem vagyok testépítő, nem is elvárás, hogy úgy nézzek ki. Ezt csak azok várják el, akik szerint egy kardiológus szíve strapabíró és különösen erős kell legyen, vagy a fogásznak nem lehet tömött foga. Ez is egy értelmi szint, csak nem magas.

papamacilaci 2012.12.06. 23:44:33

@Xezs:
te szóltál hozzám, te észkombájn! semmi szájkarate nincs itt, te vetted a büdös szádra az anyámat, te kis kurva. szóval inkább kussolj. onnan megítéled mennyi eszem van? Uri Geller, te vagy az? akkor bocs, többet keresel! :D
@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás:
ne mentegetőzz! nem tartozol nekem elszámolással! megint kamu dumákat puffogtatsz, ki beszélt ilyenről? kevés vagy mint szarban a vitamin, vigyázz nehogy túladagold!
én 3.60 kg-ról indultam, ahhoz képest!
persze, hogy nem vagy testépítő, egy kis hülye vagy aki elvégzett egy fostos főiskolát, mert ahhoz hülye volt, hogy orvos legyen és utána arra húzogatja, hogy ő a legnagyobb szakértő a világon, de vedd már észre, hogy ez nem sok mindenkit érdekel!

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.06. 23:46:31

@papamacilaci: Valamit nagyon benéztél. :D Nem ez az első. Na játszadozz tovább magaddal.

papamacilaci 2012.12.07. 00:03:30

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás:
ne máá bandi, nem gondoltam, hogy ilyen hamar feladod! ezt még írd oda a honlapodra:
"Nekem is vannak izmosabb, feszítős képeim. Nem kokszos. :) De ezeket nem posztolgatom, mivel nem illik a szakértői imidzsembe." -priceless
ha esetleg valaki kételkedik akkor küldhetsz neki izmos-feszítős képet, hogy lássa nem csak elméleti tudás van!

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.07. 00:09:38

Gyártsunk sérült gyermekeket "testépítő guru" módra!

"Üdv Bunny! Annyi lenne a kérdésem, hogy szoptatós anya szedhet-e multi pro-t? A terhesség idején feleségem leállt a fent említett termékkel, mert több helyen olvastuk, ill. hallottuk, hogy a nagyobb dózisú A vitamin bevitel árt a magzatnak. Most a szoptatás ideje alatt van bármilyen akadálya szerinted, hogy szedje a multi pro-t? Előre is köszi: Sznefru
sznefru

Válasz 2012-12-05 14:10:43
Szia! Ne foglalkozzatok az idióta dogmákkal, hogy árt a vitamin a gyereknek, meg túl nagy lesz. A tápanyag KELLa nomrális fejlődésnek és a gyerek tápanyagát az anya nevű üzem állítja elő, ami nem fog menni fingból."

Lássuk:

Teratogén = Olyan anyag vagy hatás, mely az embrióban vagy a magzatban fejlődési károsodást okoz.

"Zsírban oldódó vitaminok
A-vitamin

_ Minimális teratogén dosisa nem ismert. Teratogén mellékhatás általában 20000-50000 NE napi felvétel esetén várható, de az elsô trimesterben 2000 NE/nap dosis mellett is elôfordulhat (1 mg retinol = 3,33 NE). A magzati fejlôdési rendellenességek közül a hydrocephalus, mikrocephalus és a cardiovasculáris elváltozások a leggyakoribbak."

Terhesgondozás a családorvos szemszögébôl
Dr. Garamvölgyi György, Dr. Horváth Jenô
www.medlist.com/HIPPOCRATES/II/5/294.htm

"Recommended doses of vitamin A supplements are generally well tolerated by pregnant women; however, vitamin A may become toxic for the mother and her fetus when levels of intake exceed 10 000 IU daily or 25 000 IU weekly (16). β- carotene, a precursor of vitamin A, may be preferred over vitamin A supplements in pregnant women because excess of β-carotene is not known to cause birth defects (17)."

WHO Library Cataloguing-in-Publication Data
Guideline: vitamin A supplementation in pregnant women.
1.Vitamin A – administration and dosage. 2.Vitamin A deficiency – prevention and control. 3.Pregnancy.
4.Prenatal nutrition. 5.Guidelines. I.World Health Organization
ISBN 978 92 4 150178 1 (NLM classification: WD 110)
© World Health Organization 2011
whqlibdoc.who.int/publications/2011/9789241501781_eng.pdf

Perelni persze nem lehet, hiszen nincs végzettsége. Majd a nyomorék-sérült gyerekek képeivel lehet reklámozni a Sárga Kapszula kettőt és az edzőtermét. Váááááááááááá

papamacilaci 2012.12.07. 10:29:53

mutass már egy nyomorék gyereket te kutya! már megint magadat copy-paste-elted! kitaláltad ezt az anya-gyerek mérgező dolgot és ezen lovagolsz! inkább lovagolj király viki faszán, úgy is izgulsz a képeire!

Manyecska 2012.12.07. 12:15:03

Jó látni hogy a testmozgás tényleg mennyire stramm csávókat...

Xezs 2012.12.07. 20:35:04

@papamacilaci: Egyébként mindenféle további ellenségeskedés nélkül kérdezem: te nem debreceni vagy? Vagy az vagy, vagy bodysok között nagyon menő a papamaci becenév mert ott is volt egy ilyen.

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.08. 14:35:38

Zsenikének még nem tűnt fel, hogy 2012-12-05 óta viszonylag kevés gyermeket vállaló nő kezdhetett el megadózis A-vitamint szedni, eshetett teherbe és szülhetett (utóbbi minimum 7 hónap de inkább 9). :D

"Szerencsénkre" a mester cukorbetegek és rákosok étrendjébe is beleugat, így egyre inkább nő az esélye annak, hogy megöl vagy megnyomorít valakit. Csak így tovább!

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2012.12.09. 23:11:36

A kamu edzők nem ismerik a rhabdomyolysis fogalmát - aminek a képen látható esetben elsőre be kell ugrania, és a következményekre figyelmeztetniük kellene a sportolót. Kerüld a kóklereket!

Rhabdomyolysis
Az izomszövet testi aktivitás hatására sérülhet. Ez a sérülés egy bizonyos határig természetes, köztudott, hogy az edzés izomlázat-izomfájdalmat szokott okozni. Azonban az izomsejtek szétesése (rhabdomyolysis) enzimértékek és gyakran a húgysavszint megemelkedéséhez vezet, míg az izomzat oxigéntárolója, a hemoglobinhoz hasonló myoglobin is nagy mennyiségben kerül a vérbe. A myoglobin gyorsan és könnyen károsíthatja a vesét, ami ritkán akut veseelégtelenséget eredményez. A hirtelen, túl gyorsan bevezetett, az eddiginél lényegesen megterhelőbb testmozgás, fokozott folyadékvesztés, nagy melegben végzett aktivitás, viralis vagy bacterialis fertőzések és különböző gyógyszerek, étrend-kiegészítők az esettanulmányok szerint edzetlen és edzett embereknél egyaránt nagymérvű izomlázat, izomduzzanatot, sötétbarna vizeletet , a vizelettermelés drasztikus csökkenését, akár teljes megszűnését eredményezhetik. A szteroidhasználóknál is fellépő sötétbarna, kólaszínű vizelet gyakran az igen hosszú edzésekkel függ össze, és egy egyáltalán nem ártatlan jelenségről van szó, amellyel mielőbb orvoshoz kell fordulni.

Kezelés nélkül halálhoz is vezethet!

fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/484259_4076409668866_1276013394_n.jpg

papamacilaci 2013.01.11. 10:05:38

Mi van köcsög? Abban reménykedsz, hogy egy kis fikázás majd nézetté teszi a szaros kis blogocskádat? Elég komoly, hogy van már vagy 10 hozzászólás, dübörög az a blog is mint a könyved papi! De Bunny reakciója az nagyon ütősre sikeredett, te kecskefejű kis buzi! Ez a más hátán kapaszkodás nagyon gáz, látszik is, hogy nem voltak olvasottak a kis fordításaid, csak néhány hsz. volt, abban is megkérdőjeleztek. Erre te írtál egy Bunny-fikát, ami megint csak copy-paste volt, de ide is csak egy komment jött, meg még te írtál 5 darabot, magaddal beszélgetsz megint kis buzi! Nem akar ez neked összejönni! Inkább add fel! Bár én már Bunny helyében beletaposnék abba a nagy arcodba, de 60 kilós kis lányokat nem bántunk!

Cerkás 2013.01.14. 10:33:16

Zsolt, Te tényleg fogyatékos vagy.

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.01.16. 22:16:47

@papamacilaci: Előmoderáció van indulás óta. Nem ejtettek a fejemre, itt nem fogtok trollkodni. :DDD

Idézhetek az elmésségekből amiket beírtok. ;)

A nézettségen sokat dob a poszt, ez a legnépszerűbb. Különösen, hogy facebookon is nyomtam Winkler oldalán, futóblogon stb. Valamire még ő is jó. :P

proteinline 2013.01.21. 14:59:41

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: A csapból is ez folyik már, de nem tünik fel senkinek, hogy a pali neje már nem terhes, hanem szoptatós?

proteinline 2013.01.21. 15:29:18

@papamacilaci: Igen, a banán az nagyon jó, reggelire, meg az izotónikus ital is...felkelés után kapásból szükséged van 25-30 gr. proteinre, hogy beindítsd a motort. Akkor már inkább az angol reggeli kicsit, talán több tojással.

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.01.23. 16:51:20

@proteinline:

1) elolvastad a szoptatásra vonatkozó étrendi javaslatokat?

2) mások számára nyilvános a félrevezető javaslat, amit babát tervező nők is megfogadhatnak

3) még két potenciálisan életveszélyes tanácsot adott a mesteredző úrhölgy edző, most férfiaknak

a figyelemfelhívás ezért teljesen jogos.

Ezért is szerepel a posztomban nagyon helyesen ez a megfogalmazás:

Láthatjuk, hogy szó szerint véve a dogmák elutasítását terhes és szoptató nők esélye nő meg gyermekük maradandó károsodására. A konkrét személynél több hasonló tanácsot is könnyen találhatunk, ahol cukorbetegek vagy kórosan sovány, életveszélyben lévő emberek kapnak számukra veszélyes, őket megölni is képes tanácsokat. Perelni persze nem lehet az ilyen gurukat, hiszen nincs szakmai végzettségük. Tettük csak etikai oldalról ítélhető el, jogi oldalról nehezen - aki egészségügyi végzettség nélküli emberekre hallgat, az maga ellen hívja ki a sorsot.

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.01.23. 16:56:22

@proteinline: Olimpikonokról, válogatott sportolókról van szó. Nyilván értesz ahhoz (NEM ;) ) mire van szükségük reggel 5kor amikor mennek edzésre. Nem bénázó 45-90 percet edző amatőr testépítőkről van szó, hanem szénhidrátot égető gépezetekről napi minimum 5-6 óra edzéssel. Nagyon nincs szükségük az angol reggelire, hogy egyből hányással indítsák a napot.

proteinline 2013.01.23. 18:17:34

Mégis szüksége van a hormonháztartásodnak fehérjedús táplálékra reggel ( persze nem csak reggel, de akkkor elég fontos), hogy jól müködjön, anélkül nincs nagy teljesitmény, banán ide, banán oda. Az angol reggeli az poén lett volna, láttam a videót. A terhescikkeket meg te másoltad be, csak szóltam, hogy félreérthetö.

Void Bunkoid 2013.03.12. 20:24:34

Kicsit későn tévedtem ide, de nagyon lol.

Kedves testépítők, csak egy enyhe infó: akármennyire is szoktatok elnéző jovialitással kommentálni, hogy "azok, akik nem _sportolnak_ (mert ugye a gyúrás = sportolás, a többi lófasz), és nem néznek ki jól, ezért néha irigykednek meg beszólogatnak", sajnos ti vagytok azok, akik nem néznek ki jól.

Csak egymás között szoktátok bizonygatni, de sajnos az emberek (nők hatványozottan) 99,9 százalékának kurvára nem jöttök be.

Csak megjegyzem, ilyen önként eltorzult muszklimiskák léteztek már több száz éve is, de őket általában cirkuszokban (illetve filléres óóócsó változataikban, az úgynevezett freak showkban) mutogatták aprópénzért.

Mert az emberek kíváncsiak, és szeretnek szörnyszülötteket nézegetni. Ma is. Nem csodálattal néznek rátok, hanem leginkább félelemmel vegyes irtózattal.

De azé' higyjétek csak azt, hogy szépek vagytok :)

káposzta 2015.12.12. 23:30:41

@Void Bunkoid:
"az emberek (nők hatványozottan) 99,9 százalékának kurvára nem jöttök be."
Gondolom a saját zsírjától szenvedő, és/vagy cigiző, és/vagy alkoholista gecik szerinted a az emberek nagyobb százalékának jönnek be? El vagy tévedve, faszfej.

Void Bunkoid 2015.12.14. 07:56:04

@káposzta: tessék szíves lenni megtanulni több biten gondolkodni.

Bármilyen meglepő, aki nem testépítő, azoknak csak elenyésző százaléka "saját zsírjától szenvedő, és/vagy cigiző, és/vagy alkoholista geci".

Vannak úgynevezett normális emberek. Ebbe a kategóriába sem a tespedő-dohányzó-alkoholista geci, sem te (a kissé torz világképeddel, tekintve az előbbi kommentedet, ami alapján mindenkit, aki nem olyan, mint te, egészégtelen haldoklónak tekintesz) nem férsz bele.

Xezs1 2015.12.15. 20:23:57

@káposzta: Baszki, annyiszor láttam már ezt az érvelést. Most komolyan, ha nekem nem jönnek be a testépítő nők akkor már automatikusan a dagadtakra bukom? Ezt a fajta logikai készséget hol tanítják? Mert azt az iskolát jó gyorsan be kéne záratni.

Egyezzünk ki annyiban, hogy a dagadt és a testépítő a 2 véglet és mindkettő gusztustalan.

káposzta 2015.12.15. 21:05:05

@Xezs1:
Hol beszéltem a testépítő nőkről? Hol volt arról szó, hogy kinek jönnek be a testépítő nők? Tanulj meg értelmezni a leírtakat, funkcionális analfabéta barátom.

Hogy megértsd: én a nők többségéről, vagy ha jobban tetszik: az átlagos nőről beszéltem, akinek feltehetőleg jobban tetszik egy karcsúbb, izmosabb férfi, mint egy izomtalan dagadék vagy egy kornyadt csoffadt ember. Nem az életvitelszerűen gyúrós emberekről beszéltem, aki heti 12x járnak edzeni, és 2x akkorák, mint egy hobbigyúrós - ők valóban nem jönnek be a nők többségének.

Innentől nem válaszolok a faszságokra, mert sajnálom rá az időt :)

Xezs1 2015.12.15. 21:22:28

@káposzta: Itt most a testépítőkről van szó, így én rájuk gondoltam. Az hogy valaki izmos, relatív fogalom, mert egy izomagyúnak a karcsúbb férfi még mindig csak kis nyeszlett pöcs, egy dagadtnak meg a karcsú már húdeizmos.

Szóval én a testépítőkről beszéltem. Ha a karcsúbbakról beszélsz, akkor ott már az átlagos testalkat egyik formájáról van szó, azzal nincs baj. A dagadékot még nagyjából értem, a kornyadt csoffadt meg megintcsak relatív, nincs éles határ aközött meg a karcsú között.

Nekem tökmindegy hogy ki kihez vonzódik csupán azt nem értem hogy miért csak a végletekben gondolkodnak sokan. Ha te nem így tettél akkor bocs, félreértettelek.
süti beállítások módosítása