Tékozló Homár

Nem kell az orbános vécépapír a Jófogásnak (frissült)

2013.12.16. 15:40 | jackyll | 155 komment

orbanviktorwcpapir1.jpgNaiv ellenzékimörcsandájz-kisiparos viktoros vécépapírral akart berobbanni a jövőre értelemszerűen hatványozódó szardobáló-piacra. A váratlanul megnövekedett gyártási költségeket olcsó hirdetésekkel szerette volna kompenzálni, de az apróhirdetéses oldalak nem nézik jó szemmel az efféle nemzetbomlasztó tevékenységet. A Jófogásnál pédául annyira nem, hogy még a pénzt sem adják vissza, hirdessen helyette valami mást, ez nekik nem szimpatikus:

A karácsonyi humoros termékek és a jövő évi, vérengzősnek ígérkező választás kapcsán készíttettem Hongkongban néhány guriga vécépapírt, amelyen véletlenül egy Orbán-arckép van. Előfordul az ilyen, pár éve volt gyurcsányos is. Azért Kínából jön, mert ott volt gyár, amelyik elvállalta és van is minősítése arról, hogy nem káros a festékanyag, nagy mennyiségben gyártanak vécépapírt felhasználásra is. Kalandos úton jött az országba, mivel a vám és ilyen-olyan adók, szállítás összesen kétszer annyiba került, mint maga a termék, ez jócskán megdobta az árát. Az így sem alacsony darabáron (780 Ft+áfa, tehát 990 forint) nem akartam emelni, így viszont marketingköltség nem maradt.


Sebaj, hirdessünk az apróhirdetési oldalakon! Az aprod.hu először visszadobta különösebb indoklás nélkül, ezután jeleztem nekik, hogy ez a termék nem ütközik jogszabályba, mivel paródia, így művészeti terméknek minősül, ezen felül pedig egy közszereplőnek többet kell eltűrnie. Ezután megjelenhetett náluk a termék, melynek kiemelésére egyébként fizettem.

A jofogas.hu többet kért el, de ők a feladás után este nyolckor hívtak is: egyik munkatársuk azonnal rendelt magának belőle. Most hétfőn viszont egy levélben tudatták, hogy mégsem teszik ki a terméket. Kérdeztem, hogy miért, de az ÁSZF-re hivatkoztak egy sablonlevélben, többet nem árultak el.

Megválogathatják, mi tetszik nekik, nem gond, kértem vissza a pénzem, de erre azt mondták, az nem jár vissza. Hirdessek valami mást. Jeleztem, hogy a szolgáltatást nem kezdték meg, egy percre sem került ki a hirdetés, így elállnék a rendeléstől, kérném vissza a kiemelésért járó pénzt, de hát kötötték az ebet a karóhoz, hogy az nem jár vissza, ez pedig náluk nem jelenhet meg.

Nem is tudom, máshol érdemes-e próbálkozni, úgy tűnik, ez a termék nem túl népszerű az apróhirdetési oldalak körében. Vajon félnek valamitől vagy csak nem tetszik az erős humor?

orbanviktorwcpapir2.jpg

UPDATE 12/17: A Jófogás szerint eleve elutasították a hirdetést, utána vásárolta naiv ügyfél a kiemelést:

Az alábbi írásra szeretnénk reagálni, hogy a Jófogás.hu oldaláról is megvilágítsuk a történteket. A hirdető valóban feladta a hirdetését, amelyet a portál munkatársai ellenőriztek és a szabályzat értelmében elutasítottak. Az elutasítás oka a következő volt:

Sértő tartalom: Azon képek és hirdetések megjelenése, melyek tartalma vallási vagy etnikai csoportokat, illetve más személyeket, személyhez fűződő jogokat vagy közszereplőket sérthet tilos.

A hirdető az apróhirdetés feladása után azonnal vásárolt egy 2000 Ft értékű kiemelést. Mivel a hirdetést nem fogadták el, megkérték, hogy módosítsa azt. Ezzel a lehetőséggel nem kívánt élni. Tekintve, hogy egyedi jellegű hirdetésről van szó - talán a hirdető sem tudta, hogy szabálysértő, amit felad - felajánlottak neki egy 2000 Ft értékű kupont, amit egy másik hirdetéséhez felhasználhat. Ezzel sem kívánt élni, így többszöri levélváltást követően megígérték, hogy három napon belül visszautalják a 2000 forintot, plusz egy 2000 forintos vouchert is kap, hogy ne maradjon benne rossz érzés.

A munkatársak a szabályok szerint jártak el úgy, hogy közben a hirdető igényeit is megpróbálták maximálisan kiszolgálni.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.16. 16:54:24

@zooDoo: "Orbán képe túl nagy az én seggemhez."

:))

zooDoo 2013.12.16. 16:55:56

@hagyma: mondjuk ha lesz egy perced két pinyata csapkodás között, azon is érdemes elgondolkodni, milyen terrort tart fent ez a díszpáva, ha zsigerből nem mernek negatív véleményt megjelentetni vele szemben nyílt színen. Anno azt mondta, nem szól bele az üzleti életbe, ez nem így lett. Már engem is fenyegetek meg, hogy ne kössek szerződést egy bizonyos személlyel, ha nem akarok gondokat. Azért ezen is érdemes elgondolkodni. Pedig én vagyok a valaki fivére, a senki.

Ádám 2013.12.16. 16:59:34

@atpijkamo: Na de az érvénytelennek csak max.az a jelenése, hogy ott voltál, de tiltakozásul érvénytelenné tetted...

ők meg úgy gondolják, hogy analfabétizmus miatt :)))

Ádám 2013.12.16. 17:06:28

ÉN, NEM szavaztam! Ezért NEM is tartom a miniszter elnökömnek!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.16. 17:06:30

@vén szivar: Akkor rajzolok rá egy nagy faszt is, hogy 1értelmű legyen. Persze a statisztikában az nem jelenik meg.

Ádám 2013.12.16. 17:09:53

@atpijkamo: OK! de kinek, kiknek fog szólni?

MINDEGYIKŐJÜKNEK?!:)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.16. 17:11:53

@vén szivar: "kiknek fog szólni?"

Hogyhogy kinek? A választási bizottságnak. Szépen egyenként össze kell számolniuk a szavazatokat.

gabors 2013.12.16. 17:17:54

A kis macskat lehet mar ekezni???

Mer szavazassal meg raerunk .. a fidesz meg mindig titokban tartja mikor is lessza pedig a fent megrajzolt u.n. miniszterelnok mar eldontotte.

Ki fogom probalni hogyan lehet kulfoldrol NEM romaniai magyarkent szavazani (ervenytlelenul persze :-)

Elso nehezseg felkerulni a nevjegyzekbe gondolom Mo-ra ezert nem akarok menni.

Ádám 2013.12.16. 17:18:33

@atpijkamo: ez, az nem nagy vaszisz dass!

bezzeg a partizánok....
ellenállók.....
hazafiak....

LÉPEM!

gabors 2013.12.16. 17:40:26

"Vajon félnek valamitől vagy csak nem tetszik az erős humor?"

Magyarorszagon senkinek semmitol nem kell felnie. Pinter is megmondta a mult heten Mo regio legbiztonsagosabb orszaga (de azert gyakorol a sajat marok lofegyverevel mert hat sose lehet tudni)

NA fel valaki ???

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.12.16. 17:47:17

@atpijkamo: Aki tulipánt rajzol a szavazócédulájára jövőre, annak Voksán Virág lesz!!!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.16. 17:52:07

@Jani haverja: :))

Nagyon jó!

Légy üdvözölve! Rég nem láttunk.

Apropó, most jött vissza Csokis is.

szárny 2013.12.16. 17:52:48

Az azért milyen bátor dolog már, hogy ebben a vérgőzös fasiszta diktatúrában a vérgőzös fasiszta diktátor képével díszített budipapírt árul valaki névvel, címmel! Nem? És mekkora áldozat, hogy feleannyiért is adná, mint amennyibe neki került! Pedig Kínából kellett importálnia! Ez ám a kemény, igazi proletár virtus!
De hát a PIAC ugye, minden kommunista ősi ellensége! Még azt sem engedi, hogy ingyen reklámozza az áldozatos mozgalmár a falmelléki humorát. De sebaj, el tudjátok azt ti is használni a fejetek hasítékának kitörölgetésére. Sőt! Kívánom nektek, fel se emeljétek a fejeteket a kagylóról, amíg van belőle! Ennyit igazán megérdemeltek az áldozatos munkáért...

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.16. 17:56:08

@gabors: "fel valaki?"

Akkor nem ismered a vicet:

Villamoson:
- Elnézést, elvtárs, ön párttag?
- Nem, kérem.
- Akkor esetleg valamelyik rokona?
- Nem.
- Vannak jó ismerősei a rendőrségen?
- Nincsenek.
- A minisztériumban sem dolgozik senkije?
- Nem, senki.
- Esetleg a városi tanácson?
- Ott sem.
- Akkor szállj le a lábamról, te pávián, mert felpofozlak!

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.12.16. 17:57:22

@atpijkamo: A csokis nem én vagyok. Nyáron, meg ősszel qrva sokat kellett dolgoznom, nem sokat értem rá netezni.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.16. 18:02:53

@gabors: "NA fel valaki ???"

Akkor most rendesen is válaszolok. Az Orbán rezsim arra trenírozza a társadalmat, hogy neki pitizzen. A régi rendszer bíróit félreállították, és új, neki hű fogalmazókat tettek meg bírónak. A neki pitizők kapnak földbérletet. Aki dumál, pl. Klubrádió, az egyszerűen nem kap frekvennciát. Trafik koncessziót a pártkatonák kapnak. Kaszinó koncessziót is csak a barátok. Hirdetési megrendelést, útépítést, stb. szintén. Hosszan lehetne sorolni.

Nem kell senkinek sem félni, akinek tőlük független biztos megélhetése van.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.16. 18:04:42

@Jani haverja: Nem kevertelek, csak megjegyeztem, hogy ez most úgylátszik tendencia. Nem baj, jó.

Dinkainka 2013.12.16. 18:09:29

@hagyma: Gusztustalan féreg a gazdád!
Végre méltó helyére rakták a gratzi menekültet!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.16. 18:10:38

@gabors: "Pinter ... gyakorol a sajat marok lofegyverevel"

Egy maffiózónak tudni kell megvédenie magát, bármikor cserbenhagyhatják a testőrei.

gabors 2013.12.16. 18:13:10

@atpijkamo: ilyen van ???

ezekszerint akkor nem fel senki :-)

ja nem csak homart olvasok de azert koszi a fuggetlen megerositest.

Mert csaladban azert tobben aggodnak a munkajukert politikai tisztogatasokrol meg hasonlokrol panaszkodnak most mar vagy 2 eve... pedig nem allamtitkarokrol van szo..

a gond az hogy ez mar negyedszer tortenik 25 ev alatt nem csoda az orszag nem jut elobbre.

gabors 2013.12.16. 18:42:18

www.autovadasz.eu/8-evig-kozlekedett-amerikai-rendszammal-0

ez most hulye magyar-amerikas ?? nem derul ki a cikbbol lehet csak amerikai de annyire megtetszett a hortobagy hogy ott is maradt ... ezt a nyolv ev dolgot nem ertem mert a rendszamon a registracio tavalyig jo volt azt meg nem szoktak errefele olyan hosszu ideig adni :-) ket evente azert azt minimum ujitani kellett szoval eleg hulye lehetett hogy fizette az usa dijakat ??

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.16. 18:42:32

@atörökk: Na, az nincs. Marad az Index. Egyelőre valami néggyel megyünk.

igi1 2013.12.16. 18:44:21

Hé, pedig olyat akartam, amin Orbán a hóna alatt libás Bajnait püföli.

Egyébként meg a fenekem megérdemli a törődést, és nem szennyezném be Viktorral.

Amúgy van Gyurcsányos is, nem? :P

Atörökk 2013.12.16. 18:44:31

@agresszív kismalac:
Sport2?
NSO.hu-n is van online közvetítés.

szelidorzo 2013.12.16. 18:53:03

Szeretnék belőle 4 gurigával, hogy a kedves ismerőseim is ebbe tudják törölni a sz..s s...t!
Hogyan lehet hozzájutni???

szelidorzo 2013.12.16. 18:54:22

Szeretnék belőle 4 gurigával, hogy tudjam mibe törölni a hátsómat, meg a haverok is.

Hol és hogyan lehet megoldani?

igi1 2013.12.16. 19:10:34

@szelidorzo: szóval a mérgezés bűncselekmény.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.12.16. 19:17:43

@gabors: Te el vagy tevedve
de nagyon
en nem vagyok szerelmes Orban viktorba
nekem teljesen - tokeletesen mindegy ki nyer jovore
az mas kerdes a jelenlegi felhozatalnal nekem jobbnak tunik, de kurvara nem erdekel a magyar belpolitika, sot oszinten megmondva az amerikai sem
@Dinkainka: csaxolok a Te elnokod, nem az enyem:)

Manyecska 2013.12.16. 19:23:24

@agresszív kismalac: nézzél inkább kosárlabdát, sokkal izgalmasabb.

gabors 2013.12.16. 19:30:33

@hagyma: arra gondoltam hogy igy viccelni szabad-e ??? mert azt tudjuk hogy a wc papirost azt szerinted nem ... pedig a fejlettben is megy mint a linkek bizonyitjak...

Gondolom van ilyenbol obama-s is csak az itt nem olyan 'vicces' mint Orban :-)

Aki politikus abbol elobb utobb vicc lesz van aki mar elotte is csak egy vicc :-)

Szűcslaci 2013.12.16. 19:43:06

Milyen eredeti! Milyen zseniális! Milyen humoros!
Ja, nem is.

Megérdemelted vécépapírostul. A felét edd meg, a másik felét használd arra, amire való.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.12.16. 19:43:33

@atpijkamo: Én is örülök neki, hogy van valamivel több időm homározni is :)

Visszatérve a szavazásra, ennek a blognak a jobb oldalán nézd meg a mottót!
szavazzfasszal.blog.hu/

DDD

Meg ez a bejegyzés is érdekes pl:
szavazzfasszal.blog.hu/2011/03/03/utmutato_a_kerdoiv_kitoltesehez

DDD

Ádám 2013.12.16. 19:45:28

@Jani haverja: Hali! sitten voltál? meló?
na látod, ha itthon lennél állandóan homározhatnál....:)

100.

igi1 2013.12.16. 19:46:38

@Jani haverja:

végre nem a punci van a fókuszba :DDDD

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.12.16. 19:48:05

@vén szivar: Nem voltam sitten, tényleg rengeteg melóm volt, sajnos a rosszabbik fajta, sok meló, kevés pénz. A fordított arányt jobban szeretem...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.12.16. 19:49:31

@gabors: hat persze
es lehet nem is vicc
sokan szeretik
nem serto
ezzel minden rendben
a szomszedasszonyom kocsijan is van egy ugyanilyen felirat
a masik szomszedom kocsijanak a rendszama GO ROMO
de ez nem ide tartozik

attol,, hogy azt mertem mondani nekem nem vicces, attol meg sokaknat lehet vicces a budipapir
vannak akik azon is tudnak rohogni ha a masik fingik egyet
ez van

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.12.16. 19:49:51

@igi1: Mindenki azt rajzol a szavazócédulára, amit akar. Én már 2 tippet adtam, a tulipánt, meg a hímtagot, most pedig te adtad a harmadikat. Nem is rossz ötlet az se :)

igi1 2013.12.16. 19:56:57

@Jani haverja: ammá biztos, esélyegyenlőség van, ha van f*sz, legyen punci is hozzá

mer lesz nemulass!

amúgy meg nehogy összeugorjatok itt egymásnak Viki miatt, mint a birkák

Taxomükke (UK) 2013.12.16. 19:57:57

Nem vennék ilyen vécépapírt.
Annak viszont örülnék, ha Orbánt és tettestársait 20 év kényszermunkára ítélnék. (Úgysem dolgozott még egy percet sem életében - mármint igazi munkára gondolok, nem politizálásra.)

pengusz 2013.12.16. 20:02:32

Szerintem a Nike jellel lesz ott a baj. Gondolom a cégtől kértél engedélyt a használatára.

@atpijkamo: Azt felsorolnád, hány rádió szűnt meg az elmúltnyócévben? (csak hogy kicsit demagóg legyek én is)

Manyecska 2013.12.16. 20:14:22

@agresszív kismalac: ez nem igaz, nézzél rám! és nem lettem 1,72-nél magasabb!:D@vén szivar: beee, én tudom az igazi nevét!

igi1 2013.12.16. 20:17:31

Én csak az összes LMP-st, meg mellé a KDNP-seket sittelném le. Ezek a legrosszabbak mindközül. Harmadiknak Mesterházyt, sose értettem, miért ő a főnök, amikor nyilvánvalóan saját emberei sem tekintik annak. :DDDD

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.12.16. 20:33:08

@igi1: Az LMP nem zavar senkit. Mondjuk súlya sincs. Azokat a következő krben kellene sittelni, csak a miheztartás végett :D

Manyecska 2013.12.16. 20:39:27

Döntsétek el addig lefexem:P

igi1 2013.12.16. 20:48:41

@ColT: azé csak bekerültek a Parlamentbe, márpedig akik ott vannak, azokat nem szabad lebecsülni! :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.12.16. 21:15:27

@igi1: ebben az esetben még ez is csoda.

herk 2013.12.16. 22:09:18

"Megválogathatják, mi tetszik nekik, nem gond, kértem vissza a pénzem, de erre azt mondták, az nem jár vissza."
fizetési meghagyás -> mindjárt eszükbejut, hogy hát lehet hogy mégiscsak visszajár

samcro 2013.12.16. 22:24:25

Viszont megoldottad, hogy ingyen hirdesd a homáron. Gratula az élelmességedhez :)

igi1 2013.12.16. 22:32:48

@samcro: ezek után az a hülye, aki nem vesz!

tényleg zseni az ipse, akárki is írta :DDD

na lássátok, nem zsarolni kell, hanem magadnak kell jót csinálni okosba :DDD

gabors 2013.12.16. 23:55:33

@Blogin: $990 forint ??? nem sok az egy kicsit ???

Bar a szellemi termekeket meg kell fizetni.

Kar hogy nincs mar nemzeti repulotarsasag mert ott nagyon jo kis gerilla mokat lehetne csinalni..

gabors 2013.12.17. 00:00:49

most nezem 1984 darab van ez is szellemes

udv

2013.12.17. 00:16:06

Cica bármikor jöhet, de Vityka képének sajnos még a fürdőszobámban sincs helye. Félek hogy szorulást kapnék a látványától. A posztiró viszont ügyesen megkapta az ingyen reklámot...

2013.12.17. 00:18:15

Naiv ellenzékimörcsandájz-kisiparos viktoros vécépapírral akart berobbanni

Namármost akinek ez bejön az eleve enne nagykanállal a Gyurcsány szarából, a többi meg ha nem is Fideszes elkönyveli a szánalmas bunkóságot! Ez egy sassjózsiszint, az meg alacsony ám!

IP gyűjtögető 2013.12.17. 02:02:45

ilyen egyszerűen, ekkora reklámot és ingyen .. gratula a posztolónak!! (persze a humor megítélésében eltérünk, de itt nem az a lényeg)

gabors 2013.12.17. 03:17:35

@Cicmen: ugyanezt megcsinaltak gyurcsannyal vagy mint nezd meg linket Obama-val akkor igy tiltakoztal ???

csak kerdezem :-)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.12.17. 05:02:00

@Cicmen: "Namármost akinek ez bejön az eleve enne nagykanállal a Gyurcsány szarából"
Ez hogy függ össze? Szerintem sehogy.

Megdobbent 2013.12.17. 06:26:22

A jofogs.hu nem meno, hanem rossz sajnos. Mentek neki az aprodnak izombol, aztan most van a butanezes, hogy basszameg, milliokert hirdetunk a TV-ben, megis mi a lofaszbol lesz penzunk. Weh, remek uzleti modell, innen is gratulalok hozza. Erdekes amugy, hogy a gyurcsanyos labtorlo az ment mindenhol rogyasig a wcpapirral egyutt. Hatigen, megismerxik a rendszer arrol, hogy mit lehet benne reklamozni.

Megdobbent 2013.12.17. 06:32:20

"...hogy három napon belül visszautalják a 2000 forintot..."

... am en termeszetesen fegyelmivel eltavolitottam ezt a kollegat, mert ertesultem mar arrol, hogy aki penzt azonnal levon, az mar csak a faszfejseget elkerulendo azonnal vissza is utal. Es en nem akarom a cegemet piszlicsare szarrago semminek lattatni.

... folytatodna a level, ha lenne egy epeszu a cegben.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.12.17. 07:25:08

@Megdobbent: utolsó mondatod aranymondat is lehetne akár, de mégis módosítanám: nem a rendszert, hanem az a rendszer által agyilag maga alá gyűrt népszínvonal, na az tök jől megismerxik erről. Száni önérzetes kicsinyesség, átlagmagyarpolgár a neved.

Benoke2 2013.12.17. 07:58:46

Ne maradjon rossz érzés? Az embernek kifordul a bele ha azt olvassa/hallja, hogy jofogashu/vatera.hu és társai...

hagymama 2013.12.17. 08:25:12

ne merjetek a fiamat bantani
nagy ember
obama is neki tett alampolgarsagi fogadalmat

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.12.17. 08:50:59

Én tuti hogy nem engedném a fenekem közelébe orbánt.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.17. 08:55:12

valami náttyonigényes porcelán hányótál vagy köpőcsésze az aktuális miniszterelnökkel, cserélhető fotós verzióban nincsen? a rossebb akar négyévente újat venni.

Manyecska 2013.12.17. 08:57:08

@batgirl: én meg a kedvenc kollégámat többet a gépem közelébe!!:DD csinált 5 sztornó számlát + 2024-re könyvelt..:D ON

Manyecska 2013.12.17. 08:59:31

Remélem a bérszámfejtésbe nem ment bele mer azt négy napig állítottam csak be év elején....:P:DDD

Manyecska 2013.12.17. 09:10:08

vegyen valaki karira egy órát a blogmocinak mert visszafelé frissül az időben XD az oldal:(

Blogin · http://apologetika.blog.hu 2013.12.17. 09:26:25

@gabors: A gyurcsányos öt-hat éve ugyanennyiért ment. Igazából szerintem nem kevés, de ez inkább ajándéktárgy, mint seggtörlő. Ilyen mennyiségben nem lehet gazdaságosan budipapírt gyártani.

Darth Revan 2013.12.17. 09:48:58

Miert lenne ez serto? Annal nagyobb megtiszteltetes senkit sem erhet, hogy maga a nagyvezer tisztitja ki a valagat...

Narancskommunista (törölt) 2013.12.17. 10:02:22

@hagyma:
Persze, hogy nem vicces, te vagy a világ legnagyobb vicce, hogy Amerikából hazaugatva is egy kommunista vezért védelmezel.

Narancskommunista (törölt) 2013.12.17. 10:03:21

Egyébként a poszt eléggé átlátszó reklámja a posztoló termékének.

Narancskommunista (törölt) 2013.12.17. 10:04:48

Egyébként van még belőle? Hol lehet kapni? Apródon rákerestem, de egyelőre nem találtam.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2013.12.17. 10:28:45

@atpijkamo: És ez pont a vécépapírról jutott eszedbe? Na, köszi!

Manyecska 2013.12.17. 10:46:54

Az se százas aki megveszi merjópoén..

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.17. 10:57:21

@Csokis: "pont a vécépapírról"

:))

Hát az szokott "csokis" lenni.

Narancskommunista (törölt) 2013.12.17. 14:19:04

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/:
Mer miért? nem százas? Mennyi olyan hülyeséget megvesznek már az emberek, ami még csak nem is poén.

Egyébként nálam lehet rendelni olyan wc papírt, amin a kormány teljesítménye van rajta.

Az megvan, hogy honnan lehet felismerni az igazi skótot?
Onnan, hogy kitette száradni az udvarra a használt wc papírt.

szamaritánus 2013.12.17. 14:25:58

"nagy mennyiségben gyártanak vécépapírt felhasználásra is" - miért, mi másra lehet még gyártani?

2013.12.17. 14:48:30

@Benoke2:
Jogos!
Én törtszemű napraforgót kerestem(volna)a madáretetőkbe,-mire "ezek":
Élelmiszer jellegűt nem jelentetnek meg.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.17. 14:53:10

@nyomdasz63: "napraforgót kerestem(volna)a madáretetőkbe"

Nem kell keresni, minden piacon árulnak.

VT Man 2013.12.17. 15:15:56

@szárny:
"Az azért milyen bátor dolog már, hogy ebben a vérgőzös fasiszta diktatúrában a vérgőzös fasiszta diktátor képével díszített budipapírt árul valaki névvel, címmel! Nem? "

Ha diktatúra lenne, akkor ez a poszt nem jelent volna meg, sőt, a papírárus illető már a börtönben lenne.

Ehelyett panaszkodhat és nyomhatja az ingyen reklámot...

gabors 2013.12.17. 15:26:01

@Blogin: igazad van az Amazon is hasonlo $6-7 ert nyomja a "vicces" wc papirokat pl. mondjuk az elnokos az $10 ...

nem vagyok kepbe a mai otthoni arakkal...

2013.12.17. 22:52:41

@gabors: ugyanezt megcsinaltak gyurcsannyal vagy mint nezd meg linket Obama-val akkor igy tiltakoztal ???

Jaj bazmeg vegyél egy ilyet és töröld vele a picsád ha ez élvezetet okoz, mit foglalkozol ezzel!
Amit írtam azt valami ellen írtam nem valami mellett.

2013.12.17. 23:09:12

@ColT: Ez hogy függ össze? Szerintem sehogy.

Dehogynem! Akinek egy ilyen tetszik az egy primitív barom függetlenül egyébként hogy kinek a képe van rajta, de mert esetünkben ez a kép volt ezért az aktuális célközönséget neveztem meg! Érthető így?

rhubarbjelly 2013.12.22. 17:19:59

Vaterán próbálkozzon a poszter, ott a náci "emléktárgyakat" is megtűrik, gondolom akkor ezzel sem lesz probléma.
süti beállítások módosítása