Tékozló Homár

Brutális biztonsági őrök a Black Magic diszkóban (frissült)

2013.08.28. 12:40 | jackyll | komment

Zolinak kirúgták a fogait, haverját 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel dobták ki a balatonmáriafürdői Black Magic diszkóból, miután egyikük bunkón flörtölt egy pultoslánnyal:

Az alábbi eset egy hete történt velünk a balatonmáriafürdői Black Magic diszkóban. Egy néhány fős baráti társasággal szórakozni mentünk éjfél tájban, néhány óráig kellemesen is éreztük magunkat. Aztán a többiek inkább az éjszakai fürdőzést választották buli helyett, végül nekik lett igazuk. Hárman ugyanis ott maradtunk még koktélozni és beszélgetni, miközben egyik társunk kicsit beivott és kicsit bunkón kezdett jópofáskodni az egyébként csinos pultoslánnyal. Bár eleinte jót nevettünk a hülyeségein, egyszer csak a hölgy odasétált a biztonságiakhoz, akik közül 3 izomagy gorilla oda is jött hozzánk és a sráccal közölték, hogy azonnal tűnjünk el a picsába. Odaléptem, mondtam a kőagyúnak, hogy velünk van és kicsit piás már, megisszuk a frissen kikért koktélokat és odébb állunk. Erre az emberi kommunikációra képtelen egysejtű annyit tudott kinyögni, hogy "Te ki a faszom vagy és mit ugatsz bele?" a következő pillanatban nagy csattanást éreztem a bal halántékomnál és elment a kép.

Arra eszméltem fel pár pillanat múlva, hogy kapok egyet tüdőre is és hassal fekszem a földön, nem kapok levegőt. Az orromból pedig erősen dől a vér. Amikor kicsit magamhoz térhettem volna, hogy odébb húzzam magam két oldalról elkezdtek rúgdosni, a lépem és az összes bordám is kapott, eltörni ugyan nem tudták az orvos legnagyobb csodálatára sem. Aztán még egy fejre rúgás is rendesen betalált, le is tört 3 fogam, ami sem a kórházi papíron, sem a rendőrségnél nem érdemel említést, hiszen sose nő vissza vagy gyógyul be és még a fogorvos se hozza helyre ingyen. A történet vége az lett, hogy miután befejezték, minden erőt összeszedve sikerült kimászni a bejárathoz legközelebbi fához, ahonnan aztán kihívtuk a rendőrséget.

 A két rendőr, aki kijött aztán felvette az adatokat, az egyik rendőrről pedig kiderült, hogy a pultos lány barátja. Egyébként egy nagyon normális rendőr volt. A haverom, aki beszólogatott a csajnak orrtörést szenvedett és össze kellett varrni a fejét, ezt leszámítva könnyebben sérült. A történtek után szédelegve eloldalgott egy közeli buszmegállóig, ahol leheveredett. Nekem a kiérkező rendőrök hívtak mentőt. Amikor a kórházba befele vitt épp a mentő útvonalán találták meg összeverve, őt is felvettük és az időközben visszaérkező barátnőmmel hármasban vittek be minket a kórházba. Kb. fél napnyi vizsgálgatás után megállapították, hogy ugyan sok ép porcikám nincs, de mind 8 napon belül gyógyul. A fogammal csak akkor foglalkoztak volna, ha tőböl törik ki.

 A kórházi alkalmazottak mind szörnyülködtek az eseten, mondván nem először fordul ott elő ilyen. Az egyik doki meg is jegyezte, hogy még olcsón megúsztuk, mert volt, akit sokkal jobban összevertek ott. Állítólag az egyik izomagy már többszörös visszaeső, több ilyen ügy is van a rovásán, mellesleg több gorillájuknak is részletes adatlapja van a rendőrségen. A hely pedig még mindig foglalkoztatja ezeket a sitteseket.

 Haveromnak orrtörése miatt 8 napon túl gyógyuló a sérülése, így hivatalból feljelentést tett a rendőrség. Nálam ezt nem nagyon javasolták a rendőrök, mondván nincs értelme és különben is könnyű testi sértés miatt bíróságra menni Pestről nem éri meg. Utólag aztán ügyvédi javaslatra mégis feljelentést tettem és vélhetően élni fogok a jog adta lehetőségekkel, hogy a tettükért lehetőleg minél jobban megbűnhődjenek, továbbá a másik ügyet súlyosbítsák.

 Ha bebizonyosodik, hogy az egyikük felfüggesztett büntetését tölti, akkor remélhetőleg a súlyos testi sértéssel és az én maradandó sérülést okozó könnyű testi sértésemmel halmozati büntetéssel megy rohadni a sittre.

 Mindenesetre legyen mindenkinek tanulság, aki arra a helyre merészkedik, hiszen a szórakozóhelynek legalább akkora szerepe van az ügyben, hogy ilyen sitteseket alkalmaz. Ráadásul azóta már több helyen olvastam a neten, hogy sajnos sokak számára éppen a biztonságiakról hírhedt a hely.

UPDATE 08/29: Következzenek a szaftos részletek:

A sok kommentet olvasva pár dologgal kiegészíteném a történteket, mert úgy látom egyesek hiányosnak érzik.
 
Sokan kérdezik mit szólogatott be a csajnak és hogy az első volt-e. Nem, nem volt az első, mosolygósan mondogatta már neki a csaj többször, hogy most már elég lesz. Nem hagyta abba, bár többször úgy próbált poénkodni, hogy a csaj ne hallja, többször így is behallotta. Egyébként a beszólás kb. ennyi volt: "még egy koktélt kurrrva" Nem mondom, nem mondtam, hogy szép és nem voltunk abban hibásak mindketten, hogy nem higgasztottuk le, bár emlékeim szerint mondtuk neki 1-2 alkalommal, hogy elég lesz. Amúgy más részről tényleg nem tehettünk az esetről, én annyiban próbáltam ellensúlyozni a dolgot, hogy megdícsértem a szemeit és mondtam szép neve van (remélem az asszony ezt most nem olvassa :), de alapvetően nem is velem volt baja.

Igen, sokadik alkalomra szó nélkül odahívta a biztonságiakat. Mivel elég agresszívnek tűntek, azért is léptem oda barátkozólag, mondván nekem mi bajom lehet, nem csináltam semmit. Csak amikor annyival próbáltam védeni a srácot, hogy kicsit beivott már és gondoltam én kezeskedem majd érte, hogy befejezi, nem akartak velem beszélgetni a kőagyúak. Szóról szóra ennyi volt a válasz: "Te ki a faszom vagy? Mit ugatsz bele?" és csattant egy ököl a halántékomon, aztán még a földön rúgdosva hallottam párszor, hogy "ki a faszom vagy". Ennyit tudott az ember. Mást semmit nem tett egyikünk se, ha hiszi valaki, ha nem.

Azt is jelezném tinik se vagyunk, én 26 vagyok, a másik két srác 23-23 éves. Részeg hármunk közül az volt, aki miatt az egész kialakult. Én kb. 2 pezsgőn és 1 vagy 2 koktélon voltam túl éjjel 4 körül, a buli előtti 3 sör már addigra rég távozott. A harmadik srác sem ivott tőlem többet, mert ott maradt egyébként érintetlenül a pulton mindegyikünk frissen kikért koktélja. Őt egyébként nem bántották, lényegesen kisebb testalkatú is és félt beavatkozni. Illetve saját elmondása szerint a végén, amikor látta komolyabb baj lehet az egészből már finoman próbálta odébb tolni az egyik verőembert, aki rá is ilyesztett ököllel, de akkor fejezték be rajtunk az erőpróbát.

A rendőrségi ügyhöz még annyit tennék hozzá, hogy azóta beszéltem pesti ismerős rendőrökkel és az volt kapásból az első, amit mondtak, hogy nem értik a vidéki kollégáik hozzáállását. Ugyanis esetemben, amit elkövettek azt úgy hívják, hogy súlyos testi sértés kísérlete, ami nem egyenlő a könnyű testi sértéssel és üldözendő. A fejre rúgás és a fekvő ember bordán rúgdosása ugyanis épp elég okot szolgáltat rá, hogy annak minősítsék. Pesten pedig az az eljárás ilyen ügyben, hogy kérdés nélkül nyomozást indítanak. A fogaimra valóban az orvos és a rendőr is vállat vont, mondván nem tőböl tört ki. Viszont ügyvéd szerint ennek van jogi oldala is, ami viszont kimeríti a maradandó károsodás fogalmát. Az ügynek lesz is folytatása. Megjegyzem azt is mondták rendőrök, hogy nem véletlen vettek kétszer vért és küldtek ultrahangra a kórházban, mert több ponton is fennállt lépsérülés és belső vérzés valószínűsége. És azért nem legyinthet egy rendőr sem az ügyre, mert épp szerencsém volt és a fejre és a lépre rúgás nem okozott maradandó vagy halálos sérülést. Mert a módszer és az erő megvolt hozzá.

Akár hiszi valaki, akár nem, más irányunkból nem történt. Se egy szolid kurva anyád, se egy támadólag odamegyek típusú fellépés nem történt, lökdösés vagy ütés meg aztán végképp nem részünkről. Ellenállás sem volt, csak próba emberi kommunikációra. Legalább annyira meglepődtem rajta a földön fekve, hogy ott vagyok, mint aki hiányosnak érzi vagy nem hiszi a történetet. Egyébként a nyomozó is megjegyezte, hogy mi ebből a tanulság, kőagyú emberrel nem próbálunk beszélgetni, mert nincs neki mivel. Persze ez az elcseszett nyaralásunkat, a nem kevés kárt, a letört fogaimat, de az azóta is 8 napon túl nyilaló-szúró bordáimat se hozza helyre...
 
Üdv., Zoli

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

copass 2013.08.29. 14:32:07

@atpijkamo: nem volt ez olyan vicces akkor és ott! olyan gyorsan sört még nem ittam!:D az évek megszépítik ezeket a sztorikat!:D

pizzaboy 2013.08.29. 14:32:57

@copass: igen, ezeket szigorúan jéghidegen kell inni. :)

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.08.29. 14:36:52

@kiwirágós kivirradtig: "Hát ezek alapján - hogy nem állítottátok le már az ELSŐ ilyen után - teljesen jogosan kaptatok a pofátokra."
Okos megjegyzés. :-) Ülj le, egyes,

copass 2013.08.29. 14:41:52

@becks87: az hogy ez mi, nem az én tisztem eldönteni. túlreagálták.
gondolkodni nem utólag kell.
Nem lett volna szabad hagynod hogy bunkó legyen.
Te voltál a legidősebb a társaságban?!igen, akkor meg miről beszélünk még.
Meg kellett volna fognod a hüjefejit és kivinni onnan.

pizzaboy 2013.08.29. 14:43:34

@Kritizálom aA. Marhaságokat: rendben, legyen tiéd az utolsó szó!

becks87 2013.08.29. 14:45:48

@copass: Ő sem szaros gyerek ezt ne fejeltsd el. Többször mondtuk neki, hogy elég lesz. Ennél többet nem tehetek. Barátokat, haverokat pedig igyekszek megvédeni minden téren akármilyen bunkó vagy részeg. Csak sajnálni tudlak, ha nálad ez nem alap.

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.08.29. 14:50:33

Tessetek FIGYELMESEN elolvasni, amit England win The Ashes! és hagyma ír. Mondom FIGYELMESEN. Már aki képes erre a kommentelők közül.

zsebacsi 2013.08.29. 14:59:04

miota lett a magyar ilyen beszari?? de komolyan. Ha a posztolo tortenetesen a WCbol jon vissza, es azt latja, hogy a kidobo ki akarja vinni a haverjat es megkerdezi, mi a gaz, akkor is kapott volna par gyomrost, pedig ott se volt.. kapjatok mar a fejetekhez.
lassan mar nem is csodalom, hogy a kornyezo orszagokban verik a magyarokat, ha ennyire nem vagytok kepesek kiallni magatokert!
a kedves kidobo bacsi is abbol kapja a fizut, hogy az ilyen hemügés pesti suttyók odajárnak elkölteni az összekuporgatott koktélravalót. a fejős tehenet pedig nem verjük ugyebár.
azt persze rohadtul jogosnak erzi mindegyik nyuszi, hogy a pultosno tegyen feljelentest ragalmazasert... :)))))

copass 2013.08.29. 15:15:06

@becks87: ha huszonakárhányévesen így viselkedik valaki akkor egy szarosgyerekszintjét sem éri el.
lehet én vagyok válogatós, de az én barátaim nem bunkók, tajt részegen se.
nem az a barátság hogy kihúzod a a saját hüjeségéből bekövetkezett bajból, hanem az hogy nem engeded hogy bajba kerüljön.
ha meg akkora agymen hogy megy a saját feje után, hiába montad hogy nem kéne, akkor magára kell hagyni, abból majd megtanulja hogy mi a barátság.

mrbateman 2013.08.29. 15:21:25

Ne lamentáljatok itt már, én ezt jobban tudom én ebből írtam a szakdolgozatomat!

Vissza kell menni és lángszóróval megkínálni az egész helyet a picsába, lementek 3 autóval 12-en életlen szanurájkardokkal és alu bézbólütőkkel és rendet tenni...ha jól alakul a buli esetleg egy laza csoportos erőszak a pultoslányon, tanulja meg a kis kurrrva, hogy nem árulkodunk...lehet más lesz már beosztva, de mindegy ezek egyforma kurvák mind, majd elmondja az érintettnek.

Értsétek meg ezek csak az erőszakból értenek!

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.08.29. 15:21:29

@copass:
1.Olvass el pár szakmai anyagot az alkohol hatásairól
2. Ha elolvastad, gondold át
3. "ha meg akkora agymen hogy megy a saját feje után, hiába montad hogy nem kéne, akkor magára kell hagyni, abból majd megtanulja hogy mi a barátság.". Nem sokan szeretnének téged barátnak.

copass 2013.08.29. 15:30:17

@zsebacsi: a kidobók nem fejpénzt kapnak, ő akkor is megkapja a bért ha senkit nem ver meg.nem kap prémiumot ha kiver pár fogat. az a dolga hogy rendet tartson.
azért ne bagatelizáljuk már el azt hogy zaklatta a pultosnőt.igen, zaklatás mivel sérti az emberi méltóságot az hogy lekúrváznak egy nőt.
ha tényleg az lett volna (amit itt próbálnak megmagyarázni) hogy ülnek a pultnál, koktéloznak , beszélgetnek a pultosnővel és egyszer csak ok nélkül odamegy a kidobó és azt mondja hogy kifelé, akkor azt mondom hogy oké ez így nem pálya.
csak az a ciki hogy nem így történt és ez bizonygatva is van erőssen hogy "bunkón kezdett jópofáskodni" annak ellenére hogy a pultosnő szólt neki:
"Nem, nem volt az első, mosolygósan mondogatta már neki a csaj többször, hogy most már elég lesz."
de menjenek bíróságra, ügyvédeknek is kell lóvé.

zsebacsi 2013.08.29. 15:36:28

copass: nezd, ha szerinted egy kurvazasert ki kell utni a masik fogait + megrugdosni a foldon fekve - plane azt is, aki nem szolt be - , akkor azt hiszem valamelyikunk forditva ul a lovon.
itt az aranyosságrol van szo, nem arrol, hogy ok nem sarosak a dologban.

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.08.29. 15:43:06

@copass: a kidobók nem fejpénzt kapnak, ő akkor is megkapja a bért ha senkit nem ver meg.nem kap prémiumot ha kiver pár fogat. az a dolga hogy rendet tartson.
FOGKIVERÉS NÉLKÜL
azért ne bagatelizáljuk már el azt hogy zaklatta a pultosnőt.igen, zaklatás mivel sérti az emberi méltóságot az hogy lekúrváznak egy nőt.
EBBEN IGAZAD VAN. DE EZ NEM JELENTI AZT, HOGY ANNAK, AKI NEM TETTE, KI KELL VERNI A FOGÁT.
A KURVÁZÓST MEG KI KELL RAKNI ÉS KÉSZ.

ha tényleg az lett volna (amit itt próbálnak megmagyarázni) hogy ülnek a pultnál, koktéloznak , beszélgetnek a pultosnővel és egyszer csak ok nélkül odamegy a kidobó és azt mondja hogy kifelé, akkor azt mondom hogy oké ez így nem pálya.
csak az a ciki hogy nem így történt és ez bizonygatva is van erőssen hogy "bunkón kezdett jópofáskodni" annak ellenére hogy a pultosnő szólt neki:
"Nem, nem volt az első, mosolygósan mondogatta már neki a csaj többször, hogy most már elég lesz."
ÉS EZÉRT VÉTLEN EMBERNEK KI KELL VERNI A FOGÁT?
de menjenek bíróságra, ügyvédeknek is kell lóvé.

copass 2013.08.29. 15:44:08

@Kritizálom aA. Marhaságokat:
tisztában vagyok az alkohol élettani hatásairól, ezért nem iszok alkoholt.sokat!:D
a legjobb barátomat hasonló szituban hagytam ott, belekötött szándékosan az exnője pasijába, mondtam neki többször is hogy hagyja már békén, nem hagyta, hazamentem, 2 hét kórházat nyert a hüjeségével.kijött.
első mondata: tudom b+! megmondtad!
nem is kell sok barát, elég egy igazi.

becks87 2013.08.29. 15:45:06

@mrbateman: Nem rossz, bár én Molotov-koktélokra gondoltam stílusosan és egy szál rózsára a pultoslánynak. Normális, aranyos csaj volt amúgy, csak nem viselte jól az idióta poénkodást. Ami hozzáteszem mielőtt többen letorkolnak, nem az Ő hibája.
De a Te verziód se rossz. :)

mrbateman 2013.08.29. 15:45:24

@zsebacsi: Lófaszt arányosság, majd patikamérlegen adagolják a helyszíni igazságot!

Itt az elvekről van szó!

Aki koktélt iszik az csaj, vagy buzi.
A buzikat meg ü-t-n-i-k-e-l-l!

becks87 2013.08.29. 15:46:45

@copass: Miért nem rángattad el akkor nagy barát? Ha már itt okoskodsz és osztod az észt. Akkor nincs két hét kórház sem. Ugye? Én is tudok látatlanban okoskodni úgy, hogy nem voltam ott.

mrbateman 2013.08.29. 15:48:53

@becks87: Túl engedékeny vagy!
Aki elmegy kurvának az ne sírjon ha basszák, ez egy ilyen szakma!

...vagy akkor kevergessen csadorban!

Ez egyébként - csak a tényállás tisztázása miatt - bent a kultúrban volt, vagy ott előtte a járda mellett a kerthelyiségben?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.29. 15:48:59

@copass: :))

De ha van még, tényleg ne kímélj!

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.08.29. 15:53:24

@copass: És ha miközben békíteni próbálod, kiverik a te fogadat, hogy mit szólsz bele, akkor azt jó néven veszed ?

becks87 2013.08.29. 15:53:27

@Kritizálom aA. Marhaságokat:
A KURVÁZÓST MEG KI KELL RAKNI ÉS KÉSZ.
Ez pontosan így van. Ha kulturáltan közli az ork, hogy figyelj veled semmi bajom, de a tajtparaszt részeg haverotok most indul szépen ki a picsába nem szólunk egy szót sem.
Visszaülünk ketten, megisszuk a koktélunkat és megyünk. Addig max megvár. De nem így történt. Nagyon nem így. A tüdőmön, a lépemen és a bordáimon zongoráztak, majd a fejemen. Lehet akkor váratlanul ért, nem is nagyon tudtam így védekezni vagy visszaütni, de azon leszek, hogy minél tovább legyenek a sitten ezek a szarháziak. Aki szerint pedig normális, amit csináltak azok szintén valahova oda valóak, nem emberi civilizációba. Mert akárki akármit ugat itt össze, hogy milyen fasza lények voltak ezek, attól még a bűncselekmény az bűncselekmény. A fogtörés pedig maradandó károsodás, amit a rendőrség ugyan nem, de a jog büntet.

zsebacsi 2013.08.29. 15:54:22

@mrbateman:
" Aki elmegy kurvának az ne sírjon ha basszák, ez egy ilyen szakma!"

igy igy! minden szavad arany.. bar van benne nehany petofi is!

copass 2013.08.29. 16:04:28

@becks87: a saját kárán tanul az ember mond neked valamit? pofán azért nem veretem magam mert megkergült, még ha a legjobb barátom is.
nem lehet mindenkit meggyőzni.

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.08.29. 16:07:23

@becks87: BTK. Testi sértés.
164.§
(6) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a súlyos testi sértést
d) maradandó fogyatékosságot vagy súlyos egészségromlást okozva,
követik el.

becks87 2013.08.29. 16:10:34

@mrbateman: Kint a kerthelységben. Amúgy kösz a feltételezést, egyikünk se buzi, amúgy ha sört iszol akkor meg könnyen lebunkóparasztoznak. Én is azt iszom leggyakrabban, ettől még nem veszem magamra az ilyen faszságokat.

zsebacsi 2013.08.29. 16:15:51

@copass: a legjobb baratjaert az ember nagyon sokmindent megtesz. akar meg is vereti magat, meg ha nincs igaza akkor is. utana persze pofanveri, de az elso a barat es a testver! - mondom ezt ugy, hogy egyke vagyok.

copass 2013.08.29. 16:23:16

@Kritizálom aA. Marhaságokat:
ilyen szituban semmi értelme:
részeg bunkó vs biztonsági őr.
kaptam már pofont és szájbarugást, pedig csak békíteni akartam.
mindenki viselje csak a következményeit a saját hülyeségeiért.

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.08.29. 16:26:09

@copass: Te tudod. De ettől még nem kell elítélni azt, aki nem ilyen. És nem kell(illetve nem kellene) egyetérteni azzal, hogy aki békíteni próbál, annak a foga kirúgható.

copass 2013.08.29. 16:31:16

@zsebacsi: első a család. rángattam már haza télen egyszál pólóban az öcsémet hazáig mert részegen hőbörgött, kötekedett a kocsmában. de azért őt is megverték egyszer, azt mondta nem kellett volna ennyit innia.
nem tudsz mindenkit megvédeni.

mrbateman 2013.08.29. 16:59:54

@becks87: Naugye! Tehát már nem is jó a cím, mely szerint a Black Magic-BEN brutálisak a biztonsági őrök!
Honnan tudod egyáltalán, hogy azok voltak, igazolták magukat?...vagy csak azonos színű pólójuk volt rajta valami felirat, amit hajnali négykor - pontosan hány koktél elfogyasztása után is? - nem biztos, hogy jól lehet látni?!

Megannyi fontos kétdés, amit majd 2015-ben tisztázni kell, ha egyáltalán lesz konkrét vádlott. Milyen tanúkat fogtok felvonultatni, sokan voltak ott hajnali 4-kor? Biztos vagy benn, hogy nem - diszi felé menet - a fagyizóban tört ki a fogad, amikor ráharaptál a kissé jeges pisztáciára.

Én b+ értelek és sajnálom, nem gondolom azt, hogy 50 kilóval könyebb ellenfelet péppé kell verni, ha szimplán ki is baszhatná egy laza fülessel...ezt dobta a gép, de az igazságszolgáltatásban nem bíznék, veszett ügy.

biorobot (gyönyörű fosbarna) 2013.08.29. 17:08:31

Én meg remélem, hogy sikerül végigvinni az ügyet a srácoknak. Kitartást hozzá.

Bár azt megjegyzem, hogy tényleg megérdemelt egy fülest a paraszt haver.

copass 2013.08.29. 17:21:21

@Kritizálom aA. Marhaságokat: nem ítélem el, persze mindíg meg kell próbálni békíteni.
de van egy határ. ha csak azért is, szándékosan folytatja a baromságait azzal nem lehet mit kezdeni. ha tudod elrángatod.
de ha nem akkor megpróbálod még megmenteni amikor áll a bál a kidobókkal, kockáztatva egy kóbor pofont magadnak is. (ezt én már kihagyom.)
ha vkinek ez megnyugvást ad hogy ok nélkül, másnak a hibájából kiverik a fogait, legyen. de attól még ez nem helyes.
mint ahogy a részeg bunkótól a zaklatás és a túlzott agresszió a bizti őrtől se. a békéltető járt rosszúl mert kiverték a fogát.
én a helyében jól pofán verném a zaklató barátomat, a hülyesége miatt.

becks87 2013.08.29. 17:23:00

@mrbateman: Bent történt a helyen, a bejárat után. Hogy nem bent az épületben, hanem a kerthelységben, az már mindegy. Nem kell hozzá egyetem, se sok logika, hogy tudja az ember azok voltak. És nem voltunk annyira részegek sem, ha erre gondolsz. Legalábbis nálam a részegség kicsit odébb kezdődik, nem egy kis pezsgő és 1-2 koktél után. A részeg nem is jó kifejezés, a spicces kifejezőbb. Hidd el kellően józanok és békések voltunk ahhoz,hogy nyugodt szívvel és lelkiismerettel vigyük bíróságra a dolgot. Mármint én, mert mint tudjuk egy részeg miatt indult minden, a harmadik srác pedig csak tanu, én viszont nem hagyom annyiban. De jobban járnak, ha ülnek a sitten, mert ha megússzák nem leszek túl békés, akkor se fogom annyiban hagyni.

becks87 2013.08.29. 17:23:55

@mrbateman: Bent történt a helyen, a bejárat után. Hogy nem bent az épületben, hanem a kerthelységben, az már mindegy. Nem kell hozzá egyetem, se sok logika, hogy tudja az ember azok voltak. És nem voltunk annyira részegek sem, ha erre gondolsz. Legalábbis nálam a részegség kicsit odébb kezdődik, nem egy kis pezsgő és 1-2 koktél után. A részeg nem is jó kifejezés, a spicces kifejezőbb. Hidd el kellően józanok és békések voltunk ahhoz,hogy nyugodt szívvel és lelkiismerettel vigyük bíróságra a dolgot. Mármint én, mert mint tudjuk egy részeg miatt indult minden, a harmadik srác pedig csak tanu, én viszont nem hagyom annyiban.

biorobot (gyönyörű fosbarna) 2013.08.29. 17:27:33

Az E-Klubnál 1996-ban történt lövöldözés egy halálos és egy életveszélyes sebesüléssel végződött. A lövöldözés öt vádlottjára a Fővárosi Bíróságon az ügyész letöltendő, illetve felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott. A védők azonban a büntetéskiszabás mellőzését vagy legfeljebb pénzbüntetést kértek.
A vád szerint a rendezőktől két nappal korábban elszenvedett sérelemért akartak "elégtételt" venni a vádlottak.
A 18-20, baseballütőkkel és pisztolyokkal felfegyverkezett fiatal 1996. március 16-án este négy autóval érkezett az E-Klubhoz. Szóváltást követően egy ütés viszonzásául Hámori Attila elsőrendű vádlott egy-másfél méterről meglőtte A. Ottót a tüdején, aki csak a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhette az életét. Ezt követően a támadók golyózáport zúdítottak a klub rendezőire, melynek következtében halálos lövés érte V. Istvánt és még egy személy könnyebben megsebesült. V. István gyilkosa ismeretlen maradt.

becks87 2013.08.29. 17:27:57

@copass: de ha nem akkor megpróbálod még megmenteni amikor áll a bál a kidobókkal, kockáztatva egy kóbor pofont magadnak is. (ezt én már kihagyom.)

Pontosan ez történt. Haragszok is rá kicsit, de nem ő vert össze ezt tegyük hozzá. Amúgy hozzáteszem nem volt benne az egész a levegőben. Sem a dolog súlya, sem a fellépés és a mondanivalóm nem volt olyan feléjük, ami miatt aggódnom kellett volna. Persze mint utólag kiderült ez éppen egy ilyen hely, ahol néhányan lehet épp rád várnak. És ha csúnyán nézel az is elég. Aki nem hiszi nézzen be oda egyszer és beszélgessen el az egyik ilyen orkkal. Bár a főhőseink reményeim szerint hamarosan ki lesznek vonva a forgalomból, azért még lehet marad 1-2 kemény csávó, aki nem a munka, hanem a balhé miatt dolgozik ott.

McZozo 2013.08.29. 17:32:40

@kiwirágós kivirradtig:

amit azert hozzatennek anelkul hogy vedenem oket. hogyha ahoz nem voltak eleg bunkok hogy megkaptak a frissen kikert italukat akkor ahoz se legyenek mar eleg bunkok hogy AZONNAL menniuk kell. Nem partolom oket mert en se szeretem a kotekvo embereket.De nem jo a kettos merce. Plusz sokkal tisztabb lenne hogy sozlnak nekik tavozzanak, aztan h anem akarnak max megfogjak es kirakjak, de emelett nem kell valakit pepesre verni merg akkor se ha bunko volt. Ha meg olyan gaz van akkor max lefogni es rendort hivni azonnal a kidobok altal hogy intezkedjenek. de meg midig nem pepesre verni

mrbateman 2013.08.29. 17:37:51

@becks87: én ezt értem, sőt el is hiszem (mondjuk koktélt még nem ittam 34 év alatt, nem is értem a termék lényegét, mindegy...mindenesetre azt hallottam, hogy itatja magát és vigyázni kell vele, mert a cucc benne van, nem véletlenül balfasz faszik használják megdönteni vágyott csajok leleazítása céljából)

DE

"Nem kell hozzá egyetem, se sok logika, hogy tudja az ember azok voltak. És nem voltunk annyira részegek sem, ha erre gondolsz. Legalábbis nálam a részegség kicsit odébb kezdődik, nem egy kis pezsgő és 1-2 koktél után. A részeg nem is jó kifejezés, a spicces kifejezőbb."

Ezekkel a tudja hogy van az bíró úr című nem túl zárt láncolatú és elég relatív állításokkal nehéz lesz egy büntető üyget végigvinni.

Előtte 4-5 sör, konyha nincs tehát nem ettetek, amit te 1-2 koktélnak mondasz, az az alpereséknél 4-5, jó van két vérvételed az jó, abból kisakkozzák, hogy enyhe, amx közepes fokú az ittasság, de ti toxikusan reagáltok az alkoholra és még 3 másik emberbe is belekötöttél a WC-n, itt is vannak a tanuk, ha nem emlékszel rá, az is csak a szervezeted túlzott alkoholreakcióit mutatja.

Értem én a te igazságodat, de nincs jogvégzett a tágabb családban, aki esetleg ismer büntetős ügyvédeket, akiben lehet bízni őszinte helyzetértékelés tekintetében?

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.08.29. 18:34:14

Az meg alaptétel, hogy szekusnak nem pofázunk vissza (ráadásul itt még igazuk is volt, amikor elküldték volna a társaságot a halál faszára). Szellemi csatára nem nagyon vevők, a fizikaiban meg esélytelen vagy, mert még ha te vagy a Bruce Lee ikerturbó, akkor is többen vannak.
TE EGY NEWTON VAGY, HOGY MEGFELLEBBEZHETETLEN ALAPTÉTELEKT NYILVÁNÍTASZ KI

A lovagiasság a falusi bálokban sem létezett már az 1940-es években sem, a más falubelieket szarrá verték, és többnyire nem 1 az 1 ellen felállásban. Igaz, nem a rendezők, hanem a falu legényei. De úgy, hogy az illetőt taligán kellett elvinni. És még mázlista volt, ha meg nem késelték.
És ehhez nem kellett beszólnia, pláne nem durván, elég volt más faluban laknia, és esetleg egy helyi lányra ránéznie. Vagy valaki szerint ránéznie.
ÉS EZ ÍGY HELYES SZERINTED? HURRÁ.

"szerintem normalis, ha azt mondom, OK OK megyunk 5 perc, megisszuk, beszolas befejezve"
Igen, baszd meg, az. Ha előtte nem bunkózol a pultos csajjal. Mert ha igen, akkor a távozásra felkérés azt jelenti: AZONNAL.
NEM AZ AZ EMBER BUNKÓZOTT, AKINEK A FOGÁT KITÖRTÉK, HA ODAFIGYELTÉL.

Hát nem vagyok biztos benne, hogy nem valami felsőbbrendű dumát kezdett el nyomni, hogy "de márpedig mi megisszuk, amit kifizettünk, mert nekünk jogunk van", mire érthetően kissé morccá váltak az erőemberek, akik sok mindent szeretnek, de az ellentmondás nem szerepel ezen a listán.
AZ,HOGY TE HOGY KÉPZELED EL A BESZÉLGETÉST, TELJESEN IRRELEVÁNS.
ERŐEMBEREK MORCOSSÁGA MEGENGDETTT, ERŐSZAKTÉTELÜK NEM. ÉPPÚGY, MINT AHOGY NEM ELFOGADHATÓ A PINCÉRNŐ MOLESZTÁLÁSA.

2. "Odaléptem, mondtam a kőagyúnak, hogy velünk van és kicsit piás már, megisszuk a frissen kikért koktélokat és odébb állunk."
Mint írtam, alap: nem dumálunk, hanem húzunk, ha ezt kérik. De ti még meg akartátok inni a koktélotokat. És szinte biztos vagyok benne, hogy a kérés sem volt ennyire szép, mint ahogy itt írod. Szóval ki van ez kicsit színezve, hogy ti tűnjetek fel jó színben.
TE MITŐL VAGY ENNYIRE TUDOR, HA NEM VOLTÁL OTT?
JA, MERT ÚGY GONDOLOD, HOGY TE LÁTTAD ÉS HALLOTTAD A VARÁZSGÖMBÖDBEN. ÚGY TELJESEN MÁS. :-)

Az ide beírt hozzászólásaid alapján ugyanis egy agresszív faszkalap vagy még józanul is.
TE IS ANNAK TŰNSZ.

"kezdtem el neki magyarázni"
Hát itt basztad el.
Ilyenkor az van, hogy bocsi, igazatok van, megyünk.
TE MAGAD VAGY AZ ORSZÁGGYŰLÉS. ALAPTÖRVÉNYBE NEM FOGLALOD, HOGY KINEK, MIKOR MIT KELL TENNI?

(Ráadásul itt tényleg igazuk volt,
ADDIG ÉS OLYAN MÉRTÉKBEN, HOGY A BUNKÓT FELSZÓLÍTJÁK ÉS KIVEZETIK.
EDDIG ÉS NEM TOVÁBB.

még szerinted is bunkó volt a haverod. Amúgy meg ne barátkozz részeg faszokkal.)
HÚ DE NAGYON OKOS VAGY.

"mert néhány 40-es IQ-val rendelkező nem tud két mondatot értelmezni (illetve nem akar)"
Akkor neked hányas IQ-d lehet, ha egyetlen egyszerű mondatot - Na húzzatok innen a picsába! - sem bírtál (akartál) értelmezni, hanem nekiálltál visszapofázni? 15-ös?
ÉS HA ÉN AZT ÍROM, HOGY NE ÍRKÁLJ IDE, AKKOR ABBA HAGYOD?
NA UGYE HOGY NEM.
NEM IS KELL.

"Én minden olyannak, aki egyetért velük csak annyit kívánok, hogy kerüljenek egyszer ilyen helyzetbe."
Seggfejkém, nem kerülünk ilyen helyzetbe, mert:
1. Nem ugatunk be részegen bunkóságokat a pultos csajnak.
2. Ha a biztonsági őr közli, hogy tipli, akkor nem állunk még neki megfejteni, hogy de miért akarunk még maradni.
A BIZTONSÁGI ŐR A JÓISTEN?

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.08.29. 18:42:11

@copass: EZT ÍRTAD :"mellé álltál egy bunkónak.
innentől kezdve közös a buli, tökmindegy mit nem csináltál."
Ez így marhaság. Közel áll a kollektív bűnösség elfogadhatatlan elvéhez.

becks87 2013.08.29. 18:50:32

@mrbateman: De van, nem is annyira tágabb családban olyan büntetőjogász barát, aki élből azt mondta, hogy utólag tegyem meg a feljelentést. Nem fogom ide leírni a nevét, annyi legyen elég, hogy nagy lesz a meglepetés a bíróságon, mert ismerni fogják a nevét.
Bárhogy sakkoznak, a haverom megverését még úgy-ahogy ki lehet magyarázni (persze nem, mert bűncselekmény), de az enyémet nem. Akármit kavarnak, variálnak nem tudnak megfogni, mert teljesen tiszta vagyok az ügyben, mind erkölcsi, mind jogi vagy bármilyen értelemben. Bármit próbálnak ellenem bizonygatni azt csak hamis tanuzással tudják elérni, amit meg a törvény büntet. Remélhetőleg nem meri majd senki megkockáztatni a börtönt ezért, hogy védje a helyet vagy ezeket a férgeket.

becks87 2013.08.29. 18:54:43

@mrbateman: mondjuk koktélt még nem ittam 34 év alatt, nem is értem a termék lényegét, mindegy...mindenesetre azt hallottam, hogy itatja magát és vigyázni kell vele, mert a cucc benne van, nem véletlenül balfasz faszik használják megdönteni vágyott csajok leleazítása céljából)

Az a cucc valami egészen más, amire te gondolsz. Elmondom hát miről szól a koktél. Fogsz egy hangyafaszányi kis piát, majd felöntöd jó sok üdítővel meg gyümölcslével, az ugyanis sokkal olcsóbb. Ettől az alkoholfoka kb. olyan lesz, mint a korábban leírt húgyízű meleg söré, vagy még annyi sem. Finomnak viszont finom, de nem ezt issza az ember, ha be akar rúgni. Nem is volt cél, legalábbis részemről, teszem hozzá.

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.08.29. 19:02:57

@becks87: A fogeltörés, vagy kiverés olyan maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés, amire a rendőrségnek hivatalból lépnie kellett volna. + ha a biztonsági őr megüt valakit (nem önvédelemből), az garázdaság.

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.08.29. 19:16:22

"A személy-és vagyonőr a feladata ellátásához gázsprayt, gumibototot, lőfegyvert, gáz- és riasztófegyvert tarthat magánál, ezeket csak jogos védelmi helyzetben, végszükség esetén vetheti be."
"A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara budapesti szervezetének volt elnöke hangsúlyozta, a törvény részletesen felsorolja, milyen intézkedéseket tehet egy biztonsági ember. Adott esetben megtagadhatja a beléptetést egy kiskorútól, ha olyan rendezvényről van szó, amely gyermekek számára nem engedélyezett, azt is megteheti, hogy nem enged be olyan embert, aki veszélyezteti a hely rendjét.

Az őr akkor is tiltással élhet, ha bűncselekmény elkövetését észleli. Ebben az esetben az érintett személyt visszatarthatja a hatóságok kiérkezéséig. Az úgynevezett jogos önhatalom gyakorlása során azonban a biztonsági ember nem üthet, és kényszerítő eszközöket, így bilincset vagy hasonló eszközöket sem használhat. Tulajdonképpen megfoghatja a személyt és helyben tarthatja a hivatalos szervek megjelenéséig – mondta a szakértő.

Az ebben jártas cégek kifejezetten meghatározzák az őröknek, hogy súlyosan ittas vagy bedrogozott személyekkel mit kell tenni. Például van olyan bevásárlóközpont, ahol előírják a biztonságiaknak, hogy télen, nagyon nagy hidegben magatehetetlen személyt nem lehet kirakni az utcára – tette hozzá Sasvári Árpád."

becks87 2013.08.29. 19:33:45

@Kritizálom aA. Marhaságokat: Igen, kb. ugyanezt mondta két ügyvéd is első körben. Bár a rendőrök meglepetésemre le se szarták az eltört fogaimat, a második alkalommal vették csak bele a jegyzőkönyvbe is. Ott is voltak amúgy érdekességek, persze nem tárhatok itt fel mindent, csak magát a történetet, de sokan mondták már azóta, hogy valami nem kerek ott rendőr téren sem.

biorobot (gyönyörű fosbarna) 2013.08.29. 21:06:31

Nem csoda. Itt Debrecenben is volt egy szórakozóhely, ahol heti rendszerességgel verték a kidobók a vendégeket. Valaki kihívta a rendőröket, amikor annyira megvertek egy vendéget, hogy öntudatlanul rázkódott a földön, kijöttek a zsaruk, a kidobókkal jópofiztak kicsit, elröhögcséltek, és elmentek, miután a mentők elvitték a szerencsétlent. Ismerték ezek jól egymást.
Rákövetkező hetekben mindig láttam a kidobókat dolgozni, egyiknek sem lett semmi gondja belőle.

dubai tennis 2013.08.29. 21:11:15

egyébként meg hüje , aki utánam ír. vagy skót.

t0m973 2013.08.29. 23:04:29

biztos bennem van a hiba de akkor is őrnek van igaza
mocskos primitív tahó vagyok de ilyen beszólásért ez a minimum amit kaptatok
megérdemeltétek
de bennem van a hiba

dubai tennis 2013.08.30. 00:20:31

az lesz a vége, hogy elolvasom a bejegyzést!

becks87 2013.08.30. 01:18:41

2013. június 19. 7:56
A Győri Rendőrkapitányság ügyeletére este érkezett a bejelentés, hogy az egyik helyi benzinkúton két nő összeverekedett. A kiérkező rendőrök az esemény körülményeit tisztázva megállapították, hogy aznap este egy 31 éves győri nő a benzinkút shopjában vásárolt, a bolt előtt álló autójához igyekezett. Beszállt a kocsijába mikor a két asszony közül az egyik - minden ok nélkül - szidalmazni kezdte. A sértettet utánament, hogy számon kérje szidalmai okát. A nő válasz helyett három alkalommal ököllel arcul ütötte.

A járőrök a verekedő nőt Győri Rendőrkapitányságra előállították, ellene súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja indult eljárás.
www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/szovaltasbol-sulyos-testi-sertes-kiserlete

Ezt csak azoknak, akik szerint nem létezik súlyos testi sértés kísérlete. Azért vicces, hogy 3 női ökölcsapásért már annak minősítették. Akkor mi van a földön fekve rúgdosással, lépre és fejre rúgással? Hm? Sok okoskodó idióta tud erre válaszolni?

2013.08.30. 07:50:05

@lókupac: Egy secusnak nem az a dolga elsösorban hogy bunyózzon, nem ketrecharcos
másrészt pedig a törvény nem így van.h jaj biztos rászolgàlt mert ennyi erövel s tanàr is megpofozhatnà a diàkot, de nem.teheti, mert elövehetik emiatt (.szerencsére)
Le kéne màr szàllni az ököljog pàrtolásáról, ugyanis ilyen szitukat talàn nem így kell megoldani hanem.mint civilizált egyének
Hogy egy videóst idézzek: àllatok vagyunk? nem,.emberek vagyunk. Illene akképp is viselkedni és ezt mind a secusra mind a sértett spanjára vonatkozik

2013.08.30. 07:52:45

@t0m973: Szívesen elmondom újra: a törvèny nem.ìgy müködik
Nem a középkor ez ahol.szabadon lehet önbíràskodni

2013.08.30. 07:56:46

@Kritizálom aA. Marhaságokat: Hát alpári stílusod az van, csak.ezzel nem tettél hozzà érdemben a beszélgetéshez

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.08.30. 09:29:13

@Humpfrey: Hmmm. Pontosan mely kifejezéseim alpáriak? Segítségül:
alpári jelentése = közönséges, durva.
A beszélgetéshez pedig döntően csak érdemben szóltam hozzá. Ha ezt nem látod, sajnálom. És ha jól nézem, gyakorlatilag ugyanazt írtam, amit te.

Semper Fidelis 2013.08.30. 09:43:20

Vegyetek piát az éjjel-nappaliban, azt igyátok. Nem járunk ilyen helyekre, ennyi.

biorobot (gyönyörű fosbarna) 2013.08.30. 11:25:17

@Humpfrey: Ezt biztos, hogy nekem címezted? Mint írtam korábban, a srácok pártján állok, annyi kitétellel, hogy egy nyakleves -habár az is törvénytelen- járt a havernak.

Manyecska 2013.08.30. 12:31:29

"Frissült!
Meglett a foga?

derp1na 2013.08.30. 14:23:29

Az ilyen f...kalapokat snem sajnálom, azt hiszik, bármikor, bárkinek beszólhatnak ilyet, meg is érdemlik, a csaj helyében én magam rugdostam volna meg......aki meg ilyennel bandázik, meg adja alá a lovat az ugyanúgy megérdemli, hogy jól helyre rakják.
Én azt mondom több ilyen kéne, akkor talán tanulnátok vmi kultúrát....

zsebacsi 2013.08.30. 15:06:27

@becks87: azert majd ird meg legyszives, mi lesz a tortenet vege, engem erdekel.. es hajra.. amit tudsz, probalj meg.

666E 2013.08.30. 15:39:15

Az a helyzet, hogy az amúgy is egy idióta lehet aki részegen lekurváz egy pultoslányt mert az szerintem mekkora poén. ez ám a kemény legény. az ilyen józanul is egy igazi tahó lehet.
magam részéről örülök, hogy ez az eset megtörtént és annak is, hogy nyilvánosságot kap a dolog. ha simán kiszolgálják őket akkor az egy pozitív megerősítés lehet mindegyiknek, hogy a már 10-11 órája ott robotoló csaj lekurvázása bizony jó buli és meg lehet csinálni minden következmény nélkül. nyilván nem értenek a szóból, hisz a csaj már többször kérte őket, hogy hagyják abba. törjön a foga és a bordája, ha egyszer ez kell ahhoz, hogy visszavegyenek az arcból. a jövőben már meggondolják mit csinálnak, addig is sírják ki magukat anyucinak a biztiőröknek meg fizetésemelést.

666E 2013.08.30. 16:03:06

azt meg egyáltalán nem tudom elfogadni, hogy bármilyen szinten is enyhítő körülmény lehet az ha valaki részeg.
inni csak felelősséggel szabad, és itt a felelősségben nem csak a magad egészségét kell érteni, hanem a környezetedét is. sőt, elsősorban azt.
nem más tömte bele az alkoholt hanem saját maga, ha pedig idiótán viselkedik, arról csakis ő tehet.

amúgy meg konkrétan már az első lekurvázás után én basznám nyakon a "havert" mert engem ne égessen ilyen viselkedéssel. a csajnak biztos nagyon imponáló lehet az ilyen persze, igazán remek taktika, biztos sikeres lehet a nőknél. amúgy meg ő az aki kiszolgál, és azért mert kértél egy italt, ezzel még nem váltottad ki az ottmaradásra való jogodat. csak mert összespóroltál egy koktélra való forintot, neki ettől még nem kötelező kiszolgálni ha bunkó vagy. vagy eltűrni a jelenléted az ő házukban.

karaván2 2013.08.30. 16:40:39

amennyiben jól vettem ki a történetből, a posztolónak két dologgal van problémája:

- pincérnő lekurvázásáért miért kell megverni valakit, ill

- a posztoló miért kapott, ha ő csak ült és röhögött, de nem kurvázott...

Ha mással is van problémája egészítsetek ki kérlek..

Na, akkor:
1. olyan embert aki nekünk italt ad nem kurvázunk le (főleg ha okot sem adott rá, mert ilyet ugye nem említenek a történetben) még akkor sem, ha kibaszott menőnek érezzük magunkat az összespórolt pénzünkkel...
2. megérdemeltétek ezek után a pofont? az írott jog szerint ugye nem verekedünk, de az általános erkölcsi normák szerint igen, kibaszottul megérdemeltétek!
3. a posztoló is megérdemelte? igen, ö is megérdemelte! egy társaságban volt a paraszttal, nem tett semmit ellene, sőt röhögésével biztatta is...
(az megint más kérdés, hogy egy pofon után picsán kell rúgni az ilyenek és hazazavarni, mert ugye azért földön fekvő emberbe sem rúgunk bele...)

Összefoglalva: nem tudom, hogy a posztoló milyen világban él (feltehetőleg olyanban ahol eddig nem volt megszokás viselni magatartásunk következményeit...), mit várt? kurvázás után egy ingyen koktélt?? kíváncsi lennék ha az ő barátnőjét "kurvázza" le valaki többször is "viccből" ő hogy reagálna rá, bár kétlem, h ezeknek lenne barátnőjük...

becks87 2013.08.30. 16:44:07

@666E: Te se tanultál öcsém szövegértést. Ki arcoskodott és szólogatott be? Tanulj meg szöveget értelmezni. Egyes, leülhetsz!
Amúgy meg biztos ott voltál, ha ilyen okos vagy, ennyire tudod mi is történt.
Szerintem meg az ilyen hülyéknek kéne kiverni a fogát.
"sikeres lehet a nőknél"
Képzeld sokan sikeresek ettől. Van olyan nő, aki még élvezi is. Persze ezzel nem azt mondtam, hogy szép volt vagy ez legalizálja ezt az esetet, de ez tény.
Még egy idióta logikát magyarázz meg, persze ha tudsz. A koktéllal nem váltod meg az ottmaradés jogát. De egy kurvázással megváltja valaki annak a jogát, hogy azt verjen össze, akit akar? Hát ha a logikádat követem érdekes egy ember lehetsz, mindenesetre a hülyeség fájáról úgy ugrottál fejest, hogy közben minden ágat csúnyán lefejeltél.

becks87 2013.08.30. 16:51:39

@karaván2: Te is egy kibaszott okos ember vagy!
Nem, sose volt baj erkölcsi normákkal. Sose volt gondom se bírósággal, se rendőrséggel, se emberekkel. A baj azzal van, hogy bűnözőket védesz. Hja ha én azért egy kalap alá esek a társaság másik tagjával, mert ő csinált valamit, akkor Te is bűnrészességet vállalsz köztörvényes bűnözőkkel, akik éppen az ilyen alkalmakat várják.
És hanyagoljuk a "pofon" kifejezést, mert nem erről volt szó, ha ez lett volna nem is lenne ügy. Ami történt, azért viszont éveket fognak ülni egyesek. Ha nem így lesz, azt fogják megbánni igazán. Egyébként biztosan igazad van, bár a 3 pontot se jól mérted fel, de nyilván otthonról fotelből mindent jobban tudsz. Azért sajnállak titeket agysérült embereket, akiknél egy kurvázás megér egy olyan testi sértést, ami életveszélyes sérüléseket is okozhatott volna. Mert erről van szó. Hozzáteszem olyannak, aki csak rossz helyen volt. Vagy rossz társaságban, ahogy neked jobban tetszik.

becks87 2013.08.30. 16:55:42

@karaván2: Ha mással is van problémája egészítsetek ki kérlek..
1. Miért kell földön fekve rúgdosni valakit?
2. Miért kell szándékosan olyan helyre rúgni, ami magában hordozza maradandó sérülés vagy életveszélyes sérülés lehetőségét?
3. Miért kell egy normál hangnemben, nem bunkón és nem seggrészegen elhangzó szimpla kérés/kérdés után azonnal ütni?
4. Miért kell széket törni más hátán?
5. Miért kell valakit földön fekve fejberúgni?
6. Miért kell két embernek rúgdosni valakit kétoldalról a földön rúgdosni, amikor már képtelen egy oldalról is védekezni?

???
Ezt magyarázd meg okostojás! De biztos a Te kibebaszott nagy erkölcsi normáidba ezek mind beleférnek. Mert a társaság egy tagjának beszólása ezt legalizálja. Ha holnap egy autós bemutat neked fogsz egy pisztolyt és lelövöd? Idióta.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.30. 17:01:52

@becks87: "rúgdosni"

Nincs ilyen szó.

Olyan van, hogy "rugdosni".

becks87 2013.08.30. 17:03:02

@karaván2: kíváncsi lennék ha az ő barátnőjét "kurvázza" le valaki többször is "viccből" ő hogy reagálna rá, bár kétlem, h ezeknek lenne barátnőjük...
Köszi, van, 7 éve jól megvagyunk. Megjegyzem vele és a barátnőjével is eljátszott hasonlót nyaralásunk alatt. Csak máshogy fogták fel. Én is.
Bár nekem nem szokásom az ilyesmi, sosem volt, poénkodásnak fogtam fel, ennyi. Te meg nyugodtan gyilkolj le minden második embert, aki mondjuk anyádat szidja. Ahogy okoskodsz itt nem is csodálkoznék, ha ez az életben is gyakran előfordulna.

becks87 2013.08.30. 17:04:13

@atpijkamo: i'm sorry.
De a cselekmény ettől még ugyanaz.

karaván2 2013.08.30. 17:12:46

@becks87: idézlek téged: "Bár eleinte jót nevettünk a hülyeségein", ez alapján igen, te is megérdemelted a pofont, ha már jogászkodni akarsz ezt hívják pszichikai bűnsegédnek.. tudom, tudom, itt nem pofonról volt csak szó, de azt is irtam, hogy földön fekvő emberbe viszont nem rúgunk bele...
fentiek miatt egyáltalán nem védem a kidobókat sem.. úgy látom,azt nem tudod megérteni, és ezért is kavar ilyen indulatokat az ügyed, h még én hülye is ide írok, h a viselkedésetek igen is okot adott a verésre.. ezt szerintem te is elismered, csak a mértékével van bajod. viszont az élet nem így működik hogy szabályozhatod: egy kurvázás egy pofon..

Manyecska 2013.08.30. 17:13:19

@becks87: majd ha lányotok lesz bizonyára szívesen hallod ugyanezt?

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2013.08.30. 19:02:39

Meglepően sok veszélyes törvényen kívüli van az országban, ha az ide írókat komolyan lehet venni...

Látta valaki az Ali G in da house c. filmet? Abban megy a bitch-elés (ribancolás), de ugye a hangsúlyból világosan kiderül, hogy a szónak egy egészen kitekert, cseppet sem pejoratív értelmében. Illusztrációnak képzeljen el mindenki egy kanos nézést és a hozzá tartozó "igen kis tüzes szuka vagy, ribikém" bunkóságot... Nevetséges, de van olyan, akinek ez bejön.

Nem akarom mentegetni a poszteréket a taplóságfaktor miatt, azonban egy szórakozóhelyen ezt tudni kell kezelni. Kezelni, nem pedig megtorolni.

Képzeljük el a helyzetet, ahogy egy pult mögött állunk és jön egy ilyen magát viccesnek gondoló pöcs és lekurvázva kér koktélt. Én úgy képzelem, hogy
- elküldöm a faszba, kérjen mástól így és nem adok neki;
- fogok egy pohár vizet és a képébe öntöm, ebből tuti meg fogja érteni a szitut (ha nem, még mindig ki lehet tolni a helyről)
- átballagok egy másik kedves "ügyfélhez", általában van munka elég

Szekusként pedig addig fogják csinálni ezt a fajta "problémakezelést", amíg ezt meg lehet csinálni. Amíg eltussolják, elbagatellizálják. Minél több becks87 járkál az országban, annál kevésbé lehet majd megcsinálni büntetlenül.

Ez az ország rothad.

mrZigi 2013.08.30. 23:06:16

Ugyan már, amíg bűnözők vezetik az országot, a belmin a főmaffiózó (de úgy, hogy Berlusconi hozzá jár tanácsért), addig mégis hogy a frászba képzelitek, hogy itt rend lesz ??
Lassan afrikai fabunkós (az erősebb kutya b.szik) országokban is már hüledezve hallgatják, hogy itt mik történhetnek meg, mit meg nem tehetnek egyesek büntetlenül.

t0m973 2013.08.30. 23:16:37

ha viszont felmenti a secusokat a bíróság(feltéve de nem megengedve) és visszamennek a sértettek felgyújtani a helyet és agyonverni a secusokat akkor miben fognak különbözni tőlük?...önbíráskodás

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.08.31. 00:38:22

@karaván2: "pszichikai bűnsegéd".Melyik jogi egyetemet végezted ? Ülj le, egyes.

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.08.31. 00:48:58

@666E: "ez ám a kemény legény. az ilyen józanul is egy igazi tahó lehet."Én viszont láttam már olyan embereket, akik józanul értelmesek és kultúráltak voltak viszont részegen hülyék és parasztok.
Ezt tudja tenni az ital.
Aki viszont ismeretlenül meg tudja állapítani, hogy egy italosan bunkón viselkedő ember milyen józanul az olyan zseni, mint te vagy. :-)

666E 2013.08.31. 03:30:16

@Kritizálom aA. Marhaságokat:
látom a hozzászólás többi részét nem idézted.. úgy beszélsz az italról mintha az a fogyasztótól független dolog lenne, de ugye mindketten tudjuk, hogy nem ez a helyzet. az, hogy tahóra issza magát valaki is egyben a felelőtlen jellemre enged következtetni és nem tudom tenálad hogy van, de velem (és amúgy az emberek elég nagy hányadával) nem ezt teszi az ital. és amelyiknél a bunkót hozza ki, azok nagy része igenis józanul is ez a bizonyítani vágyó barom, akinek az a baja, hogy mikropöcse van. ezért szólogat be lányoknak vagy éppen dönt fel műanyag kukát stb.

Az ülj le egyes - szöveg meg ultragáz nem kéne minden mondatod után odaerőltetni, biztos nagyon megtetszett neked, de nem te találtad fel. add át a másik cimorádnak is akivel itt bizonygatjátok a magatok hüyleségét és érvek helyett idióta megjegyzéseket tesztek.
további sok sikert a ketten a világ ellen - felálláshoz. hátha majd mégegyszer tarkóncsap az élet.

zsebacsi 2013.08.31. 07:30:43

@666E: "és amelyiknél a bunkót hozza ki, azok nagy része igenis józanul is ez a bizonyítani vágyó barom, akinek az a baja, hogy mikropöcse van"
hat baratom ebben rohadtul tevedsz. Ismerek nem egy, jozanul teljesen konszolidalt, udvarius, ertelmes, okos embert, akibol az ital kihozza az allatot. A napkozben felgyulemlett stressz valszeg igy jon ki belole.
Es ha ezert ki kell verni a fogait szerinted, akkor szaladj le a blackbe te is egy lép lerúgásért, mert szerintem hulyesegeket beszelsz es megerdemled.
ugy latom az itt jelen levo - az orkokat vedo - egyenek kozul:
- soha semmi hulyeseget nem csinalt meg reszegen, jozanul sem
- a lanyokkal mindig udvarias, soha nem nezte meg egyik csaj dekoltazsat sem pofatlanul de meg csak megjegyzest sem tett a fenekere..
- az elso szora engedelmeskedik minden helyzetben
- ez termeszetesen igaz a jelenlevok osszes baratjara, akivel egy tarsasagban van, hogy ok is ennyire lovagiasak.

vagy székgyára van és érdekelt, hogy minél több szék törjön az orszagban

@becks87: neked egy jotanacs a vegere: sose vitatkozz idiotakkal, mert lesullyedsz a szintjukre es legyoznek a rutinjukkal!

Arra azert vigyazz, hogy a szekusok eletben maradjanak.. mas normalis emberert is ugyanannyit adnak, nem erne meg, hogy miattuk kerulj bajba. .)

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.08.31. 08:13:42

@666E: Örülök, hogy 'alkoholhatástani' szakértő vagy. Még jobban annak, hogy szexológiai is. És kíváló megfigyelő (" látom a hozzászólás többi részét nem idézted.") :-). Fokozza örömömet, hogy rávezettél, hogy nem én találtam ki (feltalálni nem lehetett, a feltalálás szó mást jelent) az 'ülj le,egyes" szöveget. :-) Ez mutatja széleskörű műveltségedet. :-) Miután semmi valós érvet nem hoztál fel - és a változatosság kedvéért- ülj le, egyes alá.
Jogalkotónak pedig ne menj, ha lehet.

666E 2013.08.31. 10:05:57

@Kritizálom aA. Marhaságokat:
én felhoztam valós érveket, de te már jó ideje semmit. most is a legjobb lapod az, hogy a feltalálás-szó nyelvtani használatába menekülsz (ami amúgy szintén téves) ez komolyan megállja a helyét, érdemi reakció:) Az ilyen vitapartnereket különösen szeretem.
Szélsőségekben is gondolkodsz, nekem nem kell szakértőnek lenni ahhoz valakinek, hogy ennyire egyértelmű dolgokra emlékeztessen.
De amúgy meg jobb is ha így maradsz. Menthetetlenül dinka. De legközelebb írj valamit magadtól kérlek mondjuk, hogy miért tartod "jópofának" ha lekurvázza a haverod azt aki kiszolgálja. Meg egyáltalán milyen ember az aki ezen "jót nevet".
Vagy miért tartod magyarázatnak azt, hogy ha valakiben stressz van az részegen levezetheti másokon ezt, de itt pityereg ha kap egy nyaklevest. Mert hát ugye az nem ő, hanem az alkohol hibája. Szegény felett átvette az uralmat, valójában ő az áldozat:) Ember, aki ezt kiröhögi az nem szakértő.. csak bárki aki rendelkezik józan ésszel.

zsebacsi 2013.08.31. 10:30:38

@666E: "törjön a foga és a bordája, ha egyszer ez kell ahhoz, hogy visszavegyenek az arcból."
igazi jozan eszu, kozep-europai es kulturalt megjegyzes volt reszedrol:)
magamat tudom csak ismetelni: gondolom majd te is igy fogod nevelni a gyereked, illetve teged is igy neveltek a szuleid, ha esetleg nem illendoen viselkedtel.

"kap egy nyaklevest"
latom szovegertes oran is kimaradtal:)

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.08.31. 10:40:20

@666E: No, fussunk neki még egyszer. Bár kinyilatkoztatásod után kérdéses, hogy érdemes-e.
"a feltalálás-szó nyelvtani használatába menekülsz (ami amúgy szintén téves) " "feltalál:Elsőként megalkot; addig még nem ismert tárgyat, eszközt elsőként megtervez, megszerkeszt, létrehoz; célravezető eljárást elsőként kifejleszt. "
1. Olyan dolog írását tulajdonítod nekem, amilyent én nem írtam.
-"hogy miért tartod "jópofának" ha lekurvázza a haverod azt aki kiszolgálja."
SEHOL egy szóval nem írtam ilyent, még csak nem is utaltam rá
ENNYIT a tényszerűségről.
-"Vagy miért tartod magyarázatnak azt, hogy ha valakiben stressz van az részegen levezetheti másokon ezt, de itt pityereg ha kap egy nyaklevest. "
Ezt hol olvastad tőlem?
Egyébként a posztíró nem vezetett le semmiféle stresszt másokon.
Egyébként nem nyaklevest kapott, hanem eltörték a fogait és megrugdosták.
Egyébként sehol nem írtam, hogy jópofa, ha a haverom lekurváz bárkit
Egyébként sehol nem írtam, hogy helyes jót nevetni kurvázáson.
Na ennyit a tényszerűségről és vitáról.
Sajnos egyes helyett nullás jegyet érdemelsz.
Szomorú, de így van.

karaván2 2013.08.31. 11:26:41

@Kritizálom aA. Marhaságokat:" "pszichikai bűnsegéd".Melyik jogi egyetemet végezted ? Ülj le, egyes."

ezzel mindent elmondtál magadról..:)))

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.08.31. 11:36:12

@karaván2: Jah.El.De azért mutass CSAK EGYETLEN olyan bírói ítéletet, ahol a nevetés miatt(de mondhatod röhögésnek is) a bíró pszichikai bűnsegédnek nyilvánított valakit. :-) Nem többet, csak egyet. :-)
Köszönöm.

666E 2013.08.31. 11:51:18

@Kritizálom aA. Marhaságokat:
látom nem fogjuk meggyőzni egymást sehogyan sem, de még ha sikerülne is úgysem ismernéd be. De ez nem is kell, hogy bárkinek is a célja legyen.
Sok szórakozóhelyen előfordulnak ilyen kis puhapöcsök de elárulom: ez nem menő. az ilyen kis köcsögöket senki nem szereti. egymásból kicsalhatnak egy mosolyt (bár ennek őszintesége is kérdéses), de ha csak egy normális alak hallótávolságába is kerülnek ilyenkor, nagy bajban lesznek. de tudod, ahogyan mások sem alapozhatnak az ilyen kis pondrók jólneveltségére, úgy ők innentől fogva sem várhatnak el ilyesmit és a bordaroppantó szekusok ezen a skálán csak alulról súrolják a szélsőséges elemeket. ÖNMAGÁBAN nem helyes amit csináltak, de ez elmondható MINDHÁROM fiatalról, nem csak az inzultáló kis féregről, a szánalmas cimboráiról is.
Magam részéről örülök, hogy így alakult (és annak is, hogy nyilvánosságot kapott a dolog, hátha a többi kis gizdagyerekek tanul más hibájából), mert ennél már csak az lett volna a nagyobb baj ha folytatják a műsort és megisszák az italaikat, majd hazafelé elégedetten verik a mellkasukat és szopják egymás mikropöcsét, hogy megvolt az aznapi jótétemény.
Akkor igen is inkább törjön a foga. S ezzel is három idiótával kevesebb, mert kemény volt a lecke, de innentől visszavesznek az arcból. Vagy ha nem... hát, fogak nélkül egymás faszának szopogatása is jobban megy:)

karaván2 2013.08.31. 12:03:27

@Kritizálom aA. Marhaságokat: :) tudod ez úgy van, hogy nem is kell nevetni, csak elég ha a passzív magatartásával erősíti a másik elkövetését.. de erről ennyit. a posztoló magatartásán el lehetne vitatkozni - ott kicsit túlzás a fenti fogalom - de az már egy másik fórum. A fogalommal csak érzékelni kívántam, hogy a posztolót sem kellene teljesen "ártatlannak" - és hogy nehogy belém köss, nem jogi értelemben:) - tekinteni.

Kérlek!:)

666E 2013.08.31. 12:06:36

@Kritizálom aA. Marhaságokat:
ja és kérlek.. ha netán válaszolnál, ezúttal tartózkodj a nyelvtani elemzéstől (korábban is direkt írta, de csak nem bírtad megállni), meg a sorok kiemelésétől és inkább arról mesélj miért is lett volna jobb ha ép bőrrel megússzák. bár előrebocsájtom, annak sem lesz sok értelme, mert az is egy legalább akkora tévút, de abba legalább azt lehet értékelni hogy oké, megpróbáltad.
sok szerencsét az élethez (nálad még nem-nagyon kezdődhetett el), addig is fogadj el egy felnőttől származó jótanácsot: vagy légy belátóbb, vagy növessz rinocéroszbőrt a pofikádon:)

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.08.31. 12:10:27

@666E: Az előbb ezt vetetted fel "én felhoztam valós érveket, de te már jó ideje semmit. " Ez nem volt igaz, viszont most az én tényeket felsoroló válaszomból egyikre sem reagáltál és egyiket sem cáfoltad.
Hogy nagyoktól idézzek: "Az ilyen vitapartnereket különösen szeretem."
Nyugodtan örülj, hogy az események úgy történtek, ahogy történtek, hogy részeg röhögésért, bárkinek a foga eltörhető, bárki megrugdosható.
Lehet, hogy egyszer az utcán ferdén nézel valamelyik irányba és ezért valaki kiveri a fogaidat, mert úgy véli, hogy ez egy jogszerű megoldás, mivel ő az erősebb.
Egyébként feltűnően sokat foglalkozol szexuális dolgokkal :-) (mikropöcs, puhapöcs, köcsögök", egymás faszának szopogatása"). Ez általában vetítés, saját gondok feldolgozása. Esélyes, hogy vannak gondjaid,egy szexológust érdemes volna felkeresned. :-)))
De lehet, hogy egy pszichiáter is tud segíteni. :-)Ő talán a verbális agresszivitásodon is tud -kicsit- segíteni. :-)

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.08.31. 12:14:12

@karaván2: EZT a válaszodat, reagálásodat teljes mértékben elfogadom. :-)
És nem azért, mert kérsz :-)(meg ne magyarázd, értettem :P ), hanem azért mert ezzel egyetértek. :-))

rug82 2013.08.31. 16:47:46

Az ilyen bunkók azzal a nősténnyel "flörtöljenek kissé bunkón", amelyik erre a világra ellette őket!!! Izomagyú barom és még ugat...

kiwirágós kivirradtig 2013.09.02. 00:47:43

@zsebacsi:
Hát faszikám, szerintem te nem vágod.
Ha valaki ennyire tapló módon szólogat be, és a haverjai nem állítják le az ELSŐ ilyen után, hanem még röhögcsélnek is rajta, hogy de kurva poénos, akkor megérdemlik a pofán baszást.
Lehet, hogy azon a tanyán, ahol felnőtt a többi agyatlan disznó között - meg ahol ezekl szerint te is felnőttél vele -, így kért az anyjától inni, hogy "hozz még egy italt, kurva", de ez már a többi tanyán sem szokás, nemhogy városban.

ÉS ez a fasz nem véletlneül keveredett oda, hanem a társaság egyik tagja volt, és amikor MEGKÉRTÉK őket, hogy húzzanak a kurva anyjukba, ahova valók, még elkezdett visszaugatni, hogy de ők még maradnának.

Megérdemelték.

Én valószínűleg nem fogok ilyenekért kapni, mert se a pultos csajt nem kurvázom (még a haverjaim előtt sem, nemhogy szemtől szemben), meg a biztonságiaknak sem ugatok be, pláne ha még igazuk is van.
Arról, hogy neked nincs annyi eszed, hogy ezt felfogd, nem én tehetek.

"akkor is kapott volna par gyomrost, pedig ott se volt."
A harmadik társ a hülye segg leírása szerint sem kapott. Nem ugatott be se a pultos csajnak, se a biztonságiaknak. Pedig a beszólogatós társaság tagja volt.
Érdekes, mi?

"egy kurvazasert ki kell utni a masik fogait"
Csak nem egy kurvázás volt, hanem hosszú időn át folyamatosan.
Igen, ha valaki részegen nem tud viselkedni, akkor ne igyon, ha meg mégis, akkor viselje a következményeket.
Nem a 40 kilós pultoscsajjal kell kemény gyereknek lenni, pláne többedmagunkkal.

@becks87:
Tévedésben vagy, faszkalap.
TI és egyedül TI voltatok a rohadt nagy bunkók a szórakozóhelyen.
Csak a jogos következményeit nem bírjátok elviselni, meg az egysejtű agyatokkal nem bírjátok felfogni, hogy lányokat viccből sem kurvázunk, pláne nem hosszú időn át folyamatosan. Megkaptátok, ami járt érte, de mivel nem tanultatok belőle, láthatóan keveset kaptatok.
Remélhetőleg párszor még megrázzátok a pofonfát, és egyszer csak elkezd majd derengeni, hogy olyankor leesik róla pár nagyon érett pofon, tehát nem érdemes.
És ha már anyátok nem tanított meg viselkedni, majd a biztonsági őrök megtanítanak.

Az okos más kárán is tanul, a hozzátok hasonló idióta seggfej láthatóan a sajátján sem.
És nem, faszkalap, mi szégyelljük, hogy hozzád hasonló agyatlan barmok is élnek ebben az országban.

"Arról meg nem tehetek, hogy volt a társaságban egy fasz, aki mellett kiálltam"
De, faszfej, tehetsz, mert nem állítottad le az ELSŐ kurvázós beugatás után, hanem még vele röhögtetek. Ha neki szólsz, hogy Józsi, ezt azonnal hagyd abba, nem a biztonsági őrnek kezdesz el megfejteni, akkor mindezt megúsztátok volna.
Még 10-20 ilyen verés, és majd csak megtanulod.

"legközelebb két lépés távolság és ökölbe szorított kéz. Az első ellenséges mozdulatnál pedig durr"
Na faszfej, örülnék, ha ezt tennéd, mert akkor megtudnád, hogy amit most kaptatok, az csak baráti simogatás volt ahhoz képest, amit akkor kapnál, ha meg is ütöd valamelyik biztonságit.

@Kritizálom aA. Marhaságokat:
Hát faszkalapkám, téged sem az eszedért fognak ellopni, ahogy látom.
Gondolom, az iskolában annyiszor mondták neked ezt az ülj le, egyest, hogy mást nem is nagyon bírtál megjegyezni a 8 év alatt, amíg a 3 általánost elvégezted.
Mindegy, remélem, te is kapsz majd egy ilyen esetben a pofádra, és kissé jobban megérted a világ működésének logikáját.

Talán a saját marhaságaidat kellene kritizálnod, mert értelmeset nem nagyon írtál eddig.

"És ha miközben békíteni próbálod, kiverik a te fogadat, hogy mit szólsz bele, akkor azt jó néven veszed ?"
Nem baszd meg. De épeszű ember nem teszi a kezét a forgó fogaskerekek közé. Sőt, igazán épeszű az állók közé sem.

Szerinted mennyire életszerű, hogy a biztonsági ember akcióban patikamérlegen fogja méricskélni az arányos beavatkozást, mi?
Egyébként aki volt (még) katona, az tudja, hogy alapelv: a megkezdett akciót be kell fejezni. És ott a kitessékeléis akció megkezdődött, a paraszt meg ellenállt.
És ahogy az írásaiból kitűnik, nem is tanult belőle.

Amúgy meg ajánlom a magyar közmondások tanulmányozását:
Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.

kiwirágós kivirradtig 2013.09.02. 01:38:41

@Kritizálom aA. Marhaságokat:
Hát seggfejkém, több mint 30 éve járom az éjszakát (gyerekként kezdtem), hidd el, elég sok mindent láttam már, tudom, hogy zajlanak az ilyen dolgok.

És azt is, hogy elég szépen szokták színezni az áldozatok is a saját szerepüket. Ahogy a fogon vágott seggfej itt is megteszi, és még fel sem fogja, hogy ők voltak a büdös tahók.
De ahogy látom, neked is vannak agykapacitási problémáid. Elég jelentősek.

"ÉS HA ÉN AZT ÍROM, HOGY NE ÍRKÁLJ IDE, AKKOR ABBA HAGYOD?
NA UGYE HOGY NEM."
Feltételezem, hogy nem vagy biztonsági őr (ahogy látom, ott is elbuknál az IQ-teszten).
Meg kicsit más egy 120 kilós biztonsági őr szava testközelből, mint egy idióta barom valahol a faszom tudja, mekkora távolságból.

"A BIZTONSÁGI ŐR A JÓISTEN?"
A szórakozóhelyeken igen.

Amúgy meg mi a faszért kiabálsz?

Engem is dobtak már ki szórakozóhelyről, mert a társaság valamelyik tagja bunkó volt (nem a pultoscsajt kurvázta, csak részegen próbált egy társaság nőtagjaival ismerkedni, akik ezt nem akarták), nos, a srácot mi rángattuk ki, és nem álltunk le diplomáciázni a biztiőrökkel (pedig talán még esély is lett volna, mert engem pl. ismertek - mint írtam, elég sokat forgolódom az éjszakában, és én szoktam dumálgatni a biztonsági őrökkel is; nem mind bunkó ám). Nem is vertek meg senkit a társaságból.
Lehet ám így is.

"A fogeltörés, vagy kiverés olyan maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés"
Ja, csak kicsit nehéz bizonyítani, hogy ott történt, hacsak nem készített egy képet közvetlen a kocsmába belépés előtt, amin még épek a fogai.

Ha meg már a szóhasználatba kötsz bele, akkor te viszont javíthatnál a pocsék helyesírásodon.
Mindkettő ugyanolyan súlyú érv ebben a vitában.

"hogy részeg röhögésért, bárkinek a foga eltörhető"
Nem csak röhögés volt, hanem többrendbeli, folytatólagosan elkövetett kurvázás. És hát lehet, hogy nem az illető seggfej tette, de a csapat tagja volt. Olyankor az egész csapat kap. Ha már arra képtelenek voltak, hogy a legnagyobb faszfejet leállítsák.

"Ő talán a verbális agresszivitásodon is tud -kicsit- segíteni."
Ó, ezek szerint te is érzed, hogy rád férne? Akkor miért nem fordulsz hozzá?

@McZozo:
Márpedig ha távozásra szólítanak fel, az azonnali hatályú. Különben semmi értelme. Nem kell bunkónak lenni, és akkor nem dobnak ki. De akkor megúszták volna a koktélok árával, amit így sem ittak meg, de legalább a - teljesen jogos - verést elkerülték volna.
(Aki meg azt mondja, hogy a fogon vágott csávó nem volt hibás, annak ajánlom figyelmébe a babitsi sort, hogy vétkesek közt cinkos, aki néma; ráadásul ők még nem is csak némák voltak, hanem kvázi biztatták is azzal, hogy jópofának tartva röhögtek azon, hogy kurváázza a csajt).

@becks87:
A férgek itt egyedül ti voltatok.

"Fogsz egy hangyafaszányi kis piát, majd felöntöd jó sok üdítővel meg gyümölcslével"
Lófaszt, koma.
A koktélokban 0,4-1,5 deci tömény van, koktéltól függően. Csak a gyümölcslétől nem érzed, hogy mennyire erős. Ezért szokták a csajokat itatni vele fent leírt célból.

"2. Miért kell szándékosan olyan helyre rúgni, ami magában hordozza maradandó sérülés vagy életveszélyes sérülés lehetőségét?"
Nagyjából bárhol meg tudlak úgy rúgni, hogy maradandó sérülést okozzon.

Szóval faszkalap, továbbra is az van, hogy elbasztátok, és ahogy látom, még mindig nem tanultatok belőle.

Majd csak lesz olyan, hogy úgy elvernek, hogy megtanulod a rendet.

Addig ugyanilyen kis seggfej tahó maradsz, amilyen most vagy.

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓:
Hát próbálj meg a Harlemben per bitch szólítani egy pincérnőt. Még akkor is, ha néger vagy, csak nem közeli haver.
A családod már gyűjthet is a temetésre.

A fehérek közt meg nem szokás, illetve csak csajok szokták egymást bitchnek nevezni. Férfitól kifejezett sértés, és nem is kicsi.

@zsebacsi:
Hát neked nem lesüllyedni kell, hanem becks haveroddal együtt kurva sokat emelkedni. Ugyanis ti vagytok az idióták szintjén.

@666E:
Á, nem.
Ezek láthatóan nem tanultak ebből, hiszen még most is nekik áll feljebb.
Pár - valószínűleg hozzájuk hasonló - idióta barom meg még védi is őket.

becks87 2013.09.02. 09:36:14

@kiwirágós kivirradtig: Megfogadtam, hogy nem fogok hülyékkel vitatkozni, nem is teszem, csak hozzászólok.
1. Nincs szükség semminek a kiszínezésére, mert így történt. Ami megnyugtat, hogy a pultoslány legalább pontosan tudja. A lelkiismeretem tiszta, sose voltam bunkó senkivel életemben és nem viselkedtem úgy, hogy valaha bármi bajom legyen belőle. A pultosok is tudják ezt, hogy Te mit gondolsz azt meg pont leszarom nagy ívben. Mert a leírásod alapján Te vagy az igazi megmondó paraszt.
2. Remélem kerülsz majd hasonló helyzetbe és téged rúgnak fejbe földön fekve. Az agykárosodás esélye úgysem áll majd fenn. Csak menj le erre a szent helyre és nézz egy kicsit ferdén, aztán majd ha félholtra összevertek beszélgetünk.
3. A logikádból kiindulva, ha a nevetés bűnsegédlet (még egyszer mondom nem a "mit mondott"-on van a hangsúly, hanem az "ahogyan"-on, persze ehhez anno ugye nyelvtanórára kellett volna járni, hogy megértsd), akkor ennyi erővel mehetsz a barátaiddal a sittre rohadni, mert köztörvényes bűnözőkkel vállalsz bűnsegédletet. Amit elkövettek bűncselekmény, ez megdönthetetlen tény. Okoskodhatsz itt napkeltétől napnyugtáig, attól még ez így van.
4. A koktélban akkor van akár fél deci tömény, ha én csinálom otthon. Egyetlen egy helyen nem raknak bele fél decit. Tökmindegy, ha ilyen qva okos vagy számold ki kb.100kg testtömeghez mennyit tesz két koktél ennyi alkohollal, több órára leosztva. Plusz tegyél hozzá úgy 4 deci pezsgőt a maga 10%-os alkoholfokával. Csak ne terheld túl az agyad!
5. "ugyanilyen kis seggfej tahó maradsz" Mint a leírásodból kiderül Te vagy az igazi seggfej tahó paraszt.

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.09.02. 10:31:40

@kiwirágós kivirradtig: Neked itt a neked nem tetsző hozzászólók, faszikám, faszkalap, seggfej.
Na aki így indít, az mindez az ezredik hatványon. Bár, hogy tudja-e, hogy mi az a hatvány, erősen kétlem. De talán ráguglizik és legalábbhennyit tudni fog. :-)) :P:P
Észérvekkel nálad kár is próbálkozni, mert annak felfogásához ész kell. :-)) :P:P
Érdekes, hogy egyáltalán az IQ teszt fogalmát használod. :-)
A stílusod meg alpári.És ez sokat elmond rólad (erre is lehet guglizni). :-))
süti beállítások módosítása