Tékozló Homár

Törölték az oldalát a Google miatt

2013.06.24. 14:47 | jackyll | 221 komment

Ez ugyan egy 2010-es történet, de minthogy hasonló esetet még nem dokumentáltunk, és elég jó, most erre is sor kerül. A Google bünteti azokat az oldalakat, ahol illegális tartalmakatat talál, ezért a tárhelyszolgáltatók kénytelenek összekapni magukat. Naiv ügyfél androidos Sony-telefonokat teljesen legálisan függetlenítő szoftverét a Google vírusírtója kártékony hackereszköznek minősítette, a Lapunk.hu, pedig emiatt pánikszerűen az egész oldalát kitörölte:

Szeretnék egy olyan tanulságos történetet megírni, amiben bár anyagi kár nem keletkezett, de az eset kellemetlenül érintett. Volt nekem egy lapunk.hu-nál üzemeltetett weboldalam. Tegnap (06.21) estefele az e-mailjeimet olvasva a szokásos kéretlen levelek között 2 aggodalomra okot adó levelet találtam. Az egyik egy automatikus levél a lapunk.hu-tól, miszerint az oldalamat letiltották, és hogy azonnal lépjek be a szerkesztőbe a hiba kijavításához, hisz állítólag megsértettem a felhasználási feltételeket. Egy másik levél pedig a lapunk.hu adminisztrátorjától jött, melyben közli velem, hogy egy vírusos fájlt találtak a tárhelyemen, és hogy oldalamat nem üzemeltetik tovább.

Alant részletezem az üzenetváltást vele:

1. admin -> B.
Szia!
Az oldaladat letiltottuk mert egy vírusos, vagy annak tekinthető file volt rajta.
xperiax8_bl_unlock.zip
Mivel az oldala fenyegetést jelent számunkra azt nem üzemeltetjük tovább.


2. B. -> admin
Kedves admin!
Szeretném tájékoztatni, hogy a szóban forgó fájl egyáltalán nem vírusos, viszont olyan kódot tartalmaz, ami kell az X8 betöltőszoftverének feltöréséhez, de ezt a víruskeresők vírusnak érzékelik. Továbbá szeretném önnel megosztani azt is, hogy az Android nyílt forráskódja miatt ez teljesen jogszerű. Láttam, hogy oldalam most már nem elérhető a WEB számára, szeretném megkérdezni, hogy szükséges-e elkezdenem az azonnali, sürgős adatmentést? Mert több napjaim ebben az oldalban vannak, és nem szeretném ha emiatt a kis "incidens" miatt ez mind elvesszen. A fájlt felrakom más fájlmegosztóra, sőt minden fájlal így fogok tenni, de ez esetben az oldalamat továbbra is üzemeltetni fogják? Kérem, hogy azonnal indítsanak el vizsgálatot ez ügyben, és időben szóljanak, ha szeretett weboldalamat továbbiakra nézve már nem akarják üzemeltetni!
Kérem megértésüket,
B.

3. admin -> B.
A google kifogásolta, ha nem szedjük le az összes lapunk oldalnál figyelmeztetés jelenne meg hogy a host részt vesz a vírus terjesztésében. Így kezd el a mentést.

4. B. -> admin
Szeretném az utolsó szó jogán az alábbiakat idézni az xda-developers.com fórumából:
"3. Now, unzip the s1tool.7z and msm7227.7z and extract thefiles to a folder on your desktop, naming the folder anything you want. I named it X8 Bootloader Unlock so that it is easy to recognise.

4. Disable your antivirus as it might recognise ADB.exe as virus.There is NO virus in ADB.exe and the antivirus will interfere with the unlocking process"
Forrás: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1549696
A fentiekből is látszódik, hogy a fájl nem volt vírusos, hisz én is ezt töltöttem fel, csak átneveztem. Ha gondolja, akkor elküldöm az én fájlomat, hogy esetleg tüzetesebben átvizsgálják, és összevessék a fenti linken lévő példánnyal. Kérdem én, hogy az xda-developers oldalt miért nem tiltja a Google emiatt? Hisz a fájl az xda-s szervereken tárolódik. Szeretném kérni, hogy döntését vizsgálja felül alaposabban, ehhez én minden segítséget megadok. A weboldal törlésében beletörődtem, de ha nem muszáj, akkor nem szeretném elveszteni az oldalam.

5. admin -> B.
Én értem miről van szó, azonban azt csináljuk amit a google mond ez van a felhasználói feltételeknen is, nem lehet hacking tool, pláne úgy nem, hogy a google találja meg és nem egy saját moderátor.

6. B. -> admin
A Google jelezte önöknek a problémát? Illetve kérdezném én, hogy a Google utasította önöket, hogy távolítsák el a weboldalt? Nem értem, miért nem lehet köztes megoldást találni.... Mi értelme van annak, hogy egy jól működő, látogatott weboldalt törölnek emiatt?! Ez nem megoldás, csak pusztán a probléma elöl való elmenekülés. "Hacking tool"? Az Android egy nyílt forráskódú op. rendszer ezért ez teljesen szabályos, engedélyezett módosítás, amit pl. a Sony is támogat.

A legutolsó levelemet nem is méltatta válaszra. Mint ahogy a levelezésünkből is látszik, a lapunk.hu elavult víruskeresője a tárhelyemen egy fontos segédprogramra akadt, ami szerinte vírusos. Természetesen a fájl nem vírusos, még csak nem is látszik annak, hisz a fejlettebb víruskeresők egyáltalán nem érzékelik károsnak. A tömörített fájlban egy ún. ADB.exe fájlra (fejlesztőknek ismerős lehet) riasztanak a víruskeresők, ami az Android fejlesztőeszközei közé tartozik, és ez a fájl található meg szerte az interneten, és bizonyítottan nem vírusos (az Android SDK része).
Hiába jeleztem nekik, hogy a fájl nem vírusos, sőt felajánlottam minden segítségemet ahhoz, hogy a félreértésnek jobban utána tudjanak járni. Az adminisztrátor a leveleiben végig a Google-ra hivatkozik, hogy a Google majd letiltja az összes lapunk.hu-s oldalt, de egyrészt a vírusosnak titulált fájlt ők már letörölték a szerverükről, másrészt szerintem a Google az égvilágon semmit nem jelzett. Nem is próbálta megérteni a helyzetet, és mielőbb felülbírálni a döntését. A levelek egymásnak ellent mondanak, mert első leveleiben a vírusos fájlra, a többi leveleiben pedig "hacking tool"-ra hivatkozik. Az Android-nál nincs olyan hogy "hacking tool", mivel ez a rendszer nyílt forráskódú, ellentétben az Apple rendszerével. Az oldalban rengetem munkám volt benne, és eléggé látogatott volt, ezért sajnálom, hogy törlik, de legfőképpen azt, hogy ennél a szörnyű szolgáltatónál fejlesztettem a weboldalam.

Az esetemet azért küldöm be ide, hogy mindenkivel tudassam, hogy ezen a weboldalszerkesztőn senkinek az oldala nincsen biztonsága, oldalát bármikor törölhetik akár indoklás nélkül is (Felhasználási feltételek erről rendelkeznek), ez esetben viszont voltak olyan kedvesek, hogy valami béna ürügyet kitaláltak. Nem probléma, viszem át az oldalamat másik üzemeltetőhöz, csak nem értem, hogy ha nekik abból van a bevételük, hogy a weboldalakon a látogatók a hirdetésekre klikkelnek, de így nem sok jót jósolok nekik. Azt ajánlom mindenkinek, hogy messzire kerülje a lapunk.hu oldalszerkesztőt.

Üdvözlettel,
B.

U.I.: A volt oldalamra fellépve egy "Letiltott oldal" üzenet jelenik meg, ami közli, hogy Én megsértettem a szolgáltató felhasználási feltételeit. Érdekes...

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manyecska 2013.06.24. 20:18:19

@gabors anyja egy büdös ribanc kurva: :)))) köszi, annyira tudtam hogy valaki ezt bedobja:D

Anomalocaris (törölt) 2013.06.24. 20:40:37

"Hanzli Péter, a Budapest Pride szóvivője"

Hát ilyen névvel mondjuk mi más is lehetne!

Manyecska 2013.06.24. 20:43:17

Valakik békésen ölik egymást a szomszédban. Tudom, mert épp főzök a konyhában..hmmm.. kéne videót készíteni..
:DD

Manyecska 2013.06.24. 20:51:23

Na, átmegyek egy baseball-ütővel,.. segítek a srácnak,:P dzsó éjt, láve-písz..:D

Manyecska 2013.06.24. 20:54:22

@agresszív kismalac: két kézzel, középső ujjal: "ezt neked szivi!!":D :P:D

England win The Ashes! 2013.06.24. 21:16:26

@Manyecska: Na látod, most már tudod, milyen szar érzés lemaradni a világhírről. :)

CID 2013.06.24. 21:16:47

@Lhokseumawe: Dehogynem, oda eszi a fene a sok paraszt vásárhelyit, a szemetet meg ki kell takarítani a városból. Jól elvan a sok tahó pesten;)

Manyecska 2013.06.24. 21:18:09

@Dr Jozef Vengloš: na, végeztem. Hullákat majd később komposztálom:D:P @CID: cöcöcö, tahó pesti mi??:D

England win The Ashes! 2013.06.24. 22:03:35

@Manyecska: Minek? Bízd csak Félire, szerintem még fizet is neked érte. :)

England win The Ashes! 2013.06.24. 23:28:14

Nahát, senki sehol...
Biztos a Démász leszerelte a villanyórákat.

helianthus 2013.06.24. 23:42:46

@Dr Jozef Vengloš: én itt vagyok valahol. Ja nem is, ott vagyok.

Igényes 2013.06.24. 23:45:41

@atpijkamo: Nem is. Akkor lesz a Gru2 premiere.

Lonyul 2013.06.25. 00:12:43

nem sokáig harapdálják a füledet... irtás van

Tiborfalvi Tibor 2013.06.25. 01:07:58

@Tr0LL lvl 666: INGYENES. Többek közt ezt a szót ízlelgesd még, aztán gondolkodj el azon, hogy miért viselkednek így.

Mert egyrészt nem jön be nekik ebből olyan mérhetetlenül sok gempa, hogy ez megérje Hörömpő József adminnak rászánni a fél napját googleval való levelezgetésre (a magyar helyesírását alapul véve nem lehet perf angolból sem), hanem azt mondja bépontnak, hogy töki, szedd le az egészet inkább, mert egy nekem így egyszerűbb.

Aki meg ilyen ingyenes helyen csinálgat oldalakat és emiatt hőbörög, hogy nem nyalják ki a valagát, az szvsz meg is érdemli. Olcsó húsnak híg lesz a leve.

Jóccakát.

Ádám 2013.06.25. 01:22:47

Na megjött a prókátor! gabors ribanc tetves anyja ma mennyit szopott???

CID 2013.06.25. 06:06:06

És még mindig nem unja:)))))))

Manyecska 2013.06.25. 06:39:23

@CID: Pedig! a többiek szerintem gondolatban és élőszóban is ODA küldték, szintén, tehát logikát ne keress:) Küldöm vénszivarnak ezt a szép számot:
www.youtube.com/watch?v=nHPtoiKPK4o :DD boccccsi!:D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.06.25. 06:53:47

oldszivar show: D gabors messzire nyúló hullámokat keltett, akaratán kívül is. Most pedig... legyünk buták, s jófogyasztók ma is. Parancsolatokat betartsd, élõ olvasó. Pl.: ne végy talpatlan cipõt, igyál sok házmestert, Homárdozz kedvedre, de ne túl keveset, nevess úgy, mintha az utolsó napja lenne az interdnetnek, tehát úgy, mint Manyecska. Fényképezz irodaházakat, szívd le a tankot szájjal, majd csókolj meg addig ismeretlen embereket az utcán. Csá.

Ádám 2013.06.25. 07:59:40

@CID: @Manyecska: @Kellemes Zérókomponista:

Különben miről ugatnátok? Mert látom, más NINCS!!! :):D

Ádám 2013.06.25. 08:04:21

áááámerikás ribanc anyja lestrapált egy fekete vonatnyi cigót. INGYÉ!!!

Manyecska 2013.06.25. 08:14:31

Láttam olyat hogy More& More Kft..:D

Manyecska 2013.06.25. 08:18:42

"külföldi kifejezés jelentése a törvényben: EU-n kívüli állampolgár" földtörvény!..

Gyuszk 2013.06.25. 08:22:33

Figyelj kedves posztoló, egy ingyenes szolgáltatást használtál ahol láthatóan nem olvastad végig a feltételeket. Ha olyan csúcsszuper dolgaid vannak és sok munkát ölsz bele, akkor ne filléreskedd el azt az évi maximum 3-5 ezer forintot amibe egy saját doménnév és egy basic weboldal üzemeltetés kerül.

Martinicske 2013.06.25. 08:27:33

Igen, többen is leírták ilyen ingyenes szutykokon - főleg ha magyar - nem szabad semmi fontosat csinálni.

Bármikor megszűnhet, elérhetetlen lehet bármeddig, törölhet mindent, szarhat a fejedre és ez benne is van az aszf -ben.

Lehet, hogy egy középiskolás gyerek üzemelteti az egészet, azon se lennék meglepve, van kb. 5ezer ilyen "szolgáltató" a magyar weben.

Nem is tud, nem is akar mit kezdeni ilyen problémákkal.

A google szintén.

Megértem a postert teljes mértékben, de sajnos elő kell fizetni egy osztott tárhelyre és egy domain névre, mentéseket készíteni és onnantól lesz nyugalom.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.06.25. 08:59:16

Huh!
Jó kis este volt a tegnapi :D:D:D

Manyecska 2013.06.25. 09:00:34

@ColT: mer gratuláltak a szomszédok?:PDDD
Na, csarnokvizem. megyek a boltba:)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.06.25. 09:07:30

@Manyecska: Na neeem, csak filmklub, jóféle mozival, meg sok sörrel :D

Tron65 2013.06.25. 09:09:03

@Martinicske:
2 eset:
1: (nem én üzemeltetem) Fizetős tárhelyen lévő fórum egyszercsak tiltólistára kerül. Mint kiderült, az azonos IP-n keresztül elérhető 40 valahány weboldalból 2 valóban vírusos lett, de tiltották az egészet.
2: Én üzemeltetem: a cégnél évek óta használt egyik programot egyszercsak kidobja a Symantec vírusra. Irány a kivétellista illetve csere AVG-re. 1 7 múlva az AVG is kivágta :-(
További 2 nap múlva már mindkét rendszer szerint tiszták ... Vajon mi törpént?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.06.25. 09:13:33

@Tron65: Érdekeeees...

Nekem pl. a fészbúk tiltja a teljes tárhelyszolgáltatómat.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2013.06.25. 09:18:16

@Manyecska: Diksun!
_________________________________
Az volt már, hogy közvetlenül a Google-nál is lehet honlapot üzemeltetni, tárhelyet bérelni? Sóhereknek és amatőröknek ingyen, igényeseknek/ megélhetésieknek versenyképes áron? Szerintem az a lop.hu is az utóbbit műveli, meg lennék lepődve, ha saját szerverről szolgáltatnának....

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.06.25. 09:23:54

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Hm. Milyen php memory limitet adnak vajon? :D Mert mondjuk a magyar szolgáltatók közül még fizetős helyeken sem mindenhol adnak olyat, mint az ingyenes amcsi helyem :D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2013.06.25. 09:28:24

@Manyecska: Légy erős, lassan 10 éve ez a terminológia szerepel az adekvát jogszabályokban, legyen az határrendészeti, adó- vagy fogyasztóvédelmi. Csak most valamelyik (menstruáló) demonstráló jobber elolvasta, hogy mit is nem szavaz meg.
Oyan ez, mint amikor a kolléganőm a szexuális higiénéről tartott előadást cigány asszonyoknak, és az egyik röhögőgörcsöt kapott a "hímvessző" szótól (nem úgy ismerte, de tudott rá vagy tíz szinonimát), ami hagyján, de hetekkel utána az utcán, tömegben is találkoztak, és a vén rányi akkor is elkezdett röhögéstől fulladó hangon "hímvessző, hímvessző"-t kiabálni és mutogatni a kolléganőre...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2013.06.25. 09:32:31

@ColT: Egyesületi honlapnak kerestünk helyet, végül találtunk valamivel (nem sokkal) olcsóbbat is, és a honlaphegesztő is azt javasolta, mert nehézkes egy kicsit állítólag valami olyan izé - bár a találatok között hamarabb megjelennének az anyagaink.

Martinicske 2013.06.25. 09:40:28

@Tron65:

Problémák mindig is voltak, vannak, lesznek, csak nem mindegy hogy mekkora támadási felületet hagyunk.

Manyecska 2013.06.25. 09:52:51

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: ellenség megtévesztése! Amúgy ezt most az Ángyán Józsitól idéztem:D! @ColT: hétvégén olyan jó filmet néztünk hogy közben én olvastam, a többiek meg kimentek gépezni stb.:DD 16+ volt pedig.

Tron65 2013.06.25. 09:53:36

Persze vannak, csak ezt a "nagyvonalú" kezelést nem bírom értékelni.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2013.06.25. 09:55:12

Az a cigány asszony nem volt ellenséges viszonyban a pénisszel. A kolléganő sem.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2013.06.25. 09:57:39

@Tron65: " 1 7 múlva" (...) Vajon mi törpént?"
Modoroskodáselhárító is volt a keresőkben, de elkúrták?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.06.25. 10:00:29

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Igaz, a gúglinak is saját maga felé hajlik a keze :D
Ezért kell +1 gomb a lapra, mert ami +1-ezve van, az előrébb kerül.

@Manyecska: Micsoda ingerküszöb!

Manyecska 2013.06.25. 10:20:17

@Manyecska: csak a pólya volt zárlatos. Ez valami divat lett szidni a jobbereket:D..@ColT: kénytelen vagyok feltornászni az ingerküszöbömet:D.....!:) I.e. 10.000 volt a címe. Brutál unalmas volt!

Manyecska 2013.06.25. 10:40:04

@agresszív kismalac: de legalább eltartották a kisujjukat..helyenként:P! ON.@A.Snatch: miért?

Székely Máté László · http://l4c1.blog.hu/ 2013.06.25. 10:44:07

@agresszív kismalac: A balgák mellé, mert azokra hasonlítanak a legjobban. Csak egy betű az eltérés.

Manyecska 2013.06.25. 10:44:13

@agresszív kismalac: indavideo.hu/video/Nyar_van_2 :DDDDDDDDD! nesze neked, vénszivar itt szólózik:D

Manyecska 2013.06.25. 10:47:24

: aha, ruhából! Mikor mondtam???

CID 2013.06.25. 10:48:23

@Manyecska: na, ezért mit kapsz tőle :)))))))))))))))))))))))))

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.06.25. 10:49:52

@Manyecska: Indavidijót nem bírja lejáccani a telefon.

Manyecska 2013.06.25. 10:53:08

@agresszív kismalac: figyelj, feltétlen nézd meg otthon!:D@CID: ééén? nekem most be kellett raknom Zorallt hogy ellensúlyozzam! Hangosan skandálták a "földet rá' kifejezést!! :P

CID 2013.06.25. 10:58:36

Hát malac, tekerj a telódra egy ezrest, oszt dobd el, hátha valaki felveszi. Simán lejácca :)

Székely Máté László · http://l4c1.blog.hu/ 2013.06.25. 10:58:58

@Manyecska: Nekem olyan élményem volt, hogy vonatban utaztam, és egy tejszállító teherautó gázolta el a vonatot, épp ahol ültem. Kisiklott, de nem borult fel. Párszáz métert zötykölődtünk a sínek mellett, mire megállt. A pofám te volt üvegszilánkkal, de megúsztam. Érdekes, hogy a kollégám jött ki helyszínelni, a fotók megvannak. Megkértem, hogyha végez, vigyen vissza a főkapitányságra, hogy kimossam a szememből a trutymót, mert a mentősök csak néhány ragtapaszt raktak az orcámra. A sofőrrel voltak elfogalalva, az rosszabbul járt, de túlélte. Elaludt, és későn vette észre, hogy épp egy vonatnak száguld neki.

(Asszem 95-ben volt.)

Székely Máté László · http://l4c1.blog.hu/ 2013.06.25. 11:02:06

: hibajavítás1: "A pofám te volt üvegszilánkkal" Tele volt.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.06.25. 11:02:35

: :)) Elég hihetetlen a történet, ezért elhiszem.

"Párszáz métert zötykölődtünk a sínek mellett, mire megállt"

Azonnal leesik a töltésről, és megy amerre lát.

Székely Máté László · http://l4c1.blog.hu/ 2013.06.25. 11:05:18

@atpijkamo: A mozdony tartotta meg, én az első kocsiban ültem. Az összekötő kapocs tartotta meg.

Most már megkeresem a fotókat, felteszem valahova, és belinkelem.

Manyecska 2013.06.25. 11:11:01

: nekem meg olyan élményem volt hogy a boroslalival találkoztam a zuszodába, jött le a lépcsőn és úgy bámult hogy megbotlott és tényleg majdnem kitörte a bokáját:D!!:O

Székely Máté László · http://l4c1.blog.hu/ 2013.06.25. 11:19:56

@atpijkamo:

Feltöltöttem:

trenkin.uw.hu/V2.jpg
trenkin.uw.hu/V3.jpg
trenkin.uw.hu/V4.jpg
trenkin.uw.hu/V5.jpg
trenkin.uw.hu/V6.jpg
trenkin.uw.hu/V9.jpg

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.06.25. 11:22:14

@Manyecska: Na, azt én kívántam neki!
A minap gyanútlanul hallgatom kedvenc rádiómat, a Klasszikot, mire egyszercsak megszólal ez az idióta, hogy örvendezzünk, mert vasárnap ő lesz a Duett c. műsor vendége.
Na, elmegy az ilyen a picsába!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.06.25. 11:22:39

: Asztakurva! Az az IFA sofőr másodszor született.

Székely Máté László · http://l4c1.blog.hu/ 2013.06.25. 11:25:39

Ja, azt mondták a kollegáim, hogy úgy rakták össze, mint a puzzle-t, de már két hónap múlva ki lehetett hallgatni. Persze nem emlékezett semmire.

Manyecska 2013.06.25. 11:26:22

@agresszív kismalac: :DDDD hát akkor bejött:) /bikiniben voltam/

Székely Máté László · http://l4c1.blog.hu/ 2013.06.25. 11:26:47

Én sajnáltam, mert valószínűleg túl volt hajszolva, minden nap túl korán kelt, stb.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.06.25. 11:28:50

@Manyecska: "...Kérdeztem ki volt a tégla? Azt mondta, nem
mondhatom meg, mert
azt tilos, de a tisztesség
kedvéért: az, aki szintén
nem fog menni Kubába.
Ha nagyon kíváncsiak
vagytok rá, itt ül az
előszobában, és
állásinterjúra vár, mert
mindenáron a KISZ-ben
akar fix állást.
Kimentünk, mondom,
szia, Boros Lajos, a k*
anyád. Utána mi már
nem találkoztunk.”

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.06.25. 11:29:50

@Manyecska: "bikiniben voltam"

Annyira nem lehetsz ijesztő!

Manyecska 2013.06.25. 11:33:18

@agresszív kismalac: hát, az avatarom nem elég??@atpijkamo: :DDD köszi. Ja, lehet.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.06.25. 11:49:06

@agresszív kismalac: "Kép nincs?"

Gondolom nem fért rá.

(Na, ezt megcsinéltam. Most Manyi 3 hétig nem fog hozzám szólni...)

Manyecska 2013.06.25. 11:51:30

@atpijkamo: :DDD ne akarjatok inkább jó, a négy kiló + mind a combomon van. Állítólag focista combjaim vannak:P:DD

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.06.25. 11:55:11

@Manyecska: "focista combjaim vannak"

Annyira szőrősek?

Kegyetlen vagy hozzánk.

Manyecska 2013.06.25. 12:04:25

@atpijkamo: nem, az összes k.kiló belsőcombra és csípőre rakódik csak, hogy az istenbe??:(

Ádám 2013.06.25. 12:06:29

@Manyecska: te még az árvíz alatt is híztál !?! akkor is csak meresztetted a picsádat !?! :)

Ádám 2013.06.25. 12:12:58

@Manyecska: akkor legalább nem látszik
vagy nálatok van már világítás? meresztheted, de még a szúnyogok sem szállnak rá !?!

LÉPEM!

Manyecska 2013.06.25. 12:15:24

@gabors anyja egy büdös ribanc kurva: menjél, kapjál be valamit pl. a f@szomat.
:DDD

Manyecska 2013.06.25. 12:23:59

@gabors anyja egy büdös ribanc kurva: nem híztam! illetve fél kilót tél óta. A Laci valakivel összekever de neki megbocsájtom!:) Honnan vette??

Manyecska 2013.06.25. 12:40:16

Különben is: annyi szülésnél asszisztáltam és dolgoztam a kórházban hajnaltól délutánig stb!,/47 kg-os versenysúlyon:( / legalább életem eme szakaszában ne kelljen rohangálnom. Különben is szoptatok hatóránként!!:D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2013.06.25. 15:06:31

@Manyecska: Az én 130(+)n kilóm is az asszony csípőjére és belső combjára rakódik alkalmanként...

Manyecska 2013.06.25. 15:13:10

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: egyszer majd próbáld meg fordítva elég szar mert nem kapsz rendesen levegőt:P bár annyira nem zavaró..:P

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2013.06.25. 15:56:25

@Manyecska: A levegőt nem csípőtájon veszem, ott max. kifújom...

Ádám 2013.06.25. 17:43:13

@Manyecska: Különben is szoptatok hatóránként!!:D

Szép eredmény! Na ezt igyekszem megközelíteni. gábors anyja óránként hatot szopik... :):D van abban minden náció!

rooter 2013.08.22. 13:23:41

"nem elérhető" - nem érhető el magyarul.
süti beállítások módosítása