Tékozló Homár

A meg sem született embert is átverik kuponnnal

2013.06.03. 11:45 | jackyll | 155 komment

fantomkupon4dultrahang.jpgKivételesen nem előre fizetett kuponról van szó, hanem kedvezménykuponról, amit ultrahangnál lehetne igénybevenni, ha nem lenne hazugság. Legalábbis a csillaghegyi Dóri4DUltrahangnál kizárólag egy nemlétező szolgáltatásra lett volna jogosult a kártya:

A történetben szereplő cég a Dóri Ultrahang Kft. Van rendelőjük a Csillagvárban a Savoya és a MOM parkban. 8 hónapos várandós feleségemnek magzati ultrahangra volt szüksége váratlanul. Felhívta a már jól bevált céget, ahol ezt intézni szokta, de ők csak 3-4 nap múlva tudták volna fogadni. Ezért elkezdett keresgélni a neten, de mindenhol csak jövő heti időpontokat tudtak felajánlani. Én éppen hazafelé jöttem a munkából és megálltam vásárolni csillaghegyen a Csillagvár áuházban. Ekkor láttam egy reklámtáblát, hogy 4D ultrahang itt az épületben. Gondoltam megpróbálom, hátha itt van szabad időpont. Az üzlethelység be volt zárva, de egy kiírás szerint csak időpontra nyitnak ki (?) úgyhogy kéretik hívni a megadott telefonszámot. Hívtam. Egyeztettem egy nagyon készséges úrral, aki rögtön tudott időpontot adni pár óra múlvára. Kétféle csomagot ajánlott fel. Idézem: "Olcsó (10eFt) és drága (13eFT)" Lévén szó születendő gyermekem egészségéről a drágát választottam. Elmondta, hogy mit kapok ezért az árért. Ez egy 4D garanciás csomag cd és dvd felvétellel. Hívtam a feleségem, hogy megyek érte készüljön van időpont mára a Dóri 4D Ultrahang Kft. -nél a Csillagvárban! Mire hazaértem a feleségem jelezte, hogy 2hete ő volt egy babamamatudakozo.hu által szervezett
rendezvényen, ahol kapott egy kuponfüzetet és megtalálta benne pont ennek a cégnek a 25%-os kuponját. Hurrá 9.750Ft-ból megvan a vizsgálat. Gondoltam én...

Na de itt egy pillanatra elfelejtettem, hogy még mindig Magyarországon vagyunk és közbeszólt X. József szirmabesenyői vállalkozó kismamák becsapására kifejlesztett üzletpolitikája. Itt most rögtön a lényegre térnék és kihagynám azoknak a részleteknek a leírását, minthogy megfelelő higiénia hiánya, kényelmetlen ágy a vizsgálat idejére (30perc) a kismamának stb. Szeretném hozzátenni hogy magával a vizsgálattal és az azt végző hölggyel semmi probléma nem volt. Fizetésnél jeleztem a hölgynek, hogy rendelkezünk egy ilyen kuponnal. Erre ő kérdezte, hogy megbeszéltük-e a főnökével? Mondtam, hogy nem, de ha jól látom nincs ráírva a kuponra, hogy csak akkor érvényes, ha a "főnök" jóváhagyta. Erre mondta, hogy hívjam fel és beszéljem meg vele. Tessék? Én hívjam fel? Miért nincs itt, ha személyesen kell jóváhagynia egy 3.250Ft-os kedvezményt? Végül eljutottunk oda, hogy felhívtam. Már csak a történet kedvéért is :)

Az úrnak jeleztem, hogy beváltanánk a kupont. Erre azt mondta, hogy ezt előre kellett volna mondani. Jeleztem, hogy ez nincs ráírva a kuponra valamint ő sem említette, hogy ha rendelkezem ilyennel, akkor azt mondanom kell. Erre az volt a válasz, hogy a kupon fizikailag olyan "KICSI" (LOL), hogy nem fér el rá minden információ ezért ezt nekem kellett volna mondanom! És egyébként is az a drágább 15.000Ft-os vizsgálatnál használható fel és akkor is csak 1.500Ft kedvezményre jogosít! (Ezt azért átszámoltam gyorsan fejben, de nekem más jött ki :) )

Mondtam neki, hogy én pont az ő ajánlására a drágább csomagot választottam és nem említette, hogy ennél még van egy még drágább. Lehet ezt is nekem kellett volna kérdezni...? Valamint hozott egy oda nem illő példát, hogy ha én elmegyek étterembe és kérek egy levest, akkor amikor azt kihozzák már nem kérhetek egy másikat....? Syntax error! Ember mit beszélsz? Majd amikor felolvastam neki, hogy mi pontosan azt a vizsgálatot vettük igénybe ami a kuponon szóról-szóra szerepel, akkor emelt hangon közölte, hogy ez az ő rendelője, fizessek és távozzak!

Félreértés ne essék, nem a 3.000Ft miatt ragadtam billentyűzetet. De szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét, hogy itt úgy csapják be az embert, hogy még meg sem született! Kultúrált nyugat európai országokban ilyesmit meg sem mernek tenni, mert minimum 5000EUR bírság és kerékbetörés járna érte. Inkább ne adja olcsóbban, de ne verjen át. Ami jár az jár.

Hazaérve utánaolvastam a neten és kiderült nem mi voltunk az elsők akiket átvert. Volt olyan is aki egy időpontotot merészelt lemondani nála és utána visszahívta, hogy akkor mostmár, ha akar akkor sem jöhet hozzá! A főnök az főnök. Vele nem lehet szórakozni. 

Emberek. Ha ez így megy és így mehet tovább, akkor én csak annyit kérek, hogy majd az utolsó kapcsolja le a villanyt ebben az országban. Levelemet természetesen eljuttatom a megfelelő szervekhez is valamint közzéteszem az összes kismama fórumon. A kupont scannelem és csatolom.
 
Üdv,
Egy Kispapa

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.03. 12:54:43

@Manyecska: :)) Aznap 36 epekő után kell egy kis felfrissülés.

Bemegy a nőgyógyász munka után a kocsmába. Felsóhajt: - Arcok!

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.03. 12:56:02

- Múlt héten született a gyerekünk. A feleségem mikor fogja újra normálisan érezni magát?
- Ha a gyerek befejezi a főiskolát.

Manyecska 2013.06.03. 12:57:03

@atpijkamo: ehhh, anyám a sógornőm szülésénél bő ruhában jött a kórházba, ilyen lenge nyári, namost khmmm kissé molett....elkezdte mesélni a liftben hogy most várjuk a babát de nem akar kibújni -közben cigisdoboz a kézben - ..., a nő csak ránézett és asszonta: "..nem is látszik!!" :DDDDD

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.03. 12:57:46

- Kisasszony, Ön aktív szexuális életet él?
- Nem, doktor úr, én mindig csak hanyatt fekszem az ágyon.

Manyecska 2013.06.03. 12:58:39

@atpijkamo: én eccer tényleg mondtam a nőgyógyásznak "hogy érzi magát?" ..mint az Alien-ben, úgy,..:DD De NAGYON furcsán nézett rám!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.06.03. 12:58:53

@batgirl: de bazzeg. Ez olyan, mint annó - direkt kedvenceddel, egy technokrata példával élek korlátoltságom okán -, mint mikor a mobcsi telcsiket függetlenítették otthoni mesteremberek vagy megírták a CD-ket. Géphez szükséges áram, szoftver, professzionális munkadíj, egyéb fenntartási költségek sehol sincsenek az elkért árhoz képest. Ezt elhihted. Nagyérzelmi indíttatásainkban hajlamosak vagyunk sokszoros árat megadni a megvásárolhatónak vízionált biztonság-egészség pakk ellenértékeként. Ezzel minden tragédiának, jövőbéli eseménynek elibe menetelünk, nem lehet majd a crach eljöttekor egymásra mutogatni, fejhez vagdosni, ezeket, a kifizetett dolgokat legalábbis biztosan nem. Pont ezeket a többleteket lovagolják meg az effajta szolgáltatások. Mondanám, hogy sok kicsi sokra megy, de sok sok mégsokabbra megy, inkább hogy erről van szó. Nem a humánöröm került itt célkeresztbe, sokkal inkább az öröm által beárnyékolódott pénztárcára való odafigyelés képessége. Valljuk meg, hosszútávon nem túl életképes az egy pénzalapú világban, kit minden szarral, sokkicsire, s soksokra lehet húzni. Előbb-utóbb nem lesz miből áldozni szívfacsaróan gigantikus érzelmei oltárán. Éttől féljünk, kéremszépen.

nandika68 2013.06.03. 12:59:01

Búzgómócsing,újgazdag.

FDToth 2013.06.03. 12:59:48

Nem ertem: miert fizettze ki a posztolo? Siman aszondod h koszonom, es mar mesz is az ajto fele fizetes nelkul. 10-bol 10-szer eztuan eleg leszba szolgaltatonak a kedvezmenyes ar. Ha a szolgaltato mutyizik, akkor tegye ezt a fogyaszto is;)

Manyecska 2013.06.03. 13:03:35

@atpijkamo: toxémia: magas vérnyomás, lassan leálló vese..megvan? mer volt az is:(

kovacskalapacs 2013.06.03. 13:05:58

Google által eltárolt 2013. máj. 25. 18:26:37 GMT.i honlapon még nincs rajta, de most hirtelen felkerült az oldal aljára:

"A kuponkedvezmény - az esetleges visszaélések elkerülése érdekében - csak abban az esetben vehető igénybe, amennyiben azt a telefonos bejelentkezésnél előre jelezték."

Szánalmas.

helianthus 2013.06.03. 13:07:20

A bevezető alapján aszittem elment 4d-re és zsírkrétával rajzoltak egy pacát, hogy az a 4D. Ezzel szemben meg csak a kúponTját nem fogadták el. Ez a poszt most nagy csalódás volt, még úgy is, hogy kismamaszaurusz helyett papaszaurusz költötte.

Manyecska 2013.06.03. 13:08:40

@kovacskalapacs: akkor ez nem is kupon, nem? :( miféle visszaélés??

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.06.03. 13:10:08

@batgirl: nem az baj, hogy emléket akarnak a gyerekről( mondjuk ez is furcsa egy cseppet, merthát majd kibújik aztán ott lesz az összes lehetséges D-ben), hanem az, hogy elhiszik, hogy ezzel meg lehet előzni bármiféle bajt, amit egy normál terhesgondozás során nem lehet és ezért hajlandóak iszonyat pénzeket kicsengetni. a sok hiéna meg kihasználja ezeket az embereket, hazugságokkal csábítva őket erre (ergo: ha nem mégy 4D ultrahangra akkor szaranya vagy, ezzel teremtve üzletileg csodásan kihasználható feszültséget a júzerben. )

mondjuk nekem nem is tetszenek ezek a fotók, olyan ijesztőek azzal a sárgás izével.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.06.03. 13:10:16

@Kellemes Zérókomponista: ki kell megbasznom? mert az nem derült ki, a szokásos magasröptű hozzászólásodból.
Az hagyján , hoyg nehezen értem amit ír, kb a második mondatnál szoktam elaludni, de ez csak azért vagy, mert tanulatlan primcsi nőszemély vagyok. Evvan cicus.
És most nem tudom, hogy ellenem voltál ebben a kommentben vagy mellettem.
hiába no, öregszem és butulok.

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.03. 13:11:02

Jöjjön hozzánk 3DPRINT ultrahangra! Műanyagból kinyomtatjuk a baba háromdimenziós életnagyságú mását.

Befektetőket várok az ötletemhez.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.06.03. 13:11:43

@zsiráfffff: honnan veszed, hoyg nem lehet megelőzni valami bajt a 4D-vel?

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.03. 13:12:49

@batgirl: Zéró szeret téged!

(Vagy Jézus?)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.06.03. 13:13:27

@batgirl: kérdezz meg egy tisztességes orvost, mi a véleménye erről. de az is elég ha megguglizod :D

Manyecska 2013.06.03. 13:15:05

Jackyll! a KUPONNNAL mért 3 "n"?
4D-s?? :D

elwood 2013.06.03. 13:19:30

@batgirl: meg lehet, de ő nem hiszi el.

mondom, hogy ismerek olyat akinek ott derült ki. @elwood:

nem kell elhinni.

elwood 2013.06.03. 13:20:42

@atpijkamo: a nő terhesség előtti pédányait kell nyomtatni.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.06.03. 13:21:36

@zsiráfffff: orvosi szöveg: renderelt gyermek e helyen, kell? esetleg mehet?
@batgirl: ne hidd, hogy én értem, nekem is a hátam mögül mondják.

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.03. 13:22:32

@elwood: :))

Az arabok csinálják jól. Van másik!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.06.03. 13:22:58

@elwood: én simán eltudom képzelni, hogy pl. a köldökzsinór csavarodását megtudják állapítani, és ellehet dönteni, hoyg császár kell vagy nem. De én csak butanő vagyok.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.06.03. 13:25:39

@elwood: namost ami jobban láccik a 4D-n az mondjuk a nyúlszáj meg a kevesebb/több végtag/ujj. emiatt viszont nemtom ki megy abortuszra. (??)

a komoly betegségek tökéletesen diagnosztizálhatóak simán is, sőt, azzal ugye belülre is lehet látn, belső szervek állapota, esetleges fejlődési rendellenességek, stb.

Manyecska 2013.06.03. 13:27:39

@batgirl: például. de ott már sajnos áramlásmérést is csinálnak /flowmetria/

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.06.03. 13:27:52

@batgirl: arra használatos a flowmetria vizsgálat, ami pontos képet ad arról, hogy rendesen áramlik-é a vér.

Atörökk 2013.06.03. 13:29:07

@zsiráfffff:
Szopáskupon legyen, a többit leszarom :DDD

Manyecska 2013.06.03. 13:29:41

@zsiráfffff: nem beszélve a genetikai vizsgálatokról, kötelező 38 év felett pl..

Manyecska 2013.06.03. 13:32:36

Namost, ez inkább kuponnak álcázott reklám lehetett.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.06.03. 13:32:55

@Manyecska: ami szintén egy alapos UH, egyébirént. az én lányomnál kiszúrták, hogy az egyik vesevezeték cseppet ki van tágulva. namost ez hogy nézték volna meg 4D-be, azt nemtom.

ez egy mozi a szülőknek, ennyi és nem több.

@atörökk: itt a homáron sokaknak van ilyenjük :D

Manyecska 2013.06.03. 13:35:26

@zsiráfffff: nem, magzatvíz-vizsgálat. brrr...melegen ajánlott ha a zértékek eltérnek. Pedig azt mondják annyira nem buli a babának az UH, hiába nem érez semmit..

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.06.03. 13:36:29

@zsiráfffff: biztosan, de ez nem változtat semmit a kommentemből. Ugyanis nem azt írtam, hogy biztosan sok dolgot megelőz és azért csinálják a 4D-t.

Atörökk 2013.06.03. 13:36:49

@zsiráfffff:
Én a rúd másik végére szóló kuponra gondoltam :D

Manyecska 2013.06.03. 13:37:19

@atörökk: nyomtassá magadnak. Meg nyalókajegyet!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.06.03. 13:38:22

@Manyecska: ja, de az már a második lépés, az amnioszkópia. hát én abba nem mentem bele, pedig magyarázták, hogy jó lenne. hogynepersze.

Atörökk 2013.06.03. 13:40:27

@Manyecska:
Azt nyomtasson, akinek kell, én meg eldöntöm, beváltom-e :D

Manyecska 2013.06.03. 13:42:17

@zsiráfffff: én jártam ez ügyben a Czeizel-nél is magánál, még régen:)

bekbórd! 2013.06.03. 13:48:21

@atörökk: De ha annál is előre kell szólni, akkor tuti, hogy a törött kapafogúhoz kapod az időpontot.

Manyecska 2013.06.03. 13:55:48

@atörökk: ..mondjuk ismerek pár személyt aki engem is lesz@phatna:D

vénszivar 2013.06.03. 14:10:26

@atörökk: Te foglalkozz a hazai helyzettel, ott SEM tudsz rendet tenni :)

Atörökk 2013.06.03. 14:18:21

@vénszivar:
Azt én majd tudom. Tüzelőt, takarmányt felhordtad már a padlásra? Rohadt nagy víz jön :D

vénszivar 2013.06.03. 14:30:12

@atörökk: A teljes földet körbeástam "várárokkal" (lásd, mint Kossuth tér), azt teleengedem H2O-val s akkor nem szakad rám az ár.....

vénszivar 2013.06.03. 14:46:46

@batgirl: HALLGASS HÍREKET!
- A nejem a palántákat, a növényeit botokkal, (amit én évente 25-30db.-ot prezentálok) jelöli meg. Szólj s kapsz...

DE MÁR MEGTANULTAM, HOGY "KISZÁLLÁST" NE VÁLLALJAK !!!!!!!!!!!!!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.06.03. 14:57:07

@vénszivar: nem egészen értelek. zavartnak tűnsz. iszol te rendesen?

Manyecska 2013.06.03. 15:00:37

@vénszivar: minek jelöli?? Ha rám hallgacc feladod:D, nem bírja ki a homokzsák több napig ezt a mennyiséget olykor:((

Bogoj · http://bogoj.blog.hu/ 2013.06.03. 15:02:25

@Darth Revan: mert ez egy 3d hatású 2d-s kép vagy film.
:-D

vénszivar 2013.06.03. 15:03:03

@batgirl: Tegnap sokkot kaptam Szlovákiában!!!

De mintha veled is lenne valami....ennyit negyed évente nem kommunikáltál velem, még ha "érdeklődtem" SE ! Talán a hideg teszi! Melegségre vágyunk!? :)

Manyecska 2013.06.03. 15:03:38

Érthetőbben: MENEKÜLJ B+ !!
Komolyan. B-terv nálunk már kész: nyúlcipőt húzunk ha már derékig ér:P valaki nem fogadna be bennünket, diszkrét, kedves család vagyunk /:DDDDDD/ !?:))

vénszivar 2013.06.03. 15:06:10

@Manyecska: Felajánlom neked a Gellért hegyet...

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.03. 15:08:40

@Manyecska: Vegyél már egy állandó lakhelyet a városban! Én se élek kempingben 365 napot egy évben.

vénszivar 2013.06.03. 15:09:53

@atpijkamo: HA egyszer ő a gondnok......!

Manyecska 2013.06.03. 15:11:14

@atpijkamo: :DDDDD most akarunk venni a Pókkuccai ltp-n egy szolid négyszobást /is/ !:) Panel!:P Van kétszintes is!

Manyecska 2013.06.03. 15:12:16

@vénszivar: kösszépen, van itt kajak meg kenu elég, igaz sikongatni tudnÁk.

vega4 2013.06.03. 15:15:01

Frissült az oldal?

"A kuponkedvezmény - az esetleges visszaélések elkerülése érdekében - csak abban az esetben vehető igénybe, amennyiben azt a telefonos bejelentkezésnél előre jelezték."

vénszivar 2013.06.03. 15:16:12

@Manyecska: Nekem anno két pár evezős killbótom volt.

Akkor te a víz hátán is megélsz...
Olvastam, hogy Passaunál eddig soha nem látott már az ár!!!

Atörökk 2013.06.03. 15:17:17

Most hallottam, Passauban is lehet kupont beváltani. Így minden csak féláron lesz.

Manyecska 2013.06.03. 15:23:58

@vénszivar: hát én már reggel óta rosszul vagyok, árvíznél mindig sasoltam ki a zablakból mikor jön az utcánkba a víz!!!:( matracunk még lenne:DD, de akkkkora sodrása van mint állat:((!

Manyecska 2013.06.03. 15:27:06

@atörökk: ha jól látom reggel óta majdnem két métert emelkedett:O:O! ott cumijegyet osztanak..

vénszivar 2013.06.03. 15:27:29

@Manyecska: NA, nem kell motor..., hol van ez a Himalájától! :) Ide helybe jön a "szopás".

Manyecska 2013.06.03. 15:28:09

A Margitszigetnek annyi szerintem. Hiába homokzsákozzák körbe megint, hátnemtom:(

Manyecska 2013.06.03. 15:29:56

@vénszivar: hallod! Valamelyik benzinkútnál majd összeúszhatnánk valamelyik délben!! :P:DD ha unatkoztok csak csorogjatok le/fel..!

vénszivar 2013.06.03. 15:30:02

@Manyecska: Úgy is vitatkoznak rajta, hogy kié?! Most a víz lesz a győztes!

vénszivar 2013.06.03. 15:33:11

@Manyecska: Árral felfelé, már atomhajtás kéne!!!

Tegnap "megégettem" magam!!!

Többet NEM randizok homárossal! :P

Atörökk 2013.06.03. 15:34:49

@atpijkamo:
Épültek olyanok Káposztásmegyer II-n is.

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.03. 15:35:18

@vénszivar: Meghívlak egy szexpartira. Hozd a nejedet is! Nem kell nagyon kiöltözni, hárman leszünk.

Manyecska 2013.06.03. 15:35:28

@atpijkamo: ja:) a tetőtérben is egy szoba!! jó nagy.

Manyecska 2013.06.03. 15:38:36

@atörökk: ezek azért komolyabbak, szebbek:)@atpijkamo: :DD

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.03. 15:38:58

@atörökk: A lakás kéccintes a toronyházban, vagy a toronyház kéccintes?

Atörökk 2013.06.03. 15:40:24

@atpijkamo:
Kápmegyeren belső kétszintesek, és a házak meg talán négy emeletesek, amikben ezek a lakások vannak.

vénszivar 2013.06.03. 15:41:16

@atpijkamo: Éppen most említettem, hogy többet NEM randizok homárossal!

Egyéves Önkéntes 2013.06.03. 15:43:02

@atörökk: van olyan is. a Kék osztrigában lehet levásárolni.
és most akciós.
Akvárium jeligére küldj nekem pénzt! :D

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.03. 15:56:32

@Manyecska: @zsiráfffff: Áháá! De a panelok azok lapostetősek. Vagy a lift gépházában laknak? És n

vénszivar 2013.06.03. 16:01:34

@zsiráfffff: OTT baszhattam el........!:)

Egyéves Önkéntes 2013.06.03. 16:02:03

@zsiráfffff: tetszik ez a konstruktív hozzáállásod :D :D

Manyecska 2013.06.03. 16:03:21

@atpijkamo: nem, sokféle "panel" van, ez cseréptetős négyszintes ház, de nézd meg a gugliba eladóingatlanok pók utca ...tuti lakások vannak.

Manyecska 2013.06.03. 16:04:48

@vénszivar: most ne dugjatok a nagymarosi vízügy szerint /egy srác most ment oda zsákozni/ negyven centivel több lesz a rekordnál? valami ilyesmit hallottam..

spinneli 2013.06.03. 16:16:03

@zsiráfffff: Hány normál és 4D UH-n vettél részt eddig?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.06.03. 16:18:14

@spinneli: nem számoltam, de jó sok volt! mér, van eladó kuponod? nem veszek semmit!! :D

@Egyéves Önkéntes: jobb ezeket külön kezelni :D

spinneli 2013.06.03. 16:20:44

Igen, kedvezményes, ha nem sikerül elsőre be lehet váltani 2 CTG-re, amin minden kiderül.

Don Quixote de la Ferko 2013.06.03. 16:39:32

4D-t tolnak?
Éljen, Nobel díj már a polcon figyel?

bigmac 2013.06.03. 16:50:18

Ezek a kuponok hát még ilyet:))...rohadt uncsi:(

Atörökk 2013.06.03. 16:53:14

Azér' ez mégis felhéberítő. A zember összekupongat egy kis pénzt, aztán lépten nyomon átbasszák, ha el akarja költeni.

nandras01 2013.06.03. 20:24:54

@kovacskalapacs: és hogy a rákba lehet visszaélni a kuponnal?
letagadja, hogy van?

ancsur24 2013.06.03. 21:24:14

10. héttől, király

2013.06.03. 21:39:16

10 ropi asztalra letesz, megköszön, kisétál. Ennyi.
süti beállítások módosítása