Tékozló Homár

Kommunikációs nehézségek az FHB-nál

2013.06.07. 15:23 | jackyll | komment

Mihálynak az FHB telefonos ügyfélszolgálatával egy hónap alatt nem sikerült kiderítenie, hova tűnnek a tranzakciói után küldött smsek:

Sajnos hiába próbálom számlavezető bankomnál elérni, hogy sms szolgáltatás, amelyet annak ellenére is kiszámláz, hogy az sms megérkezne a telefonomra. Május 13-a óta hiába várom a megoldást. Ügyintézők tucatjaival beszéltem, mindhiába. Mindannyian azzal zárták le: Problémáját jelzem informatikusaink felé.  Azok nyilván mással vannak elfoglalva, mert nem sikerül megoldaniuk a problémát.

Tisztelt FHB Bank!

Panaszomat szeretném ismertetni Önökkel: Sajnos a telefonos ügyintézés lassan 1 hónap alatt sem vezetett eredményre. Május 13. kezdődött, de csak május 21. vettem igazán észre és az óta tart a kálváriám.

A problémám az, hogy nem kapok sms-t ha kártyát használok, pénzt veszek fel vagy fizetek vele.  Akkor sem ha az  internetes bankba bejelentkezek, nem kapom meg  az ellenőrző kódot tartalmazó sms-t sem, ami boríték továbbításához elengedhetetlen. Május 21-én jeleztem ezt először, akkor azt ígérte az ügyintéző, hogy utánanéz. Ezt hiába vártam és azt követően is többször fordult elő, hogy csak ígérték, de nem hívtak vissza- többnyire én kerestem meg telefonon az ügyfélszolgálatukat. Többször kaptam ígéretet, hogy jelzik a problémát az informatikai osztályuk felé, arra is kaptam ígéretet, hogy mostantól már működnie kell. Minden alkalommal elmaradt azonban az ígért megoldás. Már ellenőriztem azt is, hogy az én szolgáltatóm okozná e a problémát. A telenor szerint arról a két telefonszámról, amit kollégáik adtak meg nekem, nem érkezett olyan tartalom, ami az én számomat célozta volna meg.

Minden alkalommal más ügyintézővel beszélek, miden alkalommal előröl kell kezdenem a történetem, mindenki megígérte a fentieket. Azonban egy ügyintéző sem vette a fáradtságot, hogy ténylegesen végig kisérve megoldást találjon. Végül oda jutottam, hogy nem érdekel a továbbiakban.

Levelet írtam az internetes oldalukon található „írjon nekünk”, címre. Jeleztem, hogy ha június 5. éjfélig,  nem oldódik meg a problémám, akkor megszüntetem a számlámat.  Arra a levélre nem hívtak fel, harmadnap mikor telefonos ügyintézővel beszéltem, akkor jeleztem ezt is! Így ennek következményeként tudom be, hogy ma annyit sikerült válaszolniuk, hogy kivizsgálásra továbbküldik az illetékes osztálynak, aki majd 30 napon belül válaszol.

Ez nevetséges!

Lassan egy hónapja nem tudják megtalálni a hibát, legalább 50 hívást indítottam ez ügyben, egyetlen ügyintéző sem tudott érdemben segíteni- a levél szerint egy hónap szükséges még a válaszra.  Nem fogok addig várni, szerencsére van más banknál is számlám. Igaz az FHB volt a fő számlavezető bank számomra, de semmi gond. Megtakarításaimat átviszem az MKB banknál vezetett számlámra és amint sikerül ott is beállítanom az utalások és csoportos beszedési megbízásaimat, akkor megszüntetem a számlámat az FHB banknál!

Tisztelt XY!

Sajnos 30 napot nem fogok várni, amennyiben olvasta levelemet akkor ma már nem érdekel! Tegnap beszéltem utoljára ügyfélszolgálatukkal, ahol most is csak azt az ígéretet tudták tenni (immár legalább huszadszor!), hogy továbbítják az illetékes osztály részére. Pont, mint Ön!  A problémám május 13 óta nem került megoldásra!  Ez egyszerűen elfogadhatatlan. Mint jeleztem, nem várok tovább.

Amennyiben nem tudom ma megfelelően utalásaimat az internet bankon elindítani, akkor minden megtakarításomat átviszem más banknál vezetett számlámra és megszüntetem a számlámat az FHb banknál.  Azt azonban előre jelzem, hogy minden fórumon megosztom tehetetlenségüket.

Amennyiben pedig a meg nem kapott sms miatt egy forint is lesz terhelve, akkor perelni fogom Önöket!

 
-----Original Message-----
Sent: Thursday, June 06, 2013 11:21 AM

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük levelét, amelyet kivizsgálás céljából továbbítottunk az illetékes szakterület felé és Bankunk 30 napon belül válaszlevelet küld az Ön részére.

Szíves türelmét és megértését köszönöm.

Tisztelettel,

 XY
   Call Center Főosztály

-----Original Message-----
Sent: Monday, June 03, 2013 7:17 PM

Tisztelt FHB Bank!

Prémium számlát vezetnek számomra, azonban lassan azt érzem, hogy ez minden csak nem prémium! Oly mértékben megrendült a szolgáltatás minőségével  kapcsolatban a bizalmam, hogy elhatároztam, ha két napon belül nem oldódik meg a problémám, akkor megszüntetem a számlámat.  Május 13. az utolsó nap, amikor sms-t kaptam kártyás fizetésem során, nem kapok sms-t akkor sem, ha a netbankon szeretnék utalni, mivel az ellenőrző sms sem érkezik meg. Május 21-én jeleztem első alkalommal Önök felé a telefonos ügyfélszolgálatuk felé. Akkor (sajnos a kolléga nevét nem írtam fel) ígérték, hogy azonnal hívnak, ha megoldódik. Ezt már el is felejtettem volna, de pénzt vettem föl május 30.! Ajkán. Akkor tűnt föl, hogy nem kapok sms-t- Akkor felhívtam újra az ügyfélszolgálatukat. Akkor sokadik hívásomra aznap ígértet kaptam, hogy ha letesszük a telefont, akkor már minden rendben lesz. Megálltam az autópályán és vásároltam a kártyámmal, persze üres ígéret volt csupán. Aznap további (20-25) hívást kezdeményeztem, utoljára WX kollégájukkal beszéltem. Rettentően bosszantó, minden alkalommal elmondani előröl. Kollégájuk az állította, hogy Önöktől elment az sms- a hiba nyilván az én készülékemben vagy a Telenor szolgáltatómnál van, beszéltem a telefon céggel, oda május 13 óta egyetlen sms sem jött az én telefonszámomat megcélozva.  Kollégájuk mára ígérte, hogy újra (sokadszor) megadja az informatikai osztályuknak és MA felhív a válasszal Nyilván még nincs vége a napnak, van még öt óra, azonban biztosra veszem, hogy most is csak ígéret volt. Érdemben (lassan 1 hónapja!) nem történt semmi,  ezt tényleg unom. Amennyiben nem oldódik meg június 5. 24.00 óráig és nem tudom úgy használni az internet bankot, mint korábban. Akkor megkeresem a legközelebbi FHB fiókot és befejezem a kapcsolatot Önökkel.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:06:45

@A.Snatch: Itt vagy 3/4 órája, oszt semmi.

Mikor megjelentél a homáron, nagyon ígéretes voltál, majd minden kommented ütött. Olyat pedig csak Malacc meg Cicmen tud, meg EÖ, meg Atörökk.

Anomalocaris (törölt) 2013.06.09. 23:07:22

@atpijkamo: Az Enyémek nagyon is jók. Az embik persze csak vergődtek. És még az is kiderült, hogy gaborsnak semmi közze a borshoz.

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:08:14

@Lhokseumawe: "Patrcik és Willims"

??? Ja, biztos az az éneklő ikerpár a Britain's Got Talentben.

Anomalocaris (törölt) 2013.06.09. 23:10:02

@atpijkamo: Nem olvastál vissza elég figyelmesen.

AtiSnatch 2013.06.09. 23:10:20

@atpijkamo: ha nem olvastad volna a hajnali kommentem: ma forditott napot tartok :D

England win The Ashes! 2013.06.09. 23:10:20

@igazságos: Jó, megbeszéljük. ;)

A traktorban meg majd megoldjuk, ki hová ül. :)

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:10:55

@Lhokseumawe: Téged külön nem bántottalak. te hozod a formádat. Tulajdonképpen senkit nem bántottam. (Az égész egy nagy szar.) Mondjuk kivéve a Malaccot, mert az sokkal többre képes.

England win The Ashes! 2013.06.09. 23:12:36

@igazságos: Traktorral? Itt egy videó, kicsit más géppel:

www.youtube.com/watch?v=kbjs8JtkSpY

Felhívom a figyelmet a feltöltő személyére. :)

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:13:26

@Lhokseumawe: "Nem olvastál vissza elég figyelmesen."

Az lehet. A tartalom nem motivált.

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:14:35

-Közlegény! Tegnap nem jelent meg az álcázási gyakorlaton.
-Honnan tudja?

Anomalocaris (törölt) 2013.06.09. 23:15:22

@atpijkamo: Nincs itt a batgirl. Ez a baj. Hol a csudában lehet batgirl?

Anomalocaris (törölt) 2013.06.09. 23:18:12

Dr Jozef Vengloš a védelmem alatt áll!

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:18:26

-Gizike, írja ki, hogy kedden értekezlet lesz!
-Főnök, a kedd az egy vagy két dé?
-Írja szerdára!

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:19:48

- Meddig operálunk még doktor úr? Szegény betegből már alig maradt valami.
- Hát nem boncolunk?

Anomalocaris (törölt) 2013.06.09. 23:20:35

@atpijkamo: Egyensúlytalanul - avagy munkaerőpiaci kórkép az Észak-Alfölf periférián.

England win The Ashes! 2013.06.09. 23:22:04

@atpijkamo: Na, hogy örüjjé:

Idős házaspár az utazási irodában:

- Két repülőjegyet kérünk Chicagóba.
- Ejha, olyan messzire a maguk korában?
- Tudja, esküvőre megyünk, most nősül a bátyám - mondja a férfi.
- Most nősül? Hány éves a maga bátyja?
- Kilencvenhét.
- Kilencvenhét évesen nősülni akar?
- Hát, nem igazán akar, de a szüleink rábeszélték.

Anomalocaris (törölt) 2013.06.09. 23:23:26

@atpijkamo: Én Nekem volt "kiskoromban" két ilyen viccgyűjteménykönyvem németül. Az volt már, hogy mi van az őrült lovának a lábán??

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:23:44

Grün tifusszal haldoklik. Mindenáron a párttitkárral akar beszélni. A párttitkár végül el is jön, de nem állja meg, hogy meg ne jegyezze:
- Grün, maga világéletében hívő ember volt. Miért nem a rabbit hívatja? - Mire Grün bácsi:
- Szentéletű rabbit a járványkórházba?

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2013.06.09. 23:24:35

@atpijkamo:
-Jó napot kívánok, terepszínű sátor van?
-Van! ...de nem találjuk.

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:25:06

@Dr Jozef Vengloš: Jól van, erre kapsz pontot.

@Lhokseumawe: Már mondtad: pszichopata. És már akkor is szar vicc volt.

Anomalocaris (törölt) 2013.06.09. 23:25:31

Psychocica jöjjön vissza. Ez mindent megoldana.

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:27:13

- A szakácsnők, a műszak végén meglátnak egy új zsák krumplit:
- Na, pucoljunk!

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2013.06.09. 23:29:18

@atpijkamo: Erről Leopoldi (Páger Téni bá'), jut eszembe, mikor Bagamérinek sorolta, mekkora arcok voltak azelőtt a Lizsében.
-...Alfonzó!
Mire amaz:
-Azt hagyjuk, nem vitte semmire!

Anomalocaris (törölt) 2013.06.09. 23:29:18

@atpijkamo: De csak ezt ismerem :( Illetve van még az, hogy késik a csimóta az iskolából. Tanár kérdi, hogy miért, mire azt mondja: "Olyan csúszós volt a jég az utcán, hogy minden lépés után kettőt hátracsúsztam." Tanár: "És akkor hogy értél egyáltalán ide??" "Megfordultam és hazafelé indultam!"

Hát ennyit tudtam a vicctémához hozzátenni.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2013.06.09. 23:30:24

Hopp, egy EKV! Na, ki győzött? Na, ki???

AtiSnatch 2013.06.09. 23:30:26

@atpijkamo: az igazat megvallva tényleg elég szüreális ez a vasárnap este! na maj holnap jobb lesz...

na jóccakát!

aggkisebbségiszerve

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:31:09

@estrella negra: Erős közepes.

@Lhokseumawe: Ezzel mi ketten egyedül vagyunk.

A Homár nem addiktív. Aki egyszer leszokott, nem szokik vissza. Yipyupp, Salapapa, ...

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:33:31

@estrella negra: :)) 10 pont.

@Lhokseumawe: Ez tőled nagyon sok. Értékeljük.

@A.Snatch: Jóccakát nekedis!

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:34:32

Szkinhed buliba cigányzenekart!

Anomalocaris (törölt) 2013.06.09. 23:35:57

@atpijkamo: Hát batgirl fölsikoltana, az biztos.

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:36:54

Lelöktem a vén boszorkányt a lépcsőn, és utána kiabáltam, hogy hova siet...

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2013.06.09. 23:37:44

@atpijkamo: A minap néztem egy 2010-es posztot. 90%-ban teljesen ismeretlen pofák szóltak hozzá. (Valami idióta meg most osztotta a három évvel ezelőtti kommentelőket.)

Anomalocaris (törölt) 2013.06.09. 23:37:48

@atpijkamo: Előszedem azokat a könyveket, aztán fordítok nektek belőle. Így majdnem olyan lesz, mintha Én is tudnék vicceket.

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:40:30

"F" az eleje, "SZ" a vége, és nagyon rejtélyes, mi az?

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:47:53

@Lhokseumawe: Ne tedd! A szarokat fogod kiválogatni.

Anomalocaris (törölt) 2013.06.09. 23:48:58

@atpijkamo: Miért, a visszacsúszósat is felpontoztad!

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:50:31

@Lhokseumawe: Malacc nem kapott volna érte pontot.

England win The Ashes! 2013.06.09. 23:51:40

@atpijkamo: F az eleje, sz a vége és tele van g..ivel, mi az?

Fidesz.

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:52:45

@Dr Jozef Vengloš: :)) Na látod, te se hijába szívod a levegőt.

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:54:11

Falusi orvos megérkezik, hogy világra segítse cigányék tizennyolcadik gyerekét.
- Vigyázhatnának jobban a háziállatokra! Amikor jöttem, majdnem hasra estem egy kacsában.
- Nem kacsa az, hanem gólya, csak már térdig kopott a lába.

England win The Ashes! 2013.06.09. 23:55:01

Ejnye, hogy lelépett mindenki! Pedig még rákérdeztem volna erre-arra. :)

Anomalocaris (törölt) 2013.06.09. 23:55:35

@atpijkamo: De malacnak nincs is jópofa német vicckönyve.

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:56:25

A csernobili Piroska megy az erdőben, egyszer csak előugrik a Farkas:
-Te Piroska én most megerőszakollak!
Letépi róla a ruhát és látja hogy 3 melle van.
-Ez undorító, így nem megy...
Erre Piroska:
-Gyere na, mert most már én akarom!
-Nem, nem elment a kedvem!
Mire Piroska:
-Akkor legalább szopj le!

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.09. 23:58:11

@Lhokseumawe: "német vicckönyve"

Na látod, EZ pontot ér. Tucc te!

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2013.06.09. 23:58:58

@atpijkamo: (Mint szegény Boncz Géza a Notre Dame-i teremőrökbe':)
-Azérrrt vagyunk hárrrman, mert én jól látok, ő jól hall ...ő pedig ...ott van mindig velünk.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2013.06.10. 00:00:53

@atpijkamo: "Virtuóz, mint egy német jazz-zenekar." (Coelho)

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.10. 00:02:39

Sherlock Holmes meghal, feljut a mennyországba. Szent Péter megkérdezi tőle, milyen elhelyezést szeretne.
- Egy villát úszómedencével és kilátással.
- Hát ezzel gond lesz, ez csak a legjobbaknak jár - mondja Szent Péter.
- Én voltam a legjobb detektív a Földön!
- Jó, bizonyítsd be! Az Úr látni akarja Ádámot, de elment egy focimeccsre és az angyalok nem találták meg, vannak ott vagy ötvenezren.
Sherlock Holmes elmegy és 5 perc múlva jön vissza Ádámmal.
- Hogy találtad meg ilyen gyorsan?
- Egyszerű. Elküldtem mindenkit az anyjába, ez szerencsétlen meg csak ott toporgott fel-alá.

England win The Ashes! 2013.06.10. 00:04:13

Pasas beront a zsúfolt gyógyszertárba:

- Eresszenek előre, az asszony otthon fekszik!

Mindenki félreáll. A fickó előremegy az ablakhoz, majd megszólal:

- Két doboz kotont legyen szíves.

Anomalocaris (törölt) 2013.06.10. 00:26:56

Na ennyi volt a horrorvasárnap.

England win The Ashes! 2013.06.10. 00:30:53

- Hogy olvassa a legtöbb ember a fizetési szalagot?

- Hmm..., hmm..., hmmmmm..., hmmmmmmm...,
hmmm..., ... picsába!

England win The Ashes! 2013.06.10. 00:31:50

@Lhokseumawe: gyere át, itt még van kb. fél óra belőle. :)

vénszivar 2013.06.10. 01:24:42

NA! Újra Vettel győzött! Még egyszer nem nézem meg... Elég két győzelem egy hétvégén.....

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.06.10. 02:43:42

@gabors: ah
otthon ha odamegy, akkor minek
ha nem megy oda, akkor kocsog
ez megy 15 eve
nevtol. parttol fuggetlenul
aki Bajnait szopja az fel van haborodva minek megy oda
ha nem menne oda fel lenne haborodva, hogy ebben a nehez helyzetben eppen kubaban nyaral
ez a magyar mentalitas
azert ahogy olvasom a nepek rendesen meloznak a gatakon
ez IS a magyar mentalitas

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.06.10. 02:45:03

@gabors: semmi eselyunk, hogy eldobja a kanalat, ne aggodj erte

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.06.10. 02:47:23

@vénszivar: igy van
nalam mexikoiak nyirjak
de ha van alkalmas cigany jelenykezo es olcsobban nyirja, megegyezhetunk

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.06.10. 04:40:54

de csak sajat funyiroval melozhat!

vénszivar 2013.06.10. 05:29:48

"Bocs" lófasz!

A hagymára duplán működik a vesém s ezért triplán hugyozok a szájába, ingyééé. Nálam az itthon maradt rőt pofájú zsidra rokonaid rágják le négykézláb!

Na lófasz, azért még tied a "pálya".

Visszafekszem.....LÉPEM!

2013.06.10. 08:38:05

Mindenki döglik még? (tanácstalanul álldogál)

AtiSnatch 2013.06.10. 08:42:37

@Cicmen: kevés volt a béres csepp :)

vénszivar 2013.06.10. 09:06:38

Még ,midig ez? S nem az? V.amaz? :-(

2013.06.10. 09:21:25

@A.Snatch: kevés volt a béres csepp :)

Most nem időszerű cseppeket emlegetni!
Lehet hogy ez lesz az utolsó csepp a Homárba! :)))

2013.06.10. 09:26:17

@vénszivar: Még ,midig ez? S nem az? V.amaz? :-()-: ?zama.V ?za men S ?ze gidim, géM

2013.06.10. 09:28:31

@vénszivar: Így nézne ki ha a víz mellett mondtad volna el mindezt! Más most nem lyuttott az eszembe! :)

AtiSnatch 2013.06.10. 09:30:49

@Cicmen: ááá ez csak csepp a tengerbe... :)

Hol vagytok homárock?

vénszivar 2013.06.10. 09:30:55

@Cicmen: KUSS! dadog így........!

LÉPEM!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.06.10. 09:31:39

nincs valami új poszt?
ez már szét van rágva!

AtiSnatch 2013.06.10. 09:33:44

@batgirl: éccaka hiányolt a szellem a szekrényből!

2013.06.10. 09:36:12

@batgirl: nincs valami új poszt?
ez már szét van rágva!

Mert a poszthoz szóltak hozzá mi? :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.06.10. 09:36:42

@A.Snatch: folyamatosan hiányol, azt hiszi, hogy engem felizgat, és sikítozni fogok. Álmodozik.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.06.10. 09:38:16

@Cicmen: elvétve akadt aki hozzászólt, de azokat kérem kitiltani.

2013.06.10. 09:39:23

@batgirl: elvétve akadt aki hozzászólt,

A MARHÁK!

2013.06.10. 09:40:32

@vénszivar: KUSS! dadog így........!

Most mé???????

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.06.10. 09:41:59

@batgirl: Úgy láccik, akkor jó neki, ha sikítozik valaki.
Most orgazmus nélkül kellett lefeküdnie.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.06.10. 09:46:18

@agresszív kismalac: szegény:(
már a szekrénybarátnője sem jó?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.06.10. 09:58:39

@Cicmen: Fog még abban a tóban valaki fürdeni? :D

Mi is találkoztunk egyszer Malomvölgyben egy horgásszal, aki egy irdatlan nagy harcsát vitt, gratuláltunk, a felesége meg rezignéltan, hogy "Megpucolni meg nekem kell" :D

2013.06.10. 10:05:16

@ColT: Elengedte. Annak én sem örülnék, ha úszás közben egy ilyen leelőzne! :)))
süti beállítások módosítása