Tékozló Homár

Előkarácsonyi ajándék az E.ON-tól

2012.11.24. 09:21 | jackyll | 562 komment

Visszamenőlegesen emelt árat az E.on, avagy számlázott ki utólag egy február óta tévesen elszámolt tételt. Ilyen is van? Realizálódnának lassan a karácsonyi ajándékok? Más is kapott ilyet?

A minap érdekes borítékot véltem felfedezni a postaládában, egy E.ON-os borítékot, melyre egy kecsegtető ajándékcsomag képe volt nyomtatva, ill. a következő szöveg: „Jutalomkártya Programunk számos meglepetést tartogat Önnek! ( Lásd. mellékelt fotó.) Az első meglepetés azonnal hidegzuhanyként ért, amikor a boríték felbontása után egy befizetendő csekket találtam és egy levelet miszerint a Tisztelt E.ON tévedésből kevesebbet számlázott egy februári tévedése miatt. Erre a tévedésére most novemberben/8 hónap múlva/ jött rá és utólag kéri az összeget,…feltételezem sok-sok előfizetőjétől.

Hát, igen ez várható volt…gondolom, már mások is értelmezni próbálták az „áram elszámoló számlájukat” (jó neve van, ezek most tényleg jól elszámolták): szolgáltatás díja, elosztói díj, szénipari szerkezet átalakítás…..stb, stb.  No ez annyira bonyolult(és felesleges), hogy még aki kitalálta az sem érti, nemhogy egy normál halandó!

Ok, elszámolták, hát elszámolták. Én folyamatosan fizetem a havi számláimat évtizedek óta, kifizettem az előző év elszámoló számláját júniusban, akkor ez mi…szerintem : a legtöbb helyen pénztártól való távozás után nincs reklamáció! Hogy is van ez, ők számolták el, ill. valamelyik munkatársuk bénázott, akkor meg kell keresni a felelőst és fizesse meg Ő a kárt. Egyáltalán jogos ez a követelés?

Nyilván kifizeti az ember, mert mi mást tehetne, hisz ellenkező esetben a monopol helyzetben lévő szolgáltató kiköti az áramot, no meg azon a szám kavalkádon képtelenség elmenni. De, mi a garancia arra, hogy pár hónap múlva nem jut-e eszükbe, bocs még fizetni kéne pár ezret,…elgondolkodtató. Netán, biztos ami biztos így akarják kifizettetni a lakossággal azt a bizonyos december 21-re beharangozott, „4 napig tartó árammentes világvégét”, amiről mindenféle rémhírek terjengenek mostanában, hogy nehogy bevétel kiesésük legyen.

E.ON., köszönjük az „ajándékot”!

eonkaracsony.jpg

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Körömlakk ® 2012.11.26. 11:29:38

@agresszív kismalac: neme? figyejjcsak:

ELSŐŐŐŐ!!!!

megmondtam, nem? de.

Dr. Körömlakk ® 2012.11.26. 11:36:26

@Kellemes Zérókomponista: mivel nő vagy Te is, a femina erre tökéletesen alkalmas. vagy ha mégsem, akkor nyugoggyál meg szépen, én mondom KL. Doktor KL. világvégeségből is doktoráltam, így asszem hitelesebb.

Atörökk 2012.11.26. 11:39:04

@Dr. Körömlakk ®:
Azt tuggyuke, hogy a cikkről, már világvégeileg a Velvet szakírójával konzultáltak-e? Merhaigen, én csakakkor hiszem el, hogy nincsenitt a világ vége. Vagyis itt van, csak nem emiatt. Na.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.11.26. 11:40:33

@Dr. Körömlakk ®: hát ha nõ vagyok, az nagykirály. Kezdem is a masztit. Az megvan, hogy ha 150 km/h-val futsz egy fa körül, gyorsan, akkor esély van arra, hogy seggbe dugd magad? Persz pasiként.

Dr. Körömlakk ® 2012.11.26. 11:41:33

@atörökk: a Velvet, a Dívány, és a az összes kismamablog beleadta a tudását, mer ők mindent tudnak a kis csimuták miatt. nekik tudni kell, hogy a 21-én lefejt tej jó lesz-e szenteste, szal utánajártak. a Poronty hitelesítette.

ajcsi: www.femina.hu/terasz/tenyleg_eljon_a_vilagvege_2012_ben_a_nasa_valaszol

Dr. Körömlakk ® 2012.11.26. 11:42:44

@Kellemes Zérókomponista: persze hogy megvan. nőként is van megoldás, mióta a kígyóuborkát feltalálta valami nagyonronda nő.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.26. 11:45:06

Sehol semmi? Na, akkor egy pozitív kimenetelű Homárhoz hű termékteszt.

Rendkívül hálás vagyok, hogy a csokistakony (tudjátok, amit Egérke fülig érő szájjal kanalaz - mé, a vaníliás nem tök olyan?) gyártója rájött, fel kéne dobni valamivel mert ez így elég, hm. Határozottan javítanak rajta azok a cserkómorzsák. A málnalobbi viszont leállhatna már, mert részemről az egyetlen értékelhető málnaszerű dolog magán a bukszuson képződik. Ehhez képest, az élelmiszeriparban minden málnás. Ami piros, az tuti málna. Egyszer már kis híján megutáltatták velem véglegesen, aztán csodák csodájára ráleltem egy málnaültetvényre, ahol nem az aranyos nénik/bácsik a konzervgyárban, hanem jézuska apukája csinálja a málnát. Pöppet jobb. ;)
Summa summarum: cserkós csokitakonyt nyugodtan egyetek, gyerkőcnek vegyetek. Műanyagtól nem félnetek jó lesz.

Atörökk 2012.11.26. 11:45:38

@Dr. Körömlakk ®:
Naakkor megnyugottam. Tuttam én, bennük bíszhatik a zember, a Nasánál csak beszél össze-vissza a sok kutyaütő.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.26. 11:45:47

@Dr. Körömlakk ®: akkor jó, mert rohadt dühös lettem, hogy 21-én dolgozom, és nem otthon talál a pusztulás.

Rosszindulatú Vászka 2012.11.26. 11:47:31

@Dr. Körömlakk ®: namost úgy életszerűen, ha télleg lenne világvége, akkor nem-e már reglámoznák a tévébe, hogy csak ott, csak akkor hádébe?

Meg nem-e már minden jó hejet eladtak-e volna a burzsuj jenki meg japó nyuggereknek?

Meg kapnák-e a szokásos csekkeket?

Naugye.

Dr. Körömlakk ® 2012.11.26. 11:48:47

@atörökk: megkérdezed a játszótéri pitbullokat, és mindent tudsz. hazamész, és onnantól tudod.
@batgirl: én majd azzal hencegek, hogy a világvégét is túlélem! tök menő.
szerinted lesz sok buzi szektás, akik csoportosan megöngyilkolják magukat egy erdőbe a faházba pl?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.26. 11:49:16

@neccharisnyás útonálló: izéé..nagy baj ha nem értem, hogy mija problémád? Az odáig ok, hogy utálod a csokispudingnak álcázott taknyot, egyetértek.
De mi van a málnával???? Nálam terem a kertben. A szomszédtól lógott meg, biztos utált ott lenni. Szóval, mit vettél ami málnaizű és nem volt benne málna?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.26. 11:49:30

@Dr. Körömlakk ®:
Na most ez azért ciki, mert ők ugye a gyerekvállalás mellett vannak, viszont ha világvége van, se gyereket nem szülsz, se nem gondolkodsz ilyesmin.

Meg a boltosok is megszívták, mert ha 21.-én vége a világnak, minek bevásárolni karácsonyra sok, sok ajándékot?

Én forró csokival, kötött pulcsiban, jó meleg pléd alatt fogom nézni a kinti hóesést 21.-én. Aztán ha jön az atomvillanás, akkor elmondhatom, hogy jó közérzettel vitt el, nem mérgezett egér-szintű rohangászás közben.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.26. 11:50:47

@Dr. Körömlakk ®: ja, ahelyett, hoyg megvárnák míg lecsap a nihil.

ezt nem is értem. Öngyi leszek, mert úgyis meghalok holnap??
Így hogy jutnak be a mennyországba?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.26. 11:51:08

@batgirl: Jabocs, szal úgy van, hogy az új verziójú taknyokból a csokisat cseresznye/meggy cuccal adják, a vaníliásat meg málnamagokkal.

Atörökk 2012.11.26. 11:51:53

@Dr. Körömlakk ®:
Ez... ez véktelenül meknyuktató. MOsmár nyugottan iszok egy kávét meg.

@neccharisnyás útonálló: @batgirl:
Sose értettem, minek a málnát mindenféle pudingba beledobálni, mikor abból lekvárt, mi több, pálinkát is lehet főzni.

Dr. Körömlakk ® 2012.11.26. 11:51:57

@Rosszindulatú Vászka: én a csekkekkel szokok érvelni. a fácséra is úgy tettem ki a cikket, nézzed meg nyugottan. a franciák má csináltak vanami biznicet a világvégére, de mostan nem jut eszembe mit.
én minnyár kigondolom, hogy kis világvégés kegy,- és ajándéktárgyakkal fogok-e még 3 hétig mászkálni a pirodlámpánál, és a benzinkutakon. szerintem tuti gazdagodás. aki nem akar venni, mert aszonnya, hogy nem is lesz világvége, meg hasolló erőtlen kibúvókkal próbálkozik, azt megpofozom. és akkor az is vesz.

lazarjozsef75 2012.11.26. 11:52:21

@neccharisnyás útonálló: áhhh, ezek a mai csemegék seholse nincsenek az átkos eperhabjához meg citromhabjához képest - azoknak olyan láthatósági mellény-színűk volt, nem is értem, hogy kerülhettek forgalomba...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.26. 11:54:52

@batgirl: Ők a Syriusra igyekeznek.

Ezt az öngyi dolgot én sem értem. Ha fél, hogy meghal a majáktól, már rég belefujthatta volna magát a kerti kacsaúsztatóba. De nem! Vár 21.-éig. Mert ő híres akar lenni. Marhára fogja ám ET-ket érdekelni melyik hulla mitől hulla.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.26. 11:56:13

@atörökk: a málna felhasználása.
1. kimész a kertbe
2. megállsz a málnabokornál
3. szétnézel, hogy nincs e brummogó szőrős állat a bokornál
4. leszakítod a málnaszemet
5. azonnal betolod a szádba

a 4-es és 5-ös pontok, sűrű ismételgetése.

6. bemész a házba, kéz és arcmosás.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.26. 11:57:48

@lazarjozsef75: Az eperhabra emlékszem. Piszok drága volt, mit a krémtúró, ezért csak ünnepi alkalmakon "nagyon, nagyon jó voltál kislányom" akció keretében jutottam hozzá. Mondjuk mikor oltást kaptam dokinál és bátran nem sírtam. Igaz, eleinte se, csak aztán eltanultam a többi kölöktől.

Atörökk 2012.11.26. 11:58:51

@batgirl:
Poloskát vagy mit azt ki szabad köpni, ha arra harapok rá, vagy mekkell enni mer egésséges mer fehérje vagy mi?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.26. 11:59:04

@neccharisnyás útonálló: ez tipikus dolog. Azt mondja a danone raktárosa. Főnök, van egy csomó meggy és málna meg hulladék. valamit kéne vele csinálni, mert évvége lesz, oszt le kell leltározni, holott már 3 éve lejárt a szvatossága. mit csináljunk vele?

Jön a keverő dolgozó?
Főnök, mit csináljunk? nem viszik a taknyot, valami újdonság kellene.

és a Főnök megoldotta

Manyecska 2012.11.26. 11:59:13

@neccharisnyás útonálló: hö, reggel ettem! van hasonló!!:) igaz ez maracuja-barack volt /már amit még meghagytam ugye :P/

Dr. Körömlakk ® 2012.11.26. 11:59:24

@neccharisnyás útonálló: nem fog esni a hó. a többi rendben van.
@batgirl: ezt nem érthessük. így előbb kerülnek sorra a izéhez.
@atörökk: hozhatnál nekem is!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.26. 11:59:30

valaki mencsen ki innen és transzportáljon a világvégére, mer minnyár rosszul leszek.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.26. 12:01:05

@atörökk: nem tudom, én még soha nem láttam poloskát rajta. ha valami volt rajta, ami nem piros volt, arrébb taszajtom egy kicsit

Atörökk 2012.11.26. 12:01:09

@Dr. Körömlakk ®:
KV-t, lekvárt, vagy pálinkát?

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.:
Ha megígéred hogy nem hányol útközbe akkor lehet mentésről szó :)

Rosszindulatú Vászka 2012.11.26. 12:01:20

@Dr. Körömlakk ®: nem beszélve azokról, akik aznap úgyis meghalnának, most jót röhögnek a markukba (nem az én meglátásom, a drága moralista Örkény úr meglátása).

Atörökk 2012.11.26. 12:02:21

@batgirl:
Benne szokott néha valami lenni, ami nem láccik, deviszont cserébe nem jó a zíze.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.26. 12:02:23

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: sajnálom, transzportálásba nemigen vagyok jó, meg is buktam belőle

amúgy meg mijabaj?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.26. 12:03:26

@Dr. Körömlakk ®: láttam:))) és azt is láttam, hoyg jelezted, hoyg tőlem van:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.26. 12:03:40

@Dr. Körömlakk ®: Én rendelek tőled valamit. Szuvenírnek jó lesz. 40 év múlva majd ott lesz a polcon a többi csetresz között: ni ez Barcelonából van, ni ez Angliából, ni ez akkoriból, mikor azt hittük megsemmisül a világ.

Egyébként kezd határozott meggyőződésem lenni, ez a világvégézés egy szubszidialista kezdeményezés, hogy az eltompult, valóságot már kevésbé érzékelő népeket visszatérítse a helyes ösvényre. Pszichésen olyan hatást vált ki, mint mikor kiderül valakiről, hogy gyógyíthatatlan beteg: elkezd őrült tempóban élni, bakancslista befigyel. Dögöljek meg, de tudok embert, aki ettől az ijesztgetéstől kezdett bele egy-egy rég dédelgetett álma konkrét kivitelezésébe.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.26. 12:05:58

@atörökk: @batgirl: nem hányok, ellenbe ilyen kurvaszar napom/hetem/hónapom már rég volt. idenekem azt a nyamvatt világvégét, de gyorsan.

perpill éppen három helyen kellene lennem egyszerre és nem megy sehogyse.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.26. 12:07:42

@batgirl: Zöld, és viccesen viselkedik a kismacska, mikor bekapja. :D

@Dr. Körömlakk ®: De fog! Magától Tollaskélgyótól rendeltem meg!

@Manyecska: No kérem, a maracuja a másik nagy csuda dolog.

Manyecska 2012.11.26. 12:10:33

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: nem is viccnek szántam!!@neccharisnyás útonálló: ízesítés!:D
Nem kell valakinek vizslakutya /talált/, 8 hetesek? Kettő lány.

Dr. Körömlakk ® 2012.11.26. 12:13:46

@batgirl: tudom, de mondom szólok, hogy érezzed át a dolog szellemét idejében is :)
@neccharisnyás útonálló: én nem hiszem, hogy ilyen jótékony cél okán lenne a periodikus világvége, inkább a péz. jómagam is húznák anyagi hasznot, de sajna mindig csak a rövidebb gyün össze.
osz mit rendelsz tőlem?
mer még ki se gondoltam, mi lesz a kínálatba.
összefoglaló kéne a létről. tennék bele kiszeles képet, kotont, egy kétdekást, egy müllerpéter könyvet (NEM), és egy madártollat. ez lenne a 2012 világvége eccségcsomag.

Dr. Körömlakk ® 2012.11.26. 12:15:15

@neccharisnyás útonálló: aszonnyák nem fog. ha mégis, akkor más jóságokat is jósojjál meg!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.26. 12:16:29

@Dr. Körömlakk ®: a madártollat hova kell dugni??
le ne írd!!!!!!!!!!!!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.26. 12:17:54

@Dr. Körömlakk ®: Amíg nincs kínálat, nemtom mit kérek. Csaxólok előre, hogy tudjad, dógod van. ,)

Rosszindulatú Vászka 2012.11.26. 12:18:37

Monnyuk lehet, hogy mégis nagy biznic az a világvége, mer egy csomó ojan jenki filmet láttam már. Asszem lehet, hogy mégis inkább elkezdek parázni.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.26. 12:19:49

@Dr. Körömlakk ®: kétdekást? az jó, csak a darabszámot kéne emelni olyan 15-re minimum.

Mylady 2012.11.26. 12:20:08

@neccharisnyás útonálló: Nekem tetszik a málnás is. Sőt. De csak mert alapból nem vagyok oda a csokis cuccokért.
Viszont. Anno, a gyermekkorom végefelé létezett már ez a termék, csak ott áfonyaszósz járt a málna helyett. (A csokis azt hiszem, akkoriban is meggyes volt) Nekem az volt a kedvencem. Kár, hogy nem azt hozták vissza.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.26. 12:21:19

@Dr. Körömlakk ®: Jósoltam én már meg durvább dolgokat is....

Fejős Éva egyetlen műve sem fog túlélni?
Nemrég olvastam valami gájdot pasasoknak, hogy miképp következtessenek az új randi jópartiságára a könyvespolc tartalmából. Ha nem ilyen díván/velvet oldalon lett volna, még meg is örültem volna. Bár.... most már minek.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.26. 12:24:42

@Mylady: Én még kicsiként azt szerettem (az eperhab, túrókrém mellett) aminél felül savanyú, kicsit sűrűbb joghurt volt, alul meg egy réteg édes gyümölcsszósz. Van, vagy legalábbis volt, most is. Eleinte finom volt, de aztán túlhúzták az édesítőt, és már nem érdekel.

Dr. Körömlakk ® 2012.11.26. 12:25:23

@batgirl: a hajunkba, a kopaszok a seggükbe!
@neccharisnyás útonálló: tehát egy tuti megrendelőm van. zseniálisan alakul a biznic :)
@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: méponn tizenötre? eccségcsomag, egybe egy!

Mylady 2012.11.26. 12:26:10

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: Kabbe a leszarom tablettát oszt röhögj egyet rajtuk! Ha három helyen kéne lenni egyszerre, akkor ne menj el egyikre se. Úgy igazságos :)

Dr. Körömlakk ® 2012.11.26. 12:26:38

@neccharisnyás útonálló: én a múltat szoktam megjósolni, és ritkán tévedek. biztosra megyek.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.26. 12:27:15

@Dr. Körömlakk ®: oszt egy kétdekás az mire elég, he? berúgni kevés, fogat mosni sok, teával meg nem rontyuk el. toljál csak bele szépen többet, hamár.

Mylady 2012.11.26. 12:28:35

@neccharisnyás útonálló: Azt a gyümölcsös túróhabot én is bírtam. De kizárólag az epreset. És prímán tudtunk kiskanalat hajtogatni a fedeléből. Ma már az sem működik. Legalábbis a danone-nál biztos nem, annyira más a fedelük.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.26. 12:30:05

@Mylady: így csinálom alapesetben, de most mindenütt muszáj lennem. időközben redukáltam kettőre, szal haladok :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.26. 12:31:34

@Dr. Körömlakk ®: Zseniális! Látod, született biznicvúmen vagy.

@Mylady: Aldiban is van gyümölcshab. Ízre jó de botrány a mennyisége. Hogy nem félnek, amiért egyszer egy bedühödött vásárló berohan a gyárukba, fejest ugrik a kádba é betegre zabálja magát vele. Hogy nem félnek....

Dr. Körömlakk ® 2012.11.26. 12:31:59

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: figyi, ez egy emlékcsomag, egy mementó. nem isszuk ki a tartalmát, a büdös alkesz világbamán! jó, a tollat lehet dugdosni, mer attól nem semmisül meg, de ha a mementópiját megiszod, oda a lényeg. add el a árángyűrűd, osz idd el az árát, de az eccségcsomagot nem rabojjuk ki. be kell tenni a stelázsiba, osz világvége után meg a vitrinybe. a nippek közé.

Dr. Körömlakk ® 2012.11.26. 12:33:31

@batgirl: majdnem mondtam, hogy egybizonyos helyen igen, de aztán rájöttem, hogy ponn a napokba láttam egy undi szűrös segget.

Dr. Körömlakk ® 2012.11.26. 12:34:40

@neccharisnyás útonálló: igyekszek, de a tuti biznic még várat magára. fel kéne tanáni a teleportot, az nagy cucc lenne.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.26. 12:34:52

@Manyecska: Az a szürke az német, nem? Jajistenem, erdő vagy csak nagyobb bukszus mellett laknék menten vinnék egyet. Zabálom a pofijukat! 8)

Dr. Körömlakk ® 2012.11.26. 12:35:48

mér van az az érzésem, hogy a betgörl meg a manyecs nem barinők?

jajjjj!!!! hol van az IGI?

Atörökk 2012.11.26. 12:36:12

@Dr. Körömlakk ®:
Asztán ha nemjön a világvége, akkor ez a zegységcsomag visszaváltható, vagy érvényes a következő világvégéhez is?

helianthus 2012.11.26. 12:37:48

@batgirl: csak a szarr@l töltött zokni ér! megmondták a gyúrós fijúk!

Manyecska 2012.11.26. 12:37:50

www.kepfeltoltes.hu/view/121126/david_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ha gondoljátok, férjem rokona,szólok két szót..úgyis itt a világvége!

Dr. Körömlakk ® 2012.11.26. 12:38:07

@atörökk: végtelen szavatosságú, úgyhogy a következőre is pojjó, valamint a kisonokáknak be lehet építeni az örökségbe, a végrendeletbe. sorszámozott lesz, így nagyobb értéket képvisel. a doxa mellett ott lesz ez is.

Manyecska 2012.11.26. 12:39:35

@neccharisnyás útonálló: az, német vizsla, állítólag az apjuk sétáltatta őket! kollégámnál vannak elhelyezve most szóljál ha kell, három Szentendrén van:)! Én is gondolkoztam egyen!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.26. 12:40:04

@Dr. Körömlakk ®: na majd pont az eccségcsomagot őrizgetem, ne viccejj mán. oszt ha meg elmarad a világvége, akkó majd veszek újat, oszt mehet a nippek közé.

Manyecska 2012.11.26. 12:41:08

@helianthus: :D Na, ez TÉNYLEG gubsztustalan..

Dr. Körömlakk ® 2012.11.26. 12:42:18

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: világégés után befagyasztom az értékesítést, akkor már csak cserebere, vagy aukció, esetleg gyilok árán juthatsz hozzá. a múzemok versengenek egy-egy darabért.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.11.26. 12:43:43

@lazarjozsef75:
-GER-VA-IS.
-Azt úgy mondják, hogy "zsörvé"!
...
(Bki, mennyit megettem!)

helianthus 2012.11.26. 12:48:12

@neccharisnyás útonálló: ezen sírtam kicsit: "Hogy nem félnek, amiért egyszer egy bedühödött vásárló berohan a gyárukba, fejest ugrik a kádba é betegre zabálja magát vele. Hogy nem félnek.... " nagyon szép kép!

@Manyecska: ez még nem is annyira. Az, hogy szerintük kétféle embi létezik, egyszer ők, másszor meg a többiek, akik mind szarral töltött zoknik (vagy úgy néznek ki? ezt már nem tudom pontosan), az viszont tényleg unguszti.

helianthus 2012.11.26. 12:49:56

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: a két hely közül elmentél már valamelyikre? Mármint abból a kettőből, ami a háromból maradt. Itt drukkolok neked, tiszta ideg vagyok, hogy sikerléményed legyen és ne legyél frusztrálódott!

Manyecska 2012.11.26. 12:52:50

@helianthus: jah leesett!! :D a zuram is járt gyúrni -még velem együtt- oszt sikerült úgy rágyúrnia hogy sérvet kapott:D :(..na mindegy..

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.11.26. 12:54:03

@Mylady: @Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: Ezt a Neoton már harminc éve megénekelte:
Három fiú vár egyszerre, mit
tegyek?
Három helyen egy időben
hogy legyek?
Nem az én hibám, hogy
megtörténhetett.
Mindegyik hívott, én csak
nem mondtam nemet.
Itt az este, szombat este,
hova menjek?
Hova menjek?
Három fiú néhány percig
várni fog.
El se tudják képzelni, hogy
hol vagyok.
Nem az én hibám, hogy
megtörténhetett.
A választás nehéz, hiszen
olyan jó fejek.
Itt az este, szombat este,
hova menjek?
Hova menjek?
Szélhámos lány, szélhámos
lány
higgyétek el, nem vagyok én.
Szélhámos lány, szélhámos
lány,
csak nem jött össze ez az
egész. (2x)
Három fiú nem hiszem, hogy
sírni fog.
Legfeljebb majd azt
gondolják, link vagyok.
Nem az én hibám, hogy
megtörténhetett.
Mit tehetnék mást, egyedül
megyek.
Itt az este, szombat este,
hova menjek?
Hova menjek? (2x)
Itt az este, szombat este,
hova menjek?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.11.26. 12:56:11

Sose gondoltam volna, hogy Hatvani Emesét fogok idézni.:-/
(Vászka, ne bántsál!)

Manyecska 2012.11.26. 12:57:07

@agresszív kismalac: a Hatvani nő volt??? Erre ennem kell egy habot!!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.26. 13:02:37

@Manyecska: Mondom, nincs bukszus. Az meg így szegénkéknek kínzás, amitől bolondok lesznek, vonyítani fognak meg szobát szétbontani, na AZ meg nekem kínzás. De nagyon zsánent, ahogy az a barna folt befigyel a szürke irhán az oldalán. Meg a zsemlék is cukik. Ismerősök ilyenjei rendre a szétabajgatás sorsára jutnak.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.11.26. 13:02:51

@Manyecska: Sérvre gyúrt? Király!
(Ebből tolsz, apám, háromszor három kanállal naponta babgulyással, olyan sérved lesz, a fal adja a másikat!)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.26. 13:03:47

@Dr. Körömlakk ®: No, akkor már azt is tudom, miből leszek milliárdos.

Manyecska 2012.11.26. 13:06:04

@neccharisnyás útonálló: :) ő Borcsa:)!:

www.pilisbudaikutyasok.hu/gazdakereso-kutyak/gazdakereso-kutya/debi
olvasd el, szegénykék..
A vizsláknak hatalmas a mozgásigényük való igaz!!

Manyecska 2012.11.26. 13:09:28

@agresszív kismalac: hát figyejjé látod a rokonya se vézna gyerök, oszt hiába olyan súlyos hogy többszörös bordatörést szenvedek amikor rámborul:P /felül szédülök!!/, hát mégis kigyött. Valószínűleg túl hamar túl sokat emelt. volt ott mindenféle eszköz!! Papucsban edzeni viszont télleg veszélyes! Én meg voltam a sok pasi közt az egyszem nő:D!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.26. 13:12:46

@Manyecska: Durva! Benéztem arra az oldalra, hogy má mégis milyen az a fickó. Na most, ha odáig gyúrsz, hogy már leszakad a csontjaidról a hús-izom-izé, a bokádban az ínszalag rojtosra, meg ilyenek, szóval abban mi a jó?
Mert régen persze a mammut gyilkolás közben megesett az ilyesmi, de pl. múltkorjában láttam egy fickót tévében, aki a nejével hetvenen túl paleolit módon élnek, értsd rendes házban, de mondjuk kaját csak olyat, amit akkortájt is lehetett, és hapsikámnak az jelenti a fizikai karbantartást, hogy napjában néhányszor ide-oda tolizza egy kötéllel a jeepjét. Merthogy ősemberék is cibálták a mammutot, ehhez alkalmazkodott a fizikum, csak neki jeepje van mammut helyett. És hetven évesen kötéllel rángatja, mint az erősemberek 5-6x, aztán bemegy a házba, és nej elétolja a hús+zöldség-gyümölcs tápot.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.26. 13:18:10

@Manyecska: Meg vannak chipelve? o.O
Háhá, nem, igazából az egyik legnagyobb találmány. De menten megzabálom, mindet! Közelükbe ne kerüljek, mert onnantól....
Visszamaradnak a fejlődésben! :D

Manyecska 2012.11.26. 13:23:23

@neccharisnyás útonálló: hát van aki szálkásít pl! vízelvonás az izmokból..nem tudom, mondom a rokonsrác neje világbajnok fitneszlédi volt /meg testépítő/, neki olyan a teste hogy..:D..neki bejött a bolt:D!.. majd teszek be képet de most mennem kell!

Manyecska 2012.11.26. 13:24:26

@batgirl: ez a kérdés roppant egyszerű!!:D

Manyecska 2012.11.26. 14:17:55

@agresszív kismalac: és ilyet??

www.youtube.com/watch?v=yTCDVfMz15M ritka hülye klip pedig jó szám, éjjel szoktam hallgatni!!:) Varázslatos a puha ágyban khmm:P!!

buday008 2012.11.26. 16:52:17

Ezt az E.ON.-t is csak ki kellene innen takarítani....

Mylady 2012.11.26. 18:05:31

@agresszív kismalac: Ezt ismerem :) Mármint a számot.

vénszivar 2012.11.26. 18:09:38

@buday008: "Baszasd" meg őket ÁRAMMAL.

ekozpont 2012.11.29. 21:49:38

Bárki válthat áramszolgáltatót! Más kérdés, hogy nem sokan adnak ajánlatot a szolgáltatási területükön kívül. Itt érdemes megpróbálni és még garantáltan olcsóbb is.. www.energetikaikozpont.hu
süti beállítások módosítása