Tékozló Homár

Kidobták a "kurváikat" a Lívia Vendégházból

2013.09.02. 18:22 | jackyll | 474 komment

Clint Eastwoodi módszerekkel dolgoznak a vendégeket tolvaj bandának tartó Lívia Vendégházban. A szekrények le vannak lakatolva, a látogató nőket kidobták, miután lekurvázták őket, és végig lopással gyanúsítgatták őket. Előre kérték a pénzt, majd amikor nem kapták meg, egy idő után "lefoglalták" egyikük laptopját:

Mivel szeretnénk óva inteni mindenkit, aki jól szeretné magát érezni és kicsit aktívabban pihenni  - akár a szálláshelyen is - , ezért leírom, hogy milyen negatív tapasztalatunk volt a Zamárdiban található Lívia Vendégházban, Balatonon. TB barátom elmondása szerint a telefonban kedves hangvételű, normális beszélgetés által sikerült időpontot egyeztetni, és még abba is belementek, hogy egy nappal korábban érkezzünk, mert így könnyebben tudtuk megoldani az odajutást. Foglalónak 10.000 forintot kellett elküldeni, amivel nincs is semmi gond. Első nap, mikor megérkeztünk, amíg pakoltunk ki, a vendéglátónk elmagyarázta a főbb tudnivalókat (mi hol található, a redőnyt a konyhában ne húzzuk le teljesen a virágok miatt, ház felszereltsége). Gondoltuk, ezek egyben a házi szabályok is, többet nem is kell tudnunk. Mint kiderült, gondolatolvasónak kellett volna lennünk...

Történt ugyanis az első éjjel, hogy miután találkoztunk a tavaly megismert lányokkal (semmi olyanra nem kell gondolni), gondoltuk, megvendégeljük őket, így hát felhívtuk őket a szállásra. Éppen hogy leültünk a konyhában, szállásadónk és idős édesanyja (aki, ahogy az számunkra kiderült, a ház "ura" és legfőbb döntéshozó) kopogtatott is. Minden előzetes kérdés vagy legalább finom hangvételű utalás nélkül közölték, hogy most azonnal be lehet fejezni a tivornyázást(?) és hogy

"ők nem engedték meg, hogy ribancokat felhozzunk ide". Mert "ez nem egy kurvatelep és különben is csak este 10-ig lehet vendégeket fogadni, úgyhogy szépen ballagjanak haza a lányok".

Megjegyzem, ekkor még ott voltak, tehát a szemükbe lett mondva ez a sértő és megalázó vélemény. Állítólag, mindez el lett mondva és egyeztetve lett velünk, amennyiben mégse, meg kellett volna kérdeznünk. Mellesleg, ők (mármint a szállásadók) ismerik egész Zamárdit, és ezek a "luvnyák" nem ismerősek a számukra, biztos ők is csak rombolni jöttek. Nos, az igazság az, hogy valóban nem Zamárdiban laknak, ám a nyár jelentős részét ott töltik, tehát félig azért mégis csak helyiek.
 
 Miután elmentek a lányok - és a kedvük is attól, hogy valaha még egyszer betegyék a lábukat a ház udvarába is akár - , jött a többi izgalmas dolog: Mire visszaértünk a lakásba, kiszámolták és követelték tőlünk az egész heti szállás összegét, hogy ott és akkor (éjfélkor) fizessünk ki egy összegben 65.000 forintot, máskülönben reggel pakolhatunk össze és mehetünk amerre akarunk, különben rendőrt hívnak ránk. A magyarázat egyszerű volt: a foglalónak az összegét az első éjjel lelaktuk, és biztosra vették, hogy át akarjuk verni őket, ezért előre elkérik a pénzt - még ha ezt a legtöbb balatoni szálláshelyen nem így szokás.

Miután közöltük, hogy nincs nálunk ennyi pénz, egész végig azzal számoltunk, hogy távozáskor kell fizetni,  és van akinek csak csütörtökön utalják a fizetést, megkaptuk a magunkét verbálisan rendesen. Tudomásunkra lett hozva, hogy

"ismerik a fajtánkat, csalni, lopni, hazudni jöttünk ide, eddig minden egyes lakó meglopta őket, úgyhogy mi is ezt fogjuk tenni, mert mind egyformák vagyunk",

kivéve a németeket, akik áldott jó lelkek és őket bizony nagyon szeretik. Kiegészítésként el lett még mondva, hogy szerencsénk van, hogy nem Pestről érkeztünk, mert fővárosiakat eleve nem engednek be a lakásba, mert azok mind gonosz, rabló népek és legyünk megtisztelve, mert egyébként 30 éven aluliakat se szokásuk befogadni.

Mi hiába mondtuk, hogy köszönjük a bizalmat, de nem ránk illik ez a jellemzés, erősködött végig, hogy márpedig igen, mert "ismeri a fajtánkat" - ez a kifejezés egyébként 2 nap alatt rekordmennyiségben hangzott el. És azért sem tűrik meg a lányokat, mert akkor biztos az van, hogy hatan használnak egy zuhanyzót és 3 ember helyett 6 alszik ott úgy, hogy nincs kifizetve. Tudják, mert így volt, és többet ez nem lesz így. "Ha Balaton Sound lenne, akkor 5000 lenne a napidíj és akkor felőlük lehetnek egy ágyban 20-an is." - ez mondjuk érdekes, nem? Hiába próbáltuk győzködni őket, hogy nem maradtak volna reggelig, természetesen nem nekünk volt igazunk. Ráadásul, miután a kedves vádakra azt reagáltuk, hogy talán nem kéne sztereotipizálni, a nagymama rosszul lett és megsértődött, mert olyan szót mondtunk, amit ő nem ért...
 
Hétfőn folytatódott a harc, pénzt nem tudtunk adni, és bátorkodtunk kivenni az egyik szekrényből egy bögrét. Mellesleg az összes szekrény és tároló le volt láncolva és lakatolva, úgyhogy a felszereltség is hagyott kívánnivalót maga után. Kenyérvágó kést is úgy kellett külön engedéllyel kérni. Előző este mondták, hogy az előző lakók például ellopták a távirányítót. Érdekes módon, mi ezt megtaláltuk abban a szekrényben, ahonnan a bögrét vettük ki. Persze meg is kaptuk a magunkét:

Mit kotorászunk olyan helyen, amihez semmi közünk? Mit loptunk el? Le volt lakatolva az a szekrény, biztos feltörtük.

Az, hogy megtaláltuk az elveszett(nek hitt) kapcsolót, nem volt érdekes. De el volt az lopva és mi vagyunk a hazugok... És mivel bátorkodtunk egy konyhaszéket elmozdítani és a nappaliban egy fotelt megigazítani, fellengzős hangnemben közölték, hogy "nem kértek mellesleg lakberendezést". Emellett, kitalálták, hogy fizessünk +10.000 forint kauciót, mert úgyis rongálni és lopni fogunk. Valamint követelték, hogy kérjünk bocsánatot a nagyitól, mert mióta azt mertük mondani, hogy sztereotipizál, fortyog dühében és rettenetes haragra gerjedt velünk szemben, ezért is van olyan rosszul.

A bizalom magasiskolája

Kedden délután újabb fejezethez ért a dolog: mire visszaértünk a strandról, TB laptopját eltulajdonították és elzárták, mondván, hogy amíg nincs pénz, addig zálogként maguknál tartják, bár szerintük szart se ér. Megjegyzem, az a gép céges laptop volt, rajta fontos információkkal és adatokkal. Ha mindenképp ki kellett volna hívni a zsarukat, akkor azt miattuk lehetett volna lopás ügyében.

Ekkor már nálunk is elpattant a cérna. A szócsatából ismét személyeskedés lett anyukák emlegetésével és minket a "büdös picsába" való elküldéssel. Próbáltunk rávilágítani, hogy az eddig felhozott vádakra leginkább ők felelnek meg, de előttük továbbra is csak a pénz lebegett, és annak azonnali megszerzése. Időközben a végösszeg felkúszott 71.000 forintra, mondván hogy előzőleg elszámolták magukat... Megtudtuk azt is, hogy ők egy utazási iroda(?), ezért követelik jogosan előre a pénzt, mert minden utazási irodánál is így szokás tenni. Közben elromlott a wc és bizonyossá vált, hogy a hűtő hiába van bekapcsolva, nem hűt semmit. De inkább nem szóltunk, mert még azt is ránk akarnák fogni...
 
 Nagy nehezen visszakaptuk a gépet, közben Lecram elsétált a szomszédos településre pénzt felvenni, mert Zamárdiban már zárva volt a posta, bankautomata pedig nem volt a környéken. Mi addig próbáltunk másik szállást keresni, felhívtunk vagy 10 címet, de egyiknél se jártunk sikerrel. Amíg ők nem láttak garanciát arra, hogy fizetünk - elismételve, hogy naponta találkozik olyan szarházi, hazug állatokkal, mint mi vagyunk - addig mi nem láttunk semmi biztosítékot arra, hogy ha fizetünk, akkor nem tesz utána valahogy keresztbe nekünk. A kényszerhelyzet kialakult, nem tudtunk mást tenni, mint fizetni. Persze, egész idő alatt hallgatóztak és az ajtóban állva toporogtak, hogy hol van már a pénz, mert szegény nagyinak kell belőle gyógyszert venni. (3 személytől bevasalnak 70ezret, + az emeleten lakóktól is valószínűleg annyit, akkor a 140.000 forintos gyógyszertől már elvárható lenne, hogy a halottat is támassza fel)
 
A végkifejlet: megkapták a pénzüket, a nagyi hirtelen jobban is lett, és kellemes nyaralást kívántak nekünk. Hát kellemes volt megtapasztalni, hogy hova nem megyünk többet.

Plusz poén: egyik nap TB állítólag hallotta hogy a nagypapa kiosztja kedves lányát a hozzáállása és stílusa miatt. Előtte ugyanis, arra a kérdésükre, hogy meglesz-e a pénz, azt válaszoltuk, hogy "Persze". Ennek hallatára aztán szállásadónk kifakadt, hogy miféle beszéd ez, "mocskosul hiányzik ebből a nemzedékből a tisztelet". Mint kiderült, azt kellett volna válaszolnunk, hogy "Igen asszonyom, természetesen meglesz."

 Valamint, Berci a tacskó jelenléte külön vicc tárgya volt: mikor mi elkezdtünk vele barátkozni és simogatni, látványosan el lett küldve. Illetve megjegyezném, hogy valószínűleg az állatokat is bánthatják, mivel ha felemeltük a kezünket akár a kutya vagy a macska jelenlétében, már szaladtak is el...
 
Az eredmény: jobbára csak aludni mentünk a szállásra, illetve csendes pihenőt tartani ebéd után. A teraszra egyszer sem ültünk ki, mert nem lehetett egy jót beszélgetni úgy, hogy minden oldalról hallgatóznak. Illetve, eredetileg 7-en lettünk volna hétvégére, ám a kialakult állapotokat hallva, ketten elálltak a dologtól és inkább maguk oldották meg a nyaralást.

 Összefoglalva, nagyon negatív véleménnyel vagyunk a Lívia Vendégházról és annak tulajdonosairól (a nagypapát leszámítva). Az ismerőseinket nyíltan lekurvázták, minket pedig hazug, lopós szemétládának bélyegeztek meg alaptalanul, holott ők hazudtak és loptak meg minket. Tiszteletből annyit szokás adni, amennyit kapunk és nem értem, miért csodálkoztak a szóhasználatunkon, ha velünk is úgy beszéltek, mint egy rakás szarral az első éjszakától kezdve.
 
 Úgy vélem, át kéne rágniuk magukat a "vendéglátás" kifejezésen, ami alapvetően arról szól, hogy a vendéglátó van a vendégért, és nem fordítva. Ha ilyesmit vállalnak, akkor vállalják azt is, hogy biztosítják a lakók kényelmét és hogy jól érezzék magukat, nem pedig ilyen alpári és megalázó bánásmódban részesítsék őket. A weboldalon írt mondat, hogy szeretettel várják kedves vendégeiket, némileg sántít. A képek nem felelnek már meg a valóságnak, a berendezési tárgyak nagy része el van zárva és az összes szekrény ajtaján (szobában, konyhában) lánc és lakat csüng. 

Ha azonban unalmas nyárspolgár vagy és csak sakkozni szeretnél egy jót csendben, akkor tehetsz egy próbát a hellyel. Fontos azonban, hogy 30 éven felüli legyél és semmiképp sem budapesti. De a legjobb az, ha német vagy!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

00000000-0000-0000-0000-000000000001 2013.09.03. 11:40:17

Laktam a Balaton mellett több albérletben is és azt kell mondjam, hogy teljesen reális az, hogy az ember belefuthat egy ilyen agyhalott szállásadóba.
Ugye ha nem több hónapról, hanem csak egy hétről van szó, akkor meg még jobban paranoid módba tudnak kapcsolni ezek az amúgy teljesen zavarodott elmebetegek.

igi1 2013.09.03. 11:40:18

Az biztos, szállasadas terén tapasztalt lehetett az öregjány!

igi1 2013.09.03. 11:41:39

@00000000-0000-0000-0000-000000000001: hatásosabb lenne a süket dumád, ha SZÁLLÁSADÓ LENNÉL A BALATONON. de így csak lúzer 2. Vagy sajna!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.09.03. 11:42:36

@Ati Snatch: :P Menj el kötödébe :D Ott lehet kötni :D

Töksi 2013.09.03. 11:46:44

@igi1: a 10 rugó így is úgy is elveszett. Én reggelig elmarhultam volna valahol, nappal a strandon szundi, TB-t vagy ki a tökömet meg elküldöm szállást szerezni. Ha már ilyen szar helyet szerzett, ez a minimum tőle. Ha TB nem tud szállást szerezni, mert tényleg lúzer, akkor
veszek 3 pénzért egy sátrat a teszkóban, és kempingezek csütörtökig, amíg megjön a fizu :-)
Na de ezt végiggondolva: ezek tényleg lúzerek voltak, igazad van :-)

igi1 2013.09.03. 11:51:01

@Töksi: késő estenekiállni szállást keresni...

Ha egyszer azelőtt minden heppi vót, míg másokat nem vittek fel

A lelakatolás is csak utána tűnt fel

A mamzernek meg nem oszt nem szoroz - 4 hülye vendég, meg ha fizettek

Elképzelem a mamát, amint laptopba kutatgat

De legalábbis felhívtam volna egy ismerőst, nézzen szállást gyorsan másnapra

hiszen a később leutazók meg tudták oldani

A csajokat sem védték meg, na meg azok is làtták, hogy jól érezni ingyé nem fogják magukat :)

igi1 2013.09.03. 11:56:13

az biztos, sehogysem kerek a sztori!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.09.03. 11:58:50

@Morgan kapitány: ne húzd fel magad. a létező világok legjobbikában élünk, nem ér annyit az egész.

Töksi 2013.09.03. 12:02:44

@igi1: nem estét írtam, hanem másnapot: amíg alszom a strandon, a TB szállást szerez.
Igazából nem látom be, hogy kispénzű lúzereknek ne lehetne joga a nyaraláshoz.
Szerintem szegények kimatekozták, hogy a 10 pénz előleg letudva, csütörtökig van 2500 Forintjuk, az elég lesz párizsira és kenyérre, és ha megjön a fizu, ki tudják fizetni a sztereotíp nénikét. Ami nem volt bekalkulálva, hogy a mamóka előítéletekkel viseltetik a láthatóan csóró és lúzer turistákkal szemben.
És mivel lúzerek, nem lépték meg a hely elhagyását, utána pedig a csóróságuk miatt bele voltak kényszerülve a megalázó és kellemetlen szituk láncolatába :-)

Panelproli 2013.09.03. 12:06:41

Lúzerek!
Legalább a táviráyítót hoztátok volna el, ha már az előző társaság, a pesti 30 alattiak már ellopták!

Manyecska 2013.09.03. 12:16:49

@Panelproli: vagy a csajokat. Élhetetlen banda:P

epipactis 2013.09.03. 12:23:32

Mi is évekig jártunk a Balatonra amíg megtaláltuk a törzshelyünket. Mi is találkoztunk előtte hasonlóval, csak mi egyből léptünk is el. A posztolók még valószínűleg tinik, és ez volt az első ilyen élményük. A következőt már ügyesebben kezelik.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2013.09.03. 12:25:54

Egszer én is voltam ilyen helyzetben.

A különbség az volt, hogy albérlet volt, külföldön, és nem volt annyi pénzünk, hogy csak úgy otthagyjuk a kapzsi, bunkó fejét a főbérlőnek (aki ott lakott).

hátsó szándék 2013.09.03. 12:26:56

Jó hülyék vagytok, mi a faszért nem húztatok el onnan az első lekurvázás után. A következő alkalom, amikor azok a büdös parasztok hallottak volna rólatok, az akkor lett volna, amikor átveszik a becsületsértési ügyben az első idézést.

Démonmac1 2013.09.03. 12:30:23

Szép történet, súlyosabb mint a BalatonfürEDE féle:)

Manyecska 2013.09.03. 12:35:31

@hátsó szándék: mentek a Black Magic diszkóba biztos:D mi lett volna ha az a társaság költözik be ide??:)

Panelproli 2013.09.03. 12:35:55

@Élő Fa: Igaz is! Várom a csajok Homáros posztját az esetről, amiben megvendégelték őket srácok és a lekurvázásuk után nemhogy nem védték meg őket, de el is lettek zavarva!

Manyecska 2013.09.03. 12:45:44

@igi1: "Igazságosztó nőt keres a mexikói rendőrség" :DD /origo/@Panelproli: :))

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.03. 12:55:57

@Panelproli: Már várom a kurvák posztját, hogy felhívták őket, de egy trükkel elzavarták fizetés nélkül.

mrbateman 2013.09.03. 13:05:39

"Történt ugyanis az első éjjel, hogy miután találkoztunk a tavaly megismert lányokkal (semmi olyanra nem kell gondolni)"

Na hát ilyen megbízhatatlan, kiszámíthatatlan embert én is kibasznék a nyaralómból.

♔bаtyu♔ 2013.09.03. 13:24:02

Mondanám, hogy igazuk van, csakhogy ezeket a telefonba kell elmondani, nem pedig a bőröndök becipelése után.

Elég nyilvánvaló, hogy szállodába akkor is ha az ilyen, nem viszünk csajokat, az külön felár és esti buli sincs, legfeljebb kövér kaució ellenében).

Azzal együtt szarrágók ezek, az öreglány vezetésével, írjátok meg az összes fórumba, booking.com és egyebek, angolul is, hadd szívjanak.

igi1 2013.09.03. 13:40:23

@Töksi: ne fárassz már tovább, komolyan

hol van az leírva, hogy a kispénzű lúzereknek nincs joguk nyaralni menni?

ez már a te kitalálgatásod

én azt mondom:

30 évesen FELELŐTLENSÉG, nem életrevalóság 0, vagy kevés pénzzel elmenni nyaralni, úgy, hogy maajd csütörtötökön fizetést kapunk, és akkor lesz pénz

pontosan az ilyen esetekre, mikor is a szállásadó mondjuk köcsögösködhet, vagy váratlan, vis maior esemény lehet, mondjuk leszakadhat a hó, meg lerobbansz az ótópályán, elfelejtesz matricát venni, és elkapnak, mondjuk

30 évesen, nem életrevalóság az, hogy céges laptopot viszel a nyaralásra, és nem titkosítod le, minimum, na meg pláne nem tárolsz fontos adatokat rajta!

mert bárki belenézhet, teszem azt

de ha még egyszer azt mondja valaki, hogy kis pénzzel is el lehet menni nyaralni, AZT KÖRBERÖHÖGÖM, pont

nem arról van szó, hogy nincs joga, és nem mehet el, de ez felelőtlenség, és nem 30 évesek szoktak potyázni, meg körbeutazgatni ejrópát, kamionokkal, stoppolva!

kicsit több belátás, tovább gondolkodás, felelősségtudat, és kellő felkészülés

akár úgy, hogy ilyen esetekre, van vésztartaléknak egy másik szállásról szóló papírod, vagy ismerősöd, hogy felhívd, ha probléma van így

akár rendőrt is hívni, ha elviszik a laptopodat

az is felelőtlenség, nem életrevalóság, hogy nem osztotta ki a mamzert, legalább megvédte volna a csajokat, vagy szépen megkérdezte volna előre, vendégeket hívhat-e

jó, 10-20 évesen még megértem az ilyen viselkedést

igi1 2013.09.03. 13:43:20

Az felett pedig mindenki elsiklott:

a mama MEGENGEDTE, hogy ELŐBB ÉRKEZZENEK, tehát ő rendes volt, és mit kapott cserébe?

nem mondhatjuk, hogy az öregjyány végig köcsögösködött, szemét volt, és kurvázott

hiszen

A POSZTER KEZDTE A SZEMÉTKEDÉST!!!!

az öregjyány meg nem hagyta magát, jó kurvázott, hát üssön a szájára gyorsan

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.09.03. 13:46:33

@Panelproli: hagyjuk már ezt az izomagy-styld gardedámoskodást. A nõk is meg tudják védeni magukat, nem kell azokat "félteni". Be van ivódva ez a primitív hülyeség, hogy zúzzunk le mindenkit a - leendõ - csajunk körül, mert akkor leszünk kirájak. Ezáltal kijelölt csaj problémamegoldó-képessége az élethez nõttön nõ, ugyehogy...? :/ Aztán írják a méltatlankodós felvi posztokat, többek közt. Mindezt csak azért, mert te dugni akartál.

igazságos 2013.09.03. 13:51:53

Az már biztos, nem fog csődbe menni az öreglyány jövőre sem.

legfeljebb a németeket fogja boldogítani! :D

Morgan kapitány (törölt) 2013.09.03. 14:10:41

@mrbateman: "semmi olyanra nem kell gondolni"
Pedig én arra gondoltam, hogy reggel benyitnak a haverok és látják az összetört bútorokat, a hatalmas spermafoltokat mindenhol és az ágyon aléltan heverő posztolót.
Kérdezik, na mi volt?
- 13 menet volt.
- És a csajok?
- Ja, azok nem jöttek el.

igazmondojuhasz 2013.09.03. 14:19:07

Csak nem O volt a facserol?

https://www.facebook.com/livia.hekeli#!/photo.php?fbid=154463444610537&set=pb.100001406477582.-2207520000.1378210704.&type=3&theater

pizzaboy 2013.09.03. 14:19:53

az volt már, hogy egy púdertégla, aki ezek után egy fillért is ad a szállásadóknak?

Silent Bob 2013.09.03. 14:37:17

@igi1:
Egy társaság ment el nyaralni, nem volt náluk annyi készpénz, hogy ott, akkor éjfélkor kifizessék a heti szállást, tényleg rohadjon meg az ilyen.

igi1 2013.09.03. 14:47:05

@Silent Bob: hát, én félnék az ilyentől!!! :)

az tuti

Baldrick68 2013.09.03. 14:47:56

Egyszer valamikor réges régen mi is voltunk balaton almádiban egy ehhez hasonló "nyaralóban".
Ennyire azért nem voltak bunkók de azt mondtam, hogy soha többet ilyen helyre.

Silent Bob 2013.09.03. 14:48:40

@igi1: "hát, én félnék az ilyentől!!! :) "
Azt nem csodálom. Tényleg ördögtől való 2013-ban minimális készpénzzel mászkálni.

igi1 2013.09.03. 14:51:25

@Silent Bob: jó, hogy mondod

nehogy már Zamárdiban ne legyen egy éjjel - nappal nyitvatartó bankautomata, mert ez szintén kiröhögnivaló dolog

de biztos kifogyott a benzin

amúgy meg jó hogy nem aszondod, hogy minden szállásadónál kártyaterminálnak kell lenni, mert körberöhöglek!

de te csak járkálj kártyával, tele zsével rajta, az való neked

a balatonra, líviához! :)

igi1 2013.09.03. 14:53:44

jobb helyeken, szép kártyával, szállodába mennek spermázni

na, úgy lehet nálad kártya! :P

de sajna, kártyájuk is hiába vót, mert csütörtökön kapnak fizetést, na

Silent Bob 2013.09.03. 14:54:15

@igi1: Fasz tudja, állítólag nem tudtak levenni lóvét. Az se biztos, hogy autóval voltak.
Mondjuk nekem nem nagyon jutott volna eszembe rohangálni, megmondtam volna a tulajnak, hogy takarodjon a faszba, vagy hívjon rendőrt.
Ha szabályosan bejelentett az éjszakára akkor nem rakhat ki, ha meg nem jelentett, akkor felnyomom azért.

igi1 2013.09.03. 15:00:59

@Silent Bob: sehogys vót náluk zsé

ez a lényeg!

ammá biztos, furcsaságok vannak a sztoriban, nem kevés

itt viszont a mama annyira bepipult, hogy semmifére alkura nem volt hajlandó, ilyenkor már neked is a talpadra kell állni, és menteni a menthetőt! lelépni mielőbb, legalábbis másnap!

Az biztos, hogy a mama sem véletlenül pipult be ennyire, ott bizony lehetett istentelen dorbézolás, az biztos! nem kevés zajjal

a csajok meg látták, hogy itt semmi babér nem terem majd nekik

tessék, otp zamárdi bankautomata, be kell írni a keresőbe

de lehet, nem tudták, mer elkobozták a laptopot

legalább macbook volt?

Silent Bob 2013.09.03. 15:03:14

@igi1: Nyilván, hát minek menne az ember balatonra ha nem bebaszni?
Mondjuk ilyen átalakított családi házba a faszom se menne, én is előítéletes vagyok, nem csak a parasztnéni a pöstiekkel szemben.

mrbateman 2013.09.03. 15:04:13

@Morgan kapitány: ja, én is akartam írni, hogy fel kellett volna venni a pszicho hadviselés kesztyűjét.

ha hallgatóznak, akkor legalább műsort kellett volna csinálni!

"- Peticica most szétkeféllek!
- Ne-ne, mi lesz ha meghallják a háziak!
- Nem érdekel a afszomra húzom az öreg kurva fiát is!"

Silent Bob 2013.09.03. 15:06:42

@igi1: Na mondjuk ott a "kobzásnál" vagy lezavartam volna 1-2 fülest, vagy én hívok rendőrt.

igazságos 2013.09.03. 15:13:14

@Silent Bob: ha meg eleve úgy indítasz, akkor kérdezd meg a mamzert is, hogy vendégeket fogadhatsz-e, esetleg felár, vagy valamiért cserébe

oszt nyugtotok lesz utána, és senki nem kurvázik

mrbateman 2013.09.03. 15:15:46

@igazságos: Tök igazad van!

Én például műszerolaj nélkül nem is indulok el nyaralni, mivel gondolok arra, hogy majd a szállásadó lakatait meg tudjam olajozni a szállás elhagyása előtt!

Nem akarok dicsekedni, de nincs is soha problémám!

igazságos 2013.09.03. 15:27:21

@mrbateman: most buktad be, nem mondom meg, hol

úgyse jössz rá

Silent Bob 2013.09.03. 15:28:54

@igazságos: Én úgy indítok, hogy ahol mamzer van oda nem megyek.
De mikor utoljára voltam balatonon, szállodában laktunk, vittünk fel csajokat és egy büdös szót nem szólt senki.
Ha megy egy apartmanházat bérlek, akkor bebaszna ha ott nem fogadhatnék nem ottalvós vendéget.

Silent Bob 2013.09.03. 15:30:19

@igazságos: Nekem a helyedben azért minimum elgondolkodtató lenne, hogy senki nem ért velem egyet.
Lehet, hogy nem mindenki más jön szembe az autópályán?

mojoking77 2013.09.03. 15:31:08

@♔bаtyu♔: :))))
"Elég nyilvánvaló, hogy szállodába akkor is ha az ilyen, nem viszünk csajokat, az külön felár és esti buli sincs, legfeljebb kövér kaució ellenében)."
Lathatoan sokat voltal szallodaban eletedben... Legrosszabb esetben $10 a recepciosnak, plusz a holgy szemelyijet odaadni, de altalaban meg az sem kell sehol....

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.03. 15:32:42

@Silent Bob: Alapvetően azt mondja, hogy mind a két fél hülye volt. Ezzel bárki egyetérthet.

igazságos 2013.09.03. 15:34:08

Akinek igaza van, azzal soha nem értenek egyet!

Csak utolag

mojoking77 2013.09.03. 15:36:11

Amugy en is voltam multkor olyan szallodaban, ahol le volt kotve az agy labahoz a takaro es a paplan is...
Kicsit keson realizaltam a hotel valodi funkciojat, kb. amikor bekapcsoltam a TV-t es a hotel biztonsagi kamerajanak a felvetelei mellett osszesen 3 porno csatornat lehetett fogni...
Mindegy, ket ejszakara elment, ugy is egesz nap tavol voltam. Mondjuk olyan sem esett meg azelott velem, hogy egyszerre hallottam 4-5 aktust, a szomszedos szobakbol..Mas kerdes, hogy a helyi kis hulyegyerekek hogy sporoljak ossze a kb $100-t, mikor elviszik a kurvakat oda, de ez mar nem az en gondom...

igazságos 2013.09.03. 15:36:54

@atpijkamo: én elviszem a balhét! :)

Hiba kapalózik a sok hülye, az a tèny, hogy a poszter vót a hülyébb a mama meg jól járt és jól fog járni, mert jövőre sem fog tönkremenni

A németek meg űgyse olvasnak homárt!

Silent Bob 2013.09.03. 15:41:52

@igazságos: "az a tèny"
Azért a te véleményedet ugye még nem kötelező tényként kezelni?

Silent Bob 2013.09.03. 15:46:21

@igazságos: Szólhattál volna az elején, hogy fogyatékos vagy.
Elnézést, nem kellett volna belemennem veled ebbe a "beszélgetésbe".

Silent Bob 2013.09.03. 15:52:15

@atpijkamo: Ehhez képest a kommenteket végigolvasva nagyjából csak te értesz egyet vele. És neked (amennyire követem) mindig az a véleményed, hogy mindkét fél hülye volt.
Az a baj igazából, hogy ezzel a folyamatos faszkodással agyonbasszátok a homárt, ami lehet, hogy nektek tök jó játszótér, de alapvetően több lenne benne a lehetőség. De mindegy, igazából csak mindig újra csalódok, mikor ide benézek.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.03. 15:53:39

1 poszter volt a hülye
2 mama volt a hülye
X egyik hülyébb volt, mint a másik

A szavazatokat a "kekeckedünk a semmin" jeligére kérjük a szerkeztőségbe.

borzimorzi 2013.09.03. 16:01:36

@mrbateman: :-DDD
Csak, hogy legyen valami a mérleg második serpenyőjében is: olcsón megúszták.
Mi nem voltunk ilyen szerencsések. Az idén 17 év óta először olyan buták voltunk, hogy mivel rokonokat is vittünk, előre foglaltunk olasz szállást. Nagy hiba volt! Előre kifizettük egy részét, de borzalmas kiszolgálásban volt részünk, pedig igencsak luxus szállás volt. Anyósomék 75 évesek lettek, ez pedig nagy dolog. Egy villa alsó szintjét béreltük ki Velencében. Olyan drága volt és olyan szépek voltak a fotók a honlapon, hogy el sem tudtam képzelni, milyen pocsék lesz a valóságban. Azóta is bánom! (Különös tekintettel arra, hogy az Urammal kettecskén már aligha juthatunk el nyaralni az idén, mert előre elköltöttük a rávalót és a karácsonyi büdzsé jó részét is erre az olasz útra.) Szállásadóink nem voltak hajlandók befűteni mert "már nyár van", épp csak tényszerűen kora tavasznak megfelelő hideg volt éppen (és Aqua Alta a San Marcón, mint télen). Apósom jól meg is fázott, mire nagy nehezen méltóztattak adni legalább egy ócska kis olajradiátort. Házinéni főzési tanfolyamot tartott amcsiknak, másnap reggelire a rántottánk tisztán tojásfehérjéből készült. :-( Vajon hová lett a sárgája, mi? Felszolgáló egy szerecsen leányzó, aki egy szót sem ért angolul, viszont testbeszél ezerrel: a hátulját jelentőségteljesen riszálja a férfiaknak, elölről meg a szemeit meresztgeti és csábosan pislog. :-) Takarókat a szekrényből kellett kibányászni, porszagú és fülledt volt mind. :-(( Broáf. Magyarországon is, Görögországban is, Olaszországban is a tizedéért sokkal jobb és tisztább szállásaink voltak, és sokkal kedvesebb kiszolgálásban részesültünk. Pedig 17 éven át soha nem foglaltunk előre, csak odamentünk, megnéztük a helyet. Ha csak lehetett, váltottunk pár szót németül vagy angolul beszélő vendégekkel, hogy nekik hogy tetszik, és csak utána döntöttünk. Most kivételt tettünk mi marhák, de nagyon nagy hiba volt. Soha többé! Mindenki másnak is csak ugyanezt tanácsolhatom: odamenni, megnézni az árut/szolgáltatást alaposan a valóságban, nem a netes fotókon, infót gyűjteni és csak aztán dönteni!
Üdv:
b

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.03. 16:02:08

@Silent Bob: "mindig az a véleményed, hogy mindkét fél hülye volt."

Nekem mindig az a véleményem, hogy az a hülye, aki hülye. Nem tehetek róla, az utóbbi időben csupa ilyen duplahülyés posztok jönnek. Meg kell tanulni, hogy az életben nem minden fekete vagy fehér. Ha az egyik szereplővel rokonszenvezel, attól az még léphetett volna jobbat, és amelyik ellenszenves neked, annak is lehet részben igaza.

"agyonbasszátok a homárt"

Te baszod agyon ilyen faszkodással. Az első 20 komment alatt elhangzik minden érdemleges, a többi már csak szócséplés. 432 komment. Anyám borogass!

hamisnero 2013.09.03. 16:09:12

német csajokat kellett volna felvinni, azokkal nem lett volna gondja a mammának.

VT Man 2013.09.03. 16:23:14

"Miután közöltük, hogy nincs nálunk ennyi pénz, egész végig azzal számoltunk, hogy távozáskor kell fizetni, és van akinek csak csütörtökön utalják a fizetést,"

Mondjuk mi van akkor, ha a "valakinek" nem utalják csütörtökön a fizetést, csak pár nappal később?

Akkor a posztoló kevesebbet fizetett volna?

tejcsokoládé (törölt) 2013.09.03. 16:28:00

nem olvastam végig, mert túl hosszú, de amiket leszűrtem belőle:
1. nem megyünk olyan helyre aki bárki lakik
2. első furcsa megnyilvánulás után léptem volna le
3. azért ne menjen az ember pénz nélkül sehova, hogy le tudjon lépni ha gáz van
4. nem bulizunk hotelben, szálláson, sehol. arra ott vannak a kocsmák.

00000000-0000-0000-0000-000000000001 2013.09.03. 16:40:03

@igi1: "hatásosabb lenne a süket dumád, ha SZÁLLÁSADÓ LENNÉL A BALATONON. de így csak lúzer 2. Vagy sajna! "

Ne neked mi a fasz bajod van? Hozzád szóltam egyáltlán? baszod!

Na, hogy tetszik a saját stílusod, te agyhalott? Ízlelgesd csak!

Amúgy én 8 évig éltem a Balaton mellett és igen, belefutottam ilyen agyatlan, hülye szállásadóba is, mint amit a posztoló írt. És miután olvasni és értelmezni képtelen vagy, ezért elmagyarázom neked (miközben egy éti csigának se kéne elmagyarázni, mert elsőre vágná): nem azt mondtam, hogy minden szállásadó genya, hanem azt, hogy vannak ilyen pöcsök.

Silent Bob 2013.09.03. 16:40:29

@atpijkamo: az első 20 komment gyakorlaliag "igazságos" tényként kezelendő véleménye volt, valamint az első 50-ből 40 is. (nagyságrendileg)

borzimorzi 2013.09.03. 16:56:46

@YoZan Ace: Hoppá, tényleg!
Az a minimum, hogy számlát kérni előre, esetleg kézben a pénztárcával. Ja, és csakis úgy, hogy az előre utalt részletről is van már számlánk! Miután megvan a számla a teljes összegről is, a bukszából egyenként, lehetőleg nem is papírpénzben, hanem 200-as és 100-as fémpénzben kiszedegetni a szállásköltséget, majd fizetni. De nem ám kézbe, hanem odahajigálni a nyanya lába elé egyenként! Ha egyet felszedett, jöhet a második! Azért a mocskosságnak is van határa. És hiába vén a nyanya, mint az országút, az még nem jogosítja fel rá, hogy szórja a sértéseket világba. Mellesleg, csakis olyan szabályokat kérhet számon, amelyeket a vendégek eleve elfogadtak. Tehát aláíratni a házirendet érkezéskor, de lehetőleg már e-mailben kiküldeni, hogy ismerkedjenek vele, lehetőleg még az előre utalt részösszeg elküldése előtt.

Üdv:
b

BSz 2013.09.03. 17:04:54

Én is találkoztam ilyen subribunkó öreg vendéglátóssal Balatonon. Szép a nyaraló, jó helyen van, de az elveimből nem engedek: többet nem megyünk oda :-(

Előre nem fizetek ezért már sehol!
Egyébként ha bemegy a házba / laptopot foglal le rendőrt kell hívni, ezek csak abból értenek.

Tiszteletre hivatkoznak, de a kultúra náluk defektes...

lordjim 2013.09.03. 17:09:07

@igazságos: pofád enni használd (ekkora barmot...!)

cobre 2013.09.03. 17:33:46

Nagymama drága inkább törődne a cefrével mint a vendégekkel, mindenki jobban járna.

lordjim 2013.09.03. 17:48:20

@Silent Bob: Egyetértek. Megoldás: nem észrevenni ezeket a...

igi1 2013.09.03. 18:54:06

Bárcsak több ilyen mama lenne az országban, nem itt tartana akkor a mai fiatalság!

Nem lenne több hasonló eset, ammá biztos, mert mindegyiknek LENNE GYEREKSZOBÁJA, és MEGKÉRDEZNÉ ELŐRE, ami kell, meg tudnának viselkedni, beb@szás nélkül is jólérezni magukat!

Mama!

Magával vagyok, hajrá! A lúzerekkel meg ne foglalkozzon, azok majd keresnek másik szállást, és foglalkoznak velük más balekok.

igi1 2013.09.03. 18:57:11

@BSz: Nem fizetsz előre?

Akkor meg a világon sehol sem nyaralsz.

Mert előleget mindenhol kérnek! :)

a lúzerek meg fröcsögjenek tovább, hogy ők márpedig nem mennek oda, és nem, és olyan helyre sem, ahol a mama ott lakik

persze, ha lefoglalnak ilyen helyet, már nem fogják otthagyni, hiszen a foglalót nem hagyják veszni

igi1 2013.09.03. 18:59:00

Na, ezért utálják már a magyar szállóvendégeket a Balatonon.

A mentalitás... ugye...

Meg hát régen volt gyerekszoba, meg udvariasság, meg jólneveltség is.

Sokaknak itt ez nem opció.

igi1 2013.09.03. 19:02:33

@hamisnero: azok legalább nem értették volna, ha lekurvázzák őket

bár akkor fizetni kellett volna utánuk! :D

igi1 2013.09.03. 19:06:24

@atpijkamo: leginkább csak velem kekeckednek

assziszik, ettől majd itt jobban szeretik őket

igi1 2013.09.03. 19:08:51

@Silent Bob: ha már a fogyatékossal jössz, akkor normális ember nem lehetsz

esetleg még meleg süketezhetsz is, nem veszem magamra

ha ettől assziszed, számítasz itt a barátoddal, a l - betűs pofással! :)

igi1 2013.09.03. 19:11:19

Mama!

maga a példaképem! :) szeretnék öregkoromra én is így elbánni a tejfölösszájú senkikkel, akik assziszik, ha bevetik magukat valahová, mindent megtehetnek, merthogy ők fizető vendégek

aki nem életrevaló, ne furikázzon céges laptoppal, mert nem jár neki

euAgWzgmmtq7K 2013.09.03. 19:25:57

Miért nem húztál haza?
egyébként én is foglalkozom szálláskiadással, és mondjuk ki őszintén, pontosan így szokott kezdődni, amikor kiadom a lakrészt két embernek öt napra, utána egész nap ismeretlen emberek mászkálnak ki/be, és zuhanyoznak, szarnak (vízdij), esetleg ott is alszanak, majd az öt napra lealkudott árból kevesebbet akar fizetni, mert négy nap után hazamenne, mert elromlott az idő. patkány, parazita emberek vannak sajnos, ilyenek vagyunk, ez az egész nép.
ettől függetlenül a szállásadók minősíthetetlenek és bunkók voltak. előre ki kell szűrni az ilyen embert, meg elkérni a pénzt, tisztázni, hogy senki nem alszik itt pluszban, vagy kiveszik az egész házat, és ennyi

Silent Bob 2013.09.03. 19:35:02

@igi1: Ha tényleg fogyatékkal élő vagy, ne haragudj. Természetesen nem szó szerint értettem.

gnme 2013.09.03. 19:52:16

a magyart mindig vonzotta a kisméretű pocsolya és a szopás

ha a magyarnak volna esze, odébbmenne 3/4 tanknyi gázolajat és ott egy egész más világban szembesülne vele: létezik a "vendéglátás" fogalma

de a magyar ilyen .. hülye

..szégyenlem a magyarságom, sajnos ide születtem :-( faszkivan.

igazságos 2013.09.03. 20:13:21

@gnme: nem akarnál lelépni? hagyd itt a hülyékre az országot! :)

aztán meg mennél a dutyiba, hacsak nem magadat gyújtanád fel, jobb lenne a világ

@d.hardman: a szemétkedést nem a szállásadó kezdte, az eleinte örül, hogy még pluszba napot kivesznek

azért nem hiszem el azt se, hogy a poszter nem reagált semmit sem ezekre a szavakra

akkor tényleg nem életrevaló, és nyugodtan megérdemli, amit kap!

pláne, ha nem egyedül volt

igazságos 2013.09.03. 20:16:56

Még mindig a mama nyert K.O. -val. :)

@gnme: assziszed, hogy ÓÓCSÓÓÓ 3-4 kanna gázolaj?????

Dr_Minimum (törölt) 2013.09.03. 20:17:04

Most vagy a poszter hazudozik össze vissza, vagy ő az év lúzere. Akárhogy is van, szánalmas az ürge...

igazságos 2013.09.03. 20:20:46

meg hát hogy lophattak, ha egyszer mindent lelakatoltak?

azért a mama nem semmi!

a mama beépített ügynök, akinek kémei voltak a szomszédban, és azok nem tudtak aludni a bulitól, és értesítették a mamzert, aki a kémrepülőjén egy perc alatt ott termett

de hát a többiek mélyen kussoltak minderrE????

gnme 2013.09.03. 20:21:02

@igazságos: szerbusz kisfijam

te aztán tudod a frankót.

lévén nulla perc óta ismersz, biztosan tudod az emberek élettörténetét és motivációját, tehát ha mondasz valamit azt el kell fogadni, mint szentigazság

ehhez a nagyszerű teljesítményhez csak gratulálni lehet

(dízelmotor termodinamikája megy?.. márhogy mi az egyáltalán)

igazságos 2013.09.03. 20:23:27

@gnme: nem mondtam én ijjet! de igazság, mert fáj a másiknak a mondandóm, és az akkor fáj, ha nem akarod hallani, mer igaz rád nézve

@Silent Bob: csak nagyothalló, és akkor szoktak itt a fogyatékkal jönni, ha már tényleg az agyukra mentem! :)

de nincs harag, engem nem kell komolyan venni

amúgy nem a munkahelyi terror blogról szakadtál ide?

gnme 2013.09.03. 20:25:20

@igazságos: hú

aztamindenit

meghunyázkodom nagyságod előtt

igazságos 2013.09.03. 20:29:27

@gnme: +- egyel kevesebb hülye nem oszt nem szoroz, a Balatonon sem, meg az országban sem.

Méghogy kapkodnak értük a szállásadók.

Hát azért volt telt ház egész nyáron, mer annyira kapkodtak a vendégekért. :D

inkább a csóró vendégek voltak kibolondulva a Balatonér!

a mama vajh elfogadott SZÉP KÁRTYÁT????

bár akkor nyilván számlát kellett adnia

Mondd meg, de őszintén: nem mentem én az agyadra? Csak egy icipicikét.

Axel Torpedo 2013.09.03. 20:55:53

Nem ertem a problemat. Miert nem huztak el azonnal onnan?... Lelakjak a 10 ezret aztan csokolom.

Démonmac1 2013.09.03. 21:40:19

Bunkó szállásadóba akárki belefuthat, pár éve vagy 2 alkalommal is sikerült, a Balatonnál.
Azóta nem nyaralok Magyarországon :)

szallodas · http://forgoajto.blog.hu 2013.09.03. 22:02:19

Miért maradtatok ott? Az első lekurvázás után ott kellett volna hagyni őket.

igazságos 2013.09.03. 22:39:22

@szallodas: folytatták tovább a dorbézolást

a mama meg másodszorra idegbajt kapott

ha már az első kurvázás se vót hatásos

Punxsutawney Mormota 2013.09.03. 23:01:08

@igi1: Idióta! A szállások 90%-ában nem kérnek előre pénzt. Persze bekérik a hitel-, bankkártyaadataidat, hogy ha nem jelensz meg, akkor a szabályzatuknak megfelelő összeget levonhassanak, de nem fizetsz előre. Az esetek kis részében van előrefizetés - tipikusan akkor, ha a szálloda valami nagyon speciális árat hírdet meg - mondjuk 30%-40%al a listaár alatt. Ilyenkor előre elkérik a teljes összeget.

Hartmy 2013.09.04. 01:17:29

Bassssssz, mekkora banzáj volt itt...

mrZigi 2013.09.04. 09:19:25

@Morgan kapitány:
Neeem, a példák tökéletesek. Egy korlátolt ember, az persze csak a két személyre gondol és nem azokra a bátor ezrekre, százezrekre, akik követték őket.
Akik tettek az országért. Akik hazafiak voltak, és bátrak és tökösek.
Nélkülük, te most törökül, németül, románul, oroszul kellene, hogy karattyoljál.

Na igen, a világ megváltozott. Akkoriban még karddal-kaszával-kapával mentek ha kellett. Az életük kockáztatták.
Most meg csak ki kellene menni a térre tüntetni, hallatnia a hangját, hogy ez most curvára nem tetszik, itt éppen kifosztanak, tönkreteszik az országot, eladják földjeink, vizeink ... ELLENE VAGYOK.
Ennyi. Nem kell kardot (vagy utcakövet) ragadni, nem kell a saját életed kockáztatni ... csak ki kellene csendben állni az igazadért, az ország javáért.
Na ez, még erre sem vagytok képesek ti nyúl bélák. Inkább a struccpolitika. És miközben fejetek a homokba dugva térdeltek, röhögve aláznak benneteket hátulról análisan.
Nem is tudom, hogy sajnáljalak, vagy inkább én szégyelljem magam helyetted is.

"Végezni kellene egy tudományos kutatást, hogy közben hányan pusztulnak el szívrohamban vagy kapnak stroke-ot a túlzott izgalmak következtében. :)"

És ha a népegészségügy ily módon foglalkoztat, akkor ajánlom csoportos séták szervezését (száz-ezer-százezer fős), jót beszélgettek, séta az esti csendes városban, transzparensekkel, elmondjátok a véleményeteket és közben el is lazultok.
És máris sikerült elkerülni a stressz okozta szívrohamot :)
Talán ekkora tömegben már kevésbé fosik egy nyúl béla.
Már ha el mer egyáltalán menni a fattya ...

Morgan kapitány (törölt) 2013.09.04. 11:43:13

@mrZigi: Nem, nem, nem. Te pont korszakot élsz át, mint Petőfi, aki bizonyára reálpolitikus lett volna, csak hát közben meghalt, miközben Kossuth, aki belevitte a forradalomba a népet, még vidáman elpockorászott pár évtizedet Törökországban.

Ha annyira igazadnak érzed a felkelést, miért nem alapítasz pártot és a tömegek élén legálisan döntöd meg az általad megdönteni kívánt pártot?
Na ugye, azért, mert a szélsőséges bujtogatásra és önjelölt megváltókra kevesen reagálnak.

Egyébként ha már annyira sokszor emlegeted: anyád a Nyúl Béla, te kis seggdugasz.

mrZigi 2013.09.04. 12:09:14

@Morgan kapitány:
Miért kellene pártot alapítanom, hogy hallassam a hangom, véleményem ?
Éppen ez a nagy gáz a mai politikában, hogy a pártok kisajátítják.
100 témából amit visz, csinál, jó ha 20-30-al egyetértesz.
A többi 70-el meg nem.
Csak a többinél meg 90-100-al nem. Szóval a sz.r és a f.s között kell döntened.
Mármint a fülkékben.
De ott, hogy mi ellen, vagy mi mellett mész ki felszólalni, na ott nem kell ilyen alja mocskos kompromisszumokat kötnöd.
Támogatod, hogy ne adják el a földünket, vizünket külföldieknek? Kimész arra a tüntetésre.
Támogatod, hogy fizessék ki a tűzoltóknak az elmaradt bérüket? Oda is.
Ellenzed, hogy az EU átalakuljon egyesült európai államokba? Oda is.
Támogatod a c!gánybűnözést, illetve akár magad is elkövető vagy? Akkor nem mész el az ellene szervezett demonstrációra.
Ilyen egyszerű ez, hisz erről szól a demokrácia.
Azaz erről szólt, amíg a nyúl bélák száma nagyságrendekkel meg nem haladta a demokratikus polgárokét.
Most ez a sok nyúl béla csak ül és reszket a vackában, és várja hogy hátha kiássa neki valaki a gesztenyét. Szánalmas.
Politikailag a súlyuk a tollpihével vetekszik.

Tyto Alba 2015.07.04. 02:54:34

@mrbateman: igen, én is így éreztem, hogy valami nem kerek a történetben. Ja és ha elviszik a céges laptopomat, akkor azonnal és gondolkodás nélkül rendőrt hívok.
süti beállítások módosítása